Új privát üzeneted érkezett!

Hajni!
Tetszett ez a fürdőben éljük ki magunkat! KépKépKépKépKép

moni

Semmi gond lányok! Kép Drágák vagytok, hogy szorítottatok. Azért annak örülök, hogy nem pöttyöztem 4-5 napig mensi előtt. Remélem, hogy a cickatea hatása. Kép Most már várom, hogy rendesen megjöjjön és mielőbb kezdhessük a próbálkozást! Kép

Betti
betti73

Jajj már,hogy mindent félre kell érteni KépKépKép

Kép

Kép
vkhajni

Nem úgy gondoltam! KépKépKép Te magyarázos bele, én úgy értettem, hanem úgy, ahogy írtad, csak tetszett a megfogalmazás! De egyébként az sem rossz. Nekünk néha jól jönne ha lenne akkora fürdőnk, hogy be lehetne oda vonulni, mert a hálónkban van a sz.gép, és amikor Viki du. alszik, Martin általában a gépnél van, így marad a nappali, de az meg kissé kockázatos. Mondtam is aférjemnke, hogy most szombaton, hogy vonuljunk be afürdőbe, de olyan kicsi, hogy nem férnénk el, így meg halkan bezártuk a nappaliba magunkat, de gyorsnak kellett lenni, mertuyge mit gondolhat a Martin, ha v.mi kell neki... KépKépKépKép

moni

Kép

Talán sikerült bevarázsolni! Ez a fürdőszoba csempéje.

Betti
betti73

Szóval már megint én vagyok a szexmániás Kép. Pedig nem is, csak mindenről az jut az eszembe. Különben jó hogy felhívtad a figyelmemet a fogalmazásra. Azért el lehet férni akármilyen kicsi fürdőszobában, hisz elfér ott a kád, a mosógép meg a csap is. Szóval nem kifogás Kép, én aztán tudom.

Kép

Kép
vkhajni

Betti!
Nagyon jópofa csempétek van!Kép
Na, akkor ma én is körbefényképezekKép Reszkessetek!Kép

Kép
Kép
maminti81

Betti, ez nagyon szép, ilyen csempét nem is láttunk. Csak az az egy probléma a kékkel, meg a zölddel, hogy minenkinek olyan van. Mi valami meleg színt akartunk, azt hiszem sikerült, talán kicsit még forró is lett Kép.

Kép

Kép
vkhajni

Jujj, Móni! De tök jó a csempézés. Nekem úúúúúgy tetszenek az ilyen csík-bigyók a csempében, csakhát nekünk nem volt rá "kedvünk". Nem kell mondanom, hogy az egész burkolást is ketten csináltuk szintén anyagi okok miatt), a hajópadlótól, a gres-lapon át a f.szobai falicsempéig mindent. És SZÉP lett! Volt úgy, hogy a fél fürdőszoba kész volt, de megállapítottuk, hogy valamit az elején eltoltunk é elmászott az egész-hát fogtuk és levertük. (Még nem volt megkötve a ragasztó, de azért egész nap azokat a csempéket sikáltam)Kép

Már megint többet jár a pofám, mint szabadna, aztán megint odalesz a fél fizum a net-számláraKépKépKép

Kép
Kép
Kép
vica1982

Jajj, Mónit írtam Betti helyett! Bocsíííííííííííííí!

Kép
Kép
Kép
vica1982

A korábbi tudományos vizsgálatok szerint, ha a megtermékenyítést okozó szeretkezés a tüszőrepedés utáni napokban történt, akkor a fogamzások közel 60%-ából olyan magzatkezdemény lesz, amely a vándorlás során vagy a beágyazódás után elpusztul vagy rendellenes lesz. Ha viszont a fogamzáshoz vezető szeretkezés a tüszőrepedés napján vagy a tüszőrepedés előtti napon történt, akkor a károsodott peték aránya csak 7.7% volt. Tehát a havi cikluson belül a megtermékenyítést eredményező szeretkezés napjának komoly orvosi
jelentősége van.

most akkor mikor kell sexelni?????

zsuzska80
Szombathely

Sokaknak van kék és zöld, ez igaz. De ilyen, mint nekünk nincs!! Nekem a kis virágocskák tetszettek meg nagyon a bordűrben. Van egy külön kis vendég WC is, az nagyon pici és nincs ablaka, az fehér és a felső két sor pedig fehér-narancs, fehér-okker kockás. A padló meg narancs. Az azért lett ilyen vidám, mert pici és sötét.

Betti
betti73

Zsuzska!

Azt olvastam én is, hogy "öreg" petével (24 órás) nem sok jóra lehet számítani.

Betti
betti73

Betti, nem akartalak megbánta vele. Bocsika. Még mondtam is hogy ilyen csempét még csak nem is láttunk, pedig jó pár helyen megnéztük ám.
Aranyos lehet az a wc. Imádom a vidám dolgokat .).

Zsuzska, mindig kell szexelni, akkor úgyis előbb termékenyül meg, és nincs semmi gond.

Kép

Kép
vkhajni

Nem bántottal meg Hajni! Kép Kép Eredetileg nem is tudom, hogy milyet akartam, de amikor ezt megláttam... rögtön beleszerettem. Kép

Betti
betti73

Maminti elemzése:

Te:fém (jin)
Õ: fa (jang)

Rátok is ugyanaz érvényes, mint (azt hiszem) Zsuzskáékra.

Zsu!
Nagyon durva, amit írtál. Engem már nem is érdekel, mikor van PÉ, meg mikor kell(ene) szexelni, mert ha mindent ki akarnék számolni, meg minden ilyen dolgot (amit írtál) figyelembevennék, akkor mi marad a szexből?

Kép
Kép
Kép
vica1982

Na én megyek készülődni. Még tus-tus után benézek, hátha írt valaki valamit. Meg összeszedem a cuccaimat. Azt sem tudom mit vegyek fel.

Kép

Kép
vkhajni

Na én megyek készülődni. Még tus-tus után benézek, hátha írt valaki valamit. Meg összeszedem a cuccaimat. Azt sem tudom mit vegyek fel.

Kép

Kép
vkhajni

Sziasztok Lányok!

Ma elmentem a vér-vizelet leletemért. Egész jó lett. Nagyon féltem a cukortól, de a minimum érték alatt van, csak 3,9 lett. Aztán utánanéztem a neten, lehet, hogy nem szereti a szervezetem a cukrot, pedig én nagyon Kép. Ami rossz lett még, az a granulocyta, ez kicsit magasabb, mint lehetne, ez állítólag valami mérgezéskor szokott lenni, főleg, ha alacsony a lymphocyta. Na az alacsony, a min érték alatt van. Ja és borzasztó sok vörösvértest volt a vizeletemben, de ha belegondolok, hogy utána két órával dőlt belőlem a vér, akkor már nem is izgulok miatta. Ennyit magamról.

A hétvégén nagy unalmamban rájöttem, hogy hová tűnnek innen a csajok. Beleolvastam a "másik" topic-ba, a Hzasság, család részben. Háát, érdekes.

Zafír!
Nekem korábban kb másfél évig volt méhszájsebem és semmi tünete nem volt, nem volt vérzés, nem volt erősebb folyás, semmi. Bár azon a héten, amikor a babucit összehoztuk, akkor is volt hancúrozás után egy csepp vér, de azt hittem, biztos megsérült valami, pedig nem fájt közben semmi.

Betti!
Attól még lehet baba, mert megjött! Egyébként szép a csempe, nálunk most sötétbarna mintás linóleum! van a falon. (nem a miénk és nem nyúlhatunk hozzá)

Hajni!
Bocsi, hogy beleszólok, de mi lenne, ha meddőségi központba mennétek, és nem sima nőgyógyászhoz. Bocsi, ha már voltatok. Csak azért mondom, mert ott legalább mindent! megnéznének, és nem csak bíztatgatnának. A kolléganőm (aki lombikbabákat szült), majdnem 4 évig járt dokitól-dokiig, közben egyszer megnézték a férjét, és azt mondták, hogy nem olyan rossz a pasi eredménye. Aztán a Kaáliban kiderült, hogy a kolléganőmnek semmi baja, a pasi kiskatonáival van baj. Addig egyébként a pofátlan férje gyakran lenézően beszólt neki, hogy "hát látod, képtelen vagy egy gyereket kihordani", most meg persze húzza a nyakát, és irtózik, nehogy kiderüljön, hogy ő volt az oka a többévi sikertelenségnek.

Lívia és Tünde baba, 2006. 04. 03.
Kép
szelivi

Ezt már megírtam 15.20-kor, csak nem tudtam elküldeni!
Hajni!
Ne tudom olvasod-e még. Én nőgyogyihoz mindig úgy mentem, hogy a fölsőm leérjen a fenekem aljáig, ha leveszem a vizsgálathoz a nadrágot/szoknyát, ilyesmit, ne látszon ki az egész...Kép

Csak holnap reggel tudom meg mi lett, de nagyon szurkolok!!!Kép

Kép
Kép
Kép
vica1982

Szelivi!
A rossz eredmények miatt mész még orvoshoz? Vagy nem kell? Ijesztöen hangzik ez a mérgezéses dolog!

Kép
Kép
maminti81

Vica,
Írtam mailt! Kép

Mindjárt nekiállok olvasni és remélhetőleg mindenre írni! Kép
Így nem lesz rövid! KépKép

Kata
kata1977
Hatvan

Bocs, csajok, ez ma nem ment! Kép
Ígérem, holnap bepótolom! Kép

Pussz:
Kata
kata1977
Hatvan

Csajok!Most néztem vissza (reggel irtam 09-körül, és az nincs benneKép)Valami biztos volt a babanettel.
Betti megy a druk+++++++++++++++++++++++++++!!
Mikor tesztelsz??A höd fennt van még?Amugy jóó a görbédKép!!
Felteszem a görbém:
Kép

Várom a fejleményeket,holnap délutánn!Betti mindenképpen ird meg!
Mindenkinek megy a drukk.Ha jól emlékszem Hajni következik(de bocsi ha mégse),de ma nem dobtatok táblát és nem tudom ki hol tart.Bocsi!!!Puszika!!!
Vendég

Ma voltunk a Balatonál jóó volt nagyon,meleg volt ,ettem fini hamburgertKép!!!Olyan jol éreztük magunkat,és a viz is megnött(bár nem fürödtünk)!!Na megyek,mert jön a Barátok !!!Sziasztok!!
Vendég

Sziasztok!
Hajni!
Mit mondott a doki? Gondoltam ám rád!

Zsuzska!
És a te lábikód hogy van? Simán ment minden?

Betti!
Akkor most hogy is vagy? megjött vagy nem?

Keditke!
Kata dobott ma táblát, csak már lementődött az oldal.

moni

Helló csajszik!!!

Móni nem győzöm elégszer beismerni, hoyg nagyon szerencsés vagy, hogy ilyen dokid van.
Most azt mondom, hogy csak már fröcskölnék össze a gyerkőceim a tükröt! Kép
felment a hőd! Kép ez jót jelenthet!

Anita húú az tényleg nagyon nagy!! Úgy sajnálom, hogy ezen végig kell menned. De öröm az ürömben, hogy legalább nem fog fájni az átjárhatósági. Még két hét, és akkor mehet ezerrel a babaprojekt!!! Kép
Remélem én nem járok így, hisz igazából a closty mellet engem sem vizsgálta meg Kép

Vica akkor Ti akkor költöztetek, amikor nekem a lánybúcsúm volt Kép

Hajni de jó, hogy megvannak ajárólapok és a csempék!!!
Épp gondolkodtam rajta, hoyg nektek tök jó, hogy van kábeles UPC, mert lehet vele Netezni.
Mi volt a dokinál???
HOgy hívják a dokit akinél voltál?
Én amikor TB-ra jártam suliba négy évig oda jártam egy dokihoz és nagyon jó volt. Tök rendes é alapos. De sajna már nem emlékszem a nevére. Kép
A miredőnyünk is ilyen Kép

Zafír Te szegény már megint egyedül vagy! MEddig jár még el a párod? KItartás! mikor jön haza?
Mi is láttuk a híreket Udvarhelyről, de eddig még nem kaptunk telefont, hogy elmarad a lagzi. Holnap felhívjuk Õket a biztonság kedvéért.
A család akihez megyünk egyébként egy faluban él, nagyon szép helyen, csak a lagzi lesz udvarhelyen. Hát persze, hogy beszámolok majd!

Maminti azért elég rendesen megrémítettél. Biztos nem szép látvány, ami ott vann, de ahogy már írtam is még nem szóltak, hogy elmaradna a lagzi.

Kép
Kép
beuka

Betti most én sem értem Kép biztos megjött???

Kép
Kép
beuka

A mi fürdőszobánk sárga és fehér. Egyre többet takarítok, úgy jövök rá, hogy milyen jól választottunk járólapot a konyhába és anappaliba. Abszolút nem készesek, olyan könnyen tisztán lehet tartani.
Mi meg úgy vagyunk vele azt hiszem, hogy amíg ketten vagyunk ebben a házban, addig kihasználjuk minden pontját az élvezetekhez Kép

Kép
Kép
beuka

A mi fürdőszobánk sárga és fehér. Egyre többet takarítok, úgy jövök rá, hogy milyen jól választottunk járólapot a konyhába és anappaliba. Abszolút nem készesek, olyan könnyen tisztán lehet tartani.
Mi meg úgy vagyunk vele azt hiszem, hogy amíg ketten vagyunk ebben a házban, addig kihasználjuk minden pontját az élvezetekhez Kép

Kép
Kép
beuka

bocsi Kép

Kép
Kép
beuka

Hajni
MI volt a dokinál??
Nem vagy itt?

Kép
Kép
beuka

Hajni, Zsuzska! Én is azért kapcsoltam be, hogy megtudjam mi volt a dokinál, de majd akkor holnap megtudom. Remélem minden oké.

Beuka, melyik faluba mentek? Én Csíkszeredán voltam egy hetet, akkor bejártuk a környéket, hátha ismerem. Amúgy nagyon szeretem azt a vidéket.
Úgy néz ki, hogy már nem kell sokat utazgatnia a páromnak, felvesznek egy másik fotóst, akinek csak ez lesz a dolga. (Na annak se irigylem a párját) Szeptemberben betanítja őt, aztán végre vége.
Találtál már másik orvost?

Holnap megyek vissza a háziorvoshoz, azt hiszem megkérem, hogy erre a hétre még írjon ki. Nem érzek magamban most elég erőt, hogy visszamenjek dolgozni.Ma hívtak a munkahelyemről és rámöntöttek minden vackot... meg érdeklődtek, hogy mikor jövök már, ezzel megerősítették bennem az elhatározásomat.

Szelivi! Örülök, hogy minden rendben a leleteiddel!

Betti Kép akkor majd a köv. hónapban jön be a nagy megérzésünk! Kép

Z.

Kép
Kép
zafír

Sziasztok!

Én is azt hittem Hajni tegnap mindent leír!
Na én voltam dokinál, nagyon komoly volt!Kép
Bementem a párom nélkül,mondja a pasi (avén kecske) akkor égetünk? Mondom nem tudom mert az egyik szépen gyógyul.Megnézi.Mondja csak egyet kell leégetni egyel várni a 3.-at nem bántjuk.
Le kellett vetnem a nadrágomat, felfeküdtem az asztalra, és érzéstelenített+szuri.
Fekszem az asztalon egyszer csak nagyon -nagyon kopognakElőször azt hittem a párom be akaor jönni, de nem ő volt. Egy pasi állt az ajtóban lvágott kézzel ami törölközőbe volt csavarva.Mondják neki hogy várjon mert én ott fekszem meg hogy teljesen vagy félig van levágva a keze.Nekem mondták szedjem össze a cuccom , aztán menjek át egy másik rendelőbe-egy szál bugyiba-.Aztán végül leégették de tényleg nem fájt.De a látványtól amit a szomszéd szobában láttam nagyon rosszul lettem.Képcsak 3 óra mulva tudtam enni.Most is jól vagyok már, még hétfőn vissza kell mennem.
hajni most Te jössz!!

zsuzska80
Szombathely

Jó reggelt!

Zsuzska örülök, hogy minden OK. Most akkor tulajdonképpen mi is volt az az izé amit leégettek? Szemölcs vagy daganat? Vlgülis a szemölcs is daganat, hülye kérdés volt. A lényeg, hogy nem rosszindulatú.

Betti. Lehet még drukkolni?
Keditke?

Kép

Kép
kamilla306

Vadhús vagy bőrkinővés volt!

zsuzska80
Szombathely

Jó reggelt Lányok!

Zsuzska!

Nem semmi amit írtál!! Brutál lehetett, azért annak örülök, hogy fájdalom nélkül megúsztad.

Velem az a helyzet, hogy a hőm nem hajlandó lemenni, tegnap volt az a vörös dolog, illetve ma reggel is volt egy kis vörös, de csak a wc papíron. Mintha jönne, de nem érne le sosem. Tegnap este úgy fájt a bal mellem, mintha késsel szúrkálták volna, a melltartómba 9 napja nem férek bele, illetve nem fértem bele, mert ma reggelre úgy tűnik, hogy elmúlt a mellfájás és dagadás. Egyáltalán nem értem, hogy mi van velem, 30. napon vagyok és megbolondult a szervezetem.

Betti
betti73

Sziasztok!

A mai táblák:

Kép

Kép

Zsu,
Örülök, hogy nem volt nagy gáz! Kép
Mondjuk a vérző kezű embertől én tuti elájultam volna... Kép

Kata
kata1977
Hatvan

Lehet, hogy a cickafark felborítja a hormonháztartást? Ebben hónapban én is iszom és folyamatosan fáj a hasam töle. Kiváncsi vagyok hány napra fog megjönni. (remélem sehányra)

Kép

Kép
kamilla306

Sziasztok!

Zsu!
Nagyon durva az a kézlevágás...
Akkor most teljesen levágta, vagy csak félig? Mert ez nem derült kiKép (De ha nem akarod, nem kell leírniKép)
Örülök, hogy megúsztad fájdalmak nélkül. Vissza kell még menned, vagy ennyi volt?

Hajni!
Várjuk a beszámolót!!!Kép

Betti!
Erre már igazán nem tudok mit mondani...
Most akkor szurkolhatok vagy sem???KépKépKép
Nem lehet, hogy a tea úgy tesz, mint a legtöbb természetes gyógymód? Először összekavar és rosszabb, mint előtte, de aztán minden jobb lesz.
A hőd semmit sem esett?
Hát nem tudom. De a biztonság kedvéért DRUKKOLOK!!!

Móni!
Neked elfelejtettem megírni tegnap a könyvet:
3 is van, de csak 2 van itt nálam.

Eckart Warnecke: Feng shui a párkapcsolatban és a szerelemben

Thomas Fröhling, Katrin Martin: Feng shui a lakásban

Van még egy ami a kertről szól, de az nincs nálam, meg az nekem nem is volt olyan érdekes. De ha érdekel délben megnézem a szerzőjét. A címe (hihetetlen módonKép): Feng shui a kertben

Kép
Kép
Kép
vica1982

Hétfőn kell visszamennem, akkor lehet még egyet égetnek...

HAJNI!!!!!Merre vagy??Nagyon várunk!!

zsuzska80
Szombathely

Sziasztok!

Velem meg az a helyzet, hogy bementem a váró, fél órával rendelés előtt, vagy 20 emerke ücsörgött, úgyhogy fogtam magam és hazajöttem. Kép. Most van másik doki címem ahova időpontot kell kérni, és inkább elmegyek oda. Szóval köszi az izgulást, elraktam a kövi alkalomra Kép

Zsuzska, örülök, hogy minden ok volt. Szörnyű látvány lehetett a pasi.

Betti, ne izgulj, nemsokára kiderül mi a problem. Már csak 5 nap és tesztelhetsz ha nem jön meg rendesen.

Ja, tegnap azért nem írtam, mert fél 10-re értünk haza, aztán kajáltunk, tusoltunk, és már fél 12 volt. Akkor meg már nem akartam bekapcsolni a gépet, mert a párom kivágja az ablakon Kép.

Kép

Kép
vkhajni

Hajni!

Akkor mikor mész legközelebb?

Jó lenne, ha megjönne rendesen. Kép

Vica, Kamilla!

Lehet, hogy a tea hatása, lehet, hogy mégsem akkor volt pé-m, amikor úgy tűnt, hogy volt, hanem sokkal később, nem tudom. A hőm szombatra felment 37-re, aztán vasárnap óta 36,9. Hasam nem fáj egyáltalán. Valami csak lesz! Kép

Betti
betti73

Hajni ejnye-bejnye...
és oda mikor méssz??Remélem hamarosan...

zsuzska80
Szombathely

Nem tudom mikor megyek legközelebbb. Ma 2 után lehet hívni a dokit. Aztán ha ma fogad akkor ma, ha nem akkor csak miután megjött, vagyis elmúlt. Olyan rossz, hogy mióta nem szedem a gyógyszert az utolsó héten szinte bármikor megjöhet. Most meg pláne, hogy ittam ezt a hülye teát. Most még azt sem tudom, hogy mitől görcsölget a hasam. Szóval értitek.

Betti, annyir nagyon kíváncsi vagyok rád. Tényleg jó lenne már ha kiderülne hogy mi lesz. Különben, ha nem szekálnánk akkor már teszteltél volna?

Kép

Kép
vkhajni

Hajni!

Nem teszteltem volna, mert tudom, hogy negatív lenne, azt meg nem akarom látni! Kép Teljesen nyugodt vagyok és várom, hogy történjen valami.

Betti
betti73

Betti olyan jó neked, ogy ilyen nyugodt tudsz maradni. Én már ha egy napot késik fűzöm a párom fejét egy tetsztért. Nem vagyok normális ugye?

Bea, elfelejtettem előbb. A Rókaynál voltam. Most meg majd a Pazárhoz megyek. Különben egyiket sem ismerem.

Most meg elslattyogok a gázosékhoz, hátha lesz valami fűtés félénk télire. Sietek vissza hozzátok Kép.

Kép

Kép
vkhajni

Sziasztok!

Zsuzska!
Kész horror lehetett ott!Kép Az a levágott kezü pasi...
Ezek szerint nem fájt! A követekezö már meg sem kottyan!

Hajni!
Csak nem megijedtél egy röpke 3órás sortól? Nem is értem!Kép
Nekünk remélhetöleg holnap megcsinálják a fütést. Az elözö télen villannyal fütöttünk, na, nem volt valami leányálom! Legalábbis a villanyszámla...Kép

Kata!
Ennyire sok a meló? Te szegény!Kép Pihizni is kell!

A gyomrom kicsit szeszélyes. A mindenreggeli joghurtomra rá sem tudok nézni, viszont zabálom a csokis kekszet ezerrel...Hmm. Pedig le kell nyomnom a joghurtot, különben feltünik a kolléganöimnek... De ha lenyomom, akkor rohanok rókázni, és az is feltünik... Így legyen okos az ember!Kép

Kép
Kép
maminti81

Maminti szerintem a rókázás feltünőbb, mintha otthagyod a joghurtod. Kép Csak azt edd meg, amit kívánsz!
Nekem most rengetegbe kerül a kajálásom, mert amit egyik nap még nagyon szeretek és veszek egy nagy adaggal, arra másnap már rá sem tudok nézni, aztán a hűtőben rohad meg a maradék.
Nálam most a zöldség, gyümölcs és a tejtermék a menő... átküldheted a joghurtodatKépMi most épp szeretjük.

Zsuzska elismerésem és biztos elájultam volna a levágott kezű embertől. Már a hideg is kirázott. Az a lényeg, hogy Veled minden oké. Kép

Megyek vissza a körzetihez, kicsit nehéz összeszednem magam...

Kép
Kép
zafír

Zafír!
Igazad vanKép
Még mindig nem vagy jól?

Kép
Kép
maminti81

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X