Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok, nem tűntem el tegnap, csak egésznap ettünk Kép. Most meg itt van Hanci a vállamon, és rettenetesen megijedt mert tüsszentettemKép:. Éjjel egész jól aludt,10-8 ig, 2 ébredéssel,úgy látszik a Béres csepp meghozta az étvágyát -kopkopkop.

Mi ma du szeretnénk menni a Malomba,de ha nagy tömeg lesz,lehet, h nem megyünk be. Zsolt,köszi a parkolós infót!

Roz,ma már csak jönnek, és utána legalább ezen nem kell izgulnod! Hancit egy csomószor hanyatt találom, pedig hasra fektetem, de direktbe még nem láttam a fordulást,na persze visszafelé sem megy még,így aztán hamar felébred és követelőzik. Ja, és a játszószőnyeg a járókában van, elvan benne,rajta, de azért nem abban "tárolom" egésznap. Már várom, h megtalálja a kezét-lábát,mert olyan cuki csörgőbörgői vannak hozzá. De mostanában a hangját hallatja,lehet, h énekesnő lesz Kép.

Sam, a Te Hannád hajnalban szopizik?És utána gyorsan visszaalszik?

Nana, klasszak a nyaralásos képek,biztosan pihentető volt azért, és milyen csöppség is volt Veletek!

Lili, remélem ablakot nem pucoltál ekkora hassal,ilyen idő előtt! Azért pihenj is,nem kell mindent egynapon megcsinálni!

Syg, miért kellett hasi UH Leonak? A csípőjét is megnézték?

Kép
seriff

Syg!

A keresztanyám nagyon happy lesz hogy a (50+... évével) őt nézted Dani anyukájának KépKépKép

Én ezen képek közül csak az utolsón vagyok rajta, rózsaszin poloban és hosszú szoknyában

Ez a 1/2-1 óránként való visszaaltatás Danira is nagyon jellemző volt, ő is csak igy aludt hosszabb ideig. Az egész elég stresszes volt, állandóan figyelni, mert ha túlságosan felébredt már nem lehetet viiszaaltatni

KépKép
KépKép
nana09

nana
én azt hittem ő nagymama Kép még gondoltam is hogy milyen fitt Kép

seriff
nálunk igaz rácsnincs de áki is nagyon szeret a játszoszőnyegen "hemperegni" meg ezt a baby tornázó is nagyon szerti ha udvaron vagyunk ott van kint járokában azt meg azért szerti mert ahogy a lányok motoroznak ketten kergetik egymást ugy zörögnek hogy folyamatossan azt nézi és " kiabál" ma már nem aggódom tl a dolgot pedig tegap még sminkeltem is Kép hát ma már sminket sem kapnak nézhetik a szemem alatti karikákat Kép tudod mia furi az evéssettekkel kapcsolatban jutott eszembe áki ugy kb2 hetente " vált" ezt jelenti hogy 2 hétig zabál szó szerint 210 ml tápi melett szopizi is aztán 2 hét mulva csak szopik és kb 80 ml tápikat fogad el és ilyenkor éjszaka is kell és ilyenkor délelőtt alszik ha zabálos időszaka van akkor meg este 8tól reggel 7-8 ig alszik egyhuzamba és csak 12 után alszik el ugyhogy már eljessen beáltam én is erre tudm 1-2 hét pihi után jön az ujabb kelés
olyan fura dolagik vannak

mino
mizujs veletek megint nincs net vagy időd nincs balcsi ? hasfájás hoy áll te ? pihi? alvás?

sam
hát az éjszaki felkelésnél én is sos-t kiáltk mert adri még mindig ébred bár pár napja csak olyan egyszer 1-2 óra feélé és utánna reggel 1/2 7 ig huzza de ő is még ezsik mi ezzel a teával jártunk ugy hogy na akkor kapjon azt háth leszokik de nem jött be sőt rosszabb lett mert mondjuk kelt 12 kor adtam neki teát ha elfogadta de volt hogy ugy a felhoz vágta az üveget hogy csak ugy nyekkent szóval 12 kor kelt adtam neki teát kb 1 óra mulva rájött hoy becsaptam és kérte tápit ugyhogy hiába akartam leszokatatni csak rosszab volt mert 1 óra mulva ujból kelt

syg
egy megnyugtanatás tudod mondtam hogy tesómék kislánya is ilyan mint leo anyafüggő Kép és ő is csak cicizett és 4 hós kortól leglásbb az éjszakáákat átaludta egyik pillaatról a másikra szóval szerintem leo is rá fog jönni arra hogy ott vagy és hogy aludhat nyugodtan Kép
bár a nappi alavása mostanra ált be erre déli nagyalvásra addig csak szenvedtek

lilike
merre jársz remélem nem a létra tetején baletozol??remélem a sok sikamika miatt most pihensz ?

kecsoné
vled mi lehet remélem kata baba elindul magától nem inditgatják

hu csajok én nem tudom mi van ma velem de olyan lusta vagyok meg álmos meg minden bajom van még meg sem fésülkötem de legalább ez a hülye szoba halad már csak az ablak hiányzik reméle maz i időben megjön már ez diéa dolog nem nagyon megy nekem kivagyok éhezve valami jó kis éességre ma diós tésztát kapnak csajok uuuugy ennék belőle tészta dió pfuj tiszta szénhidrát Kép nyam milyen jó is ez pedig Kép csak sajna nem nekem Kép
ráadásul tegnap kerestem egy fotot és nézegettem az albumot miylen csini voltam az ókorban na minegy majd sak lezsek valamikor olyan sohanapján Kép

Kép

Kép

Kép
roz23

Seriff, hurrá,hurrá! Hanci rájött, hogy finom a tejecske!
Hasit a hányás miatt csináltatott a drnő, csípőt nem nézték, mert etrm. az Izsákira mentem. A központiból többet nem kérek!
Leot a feje "húzza" át a hátára, én már kifigyeltem.

Nana, ha jobban megnézem, valóban van köztetek "néhány" év. De szemüvegben, félig eltakart arccal nem néz ki 50+-nak!

Leo aludt 2,5 órát de. 2*-i visszaaltatással.

Kép
sygnum

Sziasztok!

Tegnap ctg + uh még mindig semmi . Jol birja bent a kiscsajszi . Kazacsay doki azt mondta hogy ha semmi addig akkor szombat azaz holnap reggel 8-kor randizunk a korházban , és beinditja . Huu nagyon cidri . Már csak orákat számolok , de most probálom mindenfélével lefoglalni magam . Ha lesz valami akkor Samnak megy sms .

Vigyázzatok magatokra meg a picurokra
Üdv . Kati +Kata /40+2/

Kép
Kép
Kép
kecsone

úgy látszik ezek a nyaralós képeink elég megtévesztőek. Kép

Seriff, te milyen "csöppségre" gondoltál? A legkisebb manó aki velünk volt Dani (ő 2,5) a lányok a kádban 4 és 6.

Mi ma is voltunk Malomba, csak beugrottunk, mert anyukám az Erdei-ben "felügyel". Ma már jóval kevesebben voltak mint tegnap és szerintem holnap, holnapután újabb hullám várható.
Ha tehetitek ma menjetek.

Kecsone,
Kicsit idegörlö lehet igy várni a nagy pillanatot. Nem irigyellek és szoritok ezerrel!

KépKép
KépKép
nana09

Hali!

Syg!
Nem tudom hogyan lehetne tudat alatt rábeszélni őket hogy aludjanak éjjel.
Beszéltem a neten védőnőkkel és nem jó ha napközben lefárasztjuk vagy bekajáltatjuk őket este mert attól még inkább nem alszik.
Szerintük minden babónál ki kell várni hogy magától álljon be erre.
Sztük olyan öt hósan már el szokták kezdeni hogy sokat alszanak éjjel de tanácsként mondták hogy ha szopis a baba akkor ne váltsuk fel mással mert akkor meg arra szokik rá és annál rosszabb.

Seriff!
Hanna az utóbbi pár napban két három óránként kel fel enni éjjel.
Nem igazán eszik csak szív egyet kettőt és kész .
Én soha nem altattam Hannát és így megtanult magától elaludni.
Akár délelőtt vagy éjszaka vagy esti pancsi után eszik és leteszem az ágyába.
Fogja az alvós pelóját és addig nézelődik míg el nem alszik.
Szóval könnyen lehet altatni.

még ma jövök.

sam

Kép

Kép
samchee

Sziasztok!

Megint én.

Nem régen hozzánk került egy alig használt heverő és egy natúr fa színű három ajtós szekrény.
Mivel nem tudjuk hová tenni így nagyon olcsón eladjuk.

A heverő kék színű, mintás plüss huzatos ágynemű tartós, nagyon jó állapotú.

A szekrény pedig natúr fa színú tologatós ajtajú, egy pici hiba van az alján.
Polcos és akasztós egyaránt.
Nagyon-nagyon olcsón adjuk mert nekünk nem fér el és nem akarom hogy kinn tönkre menjen mert azért meg kár.

A szállítást is vállaljuk.

Ha tudtok valakit akinek kellene írjátok már meg.

Köszi

sam

Kép

Kép
samchee

Sam, gondoltam, hogy így van. A lefárasztással pont az ellenkezőjét érném el -így is keveset aludt eddig-, bekajáltatni meg hogy lehet egy anyatejes babát? Úgysem eszik csak annyit, amennyi kell neki. Nem fog túlórázni azért mert én úgy szeretném.
Szóval gondoltam én, hogy várni kell, csak fárasztó.

Kép
sygnum

Leona rekordokat döntöget. De. is és du. is 2,5 órát aludt a 12,5 órás éjszakai alvás után. Igaz sokszor vissza kellett altatni, de ilyet még nem nagyon csinált.
Ráadásul harmadszor fordul elő a héten, hogy du. hosszabban alszik.

Kép
sygnum

Sziasztok!

Rozi, ablakot azért nem fogok mosni, sőt függönyt sem Kép, a hűtő piszkálja már a szemem egy jó ideje. Na, majd a jövő héten. Kép

Az éjszaka borzalmas volt, alig aludtam, de aztán megjöttem nst-ről és aludtam fél egyig. Nagyon jól esett.... Kép
A picuri nem nagyon akart mozogni, ezért megmocorogtatták, sajnáltam, nekem nincsenek még igazi összehúzódások, jövő héten kell csak mennem kotrollra.

Kecsóné, gondolok Rátok nagyon!!!!! Kép Nagyon jó érzés lehet tudni, hogy nemsokára ott lesz! Kép

Sygnum, ez is nagyon szép időszak, igazad van! Én is élvezem nagyon. Csak estére nagyon elfáradnak a lábaim.

Ma d.u-án voltunk a Malmot megnézni, hát, semmi extra érzésem nem támadt.... Olyan pesti plázás.... nem jött az a mindig itt szeretnék lenni érzésem... Kép

Szép estét mindenkinek!

Lili+Zsófi
birolili

Sziasztok!

Igaz Roz, nem volt netem..
Öszinte részvétem a ovónénik szivatása miatt, de már túl vagy rajta, és biztosan minden klasszul ment!

Lányok, ha tudtam volna írni, én egyből szóltam volna, hogy Nana haja hosszú, vörös! Tehát a hölgy nem lehet... De mosolyogtató volt... Kép Kép Kép

Sam
Szédület, milyen klasszul fejlődik Hanna!! Csodák ezek az aprólékok! Kép Kép
Azt én is halottam, hogy a pasik lustábbak, és később csinálnak mindent, de nézzétek meg Liolga Marciját! Másfél hónapos fotón kinyomja magát!! Hihetetlen..

Bálint ezen a héten elkezdte szépen tartani a fejét, és ő is elkezdte a fekvőtámaszt! Kinyomja magát! Momdjuk még csak rajtunk tornászkodik, az ágyban még csak emeli a fejét, és oldaláról hanyatt, és vissza fordul. Hogy szalad az idő! Már 9 hetet is betöltöttük.
Csípő UH-t írtam már??

Kobudoék tegnap nálunk jártak. Elhozta megmutatni a hordozó kendőt. Még korainak tartom a kengurút, és persze hétfőn megkérdezem a kontrollon az ortopéd dokibácsi véleményét..Mivel nagyon ritka a segítségem, ugye állandóan viszem magammal a Drágámat. A hülye időjárás miatt meg marhára fájnak a váll-felkar ízületei, és a bébihordozót alig bírom el néha..

Kecsóné
Várjuk Samtől az infókat, de tuti nem lesz semmi gáz! Kacsa tudja a dolgát. Ezt Te is tapasztaltad már! Drukkolunk!!! Kép Kép

Egyenlőre én is úgy vagyok a malommal, mint Roz! Zsolti képei egyenlőre kielégítették kiváncsiságomat, na meg Andrisom is.
Éva, Orsi
Szóval a csajokelkedtek enni-aludni.. Nagyon klassz! Milyen ügyes Hanna is a pörgéssel és az evéssel?! Meg Leoka a nagy alvásaival..
Bálcsi este 8-és 10 között alszi el, és általában már 5-6 órákat alszik, és utána kel enni. Szóval az éjszakánk már kezd beállni! koppkopp...én is..

Lil
Ha varrok hordozókendőt, akkor nem kell neked is egy? Mert ha megveszem egyszer a hosszát az anyagnak, akkor a szélessége miatt kijön mégegy! Így, hogy kipróbáltam, rájöttem, nagyon jó. Főleg az én problémáim miatt, és mert lehet benne fekve is szállítmányozni a Babót!

KépKép
mino

Sam
A bútorokkal kapcsolatban megkérdezem a nővéremet. Most akarnak az unokahugomnak ágyikót venni, meg szekrényt..

Éva
Még pár napja írtad, hogy agresszív vagy. Szerintem nem ... Csak a babád iránti hatalmas felelősség, a nemalvás, az állandó készenlét neurotikussá tett, és sündisznóként válaszolsz az ilyen sérelmekre, mint ami az UH-n ért.
Ha tévedek, ne haragudj!!

KépKép
mino

SbeaZsolti
Hétvégével kapcsolatban még mindig áll, amiről beszéltünk nyaralás előtt! Holnap tel??

Szép álmokat, puszi: Noé

KépKép
mino

sziazstok
mino
a hordozo kendőt te varrod vagy varatod igaz csak köbe kell szegni vagy más is kell hozzá?
tdsz kötési modokat kob azt is mutatott?

syg
ez szuper nagyon ügyi leo Kép

nana
neked hogy tetszett a malom?

egyébként most lehet hogy ezel nem fogtok egyetérteni de leirom amit a malomról gondolok szerintem jó hogy van csak nem valo abba környezetbe az monstrum nekm nem tetszik a külseő része abszolut nem illik a városképbe bár én elég régi modi vagyok de szerintem csűnya az egész kívülről aztán lehet minden csudajó van benn meg csom klassz dolog de utálom hogy megöli a kicsi hangulatos helyeket mert mostmár minden iatl oda fog járni vásárolni én pl imádtam a kis iroszerben dolgozni ott páran ugy összekovácsolódtunk tök jó volt jó volt a hely semmi extra de egyszerüen imádtam ezkben a nagy plázákban nincs semmi "meghitség"vagy nem is tudom minek mondjam zavar a tul sok ember is én jobba szertem az egyszerű dolgokat nekem ez egy kicsit tulsok aztán lehet hogy egyszer eljutok és mást fogok gondolni róla nem tudom

na tul vagyunk a nagy megmérettetésen hát.... mit is mondjak végült átmentünk még is csak anyukhoz oda vártuk az ovonéniket mert ide jött az a hülye álmenyezetes na mindegy ott is jó volt csak 1 gáz volt niki egy kb 15 prc után megunta és elkezdett hisztizni hogy átmegy a dédihez aztán addigaddig hogy kinyitotta za ajtót és már ott sem volt de szerncsére az én tündéri anyucim minig jókor érkezik és gyorsan megdumálta nikivel hogy jöjjön vissza de azért jo be mutatakozott a csajom pont annál a kérdésnél tartottunk mennyire szófogadó pfu.... gondolhatjátok ok hüly ekérdést tettek fel és minden re rákérdeztek és 1 és 1/2 órát voltak ott !!! kiakadt de egyébként tündériek voltak hoztak ajándékt nikink nagyon tetszett neki meg beszélgettek vele .... jó volt de jó hoytul vagyunk rajta ami meglepet 4 doboz!!!! folyékony babaszappant kérnek személyenként ??!!! hogy ez minek ne kérdezzétek ennyi kell és kész de szreintem baromi sok még a huzatra törölközöre kell elmnnem jelet venni rávarrni ....

Kép

Kép

Kép
roz23

jó reggelt Kép

uuugy tudnék még aludni de ákikám már 11/2 6 óta karattyol ez időjárás is elég lehengoló pedig ma kiakartunk menni a gulyásfőző fesztiválra na szerintem az is elmarad ilyen szakadó asőben

na felkelt adri is megyek is hozzá mert az kiabálja hamma Kép pedig az éjjel megint 2* volt fent enniKép

Kép

Kép

Kép
roz23

Roz!
Nyugodj meg amikor Bogi ment a bölibe akkor ott is baba szappant kértek.
Annyi mindenre kellett költeni hogy namég.
Most hogy oviba ment amikor az ovónők kijöttek kb maradtak 20 percet és nem tesztelték a gyereket csak mi beszélgettünk. De sztem ahogy Bogi ott volt és kérdezett tőlük megtudták amit akartak.
Nálunk most úgy van hogy havi ötszáz forintot kell beadni és így nem kell bevinni semmit sem.
Nem próbáltad a piacnál a textil boltot és ott megvarratni az ágyneműt?
Nagyon olcsi és jó.

Majd jövök ha lesznek hírek!

Mino!
Ha tudsz valamit küldd el emilben, mármint a bútorról.
Köszönöm szépen.

sam

Kép

Kép
samchee

Jó reggelt!

Ha belegondolok Kecsone már...
Szoritok neki és bizti gyorsan meglesz a kiscsaj (ahogy ő hivja)

Roz,
Kérdésedre válaszolva. Teljesen egyetértek veled szerintem is kicsit elcseszett lett a Malom külső kialakitása, sokkal "finomabbra" is meg lehetet volna csinálni. Mondjuk a belsőről nem is beszélve, nagyon rideg (és koszos. A parkolokban vastagon áll a kőpor...) Növényzet, diszités SEMMI! Pár pad, de az is kevés. Szóval senkit nem akarok megbántani, de elég "vidékiesre" sikerült, bár gondolom a dekorációról és a tisztaságról késöbb azért gondoskodnak.

Nekem - megint- begyulladt a bölcsességfogam, ill. az ín rajta, mivel csak félig törte át kb. 10 éve nem tud rendesen kibujni. Persze tudom (anyukám fogászati asszisztens (IS) volt) hogy fel kellene metszeni, de borzasztóan félek az efajta beavatkozásoktól!!!

Tehát marad a szenvedés!!!

KépKép
KépKép
nana09

hu de izgi mi lehet kecsonéval!!! ?? Kép

sam Kép de ott veszünk jeleket de köben találtam otthon anyuknál 3 vadonatuj erdő kapitányos garniturát még mi kaptuk a tesómmal de soha em volt felhúzva mert nem használtunk kis takarót ugyhogy az jó lesz már csak jelek kelllenek
sam nekünk rengeteg dolog kellett kivagyok akadva rajta még nincs torna cipjője meg 1-2 dolog hiányzik ágyneműt végül nem vettünk és igy is csak ezek mindig bevivős cuccok voltak egy tizes amit gye évközben pótolgatni kell ebben még incs benne az hogy rengeterg uj ruha kelett a nikinek 1 bent cipő egy kinti cipő amit mindig ott kell hagyni és ezen kívül kelett egy bejáros meg ünneplő és mivel bármian vacak cipőt nem veszek a gyerekek 35000 ftban került a 4 pár cipő szandi a szandi volt a legoncsóbb az 5000 ft volt a szil coop emelen lévő kis cipőboltban de még ugye venni kell majd bakancsot is neki télire meg 2 overál is szóval nem tudom bár szerintem benti overált ilyen koszolost turok majd neki bizti találok de egy bejárost kell vennem és ha ehez hozzáadojuk azt is hogy a másik 2 kicsinek is venni kell ez igy már egy kész vagyon mert hiába születek mind télen niki és adri között 1 ruha méret van és niki tavalyi overálja ruhái nem jók adrura ugyhogy alig tudunk valamt használni ákról nem is beszélve mert ugy csak kispasi nam mindegy csak kicsit kiakadtam ezen a sok vacakon megint amit kérnek

nana
akkor meg nyugodtam hogy nem csak nekem nem tetszik Kép az uram szerint maradi vagyok ezek a multéké a jövö tudom igy van de azért nem ilyen formában majd csak megszokom Kép

megyek végre bealiudt áki Kép

Kép

Kép

Kép
roz23

látnátok a csajokat annyira édessek ülnek egy máss melett 1-1 széken lapozgatjáka könveket niki mondja
-nézd kis drágám ott egy paci mond szépen paci
adri mondja
-caciKép
niki
-üüüüüügyes vagy na átod megy ez neked Kép Kép

haláliak ugy birom ilyenkor őket Kép

Kép

Kép

Kép
roz23

Roz!
Lehet hogy én nem tartom a divatot a gyerek öltözködésében, de miért került a négy cipő 35 ezerbe?
Én is mindent megveszek neki ami szükséges és próbálom a legjobb minőséget megvenni, de tízezreket nem adok ki mert felesleges.
Boginak két váltócipőt kellett venni mert tavasszal mát nem volt jó a lábára amit ősszel megvettünk pedig egy számmal nagyobb volt.
Arról nem is beszélve hogy az ember nem keres milliókat(bár nem tudom hogy álltok ilyen téren)
és sztem nem nem kell ennyit kiadni cipőre ami csak egy idényt bír ki legjobb esetben.
Ne értsd félre nem akarok beleszólni de sztem egy kicsit túl reagálod az ovi kezdést.
Hozzá teszem nálunbk meg is mondták az ovónők hogy ne költsünk drága ruhákra mert a gyerekek is tudják már hogy mi az a nike és stb.
Nem szabad hogy ez miatt legyenek különbségek.
de végül is ők tesznek különbséget.
Na mindegy.
Nem félsz hogy eltünnek a dolgok?
Boginak rendszeresen eltüntek a ruhái és nem kerültek meg. És még egy két kislánynak is .
Szóval sajna itt is vannak olyan szülők akik irigylik a másét.
Még egyszer ne érts félre nem bele szólni akartam csak tanácsot adni bár lehet hogy félre érthetően.

sam

Kép

Kép
samchee

Rozi, nekem vannak letöltött - internetről - kötési módjaim a hordozókendőhöz, ha kell. Elküldöm, ha kell, megadod az e-mail címed?

Mino, elfogadom a kendőt, ha tényleg marad annyi belőle. Kép Nagyon szépen köszönöm!!!!!!
birolili

lilike az nagyon jól lenne bár egy oldalon már néztem nekem kinai volt de zaért ha elküldöd átnézem hátha sikerül Kép jozica@freemail.hu

sam

mi sem márkás cuccokat veszünk ruhából rengeteg turis cuccunk van de ciből nem sporolok mivel niki is és adri is rettenetessen csámpás itt nem divatolunk a cipőkkel és nem is nike ... ilyen lyan márkát veszünk hanem itt az a lényeg nálunk hogy ortopédiailag megfelelő legyen és mivel nikinek egyszer már volt gombás is lába mert annyira izzad a lába csak pamut zoknit és bőr cipőt veszünk ez az egyen amin nem vagyok hajlandó sporolni mert ahoz hogy a gerince mindene megfelelőjen fejlődjön kel az hogy jól tartsa bokáját cipő ruhákkal én sem seokat variáltam kapott egy pár uj nadrágot és felsőt és kész nem értem egyébként férre csak tudod nikinek is meg adrinak is külön szilikon betét van igy is cipőjben szóval ők tényleg nagyo-nagyon csámpik és kell a jo minőségű cipő adrinak a ortopédián szoktak kiirni cipőt de azt sem szivessen irják ki mert ugy a tb variál pedig nálla aztán főleg indokolt lenne igy kénytlen vagyok megvenni sajátpénzből a gyógycipőt , az oviba pedig csak azokat holmikat vetem meg amit ők feliratk egyébként miliokkal sehogyan sem állunk sajna mert aaz uram kereken százat plusz néha maszekban vállal gép javitásokat telepitések virus irtásokat...én meg csak gyest kapom meg családi pótlékot szóval nem vagyunk eleresztve magamnak szinte soha semmit nem veszek csak gyerekeimnek de nekik aztán mindent és tényleg nem értetem félre Kép tudom mások is mondják hogy fölösleges ennyit költeni cipőkre de mikor fél éjszakát maszirozuk niki lábát mert üvölt a fájadalomtól akkor inkább azt mondom hogy megveszem neki

Kép

Kép

Kép
roz23

ROZ,
Megint egyett kell hogy értsek! Teljesen igazad van! A gyerek lábacskákon soha nem szabad sporolni, nagyon fontos hogy - ahogy irtad is- ortopédiailag teljesen OK legyen Gondolom ezt a mi doktornénink (SERIFF) és a mi gyógytornászunk (SYG) is így gondolja. A ruhák szerintem is szinte mindegy, bár hozzáteszem sajna "az olcsó húsnak hig a leve" vagy ilyesmi itt is igaz. Nekem az anyukám néha szokott Daninak kinai ruhákat is venni, mondván játszani jó lesz. Na ezek a ruhák szinte soha nem 100% pamutból készülnek (pedig az van rajta!) és kb. 3x mosom ki és már ugy néz ki mintha 1000 éves lenne...

Szóval én ezért is sajnálom hogy a drága jó Malomba, nem nyilt pl. C&A stb.
Hozzáteszem valószinüleg az ott árult ruhák nagy része is China-ban készült, de legalább oda figyelnek a minőségre (én legalább is 100szor kimostam már őket, de semmi bajuk)

KépKép
KépKép
nana09

Sziasztok!

Leo majdnem 2 órája alszik ébredés nélkül.

Malom: nekem tetszik és sztem szükség is volt rá. Oké díszítés, növények tényleg hiányoznak még, de sztem sokmindenre nem volt idejük, nem is nyitott meg minden üzlet még.
Én még Pesten szoktam meg, hogy jó, ha az ember 1 helyen sokmindent meg tud venni+még élelmiszert is+még enni is tud+moziba menni+bowlingozni...Nem szeretek esőben össze-vissza rohangálni a városban.

Lili, én a hasrázogatás miatt utáltam a ctg-t. Nekem is kellemetlen volt és ha elképzelem, hogy szegényke éppen aludt és csináltak neki egy "földrengést"...nekem sem esne jól.

Baba közben felébredt és teleszippantyúzta a pocakot.

Mino, kendőt úgy is tudsz varrni, ha egy 1.40 széles anyagból 2 m-t veszel, hosszában kettévágod és keresztben összevarrod. Érted, ugye?! Szóval kapsz egy 70 cm*4 m-es csíkot. De ha feleztek Lilivel az is jó.
A www.hordozokendo.lap.hu -n találtok sok infót róla.
Sajnos nem most lettem agresszív, mindig az voltam. Már oviban püföltem a fiúkat. De ált. tudom kontrollálni. Csak ne bántson meg senki!
Abban igazad van, hogy most teljesen idegbeteg lettem.
Mikor fogok én legalább 5 órát aludni egyfolytában? De jó Nektek!

Roz, Sam, sztem a cipő minősége nagyon fontos. Egyetlen ruhadarab minősége sem olyan fontos, mint a cipőé (felnőtteknél is!), uis rossz cipő=>megváltozik a láb statikája=>alsó végtag problémák=>derékproblémák=>hátproblémák=>nyaki gerinc probl.=>fejfájás.
Szóval nem mindegy, mi van a lábunkon.
Nike, drága ruhák...A gyerek látja, mi van a szülőn és úgyis azt fogja kérni. Nem mondhatom neki, hogy anya vesz Nike melegítőt, de te nem kaphatsz, mert a többieknek nincs az oviban. Persze ne abban csússzon-másszon, nem abban fogom őt oviba küldeni, de biztosan lesz neki.

Megyek mert sír a hajcsárom!

Kép
sygnum

SYG,

Annak én is nagyon örülök hogy VAN a Malom én is már nagyon vártam hogy legyen, eddig szinte havonta kellett Pestre rohangálni, mert én Kcskeméten szinte semmit nem tudtam "beszerezni" és nem azért mert annyira finnya vagyok hanem mert egyszerüen nem volt.
Én is a bevásárlóközpontos vásárlásra szavazok, csak nekem kivüről nem tetszik és a belső szolgáltatásokkal voltak gondjaim(de mint irtam is) reméljük ezeket még korrigálják.

Egyébként - ez lehet hogy durván fog hangzani- de én imádom az IKEÁt. Tökéletesen felépitett, ember- és elsősorban GYEREKcentrikus áruház. Egyszerüen szeretek odajárni, mégha nem is veszek semmit, például van hogy csak ebédelni elmegyünk oda, persze vmit úgyis veszek (mert nem birom ki) tehát már meg is érte nekik a sok játszótér, játék, olcsó (és finom) kaja. Én rengeteget tanultam Marketinget, az Ikea tökéletesen profi! "Kizsákmányol" úgy hogy még jól is érzem magam! ill elsősorban a gyerekem tök jókat játszik.

Seriffel mi lehet???

KépKép
KépKép
nana09

Sziasztok!

Roz!
Nem tudtam hogy a csajoknak ilyen gonduk van.
Akkor érthető hogy fontos az hogy milyen cipőt hordanak.
Én csak azt nem értettem hogy miért van az hogy négy gyerek cipő ennyire drága.

Holnap lesz a NOX a főtéren nem tudjátok hogy ez már a nyárzáró lesz?
Lesz utána tüzijáték?

Katiról még semmi hír.

Később jövök

Kép

Kép
samchee

Lányok, mikor száll le a méh?
A gyermekágyi részlegre jöhet be látogató? A babát ki lehet vinni? A baba-mama szobákba jöhet be látogató?
Bocs, hogy csak kérdezni jövök, gyereknevelési kérdésekben még nem tudok "segíteni". Kép De majd... Kép

Syg, én is nagyon sajnáltam Zsófit, amikor megrázták, nem is eshetett neki jól...
birolili

Lili!
A méh változó hogy mikor száll le de általában szülés előtt két hét környékén szokott.
Ha nem a rooming-inben vagy akkor oda szopi időt leszámítva bemehet a látogató, legalább is nálunk úgy volt ha nem zavart senkit akkor beengedtük.
A rooming-inben csak a folyosóra a szoba elé jöhet be a szobába nem és a babát sem lehet kivinni csak az ajtón van egy ablak és onnan mutathatod meg.
Ennyi ha van kérdésed nyugodtan.

ÉS A LEGFONTOSABB:
14:10 perckor 3600 grammal 51 centivel megszületett Kata baba.
Mind a ketten jól vannak puszilnak mindenkit!!

sam

Kép

Kép
samchee

Gratulálok a két Katának és köszi Sam!!!! Kép

A baba-mama szobában ugyanúgy el tudsz menni napközben fürdeni, meg rendbe tenni magad? Vagy állandó "baba felügyelet" van? Kép

Szerintetek az első itthon töltött napon legyenek itt a zsülők? Nálatok hogy volt? Én csak nyugalmat és egyedüllétet szeretnék a babának is az első estére és első napra itthonra.... Ki mit gondol erről?
birolili

Nana, holnap lesz tüzijáték, 21:30-kor. A NOX után. Ez a Hírös Hét zárása.
birolili

nem is olvastam roz üzenetét -mert sokáig írtam az enyémet-, de ráéreztem a lábtémára. egészséges embereknek is nagyon fontos a jó cipő!

nana, ikeát én is szeretem, mikor pesten tanultam, sokat jártunk oda csak úgy nézelődni. persze mint ahogy nálad is, vásárlás lett a vége.

katáknak nagyon gratulálok!

lili, elméletileg nem mehet be senki és nem hozhatod ki a babát, de gyakorlatilag nem így van. robi bejött néha-néha, ha nem zavart, meg az ajtóig leot is kivittem. másoknak csak az ablakon mutattam meg. másokhoz viszont bejött az egész család.
fürdeni váltva mentünk a szobatársakkal, így mindig volt vki a babákkal.

nálunk itt volt anyósom, bár ne lett volna itt, az ő horkolásától nem tudtam aludni, meg semmit nem tudott, hogy hol van és állandóan jött kérdezni. én meg azt sem tudtam, hol áll a fejem, nemhogy vele szaladgálni és mutogatni, mit hol talál. egyébként jó, ha neked semmi mással nem kell foglalkozni csak a babával, az is pont elég lesz.

Kép
sygnum

Az ELSÕ napot kérdeztem syg, hogy amikor jövünk haza a kórházból, akkor délutánra kellenek-e a szülők? Mert én nem szeretném, ha itt lennének.
Az utána következő időben tudom, hogy jönni fognak, csak az első napon kellene-e?
birolili

Másoknak? Én nem nagyon szeretném, ha mindenki ismerős, barát, aki csak ismer, bejöjjön a kórházba. Szerintem elegek lesznek a szülők, meg a testvérek, úgyis igazából csak a férjének örül az ember, nem? Kép Büszkék vagyunk a picire, persze, csak hát szerintem az anyának elég a helyzettel ismerkedni, meg a pucurával. Kép Nem?
birolili

Már megint egy kérdés: Nem tud valaki egy olyan ezermestert, aki fel tudná tenni a szúnyoghálót az ablakra? Kell neki keret, nem csak szimplán fel kell tenni. Én nem tudom megcsinálni, ezért kellene valaki, aki ért hozzá. Ha tud valaki, szóljon nekem, megköszönném. Kép Õszre mindenképpen kell, nehogy összecsípjék Zsófit a szúnyogok.
birolili

Lili!
A látogatás kérdést te döntöd el egyes egyedül!!!!
Ha te nem szeretnéd hogy ott legyenek akkor meg kell nekik mondani és kész.
Nem haragudhatnak meg mert nincs min.
Sztem ha valaki megy is segíteni inkább napközben egy kicsit hogy tudjál pihenni vagy főzzön helyetted.
Ha te úgy érzed hogy nem kell senki akkor szólj nekik.
Én szinte csak apának örültem a kórházban és mindenki más zavart mert azért az ember komfort érzete nincs a toppon.
Nálam senki sem volt segíteni mert előtte kitakarítottam és amikor megszültem akkor Boginál anyósom főzött néhány napig Hannánál pedig hordta apa az ebédet egy hétig.
És látogatni Ide haza csak egy hónap után engedtem meg , a szülők jöttek el csak hamarabb.

Még valami apa nagyon szivesen megcsinálja a szúnyoghálót nektek ha gondolod.

sam

Kép

Kép
samchee

Lili, 1. babánál, ha jól tudom, 4 héttel korábban is leszállhat.

Leona megint nagyon ügyi. De. 2 óra alvás ébredés nélkül, du. 1,5;1 óra és most megint alszik. Remélem ez így is fog maradni és a visszaaltatgatásról is leszokik. Vagy túl sokat akarok?

Kép
sygnum

Szia Sam, nagyon megköszönném, ha tényleg megcsinálná, mert a páromat nem tudom ilyesmikre rávenni. Persze nem ingyen gondoltam.
Valami elérhetőséget kérhetek? Az én e-mail címem: b.lili@freemail.hu. Erre ha gondolod, megtudod írni a telefonszámot, ahol el tudnálak érni benneteket. Nagyon megköszönném!!!! Kép Kép

És köszönöm az infókat is! Kép
Lili
birolili

De jó Syg, hogy Leona ennyit elszik már!!! Te is pihenj vele! Kép
birolili

Lili, már az első napon is itt volt, nem örültem neki. Sztem nem kell, hogy ott legyen bárki is.
A másoknak-ot én is úgy értettem, hogy szülők, testvér, nagyszülők. Én is Robinak örültem a legjobban.
Ami még eszembe jutott. A kaja nem a legjobb, jobban jársz, ha visznek be Neked. Én mindig megvártam az ebédet és ha nem volt OK, akkor hívtam a párom, hogy hozzon vmit. Ráadásul mivel vacsoraidőben még a szülőszobán voltam, így nem kaptam vacsorát (15.21-kor született, mégsem!) aznap. Ha véletlenül így jön össze Nálad is, akkor is jó, ha van vmi kaja Nálad.

Kép
sygnum

Ettől a látogatástól félek, hogy megrohamoznak minket.... A párom családja nem a toleranciáról híres, és nem a másik ember érdekeit néző személyek sajnos.... Kép Magyarul "egy kicsit" önzőek.... Na, majd lesz valahogy....
Tudom, hoyg nekem kell helyre raknom ezt a dolgot, de akkor én lesze a hülye.... vagyis a páromnak kellene.....

Köszi Syg. a kaja infót. Azt már eldöntöttem, hyog hordani fogjuk. Kb. 1hónapig, aztán majd meglátjuk...
birolili

Ja, és a kajáért nem szólnak, ha hoz be a párom?
birolili

Lili, nem szólnak, uis kint kell enni, azt eszel, amit akarsz. A szoba előtt van 2 asztal, külön a rooming-ineseknek.
Ha baba-mamásban vagy, könnyű leszerelni a látogatókat, mert megmondhatod nekik, hogy ők nem mehetnek be, baba nem jöhet ki, Te meg nem hagyhatod ott egyedül, így Te sem tudsz kimenni. Még ha ez nem is így van.
De otthon tényleg ne rohamozzanak meg rögtön, akármit is gondolnak, mondjátok meg nekik, h majd Ti szóltok.

Kép
sygnum

Sziasztok,

gratula a kicsi Katának, szépen kivárta az idejét! Kép

Lili,
Minonak a leírást is viszem, most csak felpróbálni vittem a kendőt, bár mivel Bálcsi éppen aludt, Kamillát raktuk bele. Egyébként Nekem a Kismama-kendő van meg, de van egy Nandu leírásom is, ha kell!
A látogatókról: szerintem a legjobb, ha magatok vagytok. Elég megszokni újra az otthoni légkört, összeszokni a babával, kialakítani a szokásokat, hát még mást kerülgetni. Ha meg tudod oldani, főzess pár adag kaját, amit le lehet fagyasztani, és csak meg kell melegíteni. (fasírt, leves, ilyesmi) A húsleves egyébként szerintem tök jó a tejcsinek is, én rengeteget eszek, és kívánom is.
A kajcsit Nekünk még most is házhoz hozzák a Kalmárból, és még jó ideig így lesz.

Roz, egyetértek cipőügyben, ezen nem érdemes spórolni. Dr Leo, Siesta, ilyesmi, nem? A bőrbélés és a talpkiképzés a fontos, de az nagyon!

IKEA, Malom szerintem is nagyon okés!Kép Kép

Uborka elrakva, bespájzolva!!! Úgy szeretem befőzés után elrakni a cuccokat, olyam jól néznek ki!

Pusz:

Kobudo

Kép

Kép
kobudo

Elöször is, nagy-nagy GRATULÁCIÓ Kata-mamának Kata-babához!!!!

Ha tényleg 8-kor beinditották a szülést az nem sok 3. baby-nél du.-án 2-ig??? Vagy nem???

Én a korházban Mindenkinek Nagyon örültem! Nem tudom igazán miért. Olyan euforikus hangulatban voltban hogy megvan végre a kisbabám.
Otthon viszont csak az anyukámat és a férjemet birtam elviselni.
Nálunk mondjuk LÁTOGATÁS STOP volt, amig Dani nem lett 6 hetes -az anyukám- SENKIT nem engedett a közelébe. A férjem testvére nálunk is ki volt akadva hogy mi az hogy nem jöhet el... de én magasról tojtam rá (már bocs) Az én babám, az én családom, az én döntésem!!!

Nem tudom valamelyikötől tud-e abban segiteni hogy hol tudnék utánna érdeklödni annak, hogy ... Szóval a férjem allergiás és asztmás is. Gyógyszereket szed rá. Eddig nem is gondoltunk rá hogy igy lehet hogy nem szabad a kistesóra "törekednünk". Nem tudjuk ez káros lehet-e??? A háziorvosunk meg...hagyjuk, nem hiszem hogy bármi fogalma lenne róla.

Szóval HELP!!! Nem tudom lehet-e... de ha abba hagyja a férjem pár nap után fullad

KépKép
KépKép
nana09

Sziasztok, ma nem voltunk itthon, mert Esztergomban és Pilismaróton voltunk esküvőn és lagziban. Hanci nagyon édesen viselkedett,mindenki megcsodálta, és hazafelé is csak kicsikét nyűgösködött, de Bp-től hazáig aludt.Kép

Cipőügyben teljesen igaza van Roznak, a lábainkon járunk egész életünkben,nem érdemes spórplni rajta!

Katáknak gratula!

Mindenkinek puszi, majd holnap többet írok,de most nagyon elfáradtam és még hátra van a fürcsi, esti evés, stb.

Kép
seriff

sziazstok Kép

előszőr is hatalmas gratula a mamának -babaának
sam köszi a z infotKép

lilke bepotoltad az egész hetit Kép igazad van én sem nagyon birtam látogatókad csak csajoknak örülten de nagyon!!!!!! meg persze apának meg anyumnak és tiszta depis volt hogy nem tudott csak 1 szerbejönni az otthoni dolgokhoz szerintem ha van kajcsi az első napokban iagzán szülökre sncs szükség csak kettőtőkre utánna láthatják még eleget Képtöbbiben nem tudok segiteni nem voltam még baba-mama szobában Kép

syg
remélem jó éjszakátok lesz ezután a sok nappali alvás maitt remélem beáll mostmár leo Kép ügyes kiscaj ő

kob
ugy én is imádom mikor pakolom a polcra cucokkat olan szépek ráp év vettünk anyuval olyan igazi apró kockás kék-fehér anyagot és azzal vonjuk be máég egy soron akupakokat meg az uj üvegekre tavaly ráirtuk ablak festő tollal arannyal hogymi volt benne mert bizti te is jártál már ugy hogy az ubi után mondjuk barackot raktál ua. az üvegbe és átvette az izét
cipő ráhibáztál mi dr .leot használunk a 19 est szerintem még áki is hordani fogja Kép

megyek mert apa nyavajog ülne honfoglalóznia géphez puszika holnapig Kép

Kép

Kép

Kép
roz23

Sziasztok!

Jöttem panaszkodni!
Végre kapzunk apával kimenőt holnap estére hogy a nagyszülők bevállalát a csajokat két órára.
Már nagyon menni akartam a koncertre meg egy kicsit kikapcsolni.
De sajna ugrott az egész mert Bogikám elkezdett hányni.
Most este egymás után.
Szóval irány az ügyelet és most pihen.
Egyszeű vírus a doki szerint jön és megy.
Természetesen nem megyünk holnap de várom az infókat aki volt mesélje el.

sam

Kép

Kép
samchee

Sziasztok!

Gratula a Katáknak!

Cipő ügyben telejsen egyetértünk. Azon az egyen Én sem fukarkodom. Másból soha nem veszek többezres dolgot, de a láb az lényeg.

Sajnállak Sam. Mondjuk Mi sem megyünk, de mi a teraszról legalább hallhatjuk, meg láthatjuk a tüzijátékot.

Voltunk ma gulyásfőzésen. El is döntöttük, hogy többször nem megyünk. Vettünk kaját a Holló lakodalmasháztól, de borzasztó volt, pedig direkt nem ettünk délelőtt semmit. Kép Utána volt egy kis Malmozás. CBA-ban volt jó pelus akció (Libero) 20 darabos volt 990-re meghirdetve, de ott kiderült, hogy 1150 Ft az ára. így is elég jó még. A lift még mindig borzasztó. Légkondi sehol Kép Maga az épület nekünk tetszik kívülről.

Lilla este 20.30-tól reggel 8.30-ig húzta a lóbőrt. Apa alvókáját örökölte a kiscsaj Kép

Szép jóéjszakát Mindenkinek!!!! Kép:KépKépKépKép

Ciao

KépKép
KépKép
sbea

sziasztok Kép

sam Kép nagyon sajnálom hogy nem jött össze a kiruccanás ez egy törvényszerűség szerintem hogy mindig vaklami közbe jön ha eltervezel valami jó kis programot

beáék

szuper ügyes ez a kiscsaj Képhát gulyásfőzért sajna mi kihagytuk pedig nagyon kiakartunk menni vagy talán mégsem sajna ha ilyen vacak volt

az uram rábeszélt hogy ne itéljek kívülről és menjünk ma el a malomban na majd meglátjuk Kép

Kép

Kép

Kép
roz23

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?