Új privát üzeneted érkezett!

Na jó, már fogalmazni nem tudok, szóval aki megfejti a viszonyokat Ákos keresztszüleinek családja + a mi családunk között.Kép

Megyek is aludni.

KépKép
connie

Sziasztok!

Bocsánat, valaki régebben kérdezte: szobatisztaság úgy történt, hogy a kertbe alsóban volt próbáltuk rávenni, hogy ha pisilni kell menjünk pisiljük le a csigát, a diófát ezt azt. Mondogatta, de nem csinálta. Utána kezdett időnként szólni, aztán elkezdett kényelmetlen lenni, ha bepisilt mondta hogy vizes, nem szidtuk le soha, csak mondtuk, hogy legközelebb bilibe. Reggel meg általában ugyanakkor szokott kakálni, akkor a kezébe adom a tejes üveget, mese bili. És amikor az elején sikerült felhívtuk a nagyit, apát, és elújságoltuk milyen ügyes volt. Egyébként ezt is nagyrészt az anyósomnak köszönhetem, mert én pl a lakásban mindig adtam rá pelust, mert nem bíztam a fiamban, ő meg amikor vendégségben volt náluk azt mondta, hogy őt nem érdekli, lekapta a pelust és úgy volt ott. Utána én sem akartam visszarontani amit ő elért, úgyhogy most már itthon is csak alváshoz adok rá. Szóval az én anyósom is önfejű, de mindig jót akar és olyan is szokott lenni, hogy neki van igaza. Ja az elején, amikor levettük a pelust nem kakilt aznap megijedtem visszaadtam a pelust, és később próbálkoztunk újra akkor már sikerült.

Megpróbálom őket együtt altatni, de úgy félek, hogy senki sem fog aludni. Most a pici lány alszik reggel ötig és utána még 8-10-ig visszaalszik. (A fiam meg 6-8 között kel.).

Vizimanó!
Nem tetszik a rokon reakció, valami apróságot hozhattak volna, pont a gyerekek olyanok, hogy még a 20. autónak is örülnek.

Vaktyúk!
Miért bántottál volna meg. Mit mondtál? Még megsértődhetek? (Nehogy fóbiás legyél, semmi olyat nem írtál.)

Connie!
Hát a manó is tudja mivel kell kezdeni, a tejci után.

Panni!
Nagyon sajnállak, kitartás.

Berkiadri!
Írd meg légy szíves, hogy mit mondtak a Heim Pálba. A kórházban mi alapján mondták, hogy otthonra is kell?

Angéla!
Nagyon köszönjük a táblázatot. (Tudom sok munka, ezért csak csendben mondom, én a Margitban szültem.)

Vezso!
Honnan van ennyi energiád egy napra?

Ancianyú!
Csak egy fiam van, a képen a másik is a pici lányom, csak ott ő alig látszik. Meg a külön kép a mostani kedvencem, azért küldtem el azt is.

Monazsú!
Nagy szerencsém van a fiam csak időnként, és nagyon picit féltékeny (pl. megmutatja hova rakjam a hugit (ágyába) vagy toporzékol, de csak ritkán). Meg nálunk is kalandos az élet, én is járok suliba, úgyhogy minden szombaton a nagyi vigyázott a fiamra 4 hónapos kora óta (nagyon szoros a kötelék közöttük), és ez nagyon jól jött, mert a terhességem alatt is sokat voltam kórházban, és a lányom születése után csak 1 hónap múlva jöhettünk haza. A fiam nem sínylette meg, ezért szerintem is nagyon fontos, hogy a gyerek mást is megszokjon maga körül. Tudja, hogy sokan szeretik és kiegyensúlyozott. (Azért egy vicces-szomorú történet. Amikor kórházból hazajöttem a fiam felkelt egyik reggel és hallom, hogy mondja: Apa, Anya, Nagyi, Mama. Felsorolt mindenkit, mert nem tudta, hogy aznap éppen ki vigyázz rá.)

Cipőbekötés nagyooooooon durva, mindig rettegtem attól, hogy asszonyállattá kelljen válnom. (de azért én is sok kompromisszumot kötök amióta család lettünk)

Ha valakit érdekel, van valahol anyagom arról, hogy mit kell csinálni ha visít a légzésfigyelő.
Az összes kisbaba gyönyörű. Képet még-még sokat.

Sziasztok

Csilla
csilla74

Sziasztok!

Jó két hétig nem voltam net közelében, így nagyon lemaradtam, rengeteget írtatok!!!

Üdv az újaknak!!
Gyönyörűek a babák és nagyon nőnek, hihetetlen!!!

Nekem az örökmozgó Marci mellett már nincs időm olvasni, ugyanis őfelsége mászik, ül, ha valamibe bele tud kapaszkodni akkor feláll, a járókát azt hiszem nyugdíjba vonultathatjuk lassan, mert nagyon kicsi, és már az egész nappalit belakta a kisember. Persze a szőnyegek unalmasak, mindig lemészik róluk és a hideg járólapon szeret ücsörögni.

Egy hétig vendégünk volt, a múlt héten a "csodálatos" nyári melegben a balatonnál voltunk, végre kapott két hét szabadságot a párom, de felmentünk Veszprémbe az állatkertbe is, Marci nagyon élvezte!!! A héten még együtt a család, annyira jó így együtt egész nap, próbálom élvezni minden percét!!!!!!!!

Ma bemutatta a kiságyában is, hogy hogyan tud felállni, így gyorsan leraktuk az alsó szintre, mielőtt kipotyog, persze ő nagyon élvezte a rácsmentes kilátást!
Kép
A szőnyegkben egy jó dolog van, a rojt, mivel szegény csemetének "nincs egy játéka sem", kénytelen ezt rágni!: )
Kép
Ma este a túróstésztára szánt szalonnát kívánta meg a csemete:
Kép
Na és egy utolsó, így fürcsizek egyedül a nagykádban ülve, mászva, és persze a lyukakba belenyúlni sokkal izgalmasabbak, mint a játékokkal pancsolni:
Kép
tamesz

TamEsz
KépKépKép
tamesz

Sziasztok!

Vaktyúk,
köszi a linket! Kép De csak most olvastam. Kép Vettünk kocsit, találtunk a Lehel téren egy babadiszkontot. Eddig minden, amit láttunk, sokkal olcsóbb itt!
D-vitamin: sajnos ebben a témában elég jártas vagyok a gyámlányka családfája miatt. Kép

Adri,
föl a fejjel, ennyi sz.ság után csak jobb jöhet! Kép

Angéla,
UTÓLAGOSAN BOLDOG SZÜLINAPOT!!!!!!
Nem vagy semmi!!! Kép Csak hallgatsz, de ha fölmerül a táblázat téma, már be is teszed! Nem is tudom, mi lenne velünk nélküled! De tényleg!

Lirian,
Neked is UTÓLAGOSAN BOLDOG SZÜLINAPOT!!!!!!
Miért tűntél el olyan sokáig?

Wester,
Panninak múlt hét elején jött ki, még alig látszik. Õ dilizett előtte és most is nagy ritkán rövid időkre. Kép De lehet, ez már a következő miatt van. ?

Hüpi,
szorítok holnapra! (Illetve mára. Kép )

Vezso,
ha nem eszel, megtépünk, mert az kell Rozi tejecskéjének! Kép

Connie,
tényleg nagyon jók a képek, a képaláírásokon meg jót nevettem! Kép
Szóval: a te keresztanyád lánya lett Ákos keresztanyja. Neki van egy Isti becenevű fia és gondolom, két lánya is, akik közül legalább egy a te keresztlányod, de mindkettő koszorúslányod volt. (Vagy ők egy fiútesód gyerekei? Na mindegy, bogarászom tovább. Kép ) Mivel nagybácsik és uncsitesók, ezért szerintem a keresztanyád a te nagynénéd, Ákos keresztanyja pedig a te tesód. Hm? Kép

Csilla,
kitartok, de miért is sajnálsz? Kép

Tamesz,
te jó ég! Hihetetlen nagyfiú a fiad! Kép

A babák pedig nagyon édesek!!!

Én is megyek aludni. Hibákért elnézést, már nem bírom! Jó éjt!

Kata
panni2005

Sziasztok!

Hú, rengeteget írtatok, nekünk meg nem volt ma net Kép És most meg már hulla fáradt vagyok, úgyhogy nem olvastalak vissza benneteket (majd holnap talán), de Marcikát láttam, és mi is csókoltatjuk, és Gréti reméli hogy egyszer majd Marcika mellkasán fog így nézelődni és nem az apjáén (Kép):

Kép

Kép

Bea

Bea
KépKépKépKép
jégvirág

Sziasztok!! Jó reggelt Minden Maminak és Babinak (és Családjának)!! KépKépKépKép

Jelentem, aludtam egy hatalmasat!! KépKép
Este 6kor adtuk Rozinak (a tesója etette) a második adag barackos kekszet és ennek köszönhetően fél 5-kor kelt csak,egy kis anyatejecskére fájt a foga (ja, az még nincs is neki Kép). És végre aludtam egyben majdnem 6 órát. Kép Rám fért. Aztán fél 8-kor is szopizott és azóta alszik megint. Úgyhogy most már teljesen biztos, hogy éhes volt, azért keltett annyiszor.
El sem hiszem, hogy két nap és szeptember van. Lassan kezdhetek gondolkodni a karácsonyi ajándékokon Kép Már ált okt-ben be is csomagolom őket Kép Tavaly nem így volt, mert rengeteg dolgot készítettem saját kezűleg pocakosan, és még éjjel is varrtam, meg festettem sokszor, hogy a gyerekek ne vegyék észre. Imádok ajándékozni!! Most a talira is készülök vmvel!! Kép

Lir Kép
Bocsi, megnézhettem volna a táblázatban Lili mikor született! Kép

Csilla Kép
A szobatisztaságot én kérdeztem, ügyesek vagytok. Tényleg akkor jön pisi-kaki, mikor esznek ezért csinálta Apu a bilizős széket, és nekünk az segített, 2 éves korukra szobatiszták voltak,pedig semmit sem erőltettünk. A lányaim így mondják a pisilést: dobok egy sárgát Kép, a megyek kakilni meg: megyek csokizni Kép . Nem mindig, de néha így mondjákKép
Vezso
vezso

Tamesz Kép

Csuda aranyos a fiad, mindegyik kép jópofa!! És még szalonnát is eszik Kép Épp arra gondoltam, hogy mennyire várjuk, hogy felüljenek, meg álljanak, de attól kezdve nagyon-nagyon kell rájuk figyelni, sztem kevesebbet is fogunk tudni itt írni majd.

Connie Kép
Végigböngésztem a képeket és nem is próbálom a családi viszonyokat megérteni Kép Egyébként sem szoktam tudni, hogy pl az unokahúg az kicsoda, emlékszem, amikor pl nyelvet tanítottam, ez gondot is okozott. Mert tudtam, hogyan mondják másik nyelven, csak nem tudtam sokszor beazonosítani a családban ezeket a kapcsolatokat. A National Geographic honlapján van egy kérdezz-felelek rész, ahol lehet kérdezni, és most pont volt egy ilyen kérdés. Szoktam kérdezni ott én is.
Látod , milyen jól sikerült a keresztelő és hogy izgultál, hogy nem. És csini lett a kisfiad a gatyóban!!! Komolyan, annyit nőtt a tali óta! Kép

Megyek, rengeteg dolgom van ma is...
Be kellene mennem a városba a Duna Plazaba, de semmi kedvem. Napozni szeretnék a kertben, amíg lehet, meg már beraktam mosást is, hadd száradjon a napon. Sokkal jobb illata van így a ruhának Kép
Puszi : Vezso
vezso

Jajj, még Jégvirágnak szerettem volna írni! Kép
Jégvirág Kép
Tessék nekünk többet írni, de azért pihenjél is éjjel! Kép Grétiről még nem is láttam képeket, azt hiszem. Marcika barátnőjéről Kép Aranyos pici lány! Benéztem a topikotokba, de bár ne tettem volna, elkeserített nagyon. Fel a fejjel, mi itt összetartóak vagyunk KépKép Úgy érzem Kép

Még annyit szeretnék mondani, hogy egy kicsit olyan nekem a net, mintha naplót írnék és kibeszélem magamból a dolgokat. Az meg még hab a tortán, hogy új barátokat is találok itt!! Kép
És mindig tanulok Tőletek valamit! Köszönöm!! Kép
Na, tényleg megyek.
Puszi : Vezso
vezso

Sziasztok Kép

Vezso, semmi gáz Kép

Panni, zajlott az élet rendesen körülöttünk. Sajna édesanyám is nagyon beteg, volt egy időszak, amikor anyósoméknál laktunk (a kórházból oda mentünk haza--> tudnék én is mesélni sztorikat Kép ), és hasonlók...

Aztán egy ideig csak olvastalak titeket, és gondolkodtam, hogy vajon írjak-e vagy sem Kép

Nálunk ma Liló überfurcsa volt, hajnalban kelt 1 körül, aztán ötkor újra, de nem evett, csak társaságra vágyott...
És azóta még nem aludt, remélem nem akad ki Kép

Már főztem reggel, most megyek még mosni, hasonló okokból, mint Vezso Kép

További szép napot Kép

Lir
lirian

Sziasztok!

Gyorsan átfutottam a tegnapi termést.

Zsuba: Apukádnak gyors gyógyulást! Nektek kitartás!!!!!

Az újaknak üdv!

Erzsi: Nekem a kórházban senki nem mondta, hogy ne szopiztassak sokáig (max. 10 perc) amíg nem lövellt be a tejem, úgyhogy én hagytam, élvezze a kicsi lány. Hiba volt sajnos, mert az egyik mellbimbóm nagyon-nagyon csúnyán kisebesedett. Aztán amikor belövellt a tejem, másnap már sírva mentem a csecsemősökhöz, hogy valamit csináljanak, mert nagyon fáj. Megmutatták hogy kell kézzel fejni, egy órán át fejtem én is, ők is, kifáradtam, és kb. 10 grammot sikerült produkálni. Akkor mondták, hogy próbáljuk meg géppel. 1 óra alatt 200 gramm tejcsi jött ki egyik mellemből, és még csomós maradt picit. Másik mellemet nem bántottuk a kisebesedés miatt. Baromi ronda volt. Kép És kegyetlenül fájt Kép Nekem is begyulladt, piros foltok voltak rajta, lázas voltam, de attól szoptattam-szoptattam és szoptattam, mondjuk a fejem körül keringtek a csillagok, nagyon nagyon fájt, de nekem rémálmom a tápszer Kép Végül csak sikerült túljutni ezen. Itthon már a férjemmel ketten maszíroztuk a mellem, fejtem, szopi, minden volt, aztán pár nap múlva már be is állt a kereslet-kínálat.

Angéla: Nagyon ügyes a fiad!

Védőnő: A miénk tündéri, én szeretem nagyon. Mindenről lehet vele beszélgetni, olyan mint egy jó barátnő. Pedig nem korombeli (ha már a koromnál tartunk én vagyok a legfiatalabb a 25 és fél évemmel?!??!). Hozzánk terhességem alatt jött havonta (pedig problémamentes voltam), jött amikor hazahoztuk Grétit a kórházból és utána 6 hétig minden héten, most nemtom, kb. havonta. jön. Egyszer csak megjelenik. Kép Engem nem zavar. És rendezettek a körülményeink, és imádja a Grétit, mint minden más "gyerekét". Kép
Amúgy neki 2 gyereke van.

Berkiadri: Fú, borzasztó ez hogy időnként nem lélegzik. Engem is a frász kitörne. Remélem nem hason altatod. Kép Egyébként gyönyörű Martin, és milyen pici még. Kép Pedig Gréti is nemrég ilyen csöpp volt. Kép

Receptek: Fúúúú csajok, most így visszaolvasva nem volt időm kiszemezgetni őket. Mi lenne ha valaki létrehozna egy 2005 tavaszi anyukák receptjei topikot vagy valami ilyesmit és oda írnánk a recepteket?!? Csak egy ötlet, de ha nem, akkor még egyszer át kell rágnom magam ezen a soksoksoksok hozzászóláson, hogy hol van recept Kép

Connie: Örülök, hogy egész jól mentek a dolgok nálatok! Ákos olyan sokat változott, nem, csak nekem tűnik úgy? Tisztára megférfiasodott. Kép Vagy nemtom. Kép Még dögösebb kiscsávó lett mint volt. Kép

Vezso: Az én férjem az első héten amikor hazajöttünk a kórházból 1 hétig szabin volt, és csak ő pelenkázta, öltöztette a Grétit. Fürdetés is az ő dolga. Imádják egymást a lánnyal. Kép Szóval nincs az a meló amit ne tenne meg. Pedig elsőgyerekes apuka és minket is riogattak, hogy majd mi lesz...nekem is van 2 olyan barátnőm akiknél a baba születése után nem szerettek hazamenni kb. fél évig az apukák és semmiből se vették ki a részüket. Kép

Horoszkóp: Férjem oroszlán, én halak. Ez jó? Kép Gréti bika. nagyon drukkoltam, hogy ne ikrek legyen. Nagyim ikrek és nem jövünk ki valami túl jól. Kép Viszont a bikákat nagyon bírom, sok bika barátnőm van, meg első szerelmem is bika volt. Kép

Anyós: Tegnap sajnálattal vette tudomásul, hogy idén nem volt fürdésre való idő meg Gréti még pici, jövőre pedig kinövi a fürdőruhát....ó jajj, mily nagy tragédia! Kép (tudjátok, csini kis fürdőruci amit kaptunk tőle Kép)
Anyósom legújabb dumája, lehet már írtam, akkor bocsi: "ha már kicsit nyöszörög a Gréti kétségbeestek és elhallgattatjátok". És nem fogja föl, hogy nem kétségbeesünk, csak minek nyafogjon ha meg tudjuk oldani a problémáját. Nálunk ez családi tragédia már, hogy nem hallották még sírni a Grétit.

Bocsi ha valami fontos dologra nem reagáltam, tényleg képtelenség követni benneteket. Kép ' nap esett ki a hülye internetszolgáltató miatt erre tessék. Ráadásul tényleg kéne már tanulnom is. Kép

No, további szép napot mindenkinek!

Bea

Bea
KépKépKépKép
jégvirág

Veszo:
www.kutasgreta.fw.hu
Kép

Ja, szegedi topik gáz most Kép szívesebben jövök ide már Kép

bea

Bea
KépKépKépKép
jégvirág

Jégvirág!

Esetleg lehetne egy levelezőlistát csinálni a recepteknek...

Lir
lirian

No, mindenki babázik? Kép
Én ma ezer felé jártam már.
Most kicsit pihenek Kép Gondoltam elolvasom a ma írt 5 oldalt...erre semmi Kép
Lányom alszik, minden ok...erre nincs mit olvasni....szééééééééééééééép Kép
le is fekszek akkor

bea

Bea
KépKépKépKép
jégvirág

Sziasztok!
Köszönöm mindenkinek a bíztatást és Martin nevében a bókokat! Remélem hamar kinövi ezt a szörnyűséget. Nem kívánom senkinek, de muszáj erősnek lennem, Martinért mindent hajlandó vagyok megtenni! Néha azért nekem is kicsit sok!!! Mindig abban bízok, hogy rosszabb már nem jöhet, de sajnos mindig tévedek!Kép

Vezso,
akkor az én férjem ebbe a topikba való, mert imádja a kisfiát és büszke rá! Éjjel míg én összeszedem magam a szopihoz, meg a fejéshez, addig ő mindig tisztába teszi és ha evett utána ő teszi le aludni amíg én lefejem a tejem.

Jégvirág,
nem altatom hason! Még ha nem csinálna ilyeneket akkor sem merném hasra fektetni ha nem figyelem egyfolytában. Egyébként utál hason lenni!

Csilla,
a kórházban is csinálta már hogy nem vesz levegőt és azért mondták, hogy szerezzük be, hogy nyugodtak lehessünk, hogy nem fordul többet elő! Ma voltunk a gyerekdokinál és sűrgősen el kell végeztetnünk a vizsgálatot, úgyhogy fel is vették a kapcsolatot a Heim Pállal. Majd megírom mikor megyünk és mi volt!
berkiadri

Adri!

Nagyon sok drukk, hogy minden rendben legyen!

Martin gyönyörű kisbaba Kép

Lir
lirian

Lirian,
én bízom benne, hogy minden rendben lesz! Köszi!
Csak ketten vagyunk gépnél?
berkiadri

Sziasztok!

Én is itt vagyok ám!
Adri!
Martin tényleg gyönyörű; és minden okés lesz! (hiszek a pozítiv hozzáállásban)! Szóval:semmi gond nem lesz! Kép Kép Kép Kép

Enyém gyerek nem is úgy néz ki mint aki tegnap kapott oltást! Kép Reggel volt egy kis láza; de már minden okés!Most éppen a macijával bírkózik:
Kép

Nagyon féltem hogy tökre megviseli az oltás; kiindulva az előzőtől!De kutya baja hál istennek!

Jégvirág!
Jót mosolyogtam a hozzászóláson: Grétike Marci hasán fog így nézelődni!Kép

Na megyek, etetésidő!

Sziasztok!

Ildi

delfinke

Annó Lili nagyon kiakadt a négy hós dupla oltástól, be is lázasodott kicsit, napokig csomós volt a combja...
De ami főleg kiakasztott, az az volt, ahogy a fájdalom szemmel láthatóan megviselte, kínokat élt át szó szerint Kép
Lehet, hogy a gyerekorvos szerencsétlenkedett kicsit, nem tudom...
Mindenesetre az öt hós oltás előtt beszéltem a védőnővel, hogy írják fel nekünk a kombináltat, amit januártól már kötelezően oltanak..
Azzal Lilónak meg se kottyant az oltás, se láz, se combcsomó, se semmi nem volt...
Nem olcsó az oltás, közel 9 eFt, de a mai napig azt mondom, hogy megérte...

Lányok!
valakinél felmerült már az agyhártyagyulladás elleni védőoltás kérdése?
Hiába olvastam vissza, sajna nem emlékszem...

Lir
lirian

Martin a teraszon alszik mióta megjöttünk az orvostól. Még enni sem kelt fel! Nem probléma?Kép
berkiadri

Nem lehet, hogy kimerítette az orvos?
lirian

Sziasztok!

Mi az Ikeában voltunk fürdőszoba bútorért. Reggel benéztem, de írni már nem volt időm. Hazafele kénytelenek voltunk az első ülésen utazni picurral, hogy beférjen a cucc hátra, hát nem flörtölni kezdett a sétáló csajokkal, amíg a pirosnál álltunk.Kép

Jégvirág,
Jót nevettem anyósod beszólásán, miszerint "elhallgattatjátok" Grétit.Kép

Ildi,
Tiéd gyerek is egész megférfiasodott a tali óta, naggyon jóképű.Kép

Lir,
Mi már beadattuk az első részletét az agyhártyagyuszisnak, mi érdekel?

A tegnapi visszaolvasásból annyira emlékszem, hogy a babócák nagyon aranyosak.Kép És üdv az újaknak, meg a régi újaknak.

No ebédelünk, aztán férjem fordul még egyet, a másik fürdőszobai szekrényért.

Vaktyúk,
Az Ikeában lehet kapni ajtólezáró kaput, van fehér 6 ill. 10 ezerért, vagy bükk, 10 ezerért. Sztem a neten is megtalálod. Lehet, hogy mégis azt veszünk mi is, és nem járókát, még átgondoljuk.

KépKép
connie

Nem csinált vele semmit, csak megnézte hogy a köldöke milyen, meg velem beszélte meg, hogy mikor kell vinnem vizsgálatra!
berkiadri

Sziasztok! Kép

Kata Kép
Ettem ma rendesen! Kép

Jégvirág Kép
Megnéztem a képeket!!! Köszi! Kép Gréti is rengeteget nőtt, és még mennyit fog! Tényleg aranyos a férjed, hogy ennyit segít! Láttam a képeken is őt. Én férjem is segít mindenben, imád a gyerkőcökkel lenni, a nagyokkal bicikliznk a Dunakanyarban, teniszeznek, a picivel is mindent megcsinál. Kép És mi sem hagyjuk nyafizni a picit,ha vki itt van a családból mindig megszólnak, hogy ugrunk. De nem érdekel. Még jó, hogy nem hagyom sírni, ezért is vagyok neki a mamija. Mellgyulladás Kép Nekem nem volt, de, ahogy fentebb írtam, másoknál láttam azt a fájdalmat, amit átéltek és nem kérek belőle. Szerencsére beállt Nálad a tej rendesen.
Merre jártál végül is ma?
Recept: nem merek írni már, két okból, offtopik és az orromra lesz koppintva, a másik, pedig, hogy amióta Hüpi megírta, hogy profi sütő-főzők, azóta félek, hogy vmi rosszat írok a receptekben. ez olyasmi, mint amikor a városnézés során bejelenti nekem az egyik utas, hogy ő történelem professzor és fő szakterülete Kelet-Közép Európa. Kép Jobban ért hozzá, mint én Kép , az olyan, mintha vizsgáznék.

Berkiadri Kép
Minden rendben lesz!!! Kép Pozitív hozzáállás segít, Delfinkének igaza van! Sztem van is Benned elég erő ehhez, és drukkolunk!! KépKép
És nagyon rendes férjed van, de ezt már tudtuk, mert amiket eddig írtál róla, kiderült belőle. Az, hogy lehet rá számítani, mindennél többet ér.
Kép

Az én mai alibim a babázás mellett:
Mosás: kimostam a nyári paplanokat, rengeteg ruhaneműt, ágyneműt, törülközőt és kb 100 db szörmőkot. Reggel óta megy a mosógép. Ki tudja mikor lesz újra napsütés...Minden szárad a teraszon. Még egy adag van a gépben, kirakom mindjárt azt is.
Sütés: gyártottam két pizzát, meg egy adag túrópogit is.
Takarítás: ablakpucolás, némi vasalás, virágok átültetése.
Most már lassítok egy picit. Rozi édes baba egész nap, eszik, alszik, játszik, ahogy kell.
A lányok pakolgatják a sulis cuccokat, meg gyomláltak is, locsoltak, szóval minden ok.
És, hadd írjam le, hogy babát vár az egyik barátnőm Kép, 3-ikat,ma csinálta meg a tesztet. Ugyanaz a felállás, mint nálunk, két kislányuk van, hasonló korúak. Zenészek és irtó jó fejek, az egész család. Úgy örülök, sírtam, amikor elmondta!! Kép
Vezso
vezso

Berkiadri Kép

Mióta nem evett Martin? Mert 3-4 órát simán kibírnak szopizás nélkül, van aki éjjel sem kel fel pár hetes korától fogva. Nagyon szép ezen a képen.

Vezso
vezso

Adri,
maga az utazás is kimeríthettte szerintem.
Liló sose aludt a kocsiban olyan jól, mint az ágyában...
Mikor kellett volna kelnie?

Connie, megviseli a kicsiket? Két részletben adják be? Mennyi időre biztosít védettséget? Mennyibe került az oltóanyag?
Van pár kérdésem Kép

Lir
lirian

Sziasztok Lányok!

A Gyerekek egyre szebbek! Jó nézni a képeket!

Képzeljétek, Andor fiam, tegnap négy hónap négy naposan megfordult a hátáról a hasára. Talán emlékeztek, Õ is az egyik azok közül akik utálnak hason lenni. Emiatt meg is volt a tegnapi programom. Fiam hasrafordul, 5 percig örül, és vihorászik, hogy milyen ügyes, mosolyog, aztán rájön, hogy Õ nem is szeret igy lenni, DE hát visszafordulni még nem tud, ezért nyöszörög és sir, amig anya a hátára nem teszi. Aztán kezdi elölről. Fordulás - örömködés - sirás - anya fordit és igy tovább.

Horoszkóp: én nagyon szerettem volna, ha a fiam Kos lesz, mert a férjem is Kos, és vele "tudok bánni" akkor is amikor nagyon akaratos és önző (ha akar valamit, akkor mint egy igazi Kos, megy fejjel a falnak - de az legalább látványos) De Andor végül Bika lett (Mint kiderült legtöbb barátnőm bika), imádom a Bikákat, de nekem (egy igazi nyilas) nehezen kiismerhetők, meg nehezen érthetők. Na azért akkora fontosságot a dolognak nem tulajdonítok, amennyi sort erre pazaroltam)

Légzésfigyelő: El tudom képzelni mit éreztél amikor megszólalt. Nálunk egyszer szólalt meg, de az alatt a fél másodperc alatt még odaértem a kiságyhoz ötször leizzadtam. Szerencsére nálunk nem volt gond, csak Andor annyit mocorgott, hogy szétkapcsolodott valami kábel a paplan alatt. Nem kívánom senkinek azt ay éryést.

Vezso! Nem semmi mi mindent csinálsz ma, én reggel óta szeretnék rendet tenni a konyhában, de mivel folytatódik a tegnapi, forgás-sirás, alig tudom elhagyni a szobát.

Anyós: Én vagyok a legszerencsésebb ebben a topikban. Az én Anyosom egy Angyal. SEgít ha kérem, de nem szól bele semmibe. Néha ad tanácsokat, de nem csinál központi kérdést abból, ha másképp csinálom a dolgokat. Inkább mint egy barátnő elmondja, hogy Õ hogy csinálta. Pl. Õ már 3 hónaposan elkezdte a hozzátáplálást, és mondta, hogy már három hónaposan imádta a fia a paradicsomot és hogy én is kiprobálhatom. Mondtam nem fogom, mert fél éves koráig kizárólag anyatej. Mondta jó. Sőt két nap múlva felhívott, hogy igazam van, mert épp most nézett valami műsort a spektrumon, és ott is azt javasolták amit én mondok.
Én inkább Anyuval szoktam vitatkozni, de szerintem csak azért mert annyira egyformák vagyunk, így sokszor összekapunk.

Férjem igazi szuperférj. Imádja a fiát. Mindenben segít (pelenkázás, fürdetés, büfiztetés) Gyerek előtt is mindenben segített. (Õ szebben vasal mint én és azt inkább Õ csinálja.)

Na jó abbahagyom, ritkán szólok és akkor is hablatyolok össze vissza.

Üdv, BJ
babjag

Berkiadri: Szorítunk, mindennek rendben kell lennie!
Ne aggódj ha sokat alszik. Figyelgesd, de ha minden ok, föl ne ébreszd! Szól ő ha baja van. Kép
Férjedről már korábban én is megállapítottam milyen jó fej. Kép (amikor mesélted hogy visz ide oda még terhesen, hogy ne legyél egyedül meg ilyenek)
Annyira édes a kisfiad. Eszembe jutott milyen volt Gréti ilyen pindurnak. Kép
Nekem olyan furcsa mikor jönnek látogatni olyanok akik most látják először és megjegyzik hogy milyen pici. Szerintem meg már hatalmas.

Vezso: Nem volt ez nekem olyan igazi komoly mellgyulladás ám szerintem. Még időben megelőztük a nagy bajt.
Köszi a dicséreteket Gréti nevében is Kép Jut eszembe, Roziról is rég ragtál fel képeket!
Voltam egy csajnál aki szegedi babanetes (a város másik végén lakik pont). Aztán az OEP-nél (vagy mi ez itt), aztán a templomban (keresztelő ügyben érdeklődni), de nem volt az irodában senki, majd nemsokára megyek vissza, 4-re jön egy barátnőm és elsétálunk a Grétivel.
Kedvenc palacsintázómban vettem soksoksok palacsintát meg lángost Kép
Ennyi. Kép
Receptek engem érdekelnek, valahogy egyezzünk már meg hogy hogy jutunk hozzá. Én pl a kacsásodat el se olvastam, mondom majd máskor, aztán már azt se tudom hol keressem. Meg túrótorta meg ezek mindmind érdekelnek. Ezért kéne egy külön fórum vagy levelezőlista vagy akármi. Nem?

Férj: Köldökcsonkot leeséséig csak a férjem kezelte. Én csak óvatosan megszórtam hintőporral, ő törölgette meg ilyenek.
Imádja a Grétit. És egyfolytában nyúz, hogy tesó kell majd Grétinek. Nem hiszi el, hogy én nem biztos hogy akarok még szülni. Kép

Jut eszembe. nekem megjött a mensim amikor Gréti 2 hónapos volt, de most semmi (már 2 hete meg kellett volna jönnie). Connie, Timurr, nálatok is ilyesmi szitu volt és féltetek lesz e tesó. no, én is parázok. Nem is merek tesztet csinálni, nehogy. Pedig védekeztünk. De sose lehet tudni. A mai napig nem tudjuk Gréti hogy lett. Kép Szal nyugtassatok meg. Nálatok mi volt ilyenkor miért nem jött meg? Azóta megjött? Vagy mizu?

Ildi: Marcika egy hős, hogy meg mer küzdeni a medvével! Bár úgy láttam épp vesztésre állt Kép Remélem azóta fordult a kocka!

Lir: Mi is a fizetős oltásokat adjuk be Grétinek. 2 hós még nem volt 3 hós már lehet lesz új, de nem tuti, védőnő még nem tudta megmondani. Mi csütörtökön kapjuk Kép De 4 hósra tuti az új oltóanyagot kapja.

No, felébredt a lányom. Megyek.

Bea

Bea
KépKépKépKép
jégvirág

Adri,
most jutott eszembe: ma Lili is átaludt egy evést... lehet, hogy ez a nyomott idő is hatással van rájuk Kép

Lir
lirian

Közben felébredt a kis álomszuszék! Olyan éhes volt, hogy nem is szórakoztam a tisztába rakással, gyorsan cicire raktam! Úgy evett, mint aki egy hete nem kapott enni! Hangosan nyelt és közben győzött levegőt venni! Olyan édes ilyenkor!Különben 5 órát nem evett!
berkiadri

Adri,
Szorítok én is, hogy Martin babával minden rendben legyen.Kép Ákosnak 7 óra volt a rekordja, pont mikor a 6 hetes kontrollon voltunk. Délben elaludt, mielőtt indultunk tisztába tettem, felöltöztettem, levittem a kocsiba, irány a nőgyógyász, ott is a rendelőben próbálta a szülésznő felébreszteni, semmi, doki is próbálta, semmi, hazahoztuk, és itthon ébredt csak fel 7 óra körül.Kép

Most visszaönállósodási terápián van szegénykémKép Így hogy öt napig alig látta a játékait, pl. sokkal ügyetlenebbül fog megint, nem szedegeti fel őket a földről, hiába pakolom mellé az összes játékát. A plüssmókokat még csak-csak, de a többit pillanatnyilag nem tudja. Forogni azóta se forog, mióta bemutatta, hogy tudna.Kép

Lir,
2 részletben adják be, azt hiszem min. nyolc hét különbséggel. 2500 Ft darabja. Ákos ezt az oltást viselte legrosszabbul, bár nem lázasodott be, de nagyon sírt, 2 órán át gyalogoltam vele körben a lakásban, mert le se ülhettem úgy, hogy ne sírjon.Kép De nem minden baba viselte ilyen rosszul itt a topikban sem tudtommal. Kikamaszkoráig biztosít védelmet, úgy emlékszem, nem tudom pontosan.

Csatlakozom én is a rendes férjjel rendelkezők táborába, enyém is mindent csinál a picivel, amíg éjszaka kelni kellett, ő tette tisztába, amíg én összekészültem, és ő is büfiztetett szopi után. Most is a reggeli tisztábatétel az övé, hogy ne rugdosson engem mellbe a picúr.

Lábfejes rugit meddig lehet a babára adni?

KépKép
connie

Sziasztok:-)

Vezso
MA én is voltam a dokinál-Vince most már köhög is,Paxirasol szirupot kaptunk,a tájékoztatója alapján nem valami szimpi,és kiderült h nekünk is újra kell adni a bcg oltást!De ha nem kérdezek rá,ki se derül,mert a nagykönyvbe be volt írva h pozitív,közben semmi jele nincs és nem is volt soha.Mondta is a doki,h majd értesítenek ha összegyűlt elég gyerek,tehát tényleg így van.Szóval Vince Rozika sorstársaKépPedig hogy örültem h 10 hónap oltásmentes időszak..

Berkiadri
Nagyon drukkolok Nektek,remélem soha többet nem ismétlődik meg ez a "nem veszek levegőt" eset!Borzasztó lehet,nekem is ez a rémálmom.Nálunk egyszer riasztott be a légzésfigyelő,de szerintem téves volt a riasztás,mert azonnal kikaptam a gyereket és lélegzett,normál szine volt,szóval semmi gyanús.Mégis napokig nem tudtam nyugodtan aludni.Mindenképp írdd meg,mi volt a Heim Pálban,engem is nagyon érdekel.

Nagyon édik a babócák.Nemsokára én is teszek fel képet,de most megyek mert Vincus hív,nagyon játszhatnékja van,olyan édesen magyarázKép
Virág
villes

Hehe, a fiam a hasraforgást gyakorolja éppen, de csak ha nem nézek oda, úgyhogy most csak fél szemmel pillogok rá.Kép

KépKép
connie

Connie Kép
Lábfejes rugit addig használtam, amíg el nem kezdtek mászni, attól kezdve csak éjjelre, aztán éjjelre is pizsamát (nem kétrészes) adtam rájuk.

Anyu most mesélte telefonon, hogy inzultálták a HÉV-en, egy hapsi. Jól felidegesített. Kép
Vezso
vezso

Sziasztok!
Köszönjük a kedves fogadtatást és bezsebeltük a dícséreteket is!Kép
Múlt hét szerda óta már többször próbálkoztam írni Nektek, de az én kis kópé "főnököm" nem engedélyezte.Kép Most épp alszik......felébredt, úgyhogy később folytatom...
Kép

hubri

Hubri,
Tündér ez a kölök.Kép

Vezso,
Mi történt?

KépKép
connie

Feltettem egy újabb receptet a honlapomra, aztán közben eszembe jutott, hogy a gportalon lehet fórumot is csinálni, ha gondoljátok csinálok egy oldalt nekünk, és oda pakolhatnánk a recepteket. Levelezőlistát is tudok csinálni a prim-en, de az sztem bonyibb.

KépKép
connie

Sziasztok!!!

Megkaptuk tegnap mi is az oltást. Tegnap még nem is volt semmi baj, de a mai napKépKép
Szegény megmozdította a lábát rögtön vísított, nagyon fájhat neki. Napközben nem sírt ,láza sem volt, de csak feküdt mint egy darab fa, most este jött a sírás már vele sírtam én is. Tettem fel neki egy kúpot és most végre elaludt.

Apum változatlan, sajna az a baj, hogy mintha feladná az egészet. Remélem ez azért változik. Most azon gondolkozunk, hogy a keresztelőt későbbi időpontra rakatjuk, hátha addig jobban lesz. Sajnos etetni itatni kell, az agyának az a része károsodott a nyelés nem megy neki és nem érzi a szomjúságot és az éhséget ezért teljesen le van gyengülve.
zsuba31

Hubri: Édes a fiacskád. Kép Ha nem lenne Marcika... Kép Vagy ha én lennék 25 évvel fiatalabb... Kép

Villes: Vincének gyors gyógyulást!

Nálunk 11 óra szopi nélkül és egyhuzamba alvás volt a rekord, most pár napja. Amúgy minden nap minimum 8 órát alszik egyhuzamban éjszaka.

Október 2-án lesz a keresztelő. Kép Nekünk a keresztszülőkkel együtt 3 alkalommal kell menni oktatásra + egyházadót fizetni (6 ezer Ft) és ennyi a kötelességünk. Ja, meg keresztanyjának igazolás, hogy lehet keresztszülő.

Bea

Bea
KépKépKépKép
jégvirág

Zsuba: KépKépKépKép Nagyon sajnálom apukádat meg a pici fiadat is, de kitartás!!!!!!!!!!!!

Connie: Jó ötlet!

Bea

Bea
KépKépKépKép
jégvirág

Jó estét! Kép
Itt vagyok kicsit, aztán megyek olvasni, mert fizikailag le vagyok fárasztva (házimunka a köbön), de agyilag is kellene vmi, hogy teljes legyen a napom.

Zsuba Kép
Kívánom, hogy kisfiad jobban legyen, apukádnak pedig , hogy ne adja fel. Ez nagyon fontos! Nem vagyok orvos, de mi végignéztük azt, hogy Apukám 7x került kórházba infarktus (infarktus-gyanú) és agyvérzés miatt. Ebből 2x azt hittük túl sem éli, 1x pedig olyan rossz állapotba került, hogy elkeserítő. Fél évig kellett otthon etetni, itatni, fürdetni, wc-re is épp, hogy ki tudott menni. És fel tudott épülni mindannyiszor!! Nem olyan, mint régen volt, de sokkal rosszabb is lehetne. Zsuba, higgyetek benne Ti is! Kórházban kell maradnia?

Connie
Evvel a hév-es sztorival nem szeretnék itt senkit untatni, de hihetetlen, hogy emberek miket engednek meg maguknak. KépÚgy sajnáltam Anyukámat, de már túl van rajta, itt volt az előbb. Adtam neki egy kis konyakot.
Azt még nem mondtam, de nagyon szép vagy a keresztelős képeken! Ez a receptes dolog jól hangzik, azt a primet, vagy mit úgysem értem micsoda Kép

Jégvirág
Aztaaa, alvásilag irigyellek nagyon-nagyon! Engem az alváshiány teljesen le tud amortizálni. Ma azért dolgoztam, mint egy kisangyal, mert jót tudtam aludni (6 órát egybe - ez már nagy szám!).

Hubri Kép
Nagyon édes a fiad, tényleg! Kár, hogy nem tudsz többet írni.

Vezso
vezso

Babjag Kép
Picit visszaolvastam, és látom írtál Kép
És egyáltalán nem hablatyoltál össze-vissza Kép Ilyen anyósról, mint a Tiéd, nem is hallottam, szuper!! Meg a férjed is!! Jó olvasni ilyet. Kép A forgáshoz pedig gratulálok Andornak, majd megtanulja a visszaforgást is és nem Neked kell majd csinálni. Nekem azért van több időm napközben, mert a nagylányok itthon vannak és Rozival szeretnek foglalkozni. Valamelyik nap is épp azon gondolkodtam, hogy már napok óta nem is tettem én tisztába a kicsi lányt, mert a nagyok mindig kikönyörögték, hogy "Hadd én mami!! : )" Meg ha nyűgösebb, akkor ugrabugrálnak neki, bohóckodnak, amíg nem kezd hangosan kacagni. És persze felveszik, ha sírni kezdene. Meg pl Zsófi (8) kb 3 perc alatt elaltatja, úgy hogy ringatva járkál vele, büszke is rá, és épp ma este is megharagudott, hogy én szerettem volna inkább elaltatni. A legújabb pedig, hogy etetni is akarják a gyümivel és ezt is akkor csinálhatják, ha kiérdemelték, vagyis ez nekik élményszámba megy. Már kezdettől fogva mindent akartak csinálni a kicsivel, nagyon türelmetlenek voltak, hogy első napokban nem lehetett hurcolászni őt még. Szóval Rozinak 3 mamája van Kép Így könnyű Kép Bocsi, hogy erről ennyit írtam, de annyira örül a szívem, hogy ilyenek a babával.

Ha nincs itt senki megyek olvasni meg aludni...
Van itt vki?
Vezso
vezso

Én benéztem, de le kell fordítanom még egy levelet a férjemnek angolra.
Megcsináltam a receptes fórumot: http://gportal.hu/portal/receptforum/
Ide lehet pakolni őket, ha még kell új kategória, szóljatok.

Kata,
Feltennéd a babakonyhába a kásás receptjeidet?

KépKép
connie

Lir, Boldog szülinpot így utólag Kép

Én meg köszönöm a jókívánságokat.

Már írtam korábban is, az én anyósom is nagyon jó fej. Örül, hogy így utána tudok nézni a dolgoknak és sajnálja, hogy régen neki erre nem volt lehetősége. Amikor Valérra vigyáz, mindig meg szokta kérdezni, hogy mit adhat neki, mit csinálhat a gyerek stb. Amikor vásárolni mnnek, minden alkalommal hoz pelust, vagy törlőt, kisruhát Kép. Anyukám is jó fej, ő sem szól bele semmibe max elmeséli, hogy régebben milyen hülyeségeket mondtak Kép. Sajnos elég messze lakik.

Tamesz,
Jól emlékszem, hogy neked kellene most visszamenned dolgozni? Hogy döntöttél?

Emma8,
Csuklópántot használja a Kisnyuszid? Kerestem a régi írások között és megláttam a képet Kép

Angéla
angéla

Tamesz,
Tényleg, én is kérdezni akartam, pont ma jutott eszembe. De már kezdened kellett volna, nem?

KépKép
connie

Vezso
Olvaslak ám én téged! Nem vagyok én a házi mumus. Nem tulajdonságom, hogy másokat kioktatok, hogyha nem tudnak valamit jól. Ha kérdeznek, akkor szívesen segítek, mártha én magam tisztában vagyok vele. Úgyhogy írj, és kérdezz nyugodtan!KépLegfeljebb, majd elkalauzolsz minket egyszer valahovaKépKépKép

Jégvirág
Nekem az Ádám már 4 hónapos, de még ezidáig még nem jött meg. Nem tudok ebben neked segíteni. Kizárólag anyatejet kap.

Connie
Hisz ez a honlap még üres! Csak vicceltem!KépKép
Én úgyis csak olvasgatni fogok ott.Kép

Egyébként:
Voltunk szurin. Megkapta az oltást, és rettenetesen elkezdett sírni, de rögtön felvettem, és elkezdtem nyugtatgatni, és rövid időn belül megnyugodottJ
Itthon egy kicsit nyügi volt. De voltunk vele sétálni is, és elaludt. Ja és ma kétszer is aludt 2-3 órát egyszerre. Ma este fürdött először a nagykádban az apukájával. Élvezte!Kép

Jó éjt.
hüpi

Hüpi
Gondolom, hogy olvasol Kép Okés, megbeszéltük, hova megyünk (ahová kalauzoljalak) ? Miért nem szeretnél Te is írni arra a honlapra?
Tök jó, hogy élvezte a fürdést! Kép
Köszi a dobostortás soraidat. Nem tudtam, hogy piskótás lapokból van, nekem teljesen más recptjeim vannak, tán a dobosat már ki is dobtam, annyira berágtam rá, hogy nem sikerült.
Vezso
vezso

Jégvirág,
nekem még egyáltalán nem jött meg a mensim, csak némi gyanús kinézetű folyásom van havonta. Terhességre azért gyanakodtam, mert produkáltam a kezdeti tüneteket, és pont akkoriban volt egy kis baleset a védekezés terén.KépDe csak vérszegénység volt szerencsére.

Vasárnap volt pont egy éve, hogy sógoroméknak bejelentettük, hogy nemsokára már nem kettesben leszünk. Mire is a nyolc éves fiuk elkezdett találgattni, hogy veszünk macskát? vagy kutyát? vagy papagájt? azt se??? akkor tengerimalacot???Kép

KépKép
connie

Hüpi: Én is kizárólag csak szoptatok, mégis megjött. Kép Szülés után 6 hétig véreztem, aztán 2 hét múlva megjött, aztán most 2 hete már késik. És félek, hogy nehogy....jajj...annyira, hogy még tesztet se merek csinálni....
Bár lehet, hogy most nekem se fog megjönni egy darabig. No majd látjuk. Csak még nem akarok tesót Grétinek! Kép Majd....
Baleset nálunk nem volt (óvszer...fogamzásgátlót sosem szedtem, nem szeretem a gyógyszereket ha nem muszáj....), de Gréti is "becsusszant". Úgyhogy én már úgy érzem, ha rámnéz a férjem, attól is teherbe esek. Kép

Connie: Mi elvileg 1 éve ilyentájt hoztuk össze Grétit. Kép augusztus 30 és szept 1 közt valamikor talán. Kép Tök gáz, hogy nem tudjuk mikor és hol és hogy Kép de olyan jó, hogy most itt van. Kép
Még nem néztem meg a keresztelős képeket, majd csütörtökön. Kép Korlátolt letöltési lehetőségű internetünk van. Ill. így 4ezer/hó, ha 1 gigánál többet töltünk akkor több. És már súroljuk a határt, ezért nem nézek képeket. Kép

Jó ez a receptes! Kategória még: tésztafélék (carbonara, bolognai, ilyesmikre gondolok...csak mert tudok egy tuti jó tésztás receptet Kép)

Vezso: De jó, hogy ilyen lelkesek a lányaid! Nagyon szimpatikus nekem a családotok. Kép Csak a férjed lenne többet otthon, és máris irígyelnélek. Kép

Anyós: Marha mázli a jó anyós. Irigylem azokat akiknek ilyen adatott!!!!!

Emlékeztek volt arról szó, hogy Gréti meg gyógytornász meg ilyenek. No, hétfőn jön egy gyógytornász megnézi a Grétit, hogy minden rendben van e vele. Izgulok. Szerintem minden ok, de akkor fogok megnyugodni ha ő is azt mondja.

Bea

Bea
KépKépKépKép
jégvirág

Szép estét!

Lirian,
sajnálom! Anyukádnak jobbulást! Mi baja szegénynek?

Panni ma 7-kor kelt (éjel is fönt volt). Általában kb 2 órával kelés után még alszik 1 órát, majd olyan 3-4 óránként 20 perceket, 6 óra körül 45 percet. Erre ma 12-től aludt negyed 1-ig, aztán séta közben fél órát és kész! Jó kedve volt, ha velem volt (apjánál mostanában üvölt mindig, ha kettesben vannak, pedig szegény apa tényleg mindent próbált már és olyan jó ötletei vannak játék terén! - párom már kicsit ki is van bukva Kép ), sokat eszik, viszont megy a hasa. pont ez volt ugyanennyi idővel a múltkori oltás után is! (Csak akkor nem evett.) De a foga is lehet, mert láthatóan nagyon küzd vele, mivel jön a másik alsó is. Kép Viszont négykézláb teszegeti előre a lábait! (A kezeit nem, ezért elég fura pózokat vesz föl, de általában ő is nevet magán. Kép )
IKEÁban ma 50%-os engedmény volt mindenre. Anyu nem tudta, de ott volt, így Panni kapott egy hatalmas (140*200 cm - be kell hajtani, nem fér el, de hátha lesz nagyobb lakás 1* ...), de összecsavarható ágybetétet játszószőnyegnek. Kép Jó, mert a parketta hideg, meg kemény is megfordulni. Mikor hasról hátra fordul, mindig beveri a fejét és ezért sír. Meg hiába a pokróc, lepedő, csúszik. így ezt most megoldódik. Kép
Érthetőek a körmondataim? Mert én már alig tartom nyitva a szemem. Kép

Adri,
Pannit az első hetekben szó szerint nem lehetett fölébreszteni. Már az első nap 5 órát aludt egyben, pedig nem is volt nagyon sárga és túl is hordtam, nagy baba volt. Zajongtunk, simogattuk, piszkáltuk, csikiztük,... Kép

Vezso,
ne izélj már! Írj sokat és kajákat is, legfeljebb a főszakácsunk másképp csinálja, mi meg több ízt tanulunk. Kép

Connie,
akkor jól értettem a családfát, vagy nem? Kép Vagy már te nem értetted, hogy én mit hordtam össze? Kép
Zuhanyfülke kéne, de szerintem még legalább 1 év múlva csak. Kép Így azt hiszem, vehetünk magunknak, mert inkább lomtalanítjátok. Kép
Föltettem a kását, de nem egy nagy recept! (Sőt!)

Jégvirág,
volt egyházi esküvőtök? És hol lesz a keresztelő? Jajj, nekünk nagyon nehezen megy a keresztszülők egy időpontban való összehozása! Kép
Nekem is megjött, de azóta (bő 6 hét) semmi. Ilyenkor ez normális, akár 1 évig is kimaradhat. Kép Pedig én nem is szoptatok.

Jók a képek a babákról!

Megyek aludni. Jó éjszakát!

Kata
panni2005

Angela, Lir utolag is boldog szulinapot, mara elolvastam valamennyit a lamaradasombol, bocs, hogy megkesve!

Munka, az egyetemre nem mentem vissza augusztus elejevel, maradok gyeden, viszont nagybatyamek cegenel fogok besegíteni, mint eddig heti ket napot. Penteken megyunk maganbolcsit nezni, jo lenne, mert csak pár utcára van tőlük és még az ára is elviselhető, ettől függ most minden, hogy tetszünk-e egymásnak, ha igen, akkor fokozatosan szeretnem beszoktatni Marcit, addig kapok itthon munkakat.

Nagyon ó a receptes oldal, rakjatok fel sokmindent!

Zsuba jobbulást apukadnak, nem lehet konnyumost a csaladotoknak! Tavaly ilyenkor volt apukamek autobalesete, ahol meghalt az elettarsa, rámaradt a lanya, én meg veszelyezetett 15 hetes pocakkal rohangaltam hetente 2-szer egerbe meg vissza, de szerencsere egy fel ev alatt rendbe jott, bar a laba mar sosem lesz jo, sajnos, sajnalja, hogy nem fogja Marcit vinni a bukkbe a csucsokat megmaszni, nem fog vele sielni, ... Sok erot Nektek, es nagyon bizni kell, hogy minden rendbe jön!!!!

Ma itthoni családi napunk volt, csak egy kép!
szép álmokatKép
tamesz

TamEsz
KépKépKép
tamesz

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?