Új privát üzeneted érkezett!

Halihó!

Hubri és Jégvirág!
Figyelek ám; nem lecsapni Grétire!Az ő lovagja még egy medvével is megküzd!Rajtatok tartom a szemem! Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép
Ildi

delfinke

Adri!!
Én Avent-et használok, bevált, és én az összes tejet fejem, mivel nem szopizik Bazsi!!
zsuba31

Vezso,

BOLDOG NÉVNAPOT Kép Kép Kép Kép

És én is köszönök minden jókívánságot!!!! Kép

akiren
akiren

Lányok,

használt valaki hasfájásra Water Gripe-t? Az Infacol nem nagyon hat. Kép

Babamasszázst hol találok a neten képekkel illusztrálva?
Nagia

Komolyan gutaütést kapok, írtam egy hosszút és eltűnt..........

Szóval megint rengeteget írtatok, ígyhát van hogy csak úgy saccperkábé tudok olvasni, mert különben soha nem érnék a végére.

Zsuba!
Bazsinak nagy-nagy puszi, örülünk, hogy jobban van. Apukádnak kitartás, nem szabad, hogy feladja.

Tamesz!
Nagoyn jó a szalonnás kép Marciról, édes ez a gyerekKép

Lir!
Én is emlékszem rád, Liló is édi. Úgy láttam a kis létszámú topikotokban megállt az élet. Mi történt?

Jégvirág!
Mi a baj a szegedi topikkal? Én legutóbb (kb 2 hónapja) úgy láttam hogy igencsak pezseg ott az élet.

Jajj, a babuk nagyon aranyosak, mind!

Szurisoknak kitartás, túl kell szegény pinduroknak esni ezeken (győzködöm magamat is).

Connie!
Ne ijesztgess, mi 1 hét múlva megyünk az agyhártya szurira. Ákost tényleg ennyire megviselte? Amúgy nagyon jók a keresztelős képekKép

A magzat meghalásos sztorik szőrnyűségesek, én a szülők helyében biztosan megpusztulnék és kinyírnám a dokit, mert tutira vmit azok csesztek el.

Úgy látom sok itt a BikaKép Én is az vagyok(05.20.)Lánykám Kos remélem ez a két makacs, akaratos nőszemély jól kijön egymással a későbbiekben is.

Hubri!
Akkor jól gondoltam. Kicsi fiad is ismerős volt, meg az infók nagyon egybevágtak. Babamasszázson egymás mellett voltunk, Lizin barackszínű body volt.
Zéti édi, kis vigyori babaKép

Fogalmam nincs mit nem írtam, amit az előbb igen, na majd legközelebb.

Muki

Muki
KépKép
KépKép
mukika

Sziasztok Kép

Én is írtam az előbb, azt is benyelte a Babanet Kép

Na, mind1, megpróbálom újra...

Connie, írtam emailt!

Timurr, ha van kedved, egy-két receptet beírni, az jó lenne Kép

Mukika, az egyik lányzó átment az izgi.hu-ra a többi téli babással, a másik elment dolgozni, kevesebb az ideje..

pff, fogalmam sincs, miket irkáltam össze, majd ha lesz egy kis agyam (Liló küzd az elalvás ellen nagyon), akkor megpróbálom újra Kép

Jajj, eszembe jutott valami:
a Csemetéink csemegéi kapcsán: nálunk időnként még a védőnő és a gyerekorvos is ellentmond egymásnak etetéshez-szoktatás témában Kép Így én rászoktam arra, hogy meghallgatok mindenkit, aztán csinálom, ahogy nekem szimpatikus... azért persze a legfontosabb, hogy Lili mihez mit szól, de már elegem van a sok okos tanácsból... Anyósom meg van róla győződve, hogy idióta vagyok, amiért nem adok a gyereknek tejet, mert az ő fiai (30 éve!!) ilyenkor már rég tejet ittak Kép

Na mindegy, nem panaszkodom Kép

Lir
lirian

Sziasztok Kép

Én is írtam az előbb, azt is benyelte a Babanet Kép

Na, mind1, megpróbálom újra...

Connie, írtam emailt!

Timurr, ha van kedved, egy-két receptet beírni, az jó lenne Kép

Mukika, az egyik lányzó átment az izgi.hu-ra a többi téli babással, a másik elment dolgozni, kevesebb az ideje..

pff, fogalmam sincs, miket irkáltam össze, majd ha lesz egy kis agyam (Liló küzd az elalvás ellen nagyon), akkor megpróbálom újra Kép

Jajj, eszembe jutott valami:
a Csemetéink csemegéi kapcsán: nálunk időnként még a védőnő és a gyerekorvos is ellentmond egymásnak etetéshez-szoktatás témában Kép Így én rászoktam arra, hogy meghallgatok mindenkit, aztán csinálom, ahogy nekem szimpatikus... azért persze a legfontosabb, hogy Lili mihez mit szól, de már elegem van a sok okos tanácsból... Anyósom meg van róla győződve, hogy idióta vagyok, amiért nem adok a gyereknek tejet, mert az ő fiai (30 éve!!) ilyenkor már rég tejet ittak Kép

Na mindegy, nem panaszkodom Kép

Lir
lirian

ehh, bocs a duplázásért Kép
lirian

Boldog Névnapot az Erikáknak Kép

Angéla
angéla

Delfinke, Berkiadri: Borzasztó amit írtatok. Mikor elolvastam, jól meg kellett szeretgetnem Grétit. Most alszik békésen, úgyhogy lelépek főzni mindjárt.

Juszti: Szépek vagytok Kép

Connie: Gréti a pocakban úgy megszokta a fúró hangját (csempeleverés....brrr), hogy mostanában ha néha apja fúr, akkor vigyorog mint a tejbetök Kép Pedig elég hangos.
Amúgy nálunk a felújítás nagy részét a férjem csinálta meg pár haverja. Ill. szétdúrni ők dúrtak szét. Aztán víz szerelést megcsinálta apósom+férjem, gáz após+haverja aki gázszerelő, villanyszerelés: férjem.
De hangsúlyozom semmi se ott van ahol volt. Kép Se a tűzhely se a villanykapcsolók, kád helyett zuhany van, máshová került a mosogató, stb.
Ja, apósom villanyszerelő, férjem programtervező matematikus Kép)) 2 db. igazi szakember volt a lakásunkban. 1 festő (glettelt, festett) meg a csempéző Kép

felébredt (volt vagy 5 perc alvás Kép)

Kingu: Házassági évfordulótokhoz gratulálok és még soksoksok boldog együtt töltöt évet kívánok!!!! Kár, hogy nem olyan volt ahogy szeretted volna. Mi volt a baj?

Fú, ezt a hozzászólást kb. negyed 1 óta írom. Gréti extranyűgi, szerintem 3 hós fejlődési ugrás van, folyton cicin lógna.
Az ebédet is csak most tudtam összedobni, végre elaludt.
Viszont: Ma háton feküdt, én mellette olvastam neki hangosan, és magától szépen nyugodtan oldalra fordult, felém. Kép Olyan büszke vagyok rá! Kép

Bea

Bea
KépKépKépKép
jégvirág

Boldog Névnapot az Erkáknak Kép
Boldog szülinapot utólag Mindenkinek Kép

Kép
lirian

Boldog névnapot Vezso és Akiren!

Nekem is rettenetesen lassú, és kihagy, és ugrál ide-oda a babanet. Ez rémesKép

Jó Vezso irány Szafari! De azonnal!Kép

Eszter
Õszintén szólva, nem értettem, amit írtál. Pl.ez mi? &#8222
De ha jól találgatok.... Nem jártam még abban a topikban. Ez a pár mondat már régóta fönt van a gépemen!

Én Madela mellszívót használtam. Még mindig használhatnám, csak lusta vagyok, mert már a mélyhütő tele van lefagyasztott tejcsivel! Tudom, kicsi a mélyhütőnk. Majd veszünk másikat!
Mennem kell!
Majd még jövökKépKépKépKépKépKépKépKép:
hüpi

Fütyitémában nagy a káosz Kép. Mindenki mást mond. A cikkekből is ez derült ki Kép.
angéla

Felébredt Kép De most elvan a hordozóban, fel akar benne ülni meg mindenfélét csinál, és szórakozik saját magán Kép

Hubri: Szegedi vagy?????????????? De jóóóóóóóóó KépKépKép

Mukika: Hosszú Kép Olvass bele és megtudod, nem akarom kibeszélni őket. Max. egyszer személyesen, ha érdekel. Kép

Hubri/Mukika: Babamasszás? Az ifjúsági házban? Az Andival? Pénteken? Jó? Lehet mi is elmegyünk, hogy működik ez? Akármikor lehet csatlakozni?

Ildi: Jelentem, mi hűségesek vagyunk! És alig várjuk, hogy gyertek Szegedre! Kép

Berkiadri: Nekem kézi Avent Isis mellszívóm van, nekem jó, bár mostanában már nem használom, de az elején megváltás volt!

Bea
KépKépKépKép
jégvirág

sziasztok,
Hüpi,, most word-ben írtam, mert dühített, hogy elszállt az előző hozzászólásom, s mosolygós fejecskéket úgy látom lecseréli erre a krxkrax-ra. Bocsi, azt hittem ezt a a hozzászólást Te is ott találtad, van egy "mit csimál a gyerek" című topic itt a babaneten, ott volt olvasható az a szöveg, amit Te is bevágtál.
Adri, én használtam medela gépit is, kézit is és Aventet is, nekem legjobban ez utóbbi jött be. De ha sok tejet kell lefejned, akkor azt mondják érdemesebb berendezkedni egy nagyteljesítményű elektromosra, ilyet bérelni lehet.
Képzeljét, ma szopi közben megsimogattam a Picurkát, mondtam, hogy "szeretlek babám", erre abbahagyta a kaját, édesen nekiállt ganyarászni, mosolygott, simicze a cimimet, teljesen úgy nézett ki, mint aki érti amit mondtam, s válaszolt is. (Én meg ott bőgtem, úgy meghatódtamKép
wester2004

Ha két fehér pöttyöt lehet látni a baba ínyén, a felszín alatt, akkor az a foga?

Lirian,
küldtem címet.

KépKép
connie

Sziasztok!!! KépKépKép

Mindenkinek köszönöm a jókívánságokat, annyira rendik vagytok. Kép Csak egy gondom van Kép, én is szeretném viszonozni és van akinek még a keresztnevét sem tudom, és a szülinapokat meg végképp nem, kivéve aki most megírta. És még naptárt is beszerzek a névnapokkal, mert csak a családiakat, ismerősökét tudom Kép

Vezso
vezso

Jégvirág Kép
Úgy örülök, hogy találtál itt szegedieket,tényleg. !!! Látod, megérte már csak ezért is ide jönni hozzánk. Kép A tűzhely ügyről kérdeztél (mikre emlékszel ?!). Anyu egy hétre rá felhívta a menyasszonyt, hogy tán aranyból van-e ez a tűzhely. És kiderült, hogy az történt, amire gondoltam, vagyis a vőlegény anyukája erősködött, hogy drágább tűzhelyt válaszzanak. Az esküvő nagyon extra lesz, majd teszek fel róla képeket is. Ma az utolsó bigyót is megvettük, ami kell, fehér cipőt a nagyobbik lányomnak. Mert Veró és Zsófi 5 másik kislánnyal együtt koszorúslány lesz, rózsaszín "habcsók" ruhában. Csak azt nem tudom, hogy én mit veszek fel?! Nincs egy rongyom sem...KépKépKép
Vezso
vezso

Eszter Kép
Érti már a lányod a hangsúlyból, mit mondasz neki, biztos. Meg a mosolyodból is. Jajj, én is annyira szeretem a kiscsibémet, naponta ezerszer is elmondom neki, és a nagycsibéimet is!!! Na, jó, a férjemet is!!! Másfél óra múlva leszáll a gépe, hurrá!! KépKépKép
Ma vettem észre először, hogy az idegen arcoktól tart a Rozi, eddig mindenkire mosolygott. Ha jól emlékszem valóban fél éves koruktól van ez. Anyu munkahelyén jártunk egy kicsit, ez egy főiskola tanulmányi osztálya és a "nyanyák" kézről kézre adták és nem tetszett neki. Meg is értem. A"csipkedős nyanyák" kifejezés a "Dennis, a komisz" c filmben van, láttátok? Olyan vicces film, a Walter Matthau az egyik fsz.
És Eszter, szépen fejlődik a lányod, és nagyon édes arca van, büszke lehetsz rá KépKép Azt a kalapos képet szeretem róla a legjobban, ami a táblázatban is van.

Mellszívó ügyben nem tudok nyilatkozni, nekem sosem volt, a kórházban az elektromos nem tudom milyen márkájú, az nagyon kényelmes volt. Nem fejtem, illetve az első gyermeknél kézzel, de aztán annyi tej lett a fagyasztóban, fel sem tudtam használni. És 4 hónap után, úgy tudom, lejár a szavatossága. egy csomót ki kellett dobni. És nem is szerettem fejni, úgyhogy aztán próbáltam ezt elkerülni. A kórházban is csak azért kellett, mert sárga volt a baba és mindig elaludt, mielőtt eleget szopizott volna. A saját tejemet adták neki pótlásnak.

Kingu Kép
Boldog házassági évfordulót! A papám rendszerint el szokta felejteni az övékét, Anyu többször is elkeseredett emmiatt, de tudja, hogy ő is feledékeny, úgyhogy nem nagy baj.

Nekem is nagyon lassú a babanet. Reggel a leggyorsabb, észrevettem.
Vezso
vezso

Nagia: nem tudok segíteni semmiben sajna, neálunk nem volt hasfájás szerencsére

Lir: én kérdeztem anyukádat...Kép sajnálom nagyon Kép

bea

Bea
KépKépKépKép
jégvirág

Bea!

Semmi baj, tudod (vagyis ne tudd meg inkább) 10 év harc után az ember megtanul belenyugodni.
Nehéz volt, néha még ma is az, de nem nekem a legnehezebb, hanem anyunak Kép

Lir
lirian

Most volt a 600-ik üzim!! Kép

Connie Kép
Nem szeretném bántani a mestereket, mert szerencsére ismerek lelkiismeretes és hozzáértő szakikat, de az tetszett, ahogy írtad, "úri mesterek". Jobban szeretem, ha tovább dolgoznak, de kisbaba mellett ez a jó, hogy még emberi időben befejezik, az biztos.
Jó sokan leszünk a talin Kép, még nem gondoltad meg magad? Kép

Timurr Kép
Tényleg jó extrák a receptek, ha mégis van kedved párat feltenni, az tök jó lenne. Kép Azért engem sem kergettek az asztal körül, ha bébi koromban nem ettem meg a papayás mentás lazackrémemet. Viszont pl avocadot eszünk gyakran, meg lazac helyett más halat is lehet adni. A rizspépet pedig ki fogom próbálni. Majd kimazsolázom, azt ami tetszik Kép

Babahalál, borzalom Kép Sajnos, van barátunk aki átélte, születés után 3 nappal, és egy másik, pedig 5 évesen, leukémia. Ilyenkor arra gondolok, hogy nincs igazság a Földön. És arra is, hogy az egészség a legfontosabb, akkor minden egyéb is van, boldogság stb. A többi nem érdekes.

Megyek ruhatárat pakolni Kép
Vezso
vezso

AKCIÓ Szeptembertől!!!!! Dvd filmek már 500ft-tól!!! Több mint 2000film közül választhat (A legújabbak és ritkaságok is)!!! Listát tudok küldeni!
jonsi@citromail.hu

Kellemes babázást mindenkinek!
juliebaba

A talisok névsora eddig: Patri, Lirian, Kingu (Cica29), Vezso, Vaktyúk, Villes, Angéla, Kata (Panni2005), Delfinke, Zsana, Connie.
Még egy valaki jöhet, mert csak 12 vizespoharunk van.Kép
Na jó, ez csak vicc volt.Kép

Kata,
Melyik Ikeában volt 50%? Mi tegnap vásároltunk be az Örsön, és nem volt leárazás.
Köszi a kásákat! Többiek pedig vegyenek példát rólad, regisztráljanak, és tegyenek fel recepteket!

A családi viszonyok: a keresztanyum anyu unokatesója. Neki van egy fia, ők lettek a feleségéval Ákos keresztszülei. Nekik van egy fiúk (Isti) és egy lányuk, aki a keresztlányom, és aki koszorúslányom is volt.
A páromnak van egy bátyja, neki van három csimotája, ők az uncsitesók, a legnagyobb Gabi keresztlánya, és a középső kislány volt koszorúslányom.
Ez néha még nekem is bonyolult.

A vízszerelő szerint a foga jön Ákosnak.

KépKép
connie

AKCIÓ Szeptembertől!!!!! Dvd filmek már 500ft-tól!!! Több mint 2000film közül választhat (A legújabbak és ritkaságok is)!!! Listát tudok küldeni!
jonsi@citromail.hu

Kellemes babázást kívánok mindenkinek!
juliebaba

ConnieKép
Na, mondom én, hogy sokan leszünk KépKépKép
Regisztrálni is kell? És úgy, mint itt?
Vízszerelő Kép
Ha mesterek sokáig dolgoznak vhol, akkor kicsit családtagok is lesznek, lásd "Pénznyelő" c film.Kép
Vezso
vezso

Connie Kép
Ezt a terpeszpellust mennyire komolyan használtátok? Mennyit volt Ákoson naponta? Már úúúgy utálooom!!! Kép
Vezso
vezso

Vezso,
Elég sokat volt rajta, naponta 1-2 órára vettem le csak, és éjszaka is rajta volt.Kép ha nagyon meleg volt, akkor azért levettem, kánikulában nem főztem benne a gyerkőcöt.

Remélem nálunk azért gyorsabban kész lesznek, mint a Pénznyelőben. És olcsóbbért.

Na megyek, hazajött a párom és a csaptelepKép, este megyünk félüzleti vacsira a munkatársaival, kíváncsi leszek mi sül ki belőle.Kép Természetesen manóval együtt vagyunk meghívva. Megint ráadhatom az elegáncsos kertásznaciját.Kép

KépKép
connie

Jégvirág!
Mi 1x voltunk a babamasszázson, igen pénteken az Ih-ban, de nekem nem tetszett, elég nomád körülmények között zajlik, én jobbra számítottam. Ja,a szegedieknél azt tudom mintha valamikor a puni tisztításáról ment volna nagy vita, de sajna mostanság egyszerűen nincs időm a neten elkalandozgatni, jó, ha ide tudok néha írni.

Monazsu!
Most csak röviden, hogy Lizi mit csinál. Hason már régóta tartja a fejét, mondjuk nem tudja hosszú percekig, biztosan nehéz ahhoz neki. Oldalra tökéletesen fordul, mostmár egy érdekes kitekeredést produkál, amiből szerintem hamarosan kifejleszti a hátról hasra fordulást. A kezét nagyon szépen használja, nyúl a dolgokért, az aktuális tárgyat az egyik kezéből a másikba teszi. A cumiját ki-be rakja a szájába. Nagyon dumál, főleg ha a szűk család van jelen, egyéb esetben csöndben van és figyel, vagy ha nyűgösebb akkor sír az idegenektől. Mi pár napja kóstöljuk az almát, úgy tűnik eléggé ízlik neki, úgy cuppog hozzá, hogy na, és szinte semmit nem folyat ki a szájából.
Most hirtelen ennyi, Te is írhatsz, hogy kicsi lánykád miket csinál.

Muki

Muki
KépKép
KépKép
mukika

Nem "láttam" a babanetet tegnap óta.Kép Aztán amint beléptem elszállt a hozzászólásom.Kép

Most inkábba megpróbálok innen becsatlakozniKép

Minden Erikának nagyon nagyon boldog névnapot kívánokKépKépKép

Kép

Kép
vizimano

Connie
Megnéztema képeket nekem a sörös és a stis a kedvencm,olyan éddiKép

Szegény Maja úgy megijedt,hogy alig bírtam megvigasztalni,jöötek 5-en minimalacot nézni(nekünk még az is van9 és a két rohadt dög annyira ugatott,hogy Maja bekapta a levegőt és akkora ordítással zengett az udvar hogy csak naKép

nézek valami anyabarát receptet:
csirkehúsos zöldségpüré:
500 ml víz
1 csirke alsócomb
50 g répa
50 g paszternák
30 g póréhagyma
30 g burgonya
néhány szem fekete bors
csipet só

Húslevest készítün belőle. főtt zöldségeket a lével pürésítsük és kevés pépesre vágott,turmixolt hústd keverünk bele.

Pulykamell sütőtökös burgonyapürével 8-hó+

50 g pulykamellfilé
40 g burgonya
20 g sütőtök
20 ml tej
40 ml víz
vékony szelet fokhagyma
csipet só

A vékonyra szeletelt husit sós vízben vagy evés húslevesben megfőzzük,éles késsel pépesre vágjuk.A krumplit és a sütőtököt megmossuk,meghámozzuk,kckára vágjuk.A zöldségeket a vízzel higított tejben a fokhagymával és egy csipet sóval puhára főzzük,mjd pürésítsük.ÖsszekutyuljukKép

Banánkrém
100 g banánt villával összetörünk és anyatejjel elkeverjük (szerintem lehet tápival is nem?)

Almás túrókrém

1 alma
40 g túró
1 egész fahéj
keés reszelt citromhéj

A darabolt,meghámozott amát a fahéjjal puhára főőzük,majd kivesszük a fahéjat és összetörjük.Hozzá keverjük a szitán áttört túrót és a citromhéjat.

Nekem ezek a receptek tetszenek,akinek valamelyik extra recept kell szóljon bátranKépMi nem élünk papayan és lazaconKép

Nekem a bab-mama csomagban amit a kórházba adtak volt egy kupon amiért a rossmanben adtak egy hipp erdei gyümis gyümölcspépet ami elvileg 4 hótól adható,szerintetek odaadjam majd neki?az allergia miatt kérdezem,novembberben jár le.

Timurr
Vendég

szét fogom verni a billentyűzetet,remélem azért eltudtok rajta igazodni
Vendég

Timurr,
elméletileg eper, szeder, málna és ilyen szőrös gyümik nem nyerők. Nem tudom mi van ebben a kajában. Attól függ, hogy odaadnám-e.

Üdv gyönyörű hercegnőnek Ákostól.Kép

Kép

Kép
vizimano

Így nyálzunk!Kép

Kép

Kép

Kép
vizimano

Köszönjük a fütyitippeket! Kép

Connie, külön köszi a jó kis linkgyűjteményt Kép Kép Kép !!!

Sziasztok!

Judit
Korenju

Sziasztok
Kicsit elusztam es csak olvasni volt idom.
Minden Erikanak hmm nem tom Vezson kivul ki meg Boldog Nevnapot kivanok, ill ha jol olvastam Angelanak pedig szulinapja volt Neki pedig Boldog Szuletesnapot.
Futyitema en ugy tudom nem szabad ket eves koraig huzogatni "edzeni", max a legveget picit ha trutyesz nem urul rendesen.
Megvolt az elso atuvoltott ejszaka este 8tol hajnali 2ig.
Adri azt hiszem te kerdezted a hasfajos temat, nekem a Gripe water jott be de azt csak egy hos kor utan lehet hasznalni.
Ha erdekel es Aventes mellszivot veszel nekem van meg elado.
Babahalal en epp ezert felek a tulhordastolKép
sztem huyleseg hogy 42ik hetig bent hagyjak.....
Reka

Kép
vaktyuk

A lenyeg lemaradt..
Ma egy "kedves" baratnom elmagyarazta nem stimmel valami a fiammmal, mert meg nem nyulkal konkretan targyak utan es, hogy szinte mindig kint van a nyelve vege......jo lelkiallapotab vagyok

Kép
vaktyuk

Vaktyúk Kép
Ki ez a barátnő?! Orvos? Teljesen oké a fiad! Láttam a saját szememmel! És miért mondta ezt?
Miért volt ez a rossz éjszakátok? Kiderült, vagy mit gondolsz? Hasa vagy foga fájt?
Vezso
vezso

Vizimanó
Maja csókoltatja Ákost,röhögött ujjogatott a kép láttán.
Eper,álna,erdei gyümölcsvan ráírva.Ha ilyet nem lehet adni akkor mi a csudáért van egyáltalán és miért pont ezt kapja az ember?

Vaktyúk
Barátnő csak ne bántsa Csipetkét mert ráuszítom Maját amikor ordít,simán kilyukad majd a dobhártyájaKép

Timurr&Maja
Vendég

Csajok kosziKép
Igen fog, meg utolag kiderult anyu megetette kremturoval aznap valoszinu a hasat szanaszet tekerte, de az legalabb kiderult nincs tejallergiaja

Kép
vaktyuk

Vezso és minden Erika
NAGYON BOLDOG NÉVNAPOT KÍVÁNOK!!
puszi
Virág
villes

Vaktyúk
Az én fiamnak is mindig kint van a nyelve vége és szerintem semmi baja nincs és a Te fiadnak sincs.Imádom az ilyen 'barátnőket'Kép
Virág
villes

Timurr!

Én úgy tudom, hogy a magok miatt nem lehet adni ilyen bogyós gyümölcsöket. Szerintem ezekben az 'ipari' kajákban úgy préselik az ilyen gyümiket, hogy mag nem kerül bele...
Pl borsót is már viszonylag korán ehetnek a babók, HA passzírozva kapják, a héja nélkül...
gondolom ez is valami ilyesféle lehet.. Kép
lirian

Connie!

hánykor is van a tali 8.-án?

Lir
lirian

Timurr,
próbáld ki a kaját. Ákos egy kiskanál málnás almától pöttyös lettKép Köszönjük a bókot, Kishercegnő szemei is elbűvölőek ám!

Vaktyúk,
hülyeség amit a barátnőd mond! Az ,hogy mikor és mennyire nyúlkál a gyerek az teljesen egyénfüggő. Pl. nálunk a nyolcadikon van egy februári kissrác, ő ül már, és mászik is, míg a hatodikon lakó januári leány csak négykézlábra tud emelkedni. Ez tökre személyiségfüggő. A férjemnek is kinn van a nyelve ha nagyon figyel vagy elbambul, akkor ő sem ok?Kép

Kép

Kép
vizimano

Lir,
Délután 1-től.

Timurr,
biztos azért ezt kaptátok, mert ez nem fogyott a boltban.Kép 6. hónapot nem tudod kivárni vele? Az ilyen szőrös, magos gyümiket tudtommal csak később lehet elkezdeni, nem rögtön a hozzátápi elején. De ha nem adod oda neki, azzal se vesztetek semmit.KépEgyébként úgy tudom, a szőr, és nem a mag miatt allergizál.

Vaktyúk,
Nem lehet, hogy egyszerűen nem érdeklik még a tárgyak Csipetet?

Fú, teleettem magam a vacsin, Ákos egész jól viselte, a munkatársak meg elég viccesek, a többség még nem látott közelről babát, és volt egy friss házas pár, akiknél az Ákos kapcsán derült ki két hónapja, hogy a feleség szeretne gyereket, a férj meg nem.

KépKép
connie

Oszinten nem igazan erdeklik, amit daadok neki azokkal elvan+az aktualis pelus. De azert taperolja oket rendesen rakosgatja a szajahoz stb.. amugy a legnagyobb szivas arra mar rajott ha beakasztja az ujjat a cumi fogojaba kijon a szajabol de visszarakni mindig forditva akarjaKép

Kép
vaktyuk

Vaktyuk,
annó Lili kapcsán én is ezen paráztam, mindig mutogattam neki minden szines cuccot...
Azt amit a keze ügyében himbáltam el is vette, de nem nyúlt semmihez...
Aztán meguntam, és a kis fifikás öt perc alatt rájött, hogy hoppá, a főodaadogató mester felmondott, és azonnal oda tudott nyúlni a dolgokért... .)
Ma már (fogalmam sincs hogyan) simán lehaladt a játszószőnyegéről 1 perc alatt, csak mert ott volt valami, ami felkeltette a figyelmét Kép
lirian

Vaktyúk,
Nálunk is az volt, hogy először elvolt azzal, amit odaadtam neki, aztán már nyúlt érte, ha elé tartottam, nem kellett a kezébe tenni, és utána jött az, hogy ha beleakadt a keze, felvette a földről. De azt csak ma vettem észre, hogy ragaszkodik egy adott játékhoz, hogy neki pont az kell. Viszont forgásnal továbbra sem mutataj semmi jelét.

Lir,
Azt hiszem te kérdezted a könyveket. Gyereklélektanban a Mérei-Binét gyermeklélektanja a legjobb, nekem mindenki ezt ajánlotta. Gyerekneveléses könyvet nem tudok ajánlani, én is összeolvasok mindent, aztán csinálom, ahogy jónak látom. Mondjuk én eléggé pszichológiai szempontból közelítek hozzá, egy időben több témába tartozó könyvet is elolvastam, csak már nem nagyon tudom miket, csak az info maradt meg.Kép

KépKép
connie

Vezso!

Boldog névnapot!

Kép

Juszti!

Az a kenguru ami a fényképen rajtad van milyen? Én régóta kacérkodom vele, de nagyon drága és csak azért nem akarom megvenni, hogy legyen.
Köszi a választ előre is.

Tücsök

Kép

Kép
mtücsök

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?