Új privát üzeneted érkezett!

Zsofy

én is megnéztem a képeket, nagyon megható,főleg az amikor megérkezett!!!KépSztem meg sem viselte a születése.Olyan formás!!
Jó, hogy elmondod a tapasztalataidat nekünk.Sokat segít!Kép
Mikor vittétek ki picurkát előszőr? Mennyi időre, és most mennyit sétáltok vele.
Jól jártatok ezzel az idővel, biztos Lilla nagyon élvezi.Kép

Pocakpacni
Gratulálok Bálint megérekzéséhez!!!Sok boldogságot az egész családnak, Bálintnak pedig sok tejcit kívánok!!!!

Szilvi
38

Kép
Kép
kismama2004

Hari

megnéztem a Te képeidet is.
Nem semmi pocakkal büszkélkedhetsz!!!!!!!KépNagyobb mint az enyém!!!Kép
Remélem párodat sikrül rávenni a hivatali dolgok elintézéséhez!!

Szilvi

Kép
Kép
kismama2004

Annyi minden történik, hogy nem tudom egyszerre össsssszeszedni a gondolataimat!Kép

Ildi
nagyon jó ez a fénykép apárol és a piciről!!!!
Az enyém pár is ilyen percekről álmodozik!Ma megmutatom neki.Nem csodálom, hogy ez a kedvenc képed.KépTi már jártok sétálni??

Sz

Kép
Kép
kismama2004

Helló!

Na ki hiányolta a babazápor indítását???
Tessék itt van, megjött a következő babó!KépKépKép
Pocakpancinak hatalmas nagy gratulaKépKépKép
Ez igen, 3 óra hossza alatt megjöttKépKépKép
Én nem tudom, hogy hogy kell ezt kiérdemelni, de nagyon vágyom egy ilyen 3 órás sztoriraKépKépKépKépKépKépKép

Na lányok röviden a lényeget a hivatalokról.
Lőportár u.-ban, nem kell meghatalmazás(én azért is fogok csinálni, nehogy megszívjuk, itt felhivta a nőci a figyelmem, hogy a nyomtatvány amit ott szereztem, minden sora legyen kitöltve, nehogy haza kelljen küldeni azt aki intézi) és a Lőpori regionális Pest megyei hivatal is, Csömört pl ott intézik.

Mea!Jól emlékszem, te verőcei vagy, vagy veresegyházi,vagy????
Itt egy telcsiszám 1/350-24-81.Itt kérdezd meg szerintem hogy oda tartoztok-e???

Teve u-ban(bejárat a körútról I. emelet III-vagy IV. számú ügyfélszolgálat) gyás, gyed igényléshez, azt mondták szintén nem kell meghatalmazás(ide is készitek egyetKép, nehogy anyukámnak kétszer kelljen menni)

Szintén Teve u-i tb-ben (II. számú Ügyfélszolgálat=bejárat a Teve u. ból)Taj kártya igényléshez elég egy saját formátumú meghatalmazás, (gondolom még a nagymamám lába méretét is fel kell rajta tüntetni, számtalanszor jártam már úgy, hogy nem voltak "elégségesek" az adatok) úgyhogy ide bizti kell a meghatalmazás, és itt szintén Pest megyét is intéznek(nem csak regionálisan, úgyhogy egész Pest megye ide tartozik)

Hát ennyi rövidenKépKérdés???

A "kis ügyemet" is meginterjúholtam az üszin, hát a helyzet változatlan, nekem volt igazam.
Viszont öröm az ürömben, hogy a táppénzes papíromat még nem adták le(egyet sem), így utólag valószínű hogy megpróbáljuk januárra kijelenteni magam a cégtől(mégha lesz bünti akkor is).
Egyébként a tb-s nőcivel beszéltem, odaadtam neki a telefonszámot stb. és elismerte hogyha gond lesz, az ő "sara" lesz.

Na mostmár befogom, mert már biztos nagyon unjátok ezt a témát...

Táska bepakolás:
Mivel nálunk már teljes a káosz én már nem is tudom hány táskába pakoljak...KépKépKép
Most száradnak a sterilizált cuccok...,azokat bezacskózom és akkor feltehetően véglegesen lezárom a táskáimat...
1 db nagy sporttáska nekem: ebben lesznek a törcsik, papucsok, neszeszer, köntös, hálóing, tenna, mellszívó, sterilizált cuccok, tányér,pohár, evőeszköz stb...
A táskába lesz egy külön zacsiban egy kis törülköző, egy hálóing, egy köntös, egy papucs a szülőszobára...
Szerintetek mit tegyek még be????

1 db táska a picinek, kisruhákkal, pelussal, tetrával....

Hát én igy gondoltam...az üdcsit meg ilyesmit meg úgyse csomagolhatom most be, nem igaz???
Mindenesetre egy szatyorba bedobok 2 dobozos üdítőt...

Ja és már át is jelentkeztem az új házunkba, olyan furi érzés volt elszakadni Budapesttől, pedig csak egy hülye papír.....

Megann 38+1

Kép

Kép
megann

Sziasztok!

Gondoltam előbb benézek és utána visszaolvasok.
De mit olvasok az utolsó üziben??????
Pont Kismama gratulál?

Pocakpacni!
Millióóóó Gratula!!!
Jó Egészséget! Rengeteg tápláló tejcsit és sok BoldogságotKép Kép Kép
Képet is majd szeretnénk ha kint lesztek és fel tudja valaki tenniKép

Jujjj!
Megyek még visszaolvasok!

De voltam CTG-n és nuku fájás, de pedig keményedtem mint állat a gép nem jelezte.
Erhard csöndben volt, persze előtte kitombolta magát. Na, fel is ébresztették rendesenKép
Utána szegény szerintem tiszta idegből ugrabugráltKép
Már sajnáltam. Most örül, hogy aludhat egy kicsitKép

A takarítási rendhez híven (amit egyedül tartok be), még lepucoltam mindent, a mikrót is kitakarítottam. Sőt! A kávéfőző gépet szétszedtem, kimostam.
Ami félig leszáradt ing, azt kivasaltam. Ma megint kilóg a belem is, de legalább készen vagyok.
Most már csak szó szerint dögleni fogokKép
Egy jó adag fagyi vagy süti kellene+ egy jó film és az ágyból ZABÁLVA néznémKép
Igaz, a reggelim is szegényes volt. Tegnap is éhes voltam. Most nincs kajámKép
Azt hiszem főznöm kellene magunknak valamit.
A bátyám tejberízst rendelt, mert ma fogászatra megy. Anyám majd megcsinálja neki vagy nem eszik. LESZAROM!!!
Anyunak van még sült oldalas és kukis-rízsKép
De mi a párommal ma (is) koplalunk. Szegénykém, legalább bent a melón eszik valamit. Ott főznek, mondjuk elég moslék, de legalább nem hal éhen.
Na visszaolvasok és kitalálok valami kaját.
Van zúza a fagyasztóba, de én azt nem szeretem.
Majd a párom csinál magának pörit.

Puszi!
Angelani
38+4

Kép
angelani

Megann

igaz soha nem szóltam hozzá, de végig kísértem a mizériádat.KépNagyon remélem, hogy a végén jól alakulnak majd a dolgaitok, és utólag sikrül januárra kijelenteni magad a cégtől!!Szurkolok!Kép
Nem kell túl sok idő és megszokod, hogy elszakadtál Pesttől.Biztos nem fogod visszasírni!!
Mikorra várható a tényleges költözés???

Lányok
ma egész nap görcsölget már a pocim,hol csak 1mp, hol hosszabb ideig.Ezek lennének már a jóslófájások?KépAz a baj, hogy ezután még hetek is eltelhetnekKépA nyákdugó még sztem nem távozott, a pocak viszont leszálltKép
Hát velem röviden ennyi történt.Remélem nem kell ráhúznom!Kép

Sz

Kép
Kép
kismama2004

Hello lányok!

Pocakpacni,
Nagy-nagy gratula Bálinthoz. Sok boldogságot kívánok az egész családnak, Bálintnak meg sok tápláló tejecskét!

Megann,
Nem semmi, hogy mennyi mindent intéztél ma. Nagyon agilis vagy Kép

Hari,
Fodrász ügyben. Ma voltam reggel, simán befogta a hajamat a festék. Jól levágattam, legalább 10 centit belőle, meghagytam az alapszint és sötét és világosbarna melírcsíkokat ajánlott a fodrász az ősz szálak takarására. Nekem tetszik Kép

Zsófy,
Én megnéztem az albumodat. A születés képei nagyon jók, annyira megható. Nagyon szép baba! Sikerült elmenni sétálni?

Annamami,
Nagyon csini, pici a pocakod és az UH kép is nagyon jól sikerült. Tényleg valami profi UH géppel csinálhatták, mert Marci arca nagyon jól kivehető.

Uxi,
Te már pakolsz a 32. héten, akkor nekem sem ártana elkezdeni a 35. héten. Nekem is ez volt az első gondolatom, hogy a köntös és a két törölköző elfoglalja az egész táskát. Majd a legnagyobb sportszatyorba fogok pakolni, max ciki lesz, de legalább ott lesz minden cucc, amire szükségem lehet.

Ildi,
Nagyon édes a kép Apáról és Olivérről. Kép Kép Kép

Benianyu
34+2

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
benianyu

Benianyu, teszel fel képet így fodrász után? Tegnap pont arra gondoltam, hogy önző módon megvárom, amíg Te túl leszel rajta, és az eredmény alapján döntökKép De akkor ezek szerint van értelme elmenni a fodrászhoz. Kíváncsi vagyok milyen lett így levágva. Neked is göndör a hajad, az természetes? Mert nekem göndör hajam van és mindig az a baj a fodrásznál, hogy csinál valami jó kis beszárított fazon, ami aztán sose lesz többé olyan, mert nekem nincs se türelmem, se időm ilyenekre. Utoljára végre találtam egy olyan fodrászt, aki ezt megértette és olyan hajat csinált, ami ha magától szárad meg akkor is kinéz valahogy, de ha mégis lenne időm, akkor be is lehet szárítani. Csak hát azóta már eltelt több mint egy év és én sikeresen levágtam magamnak, azóta nézek ki úgy mint egy madárijesztőKép A babát meg nem szeretném megijeszteni rögtön ahogy megszületik.

Na szóval kérek szépen egy képet rólad Benianyu!Kép Aztán a héten én is elmegyek szerintem és akkor én is teszek fel. Persze csak ha nem rontják el nagyonKép

Kismama, szerintem is jó nagy a pocim, sőt néha kicsit "túl nagynak" érzemKép Főleg mikor menni kell vele. Úgy érzem könnyebb lenne tolni a kocsiba, mint így cipelni. Meg ülni is nehéz, mert nem férek el tőleKép De pont azon gondolkoztam, hogy pl. anyósomnak sokkal nagyobb hasa van, és neki ilyen is marad, neki milyen nehéz lehet.

Pocakpacninak majd üzenek, hogy gratuláltok neki, ő nem nagyon szokott mostanában jönni sajna. Pedig jó lenne látni róluk is képet!

Hari

Kép
Kép
hari

Benianyu, az túlzás, hogy pakolok, csak összeszedtem, ami már megvan (pl. köntös).
Még egy csomó minden hiányzik.

De remélem ráér mégKép.

KépKépKépKépKép
uxi

Sziasztok!

Mire leírtam, újabb üzik érkeztekKép

Ildi!
Nagyon Édes a képKép
Meg tudnám zabálniKép
Köszönjük a tanácsokat, meg is fogadjukKép

Tzsuzsa!
Nyugi, a baba tudja, hogy mikor kell kijönnieKép
Egyébként nekem is "nyuszis" a lábamKép
Nem is tudom, hogy mitől dagad be.
Nekem mind két védőnő is azt mondta, hogy ez augusztusi gyerek lesz. Nem várja majd meg a 40. hetet. Végigparáztam a terhességet a koraszüléstől félve. Erre tessék, most meg majd könyöröghetekKép

Zsófy!
Természetesen a te tanácsaidat is megfogadjukKép
Örülünk, hogy benéztek hozzánk, pedig tudjuk, hogy szinte minden időtöket leköti a baba!
Ezért minden Maminak külön köszönet!
Kép

And!
Én is többet tudok aludni, de mellette muszáj valakinek a lakást is rendbe tartaniKép
A párom sokat dolgozik, mellette segít amennyit csak tud.

Hari!
Köszi, megyek és jól megbámullakKép
Állatkák jól vannak???
Róluk nem írszKép
Engem tényleg érdekelnek. Nanóka?

Megann!
Én hiányoltam a babazáportKép
Jajj, de jóóóóóó!
Most már minden héten számíthatunk babára/babákraKép
Tök izgi.
Te aztán igazi "hivatalnok" vagyKép
Nem semmi.
Még én is felhívom a 13.Ker. anyakönyvi Hivatalát, hogy most tényleg oda is kihozzák-e a baba anyakönyvi kivonatát és a lakcímkártyát.
Na meg a Teve utcát, hogy a férjemnek is kell-e meghatalmazás.
Milyen hülye bonyolult dolgok ezek.
Na eszem egy zsemlétKép

Most már pihengetek, de megnézem az albumokatKép

Sziasztok!
További szép napot!
Angelani
38+4

Kép
angelani

Angelani, aranyos vagy, hogy érdeklődsz! Csak a többieket nem nagyon akarom untatni az állatokkal. Főleg most hogy már jönnek a kis porontyokKép Nanó jobban van, nagyon utálja a gallérját, de kb. mire leveszik róla megszokjaKép E hét végén kell visszamenni a dokihoz. Én megint érzek csomókat, de a párom szerint csak hallucinálok. Hát remélem, de valahogy rossz érzésem van. Az biztos, hogy többet nem engedem megműttetni. A cicák meg mindig jól vannak, élvezik hogy ki-be rohangálhatnak. Bár a telet is szeretik, mert mindegyik talál magának olyankor egy radiátort amit betámad és hozzátapadhat, mint valami matricaKép Majd azért biztos fura lesz nekik egy baba a házban, de nem igazán aggódom miattuk, nem hiszem hogy bármi baj lenne majd velük. Kicsit persze jobban oda kell majd rájuk figyelni.

Én már ettem egy adag paprikáskrumplit, de most már akár mit eszem, rögtön hányingerem lesz tőle, kivéve a gyümölcsöket. Úgyhogy lehet hogy már csak azt fogok enni?!

Hari

Kép
Kép
hari

Sziasztok!Kép

Benianyu

Látod,látod,annyira el vagyok foglalva a kisebbikkel,hogy el is feledkeztem RólatokKép.
Beninek utólag is boldog szülinapot,remélem,Ti is jól ünnepeltetekKép.
Kép

MeaKép

Én a 38. héten szültem mindkettőtKép.Akár lassan babázhatnál isKép.

Megann

Kicsit belekotyogok,na nem a tejgyűjtő kagyló miatt,de ne hidd azt,hogy "kevés" a tej az elején.Az első napokban természetesen nem látszik,mert csak előtej van és ez bőven elegendő abban a 2-3 napban,amíg a rendes tej be nem indul.Sőt,nem is igazán lenne jó,ha rendes tejet kapna,mert még nem kész rá a kis bélrendszere,ezért fontos,hogy sokszor kapjon előtejet.Bár Te úgy fogod érezni,hogy semmi nincs,hogy nem is evett(igazából valóban nem mérhető),de hidd el,hogy akkor is eszik és van is mit,ha Te nem látod!ekkor még csak akkora a gyomruk,mint egy cseresznye,nem tenne jót nekik,ha azonnal telepakolnákKép.Ezért is nem kapnak nálunk pl. éjjel az első két napban semmit,csak teát,hogy a folyadékbevitel meglegyen.(bár ez sem a legjobb megoldás,de itt ez a gyakorlatKép)Szóval tessék elfelejteni,hogy kevés a tejKépKépKép!Van,lesz és kész!Fő a pozitív hozzáállásKép.A tejgyűjtőt nem ismerem,de ha Te bízol benne,vigyél,bár szopi után is lesz mit kifejned bőven biztosanKép.

Pocakpacninak gratulálunkKép!

Pusszantás,Anyapoc

anyapoc

Hari,
Itt van pont a gépem, mert letöltöttem a szombati szülinapi képeket. Csináltam magamról egy sztárfotót, direkt neked (elég béna lett) , de a hajam látszik. Kép Bár a színek nem annyira kivehetőek.

Kép

Remélem, neked is jól meg fogják tudni csinálni.
Amúgy természetes göndör (hozott anyagból), viszont őszül. Szerencsére Beni is az én hajamat örökölte.

Uxi,
Szerintem még ráér. Neked mindenképp, de talán nekem már el kéne kezdeni.
Hari, te már összepakoltál?

Angelani,
Én is azt gondolom, hogy megint túlhajtod magad. Kicsit próbálj lassítani és nem lenne rossz, ha ennél valamit. Akár egy tojásrántottát vagy valami más egyszerű kaját, de enni kell!!! Irgum-burgum!

Benianyu
34+2

benianyu

Kismama!

Hát jó lenne, ha már végre pontot tehetnék az ügy végére.(mondom ebben csak az a bosszantó, hogy ezt nem nekem kellene végigcsinálni szülés előtt 1-2 héttel, sőt ha én egy mondjuk bőrdíszműves lennék, akkor valószínűleg totál megszívtam volna, de igy szakmabéliként van némi rálátásom)
Költözés:Hi-hi, ez vicces téma, akkorra tervezzük amikorra ki vagyok írva, szept 10-i hétvégeKépKépKépKépKép

Benianyu, Angelani!
Sajnos muszáj erőszakosnak és rátartinak lenni, mert látjátok mi van belőle, ha esetleg nem vagy elég rámenős....Kép

Angelani!
Kép ez nem igazságKép, hogy mindent neked kell csinálniKép és még a mindennapi megélhetés-kajagond is a te válladat nyomjaKép

Uxi!
Köntös téma: Nem tudom milyen csudabogár köntösötök vanKépKépKép, hogy ennyi helyet foglal, de én egy vékony fajtát viszek(1500 ért vettem a kinaiktól)(hiszen azt mondják, hogy a gyermekágyas osztályon mindig meleg van) a vastag frotir köntösömet meg itthon hagyom, igy nem foglal több helyet mint mondjuk egy pulóver....

Én is rendezkedtem itthon egy kicsit, most fogom bezacskózni a sterilizált cuccokat, és van még egy adag a gépben...azt is kiteszem száradni...aztán még elszaladok az autómosóba, aztán meg a Praktikerbe(olyan olcsó spájzbavaló fa polcrendszert akarok venni, hogy legyen hova rakni a dobozokat, és ne a nappali közepén álljon), aztán ki az építkezésre, aztán megjutalmazom magam a cukrászdában egy hatalmas adag fagyivalKépKépKépKép
(Ja hirtelen egy kilóval megint többet mutat a mérleg...ezek a hétvégék mindig beteszik a nagykaputKépKépKépKép)

Megann 38+1

Kép

Kép
megann

Megann,
Igazad van, hogy erőszakosnak kell lenni, mert különben nem tudsz semmit elintézni.

Köntös ügyben: még nincs fűtési szezon, sőt nem is lesz október közepéig. Akkor mitől van meleg? Nem tudom, hogy ez hogy megy. Viszont és sem akarom a nagy frottír köntösömet bevinni. Viszont nagyon fázós vagyok. És én elvileg október elején leszek a kórházban. Majd még eldöntöm addig.

Benianyu

benianyu

Sziasztok!Kép

Rengeteget írtok ám, aéig győzöm visszaolvasniKép

Én most nyomtattam ki a letöltött oldalakat(családi pótlék, TGYáshoz, egyszeri anyasági támogatáshoz szükséges lapokat), akkor már csak ki kell majd tölteni és párom elviszi.

Persze előtte rohangálhat a a baba anyakönyvéért ill lakcímkártyáért+TAJ kártyáért.

Lassan kezd összeállni mik is a teendőiKép

Megann!Kép
A Lőportár utcában mit is intéznek???

Akkor szerintem nekünk Teve utcában kel majd a TAJ kártyáját intéznünk mivel Pesten szülök, hiába vagyok pest megyei, ugye???

A szül.anyakönyvit és a lakcímkártyát a kórház ahol van, annál a kerületi önkormányzatnál, ugye???

Képben vagyok vagy valamit rosszul tudok???Kép

Előre is köszia segítségeteket!

Mea
mea

Sziasztok!

Egy ideje már visszaolvasok!!!!

Pocakpancinak gratulálok a kis Bálinthoz!!!

Ma reggel voltam NST-n, kérdezték van-e valami újság. Mondtam annyi, hogy kicsit lejjebb ment a hasam, meg éjjel volt egy kicsit több mint egy percig tartó keményedésem, görccsel. A szülésznőm erre azt mondta, az jó, de majd ha napi 15 ilyet produkálok, akkor már van remény! Hát azóta sem semmi, az NST-n egyenes vonal, még a babát is úgy kellett felébreszzteni ma.

Ráadásul közölték, hogy a jövő héten terheléses vizsgálatot csinálnak, oxitocin infúzióval mesterséges fájásokat idéznek elő és azt nézik, hogy jó-e a lapény működése.
Ilyet csináltak már valakinek, ez fájdalmas, mondjatok valamit erről, meg miért csinálják ezt ilyen korán, még a 39. hetet sem töltöm be hétfőig!

Viki
37+4

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Pocakpacni!!!!Kép

Hatalmas gratulációmat küldöm a bébihez!!!!!!Kép

Benianyu!Kép

Jó lett a "séród"Kép
Szép a színe és megy a szemeihezKép

Amúgy én elvagyok, néha görcsölgetek, ennyi.
Nem hiszem, hogy ma megszülnékKép

Mivel nekem anno UH-n nézték pont a peteérést és 14.nap körül volt, ezért levileg 40.hétre pontosan kellene szülnöm, lehet hogy ki is húzom a kiírt időpontig szept.12-igKép

Annyira furi így várni........ és nem tudni mikor kell menniKép
Nekem különösen, mert én türelmetlen is vagyok meg izgága is, és nem tudok a fenekemen meglenni.

Ma este is megyünk még mozibaKép
Mondtam páromnak azért tegyük be a Koffert a csomitartóba, nehogy véletlenül onnan kelljen menniKép

Egy ideig úgysem tudunk majd menni sehova kettesben.

Sikerült szereznem olcsón babaörzőt (Philips) 23.000 boltban és 10000-ért adják és kb. 2x használták állítólag.

Babaszobán szereztem és úgy örülök neki, azt is ma este vesszük átKép

Megyek összekészítem én is a sterilizált bimbivédőket, mellkagylikatKép

Majd még jövök, puszika Nektek!

Mea(38+1)

Mea
mea

Benianyu, nagyon jól áll a hajad!! tényleg!

Angelani! én is csatlakozom az irgum-burgumhoz! TESSÉK ENNI!!! tök sokat dolgozol és nuku kaja? kötelező pihenés és zabálás felírvaKép

Én is gratulálok Pocakpacninak!
tényleg nem telik úgy el egy pár nap, hogy ne születne baba! ez annyira jó!
és várjuk a további tapasztalatokat!

Megann! Te olyan vagy, mint a mesében a királyfi: ahhoz, hogy megkapd akirálykisasszonyt, hét próbát kell kiállnodKép már nem tudom hanyadik próbánál tartasz, tizenhetediknél?!Kép
kórház pakk: nekem sokkal hosszabbra sikerült, mint, amit Te írtál! bár én egészen egyszerűen lenyúltam Lucretia listáját, és szépen m indig hozzáírtam az új ötleteket, mert itt van a gép mellett kinyomtatvaKép de hogy mit hogyan fogok csomagolni, még nem tudom, még egy csomó minden hiányzik is.
egy csomó listám van márKép milyen cuccaim vannak már, mi kell még, gyógyszertár/DM-ből mi kell, és kórházba mi kell.
én régen olyan precíz voltam (legalábbis amennyire tőlem tellett), de most olyan szétszórt vagyok, meg feledékeny, hogy már ott tartok, hogy tegnap megkérdeztem férjet, hogy az előfordulhat-e hogy egyszerűen elfelejtem, hogy már megszületett a pici, és elfelejtem megszpptatni, vagy nem veszem észre, ha sír, vagy ilyesmi. jó nagy hülye vagyok, mi?! megnyugtatott, hogy ez a gyerek nem fogja hagyni, hogy elfelejtsem..

na kiszellőztetem a fejem, ráférKép

Megann! képzeld csempe sztornó, de azért köszi! találtam a neten egy céget, ahol olyan trutyit lehet kapni, amit csak föl kell kenni a betonra párszor és vízzáró, fagyálló, stb, és tök olcsó! (300+ÁFA/nm az anyag, egyszerű a felvitele, még akár én is meg tudnám csinálni, ha akarnám-nem akarom-)
mégis csak jó, hogy tegnap kézilabda meccs volt, és nem vettük meg azt a fránya csempétKép

and
32+7

KépKép
KépKép
and

Mea, And
Köszi Kép
(Igazából Hari kérésére tettem fel a képet, nem annyira szeretek magamról képeket mutogatni. Beniről annál inkábbKép )

Benianyu
34+2

benianyu

Benianyu,
még azért én megdÍcsérlek!Csini vagy!
sikerült sétálni és kihúztuk hazáig sÍrás nélkül!szegény kicsimanó nehezen jön bele ebbe az emésztésbeKép fáj a pocakKép de majdcsak túlleszünk ezen is nemsokára!BÍzom benne nagyon,mert úgy sajnálom szegénykét,annyit szenved, nehéz kiadnia amit bevitt...az infacol azért jó!de még Így sem ússzuk meg mindÍgKép

Hari,
Drukkolok, hogy sikerüljön az apaságit elintézni!!!mi is mentünk, nekünk csak 1 helyre kellett bemenni és ott aláÍrtuk a papÍrokat.az egyik példányt vittem a szülőszobára.
Így lett egy Kiss LillámKép
megnézem majd az albumod!

Pocakpanci,
GRATULÁLOK!!!

Kismama,
2hetesen vittük ki először, én nem mertem volna, de a védőnéni meg a dokinénink azt mondta,kell neki sétálni, és jót tesz neki, igazuk van, jót alszik, csak az a lényeg, hogy előtte aludjon el, mielőtt kiviszemKépkülönben szirénázhatunk az utcánKép
egy órára, másfélre viszem ki, amÍg elszaladunk a gyógyszertárba meg a boltba.jó védett helyen van a babakocsijában.már nem is parázok annyira,kezdünk belejönniKép

nekem a jóslófájások nem is fájtakKép csak kellemetlenek voltak. ha összehasonlÍtanom kellene a szülésnél a fájásokkal, na az kb. a jósló 100000szerese volt...az biztos...

köntös téma:
én "hidegben" szültem, nem volt fűtés, mégis majd kinyúltam a melegtől!!!a köntösöm végig az ágy végében maradt a kórházban.a felesleges vizet amúgy is izzadva adod le magadról a szülés után, szóval szerintem hagyjátok otthon a köntöst,vigyetek elöl gombos hálóinget inkább.meg szopis melltartót és sok betétet, alulra felülreKép ez a bizonyos gyermekágyi folyás nem kis mensi tÍpusú ám...undi...
meg miközben az egyik melledből szoptatsz, a másikból folyik a tejcsi, szóval jobb ha van rajta valamiKép
az viszont fontos, hogy legyen a cici mindÍg szárazon és tehettek rá borax glicerint, hogy ne kapjon a baba esetleg szájpenészt.

Angelani,
bocs, de ez az állandó "nemkajálok" dolog nálad már kezd egy anorexiásra asszociáltatni...
a babád érdekében táplálkozz már kérlek rendesen!
Komolyan!
Lehet, hogy most hülye prédikáló meg a dolgodba beledumáló ribinek gondolsz, de ez most kijött, bocs...a babának kellenek tápanyagok, főleg az utolsó hetekben, mikor hÍznia kell.

puszy
zsofy

Minden új babásnak gratula!Kép
Akik még várják azoknak türelem és kitartás!Kép
gviki

Sziasztok

gyors leszek
Magika,
én nem a 180 napos kategória leszek. Nekem 10 nap "munkám" lesz, meg a tp 2,5 hónapra, meg egy jó magas jutalom, aminek a közterheit kifizetem a cégemnek.
Sajna a 2,5 hó tp jövedelmenek számít, ami alapján kalkulálható a gyed jövőre, és ezt a nagyon alacson yösszeget kell felturbózni a jutalommal. Szóval nekem a 180 nap munkáról szó sincs.

Pocakpacni szült? Úgy látoma zt utolsó üzikből. Nem tudom, mikor tudok visszaolvasni, ellőné nekem vki az adatokat, hogy javítsam a táblát? melvira@freemail.hu

Még bemásolom ide, amit a húgomnak írtam ma:

...ha még egyben leszek, éjjel megjrtam a mávot, éjféltől 4ig fájásaim voltak, 4 felé 2-3 olyan húzós, hogy az addigi nyugalmam ("biztos csak jósló") ellenére megijedtem, és betaxiztam. Csak néztek a szülésznők, én voltam az első a praxisukban, aki úgy jött be, hogy "ugye nem szülök..?" De amúgy persze semmi, jóslók voltak csak, bár a gép mutatta, de azt mondták, ez pont az a kategória, ami még simán elsimulhat, vagy felerősödeht, nem lehet tudni. Szerencsére elmúlt, még nagyon nem akarok szülni, holnap töltöm a 36. hetet.

még igyexem jönni
üdv
p 35+6
penna

Csak egy hírt hoztam nektek:

Csillám kisfia meglátta ma a napvilágot. Részleteket nem tudok, mert csak apukám volt a hírhozó, csak annyit, hogy császár volt és szép nagy baba lett. (Remélem, semmit nem kevert össze apukám. Kép )

Ezúton is gratulálok Csillámnak! Jó egészséget, gyors regenerálódást és sok tejet kívánok!

Reménykedem, hogy nem fogok kikapni érte, hogy beelőztem az ünnepélyes személyes bejelentést

Zita
pzita

Na, apasági elintézve. Nem volt bonyolult tényleg, kicsit izgultam, mert a doki még júniusban írta az igazolást a szülésről, de nem szóltak egy szót sem. Meg mi sem mikor kérdezte a nő, hogy mi lesz a családi név. Én vártam, hogy a párom mondja, ő meg szerintem nem is figyelt. Tök ciki volt, mintha nem akarná vállalniKép Aztán persze kis szünet után kinyögtük, de kínos volt. Ráadásul a párom látván a falakon egy csomó esküvői képet, nem tudom mi ütött belé, közölte az anyakönyvvezetővel, hogy hát mi úgy akartuk, hogy még a baba előtt összeházasodjunk. Én erre néztem furán, és közöltem, hogy én nem akarok hozzámenni, nekem csak egy apa kellKép Az ak.vezető csak lesett, nem értette. Nem akartam ott részletezni, hogy én 7 évig majd elepedtem érte, hogy elvegyenek, de semmi. Most már nem szeretném.

Na mindegy, a lényeg hogy meg van a papír.

Benianyu, tök jó lett a hajad, ahogy megkapom a fizut én is átmegyek a fodrászhoz. Kedvet kaptamKép Bár én még ennél is rövidebbre akarom, hogy aztán jó sokáig ne kelljen mennem. Illetve ha lehet akkor nagyon sokáig, mert meg szeretném újra növeszteni. De pl. a barátnémnak fél évig hullott a haja szülés után, úgyhogy én is a legrosszabra készülök, addig meg akkor inkább ne legyen hosszú. Viszont akkor vágás, festés, aztán majd meglátjuk. Te nem akartál sose egyenes hajat? Én világ életemben utáltam, hogy göndör, mindig próbálkoztam minden félével, hogy kiegyenesedjen. Aztán egyszer levágattam rövidre és utána már sose lett olyan göndör mint régen. Akkor persze már bántam. Olyan volt, mint a tiéd, kis loknis. Most inkább csak hullámos, de az is csak akkor, ha már hosszabb. Ha rövid, akkor csak inkább mindenfelé kikunkorodik, amerre nem kéneKép Na mindegy, majd teszek fel képet, ha már "elkészültem".

Zsofy, tök jó, hogy ilyen jó időben tudsz sétálni Lillával. Én egy kicsit sajnálom, hogy elvileg októberre már nem lesz ilyen klassz idő. Bár ki tudja. Viszont mire igazán mozgékony lesz, addigra pont tavasz lesz már. De azért irigykedek egy kicsitKép Olyan jó "hallgatni" hogy ti már babáztok, bár kicsit félelmetes is. Vagy legylább is én néha úgy félek, hogy mi lesz ha már itt mocorog, nem a pocakomban. Most túl sok hibát nem ejthetek, de ha már kint lesz... Próbálom magam nyugtatgatni, hogy ugye az ösztönök majd segítenek, de mi van, ha nekem olyanok nincsenek? Már a kórházi pakk is akkora gondot okoz, hogy még mindig sehol nem tartok. Elkezdtem a babának való rucikat összerakni, de már ott elakadtam. Kicsit, nagyot, rövidujjút, hosszúujjút mennyit? Én hülye megkérdeztem a páromat, na erre megkaptam, hogy ő tudta, hogy veszek egy tonna ruhát, aztán meg ugyan olyan tehetetlen vagyok. Szóval megfogadtam, hogy nem is kérem a segítségét a pakoláshoz. Sőt legszívesebben még azt se engedném, hogy bevigyen a kórházba. Persze majd akkor úgy meg leszek ijedve, hogy úgyis hozzá fordulok segítségért, de most dühös vagyok.

Meg persze már megint itt van a haverja. Olyan fura nekem, hogy ez az utolsó hónapunk együtt és neki nincs igénye az édes kettesre. Bár a 8 év alatt sose volt, de azt hittem majd most. Lehet hogy nekem is csak elvileg hiányzik, mert igazából tök jól meg vagyok magamba, sőt, illetve a babával. Van hogy egyenesen zavar, ha hozzámszólnak, mert egyedül szeretnék lenni. Szóval igazából nem tudom mit szeretnékKép

Tartok egy kis szünetet, hogy más is képernyőhöz jussonKép

Ja, Benianyu a kórházi pakkos kérdésedre azt hiszem így választ kaptál: nincs összeállítvaKép

Hari 34+2

Kép
Kép
hari

Zita, köszönjük a hírt!!!!

Gratulálunk Csillámnak! Remélem hamar hazajön és leírja mi volt!

Mi van Nemesekkel, és Kuhával? Vagy én maradtam ki valamiből?

Kép
Kép
hari

Gratulánlok Csillámnak!
Sok boldogságot és egészséget az egész családank.A picinek pedig még külön nagyon sok tercit!Kép
Kép

Szilvi

Kép
Kép
kismama2004

Sziasztok!

Nagy nagy gratula Csillámnak és a pici babának! Én is sok boldogságot, egészséget és gyors regenerálódást kívánok! És persze sok-sok tejecskét! Kép Kép Kép

Hari,
Tényleg elég ciki lehetett az anyakönyvvezetőnél. De most az a lényeg, hogy meg van a papír. Aztán majd eldöntitek, hogy hogyan tovább. Nagyon jól el leszel a babával, majd meglátod és akkor talán a párod is többet lesz veletek, ha más nem féltékenységből. Ha meg akkor sem, akkor sajnos ezt kell elfogadni, vagy nem elfogadni.

Haj téma:
Sosem akartam egyenes hajat, mindig szerettem, hogy göndör. Ha esik az eső, direkt hagyom megázni egy kicsit, mert attól még jobban begöndörödik.
Remélem, neked is szépre meg tudja csinálni a fodrász, hogy ne legyen gondod vele jó pár hónapig. Várjuk majd a képet. A hajhullás tényleg várható. Nekem is őrületesen hullott, tele volt a kád minden hajmosásnál. Most elvileg fel vagyok készülve erre, de mégis utálni fogom, már előre tudom.

Kórházi táska: akkor még én sem tépek vele, elég, ha mindent megveszek, összepakolni 5 perc. A Szent Imrébe nem kell a babának ruha, csak a hazahozós cucc. Ennyivel egyszerűbb a dolgom.

Benianyu
34+2

benianyu

Hari!

Látom belehúztál!
Utolsó passzushoz csak annyi a hozzáfűznivalóm, hogy én a "nagy társasági ember" ugyanolyan antiszociális lettem mint te!KépKép
Még a telefont is utálom felvenni, utálok beszélgetni, utálom az embereketKépKép
Úgy látszik ez egy ilyen időszakKépKép

Viszont a párodat jó pofára ejtettedKépKépKépKépEz tetszett nagyon, bár tudom ennek nem kellene annyira örülni, de én marha jót mosolyogtam rajta, mert erre a fordulatra biztos nem számított!KépKép
Egyébként mi is voltunk hétvégén babanézőbe(tudjátok, a barátaink akiknek 3 hete született a kisfiuk a Mávba) hát és nekem se tetszett a párom hozzáállása!Hogy is mondjam, olyan közönyös volt, a film a tv-ben jobban érdekelte, mint a baba, pedig szegény ott sírdogált mert épp éhes volt...
Szóval mondtam is neki, hogy nem tudom mi lesz ha a saját gyereke is "ennyire fogja(azaz nem fogja) megmozgatniKép De egyébként náluk ez a "nem mutatom ki mit érzek" olyan családi vonás anyai ágról...Én ezt olyan őszintétlennek érzem, de hát ha ők ilyenek....nem tudok mit tenniKépKépKép

Pakolás ügyben meg feljtsd el hogy pont egy "férfi" fog neked segíteni!
Múltkor följött anyósom, hogy megnézné a babadolgokat, hát azt hiszed a férjem tudta, hogy egyáltalán hol keresse???
Szerintem, amennyire láttam multkor a babákata kórházban, mindegy milyen idő volt, mindegyik talpas, hosszúújjú rugiban volt.
Szerintem ebből vigyél 2-3at, badyból szintén 2-3 esetleg, 1-2 kisrékli vagy kising, kiskesztyű egy kissapka,(esetleg vékonyabb takaró, ha nem adnak) ez kezdésnek biztos elég(én persze jóval többet viszek, mert az Istvánban végig mindent neked kell hozni), nem tudom a te kórházadba hogy van????
A többit meg majd behozza a párod vagy anyósod(úgy emlékszem vele egész jól kijössz)

Mea!
Igen a Tevében kell intéznetek a TAJ kártyát.

A Lőportárban kell az egyszeri anyaságit és a családi pótlékot.

A gyes/tgyás/gyes dolgot meg nem a lakhely szerintei, hanem a munkáltatód székhelye szerinti tb hivatal intézi!Ha pesti a munkahelyed vagy pest megyei, akkor szintén Teve u. I. emelet!

És végül igen a kórházad kerületi anyakönyvi hivatala(polgármesteri hivatal) fogja kiállítani a születési anyakönyvit és a lakcímkártyát is!

Remélem, vili!

Zita!
Húha, gratulálok Csillámnak, bár majd inkább személyesen, ha majd tud jönni felénk.
Remélem minden ok velükKépKépKép

And!
Szerintem az az anyag a műgyanta amiről beszélsz!
A férjem pont most döntötte el, hogy a mi garázsunkban is az lesz valószínűlegKépKépKép
Kórházi pakk: na azért leegyszerűsítettem a lényegre, de ha a párom minden nap jön, meg anyukám is, akkor bármiben hiányt szenvedek, csak rájukcsörök és hozzák...
Úgy vagyok vele, nem nyaralni megyek, hogy minden frinc-francot magammal cibáljakKépKépKépKép

Ari vagy, tetszett a hasonlatKépKépKép
Ma ért a következő arculcsapás!KépA függönyös hölgyemény (aki varrná a függyönyeinket+ karnis mindegy fél millió ft-ért), közölte, hogy mégse tud jönni holnap felmérni a végleges mennyiséget, (eddig azért nem jött mert szabadságon volt, aztán mert a kolléganő volt szabadságon és egyedül volt az üzletben)most meg, mert a kolléganő kórházba került stb....
Most ne nézzetek rosszindulatúnak, de amikor 3-4 hete beszélgettünk, akkor mondta, hogy szeptemberben mindig van áremelés....és nem tudom miért de amikor telefonon beszéltünk egyből ez ugrott be...Kép

NA DE AZT ADJA MEG NEKI A JÓISTEN HOGY ERRE BLAZÍROZZON, MERT AKKOR ÚGY OTTHAGYOM PERSZE ISMÉT KERESETLEN SZAVAK TÁRSASÁGÁBAN HOGY ARRÓL KÓDUL ,NEM HOGY FÉLMILLIÓT DE EGY HUNCUT FORINTOT SE HAGYOK AZ ÜZLETÉBEN, OSZT MAJD LESZ FÜGGÖNYÖM KARÁCSONYRA. FÜGGÖNYNÉLKÜLISÉGBE MÉG SENKI NEM HALT BELE, A TEREMBURÁJÁT NEKI!!!!!KépKép

Na én is eldugulok, mert ki fogtok zárni a soraitokból

Megann 38+1

Kép

Kép
megann

Megann,
Dehogy zárunk ki. Annyira bírom olvasni, amit írsz. Most pédául függöny ügyben. Szerintem tanulunk tőled (talán írhatom többes számban), hogy milyen karakán vagy és kiállsz az igazadért! Így is kell. De sokan, köztük én is, csak elvileg tudjuk, hogy ezt hogyan kell. Kép Kép

A kórházi csomaggal kapcsolatban én is rájöttem, hogy a férjem és az Anyu minden nap be fognak jönni, talán nem is egyszer és majd behozzák, amire szükség lehet. Beni születésénél is így volt, az Anyu vitte el a koszos hálóinget egyik nap és másnap már tisztán hozta vissza.
Kaja ügyben is arra fogok számítani, mivel elég válogatós vagyok, hogy Anyu hoz nekem finom általa főzött kaját.

Benianyu
34+2

benianyu

Benianyu!

Nagyon egy rugóra jár az agyunk!Kép
Én is anyukám főztjére aspirálok nagyon, sőt még szülés után isKépKépKép
Anyósom is mondta, hogy szívesen átjön megcsinálni egy főzést!
Na persze,meg még mit nem, szétdobni az új konyhámat, mi??Kép
Majd meg is mondom neki, hogy 1. eddig se volt nagy főzés nálunk, mert nem igénylünk 5 féle kaját(mind az 5féléből egy 20 literes fazékkal, mintz ahogy általában csinálja), másrészt meg nem akarom hogy ott tobzódjon mindenki napokat, ezért 2.) sokkal szimpibb anyukám hozzáállása, hogy ő főz otthon és ételhordóban kapunk mi is belőle.
Mennyivel barátibb, mint máshoz menni főzni....
Meg én amúgy is az én anyukám főztjét imádom, nem az anyósomét.....de ez titokKépKépKépKép
Ja és 3) sokszor még itthonra is hozunk vagy hozatunk kaját, és most ott csömörön van egy étterem ahol napi menüt 2 fogásost lehet venni 500-550 ft/fő áron(akár házhoz szállítva is), nem azt mondom hogy olyan amit anyám főz, de meg lehet enni, és ennyi pénzért nem éri meg hozzányúlni a fakanálhoz KépKépKép

Már megint egyedül vagyok én isKép férj már megint focizni ment, mondtam neki, hogy k...va jó, hogy egy poharat nem tud kivinni maga után a nappaliból de focizni menni este 9-kor azt tudKép.
Meg azt is mondtam neki, hogy lehetőleg ne is vigyen telefont(mint múltkorKép), nehogy értesíteni tudjam, ha netán szülhetnékem támad!

Látod Hari, minden férfi nemtörődöm önző alak, csak ki így, ki úgyKépEz a nagy igazságKép

Megann 38+1

Kép

Kép
megann

Benianyu!

Beni elfogadta már, hogy kórházba megy a mamija egy pár napra???

Kép

Kép
megann

Megann, mi egy éve költöztünk ebbe a házba, és nekünk is csak most lesz függönyünk! eddig egész jól kibírtuk nélküleKép de mondjuk azt nem értem, hogy hogyan emelhetné szeptemberben az árait, nem kaptatok ajánlatot?? egyébként meg én is tök ideg tudok lenni ilyenkor, basszus, ha megbeszélünk valamit, akkor addig idegesítem, ameddig ki nem jön, akár munkaidőn túl! neki az érdeke, hogy nála vedd a függönyt, nem???
nekünk pénteken jönnek karnist felfúrniKép
én csak a nappali sötétítőjétől félek egy kicsit, hogy durva lesz (sikerült egy élénk színű nagy kockásat kiválasztani...- mondjuk az egész nappali tök bézs, meg halovány a szőnyeget leszámítva), de férj ragaszkodott hozzá, hogy legyen (egyébként úgy bírom, hogy némely dolgokban ennyire határozott véleménye van, pedig nem bírja megkülönböztetni a pirosat a sárgától, de még a barnától sem...)- ja és emiatt a sötétítő miatt lesz a fényáteresztő függönyünk halványsárgás színű, pedig én a törtfehéret szeretem. szóval nagggyon kíváncsi vagyok a végére..

a műgyantás dologról: ti azt honnan szerzitek, vagy ki csinálja? ez olyan ipari padló féle? én ezt találtam a neten: www.dekorbeton.hu, és amit nekünk javasoltak az csak ún. vizes máz, nem csinál semmi színt, csak a betont teszi használhatóvá, de nekünk az pont elég. de először én is ilyen műgyanta izé után akartam nézni. megkérdezhetem, hogy az mennyi/nm?
és én sem hagynám, hogy az új konyhámat az anyós vassa fel! még akkor sem, ha már ilyen éhes vagyok:Kép

Hari, nekem is tetszett, amit az anyakönyvezetőnél mondtálKép ember meglepődött, mi? csak aztán meg ne ezt kelljen hallgatnod az elkövetkezendő években, hogy én el akartam venni anyátokat, de ő nem akartaKép

Csillámnak hatalmas gratula!!Kép

and 32+7

KépKép
KépKép
and

Sziasztok!

Gyorsan visszaolvastam és látom, Pzita már meghozta a nagy hirt, hogy Csillámnak megszületett a kisfia! Én csak most értem haza, de itt az SMS amit Csillától kaptam:

Sziasztok! Megérkeztem! Karlik Dávid vagyok! 4100 grammal és 51 cm: császárral születtem 13:20kor. Anyuval együtt jól vagyunk!

Hatalmas gratula Csillának és Dávidnak és természetesen apukának is!!! Kép

Én mint ez gondolom látható, még nem szültem. :P A reggeli NST minden eddigit alulprodukált, volt olyan hogy 1%-ot mutatott a ketyere, de 20% felé nem is igen mentünk. Szóval a nagy semmi. Baba feje még mindig jó magasan lebeg, nem illeszkedett sehova. Legközelebb szerdán megyek.

Zsuzsanna 2005 szeptember 7.
Szilvia Vivien 2007 február 28.

Tejmentes blog
Életkör
rokica

Jó reggelt! Kép

Kidobott az ágy már egy jó fél órája. De már folyik a kávé és finom illat van. A pocaklakóm meg ezerrel rugdossa a ház falát. Kép

Megann,
Nekem nincs anyósom. Kép vagy Kép (sose tudom meg) Így viszont marad az Anyu segítsége, főztje stb., ami nekem tökéletes.
Beni tudja, hogy kórházban leszek néhány napig, nem lesz gond, mert nyáron is volt 2-3 napot (éjszakát is) nélkülem, a szüleimmel. A férjem biztos oda fogja vinni hozzájuk, neki így lesz egyszerűbb (pedig most megtudhatná, hogy milyen rohanásban telik egy nap, ha oda kell érni Beniért az oviba). De nem bánom, mert nagyon szeret a szüleimnél lenni, ott teljes a kényeztetés. És talán majd annyi engedményt is kap, hogy akkor nem kell mennie oviba és már jó napjai lesznek.

Rokica,
Türelem!!!! Kép

Benianyu
34+3

benianyu

Sziasztok!

Húúúúúúúúha, ez aztán a termetes babaKépKépKép
Már alig várom hogy lássunk képet Csillám porontyáról, kész óriásbébi....valyon a víz miatt lett császár Csillámnak???

Rókica!
Naaaaaaaaaaaaaaaaa ne legyél már igy elszontyolodvaKép, jó???
Csak meggondolja magát ez a huncut babóKépKépKép
Nem lehet hogy rossz az NST gép???
Vagy lehet, hogy ez a vihar előtti csendKépKépKép
Nekem múltkor alapjáraton volt 20%, aztán volt benne egy két 40%-os kiugrás, én ezt is egy nagy 0-nak értékeltem, mondtam is a nőcinek, hogy na látom, még nem szülünkKép, mire ő mondta, hogy azért nem olyan rossz ez, azok a 40-esek elég jók ám..
Hát nem tudom, én semmit nem éreztem se 20asból se 40esből...remélem a 100-asból se fogokKépKépKépKép, úgyhogy ne aggódj, lehet hogy derült égből villámcsapásként fognak érni a 60-80-as fájásokKép

Benianyu!
Jó, hogy Beni ilyen jól érzi magát a szüleidnél, nincs lelki gondod belőle, hogy Beninek rossz leszKép(Csak aztán anyukádék tartsák maguknál a mobilt, nehogy megint a szívinfarktust hozzák rád)

And!
Függönyösön én is ki vagyok akadvaKép, az a jó, hogy ebben az országban mindenki sír, hogy így nincs pénze, úgy nincs pénze, de ugyanakkor akkora "király" mindenki, hogy ha tálcán kínálod neki a lóvét akkor is csak fintorog hogy érte kell hajolni!(Ne tudd meg, hogy itt az építkezésnél mivel szembesültünk, az összes szakiparnak "kiesik" 3/4 4 kor a szerszám a kezéből és megy haza vagy ki tudja hova, este meg telefonálnak és kuncsorognak a férjemnek, hogy mi lenne ha előre adna pénzt nekik.Azt meg hogy hétvégén is dolgozzanak, ááááááhhhh azt felejtsd el Hát felháboriítóKép Én irodakukacként volt hogy bent maradtam reggel 7-től este 8-10 ig, ha a munka megkívánta.
Sajnos az egész mentalitást ki kellene cserélniKép

Műgyanta árnak utánakérdezek a férjemtől...

Megann 38+2

Kép

Kép
megann

Megann,
Neked milyen jó a memóriád! Azóta nem volt olyan gond, hogy ne tudtam volna elérni a szüleimet. Kép Nem hiányzik az idegeskedés. Sajnos mostanában amúgy is minden hétre jutott egy napi adag.

Holnap nekem is kell mennem CTG-re, a múlt heti téves riasztás miatt. Kíváncsi leszek, hogy a 35. héten mutat-e már valamit.

Benianyu
34+3

benianyu

Sziasztok!Kép

Először is óriási gratula Csillának!!!
Hatalmas bébiKép
Tegnap megnéztük este 8-kor a Tök alsó 2-t, hát akkora hülyeségek vannak benne, hogy az már túlzásKép

Előtte sikerült elintéznia bébiőrzőt, nagyon jó semmi baja és 24000 helyett így 10000-ért megúsztukKép

Ja és vettünk hagyományos pólyát is mert mindenki szerette volna, anyós, anyukámKép
Hát beadtam a derekam, de nagyon szép tetszikKép
Olyan finoman hímzettet válaszoltam, nem csipkés fodros, mert azok nem tetszenekKép

Inkább olyan mintha népi hímzett lenne, fehérenKép

Na jó nem áradozok.Kép

Ti fogtok pólyát használni?
Én csak arra, ha párom vagy mások fel akarják vele emelni, mert így biztonságban tudjákKép
Meg talán én eleinte szopizáskor, de altatni nem ebben fogom mint régen csinálták.
Állítólag mozgás hiánya miatt nem jó.

Neketk mi a véleményetek?

Na majd jövök később, most elmegyek anyukámhozKép

Én jól vagyok, továbbra is görcsölök.
Derekam meg már téynleg nagyon ki vanKép
Ennyi...

Mea(38+2)

Mea
mea

Csillámnak hatalmas gratula!Kép

Rokica,
szegénykém, ez a legnehezebb, amikor már itt az idő, de semmi...drukkolok neked. De egy biztos: bent nem marad!Kép

üdv
p 36
penna

Hali!

Hoztam két képet, írni-olvasni továbbra sincsen időm... Sajna elállt a gyerekágyi folyásom, most próbálom visszahozni természetgyógyász praktikákkal, hogy ne legyen gond, és ne kelljen visszamenni a kórházba, szóval drukkok jól jönnének. A szopi még mindig nem tökély, a fiatalúr kissé lusta, és inkább rágicsálni szeret, mint szopni. Ezeket leszámítva szép az élet!Kép

Na, megyek, gyorsan lefürdök, amíg alszik a legényke.

Kóbor

Íme a két kép, egy két perces és egy egy napos:

Kép

Kép
kóbor

Nagy gratula Pocakpacninak és Csillának! Jól indul ez a hét! Csilla, nem semmi a baba mérete! KépKépKép

Angelani!

Egyél, mert nem lesz erőd semmihez.

Tegnap délelőtt olyan voltam, mint a mosott sz@r, föl se bírtam kelni. Gergő persze nyúzott. Aztán délutánra jobb lett. El kellett vinnem az autót a gumishoz, mert a Szentendrein belementem egy óriási kátyúba, és elgörbült a felni, a kerék pedig eresztett... Kép

Mea!

Mi nem használtunk pólyát, most sem fogunk. Szerintem meg lehet lenni nélküle.

Benianyu!

Szuper a frizurád.

Megann!

Nekünk nem ugyanaz az anyósunk? Kép Az enyém is kitalálta, hogy majd ideköltözik segíteni. Hát kösz, de inkább ne. Õ is 20 literes fazekakban főz, aztán meg csodálkozik, hogy a fia nem fogy le.

Zsóf
34+5

Kép
Kép
göndörzsóf

Sziasztok!

WOW!
Még egy jóóóó hííííííííír!

Csillám!
NAGY-NAGY GRATULA!
Sok Boldogságot! Egészséget! Tejcsit!
Most már nem hetente, hanem naponta lesz baba?
Én örülnék nekiKép Kép Kép

Tegnap a párom elaludt olyan 17h-fele és ma reggel 7h-kor keltettem. Még éjszaka felkelt bevenni egy advilt, mert fájt a feje, utána visszaaludt.
Sajnos nála ez szokott lenni. Ha jön az ősz-tél, akkor álomkór jön rá. Vagy pszihés alapon is a sok stressztőlKép

De nem bánom.
Már kimostam, összepakoltam és bereggeliztemKép
Ma lemegyek a körzeti orvoshoz, de nem akartam korán menni, mert 1000-en vannak.
Addig kivasalom az 1db inget és akét polót.
Most már mindig napra készen vagyokKép
Nem hagyok ott semmit, mert mi van ha szülök és akkor félig ott van a meló.
Mindent igyekszem befejezni. inkább minden nap kimosok, amit tudok kézzel és be is vasalom, hogy ne legyen sok. Vagy ha menni kell, akkor is legyen rend.
Jézus!
Ez már tényleg azt jelenti, hogy a szervezetem is készül???
Most esik le! Pedig ezt nem csak tudatosan csinálom, valami nagyon hajtKép
Vajon miKép

Igazából nem nagyon olvastam vissza.

Rokica!
Ne légy elkeseredve!
Gondolj rá, hogy milyen szép, egészséges és fejlett babátok leszKép
Van ideje bőven nőniKép
tudom, már néha nehéz, de tényleg nem fog bent maradniKép

Mea!
Dobj majd fel képet a pólyárólKép
Engem érdekel.
Nekem múlt héten voltak 60 feletti fájásaim.
Akkor azt hitték, hogy megszülök.
A 100-as a legerősebb?
Mert én a 60-ból sem éreztem semmitKép
Viszont tegnap tök sokat keményedtem és fájt is, erre a gép nem igazán érzékelte.
Akkor ez mi?

Megann!
Függöny ügyben igazad van!Kép
Az embernek NEM szabad hagynia magát.
Én egyébként csak a családdal vagyok ilyen "elnéző".
Máshol akkora szám van, mint a bécsi kapuKép
Úgy tudok balhézniKép

Hari!
Valóban jól odamondtadKép
Utána nem volt családi balhé?

Zsófy!
Köszi, hogy aggódsz, de komolyna nem volt mit enni.
Azért estére kajáltam hideget is, de nem szívesen. Előtte meg tejberízst faltam.
Ma már ettem és csoinálok majd valami kaját ebédre isKép

Lányok!
Most megint görcsölgetek, keményedek.
De a babó is folyamatosan ugrálKép
Na, ma sem szülökKép
Holnap kell visszamennem a dokihoz. Hétfőtől kórház és utána már csak babával jövünk hazaKép
De ki tudja, hogy mikorKép
Mert ha a babó nem akarna kibújni, akkor csak péntek-szombat indítja meg a doki. Akkor megint onnantól számítva 4-5nap a hazajövetelKép
Nem fogom kibírniKép
A másik, hogy ha meg van valami gáz, akkor még tovább kell bent maradni.

Jajj!
Mit tegyek?

Na mind1.
Megyek vasalok és utána körzetiKép

Puszi!
Sziasztok!
Angelani
38+5

Kép
angelani

Sziasztok!

Most nézem csak vissza, hogy mit írtam.
Erre 2 Gyönyörűűű kép vár ránkKép

Kóbor!
Csodálatosak a képek!
Ez egyszerűen hihetetlenKép
Én nagyon szurkolok nektek!
Ne haragudj meg a hülye kérdésemért.
Miért baj, hogy elállt?
Itt hallottam olvastam valakitől, hogy az anyukájának sem volt 6 hétig tartó folyása/vérzése.
Meddig kellene ennek tartania?

Zsóf!
Köszi!
Ma már kajáltamKép
Te meg pihizzél rendesen!

Na lépek!
Sziasztok!
Angelani
38+5

Kép
angelani

Kóbor

olyan tüneményes a picid!!!!!Kép
Olyan édesen alszik...., ahogy fogja közben a kis állát is....Nagyon édes!!De a 2 perces kép sem semmiKép

Kép
Kép
kismama2004

Sziasztok!

Három napig nem volt netünk, már majdnem megőrültem az idegtől, hogy mikor jöhetek Hozzátok!!!

És mit látok: tényleg potyognak a babák! Mindenkinek hatalmas gratulációóóóóóóóóóóóóóó!!!!
Ahogy így olvasom a történeteket, az az érzésem,hogy mindenki csak a szépet írja le. Vagy itt mindenki könnyen, vagy legalábbis gyorsan szül? Csatlakoznék én is Kép / persze később, én még NEM akarok szülni!!!/
Csilla, ezek a méretek tényleg nem semmik!
És a képek is nagyszerűek, tegyetek fel minél többet!

Mea Kép Pólyánk nekünk is van, örököltük. Balázsnál nem használtuk, mert borzasztó meleg volt, de most tervezem, ha nyügi-baba lesz, akkor kipróbáljuk. Húgom mindhárom babánál használta, nagyon szerették. Biztonságot nyújt nekik, hogy nem szabadon kalimpálnak, hanem körülöleli őket valami. / van egy kis cikk is erről a mostani Kismamában./ Húgomnál semmiféle mozgásproblémát nem okozott a pólya, az biztos, hogy nem szabad olyat csinálni, hogy mereven lekötözzük a baba végtagjait, de egyébként nem árt neki. / és talán nem jó az sem, ha egész nap abban van/.

Göndörzsóf Kép Úgy látom, nem vagy benne a telefonos listában. Nem adnád meg nekem a számodat? / jkoltai@externet.hu / Arra gondoltam, hogy - mivel egy helyen szülünk, és elég közeli az időpontunk- rád csörögnék,amikor én szülök, nem vagy-e Te is éppen ott, hátha összefutnánk. Hülyeség?

Mindenkinek a legjobbakat, szép napot, kitartást!
Judit 35+0

[color=#0000ff:97cc209566]Judit+Gergõ+Balázs[/color:97cc209566]
jucc73
Érd

Kóbor, tényleg tündéri a babátokKép Az az állfogás az fenomenális!!Kép

Rokica, kitartás! Rossz lehet nagyon így várakozni. Ez a bizonytalanság őrjítő. De igazuk van azoknak, akik azt mondják, hogy bent nem maradhatKép

Rokica, Kuhának és Nemeseknek nincs tel. számuk? Tegnap kérdeztem, hogy tudtok-e róluk valamit, de senki nem írt.

A párom amúgy nem vette magára a tegnapit, biztos azért, mert végül is viccesen mondtam. Bár komolyan gondoltam a felét. Mármint azt, hogy már nem akarok férjhez menni. Persze nem csak apának kell, hanem társnak is, de nem vagyok nagyravágyó, az is jó lenne, ha nagyon jó apuka lenne. Viszont férjhez menni tényleg nem szeretnék már, ha csak valami miatt nem lesz később jelentőssége.

Ja és ma éjszaka feljött a hálószobába, nem is tudom már mióta aludtam egyedül. Tök fura volt, már úgy megszoktam, hogy enyém az egész ágy. De azért örültem nagyon!!Kép

Hari

Kép
Kép
hari

Kóbor,
Köszi a képeket, nagyon édes a babád!!! Kép

Mea,
Nekünk is van pólyánk. Beni egyszer volt benne, mikor hazahoztuk a kórházból. Én arra használtam, hogy a babakocsi aljába betettem, hogy a téli sétáknál alulról melegítsen. Pont akkora a méret, hogy kitölti a babakocsit.

Jucc,
Nekem sem lesz netem 3-4 napig, amíg festetni fogjuk a lakást. Rossz belegondolni!!!! Akkor már dolgozni sem fogok, a szüleimnél pedig rossz a net már több hónapja. Õk nem használják, nem izgatja őket, hogy van-e vagy sem. Majd megyek internet caféba kiélni a függőségem. Kép

Benianyu
34+3

benianyu

Hari,
Lehet, hogy viccesen mondtad, de a párodat szíven üthette mégis. Látod, feljött, hogy veled aludjon, pedig rég nem tette.

benianyu

Benianyu, lehet. De akkor meg megérdemelteKép Õ mondjuk azt mondta, azért jön fel, mert már elege van, hogy nem fér el itt lent a macskáktól. Mióta fentről ki vannak tiltva, mind a 3 a lenti ágyon fekszik, és neki közéjük kellett beékelődniKép Mert persze nem egy kupacban fekszenek, hanem szétszóródva:Kép Na majd kiderül. Kíváncsi vagyok ma is feljön-e.

Hari 34+3

Kép
Kép
hari

Hari!

Egyetértek Benianyuval, az éjszakai látogatás csakis a "beszólásod" következménye lehet.
Szerintem is szíven ütötte a dolgog.

Lányok, ki mit tud a köldöksérvről lehet férfinak is? És csak pont a köldökén vagy feletta, alatta, mellette is..
Ugyan nem mondtam, de vasárnap a férjem felfedezett közvetlen a köldöke felett, illetve félig a köldökében egy dudortKép
Azóta bőgök mint egy hülyeKépKépKépKépKép
Segitsetek némi infoval, ha tudtok, ok???

Megann 38+2

Kép

Kép
megann

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?