Angi, a Rennie tényleg jó, de mi van ha már az embernek attól is hányingere van, ha a Rennie-re gondol?
A párom szerint lehet hogy csak beképzelem, hogy ég a gyomrom, mert tudom hogy ez vele jár. Hát hogy lehet ilyen hülyeséget mondani?!
Látszik, hogy neki még nem volt ilyen. És igazából nem szedek sok Rennie-t, kb. napi 3-4, éjszaka 3 és nappal néha, ha nagyon rossz már. De éjszaka muszáj, mert ha rámjön a pisilés, akkor felébredek és csak úgy tudok elaludni, ha bekapok egy Rennie-t, különben öklendezem. (bocsi) Na mindegy, azért Lucretia kicsit elkeserít, hogy te már 37 hetes vagy és még mindig ég a gyomrod. Én azt hittem, hogy a végére elmúlik majd. Hát tévedtem
Viszont fürdőlepedő ügyben ezek szerint nem!!!
Tök jó, kicsit megnyugodtam, hogy akkor ezek szerint valamikor már itt olvashattam, hogy az Istvánba kell, és azért tettem be. Akkor nem vagyok teljesen szenilis, csak kicsit
Képzeljétek, ma megkaptam a fizut, és rászántam magam a fodrászra. Nem vagyok nagy fodrászhoz járós, félek is, mert eddig valahogy mindig rosszul sült el a dolog és nem maradtak jó emlékeim. Na mindegy, ennek ellenére bemerészkedtem a fodrászhoz, kb. mintha a fogorvoshoz mentem volna
Erre közölte, hogy jövő héten tud fogadni. Olyan ideges lettem, mert tudtam, hogy addigra meggondolom magam. Elmentem a másik fodrászhoz, még jó, hogy több is van a környéken. Az mondta, hogy holnap. Hát még ez sem tetszett, mondtam, hogy de mi lesz, ha addigra én már megszülök?
Kérdezte, mikorra vagyok kiírva, mondtam, hogy szeptember végére
Elmosolyodott és mondta, hogy akkor ma 4
Szerintem hülyének nézett, de nem baj, a lényeg hogy ma túl leszek rajta. Most már csak azt nem tudom mennyivel készüljek, fogalmam sincs a tarifákról. Meg hogy a mosónak külön kell adni? Vagy a végén egybe a fodrásznak és osztoznak? És mennyi a borravaló? Meg ilyenek. Segítsetek!!!!
Ja, és tök jó ötletet adott a csaj, mert azt mondta ne a barnába tegyünk vöröset, hanem mivel most vörös a hajam, ebbe tegyünk sok barnát,és akkor kicsit kíméljük legalább a fejem
Hát biztos igaza van. Nekem eszembe se jutott.
Na egyenlőre ennyi. Írjatok valamit hajmosó ügyben, meg borravaló ügyben.
Hari 34+4