Szelivi,
jó hogy előrebocsátottad, hogy ne izguljunk, így is kitört a frász, mikor olvastam, hogy mi történt Veletek. Tényleg bámulatos a lélekjelenléted! Kicsit aggódni is kezdtem, eszembe jutott, hogy májusban nekem is volt egy kis méhszájsebem, majd meg is kérdezem a dokit, hogy mi lett vele azóta. Lehet bármilyen hatással a terhességre? Pontosan miért kell pihenend?
Érdekes én is jobban véreztem a beecseteléstől.
Lola
elképzeltem a hajbókoló unokáimat.
Egyébként nagyon rémes a sós kamilla, de férjem mindig ezzel öblöget, ha fáj a torka... ez a perveziója úgy látszik. (Nagyon gyógyszerellenes) Bevallom pár napja már nem csinálom, most nagyon vacak a gyomrom, már a vitamint is alig tudom magamba nyomni.
Most néztem, hogy lassan túl is vagy az első harmadon! Mikor mentek orvoshoz?
Mami: nekem is nagyon tetszik, eddig még ezen nem is gondolkodtunk, ez igazi nyelvész probléma
S a nagyszülőket hogyan fogja hívni? Mert én papának és mamának hívom őket, anyukám vas megyei, ott ez a szokás.
Adókedvezmény: személy szerint én is sajnálom, de tanulok szociálpolitikát az egyetemen, ahol mindig ez volt a példa az ún. "perverz elosztásra" Ez tényleg egy szakszó-nekem a kedvencem.
Azért perverz, mert minél többet keres valaki, annál többet kap, azaz a szegényektől megy a gazdagabbak felé a pénz.
Na először vettem gyakorlati hasznát a tanulmányaimnak, hogy ilyen okosakat irogathatok
Hajni úgy örülök, hogy mész orvoshoz!
Vidd el a görbéidet szerintem, nekem kérte volna a doki, csak én meg nem mértem. Abból nagyon sok mindenre tud következtetni! Gyorsan meglesz így az a habos kiságy a háló sarkában.
A házikó nem semmi!
Beuka, a páromék a román-magyar határon álltak ennyit, de a másik irányba nincs sor. Hát nem tudom Székelyudvarhelyről elég rémes képeket láttam a híradóban, de talán addigra helyre jönnek a dolgok. Nagyon érdekes lehet egy székely lagzi, majd részletes élménybeszámolót kérek!
Lányok, már megint elutazott a párom.
Tökre elegem van...
Zafír