Sziasztok!
Újra jó hangulatban köztetek!
Gigi
Ez elég gáz! Nem akarlak felidegelni, de rólam Szentendrén csináltak kb. 3 éve képet, és az csak ezer Ft-ba került. Szerintem most sem lehet több 3000 Ft-nál, és nagyon jóképet csináltak rólam, pedig én ráadásul karikatúrát kértem.
Szerintem nem kellett volna kifizetni a rajzot! Tartsa meg magának! De egy bunkó emberek vannak!! Ez tök fölháborító! Legközelebb próbálkozzatok Szentendrén, ráadásul nagyon szép is, most ott voltunk szombaton keresztanyámmal meg Bencével (István ui. dolgozott, akárcsak ma). Imádok ott lenni, pedig a fél gyerekkoromat ott töltöttem, mert a nagymamámék ott laktak, de nagyon élvezem. És tök jó lángost lehet kapni, amire teljesen rá vagyok gerjedve.
Györesz
Tényleg jó lehetett a napod! Én is szoktam ilyeneket csinálni, és olyan jó. Teljesen fel tudok töltődni.
Dia
Most, hogy szóba jött a mászás. Már nem tiszta számomra, hogy mi a különbség a négykézlábazás és a mászás között?!
Leírod nekem?! Én úgy gondolom, hogy a Bence mászik, aztán lehet, hogy nem? Lent van a keze, és a térde, ez a mászás? Jól kiművelt anyuka vagyok én!
Ja, és szeretném megkérdezni, hogy milyen zenét hallgattattok a mütyikkel? Mi a neve a kazettának, vagy CD-nek? Én is szeretnék ilyet, mert egyenlőre Bence csak azt hallgatja, amit én.
Az én zenei ízlésem viszont, nem mindig neki való. Hol Sealt hallgatok, hol meg AC/DC-t, vagy Metallic-át.
Szóval hangulat függő, és bár ezeket is nagyon élvezi, azért szeretném, ha lennének gyerek dalain is.
Bence egyébként egyre tündérebb, és persze egyre nagyobb ördögöcske is. Most a legújabb, hogy a virágföldet kapirgálja, és szórja ki, meg mindennél föláll, még az ajtónál is. Ez nem lenne baj, de az a baj, hogy nyitott ajtónál is föl akar állni, és ugye az nem egy biztos pont, de ez őt nem zavarja. Viszont van egy nádasztalunk, és annak az alján van egy újságpapír tartó, ott már nagyon ügyesen át tud mászni. Egyébként jön-megy, mint a csík. Pillanatok alatt máshol terem. Voltunk vele a Duna-parton is, ott tök jót kavicsozott, csak mindig a szájába akarta venni (néha sikerült is), így állandóan azt kellett figyelni, hogy megvannak-e a kavicskái. De nagyon cuki, ahogy olyan elmélyülten nézte, és birizgálta a kavicskákat.
Na és egy kis dicsekvés!
Bárhová megyünk mindenhol megdícsérik, hogy még ilyen szép kisfiút nem is láttak, és, hogy milyen okos, értelmes már ránézésre is, és milyen kedves, hogy mindenkire mosolyog! Már jó nagy a májam!
Puszi nektek!
Zsófi