Sziasztok!
Veszo, Akiren, és aki még Erika: Boldog névnapot!
Vezso: Én is 6.20-kor indultam dolgozni.
Tényleg, az esküvőről jut eszembe, mi lett a tűzhelyes dologból?
Zsuba: Azt mondják, a "véletlen" szerelemgyerekek a legéletrevalóbbak!
Egyébként Szegeden is nagyon nehéz munkát találni. Tanárit pláne. Sok barátom, évfolyamtársam fölment Pestre, mindnek van állása. Van aki 2 napon belül kapott állást.
Én sem Szegeden tanítottam, hanem Kisteleken a gimiben, mondjuk én így utaztam 1 órát egyirányba (Budapest tömegközlekedését nem bírnám, meg úgy egyébként is nekem Pest túl sok, amikor ott vagyunk alig várom hogy visszajöjjünk Szegedre, úgy tudok örülni az itteni nyugalomnak, csöndnek-Pesthez képest. Exbarátom szülei Pesten élnek, hozzájuk jártunk elég gyakran vonattal, úgyhogy volt alkalmam tömegközlekedni rendesen)
Nekem ma jár le a szerződésem. Határozott időre voltam felvéve. Úgyhogy munkanélküli főállású anya vagyok holnaptól.
Foglmam nincs mikortól dolgozzak, meg mi hogy lesz. Férjem minél előbb akar még egy gyereket, annak nincs értelme, hogy 2 év múlva keressek állást, elkezdjek dolgozni, aztán hirtelen jöjjön a baba véglegesítés előtt (tanárokat nem szeretnek itt véglegesíteni, legjobb esetben akkor, ha 1 évig ott dolgozunk...de tudok olyanról, hogy 5 évig dolgozott valaki egy suliban évről évre hosszabbították a szerződését, és 5 év után se véglegesítették, a csaj fölháborodott, otthagyta a sulit, felment Pestre, kapott munkát, és él mint hal a vízben
ja, amúgy törvény szerint 5 év után kötelesek véglegesíteni....erről ennyit). Ha meg mondjuk 2 év múlva jön a második baba, még vele is itthon leszek 2 évig, akkor már vén szar leszek, és ki a francnak fog kelleni egy pályakezdő, tapasztalat nélküli 2 gyerekes anya...á...szal kivagyok ha erre gondolok
Timurr: Etetőszékkel nagyon megjártátok
Engem is bosszantana nagyon.
Mi a Metroban vettünk egyszer tévét, nem volt jó rajta a teletext, elvittük javíttatni, nem sikerült nekik, akkor mondták, hogy vigyük vissza, visszakaptuk a pénzt gond nélkül. Csak igazolni kellett, hogy megpróbálták megjavítani!
Connie: Felújítás miatt nem irigyellek, nagyon nem. Mi Gréti születése előtt újítottunk, de olyan szinten, hogy betonig le lett bontva minden (panel lakás). Borzasztó volt.
Ja, és addig anyósnál laktunk. 2 hónap
Én pocakosan, akkor már 7-8 hónapos voltam. De olyan szép lett minden.
Megérte! Bár még nincs teljesen kész, de majdnem és ez tök jó
no elküldöm, már tuti lett ezer meg egy hozzászólás amíg ezt összehoztam