Komolyan gutaütést kapok, írtam egy hosszút és eltűnt..........
Szóval megint rengeteget írtatok, ígyhát van hogy csak úgy saccperkábé tudok olvasni, mert különben soha nem érnék a végére.
Zsuba!
Bazsinak nagy-nagy puszi, örülünk, hogy jobban van. Apukádnak kitartás, nem szabad, hogy feladja.
Tamesz!
Nagoyn jó a szalonnás kép Marciról, édes ez a gyerek
Lir!
Én is emlékszem rád, Liló is édi. Úgy láttam a kis létszámú topikotokban megállt az élet. Mi történt?
Jégvirág!
Mi a baj a szegedi topikkal? Én legutóbb (kb 2 hónapja) úgy láttam hogy igencsak pezseg ott az élet.
Jajj, a babuk nagyon aranyosak, mind!
Szurisoknak kitartás, túl kell szegény pinduroknak esni ezeken (győzködöm magamat is).
Connie!
Ne ijesztgess, mi 1 hét múlva megyünk az agyhártya szurira. Ákost tényleg ennyire megviselte? Amúgy nagyon jók a keresztelős képek
A magzat meghalásos sztorik szőrnyűségesek, én a szülők helyében biztosan megpusztulnék és kinyírnám a dokit, mert tutira vmit azok csesztek el.
Úgy látom sok itt a Bika
Én is az vagyok(05.20.)Lánykám Kos remélem ez a két makacs, akaratos nőszemély jól kijön egymással a későbbiekben is.
Hubri!
Akkor jól gondoltam. Kicsi fiad is ismerős volt, meg az infók nagyon egybevágtak. Babamasszázson egymás mellett voltunk, Lizin barackszínű body volt.
Zéti édi, kis vigyori baba
Fogalmam nincs mit nem írtam, amit az előbb igen, na majd legközelebb.
Muki