Új privát üzeneted érkezett!

Látom, hogy mi vagyunk a legöregebbek a párommal a csapatban! Kép

Betti
betti73

Most már végre beszállok én is a társalgásba, mert eddig csak pötyögtem-pötyögtem-pötyögtem...Kép

Szelivi!
Tudsz ám ijesztő dolgokat írni. De örülök, hogy azért nem lett nagy baj.Kép

Lola!
Bocsi, a múéltkor elfelejtettem írni, hogy a teát csak egy hónapig ittam, erre a ciklusra szerintem a bogyók hatottak.Kép Örülök, hogy jól vagytok és írjál mindig sokat, mert könnyesre röhögöm magam rajtuk.KépKépKép

Zsu!
A te írásodon is olyan jót nevettem, hogy majd be pipiltem...KépKépKép

Most hirtelen ennyi.
Kép

Kép
Kép
Kép
vica1982

Na akkor MÁRA UTÓLJÁRA!!!Kép Lola és Betti24.

Lola:tűz-föld
Az ilyen kapcsolat harmonikus lesz, mivel mindkét partner kölcsönösen ösztönzi és megihleti egymást. A tűz kitűnő fantáziája a föld érzékenységével együtt jó alapot képez ahhoz, hogy egész életükben megmaradjon az egymás iránti vonzódásuk. Szerelmük egén csak akkor gyülekeznek sötét felhők, ha a tűz partner idővel lehangolónak találja, hogy kissé száraz, konzervatív társa nem tart lépést tempójával.
A szexben az a fontos a tűznek, hogy tiltott dolgokat élhessen át. A tűz vezetni akar, mégis örül annak, ha föld párja tudja az irányt. Ebben a kombinációban kerülni kell mindent, aminek a vízhez köze van. Ezen kívül a tűz partnernek arra kellene használnia energiáit, hogy a föld segítségével több mélységet vigyen a szexualitásba.

Betti:fém (jin)
párja: tűz (jang)
Képzelj magad elé egy kovácsműhelyt. A tűz itt nemcsak alakíthatóvá alakítja a fémet, hanem keményebbé, ellenállóbbá is teszi. A fém emberek általában megpróbálják partnerükre erőltetni akaratukat, ami mindenképpen romboló hatású. A tűz partner természeténél fogva viszont azon igyekszik, hogy átalakítsa a fémet, ami sosem tűnik kellemes folyamatnak. Szerencsére mindkét félnek jó a humorérzéke és még a legkellemetlenebb helyzeteknek is el tudja venni az élét.
Tapintat és érdeklődés- ez legyen a két hajtóerő.

Hát mára elegem van a feng-shuiból, meg a gépelésből is.KépKépKép

Nem is tudom van-e még itt valaki???

Kép
Kép
Kép
vica1982

Vica!Köszi,de ez fura viz+tüz,pedig jól kijövünk már 8 éve(2 év ház.ság)Kép.Este vendégünk lesz ,nem tudom mikor jövök legközeleb ,de lehet ,hogy csak hétfön.Mindenkinek jóóóó hétvégét!!!!!!
Betti ezt neked: küldöm+++++++++++++++++++++++++++++++++
+++++++++++++++++++++++++DRUKK,DRUKK,DRUKK!!Kép
Vendég

Sziasztok LÁnyok!

Mára befejeztem a melót! Nekünk pénteken is fél 5-ig van a munkaidő! Kép

Jó hétvégét mindenkinek és jó babagyártást! Kép

Betti
betti73

Köszi Keditke! Neked is ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ++DRUKKKK!

Vica TündérBoszi!

Nagyon köszönjük az elemzéseket! Pusszancs

Betti
betti73

Szia Kisbagoly!!!

Én 2004. októberben ugyanígy voltam, ahogy most te. Akkor már 8 hónapja szerettünk volna babát, és egymás után több tesztem is negatív lett. Elmentem dokihoz, aki adott gyógyszert, amitől megjött. A következő hónapban semmin gondom nem volt, majd decemberben terhes lettem. Most 37. hetesek vagyunk.
Szóval szerintem a dokit ne hagyd ki, mindenképp csak segíteni fog.

Üdv.
Viki
(a 2005. őszi babáktól)

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Editke, Betti!
Mennek a DRUKKJAIM!!!!!!+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ +++++++++++++++++++++++++++++!!!
Aztán hétfőn jó híreket akarok látni!!!

Jó hétvégét mindenkinek!

Puszi:

Vica

Kép
Kép
Kép
vica1982

<font color="0000ff">Lola!
Igen, megszüntetik az adókedvezményt, viszont megemelik a családi pótlékot. Az én esetemben így éppen többet kapok egyébként...</font>

KépKépKépKép
proone

Itt van részleteen leírva, hogy mi változik a mostanihoz képest: http://www.magyarorszag.hu/100lepes/csaladtamogatas

KépKépKépKép
proone

Sziasztok!

Van ma valaki?

Nekem sajnos ma is dolgoznom kell délig, úgyhogy, ha van valaki onlájn, akkor szivesen venném, ha társalogna velemKépKép
(Hű, de hivatalos voltamKép)

Kép
Kép
Kép
vica1982

Halló VICA!
Be kell mennünk vásárolni, de utána jövök és csevegek Veled!
Olyan rég voltunk már a párommal vásárolni, lehet, hogy sokáig maradok, de sztem délig még benézek.
Te szegény még ma is dolgozol Kép
Nálad van még a könyv?
Tudom, hogy már nagyon eleged van, de megnéznél minket is?
Bea: 1980.09.22
Párom: 1974.12.20.
KÖszi előre is!!!
Szép napot és kitartás!!! Kép

Kép
Kép
beuka

Szia Beu!!!

Az előbb írtam egy csomót, de elszállt.KépKép

Szóval: Te: fém (jang)
párod: fa (jang)

Rátok is ugyanaz illik, mint Zsuzskáékra. Nem sokat kell fentebb nézned, itt van mindjárt.Kép

Remélem még hazaértek ebéd előtt, de énmiattam nehogy siessetekKépKépKép

Kép
Kép
Kép
vica1982

Szia Viki27!
Köszi a bíztatást, megpróbálom összeszedni magam, és elmenni dokihoz. Gratula a babához! Kép
Kisbagoly
kisbagoly

Leléptem!

Pussz mindenkinek!

Vica

Kép
Kép
Kép
vica1982

Sziasztok Lányok!

A méhszájseb tudomásom szerint sokmindentől kialakulhat, nekem régen azt mondták, hogy a hormonok változása miatt. Most a doki nem mondta, hogy mitől van, de említette, hogy az alfelemen ilyenkor sokkal több vér kering. Aztán én úgy okoskodok, hogy biztos talált a sok vér egy gyenge pontot és elindult.
A szigorú fekvést nem részletezte, de nekem azt jelenti, hogy én fekszek egész nap, kivéve ha wc-zek, vagy eszek, vagy öltözök, vagy ülök és itt írok. A párom hazament anyósékhoz csempézni, de előtte vett nekem kajcsit három napra, úgyhogy éhen se fogok halni.
Azt szeretném a T. szakértőktől (Tőletek) megkérdezni, hogy kinek van esetleg szorulása és mit csinál vele. Sajnos nekem 4-5 naponta kell alapesetben nagyot alkotni, és szerintem ez nem egészséges a babára, másrészt erőlködni se nagyon akarok. Már kaptam Tamarinlax nevű lekvárt, de nem merek csak fél kiskanállal bevenni belőle.

Lívia és Tünde baba, 2006. 04. 03.
Kép
szelivi

Sziasztok!!

Szelivi Nekem is vannak hasonló giondjaim. Szerintem a Joghurt segírhet, vagy a sok folyadék is.

Vica ne haragudj, nem értem vissza délig Kép
most meg szunyáltam, nemrég ébredtem föl.
KÖszönöm, hogy leírtad!
Olvastam, hogy veszekedtetek, sajnálom Kép tegnap mi sem voltunk valami jóban Kép De írtad azt is, hogy inkább átléptetek rajta és nem beszéltétek meg. Asszem egyszer Kamilla is ezt írta. Igazából ha veszekszünk legtöbbször nálunk is így van ez. PEdig ugye nem szabadna magunkban tartani, de lehet, hoyg a fiúknak jobb így "túllenni" rajta. Szerinted?

Olik gratulálok a kifiúhoz!!!

Zsuzska nem hangzik jól az a leégetés. Biztos nem lesz semmi gond, nem is fogod érezni! Kitartás!Szorítok!!!

Zafír nagyon édes a párod, hogy így aggódig értetek! MElyik hatráon kellett annyit várniuk?
MI Székelyudvarhely mellé megyünk.

BEtti NAGYON SZORÍTOK!!!!!

Gyöngyi sajnálom a tesztet, de amíg nem jön meg, hátha van remény!

Maminti Erdélyben Székelyudvarhely mellé Székelyvarságra megyünk. Meghívtak bennünket egy alkodalomba. Igazából a lagzi Udvarhelyen lesz, csak a család Varságon él (ott fogunk aludni) Csütörtök este megyünk, és hétfő reggel már itthon kell lennünk a melo miatt Kép
Már nagyon várom! Remélem azért nincs olyan nagy gáz odakinn.

Hajni megkaptam a méleket KÖSZÖNÖM SZÉPEN!!!!
A kaviárral én is épp úgy vagyok, mint Te. ÉS a tenger gyümölcseit sem eszem meg.
Voltatok ma csempét nézni??
HA elfogadsz egy javaslatot szerintem ne vegyetek fekete vagy bordó fényes csepét, különösen "vizes" helységekbe, mert nagyon kényes. DE biztos találkot Nektek megfelellőt, hisz olyan szépek vannak!
Nekünk végül a konyhában nem is lett csempe, mert a pult és a felső szekrény közé az asztalos ugyanolyan ultanyagot rakott.

Lola én szeretném ha majd anyának szólítanának, de a mami is nagyon édes!

Kép
Kép
beuka

Anita mi van Veled? Megjött?
Dolgozol?

Kép
Kép
beuka

BEírogattam a Fertilitybe a hőmérsékletemet és ha igazat most jó el b...tuk ezt a hnapot Kép úgy néz ki a 18. napon volt pé-m. Akkor már nem számítottam rá. Ha ez igaz, akkor most megint jó sokára fog megjönni. Pedig már azt hittem beáll 28 nap körülire.
Ráadásul megint tele vagyok pattanásokkal.

Kép
Kép
beuka

Sziasztok!!!

Szia Beu!!!

Köszi kérdésedet márjobban vagyok!!!Még nem jött meg és remélem nem is fog.Nekem ilyenkor már megszokott jönni.Sose huztam eddig.Kicsit reménykedünk de csak halványan.Melleim fájnak,meg hatalmasra nőttek.És érzékenyek.Nem dolgozom hétvégén.Ma takarítottam,most ebédeltünk aztán pihi.Jönnek hozzánk a barátaink 2 pici babával.Kicsit kiélhetem magam.

Most kicsit agyalok azon mi van ha babát várok és úgy kell műteni??Azzal nem ártunk -e neki.Mer a műtét az tuti.Duplájára nőtt a cisztám.Mondta doki ezt már nem lehet ott hagyni.Sajna nem szívódott fel.

És veled mi van???Mi jót vásároltatok???

De jó lesz neked a lagziba.Mi olyan régen voltunk.
csanita

Anita Szia!!!

Még nem jött meg?!?!? Ez Tök Jó!!!!!!!
NAGYON MAGYON SZORÍTOK!!!!!!!!!!!!!!!!Kép

Szerintem a dokik már nagyon profik ilyen téren. Gondolj bele hányan szednek olyan gyógyszert a peteérés serkentésére, aminek mellékhatása a ciszta. Aztán gondolom sokuknak sikerül is teherbeesni és lehet, hoyg ciszta is van. Szerintem ne aggódj.
nagyon megérdemelnétek már a babát!!!
este valóban kiélheted magad! Tök jó lesz Nektek!!
Nem vásároltunk semmi különöset, a lényeg a páromnak focicipője volt.
Amúgy megvagyok. Még eléggé meg vagyok fázva.
Szerintem ez a hónapunk sikertelen volt, mert - ha igazat mond a hőm- később volt a pé-em, már nem számítottam rá Kép
Ráadásul hosszú ideje ez az első gyógyszermentes hónapom. Ha most megjön szeptember elején azonnal felhívok egy új orvost, és elmegyek hozzá. Perszee csak a kiskatonavizsgálat után.
Jó lenne, ha nem lenne rá szükség!

Kép
Kép
beuka

Anita!
Mekkora az a nagy ciszt? Szorítok nagyon a baba miatt! Mert lehet akár, hogy fel is szívódik! Az én dokim max. 60 mm-ig engedte volna megnőni, utána szívta volna le.

Vica!
Köszi az elemzést! Miylen feng shui könyved van, mi a címe? Nagyon-nagyon lázba hoztál!

Zsuzska!
Szorítok a lábikód miatt!

Hajni!
Nem akarok tolakodó lenni, de én is lebezsélnélek a fényes, ill. sötét csempéről. Minden egyes vízcsepp meglátszik rajta, és így nagyon-nagyon kéynes. Szóval jól gondold át mind a járólapot, mind a csempét emiatt. Vagy majd ha ott lesz már a siserehad, győzöd a nyoukat eltüntetni! Sőt ha még mosdót sem vettetek, akkor oylat ajánlanék, ami egybe mosdó, és nem úgy van a szekrénybe beleragasztva, mert a ragasztó körül nekünk úgy bevízkövesedett, hogy le se lehet tisztítani! Meg hiába szép, ha a tükör egészen le van engedve a csapig, naponta lehet a víz miatt tisztítani. Kép

Totál nem értem mára ciklust! Nekem a váladék miatt ma van pé-m, de ugye tüszőm sem volt múlt vas., így nem is volt mi megérjen, megrepedjen. Szóval akkor hogyis van ez. ja és a hőm se nem esett le majd emelkedett, és nem is emelkedett ebben a ciklusban eddig 36.5-36.7 között ingadozik. Volt egyzser 36.3, de akkor korán keltem. Szóval semmi nem úgy van, mint ahogy a nagykönyvben meg van írva. Én már nem hiszek se a testemnek, se a hőmérőnek, kizárólag annak amit a szememmel látok, azaza az UH-nak!!!

moni

Sziasztok Csajszik!

Csak bekukk! Egyelőre semmi mensi, hőm mára felment még 2 tizeddel, cicim hatalmas. Párom szerint nagyobb és keményebb, mint egyébként mensi előtt szokott lenni. 27. napon vagyok.

Betti
betti73

MOni az a biztos, ha próbálkoztok. Abból baj nem lehet Kép De igazad van, hoyg az UH-nak hiszel. Az orvos biztos tudja miket beszél. Vagy lehet, hogy ott volt, a tüsző, cask nem vette észre?!?!Egyébként hanyadik napon vagy?
A mosdónkat mi is úgy választottuk direkt, hogy egybe legyen a mosdó része, semmi márvány meg ilyesmi. Így elég könnyű tisztán tartani. A tükör viszont lentig ér, de azt sem tart semeddig letörölni.
Nekem a zuhanykabinnal van bajom. Azt nem semmi takarítani. De olyan jó benne zuhanyozni!

Betti szorítok nagyon!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Hajni mi volt ma csempevásárlás terén?

Kép
Kép
beuka

Vica én is szeretnék 1 elemzést

Párom:71.12.11.
Én :81.02.15.

Beuka
szerintem mostmár nem ti vgytok a legöregebbek.
Próbáljátok meg 2-t naponta a sexet és valszínű nektek is meglesz az eredménye.Nekünk bejött + még sokan másoknak.Próba aztán majd írj, hogy mi az eredmény.
Sok sikert hozzá.

Kép
Kép
incike

Sziaztok!Ebéd elött gyorsan irok,pár sort!
Volt nálam a k.anyu és josolt nekem kártyán,és kimutatta ,hogy nemsokárra babám lesz,és a vágyam teljesülni fog,azt is látta a kártyán hogy mostanába sokat idegeskedek,(pedig nem panaszkodtam neki a m.helyemröl).Kiváncsi leszek igaz lesz-e!KépAzt mondta pár hónap alatt be szokott jönni a "jóslás".Tegnap nem tudtam a hömet mérni ,de ma reggel 36.8 (szerintem pár nap és megjönKép),ha csak valami oknál fogva vissza nem megy 37-re a höm..De azért nem adomfel.Betti!Höd ma is fennt van?????Megy a drukk+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ++++Kép.
Na megyek is (nem tudom mikor jövök legközelebb)de szeretnék + tesztet látni!!Hajrá csajok!!Betti !Rajtad a topic szemeKép!!!!!Puszika!!!!
Vendég

Csajok!látszik hogy hétvége van,totál kihallt a topic!!!Azt hiszem ma már én se jövök többet!!Na páá!!!!

U.i_Egész jól elbeszélgetek itt magammal!heh
Vendég

Sziasztok!

Beuka!
Nagyon alapos az orvosom, meg én is követem végig az Uh-t, már kész profi vagyok, minden apróságot meglátok. Pl. egy hete mikor a cysta kontrollon voltam egyből megláttam egy foltot, elszörnyülködtem, dokim meg is mérte, mondta másnap nem ok, de akkor kedden műtét, én köpni nyelni nem tudtam, majd közölte, hogy az a hólyagom volt... KépKépKépKépKép Jót nevettünk az egészen. KépKépKép Egyébként jól ismer, tudja mindenen beparázok. KépKépKép Így rá is tett még egy lapáttal. Szóval tuti biztso, hogy nem volt érett tüsző. Ma ha jól számolom, akkor a 17. napon vagyok, hőm ma reggel is 36.4 volt "csak", tehát tuti biztos, hogy nincs semmi, meg nem is lesz. Már nagyon várom, hogy megjöjjön, és elkezdődjön a köv. ciklus, vérvétel, meg HSG, és akkor már okosabb leszek.

Beuka!
Ha majd lesznek gyerkőcök, és napi 25-ször kezet mosnak, és nem őúgy ahogy egy felnőtt, akkor nem ezt mondod, mert mást se csinálnál egész nap, mint utánuk törölgetnéd a vízcseppeket! KépKépKép

moni

Moni!!

85 mm-es a ciszta.De 35mm-ről indultunk,hátha felszívódik.De nem tette.Még nem jött meg,de szerintem megfog,mert fájdogál a hasam.
csanita

Hú Csanita! Ez hatalmas!!!! KépKépKépKépKép Miért hagyta ekkorára megnőni? Mikor lesz a műtét? Hányadik napon is vagy most? Nagyon-nagyon szorítok, hogy minden ok legyen!

moni

Moni!!

Mikor elmentem hozzá tavasszal akkor már 35mm-es volt azt mondta ne bántsuk lehet felszívódik,meg van rá az esély.júniusban még nem változott a mérete.De most szerdán mikor vissza mentem ekkorára megnőtt.Ma vagyok a 27 napon.Amint megjön hívnom kell és intézi a műtéti időpontot.Szerintem kb 2 hét.Mert a ciklus közepe tályán csinálják.Nekem laparoszkópiám lesz.Kicsit parázok tőle,altatásban csinálja de 2-4 nap kórház.De eggyuttal átjárhatóságit is csinál,azt legalább nem fogom érezni ugyis azt mondják az fáj.most remélem megjön és akkor műtét,aztán minden ok lesz és jöhet a baba,nem lesz belül semmi akadály.szeretnék minél hamarabb túl lenni rajta!!

De úgy látom nálatok se zökkenő mentes a dolog.
Én azért vagyok mérges mert az előző dokim szedette velem a clostit és nem nézett uh-n,mert ha figyelt volna nem tartanánk itt.

Ma már éreztem,fájdogált a bal oldalam,nem véletlenűl.Nem semmi mérete van!!
csanita

Jó reggelt

Vica köszi az elemzést nagyon sokat dolgozhattál vele, de szerintem ez nálam nem igaz, nem tudom a többiek hogy vannak vele!

Nekünk jól telt a hétvége, babaprojekt ezerrel, remélem meg lesz az eredménye, 3 hét mulva kiderül.

Lola!Akartam írni hogy valaki ezzel jobban jár de Proone megelőzött!(családi kedvezmény)

Ma megyek dokihoz, még nem félek de majd akkor!!
Mindenkinek köszsönöm a szorítást!KépKép
Kata, dobsz egy táblát?

Betti veled mi van??

zsuzska80
Szombathely

SZiasztok! Én vagyok az első?
Végigolvastam a hétvégét és örömmel tapasztaltam, hogy Betti is Editke még mindig versenyben vannak.
Nagyon nagyon drukkolok mindkettőtöknek!!!!!!!!!!!

Nálunk a napokban kéne nagyon belehúzni, remélem össze is jön.

Vica! Köszi az elemzést. Minden szó igaz!

Kép

Kép
kamilla306

Jó reggelt Lányok!

Totál kivagyok! Hőm még fent, hason nem tudok aludni már napok óta, mert annyira fáj a cicim, de ma reggel egy kis narancsos-rózsaszínes dolog van/volt a wc papíron!

Visszaolvasok!

Betti
betti73

A görbém:

<!--attachment: g_rbe-258040.unk*attachment_icon.gif*image/bmp*54.3*g%f6rbe*g%f6rbe%2ejpg --><center><pre>
Képgörbe
görbe.jpg (54.3 k)</pre></center><!--/attachment-->

Betti
betti73

Azt hiszem nem jó a file.

Betti
betti73

Betti szerintem te terhes vagy!Tuti jó a görbéd!
Amig nem piros a narancsos izé addig ne aggódj. Nicikának is volt ilyen. Mi lenne, ha csinálnál egy tesztet?

Annyira drukkolok, hogy ennél jobban már nem is lehet!!!!!!!

Kép

Kép
kamilla306

Kamilla!

Nekem meg már hányingerem van az idegtől!!! Majdnem elokádtam magam a villamoson.

Betti
betti73

Sziasztok Csajok!Kép

Anita!
Tényleg nem jó hír! De látod már a fényt az alagút végén!Kép Akkor kb 2 hét múlva felszel be?

Zsuzska!
Szorítok! Ne félj, mindjárt túl leszel rajta!Kép

Betti!
Ilyen már volt pár napja, nem? Hasad nem fáj? Akkor még minden lehet!Kép Drukk!

Keditke!
Hajrá!

Szelivi!
A Tamarin lekvár nagyon jó. Olyasmi, mint a szilvalekvár, azt hiszem, az is a hatóanyaga. Amikor ilyen gondunk volt, egy jó nagy kanállal diktált belénk Anya. Szóval szerintem ne félj töle, ha a kis adag nem segít!

Kép
Kép
maminti81

Jó reggelt!

Betti!
Először is
Másodszor: amíg nem indul el a piros, addig van remény!!! Nem hinném, hogy véletlenül nőttek nagyra a melleid.Kép NAGYON-NAGYON SZORÍTOK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Editke!
Neked is mennek a drukkjaim!++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ++++++++++++++++++++++++++++++++Kép

Hajni!
Nálunk a f.szobában fehér csempe van világoskék fugával. Az is nagyon sokat tud ám dobni rajta! Én úgy voltam vele, hogy a harsány, nem megszokott csempe csak az első időben érdekes, utána k*rvára meg lehet unni. Tény, hogy a fehéret is, de mi azt találtuk ki, hogy ha már nagyon unjuk, akkor kikaparjuk a kék fugát, és teszünk helyete sárgát, vagy akármit. Mondjuk a WC, mosdó, kád nálunk vil. kék úgyhogy valami ahhoz menő szín kell, de még nagyon ráérünk, ,mert nem unjuk mégKép (Szép is lenne egy év utánKép)
Most szept. 11-én lesz 1 éve hogy ott lakunk. Szerintetek mivel ünnepeljük?

Beu!
Sajnálom, hogy te sem voltál túl jóban mostanában a férjeddel. Nálunk úgy van, hogy ő se szereti egyáltalán, ha nem beszéljük meg, de a végére annyira belefáradunka vitába, hogy nem látom értelmét újra megújra ugyanazokat az érveket elsorolni. Még ő szokta felhánytorgatni, ha nem beszélünk meg valamitKép

Kép
Kép
Kép
vica1982

Betti!
Mi van, ha nem az idegtöl van hányingered?Kép

Kép
Kép
maminti81

Sziasztok!ma elmegyünk kirándulni,és gondoltam gyorsan benézek ,mert kiváncsi voltam Bettire!!Mikor tesztelsz??Tuti + lesz.
Ma nekem is 37 .-re visszakuszott,de megvárom a 35 napot(legkésöbb adig "ha" megjön).
Betti drukk++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Mennem kell mert mindjárt indulunk TihanybaKép...Holnap + tesztett szeretnék látni "hallod Bett"ez az én megérzésem hogy babát vársz és szeretném ha nekem is sikerülne és egyszerre szülnék ,tök jóóó lenneKép...Puszika!!!Hajrá csajok!!!
Vendég

Anita!
Nagyon szurkolok érted, hogy baba is legyen, meg a ciszta is eltűnjön onnan!!! nagyon megérdemelnétek már.Kép SZORÍTOK!+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++Kép

Szelivi!
Nekem a rostos őszibaracklé szokott segíteni. Bár nincs sűrűn iyen problémám. Volt olyan időszakom (vagy egy év), amikor egy nap 4x!!! És teljesen normális volt! Lehet hogy azért vagyok sovány, mert csak átszalad bennem a kaja???KépKépKép

Kép
Kép
Kép
vica1982

Jaa a görbém:
Kép
Vendég

Annyira aranyosak vagytok, hogy drukkoltok, mindjárt elbőgöm magam!!! Nem merek tesztet csinálni. Hasam nem fáj, csak a melleim, de úgy mélyen bent.

Vica!

Köszönöm a névnapi üdvözlést! Kép

Betti
betti73

Hajrá KEditkének is!

Maminti! A fény az alagút végén a Clark Ádám tér!

Kép

Kép
kamilla306

Betti!
Annyit tudok mondani, hogy
Ezzel sem magadnak, sem a leendő babádnak nem használsz! Mosd meg az arcod egy kicsit hideg vízzel, és próbálj arra gondolni, hogy ha ott van, akkor még 8 hónapig ott marad, ha nincs, akkor meg felesleges idegeskedni. (Mondom ezt én, aki az előző hónapokban már a PÉ utáni 5. napon lévő hányingert is a babának tulajdonítottamKépKépKép)

Kép
Kép
Kép
vica1982

Betti!
nagyon nagyon felcsigáztál! Szerintem baba van a dologban! Hányinger, feszülős cici, no vérzés... Szóval mikor is kellett volna megjönni? Mikor lehet tesztelni? Nagyon-nagyon izgulok érted!

Zsuzska!
érted is! Mind baba ügybne, mind lábikó ügyben!

Nekem meg képezeljétek, ma a 18. napon ugrott fel a hőm. Pénteken, a 15. napon volt tojásfehérje, szombaton, és tegnap meg hasfájás. Szóval most már tutira nem értem az egészet! Ezeknek ajeleknek nem egyszerre kellene jelentkezniük?? Na mindegy. Jövő héten szerda vagy csüt.-ön kellene megjönnie, mert az utolsó ciklusaim 26. ill. 27 naposak voltak. Az már csak másfél hét. Mondjuk nagyon jó lenne, ha megjönne mondjuk szerdán, mert akkor pénteken csináltathatnám a 3. napos vérvételt.

Most megyek, ma még biztos benézek többször. Martin most kelt fel, csinálok neki v.mi reggeleit, mert 9-re jön tanítványom. Hétvégén volt uyge itt a Karnevál, szombaton majdnem 11 volt mire ágyba kerültek, tegnap viszonylag korán keltek, Viki nem is aludt du., így most ájulat van. Kíváncsi vagyok Viki meddig fog aludni! Kép

moni

Most már nyugodtabb vagyok! Valószínű, hogy a fáradság is közrejátszik. Két napja nem tudok aludni. Kép

Anita!

Drukkolok nagyon a műtéthez.

Szelivi!

ZABKORPA a kulcsszó! Zabkorpa joghurtba/kerfírbe. Ezen kívül tudnám még ajánlani a napi egy almát, illetve most összel a körtét. Ja és rengeteg folyadék!

Editke!

DRUKKKKK!!!!

Zsuzska!

Mikor lesz az égetés?

Móni!

Jó, hogy ilyen alapos a dokid.

Betti
betti73

Móni!

29. napon vagyok. Tegnap-ma lenne aktuális a mensi. A múlt hónapban már ilyenkor jócskán leesett a hőm. A fertility a holnapot javasolja tesztnek.

Betti
betti73

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?