Sziasztok!
Gyorsan átfutottam a tegnapi termést.
Zsuba: Apukádnak gyors gyógyulást! Nektek kitartás!!!!!
Az újaknak üdv!
Erzsi: Nekem a kórházban senki nem mondta, hogy ne szopiztassak sokáig (max. 10 perc) amíg nem lövellt be a tejem, úgyhogy én hagytam, élvezze a kicsi lány. Hiba volt sajnos, mert az egyik mellbimbóm nagyon-nagyon csúnyán kisebesedett. Aztán amikor belövellt a tejem, másnap már sírva mentem a csecsemősökhöz, hogy valamit csináljanak, mert nagyon fáj. Megmutatták hogy kell kézzel fejni, egy órán át fejtem én is, ők is, kifáradtam, és kb. 10 grammot sikerült produkálni. Akkor mondták, hogy próbáljuk meg géppel. 1 óra alatt 200 gramm tejcsi jött ki egyik mellemből, és még csomós maradt picit. Másik mellemet nem bántottuk a kisebesedés miatt. Baromi ronda volt.
És kegyetlenül fájt
Nekem is begyulladt, piros foltok voltak rajta, lázas voltam, de attól szoptattam-szoptattam és szoptattam, mondjuk a fejem körül keringtek a csillagok, nagyon nagyon fájt, de nekem rémálmom a tápszer
Végül csak sikerült túljutni ezen. Itthon már a férjemmel ketten maszíroztuk a mellem, fejtem, szopi, minden volt, aztán pár nap múlva már be is állt a kereslet-kínálat.
Angéla: Nagyon ügyes a fiad!
Védőnő: A miénk tündéri, én szeretem nagyon. Mindenről lehet vele beszélgetni, olyan mint egy jó barátnő. Pedig nem korombeli (ha már a koromnál tartunk én vagyok a legfiatalabb a 25 és fél évemmel?!??!). Hozzánk terhességem alatt jött havonta (pedig problémamentes voltam), jött amikor hazahoztuk Grétit a kórházból és utána 6 hétig minden héten, most nemtom, kb. havonta. jön. Egyszer csak megjelenik.
Engem nem zavar. És rendezettek a körülményeink, és imádja a Grétit, mint minden más "gyerekét".
Amúgy neki 2 gyereke van.
Berkiadri: Fú, borzasztó ez hogy időnként nem lélegzik. Engem is a frász kitörne. Remélem nem hason altatod.
Egyébként gyönyörű Martin, és milyen pici még.
Pedig Gréti is nemrég ilyen csöpp volt.
Receptek: Fúúúú csajok, most így visszaolvasva nem volt időm kiszemezgetni őket. Mi lenne ha valaki létrehozna egy 2005 tavaszi anyukák receptjei topikot vagy valami ilyesmit és oda írnánk a recepteket?!? Csak egy ötlet, de ha nem, akkor még egyszer át kell rágnom magam ezen a soksoksoksok hozzászóláson, hogy hol van recept
Connie: Örülök, hogy egész jól mentek a dolgok nálatok! Ákos olyan sokat változott, nem, csak nekem tűnik úgy? Tisztára megférfiasodott.
Vagy nemtom.
Még dögösebb kiscsávó lett mint volt.
Vezso: Az én férjem az első héten amikor hazajöttünk a kórházból 1 hétig szabin volt, és csak ő pelenkázta, öltöztette a Grétit. Fürdetés is az ő dolga. Imádják egymást a lánnyal.
Szóval nincs az a meló amit ne tenne meg. Pedig elsőgyerekes apuka és minket is riogattak, hogy majd mi lesz...nekem is van 2 olyan barátnőm akiknél a baba születése után nem szerettek hazamenni kb. fél évig az apukák és semmiből se vették ki a részüket.
Horoszkóp: Férjem oroszlán, én halak. Ez jó?
Gréti bika. nagyon drukkoltam, hogy ne ikrek legyen. Nagyim ikrek és nem jövünk ki valami túl jól.
Viszont a bikákat nagyon bírom, sok bika barátnőm van, meg első szerelmem is bika volt.
Anyós: Tegnap sajnálattal vette tudomásul, hogy idén nem volt fürdésre való idő meg Gréti még pici, jövőre pedig kinövi a fürdőruhát....ó jajj, mily nagy tragédia!
(tudjátok, csini kis fürdőruci amit kaptunk tőle
)
Anyósom legújabb dumája, lehet már írtam, akkor bocsi: "ha már kicsit nyöszörög a Gréti kétségbeestek és elhallgattatjátok". És nem fogja föl, hogy nem kétségbeesünk, csak minek nyafogjon ha meg tudjuk oldani a problémáját. Nálunk ez családi tragédia már, hogy nem hallották még sírni a Grétit.
Bocsi ha valami fontos dologra nem reagáltam, tényleg képtelenség követni benneteket.
' nap esett ki a hülye internetszolgáltató miatt erre tessék. Ráadásul tényleg kéne már tanulnom is.
No, további szép napot mindenkinek!
Bea