Sziasztok!
Igaz Roz, nem volt netem..
Öszinte részvétem a ovónénik szivatása miatt, de már túl vagy rajta, és biztosan minden klasszul ment!
Lányok, ha tudtam volna írni, én egyből szóltam volna, hogy Nana haja hosszú, vörös! Tehát a hölgy nem lehet... De mosolyogtató volt...
Sam
Szédület, milyen klasszul fejlődik Hanna!! Csodák ezek az aprólékok!
Azt én is halottam, hogy a pasik lustábbak, és később csinálnak mindent, de nézzétek meg Liolga Marciját! Másfél hónapos fotón kinyomja magát!! Hihetetlen..
Bálint ezen a héten elkezdte szépen tartani a fejét, és ő is elkezdte a fekvőtámaszt! Kinyomja magát! Momdjuk még csak rajtunk tornászkodik, az ágyban még csak emeli a fejét, és oldaláról hanyatt, és vissza fordul. Hogy szalad az idő! Már 9 hetet is betöltöttük.
Csípő UH-t írtam már??
Kobudoék tegnap nálunk jártak. Elhozta megmutatni a hordozó kendőt. Még korainak tartom a kengurút, és persze hétfőn megkérdezem a kontrollon az ortopéd dokibácsi véleményét..Mivel nagyon ritka a segítségem, ugye állandóan viszem magammal a Drágámat. A hülye időjárás miatt meg marhára fájnak a váll-felkar ízületei, és a bébihordozót alig bírom el néha..
Kecsóné
Várjuk Samtől az infókat, de tuti nem lesz semmi gáz! Kacsa tudja a dolgát. Ezt Te is tapasztaltad már! Drukkolunk!!!
Egyenlőre én is úgy vagyok a malommal, mint Roz! Zsolti képei egyenlőre kielégítették kiváncsiságomat, na meg Andrisom is.
Éva, Orsi
Szóval a csajokelkedtek enni-aludni.. Nagyon klassz! Milyen ügyes Hanna is a pörgéssel és az evéssel?! Meg Leoka a nagy alvásaival..
Bálcsi este 8-és 10 között alszi el, és általában már 5-6 órákat alszik, és utána kel enni. Szóval az éjszakánk már kezd beállni! koppkopp...én is..
Lil
Ha varrok hordozókendőt, akkor nem kell neked is egy? Mert ha megveszem egyszer a hosszát az anyagnak, akkor a szélessége miatt kijön mégegy! Így, hogy kipróbáltam, rájöttem, nagyon jó. Főleg az én problémáim miatt, és mert lehet benne fekve is szállítmányozni a Babót!