Okés csajok, egyzserre jár az agyunk, tejszínes-tárkonyos pulykaleves volt,és tejfölös zöldséges pulykaragu a második, mivel kiolvasztottam az egész pulykacombot, meg kellett csinálnom, így viszont holnapra is lesz mit enni, akkora adag lett!
Lili, gratula a házassági évfordulóhoz! Viszketés, ha átmeneti nem gáz, tényleg lehet a feszülés miat, nem vsz, h epesav felszaporodás okozná, mert akkor mindenütt jelentkezne és nem bírnál megmaradni tőle!
Volt itt délben a védőnő, és nem látott Hancin semmi kórosat, azt mondta, próbáljam meg, h szopi előtt 10-20ml-t lefejek és utána kapja a cicit, h a zsírosabb tejből egyen sokat. Okés. Végre a férjem is itthon volt és a saját fülével hallhatta, h nem kell tápszer....kopkopkop . Ja és azt is mondta, ha baja lenne üvöltene, de ez a gyerek csak mosolygott!
Éva, a múltkor csináltam burgonyakrémlevest, hát nekem kellett megenni az egészet,mert cska fintorgott a drága! Éljen a 3hós Leo, aki nagyon jó kezd lenni, sokat alszik éjjel-nappal! Helyes, csak nem akarta idő előtt elkényeztetni az Édesanyját
! Hanci, guminő lesz!
Betonozókat láttuk hétvégn, de azt is, h ezúttal Ti nem kísértétek el őket!
Hallgasd csak meg a pletykát, nem kell odafigyelni, Õ meg örül, h van kinek elmondani
!
Kob, a fokhagyma krémleves érdekelne, majd elküldöd a receptjét mailben, cím a profilomban! Tüneményesek a csajok, és amint látom Emesével nem leszenek Kamillához hasonló gondjaid,mármint evésileg!
Ilyen voltam ma, mielőtt jött a védőnő, kicsit aktív, mondta is, h ez is lehet a baj, lemozgolódik a kajcsi