Sziasztok,
köszönöm mindőtöknek, én is úgy gondoltam, h innom pedig igenis kell! Főleg amikor szomjasnak is érzem magam... Tény, hogy amikor a 36 fokos meleg volt, akkor 3 litert simán bekortyoltam, de egyébként 2 liter felé alig kerül a "napi" adag.
Nálam a lábdagadás mellett néha éjszaka görcs megy még. Szörnyű kipattanni az ágyból, mert a lábikrám épp hajnali 2kor döntött úgy, hogy begörcsöl
Timi,
soknak találta a 6-ot a védőnőd?? Nekem a 26 hétnél 10 kiló volt... ez tényleg sok, de hát mit tegyek: Bóbinak enni kell
Viccen kívül, tényleg híztam sokat a 4. hónapban, azóta az rajtam is van, hiába egyenletes a további hízásom... De szerintem a 6 kiló nem túl sok (különben nekem a 10-re doki ismerősöm azt mondta, hogy hát még csúsztatva, épp... )
Mi a 25. hétnél voltunk 4Dn (amikor már tudtuk,h nincs baja Lilikének, akkor mertünk csak bejelentkezni), és a kis rosszcsont első képe egy hatalmas lábterpesz volt
Kérdezte is az ultrahangozó, hogy tudjuk e a nemet, mert ha nem, hát ehhez nem fér kétség, elég egyértelmű
Lili már-már túl aktív, főleg amikor a hugyhólyagomat veszi célba
1 hete elkezdte, hogy nem csak rugdos, hanem "hullámzik" is... mászik egyik helyről a másikra, és nyomja ki a hasam. Valamelyik hajnalban(általában 1/5 - 5 között mindig ki kell mennem a wcre, és természetesen akkor beindul a rugdalás) azt játszottuk, hogy rugott, én meg megnyomkodtam ott a hasam. Ezt játszottam vele 4-5x. Aztán átmentem egy másik pontra a hasamon és ott nyomtam meg. Erre oda rugott
Annyira vicces volt!
Egyébként ne idegeskedj, hogy nem annyira aktív. Valahol azt olvastam, hogy a babák már a méhben is egyéniségek: van aki mozgékonyabb, van aki nyugodtabb természet. Ráadásul nekik is vannak jobb és rosszabb napjaik, úgyhogy nem mindig ugyanúgy "viselkednek". Szóval bármit csinál, az úgy jó
Különben én is parázom, pedig tudom, hogy nem szabadna! De annyi szörnyűséget lehet hallani...
Ne izgulj, ez a pár hét hamar eltelik már (én is ezzel biztatom magam
), és akkor meglesz a teljesen egészséges kicsid!
Szia Évuci,
kísértetiesen hasonló voltak a "jelek" nálam is az első időkben...
Tényleg fogmosásnál indult a hányinger, de azt hittem, csak valami megfázás, vagy alacsony vérnyomás kísérőjelenség...igazából nem is gyanakodtam terhességre (a menses 1xeri elmaradásom általános március hó környékén minden évben, ekkor vannak a könyvvizsgálatok), és mikor a hányingerem fokozódott, és nőtt a mellem, akkor kezdtem jobban gyanakodni
Úgyhogy én csak a következő havi elmaradásnál csináltam tesztet, de akkor már teljesen egyértelmű volt
Egyébként én is küzdök az allergiával, bár én szerencsére csak a klasszikus parlagfűre vagyok allergiás, ezt pedig most gyógyszer nélkül "húzom" (az elmúlt években mindig kellett valami, de most ki kell bírnom). Szerintem tényleg jó, ha először az allergiádat "rendezteted", s aztán vállalsz babát. Jut eszembe: nem próbálkoztatok homeopátiás módszerrel? Ott nem lenne a babának semmi problémája, azok nem a központi idegrendszerre hatnak...
sziasztok,
Kata