Sziasztok,
Hűha, mennyit írtatok... Megy a dumaparty ezerrel, látom
Na most miután hazajöttem és bepusszantottam a magam kis lencsefőzelék-adagját, igyekszem kimerítő lenni
Kavicska
Jah kérem én este 9 után már nemhogy képben nem vagyok a világ felől, de a másik oldalamra fekszem
Bocsi, csak azt szerettem volna érzékeltetni, hogy nem láttam az este a leveledet
Megyek két hét múlva genetikai UHra a kórházba. Apropó: meg tudod mondani, hogy kérjek oda időpontot vagy hogy is van ez? A B doki azt mondta, abból csak azt fogadja el, a kórházit.
Na csak azt akarom mondani, hogy akkor igyekszem kedd-csüt menni az UHra. Az okés Neked?
Jó lenne talizni (nemcsak a gyogyó miatt
)
Krisztám
Örülök, hogy megnyugodtál és megérkeztek a rosszullétek is
Te is kívánós vagy? Én most abban a fázisban leledzem, hogy borzasztó éhes vagyok, ha nem eszem, akkor meg hányinger. Ha eszem akkor picit jobb.
Na de nem mindegy ám mit. Mindig mást és mást kívánok. Nem egyszerű.
Te most hányadik heti UHra mész? Olyan kíváncsi vagyok Rátok!
A mai vizsg eredményét majd közösbe írom, ok?
Renoka
Nagyon nagy gratula a picihez! Tudom, mit érzel most
A Magne B nem segít a rosszulléteken, sajna
Sőt az elevit sem.
De a dokim szerint már csak 2 hetet kell kihúznom ezzel a rosszulléttel.
Farkasok Komája
Mindenképpen javaslom Horváto-t csak vigyetek magatokkal kacsit!
Ja, és ne pocakosan menjetek, mert nem a legmegfelelőbb egy kismama számára. Amúgy vannak nagyon szép részei. Főleg délen. Érdemes kihagyni északot, szerintem.
Hát én egyáltalán nem ettem halat. A szálkát én is utálom, de ők ott úgy tálalják, hogy megsütik egészben, aztán kotorásszál Te magadnak mi az ehető belőle
Még a fejét is kihozzák. Na persze bele is számolják, magyarul kifizeted.
Szóval nagyon jövedelmező dolog Horváto-ban halas sütödét nyitni
Wish
Ja de igen, klassz helyeken kajáltunk, csak egy olyan kismamának, aki pl. megkíván Horváto közepén egy jó sóletet, nem annyira vicces ott a kaja-élet
Edina
Köszönöm a bíztatást. Tényleg mizujs Veled? Régen nem írtál...
Timi
Abból a töltött kápiból átküldhetnél nekem is, most hogy megettem egy konzerv lencsét és eltelt 5 perc újra megéheztem
Lara
Tényleg áldás az alvászat. Használd ki jó alaposan, ki tudja, mikor viccel meg a kis tökös egy éjszakai műsorral
Lányok
Voltam dokinál!!!!
9+6 vagyok. És minden rendben van!!!!
Megtapizott, mondta, szép, korának megfelelő. Majd megnéztük UH-n is a picit. 23 mm, kb. 9-10 hetesnek megfelelő. És úgy mozgott, mondta is a doki, hogy "szuperaktív a kis Dezső".
Ott dobogott a kis szívecske is. Nagyon boldog vagyok!
Most nem készült sztárfotó, de férjem is ott volt, látta.
Olyan édi volt, külön e miatt eljött a munkahelyéről.
Majd ment is vissza
Kaptam egy rahedli beutalót, pisi, vérvétel, EKG, genetikai UH... + védőnő
Lesz dolgom a köv. két hétben bőségesen!
De nem bánom, nagyon boldog vagyok!
És kívánom Nektek is ezt az érzést megélni, őszintén, szívemből!
Pusza
Unique