Új privát üzeneted érkezett!

lili

hatalmas gratula nektek Kép

bepát
én is nagyon -nagyon hiányolom ám ha tudsz jelentkez be!!!!!!!!

syg
jól ttted pihenj csak ügyi a kis leo csak beáll lassan Kép

beszéltem balimal a cseten jól van bár fáradt a felujítás miatt és a magzatvíz kevesebb volt a kelleténél ma ment 11,40 re nst-re

megek én is nert ezer a dolgom tegnap tul sokat "punnyadtam" Kép

Kép

Kép

Kép
roz23

Sziasztok,

köszi mindenkinek a gratulációkat, kaptam virágot meg még tortát is! Szerencsére nem volt rajta 32 gyertya, attól megrettentem volna Kép

Roz,
leírnád a marcipángolyók recijét? Hétvégén midkét nap vendégségbe megyünk, egyszerre megcsinálnám a két adagot. Eláll ugye?
Ja, ma én is takarítok az óvónéniknek (na meg persze magunknak)...

Seriff,
tüneményes Hanna, olyan édesek ilyen tekergőként!
levesek: tárkonyos raguleves (ezt még fagyaztani is szoktam, ha megszorulok leves-ügyben), tejfölös krumpli, cukkini, brokkoli, és a kedvenc fokhagyma-krémlevesem. Vagy ezt már írtam volna? Márványsajtos, kenyérkockákkal, laktató egy fogásnak is. Imádom Kép
Másodiknak: sajtos-tejfölös csirkemell (ez végszükség esetén virslivel is csinálom). Most ennyi jut eszembe hirtelen Kép Kép

Syg,
ez a legjobb pihi együtt aludni a babával! Én legalábbis imádok. Itthon hintaszékben szoptatok, abban is sokszor elalszom/elaludtam Kamillával órákat éjszakánként.

Bea, Zsolti,
már ilyen picinek is hódítani tudnak a csajok, Kamilla sokkal jobb kedvű volt, ha fiúk dajkálták, ha nem látom, el sem hiszem. Most meg egy kis rózsaszínű tündér, többszörátöltözik egy nap alatt, még a bugyinak is illenie kell a ruhájához Kép

Lili,
nem lehet, hogy a vizesedés miatti feszülés okán viszket az ujjad között? Nekem a hasam viszketett, ahogy feszült. Kórházi comag megvan? AKartam írni, hogy a hálós bugyit ki ne felejtsd!

Sanm,
várjuk a híreket Katáékról!

Bepa, Mino hol vagytok?

Puszi:

kobudo
Kép

Kép

Kép
kobudo

Kobudo, boldog szülinapot, így utólag is!

Lili, boldog házassági évfordulót!
Viszketésről nem tudok. Azt tudom, hogy ha az egész test viszket, az lehet gond, de az is csak lehet. De ha csak itt-ott...Nem tudom.

Én úgy elmentem volna Zséda koncertre is, meg NOX-ra is, de Leoval este nem lehet sehova menni. Még nappal se nagyon, mert nem alszik el. Pedig itthon már egész jól megy az alvás.

Nana, a homeóval lehet gyógyítani, de legalábbis tünetmentessé tenni az allergiát. A nagyobb gond az asztma, gondolom spray kell neki, azt meg nem lehet egyik napról a másikra elhagyni. Biztosan lehet azt is homeoval kezelni, de ahhoz alkati kezelés szükséges, amihez el kell menni homeos dokihoz. És biztos, hogy nem 1-2 hét alatt jönne rendbe.
Esetleg hívd fel a teratológiai tanácsadót, ők biztosan tudnak segíteni, mivel ezzel foglalkoznak. Tel: 06-1/363-2229 vagy 06-1/363-5272. A Kismamában találtam a számokat.

Serif, Hanci egy "kígyónőnek" készül, hogy így tekereg? Nem semmi, milyen lazák még ezek a pöttömök! Kajcsizás megy?

Sam, lehet, hogy csak átmeneti lesz Hannánál ez a sok ébredés. Tudom, milyen rossz, én is ezt csináltam és nem nagyon tudsz vele mit csinálni. Esetleg együtt aludni, hogy ne kelljen felkelni.

Roz, pihenj már egy kicsit!!! A túlterheltség miatt is kívánhatod az édességet! Mert az gyorsan újabb energiát ad.

Leokám megint nagyon ügyi, másfél órája alszik ébredés nélkül. Csak el ne szóljam magam!
Úúúúúúgy szeretem őt! Ma 3 hónapos.

Kép
sygnum

Jaj, Lilla Hercegnőt kifelejtettem! Nagyon csiniiiiii!

Kamilla és Emese látom imádják egymást! Milyen sokat változott Emese! Vagy csak én látom úgy?

Kép
sygnum

Seriff, brokkolikrémleves camambertkockákkal. Gombaleves, karfiolleves (bár azt Te nem nagyon eheted most). Ezek a kedvenc leveseim. Na meg a paradicsom, de azt nem rég csináltál.

Ha vmit gyorsan akarok csinálni (mindig így van, nem szeretek főzni), akkor csirkemellcsíkokat picit megpirítok és bármilyen párolt-pirított zöldségraguval (éppen mi van itthon) jó. Ha megy a zöldséghez, akkor tejzsínesre szoktam csinálni. Pl. tejszínes gombás-kukoricás csirkemellcsíkok. Na most éhes lettem.

Kép
sygnum

Seriff, nagyon édes a kis Hanna, gyönyörű fejformája van!!!

Seriff köszi hogy utánnanéztél és SYG köszi a tanácsokat és a segitséget!

KOB, a te csemetéid is csodaszép kis "rózsaszinpárducok"!

GRATULÁLOk Lili az évfordulotokhoz. Nekünk is most lesz, csütörtökön!!! (4 év,de már 10 éve együtt vagyunk)

Főzési tippjeim sajna nincsenek, mivel nem tudok főzni! Kép KépEz valahogy kimaradt!

KépKép
KépKép
nana09

Okés csajok, egyzserre jár az agyunk, tejszínes-tárkonyos pulykaleves volt,és tejfölös zöldséges pulykaragu a második, mivel kiolvasztottam az egész pulykacombot, meg kellett csinálnom, így viszont holnapra is lesz mit enni, akkora adag lett!

Lili, gratula a házassági évfordulóhoz! Viszketés, ha átmeneti nem gáz, tényleg lehet a feszülés miat, nem vsz, h epesav felszaporodás okozná, mert akkor mindenütt jelentkezne és nem bírnál megmaradni tőle!Kép

Volt itt délben a védőnő, és nem látott Hancin semmi kórosat, azt mondta, próbáljam meg, h szopi előtt 10-20ml-t lefejek és utána kapja a cicit, h a zsírosabb tejből egyen sokat. Okés. Végre a férjem is itthon volt és a saját fülével hallhatta, h nem kell tápszer....kopkopkop . Ja és azt is mondta, ha baja lenne üvöltene, de ez a gyerek csak mosolygott!

Éva, a múltkor csináltam burgonyakrémlevest, hát nekem kellett megenni az egészet,mert cska fintorgott a drága! Éljen a 3hós Leo, aki nagyon jó kezd lenni, sokat alszik éjjel-nappal! Helyes, csak nem akarta idő előtt elkényeztetni az Édesanyját Kép! Hanci, guminő lesz!Kép Betonozókat láttuk hétvégn, de azt is, h ezúttal Ti nem kísértétek el őket!Kép Hallgasd csak meg a pletykát, nem kell odafigyelni, Õ meg örül, h van kinek elmondani Kép!

Kob, a fokhagyma krémleves érdekelne, majd elküldöd a receptjét mailben, cím a profilomban! Tüneményesek a csajok, és amint látom Emesével nem leszenek Kamillához hasonló gondjaid,mármint evésileg!
Kép Ilyen voltam ma, mielőtt jött a védőnő, kicsit aktív, mondta is, h ez is lehet a baj, lemozgolódik a kajcsi

Kép
seriff

Ja ROZ, lehet hogy SYG-nek igaza van, mármint az édességgel kapcsolatban.
Én a szülés után fogyás helyett még hiztam is, mivel a kevés alvás miatti energiahiányomat állandó evéssel kompenzáltam, főleg édességgel

KépKép
KépKép
nana09

SYG!!! EZER KÖSZÖNET!!!

Felhivtam a számot és nagyon kedvesek voltak (ami igen ritka) a hölgy nem tudott segiteni, de mondta ha tartom a vonalat, megkérdezi a genetikusukat. Azt mondták mivel nem én hanem a férjem szedi semmi bajt nem okozhat, nyugodtan probálozhatunk!!! HURRÁ! KépKépKép

KépKép
KépKép
nana09

igazatok van egyébként édesség ügyben éppen ezt meséltem minonak is van ugy egész nap hogy nem eszem semmi normálissat csak csokit túrorudit de azt is azért mert már szédelgem és valahogy egyszerűbnek tünik bekapni egy szelet gyors energiát mint leülni és enne valami normálissat én ma hulla vagyok egész nap csak mostam mostam ágyneműt huztam simi simi plédeket stikában kimostam bár adri meglátta és olyat üvöltött az udvar közepént 1/2 óráig mint akit ütnek be akartam vinni de csak sikitott a plédje után pedig direkt ugy vittem ki száradni is meg mosni is hogy meg ne lássa na mindegy már lenyugodott ákikám össz visz 15 percet aludt most is nyügizik akezemben

kob
marcipán golyó bár én nem ugrálok érte de lányok a szine miatt szerintem imádják Kép

1/2 kg darált keksz
40 dkg porcukor szerintem rengeteg én ízlésr szoktam
10 deka margarin
2 dl tej én vizzel szoktam hogy eláljon meg adri is ehesse meg lehet hogy több is kell belőle majd látod elvileg szárazabbra kell mint a kókusz golyót de ez is izlés kérdése
és egy mandula vagy keserű mandula aroma ennyi összegyurood és darált kekszben egy kicsit meghempergeted nagyon gyorsan megvan lehet feturbózni ugy ha mandulába vagy mogyoróba hempergeted meg vagy a közepébe teszel valamelyikből én már ugy is csinátam hogy csokibevonóval öntöttem le ugy is jó volt majd meglátod

a babaák gyönyörűek mind egytől egyik és emese szerintem is sokat változott
sokat akartam még irni mino is balcsi kengyelt kapott egész napra majd még jövök de áki nagyon nyügi puszika

Kép

Kép

Kép
roz23

Óh,szegény BálintKép! Na de nem baj,legalább észrevették, és meg fog gyógyulni, szerencs, h már a dög kánikula is elmúlt,mert akkor nagyon rossz lett volna kengyelben!

Roz, Hanci se aludt ma még 5perceknél többet, felébred, visszateszem a cicire, elalszik,leteszem, felébred. Úgy látszik ez egy ilyen nap,vajon a többieknél is ez van? Lehet, h azért tűnt el mindenki?Estére hullafáradt lesz sztemKép! Csicsis (=simipléd) nálunk is szent, én is csak úgy moshatom ki, ha nincs itthon a férjem(merthogy neki még megvan) Kép!

Kép
seriff

Hát,ezt le kell írnom, már reggel is láttam Hancit, ahogy hasról hanyatt fordult, most délután meg hátról hasra KépKépKép!

Kép
seriff

seriff
hu nagyon ügyi a kis csaj gratula Képapa nem semmi lehet a plédjével Kép én is szombatonként szoktam mosni mikor mamáéznak a lányok de most már 3 szombat óta nem voltak el is vagyoik csúszva itthon ,ost is rohanok mert apa sültkrumlpit meg valami rántottat kért vacsira meg palacsintát micsoda menü na mindegy majd végzem egyszercsak
irjatok sokat
többiek merre jártok
sam bepa melissza liolga meenta balim kecsonét tudom neki van alibije Kép cukkermáz minonak nincs nete beáék később jönnek többiek meg már jelentkeztek

de jó adri most boritotta ki a pöttyözöt kb 100 darab apró tüskés vacak

Kép

Kép

Kép
roz23

eszembe jutott valami szerintetet a klumpa egézséges gyereknek ??nikinek azt küldött névnapjára az uncsitesóm németből bőr a teteje fa a talpa

Kép

Kép

Kép
roz23

Sziasztok!

Na végre eljutottam oda hogy leüljek írni.
Délután négy órán keresztül takarítottam a szobát mert szortíroztam meg válogattam.
Néhány játék is vesztőbe került....
Fél szemem a gépen a másik az ágyon Hanna pörög forog és mivel az hely igényes kell neki az ágyunk.
Ma elmaradva megkaptuk a négy hós oltást, igaz mindjárt a másikat kellene.
Egy kicsit sem sírt meg sem mukkant nagyon büszke voltam rá.
Még eddig a láz is elkerült minket.

Seriff!
Hanna édes baba tündéri tekintettel.

Nana!
Éljen a baba projekt mindent bele.

Kob!
A te csajaid is arik és Emese már mekkorát nőtt!

Lili!
Boldog évfordulót Nektek!

Syg!
Köszi a biztatást ma azt mondta a doki hogy valószínű a fogzás miatt szenved mert egy picit dagadt neki és rág meg nyáladzik ezért nem alszik rendesen.

Bocsi hogy mindenkinek csak egy mondatot írtam de később pótolom.
És persze bocsi ha valakit kihagytam.

sam

Kép

Kép
samchee

Roz, lehet, h Syg megcáfol, de sztem a klumpa nem egészséges. Tudom, h Scholl meg izé, de én el nem tudom képzelni, h az a kemény fa talpú izé jó legyen. Rajtam egyetlen egyszer volt gyakorlaton klumpa, akkor is állandóan kicsúszott a lábam, és az élére léptem a sarkammal, és az k..., szóval nagyon fájt, ja és hiába volt lyukacsos a feje, uúgy izzadt benne a lábam, mintha zártfejű lenne. De végül is megpróbálhatod ráadni.Hány éves is, mindig elfelejtem?! Bocs! Azt mondják 6 éves korig nem jó olyan cipőt adni, aminek nincs sarkat tartó kérge, oldala. Hanci megint megfordult, de most alulmaradt a keze,még csöndben küzd. Hogy bírod Te, h ennyi munka mellett még rántott izé, meg sült krumpli meg palacsinta?! Mindennap csodállak!
Mi ez a zaj? Szúnyogot írtanak talán? VAgy támadnak?

Sam, remélem nem lesz Hannádnak láza, stb az oltás után!

Kép
seriff

Roz!

Nem tudom hogy a klumpa mennyire egészséges vagy mennyire nem, de Boginak van egy.
Neki semmi olyan gondja nincs vele hogy lábizzadás meg bicsaklás, szereti.
Igaz általában idebenn mezitlábas rohanás van, de ha rászólunk hogy papucsot vegye fel mjindíg azt veszi elő.
Lehet hogy nem igazán egészséges de ha kényelmetlen lenne neki akkor a másik kettőből használná valamelyiket. Lábizzadást én nem tapasztaltam.
Persze ez mindenkinél változó és ő már öt éves mindjárt.

Hannánál nem volt láz semmi panasz. Jól lefáradt az ágyon a tornával és alszik

sam

Kép

Kép
samchee

seriff
totál ugyanezt gondoltam amit leirtál egyéként nagyon tetszik neki mert kék de tejessen ugyan igy voltam vele mint te szóról szóra Kép
hogy bírom baromi fáradt vagy fája lában ... ráadásul még vár rám az udvar meg a ruhákat is be kell hordanom van ehy csomo szóval most nagyon platty vagyok megyek is mert nem végzek soha nálam a 12 óra max addig birom utánna képes vagyok állva elaludni Kép
egyébként szúnyogot irtottak ezt is csak abból gondolom hogy még áll a házunk Kép

Kép

Kép

Kép
roz23

Sziasztok!
Seriff. Hanna baba tündéri, és borzasztóan ügyes.Lilla is küzd mostanában, mert állandóan átfordul,a keze viszont alatta marad, mert lusti ahhoz, hogy kihúzza.Ma lilla sem akart aludni,viszont most fürdés közben elaludt.Még a törülközésre, és az öltöztetésre sem kelt fel.
Syg. Leona egyre szuperebb!Nagyon ügyi!!!Boldog 3.hónapos szülinapot!Kép
LIli.Nagyon sok boldogságot kívánunk nektek!És még vagy százat!!!Kép
Sam.Holnap mi is kapjuk a 4 hós. oltást.Remélem nálunk is ilyen zökkenőmentesen zajlik.Hanna nálatok mióta kapja a tejpépet?
Kob.Tüneményesek a csajok, és Kamilla,hogy szereti a kis Emesét.
Roz.Mi általában mindíg úgy indulunk, hogy előtte kajcsizik, aztán a következő adagot pedig jó melegen termoszba rakjuk, és mire következik a következő evés,addigra pont jó lesz a hőmérséklete.Ha viszon hosszabb útra megyünk, akkor viszünk magunkkal termoszban egy kész adagot, ezen kívül pedig egy "váltó" cumisüveget, valamint a tápszert és egy üveg forraltvizet.Van egy vízmelegítőnk, ami nagyon pici, és a kocsi szivargyújtójához lehet csatlakoztatni, és azzal meg tudjuk melegíteni a vizet, ha elhült.Szóval ez most elég bonyolultan hangzik, de mindíg megoldjuk rugalmasan.
Nana.Hajrá!!!Kép Kép
Hát mára ennyi! Megyek és apát is lefektetem, mert elaludt a drága a kanapén TV. nézés közben.Jó éjt és szép álmokat mindenkinek.
Ja és puszi Minóék és bálint baba!

KépKép
KépKép
sbea

Seriff, és mindenki, aki szereti!
Fokhagyma-krémleves
5 dkg vajon megpirítok 6-8 gerezd reszelt fokhagymát. Hozzáadok 5 dkg lisztet (ez 5 evőkanál), egy picit pitítom, és felöntöm 1/2 l tejjel, jól elkeverem. Ha felforrt, hozzáadok 7 dl vizet, és 2 dl tejszínt. Ha felforrt, sózom, fehér borsot és szerecsendiót adok hozzá, és belemorzsolok 10 dkg márványsajtot. Zsemlekockákra tálalom és még lehet reszelt trappistát is hozzáadni.
Nagyon laktató, imádjuk!

Én is beszéltem Minoval, 2 hét múlva kontroll, ddig a hordozókendős hordozást javasolta neki a doki. Tök jó, nem?

Syg, szorítok, hogy ez a jó állapot sokáig így maradjon! A depid is múlóban?

Bea,Sam, majd számoljatok be az oltás utáni tapasztalatokról!

Szép álmokat:

Kobudo

Kép

Kép
kobudo

Sziasztok!

Kob, köszi a receptet, vmelyik nap meg fogom csinálni, mert állati jól hangzik, aztán meglátjuk mekkora sikert aratok vele!Kép

Hanci nagyon édes volt egész délután-este figyeltem, de nem mindig csíptem el a fordulást, volt, h itthagytam hanyatt és mire visszaértem könyökölt.Persze sokszor alatta maradt a kis karja, de azért nagyon kis ügyesKép.

Bea, remélem nem lesz gond az oltással!

Roz, látom teljesen kidőltél tegnap, mindig Te vagy reggel az első! Azért remélem nem kellett állva aludnod!

pusszancs mindenkienk, megyek mert felébredt Hanci

Kép
seriff

Sziasztok!

Köszönjük a grtaulációkat! tegnap meg is ünnepeltük... Kép Kép
Voltunk vacsizni, utána babusgatás volt.

Seriff, nagyon ügyes kiscsajszid van!!! Kép

Szerintem a klumpa nagyon egészséges, legalábbis a lábnak nagyon jó. Mi majdnem mindig abban voltunk gyerekkorunkban, apa mindig vett nekünk a vásárba.

Szép napot nektek!

Lili+Zsófi (37+3)
birolili

Itt van egy újabb pocakos fotó rólam, tegnapi.

Kép

A házassági évfordulónkon. Kép
birolili

sziasztok Kép

seriff hát igen az este nagyon fáradt voltam de nem azért nem jööttem hanem merta apum már reggel 6 kor jött glettelni a műhelyt ugyhogy megettem ákit ésmosogattam utánn meg a reggli készitsé vette el az időm mam valhogy mindenki mást akart apa teát niki kakaót adri elsőször teát ivot de mikor meglátta kakót neki is az kellett persze neki kókusztejből volt dem ivel az sem volt készen csinálni kellett még jó hogy az gyorsan készen van most itt molyolnak a szobában de most megyek is mert még mosogatni valóm van meg kupi a ház

lilike nagyon-nagon csinke vagy Kép

Kép

Kép

Kép
roz23

sziasztok

manóm itt kuksizik a kezemben, így kisbetűs leszek

nana, örülök, h tudtak segíteni. mindent bele...

seriff, roz, leo tegnap is aludt, délben 2,5 órát ébredés nélkül. ilyen nem is volt még.
most viszont felébredt 40 perc után és nem sikerült visszaaltatni.

nyűglődik, megpróbálom mégegyszer elaltatni.

tettem fel még vigyorgó képet.
http://www.babaszoba.hu/services/albums?alid=12820

Kép
sygnum

Syg, nekem a "Szép tizta lettem" tetszik legjobban! Valami hihetetlen kék szeme van Leonak, annyira átható,gyönyörű! És nagyon jó gyerek lett, h így alszik, szólok is mindjárt a barátnőjének, h vegyen példát Róla, mert Õ csak beszél az ágyában, sikongat, és forog ide-oda, de ma még nem aludt. Igaz tegnap sem sokat napközben, este viszont rendesen.

Lili, csinibini vagy! Mennyi is van még hátra?

Többiek mindenki eltűnt?

Kép
seriff

Syg, nekem a "Szép tizta lettem" tetszik legjobban! Valami hihetetlen kék szeme van Leonak, annyira átható,gyönyörű! És nagyon jó gyerek lett, h így alszik, szólok is mindjárt a barátnőjének, h vegyen példát Róla, mert Õ csak beszél az ágyában, sikongat, és forog ide-oda, de ma még nem aludt. Igaz tegnap sem sokat napközben, este viszont rendesen.

Lili, csinibini vagy! Mennyi is van még hátra?

Többiek mindenki eltűnt?

Kép
seriff

Még 18nap van. Kép Nem sok....
birolili

Úgy látszik, ma Leona lesz nyűgös. Az elmúlt 1,5 órában vagy 10* volt cicin, de még az sem volt jó. Letettem sírdogált, felvettem sírdogált, ciciből szopizott kicsit, aztán az se kellett. Alig tudtam elaltatni.

Seriff, Hanci nagyon-nagyon ügyi, de az edzést kicsit korán kezdi, nem?

Szegény Bálint, nagyon rossz lehet, h nem tud rendesen mozogni.
Nem értem, miért van ez így, hogy vannak, akiknek mindenért, de tényleg mindenért meg kell küzdeni, másoknak meg minden sokkal-sokkal könnyebben jön.
Néha igazságtalan az élet.

Megyek én is aludni.

Kép
sygnum

Seriff, szurkolj, h megvegyék a lakást (van most egy komoly érdeklődő) és akkor még szept-ben költözünk. Hátha a Kisbékák megtanítják egymást a jó dolgokra. Is. Mert a rosszakra majd biztos.

Kép
sygnum

syg gyönyörű a kicsi leo imádni való és igen az a tekintet én is nagyon-nagyon szurkolok nektek lakásügyban Kép

lili hát tényleg nem sok Kép

seriff áki dettó ugyaezt csinálja és ma sem aludt még :-/

Kép

Kép

Kép
roz23

Syg,szurkolok, bár én tegnap is azt hittem, h komolyan mondja a Robi, h a bútorokat hozták!Kép Biztos, h nagy csintalanok lesznek! Hogy korán kezdi vagy sem, ez van,nem kötözhetem leKép!Tán, ha az anyja lassabb lenneKép! A védőnő is azt mondta, h nagyon mozgékony, és korát meghazudtolóan mindjárt kúszni fog,és ez is a hízás ellen dolgozik, most meg zörgeti a sziatkötő szárnyát! Na megyek, aztán előfejek, meg utána dagasztom kicsikét a drágát!

Mi a klumpáról a véleményed?

Kép
seriff

Lili,

gratula a házassági évfordulótokhoz, szép nagyot nőtt a pocakod! Te is már a finisben vagy, hogy szalad az idő, nem?
Puszi:

Kobudo

Kép

Kép
kobudo

Sziasztok!

Syg!
Tündéri a picúr annyira édesen tudnak már ilyenkor nevetni hogy fantasztikus.
Nekem a törölközös kép tetszik nagyon.

Seriff!
Hanna mennyira hallgat a nevére?
Nem tudod hogy mikortól van az hogy tudja hogy őt hogyan hívják?
Lehet hogy butát kérdeztem....

Roz!
Jó munkát mára is de azért néha egy szabadnapot csinálj magadnak!
Ki fogsz készülni.

Lili!
Utólag is boldog évfordulót.
Nagyon szép pocakos kismama vagy.

Bea!
Sok sikert az oltáshoz!
Hanna először három hónapos kora után kapott tejpépet.
Mi a Mildit veszzük mert az a legfinibbKép
Először nagyobb lyukú cumisüvegben hígra keverve kapta és most már ált. megeszi kiskanállal is.
De még a cumisüveg a favorit.

Képzeljétek nem tudom minek a hatására de Hanna éjszaka kétszer kelt fel enni és most is dél óta alszik.
Nagyon örülök neki, mert kezdett fárasztani a sok felkelés, lehet hogy a tegnapi oltás váltotta ki belőle.

Katához nem tudtam bemenni mert igaz Bogi mostmár jól van de nem akartam magammal bacit bevinni.
Sztem ma jöttek haza.

Még ma jövök

Kép

Kép
samchee

seriff, roz, a klumpát el is felejtettem. nemhiába, mostanában nincs szükség az agyamra. talán matekpéldákat kellene csinálgatni vagy rejtvényt fejteni.
szóval én szeretem a sholl klumpámat, abban dolgozok mindig. de! valóban balesetveszélyes lehet, ha vki kicsit csámpás vagy nagy v kicsi egy picit a lábára (bicsaklás, kicsúszik belőle a lába). és csak zoknival, mert valóban tud izzadni benne a láb.
DE! gyerekre nem adnám! ő játszik, szalad, nem figyel oda, esetleg a koordinációja sem tökéletes még, az egyensúlya sem. ha van pánt rajta, amit hátul a sarkára lehet húzni, az már biztonságosabbá teszi (így olyan, mint egy szandál), de még ekkor is túl magas a talpa és emiatt könnyen kifordulhat benne a bokája. szóval inkább ne add rá.

aludtunk több, mint 2 órát, én inkább csak szundítottam, de most leona sem aludt túl jól.

jó lenne, ha már el tudnánk adni a lakást, szeretnék már végre a házikóban lakni, nem itt fent a 4-en, a zajban.

nem tudom, mi történt akkor 20-án hajnalban, de azóta állandóan a tejjel kínlódunk. úgy érzem, ma is alig van. egyik nap van, máskor meg nincs. nem értem ezt. pedig mostanában hagy leo aludni is. nem szeretnék neki tápszert adni, csak most már nem tudom, mit nem csinálunk/ok jól.

Kép
sygnum

syg
köszi választ egyébként kiprobáltam ráadtam de nekem nem jött be neki nagyon tetszik de olyan kis ügyetlen benne szerintem és idegesit hogy folyton csoszog benne ugyhogy eltettem
ne irjammeg neked annak a szopis tanácsadónak számát nem beszélsz vele ?

ma egyébként sem tudom mi van velem retentő türelmetlen vagyok ami rá egyébként nem jellemző idegesít minden ráadásul csajok is tetőzik ugrálnak adri kiboritotta ákit a hordozóból niki mindig kiabál bár máskor is de most valahogy sok most táncolnak jól elvannak de most a zene is baj nyügös vagyok most végeztem a takaritással is áki ma megint csak egy 1/2 órát aldt bár este nagyon jól aludt 1/2 9 től reggel 6 ig utánna evett és még 9 ig húzta mondtam is anyumnak hogy 7végén szoritson már a csajokra egy órácskát mert jövöhétől indul a még nagyobb üzem számomra behordás az oviba meg a haza hozás nem tudom még hogy lesz nikit képtelenség felébreszteni mostanában vagy ákinak pont akkor kell enni ezt még bent meg kel beszélnem hogy mi nem leszünk szerintem pont 8 kor ott soha mert nem tudom hogy ákinak mikor kell ennie általában pont 6-8 közötteszik reggel szóval nem tudom hogy lesz majd lesz valahogy

na megyek mert szétszedik a házat puszika majd belesek még

Kép

Kép

Kép
roz23

Syg!

A tejcsi nálam is sok bajt jelentett.
Mármint arra gondolok hogy amikor még kizárólag csak szopizott Hanna akkor mindíg aggódtam hogy nincs elég tejem.
De a védő nénim mondta hogy van amikor őúgy érezzük hogy nincs benne elég tej meg hogy nem is eszik a baba.
És ő felvilágosított hogy a tejcsi egy idő után nem a mellben pang hanermvan a ciciben is de leginkább szopi közben termelődik.
Sőt nekem mensi után nagyon sok van de előtte kb. két hétig én is úgy érzem hogy alig akad valami.
Ti nem próbáljátok meg a hozzátáplálást?
Lehet hogy akkor te is megnyugodnál és beállna a tejtermelődés.

sam

Kép

Kép
samchee

Ma merre vagytok csajok?

Kép

Kép
samchee

sam
én itt vagyok de csak lélekben Kép

kob
eszembe jutott hogy van az csokis tallér az nagyon gyorsan kész van és el is áll a csajok imádják lirjam ??

Kép

Kép

Kép
roz23

Sziasztok!

Roz, jó látni hogy mégiscsak "emberi lény" vagy aki néha elfárad, nyügös,... ez TELJESEN RENDBEN van igy! Kép
Egyébként én napok óta ideges vagyok és nem tudom miért. Probálok uralkodni magamon, mert Dani még a hanglejtésemből is megérzi és akkor ő is nyügi lesz.

Egyszerü és gyors édesség receptek engem is érdekelnének! (amit a magam fajták is el tudnak késziteni)

APA ANYÁT KIÁLT! Mennem kell...

KépKép
KépKép
nana09

Sziasztok!

Katáék itthon vannak. A babát még nem láttuk, de jövő héten ha jó idő lesz lhetséges, hogy kihozzák a levegőre. Ugye így lesz KépKépKépKép ?

Jók a képek Syg! Lilla akkor kacarászik így, ha a hasát cirógatjuk.

Roz!
pihenni,pihenni,pihenni....

Most nem vagyunk túl aktívak. Lehet, hogy ez a meleg az oka. Bár múlt héten meg ezt vártuk. Nincs panasz Kép

Lilla alszik.. Tegnap olyan álmos volt már fél nyolckor, hogy fürdetés közben(!!!) elaludt, és reggel 6-ig nem is ébredt fel.

Ma megvolt a szuri. Szerencsére semmi gond nem volt, és csak egyet kaptunk. súly:7550 gramm méret: 69 centiméter.

Jó éjszakát Mindenkinek, anyukáknak,apukáknak, babókáknak !! KépKépKépKépKép

Már egyedül iszok (őszibarackos üdítőital. Jobban izlik mint a tea) Kép :

Kép

KépKép
KépKép
sbea

Bea és Zsolt, látom Lilla is nagyon ügyi, hogy már így fog! Na és a méretei...
Leona akkor nevet így, ha azt mondom neki, hogy "szeretlek". Mintha értené.

Sam, amíg Leona 900 grammokat hízik havonta, addig gondolom nincs gond. Én inkább óránként cicire teszem, minthogy tápszert adjak neki, mert attól csak csökkenne a tej mennyisége. Meg neki sem a legjobb.
Meg nem is sír, hogy éhes, tehát vszínű, csak én aggódok. De azért jobb volt, mikor túl sok volt a tej. Csakazértis lesz még nekem sok tejem!

Roz, megvan a száma, sőt fórumon is válaszol. De azt hiszem, azt mondaná, hogy tegyem gyakran cicire vagy fejjek. Én meg pont azt csinálom.
Amit nem értek, h miért ingadozik. Tegnap reggel még szétdurrantak a cicijeim, ma meg lötyi mind2.
Pihenj már légy szíves!!!!!

Jó éjt!

Kép
sygnum

Sziasztok,

Roz,
örülnék, ha le tudnád írni a csokis tallért is! Sokfélét szoktam sütni én is, de a kedvenceim a gyümis sütik, és azokhoz most nincs anyagom...

Sygnum, miből gondolod, hogy baj van a tejjel? Leo alszik (most már Kép), de nem hízik? Vagy miért gondolkodsz a tápszeren?

Már rég akartam írni, itt van Kamilla albuma, lassan csinálok egyet Emesének is!
http://www.babanet.hu/album/main.php?album=141

Kobudo

Kép

Kép
kobudo

Sziasztok!

Syg,tudod,h a löttyedt cici nem egyenlő az üres cicivel! Ne aggódj, ha így hízik,fejlődik nincs gond! Sőt,ha most kicsit lassulna a súlygyarapodás az is normális!Ti is nyugtattatok engem, nehogy most meg Te aggódj! Na mi este kb másfél óráig ciciztünk kb 3db 5 perces szünettel,mire Hanci elaludt,vszont 1/4 5-ig aludt,meg azóta is. Tegnap minket si felhúztak a kórházban, le volt beszélve estére egy szimpla vérvétel a férjemnek az SBO-n, erre 3/4 óra várakozás után,úgy hogy szóltam itt vagyunk,le se sz..tak, így 1/2 9-kor bunkó módon, szó nélkül eljötünk! Annyira bepöccentem, mert ha nekik kell vmi,akkor azonnal és rögtön,és ha nem csináljuk,máris köpnek a főnöknek.Ennyit ért, h közel 4 évig dolgoztam a kórházban. De legalább láttam, h semmi sem változott,annyira mégsem vágyom vissza! Délelőtt meg a kollégáimat látogattuk meg,akik nagyon kedvesek voltak, Hanci meg is jutalmazta Õket,édes mosolyávalKép!

Kob,Nana csokis tallér,gondolom erre gondol Roz:

10 dkg vaj/margarin-puha
10-15 dkg cukor (sztem 10 bőven elég, de Stahl 15-t ír)
1 tojás
Ezeket robotgéppel kikavarod.
15dkg liszt
1 ekanál kakópor,
1/2 teáskanál szódabikarbóna
1/4 t.kanál fahéj
10 dkg apróra vágott csoki
Ezeket megint összekevered és fakanállal a cukros cucchoz kevered,és kézzel diónyi gombócokat formálsz belőle. 200 fokon 12-13 (nem több!!!!!!) percig sütöd!

Én szoktam alá tenni sütőpapírt,mert utálok tepsit mosogatni,kicsikét szétlapulnak, és annyira finom, h beszippant ha nem figyeltek,egy ültőhelyben meg lehet enni egy doboznyit. Ja a margarin/vaj ne legyen teljesen híg,mert akkor teljesen ellapulnak. Ja és én teszek bele egy tkanál vanília vagy rumaromát is!

Lillácska is nagyon ügyi, hígy fogja a kis poharát,hihetetlen!

Kép
seriff

Ma még csak 2szor ázott el a ruhám a tejcsitől,nyomi melltartóbetét elcsúszott!

Kép
seriff

seriff igen erre gondoltam Kép köszi egyébként ebből is csináltam már köbb fajtát de csokis legjobb csináltam már kakópor helyett örölt dio v. mogyoro val meg ugy is hogy ezeket a végén csokiba mártottam hmm... de ées lette Kép

ja és eze ily gyorsan kész is van a sütésnél vigyázzatok tényleg csak annyi legyen ugy a fini utánna csak kiszárad Kép

Kép

Kép

Kép
roz23

Seriff, Roz,

köszi a receptet, a hétvégén ki is próbálom! Holnapra már beterveztem a két adag marcipángolyót!!!

Ma megyünk doki bácsihoz Emesét méretni, meg Kamilla ovi előtti vizsgálatára: Hétfőn OVI! Már nagyon várja a lányom, egy kicsit bevallom én is Kép Hiányzik Neki a társaság, én meg nem tudok annyit játszani vele, mint amennyit szeretne. Most is én voltam a pénztáros néni, ha meg főzök (rendesen, nem játékból), akkor a konyhás néni, meg néha a takarítónéni Kép Édesek..

Seriff, engem is elkeserít, hogy este 1-remár átázik a pizsim, mert ahogy oldalra fekszem, a betét már elcsúszik, meg reggelre átázik. De azért jót röhögök rajta.
Ja, Lackónak tegnap megmutattam az első 9 hónap leírását, fetrengett Õ is a röhögéstől!

Szép napot:

Kobudo

Kép

Kép
kobudo

Jó reggelt!

(Bár ma én is 6 óra óta fent vagyok)

Ma van a HÁZASSÁGI ÉVFORDULÓNK!!! Apa az elöbb irt egy e-mailt, majdnem elsirtam magam, mert hát nem a szavak embere, de olyan szépet és aranyosat írt! Kép Kép

Tegnap voltunk Ortopédiai szakrendelésen! Dani mint én is hirtelen nőt (nő) és a gerincén a csigolyák nagyon kiálnak (mint nekem is) és azt vettem észre hogy furcsán áll egy kicsit a lába.

Az orvos azt mondta semmi vész 10 gyerekből 8-nak igy áll sajna a sarka... 5 éves koráig lényeg hogy rendbe jöjjön, addig 9 havonta nézessem meg és irt fel GYÓGYCIPÕT! amitől irtozom mert olyan rondák, persze tudom nem a küllem a fontos hanem hogy egészséges legyen!!!

Mutatott gyakorlatokat is. A sarkon és lábujhegyen járás nagyon jól megy neki,de a talp külső élén nem tud járni, nem érti hogy kell én meg nem tudok segiteni neki.

SYG,esetleg ha olvasod és van idöd SEGITS légyszi hogy tanitsam meg neki?

Van egy konduktor barátnöm, azt hiszem vele is beszélek ma, hátha tud segiteni, bár picuri babája van és nem igazán szeretném ilyenekkel zavarni.

LEO, LILLA, KAMILLA képeket én is megnéztem!
Leonak gyönyörű kék szemei vannak, Lilla szép nagy és nagyon ügyes kisbabó, Mennyi idös is? (5-6 honapos?) Kamilla rengeteget változott az idők folyamán, nagyon édi kis rötyögös kisbaba lehetet!

KépKép
KépKép
nana09

Hihetetlen mit művel Hanci, tegnap a babakocsiban is megfordult, ahogy leteszem hanyatt, már fordul is, az ölemben is szinteKép!

Kob, nem kell nagyon apróra a csokit-én Party tortabevonót használok-és így olvadt még benne,mikor kiveszed a sütőből, meg egy 2óra múlva is! tényleg gyors, mosogatással együtt max félóra!

Sam, úgy tudom, h eleinte csak a hanglejtésből tudja, h hozzászólsz, és 6-10 hónapos kora körül,átlag 8, hallgat a nevére. Utánanéztem a könyvemben, és a pszichológus tesómat is megkérdeztem.

Kob, KAmilla nagyon kis cuki volt, nem mintha most más lenne a helyzetKép!

Kép
seriff

jaj majdnem elis felejtettem én is megnéztem a kis kamillát gyönyörű kiscsaj és a szeme neki is olyan gyönyörű!!! kob. neked meg baromi jól állt szerintem ez a szőke haj is Kép

eszembe jutott hogy sam egyszer kérdezted mit szoktam főzőgetni ami nem repül Kép
igaz már ezt is pulyka v.csirke mellből csinálom mostmár de rágen sertésből csináltam
szóval fokhagymás fűszeres tejben beáztatom előző este a hússzeleteket másnap fólia alatt meg párolom jó puhára tejjel és egy kis vizzel miután megpárolodott az után kiteszem egy tepsire és lecsöpögtetett öszibarackot rakok minden húsra és aztán egy vékonyabb szelet sajtott és ezt összeolvastom ehez már nem kell begyujtani a sütöt elég az a hőmérséklet ami a hús párolása után maradt a sütőben de figyeélni kell nehogy leolvadjon és szétfollyon én fogpiszkáloval fogatom össze hogy ne csússzon szét és törtkrümplit csinálok hozzá nagyon fini legalábbis mi szeretjük

megyek mer szénnég a fakutya Kép

Kép

Kép

Kép
roz23

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?