Sziasztok!!
Szelivi Nekem is vannak hasonló giondjaim. Szerintem a Joghurt segírhet, vagy a sok folyadék is.
Vica ne haragudj, nem értem vissza délig
most meg szunyáltam, nemrég ébredtem föl.
KÖszönöm, hogy leírtad!
Olvastam, hogy veszekedtetek, sajnálom
tegnap mi sem voltunk valami jóban
De írtad azt is, hogy inkább átléptetek rajta és nem beszéltétek meg. Asszem egyszer Kamilla is ezt írta. Igazából ha veszekszünk legtöbbször nálunk is így van ez. PEdig ugye nem szabadna magunkban tartani, de lehet, hoyg a fiúknak jobb így "túllenni" rajta. Szerinted?
Olik gratulálok a kifiúhoz!!!
Zsuzska nem hangzik jól az a leégetés. Biztos nem lesz semmi gond, nem is fogod érezni! Kitartás!Szorítok!!!
Zafír nagyon édes a párod, hogy így aggódig értetek! MElyik hatráon kellett annyit várniuk?
MI Székelyudvarhely mellé megyünk.
BEtti NAGYON SZORÍTOK!!!!!
Gyöngyi sajnálom a tesztet, de amíg nem jön meg, hátha van remény!
Maminti Erdélyben Székelyudvarhely mellé Székelyvarságra megyünk. Meghívtak bennünket egy alkodalomba. Igazából a lagzi Udvarhelyen lesz, csak a család Varságon él (ott fogunk aludni) Csütörtök este megyünk, és hétfő reggel már itthon kell lennünk a melo miatt
Már nagyon várom! Remélem azért nincs olyan nagy gáz odakinn.
Hajni megkaptam a méleket KÖSZÖNÖM SZÉPEN!!!!
A kaviárral én is épp úgy vagyok, mint Te. ÉS a tenger gyümölcseit sem eszem meg.
Voltatok ma csempét nézni??
HA elfogadsz egy javaslatot szerintem ne vegyetek fekete vagy bordó fényes csepét, különösen "vizes" helységekbe, mert nagyon kényes. DE biztos találkot Nektek megfelellőt, hisz olyan szépek vannak!
Nekünk végül a konyhában nem is lett csempe, mert a pult és a felső szekrény közé az asztalos ugyanolyan ultanyagot rakott.
Lola én szeretném ha majd anyának szólítanának, de a mami is nagyon édes!