Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok

GyörgyiKép
Szuper napod volt! Mikor tervezed, hogy visszamész dolgozni? Otthon maradsz három évig? Én úgy tervezem, hogy Olivér két éves kora körül fél napra bölcsibe fog menni. Olivér sem adja ám oda a dolgait. Ha kérem, nyújtja és aztán elkezd röhögni és ezerrel szorítja a játékát!
Használd ki, hogy anyukádékkal laktok, menj társaságba, mozdúlj ki.

Tegnap bementünk a Váci utcai C&A-ba, pizsit venni a kópének. Teljesen ledöbbentem, hogy semmi választék nincs! Egy fajta volt. De még bodyt sem láttam. Rövidujjú volt három összecsomagolvaKép Na azt meg már nem veszünk. Utánna sétáltunk. És a Vörösmarty térene megállítottak a portré rajzolók, hogy lerajzolnák Olivért. Finn-nek néztek! Kép Gondolom nem a Viktor külseje miattKép Közölték, hogy 15 ezer forintbe kerül!!! Na ezt lealkudta a Viktor 7500-ra. Rajzolta a pasi, persze szegénykém már nagyon unta. Közben érkezett egy német csaj a barátjával reklamálni, hogy nem hasonlít rá a rajz. Ott ordíbált. Na nagy nehezen kész lett. Azt hittem, hogy megüt a guta. Abszolút nem hasonlít!! Mondta is a férfinek, hogy nem látok semmi hasonlóságot. De nem izgatta magát, elengedte a füle mellett.Kép Na úgyhogy kidobtuk a pénzt az ablakon. Inkább vettünk volna rajta valami jó játékot.

Na bedugulok megyek kajálni. puszi

KépKép
gigi28

Sziasztok!!

Gigi
milyen szemét emberek vannak!
Görögbe volt egy pasi aki gyönyörűen rajzolt, ha vittél neki képet akkor onnan is átrajzolta ceruzával, persze ott nem szokás lenyúlni az embereket.
Camponába nem voltál rucikat venni? Ott is vannak egész jó boltok, multkor pont a Reset-et fedeztem fel.
Ezen a bölcsin már én is töröm az agyam ezerrel, előre, csak félek, hogy nem túl picik még a betegségekhez. Nem jobb ha 1 évet várunk akkor talán jobban átvészelik majd a közösségi bajokat? Tele vagyok már most kérdésekkel. Viszont egyenlőre ahová tudnám majd vinni Gigit ismerős csajszi dolgozik, remélem akkor is fog.
Legközelebb majd jól kivallatom.

Remélem azért jó idő lesz ma
Márti
márti05

Sziasztok!

Újra jó hangulatban köztetek! Kép

Gigi
Ez elég gáz! Nem akarlak felidegelni, de rólam Szentendrén csináltak kb. 3 éve képet, és az csak ezer Ft-ba került. Szerintem most sem lehet több 3000 Ft-nál, és nagyon jóképet csináltak rólam, pedig én ráadásul karikatúrát kértem. Kép Kép Szerintem nem kellett volna kifizetni a rajzot! Tartsa meg magának! De egy bunkó emberek vannak!! Ez tök fölháborító! Legközelebb próbálkozzatok Szentendrén, ráadásul nagyon szép is, most ott voltunk szombaton keresztanyámmal meg Bencével (István ui. dolgozott, akárcsak ma). Imádok ott lenni, pedig a fél gyerekkoromat ott töltöttem, mert a nagymamámék ott laktak, de nagyon élvezem. És tök jó lángost lehet kapni, amire teljesen rá vagyok gerjedve. Kép Kép

Györesz
Tényleg jó lehetett a napod! Én is szoktam ilyeneket csinálni, és olyan jó. Teljesen fel tudok töltődni.

Dia
Most, hogy szóba jött a mászás. Már nem tiszta számomra, hogy mi a különbség a négykézlábazás és a mászás között?! Kép Leírod nekem?! Én úgy gondolom, hogy a Bence mászik, aztán lehet, hogy nem? Lent van a keze, és a térde, ez a mászás? Jól kiművelt anyuka vagyok én! Kép

Ja, és szeretném megkérdezni, hogy milyen zenét hallgattattok a mütyikkel? Mi a neve a kazettának, vagy CD-nek? Én is szeretnék ilyet, mert egyenlőre Bence csak azt hallgatja, amit én. Kép Kép Az én zenei ízlésem viszont, nem mindig neki való. Hol Sealt hallgatok, hol meg AC/DC-t, vagy Metallic-át. Kép Kép Szóval hangulat függő, és bár ezeket is nagyon élvezi, azért szeretném, ha lennének gyerek dalain is.

Bence egyébként egyre tündérebb, és persze egyre nagyobb ördögöcske is. Most a legújabb, hogy a virágföldet kapirgálja, és szórja ki, meg mindennél föláll, még az ajtónál is. Ez nem lenne baj, de az a baj, hogy nyitott ajtónál is föl akar állni, és ugye az nem egy biztos pont, de ez őt nem zavarja. Viszont van egy nádasztalunk, és annak az alján van egy újságpapír tartó, ott már nagyon ügyesen át tud mászni. Egyébként jön-megy, mint a csík. Pillanatok alatt máshol terem. Voltunk vele a Duna-parton is, ott tök jót kavicsozott, csak mindig a szájába akarta venni (néha sikerült is), így állandóan azt kellett figyelni, hogy megvannak-e a kavicskái. De nagyon cuki, ahogy olyan elmélyülten nézte, és birizgálta a kavicskákat.
Na és egy kis dicsekvés! Kép Bárhová megyünk mindenhol megdícsérik, hogy még ilyen szép kisfiút nem is láttak, és, hogy milyen okos, értelmes már ránézésre is, és milyen kedves, hogy mindenkire mosolyog! Már jó nagy a májam! Kép Kép

Puszi nektek!
Zsófi
nmzsx

Sziasztok!

Gigi!
Már Én is sokat töröm a fejem, hogy hogyan legyen majd és eddig arra jutottam, hogy mindenféleképp maradok gyesen és esetleg 4 órába visszamegyek dolgozni és akkor megy a töki 4 órát bölcsibe, de az is lehet, hogy maradunk itthon! Anyukám azt mondta, hogy maradjunk, mert Neki az volt a legszebb éve, akkor már elég nagyok voltunk és rengeteget mentünk mindenfelé. A báttyámat beadta bölcsibe, de egy hétig bírta és kivett, úgyhogy velem már nem is próbálkozott! Ilyet hallottam másoktól is, de olyat is, hogy két éve után már vágyik az ember közösségbe és ebben is van valami, szóval még nem tudom! Ami tuti, hogy gyed után nem megyek vissza 8 órába melózni!

Márti!
Remélem egy picit jobb kedved van, bár az idő nem a legjobb!
Puszi!!!!!!!!!!

Zsófi!
Örülök, hogy újra itt vagy és jó kedvű vagy!
Nekem a barátnőm pont most fogja majd átírni a Halász Judit válogatást, azon nagyon sok ismert dalocska van, pl. micimackó.
A mászás az amikor négykézláb halad a gyerkőc, a négykézlábazás, amikor áll négykézláb és hintáztatja magát, vagy csak áll és nem halad!Kép

Puszi mindenkinek
Györesz

Kép
Kép
györesz

Ez érdekes, eltünt az üzenetem! Na akkor röviden mégegyszer!

Sziasztok!

Gigi!
Már sokat gondolkodok, hogy mi legyen, hogy mikor menjek vissza dolgozni és egyenlőre arra jutottam, hogy ha lejár a gyed akkor tutira nem akarok 8 órába dolgozni, úgyhogy maradok gyes-en és legfeljebb visszamegyek 4 órába és akkor a töki is megy egy fél napot bölcsibe! Anyu azt mondta, hogy maradja itthon teljesen, mert annak idején Õ is beadta a báttyámat bölcsibe, de egy hétig bírta és kivette. Õ ezt az időszakot élvezte a legjobban, mert már elég nagyon voltunk és rengeteget mentünk mindenfelé. Sokan mondják, hogy kell a gyereknek még az az egy éve, hiszen akkor még olyan pici, de van aki azt mondja, hogy két év után már nagyon vágyott közösségbe és nem bánta meg, szóval még nem tudom mi lesz!

Márti!
Sajna az idő nem nagyon kedvez a hangulatodnak!Kép Azért remélem jobb a kedved!!!!!!Kép

Zsófi!
Örülök, hogy visszatértél és a kedved is újra a régi!
Én a Halász Judit válogatást akarom megszerezni Norbinak, azon sok olyan dal van amit ismerek és tudok "énekelni" Norbinak!
A mászás az amikor négykézláb halad a gyerkőc, a négykézlábazás amikor négykézláb áll, hintázik, de nem halad!Kép

Puszi mindnekinek
Györesz

Kép
Kép
györesz

Hát ez esküszöm nem normális ez a bnet! Az előbb ráfrissítettem és sehol nem volt az üzim, erre írok egy másikat, na erre előkerül az előző! Ki érti ezt?

Kép
Kép
györesz

Köszi Györesz!

Akkor már tudom, hogy Bence mászik! Kép Kép Nálunk ez a hintáztatás kimaradt. Kép A Halász Jutkát meg köszi, ma elmegyek nézni. Keresztanyám mondt, hogy neki van 100 Fok Celziusza, és odadja azt is. Kép

Egyébként én úgy tervezem, hogy visszamegyek dolgozni, lehet, hogy nem 8, hanem 6 órába. És anyu fogja fölvenni a GYES-t és ő fog rá vigyázni. Bölcsibe én nem szívesen adnám, nekem nagyon rosszak voltak az élményeim, és van egy bölcsis néni ismerősünk, és ő mondta, hogy ott még nem igen foglalkoznak úgy a gyerekekkel, mint az oviba, szóval ez nálunk tuti kimarad. Majd nagyizik, és 3 évesen megy majd oviba.

Puszi
Zsófi

Kép
nmzsx

SziasztokKép

ZsófiKép
De jó, hogy jobb a kedved. Na megnyugodtam, hogy nem csak én fogok dolgozni. Már azt hittem, hogy csak én vagyok ilyen elvetemültKép Na most a bölcsivel jól elbizonytalanítottál!!Kép KösziKép Aztán lehet, hogy keresünk valami magán bölcsit. Ott gondolom többet foglalkoznak vele. De nem hiszem, hogy az a napi négy óra olyan sok lenne.
Én is Halász Jutkát vettem Olivérnek. A kocsiban szoktuk hallgatni. Na de nem nagyon reagál rá. Ilyekor jön a Music Now 5Kép Na arra beindúl. A Noxot nagyon csípi. Rugózik a székébenKép Nekem is a Micimackós Halász J. van meg. De az nem válogatás. Megírnád majd a címét? Köszi.

Puszi

KépKép
gigi28

Gigi Kép

Nem akartalak én elbizonyotalanítani, csak ezt hallottam. Anyuék szomszédja dolgozik böcsiben, és mondja, hogy iszonyú sok gyerek van, sokan már 6 hónaposan (vagy mit tom én mikortól lehet beadni) beadják a gyereket, és nem emlékszem pontosan hány gyerekre van 2 bölcsis néni. Így valóban elképzelhető, hogy nem igen van idejük semmire. Azért az 1-2 éves gyerekek még nagyon kicsik szerintem ahhoz, hogy ne foglalkozzanak velük. Sőt egy nő mesélte, hogy az ő gyereke már szobatisztán ment bölcsibe, és közölték vele, hogy mit képzel, majd az ő gyerekét külön biliztetik. Kép Így rá is pelust adtak, szegény gyerek meg egész nap nem pisilt, csak mikor lekerült róla a pelus. Szóval elég gáz. De biztos nem mindegyik ilyen. De a szomszéd nő azt mondta, hogy rengeteget sírnak ott a gyerekek. Én tuti, hogy be nem adom. De, ha ti tudjátok fizetni a magán bölcsit (mi azért ennyire nem állunk jól anyagilag...mint egyesek ) Kép Kép, így nálunk marad a nagyi. De a magánok azok biztos jók. Egyik ismerősünknek a gyereke (na, mennyi ismerősünk van) Kép Kép magán oviba jár, és az nagyon tuti, csomó helyre viszik őket...az asszem havi 70 e, de lehet, hogy hülyeséget beszélek, de az tudom, hogy iszonyú sok. Szóval azért már vihetik is, de tényleg nagyon szupi programjaik vannak. Azért irigyellek benneteket, hogy megtehetitek. Na, de nem síránkozom, mert azért semmi okom sincs rá, jó lesz Bencének a nagyinál, ők is biztos sokat mennek majd.

Puszi
nmzsx

Gigi!

Boldog hófordulót Olinak!!! Kép
Kép
nmzsx

Sziasztok!!

Folytatván a bölcsis eszmecserét,
keresztlányom igaz ő szegedi, imádott bölcsibe járni, alig várta a hétfőt, hogy mehessen a hétvége után, nagyon szerette, hogy ott sok gyerek van. Náluk szupi a bölcsi, pl nem rég kitalálta, hogy nem engedi levágni a lábáról a körmöt, a bölcsis néni segített, ő vágta neki.
Unokanövérem kisfia magán oviba kezdett el járni, rengeteg jól hangzó program és foglalkozás igéretével, a végén semmi sem lett belőlük, egy év után elhozták onnan és sima mezei oviba íratták, és ott alapból minden olyan foglalkozás van ami a magánban csak ígéret volt.
Ebből szerintem az a tanulság, hogy a drága is lehet rossz és az olcsó is jó. Keresni kell ismerőst akinek a gyereke odajár és meg kell kérdezni tőle, hogy tényleg milyen is a hely.

Gigi
te érzed magad elvetemültnek akkor Micával mi mit szóljunk akik dolgozunk a törpék mellett.

Puszi mindenkinek
Márti
márti05

Sziasztok!
Györesz!
Nagyon,nagyon örülök,hogy jól érezted magad a munkatársaiddal!KépÉn is szeretnék kimenőt!Kép
Hol dolgoztál,mivel foglalkoztál?"Ezt nem is tudom.Kép"
Én személy szerint mindig várom,hogy mikor írod Norbika újabb tudományait.Annnnnnnyira okos,ügyes!Büszke lehetsz rá,komolyan!Kép

Márti!
Sokat keresgéltem hapsit neked.KépTaláltam egyet de az olyan "malac"kép,hogy ide nem merem feltenni.KépElküldöm email-ben.

Zsófi!
Domi 4kézlábazik.Ami annyiból áll,hogy keze,térde és rugózik,vagy csak úgy van.A mászás "szerintem"az amikor közlekedik ugyanebben a pózban.Tehát nem csak egy helyben van.KépHát ezt jól megmagyaráztam.KépMiért mész vissza dolgozni most??????

Sofka!
Köszi de előbb megnézem az Ikeában lehet e külön hozzá kapni övet.De azért megírnád az email címedet?Remélem szép időtök van Tihanyban!Kép

Gigi!
Itt hagytad a micimackós uzsidobozt.KépNem is mondtad,hogy bölcsibe akarod íratni a barátomat!?KépÉn kivárom az ovit"vagyis most még ezt mondom".KépKépzeld elaludt.Oli aludt,alszik?
Szégyellem,de teljesen elfelejtettem,hogy Oli hófordulója ma van!Kép
SzóvalKépLIKA NAGYON,NAGYON BOLDOG HÓFORDULÓT KIVÁNOK NEKED SOK PUSZI!!
Kép

Többiek írjatok légyszi!!Mi van veletek?
Mindenkinek puszi!Dia

Kép
Kép
lldicsi

Ja bocs az O betűből Képez lett.KépSzóval OLIKA!!

Kép
Kép
lldicsi

Szia Melinda!Kép
Igen,mi is 7 fogacskával rendelkezünk"vagyis én ennyiről tudok.Kép".Lehet,hogy már van 8-dik is nem engedi Domi,hogy megnézzem.Éjszaka fel,fel sírogat és piros a popsija innen gondolom,hogy fog a ludas.
Tegnap nekem se volt kedvem írni,igaz takarítottam ezerrel.KépMa se sok volt,de mondom írok mert felhalmozódik a sok levél amire akarok reagálni.Kép
Láttam tegnap a löszfalas sztorit a tv-ben.Ugye ti nem arra laktok?
Puszi.Dia

Kép
Kép
lldicsi

Sziasztok!!

Dia
mégegyszer köszi a képet, szetintem a csajoknak is tetszene. De ne is tedd közkinccsé mert a végén még nem marad nekünk belőle.

Puszi
Márti
márti05

Márti!
Örülök ha tetszett!KépAzt hitttem megorrolsz rám.Puszi

Kép
Kép
lldicsi

Dia!

Még nem akarok visszamenni dógzani, egyenlőre elég az itthoni munka is. Úgy gondoltam, hogy jövőre még itthon leszek, és utána januártól állnék ismét munkába.
Jó sok foga van már Dominak! Kép Bár mi sem vagyunk nagyon lemaradva, mert Bencének is már 6 van. Kép Annak viszont örülök, hogy semmi baja nincs tőle. Soha nem sírt a foga miatt, a popójával is minden rendben, eszik is rendesen, szóval szerencsések vagyunk. Az a helyzet, hogy Bence annyira tökéletes Kép Kép, hogy szerintem ő a mézesmadzag, és ha lesz tesója egyszer, tuti, nem lesz ilyen egyszerű eset, mint Bence. Kép Nem vagyok ám elájulva a fiamtól, áááá nem, ne, hogy azt gondoljátok! Kép Kép Kép
nmzsx

Sziasztok!

Csak épp bekukkantok, mert lefárasztott a fiam, több mint egy órán át altattam és totál elálmosodtam tőle!

Dia!
Közjegyző irodába voltam asszisztens, ügyfélfogadásba dolgoztam, úgyhogy elég pörgős volt, de nagyon szerettem!
Tényleg nam baj ha állandóan fényezem a fiamat? Akkor a legújabb tudománya, hogy a kis hajkeféjét megfogja és fésülködik és minket is megfésül! Igazából minden nap meglep minket valamivel és ami fantasztikus, hogy szinte mindent megért, olyan hihetetlen. Ma pl. kint volt a földön az alvós macija és mondtam Neki, hogy dobja vissza az ágyikójába és már dobta is, meg délelőtt kérdeztem Tőle, hogy csicsikálunk? erre megfogta az alvós maciját, ezzel jelezte, hogy igen! Meg elég sok minden van amivel meglep, de tényleg nem akarok állandóan dicsekedni, mintha nem is lennék más gyerekére kiváncsi!
Domi hogy áll a felállással? Multkor írtad, hogy már kapaszkodik beléd és próbálkozik felállni! Még mindig dobálja ezerrel a puszikat?

Körkérdés!
Érdekelne, hogy kinél hogy néz ki egy nap kaja ügyileg! Igazából az érdekelne, hogy ki mit ad reggelire meg vacsira!
Köszi!

Puszi mindenkinek
Györesz

Kép
Kép
györesz

Szia Györesz!
Komolyan érdekel miket tud Norbika!KépCsak ismételni tudom magam:Nagyon okos,ügyes büszke lehetsz rá.
Nálunk a puszik még mennek ezerrel,igaz volt egy időszak,hogy nem küldött senkinek.KépPróbálgatja még mindig az állást,majd csak egyszer sikerül egyedül is.Kép
Körkérdésre válaszom:
Reggeli,270 ml tápszer erre nasinak pár katona vajas vagy kenőmájas kenyér.Kép
Van amikor kap 10 óraira túró rudit de amúgy nem igényli a 10 órait mert aludni szokott ilyen tájban.
Ebéd valami husis kaja.2-3 óra felé tejpépet kap.5 fél 6 körül valami gyümölcsöt és 8,fél 9 körül 270 ml tápszert.Napközben szokott nasi lenni,kuki,túró rudi,béby puding stb.....Persze ez olyan nap kaja adagja amikor minden ok nálunk.KépTegnap pl:fél 7-kor elaludt ruhában/vacsi óne/és reggel 6-kor ébredt.KépPuszi.Dia

Kép
Kép
lldicsi

Sziasztok

Gyors helyzetjelentés. Olivér reggel óta sír, nyüglődik. Szegénynek van egy kis láza is. Kapott panadolt, remélem jobban lesz. Azt látom, hogy most törik át a 8. foga de eddig soha nem volt ilyen.

Este próbálok jönni ha a Viktor hazaér időben. (a változatosság kedvéért most Lengyelországban van)

Puszi

KépKép
gigi28

Sziasztok!
Látom nem volt ma nagy forgalom itt.Kép
Nálunk semmi különös nincs Domi egy kicsit tüsszög és folyik az orra de jól van.Viszont beszéltem Gigivel,Olinak vírusos torokgyúlladása van és lázas.Szegénykém azért nyűglődött ma.Meg valami szívzörejről is beszélt de nem igazán értettem.Remélem félre értettem és nem lesz semmi baj a barátommal!KépGigi kitartás!Küldög egy gyógypuszit Olinak.KépKép

Mindenkinek szép estét!Dia

Kép
Kép
lldicsi

Szegény beteg Oli! Kép Kép

Nagyon sok gyógypuszit küldök én is. Úgy látszik van valami a levegőben, mert Bence is néha köhécsel, de szerencsére semmi komoly. Kapott egy kis köptetőt, és kész. Ennek meg felettébb örül a kis drága, mert imád bármit, ami a szájába kerül. Kép Kép

Gigi kitartást nektek! Remélem Olika hamar meggyógyul!

Puszi,
Zsófi
nmzsx

Ssziasztok!!

Olinak gyors javulást kívánok.

Dominak pedig, hogy megússza ennyivel és ne legyen komolyabb baja.

Puszi
Márti
márti05

Sziasztok!
Beszéltem Gigivel,Oli szerencsére már jobban van.Ma nincs náluk áram ezért nem tud jönni.Puszi.Dia

Kép
Kép
lldicsi

Sziasztok!
Gyorsan életjelet adok magunkról én is. Sajnos mi egy nagyon csúnya betegségen vagyunk túl, 5 napig volt szörnyen magas láza, az egész betegség kb. 2 hete kezdődött, múlt héten ért a tetőpontjára. Állítólag valami fosos vírust összeszedett, legyengült az immunrendszere és ráfázott, úgyhogy nehéz napjaink voltak, mikor lázas volt csak ölben aludt éjszaka is. De szerencsére jobban van már.
Egyébként már nagyon szépen mászik, a felállást gyakorolja, szerintem nagyon ügyeske. És úgy néz ki, van már rágófogunk is, úgyhogy nem álltunk meg a fogzással sem jelentem.
Olvasni sajnos nincs időm titeket igazán, mostanában ezzel a betegséggel még úgy sincs egy percem sem. Jövő héten pedig végre már szabin lesz a férjecském, megvettük a kocsit, és nekiindulunk végre a nagyvilágnak.
Most szaladok, mert szalad a ház, végre utol kéne érni magamat.
Puszi mindenkinek
Anikó
pancsa2

Sziasztok

Sajnos elharamkodtam,hogy jobban van Olika. 38 fokos láza van, három óránként kap lázcsillapítót. Hab a tortán, hogy a doktornő szívzörejt hallott nálaKép Állítólag van egy olyan fajtája ami csak akkor hallatszik ha lázas a gyerek. Mivel anyósom kardiológus, szerzett neki időpontot jövőhétre. Bízom benne, hogy nincs semmi baja. Állítólag a torokgyuszi három nap alatt elmúlik. Olyan rossz nézni, hogy olyan kis bágyadt. Meg a szemein is látszik, hogy nem stimmel valami.

Puszi mindenkinek!

KépKép
gigi28

Sziasztok!

Benézek és csak rosszakat olvasok!Kép

Minden kis betegnek nagyon gyors gyógyulást kívánok! Remélem Olika szivecskéjével minden rendben és csak a láz miatt rakoncátlankodott! Amúgy ugye jól tudom, hogy vannak olyan szívproblémák amiket általában kinőnek a gyerkőcök?
Nagyon sok gyógypuszit küldök Olivérnek, Dominak és Krisztikének!!!!!!!!!

Puszi mindnekinek
Györesz

Kép
Kép
györesz

Sziasztok!

Köszönkük a gyógypuszikat. Sajnos eddig még nem használtakKép Tegnap egész nap lázas volt, pedig három óránként kapta a gyógyszert. Este annyira nyügős volt, hogy csak úgy volt el ha járkáltam vele. Úgyhogy be is aludt rajtam. Két órát fogtam azátán betettem az ágyába, reggelig aludt. Ma reggel nem volt láza, de láthatóan nincs jól. Jobbra dől, balra dől. Nyűgös, csak kézben van el. Most alszik. A szívecskéje miatt nem aggódom (vagyis inkább nem gondolok rá) Mindkét unokatesójánál hallottak ilyen zörejt, vitte is az anyós őket vizsgálatra, de egyikőjüknek sincs semmi baja.
Sír, úgyhogy megyek

Puszi

KépKép
gigi28

AKCIÓ Szeptembertől!!!!! Dvd filmek már 500ft-tól!!! Több mint 2000film közül választhat (A legújabbak és ritkaságok is)!!! Listát tudok küldeni!
jonsi@citromail.hu
juliebaba

AKCIÓ Szeptembertől!!!!! Dvd filmek már 500ft-tól!!! Több mint 2000film közül választhat (A legújabbak és ritkaságok is)!!! Listát tudok küldeni!
jonsi@citromail.hu

Mindenkinek kellemes babázást babavárást kívánok.
juliebaba

Lányok!
Merre vagytok?KépÍgy még sose volt kihalva ez a topik!Ne máááááááá!
Melinda,Györesz,Márti,Saxi,Sys,Kata,Mica,Zsófi,Anikó,Évi,Judit,Sofka mind mind merre vagytok?????????????????
Puszi.Dia

Kép
Kép
lldicsi

Sziasztok!

Gigi
remélem Oli hamarosan meggyógyul, addig neked kitartást kívánok.

Gyors bejelentkezés, nagyon el vagyok havazva, ráadásul Gigi erősen fogzik, nagyon anyás egész nap rajtam lóg, szóval azt sem tudom hol áll a fejem.
Gigi egyre gyakrabban próbálkozik az önálló állással, a tükörképének mondja, hogy Gigi, ha kérek akkor ad enni, egész nap dumál és dürrög, fújja a nyálát, hisztizik ha nem kap megvalamit, ha nem sikerül neki valami. A lapozás volt egy délutánnyi hisztink, de már ügyesen csinálja.

Puszi
MÁrti
márti05

Sziasztok!

Gigi
remélem Oli hamarosan meggyógyul, addig neked kitartást kívánok.

Gyors bejelentkezés, nagyon el vagyok havazva, ráadásul Gigi erősen fogzik, nagyon anyás egész nap rajtam lóg, szóval azt sem tudom hol áll a fejem.
Gigi egyre gyakrabban próbálkozik az önálló állással, a tükörképének mondja, hogy Gigi, ha kérek akkor ad enni, egész nap dumál és dürrög, fújja a nyálát, hisztizik ha nem kap megvalamit, ha nem sikerül neki valami. A lapozás volt egy délutánnyi hisztink, de már ügyesen csinálja.

Puszi
MÁrti
márti05

bocsi ez duplán ment el
márti05

SziasztokKép

Tényleg nagyon lepukkant a topik. Légyszi írjatok!!

Évi írt nekem emilt! Most jöttek meg a nyarlásból, jól érezték magukat!
Dia is elöbb írt, hogy viszi Domit orvoshoz mert fél éjszaka fent voltak és köhécsel a gyerkőc Kép Abban bízom, hogy nem az mint Olivérnek. Szerintem az már kijött volna rajta.

Olivérnek szerencsére már nincs láza. Igaz még piros a torka. Reggelre tele lett piros kiütéssel, szörnyű ahogy kinéz. Mondta a dokinő, hogy ez leszKép De már nem fertőz. Ez is valami.

Na megyek mert óbégat ezerrel a drága.

Puszi, írjatok csajok!!!

KépKép
gigi28

Sziasztok!

Csak gyorsan írok, mert itt ácsorog a kis krapek mellettem. Kép

Gigi!
Örülök, hogy már azért jobb a helyzet, de a pötyik mitől vannak?

Dia
Domival minden rendben? Gigi írta, hogy nagyon köhécselt az éjjel. Kép

Teszek föl a falról egy képet, mert Gigi múltkor hiányolta már, de még nincs teljesen kész, még akarok egy Malackát és fát is festeni.

PusziKép
nmzsx

ZsófiKép

Nagyon helyes amit festettél a gyerekszobába! Ügyes vagy. Mennyi idő alatt készült el? Gondolom 625-ször abba kellett hagynod! De hát megérte. Nálunk az orvosi rendelőben vannak nagyon aranyos festett képek.

Többiek!!! Hol vagytok?? Ez így nagyon uncsi!

Puszi

KépKép
gigi28

Sziasztok!
Megjöttünk a dokitól.Vírus kapta el Domit,piros a torka,köhécsel és prüsszög.Nem fertőz és nem látni,hogy beteg lenne,nagyon virgonc.KépSzerencsére eddig láza se volt.

Zsófi!
Nagyon aranyos a kép!Sablonnal rajzoltad?Nagyon ügyi vagy!Kép
Remélem tavasszal már mi is megcsináljuk az úrfi szobáját.Kép

Gigi!
Jobbulást a barátomnak!Szerintem Õ pöttyösen is szép!KépVasárnap találkozunk!Kép
Puszi Mindenkinek!Dia

Lányok légyszi írjatok!!!!!!!!!!!!!

Kép
Kép
lldicsi

Ja!!!
8780g DomiKépKépKép

Kép
Kép
lldicsi

Sziasztok!

Mi megvagyunk! Vendégeink voltak tegnap és tegnapelőtt, előtte pedig a terepet készítettem elő nekik. Hullafáradt lettem és asszem vagyok is még.
Örökmozgó itt bandázik körülöttem, úgyhogy most többet inkább nem írok.

A betegeskedő babóknak mielőbbi gyógyulást és sok-sok gyógypuszit küldök!

Gigi, Norbika és Rolcsi! Azaz a hófordulós babák tömkellegének is sok-sok puszó!

Megyek, mert már a bambuszruddal hadakozik Kép

Pusz: Melinda

KépKép

KépKép
bujka

Örülök, hogy mindenkinek tetszett az alkotásom. Kép Kép

Dia
Szegény Domi, de azért örülök, hogy legalább a kedve a régi. Kép Így könnyebb lesz neki átvészelni ezt a kis krohácsolást.
Egyébként nem sablonnal rajzoltam, hanem szabad kézzel. Ezért nincs a falon pl. nyuszi, mert azt nem tudom lerajzolni...próbáltam, de elég alkoholista feje lett. Kép

Gigi
Nem volt olyan veszett sok idő, bár csak akkor tudtam festeni, amikor Bence aludt. Akkor még sokat aludt. Kép Mostanság ez nem jellemző rá napközben, de nagyon jól bírja magát, így nem zavar. Csak akkor rossz, amikor nyűgi, de aludni sincs kedve, de mostanság szuper a kis úrfi! Vagy inkább Vakondok! Kép Ui. az összes virágot lassan kiássa. Kép Kép

puszi
nmzsx

Amíg nem jön senki teszek föl fényképeket. Két hete elkirándultunk Verőcére, ott készült. Bence nagyon élvezte. Kép

PusziKép
Kép
Kép
nmzsx

Sziasztok,

Csak ket sor, hogy megvagyunk..
Minden osszejott, melo ezerrel, kozben itthon is melok (vegre haladunk a terasszal, kozben a halonkat ujrafestjuk, aztan jon 2 szoba parkettazasa...), es kozben meg uj auto utan is rohangasztam, de megerte, ma megrendeltemKép Igaz, nem nagy gepjarmu (uj Fiat Punto), de paromnak es nekem is tetszett, keveset is fogyaszt, es meg a torleszteset is talan tuleljuk.. A regit meg beszamitjak oneronek, ugyhogy szerencsem vanKép
Zolika priman van, dumagep, jon a 4. foga, igaz, hogy osszeszedett nemi szajpeneszt, de mar gyogyul a kenegetestol. Kedden oltast kapott (NeisVac - agyhartya gyull. elleni), sulya 11200g es 73cm.

Nah, rohanok, mert meg melozom legalabb 11ig.. ez az ara az autoszalonban eltoltott fel napomnak (de nem banomKépKépKépKép)

Minden beteg babonak javulast, anyukaknak kitartast!
Tobbieknek is ezer puszi!

Mica
mica

Sziasztok!

Mi is megvagyunk, csak nem nagyon tudtam miről írni!
Norbi jól van, csak nagyon kínlódik a foga miatt, vagy nehezen alszik el, vagy sokszor felsír álmába! Egész nap rohan, de szó szerint, szerintem épp emiatt is ragaszkodik az egyik kezünkhöz, viszont a szobába jár-kel és már nagyon ügyesen tud esni, már csak azon parázok, hogy nehogy úgy essen, hogy megfejelje a szekrény élét, vagy az asztalt, stb.
Minden nap járunk játszóra és fárasztom rendesen a kiskrapekot. A játszón homokozással kezd, ilyenkor Én homokozok, Õ meg szorja a homokot, aztán megunja és vagy százszor körbejárjuk a játszót, amikor meg elfárad akkor leül a játszó közepen a kavicsos részen és kavicsozik, szóval mire haza érünk egy merő piszok, és hullanak ki belőle a kavicsok!Kép

Mica!
Nem semmi Zolika súllya, Én örülök, ha Norbi két évesen lesz ennyi!Kép

Zsófi!
Nagyon édi Bence a képeken, nagyon nagy fiú már!

Dia!
HOgy van Domi?

Gigi!
Engem is érdekelne, hogy a pöttyök mitől vannak ilyenkor? Olika jól van?

Puszi mindenkinek
Györesz

Kép
Kép
györesz

Sziasztok!
Köszönöm mindenkinek az aggódást!
Domi a körülményekhez képest jól van.Napközben el van,de az éjjel egyre rosszabb.Akkor jön rá inkább a köhögés és szegénykém nem tud aludni.Mindig arra kelek,hogy ül az ágyban.KépVan,hogy 5x is felkelek hozzá,de az a szerencse,hogy 5-10 perces ringatás után vissza alszik.A takarót 500 ezerszer lerugja magáról.Kép

Mica!
Gratulálok az új autóhoz!Kicsit irigykedem.KépSzép súlya van Zolikának!Kép

Melinda!
Megjött a liberós textil könyvecske nagyon szupi!Kép

Zsófi!
Klasszak a képek!Hol van ez aVerőce?????

Györesz!
Kitartás!KépDomi küldött lapot Norbikának.Kép

Puszi Mindenkinek!Dia

Kép
Kép
lldicsi

Sziasztok!

Dia
Verőce Kismaros előtt van. Nincs messze. De jó, hogy nektek megjönnek a Libero-s cuccok. Én beküldtem, de semmi. Kép Kép

Györesz
Nagyon ügyi már Norbika, hogy csak így jön megy. Én is tuti frászba lennék, hogy minek esik neki. De reméljük, hogy semminek nem fog. Eddig Bence is elég szerencsésen esett...kop-kop-kop Kép

Puszi
nmzsx

Teszek fel egy-két képet az én kis Mobilos Vakondomról! Kép Kép Persze ezt azért nem szoktam hagyni neki, de annak érdekében, hogy az utókornak is megmaradjon, hagytam egy kicsit túrni. Kép

PusziKép
Kép
Kép
Kép
nmzsx

Kép
Úgy látom, hogy ma magammal levelezek. Nehéz közétek a visszatérés, ha senki nincs itt. Kép Kép

Dia
Küldök Dominak egy gyógy elixirt! Jobbulást!

Kép
Puszi
nmzsx

Szia ZsófiKép

Itt vagyok ám én is csak közben takarítok. Még hátra van az alsó szint de én már annyira fáradt vagyokKép Olivér is állandóan túrná a virágföldet. Én már zacskókat meg habtapit húztam a virágokra. Nem valami szép látvány, de legalább egy kicsit akadályozza a túrásban. Persze nem nagyon, mert amit ő meg akar kaparintani azt meg is kapja. Bence nagyon édes, remélem, hogy a legközelebbi találkozón már megismerünk titeket is. Jó nagy kutyád van!! Az enyém hozzá képest palota pincsi!Kép

Lányok, merre jártok????????????

Puszi

KépKép
gigi28

Így szeretek labdázni:
Kép

KépKép
gigi28

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?