Hari!
Látom belehúztál!
Utolsó passzushoz csak annyi a hozzáfűznivalóm, hogy én a "nagy társasági ember" ugyanolyan antiszociális lettem mint te!
Még a telefont is utálom felvenni, utálok beszélgetni, utálom az embereket
Úgy látszik ez egy ilyen időszak
Viszont a párodat jó pofára ejtetted
Ez tetszett nagyon, bár tudom ennek nem kellene annyira örülni, de én marha jót mosolyogtam rajta, mert erre a fordulatra biztos nem számított!
Egyébként mi is voltunk hétvégén babanézőbe(tudjátok, a barátaink akiknek 3 hete született a kisfiuk a Mávba) hát és nekem se tetszett a párom hozzáállása!Hogy is mondjam, olyan közönyös volt, a film a tv-ben jobban érdekelte, mint a baba, pedig szegény ott sírdogált mert épp éhes volt...
Szóval mondtam is neki, hogy nem tudom mi lesz ha a saját gyereke is "ennyire fogja(azaz nem fogja) megmozgatni
De egyébként náluk ez a "nem mutatom ki mit érzek" olyan családi vonás anyai ágról...Én ezt olyan őszintétlennek érzem, de hát ha ők ilyenek....nem tudok mit tenni
Pakolás ügyben meg feljtsd el hogy pont egy "férfi" fog neked segíteni!
Múltkor följött anyósom, hogy megnézné a babadolgokat, hát azt hiszed a férjem tudta, hogy egyáltalán hol keresse???
Szerintem, amennyire láttam multkor a babákata kórházban, mindegy milyen idő volt, mindegyik talpas, hosszúújjú rugiban volt.
Szerintem ebből vigyél 2-3at, badyból szintén 2-3 esetleg, 1-2 kisrékli vagy kising, kiskesztyű egy kissapka,(esetleg vékonyabb takaró, ha nem adnak) ez kezdésnek biztos elég(én persze jóval többet viszek, mert az Istvánban végig mindent neked kell hozni), nem tudom a te kórházadba hogy van????
A többit meg majd behozza a párod vagy anyósod(úgy emlékszem vele egész jól kijössz)
Mea!
Igen a Tevében kell intéznetek a TAJ kártyát.
A Lőportárban kell az egyszeri anyaságit és a családi pótlékot.
A gyes/tgyás/gyes dolgot meg nem a lakhely szerintei, hanem a munkáltatód székhelye szerinti tb hivatal intézi!Ha pesti a munkahelyed vagy pest megyei, akkor szintén Teve u. I. emelet!
És végül igen a kórházad kerületi anyakönyvi hivatala(polgármesteri hivatal) fogja kiállítani a születési anyakönyvit és a lakcímkártyát is!
Remélem, vili!
Zita!
Húha, gratulálok Csillámnak, bár majd inkább személyesen, ha majd tud jönni felénk.
Remélem minden ok velük
And!
Szerintem az az anyag a műgyanta amiről beszélsz!
A férjem pont most döntötte el, hogy a mi garázsunkban is az lesz valószínűleg
Kórházi pakk: na azért leegyszerűsítettem a lényegre, de ha a párom minden nap jön, meg anyukám is, akkor bármiben hiányt szenvedek, csak rájukcsörök és hozzák...
Úgy vagyok vele, nem nyaralni megyek, hogy minden frinc-francot magammal cibáljak
Ari vagy, tetszett a hasonlat
Ma ért a következő arculcsapás!
A függönyös hölgyemény (aki varrná a függyönyeinket+ karnis mindegy fél millió ft-ért), közölte, hogy mégse tud jönni holnap felmérni a végleges mennyiséget, (eddig azért nem jött mert szabadságon volt, aztán mert a kolléganő volt szabadságon és egyedül volt az üzletben)most meg, mert a kolléganő kórházba került stb....
Most ne nézzetek rosszindulatúnak, de amikor 3-4 hete beszélgettünk, akkor mondta, hogy szeptemberben mindig van áremelés....és nem tudom miért de amikor telefonon beszéltünk egyből ez ugrott be...
NA DE AZT ADJA MEG NEKI A JÓISTEN HOGY ERRE BLAZÍROZZON, MERT AKKOR ÚGY OTTHAGYOM PERSZE ISMÉT KERESETLEN SZAVAK TÁRSASÁGÁBAN HOGY ARRÓL KÓDUL ,NEM HOGY FÉLMILLIÓT DE EGY HUNCUT FORINTOT SE HAGYOK AZ ÜZLETÉBEN, OSZT MAJD LESZ FÜGGÖNYÖM KARÁCSONYRA. FÜGGÖNYNÉLKÜLISÉGBE MÉG SENKI NEM HALT BELE, A TEREMBURÁJÁT NEKI!!!!!
Na én is eldugulok, mert ki fogtok zárni a soraitokból
Megann 38+1