Sziasztok Lányok!
Ma elmentem a vér-vizelet leletemért. Egész jó lett. Nagyon féltem a cukortól, de a minimum érték alatt van, csak 3,9 lett. Aztán utánanéztem a neten, lehet, hogy nem szereti a szervezetem a cukrot, pedig én nagyon
. Ami rossz lett még, az a granulocyta, ez kicsit magasabb, mint lehetne, ez állítólag valami mérgezéskor szokott lenni, főleg, ha alacsony a lymphocyta. Na az alacsony, a min érték alatt van. Ja és borzasztó sok vörösvértest volt a vizeletemben, de ha belegondolok, hogy utána két órával dőlt belőlem a vér, akkor már nem is izgulok miatta. Ennyit magamról.
A hétvégén nagy unalmamban rájöttem, hogy hová tűnnek innen a csajok. Beleolvastam a "másik" topic-ba, a Hzasság, család részben. Háát, érdekes.
Zafír!
Nekem korábban kb másfél évig volt méhszájsebem és semmi tünete nem volt, nem volt vérzés, nem volt erősebb folyás, semmi. Bár azon a héten, amikor a babucit összehoztuk, akkor is volt hancúrozás után egy csepp vér, de azt hittem, biztos megsérült valami, pedig nem fájt közben semmi.
Betti!
Attól még lehet baba, mert megjött! Egyébként szép a csempe, nálunk most sötétbarna mintás linóleum! van a falon. (nem a miénk és nem nyúlhatunk hozzá)
Hajni!
Bocsi, hogy beleszólok, de mi lenne, ha meddőségi központba mennétek, és nem sima nőgyógyászhoz. Bocsi, ha már voltatok. Csak azért mondom, mert ott legalább mindent! megnéznének, és nem csak bíztatgatnának. A kolléganőm (aki lombikbabákat szült), majdnem 4 évig járt dokitól-dokiig, közben egyszer megnézték a férjét, és azt mondták, hogy nem olyan rossz a pasi eredménye. Aztán a Kaáliban kiderült, hogy a kolléganőmnek semmi baja, a pasi kiskatonáival van baj. Addig egyébként a pofátlan férje gyakran lenézően beszólt neki, hogy "hát látod, képtelen vagy egy gyereket kihordani", most meg persze húzza a nyakát, és irtózik, nehogy kiderüljön, hogy ő volt az oka a többévi sikertelenségnek.