Gitta,
a rosszullét egyénenként változik. Az elsõ babámmal az 5-6. héttõl a szülés utáni(!) 2-3. hétig hánytam, ha egy autó elment, annak a szagától is, dezodor, parfüm, kenyér látványa, tusfürdõ, szóval majdnem bármitõl, üres gyomorra epét hánytam, fúj... A harmadik babámmal pedig egyáltalán nem hánytam, és reggeli rosszullétek sem igen voltak. Általában a 12-ik hét elmúltával ez is elmúlik. (Na most jól megnyugtattalak.
)
Forti,
a húgomnak is volt hasonló problémája, õ nem vizesedett, "csak" egyszerûen fájt a keze. A háziorvosunk szerint a baba nyomhatott valami ideget. A szülés után elmúlt. Bár ez téged -így a 18. hét táján - nem nagyon vígasztal. Én elmennék a háziorvosomhoz, és addig nyúznám, amíg ki nem találna valami normális megoldást. Az alma diétát pedig nem tartom jó ötletnek - Kele is abbahagyta -, hiszen a babának sokkal több mindenre van szüksége, mint amit az alma önmagában adni tud.
Dió,
nekem az elsõ baba óta sokszor nagyon fáj a csípõm, ott, ahol te is írtad, ahol a combfej csatlakozik a medencéhez. (Hát ezért az anatómiai tudásért nem dicsérnének meg az orvosok, de te érted.) Nem tudok vele mit csinálni, pláne terhesen nem, hiszen nem röntgenezhetik meg. Az enyém talán kopás, nem tudom, te minek köszönheted. Remélem, elmúlik magától.
Dojika,
az e-mail megy.
Lányok,
Két hete kinyíltam egyujjnyira, és annyira boldog voltam. Azóta rendszeresen keményedek, és nem nyíltam semmit! Ez nem fair! Tisztára csalódott voltam, mikor mondta a dokim, hogy nem változott a helyzet semmit. Pedig megspórolnék egy pár óra vajúdást...
Már csak 5 nap. Elvileg. Nem lehetne visszacsinálni ezt az egészet???????? (Ahhoz képest, hogy a 4. szülésem lesz, tisztára úgy viselkedek, mint egy kis hülye csitri.)
Szorítsatok nekem, jó?
Virág
(39+2)