Új privát üzeneted érkezett!

Betti!
És megvan már a teszted? Ha nincs, akkor gyors vegyél, és tesztelj egyet holnap! És hozd az eredményt! Hány naposak egyébként a ciklusaid? A Fertilityt mióta hazsnálod? Met az oldal ugye átlagolja a ciklusokat, így írja ki az adatokat!

moni

Moni!

Előfordulhat, hogy most van pé-d. Azt írtad, hogy nem volt tüsző az UH-N? Nekem a múlt hónapban a 17. napon volt pé-m és a pé+11 napon megjött.

Betti
betti73

Fél 4-re vagyok beírva de lehet előbb megyek...
A párom is bejön velem, akárcsak a szülésnél...
Õ is beleélte magát hogy most megfogant a baba...KépKép
Köszi mindenkinek s zorítást!!

Betti, Keditke!nagy a drukk ezerrel!!!

zsuzska80
Szombathely

27-28 naposak a ciklusaim, a fertility-t 2 hónapja használom. Sokkal korábbra tette a mensi előrejelzésemet, mert a múltkor a pé+11. napon jött meg, most 6 nappal korábban volt pé-m (11. napon) és most a pé+18. napon járok. Előtte volt két 27 napos ciklusom. Azt olvastam valahol, hogy ha pé. után 16 napig fent van a hő az már nagyon jó jel. Majd kiderül!!

Betti
betti73

Zsuzska!

Nagyon szorítok!!!!!!!!!!!!

Betti
betti73

Sziasztok!

Végre végig olvastalak benneteket Kép.

Holnap megyünk megvenni a csempét és a járólapot. Vagyis a csempét még csak a konyhába. Oda fehér alapon barnás sárgás elmosódott minta. Szóval oda zsírcseppsárgát választottam Kép.
Ugyan ilyenl lesz a járólap.
A közlekedőben ugyan ilyen mintás csak kékben. A nappaliban meg hasonló sötétebb barnában. A wc-ben még nem tudjuk, ott valami egyszerű lesz.
A fürdőbe meg minden rosszat megcsinálunk amit mondtatok hogy inkább ne. Fekete csempe (nem tök fekete, olyan márvány mintásan van benne szürke is), vörös fugával, bordó plafonnal (ez még nem tuti). Ha nagyon kényes, akkor a fönti fürdőt fogjuk használni. De a csap az jó lesz, mert nekem nem tetszenek a beépíthetős csapok, meg szekrényt nem tudok az alá elképzelni. Különben is fehér lesz, mert az ugye jól mutat a feketén.

Hétvégén kigletteltük az összes plafont, most már csak egy réteg és lehet festeni KépKép.

Megkerestük a gázcsonkot is. Vagyis a szomszéd, mert nagyon izgatta a fantáziáját. Képzelhetitek milyen ciki volt, hogy mi bent dolgozunk, egyszer csak látom, hogy a szomszéd nyakig benne van a gödörbe és keresi a vezetéket Kép. Végül is meglett. A rajzon 2 m-re van a telekhatártól erre mi megtaláltuk 60 cm-re Kép. Nálunk minden így van lerakva Kép. Nem tudom emlékeztek e a villany béléscsőre? Mindegy ott is iszonyat mennyiségű földet megmozgattunk mire meglett Kép.

Ja, ma megyek nődokihoz ha minden jól jön össze. Kicsit izgulok. Szerintetek a rákszűrés bajt csinálhat a babának, ha esetleg lenne?

Kép

Kép
vkhajni

Zsuzska, én is nagyon izgulok érted Kép.

Betti, ne hagyd magad befolyásolni, várj azzal a teszttel. Különben én is nagyon izgulok már, remélem lesz eredménye ennek a kollektív szorításnak Kép.

Kép

Kép
vkhajni

Előről:

Kép

Hátulról:

Kép

A száz éve igért redőnyös képek Kép.

Kép

Kép
vkhajni

Hajni!

Ígérem várok még a teszttel! Kép Úgysem lesz időm ma venni. Szerencsére! Kép

Örülök, hogy sikeres volt a csempe-ügy. Bevallom, a fürdőt még nem tudom elképzelni! Kép

Betti
betti73

Betti!
Beatrix vagy? Akkor nagyon boldog névnapot!Kép
Kép

Kép
Kép
maminti81

Betti, akkor én is boldog névnapot neked Kép.
A feketét pirossal nem tudod elképzelni? Szerintem nagyon erotikus lesz Kép. Néhány illatos gyertyával.....hmmmmmm. Na jó, ez másik topik téma Kép.

Kép

Kép
vkhajni

Köszönöm Maminti! Igen Beatrix vagyok! Kép

Köszönöm Hajni! Kép

Engem a bordó plafon zavart meg egy kicsit! Kép

Betti
betti73

A plafon még nem biztos, de valami sötét szín kell. Lehet hogy ez sötétkék, vagy piros, vagy mit tudom én.

Kép

Kép
vkhajni

Hajni!
Kérdezted, hogy a rákszürés nem árthat-e a babának, ha van. Szerintem tuti nem, mert a várandósság elsö felében azt hiszem, kötelezö megcsinálni. Én szerdán megyek dokihoz, azt hiszem, nekem is megcsinálja.
A sötét plafon nekem is furi...Kép

Kép
Kép
maminti81

Maminti, köszike az infót. Akkor ezért már nem kell izgulnom.
A sötét plafon azért kell, mert ha most fehérre festjük, akkor az egész világos lesz, és az a szándék, hogy sötét erotikus hely legyen. Na jó, a sötét egy kicsit durva, mert 150*150-es ablak van rajta Kép. Tudjátok mit, hozok majd róla fényképet és meglátjátok ha kész Kép.

Kép

Kép
vkhajni

Hajni!

A kép jó ötlet!!! Kép Nekünk a háló lesz erotikusan sejtelmes! Kép

Betti
betti73

Nálunk a háló inkább szerelmes lesz. Megnyugtatóan halvány lila falakkal, fehér bútorokkal. Az egész olyan habos-babos lesz Kép.

Kép

Kép
vkhajni

Hajni!
Hú, ahogy magam elé képzeltem a fürdőszobát, olyan érzésem volt, mint a pokolban. Vagy valami bűnbarlangbanKép. Ez most vicc lesz: most még míg ketten vagytok erotikus, de akkor is annak fogod látni, mikor a gyereked által nyakig telef*sott nadrágot próbálod ott tisztogatni?

Betti!
Igen-igen. Emlékszel ugye az 1 hét múlva című teszteléses fogadalmunkra? Minimum 5 nap késés kell hogy legyen, különben elfenekellek!!!KépKépKépKépKépKép

Zsu!
Szorítok, hogy minden rendben legyen és ne fájjon!

Inci!
Itt az elemzés:
Te: fém (jin)
párod: fém (jin)
Kedvező kombináció, mivel mindkét partner képes megérteni a másikat. kívülálló számára nem tűnik ez a kapcsolat szorosnak és bensőségesnek, mivel mindketten gyakran járnak a maguk útján. Ebből azonban nem lehet magára akapcsolatra következtetni, mert éppen ilyen emberek képesek erős és tartós közösséget alkotni, különösen akkor, ha mindkettőjüknek elég önállósága marad. És ez nemcsak a mindennapokra vonatkozik, hanem jól átvihető a szexre is. Ott még néha a szikrák is pattognakKép

Kép
Kép
Kép
vica1982

Vica!

Igenis értettem!!!!! Parancs!! Most már lenyugodtam, de a gyomron kicsit kavarog hullámzóan.

Betti
betti73

Hát nem tudom, én ezzel az erotikussággal úgyvagyok, hogy mi visszük be a szobába a szexet és az erotikát és nem a szobától lesz kedvünk. Megb*szta a kiskutya, ha már külső segédlet kell a vágy fellobbanásához.Kép Én a férjemre gerjedek, nem a szobáraKép Jó-jó tudom ez CSAK ránk vonatkozik. Akinek nem inge...tudjátokKép Nem tetszhet mindenkinek ugyanaz, mert akkor nagyon unalmasan nézne ki a világKép

Kép
Kép
Kép
vica1982

Betti!
Csak vicceltem ám!KépKépKépKépKép
Minden drukkom a TIÉD!

Kép
Kép
Kép
vica1982

Vica, reméljük akkor már lesznek onnan szép emlékek, amire visszaemlékezek. Különben is, miért ne láthatnám a fürdőt attól még erotikusnak. Majd a felső fürdőszobában mosok és akkor nem lesz ilyen gond.

Kép

Kép
vkhajni

Vica!
Párosban nekem még nem mondtad meg a feng-shuit:
Én 1981.08.03.
Ö 1982.04.01.
Kép

Kép
Kép
maminti81

Én ezzel máshogy vagyok. Szerintem időnként ha az ember bemegy valahova, egyből kívánós lesz. És az ilyen helyek jót tesznek egy fárasztó nap után. És a füstölők, illat gyertyák is a játék kedvéért vannak ott, nem azért hogy azokat kívánjuk meg. Szóval én egyátalán nem értek veled egyett ebből a szempontból.

Kép

Kép
vkhajni

Sziasztok Csajok!

Nagyon sokat írtatok! KépKép

Egyelőre a táblák, aztán majd írok is vmikor... Kép

Kép

Kép

Betti,
Boldog névnapot!
Kép

Kata
kata1977
Hatvan

Én lámpaoltásra gerjedek. Ez ilyen pavlovi reflex.

Kép

Kép
kamilla306

Kamilla, ezek szerint ti világosban alszotok? Kép

Kép

Kép
vkhajni

Hajni!
Értem, mit mondasz. Nem is kötekedésből mondtam. Másmilyenek vagyunk, és másként gondolkodunk. Lehet, hogy azért látom még így ezt a hálószoba dolgot, mert nekünk most az a hálónk, ami később gyerekszoba lesz. Iletve egy darabig (ha megszületik) egy szobában leszünk, amíg az emeleti háló kész nem lesz. És elég fura lenne egy vörös posztós, gyertyás, érzéki szobában egy csipkés, habos, macis, nyuszis kiságy, egy rakat pelenkával.Kép
Nincs harag?

Kép
Kép
Kép
vica1982

Már miért lenne harag? Azért eléggé sarkítottad a dolgot, így tényleg érdekes. De a fürdőszobán azért annyira nem látszik hogy gyerek van. A hálónkba meg igen is beleillik egy gyerekágy. Szerintem a romantikába, az idillbe bele tartozik egy cuki kiságy Kép.

Kép

Kép
vkhajni

Na, ezt jól kitárgyaltuk.Kép
Majd látni szeretnék képeket a kész hálóról és bene a kiságyban édesen alvó Pöttömről. NEM IS OLYAN SOKÁ!!!Kép

Kép
Kép
Kép
vica1982

Amint lesz ilyen képem egyből berakom ígérem Kép. "Nem olyan soká"-t nem igérek, de minden tőlem telhetőt megteszek.
Így is úgy izgulok a doki miatt. Azt sem tudom mit mondjak neki. Szerintetek elvigyem a görbéimet? Vagy nem fog még vele foglalkozni?
Tiszta idióta vagyok, de ez lesz az első komoly lépés a baba felé, és iszonyatosan izgulok. A párom meg nem foglalkozik az ilyen dolgaimmal, ő csak annyit mond hogy menjek és csináljam.

Ja, azt nem is meséltem, hogy ő az össze UH-on ott akar lenni Kép.

Kép

Kép
vkhajni

Kata!

Köszi! Kép

Betti
betti73

Hajni!Nem lámpagyújtásra, hanem lámpa OLTÁSRA!!!!

Kép

Kép
kamilla306

Szelivi,
jó hogy előrebocsátottad, hogy ne izguljunk, így is kitört a frász, mikor olvastam, hogy mi történt Veletek. Tényleg bámulatos a lélekjelenléted! Kicsit aggódni is kezdtem, eszembe jutott, hogy májusban nekem is volt egy kis méhszájsebem, majd meg is kérdezem a dokit, hogy mi lett vele azóta. Lehet bármilyen hatással a terhességre? Pontosan miért kell pihenend?
Érdekes én is jobban véreztem a beecseteléstől.

Lola Kép
elképzeltem a hajbókoló unokáimat. Kép Egyébként nagyon rémes a sós kamilla, de férjem mindig ezzel öblöget, ha fáj a torka... ez a perveziója úgy látszik. (Nagyon gyógyszerellenes) Bevallom pár napja már nem csinálom, most nagyon vacak a gyomrom, már a vitamint is alig tudom magamba nyomni.
Most néztem, hogy lassan túl is vagy az első harmadon! Mikor mentek orvoshoz?

Mami: nekem is nagyon tetszik, eddig még ezen nem is gondolkodtunk, ez igazi nyelvész probléma Kép S a nagyszülőket hogyan fogja hívni? Mert én papának és mamának hívom őket, anyukám vas megyei, ott ez a szokás.

Adókedvezmény: személy szerint én is sajnálom, de tanulok szociálpolitikát az egyetemen, ahol mindig ez volt a példa az ún. "perverz elosztásra" Ez tényleg egy szakszó-nekem a kedvencem. Kép Azért perverz, mert minél többet keres valaki, annál többet kap, azaz a szegényektől megy a gazdagabbak felé a pénz.
Na először vettem gyakorlati hasznát a tanulmányaimnak, hogy ilyen okosakat irogathatok Kép

Hajni úgy örülök, hogy mész orvoshoz! Kép Vidd el a görbéidet szerintem, nekem kérte volna a doki, csak én meg nem mértem. Abból nagyon sok mindenre tud következtetni! Gyorsan meglesz így az a habos kiságy a háló sarkában. Kép
A házikó nem semmi!

Beuka, a páromék a román-magyar határon álltak ennyit, de a másik irányba nincs sor. Hát nem tudom Székelyudvarhelyről elég rémes képeket láttam a híradóban, de talán addigra helyre jönnek a dolgok. Nagyon érdekes lehet egy székely lagzi, majd részletes élménybeszámolót kérek!

Lányok, már megint elutazott a párom. Kép Tökre elegem van...

Zafír

Kép
Kép
zafír

Kamilla, ez tejesen ok. Értettem mit mondtál. De ha leoltjátok a lámpát sötét van, és szex közben nem szokás elaludni. Nálunk meg úgy működik, hogy ha kívánós vagyok, akkor akármi törpénik az én párom nem alszik. Szóval ebből kiindulva lámpaoltás=szex, lámpagyujtás=alvás

Kép

Kép
vkhajni

Hajni, mondani fogod az orvosnak hogy 2 éve probálkoztok és eddig nem jött össze??

zsuzska80
Szombathely

Zafír!
Kép Hova utazik ennyit a párod?
Enyim férj tegnap jött haza!Kép Nagy volt az örömKép

Beu!
Ma kaptam levelet egy székelyudvarhelyi barátomtól. Udvarhely egy részét is elöntötte a víz, a környezö falvakban nagyon nagy a pusztítás. Többen meg is haltak. Remélem, akiknél a lagzi lesz, nem érte öket a katasztrófa!

Kép
Kép
maminti81

Zafír, igen mondani fogom, meg azt is, hogy szeptemberben szeretnénk a kivizsgálásokat, és hogy addig mit kell tennem, meg mikor kell mennem a hova. Szóval ilyen dolgokat. Kíváncsi vagyok mi lesz. Ráadásul ahhoz a dokihoz megyünk most, akinél én születtem. Olyan kíváncsi vagyok rá Kép.

Kép

Kép
vkhajni

Én kérdeztem de nem baj, én is szorítani fogok mi lesz!Hányra méssz??
Aztán mesélj ám mi volt!!

zsuzska80
Szombathely

Jajj, igazad van. Ezer bocsika. Kép Kicsit ütődött vagyok. 4-6-ig rendel a doki. Olyan fél négy körül indulunk.
Amíg be nem megyek addig én is izgulok érted. Utánna nem merem garantálni, de szerintem kész is leszel addigra. Te is izgulsz?

Kép

Kép
vkhajni

Hajni!!

Várjuk nagyon a beszámolót!!!

Lányok!

Sajnos volt egy kis vörös "löket", úgyhogy mindenki abbahagyhatja a drukkolást, szorítást, egy hónap múlva lehet ismét szorítani, de addig pazaroljuk enegiáinkat a soronkövetkezőkre! Kép Kép Gondolom, hamarosan rendesen megjön és holnap reggel már a hőmön is látszani fog.

Betti
betti73

Bea, neked még akartam írni, csak elfelejtettem. Nagyon szívesen, és szólj hogy mi kell még, mert magamtól nem tudom kitalálni még itthonra sem a kaját, hát még máshova. Ha megtervezetd mit akarsz főzőcskézni, akkor segítek elkészíteni Kép.

Azt még nem is írtam, hogy nálunk nem lesz vezetékes telefon az utcában még vagy fél évig. Most mondták a Matávosok (vagy hogy hívják most őket?). Az UPC viszont nyomul ezerrel, úgyhogy fél év múlva már kár is hogy kiépítse a vonalat, addigra mindenki talál megoldást a telefonálásra szerintem. Az internet meg nem náluk a legolcsóbb, úgyhogy ....

Kép

Kép
vkhajni

Hajni!
Én is szorítok, hogy minden OK legyen a dokinál. Te is nála születtél? Hűha..akkor jó öreg lehet....KépKépKépKépKép (Egy szót se szóljak, hiszen én is öregebb vagyok náladKép)
Tök jó, hogy ott akar lenni a férjed minden UH-n.
Az meg hogy izgulsz teljesen normális. Mikor mi kijöttünk 1 éve a dokitól,( aki azt mondta, hogy mindent rendben talált, akár a köv. hónapban jöhet a baba) úgy örültünk, meg ölelgettük egymást, mintha azt mondta volna, hogy egy egészséges baba rugdalódzik a pocimban. Pedig nem.Kép
De úgy érzem, hogy vagy ez, vagy a köv. hónap sikeres lesz.Kép

Zafír!
Szegény Te! Rossz lehet a párod nélkül.Kép Meddig lesz távol? Jobban vagy már?

Zsu!
Neked is lassan már kezdhetem a drukkolást, ugye?
Mennek a + energiáimKép:++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++Kép

Kép
Kép
Kép
vica1982

Vica épp ezt akartam mondani. Én vagyok a legfiatalabb talán a topikban és ilyeneket mondasz nekem Kép. Fel vagyok teljesen háborodva. Különben biztos nem lehet fiatal. Anyu azt mondta, hogy akkor volt pályakezdő amikor én születtem azóta meg már eltelt egy pár év. Na mindegy, ha nem normális akkor megyek máshoz. Igából még csak válogatok.
És úgy örülök, hogy nem néztek hülyének, mert minden kis baromság miatt izgulok Kép.

Kép

Kép
vkhajni

Zsuzska! Hajni!
Mindkettőtökért megy a szorítás! Aztán írjatok ám le mindent részletesen!

Olyan hihetetlen így nézve a táblát, hogy proone már a 26. héten, Nicika is már a 15. héten tart! Mintha most lett volna zebra Nicika, aztán már a 2. harmadban jár! Hogy szalad az idő! Már rég volt zebra! Még Vica 5 zebrájából, ha nem csal az emlékezetem akkor 4 kiadó! Uyge? Betti, Editke! Most már tessék pozitív tesztet venni! KépKépKépKépKépKépKépKép

Hajni!
A szomszédunkban egy korunkbeli srác lakik egyedül. Bikavadítóan vörös a hálója, nagyon erős narancs az előtere, nappalija, de amikor megnéztem a fürdőjét meglepődtem. Mindezek után valami hasonlóan extrém fürdőt vártam, mint amit ti terveztek, és meglepődtem a hófehér fürdőn, egy két színes mintás csempével. Nagyon-nagyon megtetszett, ha tehettem volna leverettem volna a mienket, és hasonlót rakattam volna. persze ahány meber annyi szokás, és ízlés! Én láttam fekete fürdőt, a másik házban mikor épült, nekem nem jött be. De biztos nagyon nagyon extra lesz a hófehér szaniterekkel a tietek. És a fehér plafon szerintem sem megy hozzá, én is valami bordót tudnék elképzelni. Bordó törülközők, bordó lámpa, és én egy bordó bordürcsíkot is tennék a csempék közé a helyetekben!

moni

Betti!
KépKépKép
De örülök azért, hogy csak Kép-t láttam a leveledben. (Én azért [size=-2]egészen halkan még mindig bizom benne, hogy nem jön megKép[/size])

Kép
Kép
Kép
vica1982

Betti!
Kép vagyok pedig úgy szorítunk!

moni

Én már lassan indulok.
Igen izgulok, de a párom bejön velem!Kép

Hajni szorítok neke is ezerrel!!

zsuzska80
Szombathely

Betti, még nem mondom hogy Kép, én is bizakodó vagyok.

Móni köszi a drukkot. Úgy izgulok, mintha valami randira készülnék Kép. Még a lábkörmömet is levágtam Kép.
Nálunk az egész ház visszafogott színekkel lesz, csak a fürdő lesz ennyire extrém. Szóval nálunk fordított hatás lesz mint a srácnál. Különben nekünk is nagyon tetszenek az erős színek, csak sajna nincs annyi pénzünk, hogy olyanra fessük így a fürdőben éljük ki magunkat Kép.

Kép

Kép
vkhajni

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?