sziasztok!
megjöttünk mi is a nyaralásról. sajna az idő nem volt kegyes hozzánk, pont amikor a balcsinál voltunk végig esett az eső,ugyhogy nem tudtunk fürödni és nem lettem csoki
(bár ez nekem igen nehéz lenne ennyi idő alatt verőfényes napsütésben is)
de nagyon jol éreztük magunkat.berekfürdö a naygiékkal szuper volt ott tudtunkstrandizni, Florát alig lehetett kirángatni a medencéből
a balcsin is eltöltöttük az időt. elmentünk fedett stranrda, meg játszóházban voltunk, vásár is volt. elmentünk Veszprémbe az állatkertbe, de a Dali kiállításról nem tudtunk , pedig még turista irodát is megkérdeztünk, hogy esőbe milyen programmmokat tudnak ajánlani
egy hetet még Pozsonyban töltöttünk az is jo volt, bár engem nem nyügözött le annyira a város.meg mondjuk akkor már elegunk is volt a rossz időből
szóval nagyon jo volt kár hogy vége és kár hogy most meg tanulnom kell, mert két hét mulva államvizsgázok
. De már csak két hét és vége
!
Köszönjük a jokivánságokat és igy utólag minden Krisztának én is boldog névnapot kivánok!
A képek a gyerkőcökről szuperek
Manó!
örülök, hogy nincs nagyobb baj. sokat gondoltam rád, hogy mi van Imivel. zsiga nagyon sokt nőtt! szuperek a srácaid!
na rakok fel egy pár képet
ezzel a pillangoval akartunk a balatoni habokat szelni
(kalappal
fürdözés anyosommal. ekkor már ovatosabb volt mert kétszer lebukott a viz alá . a medencébe az anyáknak nem lehetett menni, az én kislányom meg nem zavartatta magát ment mindenfele a pillangoval és elesett.de szerencsére egy kis pityergésen túl nem volt komoly ijedelem.
a lubickolás végén
ezt a ruhát ő vette. meglátta a boltban, fel kellett venni és azota éjjel nappal immár harmadik hete a lányomon van. szerencsére mostmár csak a póló kell neki(a gatyiról elfeledkezett).de ebbe alszik, barbie nézi a hogy fürdik.nagyon cuki. már kétszer sikerült kimosnom, deakkor is egyfolytába barbiet nézte , hogy megszáradt-e.
voltunk játszoházban is. szuper volt, mi is mindent kipróbáltunk
bocsi ha sok voltam. majd még Pozsonyrol is rakok fel
sziasztok
enci