Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Rakok fel egy-két sztárfotót!

Csak így tudtam tegnap délelőtt megitatni, amikor csuklott, mert állandóan mehetnékje volt Kép
Kép

Így állok én Kép

Kép Kép

Így eszem az őszibareszt Kép

Kép Kép
Kép

Most megszűnök egy időre Kép
Puszi: Melinda

KépKép

KépKép
bujka

Melinda!
Mekkorát nőt Marcika amióta nem láttam!Hihetetlen!Nyúlott,szerintem.Nagyon édes,igazi nagyfiús.KépPuszi

Kép
Kép
lldicsi

MelindaKép

Marci nagyon cuki!Valami kaloda nekünk is jó lenne, hogy legalább pár percig nyugta legyen. Már az etetőszékben is képes felállni. Persze ha nincs bekötve.
Itt is szottyos idő van Kép

Puszi

KépKép
gigi28

Sziasztok!

Gigi!
Nem semmi, hogy Oli az etetőszékben is feláll. Gondolom szívbajt kaptál, amikor először megláttad. Én mindig attól parázok, hogy felborul benne.
Én is végső elkeseredésemben raktam bele ebbe a dobozba, amibe a vasalatlan ruháit rakom, mert már kezdtem begolyózni Tőle. Kép

Dia!
Marci tényleg nyúlt mostanában. Legalábbis én is úgy látom. Ma mérjük itthon, kíváncsi vagyok mit mutat a mérleg. Pláne úgy, hogy szinte csak tejcsin él és a kanalast csak néha-néha falatozza Kép Kép

Marci időközben felébredt és éppen próbálja széttépni a kis rongyiját. Kép Ja és ülve táncol az egyszervoltos slágerekre. Nagyon édi, ahogy rázza magát Kép

Egyébként kezdek bekattanni ettől az időtől. Kép Nem merek elindulni sétizni Vele, mert állandóan szemereg és nem tudom, mikor lesz megint olyan özönvíz, mint tegnap Kép

Pusz: Melinda

KépKép

KépKép
bujka

Sziasztok!

Gigi!
Csodálkoztam is, hogy nem voltál tegnap délután.Én ma de.kimenőt kaptam, voltam a körmösnél, úgyhogy a kezem, és lábam rendben van.
Szombaton az esküvőre még nincs ruhám, meg cipőm, de végülis még csak szerda van.KépHolnap nekiindulok vásárolni.Te megint vásárolni mész?
Nem lesz ez sok a jóból?Kép

Sofka!
Merre laksz Hidegkúton?Én 7 évig laktam Remetén, a Máriaremetei templomtól 1 utcányira.Tegnap eszembe jutott a jó kis Széphalom Bevásárló KözpontKépLizi papír. stb).Szerettem ott lakni.Lehet, hogy ismerjük egymást látásból?

Melinda!
Nagyon édi Marci fiú!Szerencsére nekem már nem kell kényszert alkalmaznom, hogy megálljon és igyon-egyen Csenge,bár ő világ életében olyan rossz evő volt, hogy korábban az egész napom próbálkozásból állt.Most már jó ideje csak egyedül hajlandó enni, és inni(2 éves múlt áprilisban), és így sokkal jobb az étvágya.A képet nézve, nektek sok gondotok az evéssel nincs, ugye?Kép

Lányok! Tud valaki olyan ruha üzletet, ahol bálna méretre lehet elegáns cuccost kapni?
A C&A-ban néztem, de kifejezetten elegáns, és fiatalos nem nagyon van.

puszi
kriszta75

Szia Melinda!Kép
A mi etetőszékünkbe nincs övKépígy köntösövvel kötöm oda Domit.Kép
Nektek még van mérleg otthon?Hogy én ezt nem tudtam amikor ott voltam!KépVetetek/gondolom nem kölcsönözöd még mindigKép/?Vagy sima fürdőszobaira izgultam be ilyen gyorsan?KépDomi a második felvonását aludja este jövök az osztályzattal.KépPuszi

Kép
Kép
lldicsi

KrisztikémKép

Végre itt! Hát egy kis bevásárlást is sajnálsz tőlem???? Kép Ennyi örömöm már hagy legyen! Külömben holnap jönnek az Andiék füredről és itt alszanak egy éjszakát és azért akarok valami abrakot venni. De Olivér ma enyhén szólva kikészítí az idegeim. Most szerencsére elaludt, remélem ha felébred akkor jobb napja lesz. Mi is meghallgattuk a rossz gyerekes számot. Lehet, hogy magára ismert mert egyfolytában vigyorgott! Bálna boltot én nem ismerek!! Ha találsz egyet szóljál nekem isKép Hát az biztos, hogy Csenge nem nagy evő mert lassan Olikám utoléri a 11 kilójátKépKép Képzled azt olvastam egy másik topikon , hogy a Vörösmarty téren ősszel nyílik egy H&M, de állítólag nem lesz benne gyerek ruha Kép Idióták!!! Nincs email címed?

MelindaKép
Szerencsére nem tud felborúlni a székkel. Épp néztem tegnap, hogy az állán meg a lábán zöld foltok vannak. Hogy mikor szerezte azt nem tudom!! Tisztára kezd nagyfiús lenni a foltjaival!

Reggel nézem a híradot erre mutatják, hogy az egyik hipermarketben belesütötték az egeret a kalácsba!!!!!!!!!!!!!!!!!!

KépKép
gigi28

Sziasztok!

Gyorsan bejentkezek, hogy nem tűntem el újból, csakhát Lackó igen rossz időszakát éli már második napja. Semmi alvás napközben, csak nyügi-nyügi-nyügi. ÉS MOST MÁR ÉN IS NYÛGÕS VAGYOK!!! Kép

Holnap próbálok jönni.

Puszi!

Hisztis Judit

Na, azért két képet felrakok a lurkóról.
"Hm... mi legyen holnap az ebéd?"
Kép
Imádok az ágy alá bújni...
Kép
tutuka

Szia GIGI!

Én aztán nem sajnálok tőled semmit, és ezt te tudod a legjobbanKépEmail címem: diokriszta@t-online.hu. És a tiéd?
Méghogy Olika rossz gyerek? Gyere ide, Csenge bemutatót tart minden nap : "Hogyan csináljuk ki anya idegeit, 3 mp.alatt" címmel. Egy kicsit erőszakos a lelkem.Kép Majd lejebb adja, ha 2 hét múlva a bölcsiben találja megát!Akkor majd értékelni fogja, hogy ki van nyalva itthon a kis foghagyma gerezdjeKép
kriszta75

KrisztiKép

Nem is tudom, hogy kire hasonlít az a gyerek!!!KépKépKép Az én címem: tillygigi@freemail.hu

Na összepakolom az áldott jó gyerekemet aztán elmegyünk vásárolni.

Puszi

KépKép
gigi28

Sziasztok,

Csak bejelentkezes, megvagyunk, csak idonk seholKép Melozom, Zolcsi kozben elvan a labaimnal a szobaban, igaz, hogy ma is lefejelte az iroasztal sarkat, igy nemi szunetet tartottam meloban, es szereztem egy hungarocell-darabot a sarokra, igy mar nincs olyan veszelyKép Zolika imadja a hungarocellt, muszaj voltam korberagasztani szeles ragasztoszalaggal, mert mar azota kis golyocskakra szedte volnaKép Amikor raszoltam, hogy ne piszkalja, akkor otthagyta, de fel perc mulva visszatert, kezeben a jatekkalapaccsal es azzal utotteKépKépKép

Reggel eltoltuk a napot, mert laborba kellett mennem Cegledre, aztan meg epitoanyagot rendelem a tovabbi melohoz, igy most nem gyozom behozni a lemaradasomat.

Azert kapotok egy kepetKép Igaz, nem friss, talan egy hetes, csak most talaltam meg a gepenKépKép

Kép

Puszi,
Mica
mica

Sziasztok!

Azt hiszem tényleg van valami a levegőben, mert Marci is elég érdekes dolgokat művel ma. A de-i alvásig még minden okés volt, majd egy kicsit felborult nálunk is a nyugi. Egy darabig még elvolt, majd miközben én a tegnap vásárolt husit próbáltam beporciózni a fagyasztóba, végig nyüszizett. Nem volt Neki jó sem a földön játszani, sem állni, sem a járókában. Aztán feljöttünk és elkezdtünk zenét hallgatni és egész jól megnyugodott itt mellettem. Most próbálom altatni, de kis sikerrel. Épp játszik az ágyikójában. Kép

Kriszta!
Köszönöm a dicséretet Marcusom nevében is. Rátapintottál a gyenge pontunkra, az bizony az evés. Tényleg nem úgy néz ki, mintha éhezne a gyerkőc, de egyszerűen nem tudok kaját belevarázsolni normál mennyiségben. Bár lehet, hogy nála az 5 kanál is normál mennyiség?! Kép Kép Egyszerűen csak a szopi kell Neki, amivel valszeg jól is lakik... Csenge sem akart ilyen korában enni? Hogyan próbálkoztál?
A West End-ben (I. emelet, Ybl sétány 6.) van egy Ulla Popken nevezetű üzlet, ahol 42-es mérettől árulnak fiatalos rucikat. Még nem voltam ott, de már hallottam róluk. Ha gondolok nézd meg a honlapjukat: www.eurodivat.hu. Sok szerencsét!

Gigi!
Egyébként a Camponában is van üzletük! Azt hiszem valamikor én is megnézem és nem fogok feszélyezetten nézelődni a tiniknek szánt ruhák között, ahol az XXXXXXXXXXL-es is kicsi rám Kép
Nyugi, nem csak Oli zizi Kép Bár ez ilyenkor nem túl megnyugtató.
Kék-zöld foltok Kép Kép És mi lesz még?! Lehorzsolt könyökök, térdek. De azért remélem ezen a szinten meg fognak állni a lurkók! Kép

Dia!
Az gáz, ha nincs az etetőszékben öv, de a lényeg, hogy leleményesen megoldod. Kép
Nem kölcsönzöm, ez a saját mérlegünk.

Jutka!
Látom Nálatok sincsenek jó napok. Az idő lehet az oka, vagy esetleg a fogacskák? Lackód nagyon édi! Marci is épp itt ült mellettem, amikor megnéztem a képet és nyekkent egyet. Én ezt köszönésnek vettem Kép

Marci időközben elkezdett bömbölni, úgyhogy talán a második nekifutásra sikerült bealtatni...

KépKép

KépKép
bujka

Lányok!
Hallotatok arról,hogy a szerkesztő/Apa/szervez október végére bnetes talit?Azt hiszem valamelyik játszóházat ki akarja bérelni és mindenkit meghívni.Tök jó lenne.KépPuszi

Kép
Kép
lldicsi

SziasztokKép

Megjöttünk a vásárlásból. Persze Olivér mindenkit elbúvölt mert vigyorgott ezerrel meg integetett.

MelindaKép
Tényleg nincs olyan motor mint amilyet vettünk. PusziKép

MicaKép
Zolika annyira édi! Szőke a haja?? na most ezt úgy kérdezem mintha még nem láttam volna soha. Halak még élnek??

DiaKép
Én is olvastam ezt a játszóházas dolgot! Nekünk miért nem írt erről?

Mennem kell mert épp a tegnap vásárolt fotó albumot tépi szét. Apja még sehol! Kezd kicsit tele lenni a pacskerem

Puszi, jó éjszakát

KépKép
gigi28

Gigi!Kép
Látom te is másfelé csavarogtál.KépNem tudom nekünk miért nem írta.Lehet,hogy minket nem akar meghívni?KépNem baj Olikának úgy is a tájban lesz a szülinapja majd ott bulizunk.Kép
Sok képet hívattál elő?Vasárnap mikor jöttök?

Melinda!
Na szóval 4-el keztük a napot.KépDe:aludt 1 órát így vissza ugrott 5-re.De amikor a 4.tiszta pelusba kakilt be és mire az ötödiket rá adtam volna addig fogdosta a kukacát,hogy mindent össze pisilt hát akkor vissza esett hármasra.Kép/Mondjuk az legyen a mentsége,hogy ennyi kaki nem fért volna el 1 pelusban.Kép/Aztán ebéd után aludt megint 1 órát így megint négyes lett.Deeee du:mégegyszer aludt egy fél órát így a nap végére mégis csak kap egy ötöst.Kép
Más:A nappaliban a szőnyegen csináltam nagy teret neki,de egyszerűen nem akar ott az ülésen kívül semmit csinálni.De ha a franciaágyon van akkor forog,négykézlábazik,felül.Szerinted miért?A szőnyegen ha már hason van akkor nyüszít ami ugye nem jó az idegeimnek.KépMa mindig csak állt volna de mivel nem tud egyedül állni nekem kellett fogni,így eléggé kivagyok most.KépA másik amit szeretnék kérdezni,hogy nektek,hogy van a rácsvédő feltéve?Mert amióta letettük az ágyat a rácsvédő mindig lecsúszik."Mert ugye a rács tetejénél most nem tudom oda kötni.Kép"

Mica!
Gyönyörű Zolika!KépÉs olyan nekem mintha nyúlott,karcsúsodott volna.Kép

Judit!
Lackó is nagyon gyönyörű fiúcska!KépOlyan édes ahogy könyököl.KépNa,adtál neki rúdit?Kép

Kata!
A ti etetőszéketekhez volt öv?Szerinted lehet külön hozzá venni az Ikeában?Mizus veletek??

Mindenkinek szép álmokat!Puszi.Dia

Kép
Kép
lldicsi

Sziasztok!

Dia!
Dominak elég hullámzó volt ma a teljesítménye Kép Marcinak ma határozottan romlott az osztályozása, délutánra megint 1-es körül járt. Kihagyta a délutáni alvást és alvás helyett bömbölt. Kép Egy idő után velem egyetemben Kép
Még használjuk a rácsvédőt, bár már nem úgy áll, mint kéne neki, de mégis ér valamit.
Az IKEA-s etetőszékhez (a 3000 forintoshoz) adnak alapban övet. Ha Nektek nem volt a csomagban, akkor reklamáljátok meg, minden további nélkül fognak adni.

Mica!
Zolika nagyon édi! Tényleg világosodott a haja, nem?! Még mindig jó kis húsgolyó! Kép
Megnyugodtam, hogy nem csak Marci ilyen mindent megeszek típus. Kép Kép

Gigi!
Hurrá, nem vagyunk vakok!!!!!!! Köszike, hogy nem láttál Kép

Megyek, jön a szopi! Gábor öltöztetett, mert ezerrel rúgdos és ilyenkor mindig lerúgja a melleimet Kép Most "csak" Gábort rúgdosta szét Kép

KépKép

KépKép
bujka

Dia, ha nem kapsz bekötőt, vegyél egy hámot az etetőszékhez. Nem rémisztgetni akarlak, nade!

Mi is Remete, de tavaly ilyenkor még a Hidegkúti rész játszott. Kép

Tomi tökjólelvan mindaddig, míg szabadon mászkálhat. Járókában nyüszög folyamatosan. Viszont így még főzni is csak iccaka tudok, nem beszélve olyasmiről, mint mosogatás, takarítás. Bár porszívózni nagyon szeret(ne) a Főherceg. Egyelőre itthon vannak a lányok, nem tudom később mi lesz. De valahogy biztosan...

s
sofka

Jó reggelt Csajok!
Jöttem bejelentkezni.Kép
Sofka!
Hol lehet hámot kapni?KépSzerinted lehet olyan,hogy egy gyereknél teljesen kimarad a mászás?????

Melinda!
Ehez az etetőszékhez se tárca se öv nem volt.KépDe már reklamálni se tudok mert Timi vette anno Pannának.
PuszPusz!Dia

Kép
Kép
lldicsi

DiaKép

A keresztfiam sem mászott. De miért gondolkozól ezen? Egyszer a Márti feltett egy olyat, hogy az egészséges csecsemő fejlődése! Na ott a mászást a kilencedik-tizedik hónapra teszi. Ti azért még nem tartotok ott! Van egy könyvem az a címe, hogy a Boldog baba. Na ebben van egy rész amit neked írtak! Lehet, hogy most berágsz rám, de te jutottál eszembe. Szóval: "Bár érthető módon aggódik a gyermeke fejlődése miatt, vigyázzon, ne legyenek irreális elvárásai vele szemben. Mindenképp fontos, hogy bátorítsa őt, de csak az ő korában elérhető célokat tűzzön ki elé."

Na mentem takarítani, puszi

KépKép
gigi28

Gigi!Kép
Miért kellene berágnom rád?Azért mert"szerintem"normális ha egy anya aggódik a gyereke fejlődése miatt?No jó,én néha túlzottan aggódom.KépKülönben meg 16 nap múlva 9 hónapos Domi.KépKép
Azért gondolkozom ezen,mert egyáltalán nem mászik Domi.KépPusz

Kép
Kép
lldicsi

DiaKép

Domi azért nem mászik mert még kicsi hozzá! Úgylátszik én nem vagyok normálisKép Látom, hogy szép egészséges, ügyes. Aztán majd csinál mindent amikor eljön az ideje! Gondolj csak bele, hogy Domi már a júniusi találkozón dobálta a puszikat, Olivér meg kb két hete tudja ezt. Most gondoljam azt, hogy a gyerek agyilag zokni?Kép A 16 nap meg egy fél hónap!! Ezekenk a pacákoknak az életében az nagyon is sok idő! És ha mindig azt fogja érezni, hogy már megint kevés amit csinál és többet várnának tőle akkor szegénynek nem lesz önbizalma. Na az meg nagyon rossz, én aztán már csak tudom! Úgyhogy inkább dicsérd, hogy milyen szépen ül, négykézlábazik meg dobálja a puszikat! És addig van nyugalom míg nem mászik. Utána aztán minden lépését figyleni kell. Na vége a hegyi beszédnek. Remélem nem értesz félre. Megyek ma az Ikeába ha gondolod akkor megnézem, hogy lehet e külön kapni hámot.

Puszi!

Csajok merre jártok?

KépKép
gigi28

Sziasztok!

Itt vagyok!

Dia!
Gigi nagyon jól leírta, amit kb. én is akartam volna. Domi igenis ügyes és okos baba, és nincs lekésve semmiről. Az meg megint egy másik dolog, hogy a könyvek mit írnak, mikor-mit kell csinálni. Ha 10 könyvet veszel magad elé, akkor kb. 10 félét fogsz olvasni, vagy lehet, hogy többet Kép Addig, amíg a dokinéni nem izgul és nem szól, addig Neked sem kell! Szerintem most Domi a szépülésre fordítja az energiáit, így nem marad másra Kép
Tegnap este elfelejtettem válaszolni a föld-ágy problematikájára. Jobb nem jut eszembe, hogy esetleg keménynek tartja a szőnyeges felületet az ágyhoz képest és ezért üldögél "csak" a puha peluson? Próbáld ki, hogy használaton kívüli paplant raksz le Neki, hátha akkor meglódul.
Etetőszék Kép Ha tényleg a 3000 ft-os IKEA-s etetőszéketek van, akkor ahhoz külön lehet megvenni egy ezresért a tálcát is. Mi a múlt héten vettünk, de csak a széket, mert Barbi felkeltette az érdeklődésemet azzal, hogy szétszedhető, így anyuékhoz-anyósékhoz is simán elvihetjük magunkkal. Na onnan tudom, hogy övet adnak hozzá, de a tálca az külön megvehető hozzá.

Gigi!
Látom Te is folyamatosan takarítasz Kép Kép Én sem értem, hogy hogyan találok mindig valami rámolnivalót ebben a házban... Jó munkát!
Oli evőkéje visszatért? Pár napja Õ is fogyózott.

Sofka!
Marci egy darabig elvan a járókában, kb. 2 percet ül és eljátszik valamivel, majd feláll és nézelődik, dumál, majd kb. 15 perc és jön a nyüszi. Ha meg szabadon van, akkor minden veszélyes dolgot kipróbál (hintaszéknél áll fel, vagy a kismotorjánál, tépegeti a tv 220-as vezetékét stb.). Így tegnap nagy öröm volt főznöm, miközben folyamatosan a nyüszizését hallgattam, mert a változatosság kedvéért most a lábamba csimpaszkodott. Mivel forró olajjal bíbelődtem, ez nem volt túl szerencsés, úgyhogy maradt a járóka.
Mostanság mennyit szopizik Tomid és mennyit eszik mellette?

Györesz!
Merre vagy? Már 2 napja nem írtál. Remélem minden rendben van Veletek.

Márti!
Te sem voltál tegnap? Csak nem Györesszel csavarogtok? Azt még megbocsájtom Kép

Marci alszik, én pedig gyorsan megyek összepuccantom a lakást!

KépKép

KépKép
bujka

Sziasztok!

Dia!

Ne aggódj,a barátnőm kisfia teljesen kihagyta a mászást,valamiért utálta.
Sokáig csak egyhelyben ült és játszott,aztán egyszercsak felállt és elindult.
Úgyhogy nem törvényszerű a mászás.
Minden gyerek más mindegyiknek máshogy alakul a fejlődése.
Szerintem nincs miért aggódnod,Domi gyönyörű egészséges kisfiú,na és ha nem mászik,ennél nagyobb baj soha ne legyen.

Az újakat, sokszor puszilom,örülök,hogy bővült a csapat.
Mindenkinek szép napot,most csak ennyire futotta az időmböl.

Puszi,Saxi.
saxi

Sziasztok!!!

Gigi
én már régóta a digit képeket hívatom elő nálunka Plázában ugyanannyiba kerl mint a rendes képek ráadásul itt még negatív költség sincs.
Olika hogyan viszonyul a szemüvegedhez?
Gigi folyamatosan leakarja venni rólam, persze egész nap puceválom a keze nyomától.
Írtad, hogy a kutya kibérelte OLika házát, szerintem lesz ez még fordítva is.

Dia
Györeszéknél is későn kezdett el Norbika mászni, mindig csak ment ment mászni nem akart, és egyik napról a másikra elkezdett mászni.

Melinda
azt hiszem én most passzolak benneteket, sajnos kezdek a lejtő aljára sodrodni, ismét éjszakai üzemmódba kell kapcsoljak ha ki akarok vergődni belőle, pedig annyira szeretnék kimozdulni egy kicsit. Ezért is nem jelentkeztem tegnap.
Kissé sok elhanyagolt munkám üt most vissza.
Illetve tegnap Gigi is iszonyatos volt, már együtt sírtünk ő üvöltött és csak simán. Végül 2 kor elaludt és 5ig durmolt!!!! Ezer éve nem volt ilyen. Ebből 2órát szorgos munkával töltöttem, után afelébredt szopizott és a nagyágyon visszaaludt ott pedig nem tudom hagyni, így a maradék időben én is alukáltam egy picit.
Ráadásul napok óta pakolok rámolok én is kiszanáltam egy rakatt lejárt szavatosságú zacskós levest, szószport, salátaöntet port, régen halom számra vettem őket, és alig használtam fel belőlük valamit. Jöhetnek a minőségi ellenőrök ide is.
Gigi pedig a lábamnál sertepertél közben, imádom amikor megkeres és körülöttem téblából, de legalább már tudok ilyen dolgokat csinálni, nem kall a nappaliban ülnöm állnom mellette egész nap. Hihetetlen milyen nagy már az én lányom.

Puszi mindnekinek
Márti
márti05

MelindaKép

Olikám nem nagyon akar enni. Milyen jó volt amikor csak úgy nyomta magába a kaját. Azért nem aggódo, nincs összesve a legény.

MártiKép
Olivér is mindig szedné le a fejemről a szememet. Próbálok úgy rászolni, hogy ne röhögjem el magam. Nálunk a növények és a szemüvegem a mumusok.

Gyerekem 7 fogú lett hirtelenjébenKép

Puszi

KépKép
gigi28

Lányok!
Lehet,hogy kicsit félre érthető volt amit Sofkától kérdeztem!Bocsi.
Nem aggódom/annyiraKép/a mászás miatt,csak érdekel van e olyan,hogy nem mászik egyáltalán a csemete.És mivel Sofka már 4 gyerekes anyuka elég nagy tapasztalattal rendelkezik"szerintem".Kép
Különben tudom,hogy okos fiam van az eszével nincs gond!KépKép

Gigi!
Azt nem hiszem el,hogy Te soha semmin nem aggódtál!Gratulálok a barátomnak a 7.fogacskához!KépJó szórakozást mára.Vasárnap találkozunk.Kép

Melinda!
Olyan Ikeás etetőszékünk van.KépA szőnyegen még van alatta a játszószőnyeg is.De köszi,hogy találgattál mi is lehet a gond.Kép

Márti!
Domi nem is megy.Kép

Saxi!
Köszi,hogy írtál a barátnődékről.KépÍgy legalább tudom,hogy nem Domi az egyetlen aki nem mászik.Hogy áll a házikó vásárlás?Ha lesz időd kérlek írd meg priviben,hogy mennyi volt,milyen,mennyi a kölcsön törlesztése?Mi is gondolkoduk a költözésen.Kép

Megvolt az első komp balesetünk.KépBele tettem amíg megmelegítettem az ebédet és a "nagy száguldozásban"lefejelte az asztal sarkát.Most szép pukli van a homlokán.KépKépPuszi.Dia

Végre süt a napocska,mehetünk sétálni!!KépKépKép

Kép
Kép
lldicsi

Sziasztok!

Bocsi lányok, hogy eltüntem és hogy most sem olvasok vissza, de muszáj vasalnom! Az az igazság, hogy egész nap menetelek Norbival, ha alszik akkor meg valami dolgom van, vagy csak fáradt vagyok és nincs kedvem semmihez. Általába estére tervezem, hogy írok Nektek, de mostanába estére semmi hangulatom a gép elé ülni! Amúgy minden rendben, biztos majd vissza jön a hangulatom és újra aktív tag leszek, de most valahogy jó egy kicsit nem foglalkozni semmivel, ha tehetem!
Norbi is nagyon jól van, nagyon eleven és minden percemet leköti, folyton gyaloglunk, már simán menne egyedül, de azért az egyik kezemhez még mindig ragaszkodik, bár azért néha észre sem veszi és elengedi! Minden fantáziámat össze kell szendem ha el akarom érni nála, hogy egy picit ülve is játszon, hogy megpihenjünk!
Kibújt az 5. foga, felül vártuk, de alul jött ki!

Az szemet szúrt, hogy Marica írt, nagyon örültem Neki és remélem többször is bejelentkezik!

Szerintem vasárnapig nem nagyon jövök, de aztán ígérem megpróbálok újra becsatlakozni!

Puszi mindenkinek
Györesz

Kép
Kép
györesz

Ismét Én!
Gyorsan azért átfutottam, hogy mit írtatok és
Dia!!!!!!!
Norbi 9 hósan kezdett el mászni, pedig már elég rég négykézlábazott, aztán egyik napról a másikra mutatta meg az új tudományát, úgyhogy nyugi, amúgy meg a barátnőm kisfiánál teljesen kimaradt a mászás!

Na csak ennyi, rohanok vasalni, mielőtt felkel a kis örökmozgóm!

Puszi mindenkinek
GYöresz

Kép
Kép
györesz

Sziasztok!!

Kata puszil mndenkit, nagyon hiányoztok neki, de most nagy a vedég forgalom náluk így nem jut a géphez. Ha minden igaz hétvégén már jelentkezni fog. Patrik végre elkezdett mászni.

Csak ezért szaladtam be hozzátok

Puszi
Márti
márti05

Györesz!
Köszi aranyos vagy,hogy miattam vissza jöttél.Kép
9 hósan Norbika elkezte a hónapot vagy a közepénél volt vagy a végén?Kép
Remélem nem sokára jobb kedved lesz!Küldök egy prof-ot hátha felvidít.KépKép

Márti!
Köszi az infót már aggódtam Katáért.KépÜzenem,hogy nagyon hiányzik!

Lányok!
Azt még elfelejtettem írni,hogy mindig dicsérem Domit.Csak azért írom mert ez is felvetődött.

Na megyek,vasalni és ugye ha csütörtök akkor jönnek a filmjeim.KépPuszi.Jó éjt mindenkinek!Dia

Kép
Kép
lldicsi

Sziasztok!

Először egy felhívás: eltűnőben az álommanónk!!! Ha valaki esetlegesen találkozna vele, akkor kérem zavarja vissza hozzánk! Előre is köszönöm a becsületes megtalálónak! Kép

Márti!
Jó hallani Téged is újra! Azt nagyon sajnálom, hogy ennyi munkád van és nem tudtok jönni Kép De ígérd meg, hogy amint úgy érzed, hogy okés a helyzet, jöttök. Én nem akarlak mindig "zaklatni" azzal, hogy "na, mikor jöttök már", úgyhogy szólj Te, ha tudtok jönni!
Szegény Te, hogy ennyi munkád van Kép Hogy bírod így Gigi általi kiképzést?

Györesz!
Ismerős ez a "nincs hangulatom semmihez" állapot, néha rám is rámtör. Úgyhogy meg vagy értve 100%-osan Kép Remélem azért hamar visszajösz hozzánk és mesélsz, hogy milyen csodákat művelt mostanában Norbika. Kép Csodafiú, hogy már egyedül jár Kép
Gratulálok a fogacskához! Kép

Gigi!
Gratulálok a 7. fogacskához! Mi jól lehorgonyoztunk a 7.-nél, bár ma délutána elég zizi volt, ok nélkül sírdogált, már azt hittem a foga. De persze még megvizsgálni se engedte az ínyét.
Az IKEA nekem veszélyes hely, mert nagyon szeretek ott bambulászni, és ha x dolgot akarok venni, akkor abból mindig x+y lesz Kép

Dia!
Komp Kép
Séti alatt Domi most már tűri a babakocsit? Tudod Marci is eléggé cirkuszos volt séta közben, de mostanában annyira jól viseli, hogy még mi is bámulunk. Ma például végig a szandiját rágta Kép

Marci alvókája erős romláson megy keresztül. Délelőtt is aludt kb. 1 órát, mondjuk még egy szűk felet is felületesen a cicin. Aztán délután alig tudtam lefektetni, mert persze szopi közben nem aludt el és a nappali altatás (ahogy már írtam) máshogy nem megy. De aztán végső elkeseredésemben mégis bevetettem az esti altatási módszert és bejött!!! Mondjuk így utólag nem csodálkozom, mert annyira fáradt volt, dörzsölte a szemét ezerrel, de persze az elején üvöltött az ágyban. Majd jött a gagyogás, majd ordítás, aztán újra az egész, aztán síri csend Kép Így végül én is aludtam egy jó órát Kép
Most kora este mentünk 3-asban sétizni, hát olyan jól esett. Már tényleg kezdtem begolyózni itt a 4 fal között. Remélem most már kitart ez a kellemes idő egy darabig.

Puszi Mindenkinek: Melind

KépKép

KépKép
bujka

Dia, kb. arra érdemes figyelni, hogy ha egy baba 18 hós koráig nem kezd járni, akkor gáz lehet. Különben meg nem egyformák.
Az agy fejlődésének az a jó, ha a mozgás minél több formáját gyakorolja a gyerek, ezért azoknál a babáknál, akik maguktól nem másznak, érdemes olyan helyzetet teremteni, ahol muszáj nekik. Erre szolgálnak az alagutak (ikeás cső, stb. ) Mert akkor könnyebben tanulnak majd írni, olvasni. (És ezért nem segítek én mondjuk járni Tominak. Nagyon hamar rákapnak. Katával rengeteget meneteltünk. Ha meg maguktól indulnak el, általában kimarad ez a korszak. Kép ) Nem kritika Györesz, mondom én is megcsináltam, mikor még volt rá energiám. Most eszembe sem jut.

Tomi egyszer kap kanalasat. Egyszer kapott két alkalommal, de úgy tűnt az sok neki (bár elfogadja). Továbbra is az erős ízeket kedveli. Különben szopizik. Ne kérdezzétek a mennyit és a hányszort. Igény szerint. Kép

Ma elkezdte a mászsát közlekedési eszközként használni. És simán bejárta a kertet. Szép tiszta gyereket fürdettünk este.

Na menek, különben nem leszen holnap ebéd.
sofka

Dia, kb. arra érdemes figyelni, hogy ha egy baba 18 hós koráig nem kezd járni, akkor gáz lehet. Különben meg nem egyformák.
Az agy fejlődésének az a jó, ha a mozgás minél több formáját gyakorolja a gyerek, ezért azoknál a babáknál, akik maguktól nem másznak, érdemes olyan helyzetet teremteni, ahol muszáj nekik. Erre szolgálnak az alagutak (ikeás cső, stb. ) Mert akkor könnyebben tanulnak majd írni, olvasni. (És ezért nem segítek én mondjuk járni Tominak. Nagyon hamar rákapnak. Katával rengeteget meneteltünk. Ha meg maguktól indulnak el, általában kimarad ez a korszak. Kép ) Nem kritika Györesz, mondom én is megcsináltam, mikor még volt rá energiám. Most eszembe sem jut.

Tomi egyszer kap kanalasat. Egyszer kapott két alkalommal, de úgy tűnt az sok neki (bár elfogadja). Továbbra is az erős ízeket kedveli. Különben szopizik. Ne kérdezzétek a mennyit és a hányszort. Igény szerint. Kép

Ma elkezdte a mászsát közlekedési eszközként használni. És simán bejárta a kertet. Szép tiszta gyereket fürdettünk este.

Na menek, különben nem leszen holnap ebéd.
sofka

Sziasztok!

Na ismét itt vagyok, mert most van kedvem írni egy kicsit, most még nem érzem magam annyira álmosnak!

Gigi!
Gratulálok Olinak az újabb fogacskához! Nem rég még a negyedik jött, erre meg már itt a hetedik is! Mondjuk meg is értem, hogy ilyen gyorsan növeszti a fogakat a kis mindenevő rágóbajnok! Különben már Norbi is elég régóta imádja a darabosat, mindent megeszik amit rágni kell, pedig emlékszel mennyit paráztam emiatt!!!Kép

Dia!
Nincs rosszkedvem, csak néha annyira de annyira nincs kedvem semmihez! Egyik nap elővettem az angolcuccomat, hogy nekiállok angolozni, hát egy napig tartott a nagy lelkesedés, azóta ott figyel a cucc a földön!Kép Úgy ki tudja szívni az energiámat ez a kis tökös, hogy nem is gondolná az ember!
Norbi amikor elkezdett mászni a 9. hónap elején volt!
Látod Patrik is most kezdett el mászni!!!!!

Melinda!
Ari vagy hogy megértessz! Tényleg néha olyan nulla vagyok, még a barátnőimet sincs kedvem felhívni!
Norbi nagyon sok minden újat produkál, minden nap meglep valamivel! Egyik nap voltam tornázni és addig anyu megtanította Neki, hogy ha kérdezzük, hogy "mekkora az óriás?", akkor felnyújtózik mind a két kezével. Aztán mutatja a pociját, kukacát, fejét, mama orrát, pápázik, tapsikol, csipcsipcsókáát mutatja, ha kérünk Tőle puszit akkor ad, sőt a maga tükörképét is megpuszilgatja. Utánozza apukámat ahogy köhög! A legósdobozt imádja ki be pakolni, kiönti a tartalmát, aztán egyesével visszapakolja, ha össze van rakva a legó, akkor szétszedi. Ha fujjuk az orrunkat, akkor Õ is mutatja, hogy hogyan kell, mindig mindent meg kell szagolnunk meg Õ is megszagolja. Na és persze folyamatosan megy, megy megy és megy. Ma nagyon sokat ment egyedül és hosszú percekig megáll egyedül, lépeget, aztán legugol, pakol valamit, feláll, lépeget, csak a hosszú távokra ragaszkodik a kezünkhöz!
Na most aztán jó kidicsekedtem magamat!!!! Ugye nem baj???????? De erről mindig szívesen írok!!!!!

Norbi egyik nap paprikáskrumplit kapott és izlett Neki! Ma meg vendégek voltak és Õ is ette a tere-fere kekszet! Amúgy imádja a danonínót, minden nap az a desszertje ebéd után!

Holnap jön apa, szombaton meg megyek esküvőre, de csak a templomira, viszont ott lesznek a kollegáim is és utánna Velük beülünk valahova, úgyhogy esti fürcsiig kimenőt kaptam!Kép

Mégegyszer bocsi, hogy szinte csak magunkról írtam és hogy ritkán jövök!

Puszi mindenkinek
Györesz

Kép
Kép
györesz

Sziasztok!!!

Melinda
bocsi lehet, hogy nálunk van az álommmanótok.
Gigi mostanában fél, 1órával többeket alszik, ami nem csoda hiszen folyamatosan megy, feláll, leül, millió dolga van egész nap.
Majd Marcikánál is visszatér ha megjobban elfárad, ráadásul most van abban a korban amikor minden perc számít nekik, nehogy már aludjon amikor felállni is lehet. Mi már ezen túl vagyunk, hála, nagyon gázos volt. Mióta Gigi szépen lecsücsül azóta sokkal kellemesebb az életünk.

Gigi
akkor ez a fogacska volt az ok amiért a te jól evő pici fiacskád fogyizott.

Györesz
imádom a fiadat, annyira annyira okos.
Mi még a kipakolásnál tartunk, és a rombolásnál.
Gigi apszulút nem partner az ilyen mutasd mondd dolgokra.

Nálunk tegnap vega nap volt, Gigi ismerkedett a sövény levelével. Lementünk vásárolni, hazajöttünk s míg a babakocsiból kirámoltam a cuccot addig ő leszedett egy halom levelet, pont dicsértem, hogy nem akarta a szájába venni erre furcsa hangokat hallok, cuppogás félét hát valami zöld volt villant elő a szájából, szerencsére nem tudta lenyelni.
Viszont a foga nagyon gáz, és egy egész hadsereg őrzi a száját, kenegetni szinte esélyem sincs, ha mégis sikerül bele nyúlnom akkor naná, hogy megharap a már meglévőkkel.

Szép napot mindenkinek
Mári
márti05

Sziasztok!
Dia!
Létezik egy Bébé Confort-os öv, ami babakocsiba, etetőszékbe is tehető (mi szánkóhoz is használtuk pl.). Bababoltokban kapható, 2-3ezer körül lehet, de jól ki lehet használni.

Bocsi, hogy beleszóltaam a topicotokba (én amúgy a 2005. őszi babás, ill. csepeli néha meg a Dél-pestis topicba szoktam irogatni, ide most csak véletlenül kerültem)

Remélem tudtam segiteni.
Judit
judy68

Sziasztok,

Csak gyors bekoszones szinten, es egy link-ajanloval. En majd' kinyultam rajtaKép Nemi angoltudas (vagy a szam szovegenek megertese (Natalia Imbruglia: Torn)) szukseges hozza, es persze hang a lejatszashoz. Ime a link: http://www.adi.priv.hu/cucc/KaraokefortheDeaf.wmv

Remelem jovok meg maKép

Puszi,
Mica
mica

Szia Judit!
Köszi,hogy beszóltálKéputána fogok járni.Muszáj lesz valamilyen övet vennem.Mégegyszer köszi!Dia

Kép
Kép
lldicsi

SziasztokKép

Elment a vendégsereg, úgyhogy gyorsan benéztem.

GyörgyiKép
Olivér is utánozza amikor az apu köhécselKép Nagyon egyhúron pendülnek ezek a fiúk! Estére én is telejesen le vagyok amortizálódva. Nézem a jó kis műsoraimat meg nézek ki a fejemből. Akármennyit dolgoztam régen ennyire még soha nem voltam fáradtKép Pedig voltak olyan napok, hogy reggel héttől éjjel kettőig nyomtuk a melót! A szanatórium volt ehhez képest!Kép

DiaKép
Nem láttam tegnap az Ikeában külön övet, de azt láttam, hogy abban az etetőszékben ami nektek van tényleg van öv. Talán kérdezd meg a Timit, hogy hová tette? Hátha meg van neki valahol. Én vasárnap úúúúúúúúúúúúúgy de úúúúúúúúúúúúúúgy fenékbe rúglak!! A Mártinak azt írtad nagy szomórúan, hogy Domi nem megy!!!!!!! Hová menjen könyörgöm 8 hónaposan?????????? Iskolába???Kép Na régen aztán én is aggódtam eleget. (éhen hal stb..) bele is ketyóztam. De most már csak ránézek Olivérre és látom, hogy minden rendben van! Te is csak nézz a fiadra aztán látod, hogy teljesen rendben van. Na megint okoskodtamKép Lelövőm magamKép

MelindaKép
Na fogilag utolértük a kis cápátKép Jelentem az álommanó nem hozzánk költözött! SajnaKép

Tegnap vettem az Ikeában húsgombócot. Ma azt ebédelt Olivér, rizzsel. Hármat benyomott. Úgyhogy étvágya újra a régiKép

Puszi

KépKép
gigi28

Sziasztok!
Gigi!Kép
Arra írtam Mártinak,hogy Domi nem is megy,hogy írta,hogy Norbika nem mászott sokáig csak ment,ment.
Na de mindegy már tárgytalan,így imádom ahogy van!Kép
Ehez az etetőszékhez anno se volt öv.KépLehet,hogy 2 éve még nem gyártottak hozzá?Kép
8 és fél hónpos!KépKép
Melinda!Kép
Az álommanó nálunk sincs mert Domi éjszaka 2x kelt/szerintem jön a fogaKép/és ma is 1x 15 percet és 1x 45 percet aludt.Kép
Györesz!Kép
Nálunk az egyik szomszédasszony köhög/dohányos/és őt szokta Domi utánozni.Kép

Mindenkinek szép estét!Puszi.Dia

Kép
Kép
lldicsi

Melinda!
Álommanót nem találtam,de talán az álom tündér is jó lesz!Küldöm.KépPusziKép

Kép
Kép
lldicsi

Sziasztok!

Gigi
csak így tovább tessék osztani az észt és rendre uatasítani a feleslegesen parázó anyukákat.
Tényéleg nagyon ügyin kinövesztette Olika a fogacskáit, igaz a kettőnk gyermeke között pár nap van csak Giginek mégis még csak kettő fogacskája van.
Néha még ez is sok nekem.
Olika rágja is a kajákat a sok fogaval?
Én is így érzek a fáradtsággal kapcsolatban mint te, estére én is totál lefáradok, ráadásul nekem még éjjel is sokszor fel kell kelnem és 2x tuti még szopizik is, már néha én is elalszok közben pedig ülve szopizunk ilyenkor.
Aki azt mondja, hogy egy anya csak otthon lógatja a lábát és nem csinál semmit azzal cserélnék pár napig.
Mosni, főzni, takarítani úgy, hogy közben folyamatosan egy örökmozgóval kell viaskodni, után egész nap megpróbálni lefoglalni nem egyszerű eset.
Ma is porszívózás közben kikapcsolta a porszívót, rángatta a csövet, dobolt rajta és vérig sértődött amikor elhúztam előle.

Dia
csinos ez az álom tündér. Én kérhetnék valami dögös áloműző pasit?

Melinda
remélem a mai nap nem volt túl horror nektek.
Nálatok is ki volt kapcsolva a gáz és a villany?
Tényleg ilyenkor az udvaron tüzet gyújtva lehet kaját melegíteni. Látod a szomszédokra fújsz amikor 40 fokban tüzelnek, biztos ők is csak kaját melegítettek.

Jó éjt mindnekinek
Márti
márti05

Dia, nekem van hámom, odaadom 500 Ftért, ha küldesz egy címet. SOse használtam, dobozában. Bebe confortos. Kép
Két gengeszter totál kimerített estére. Tomi megtanult le is ülni, de jól is teszi, mert Marcipán nem nézi jó szemmel ha feláll. És ma megpróbáltam együtt fürdetni őket, de Tomi persze állni kívánt, és elcsúszott, és holnaptól újra babakád, a jókis tapadósokkal.
Ha összeszedem a nagy merszement, holnap megyünk Tihanyba a lányok után. Kívánjatok nekünk száraz időt. Meleget már nem is merem álmodni.
s
sofka

Sziasztok!

Úgy látom mindenhol akad egy göthös felnőtt akit előszeretettel utánnoznak a manók! Néha Norbira úgy kell rászólni, hogy hagyja már abba!
Lányok! Norbi néha iszonyúan hisztis, már kezdi azt csinálni, hogy ha valami nem úgy van ahogy akarja, pl. sétálni akar, de én nem akarok, akkor dobja el magát és visít, majdhogynem földhöz veri magát. Amikor délutánonként altatni akarom és Õ nem akar akkor meg szabájszerűen rugkapál és toporzékol a levegőben visítás kiséretébe! Hát komolyan mondom néha nagyon félek a hisztikorszaktól, amikor már még tudatosabb lesz!

Amivel még akartam dicsekedni, de elfelejtettem, hogy Norbi mutatja, hogy nincs, széttárja a kezét és tök ari arcot vág hozzá, meg ha a kezébe akad a tv távirányitója, akkor egyből a tv felé tartja és nyomkodja a gombokat! Bocsi, hogy már megint dicsekedek!Kép

Márti!
Levél evés nem semmi! Nagyon résen kell lenni Nála! Emlékszel, hogy mondtam, hogy milyen szerencsém van, hogy Norbi nem az a szájbavevős, hát lehet, hogy nála most kezdődik, tegnap a kavicsot akarta a szájába venni, meg a csipeszeket is tömködi mostanába a szájába! Ja, és képzeld szétrágott ma egy habtapit, pedig azt hittem szétrághatatlan, úgyhogy az is megvonva Tőle!
Úgy látszik Gigi bátrabb Norbinál, mert Norbi nem hogy játszik a porszívóval, de eléggé fél tőle!
Olyan jó lenne jövőhéten talizni!

Gigi!
Nekem ebből állati mákom van, hogy anyu nagyon sokat segít, de így is elfáradok, vagy ha nem is vagyok olyan fáradt, akkor sincs kedvem semmihez!

Puszi mindenkinek
Györesz

Kép
Kép
györesz

Sziasztok!!

Köhögésről jut eszembe, Giginek is megtanította a nagyanyja a köhécselést, kb 1 hetembe telt mire leszoktattam róla. Nagyon zavart mert akár tényleg köhécselhetett is volna és én azt hittem volna, hogy csak játszik. Néha olyan hülyeségekre tudják megtanítani az unokákat. Persze akik tényleg köhécselnek arra ez nem vonatkozik.
Szuper éjszakánk volt éjféltől fél 5ig egyfolytában alhattam!!!! 4,5 óra mennyei volt.
Ezek a hatalmas örömök.

Puszi
Márti
márti05

Sziasztok!

Na még bekukkantottam!

Márti!
Örülök, hogy jobb éjszakátok volt! Én is nagyon jót aludtam, Norbi legelőszőr reggel 6-kor sírt fel, akkor fél 7-ig sírdogált, aztán kapott cicit és mellettem aludt még fél 9-ig, totál kialudtam magamat!
Annyiszor eszembe jutsz mostanába (meg mindenki más, aki éjjel szoptat még)! Találkoztam multkor egy lánnyal, akinek 21 hónapos a lánya és még szoptatja, kérdeztem mikor, mondta sajna az a baj, hogy bármikor amikor kéri a cicit, mert ha nem kapja meg akkor visít és ez megy éjszaka is, nem tudja máshogy megnyugtatni, mert annyira üvölt a ciciért! Annyira örülök, hogy nekem olyan hamar sikerült erről leszoktatnom Norbit és nappal is teljesen beállt, a három vagy két szopira!

Puszi mindenkinek
Györesz

Kép
Kép
györesz

MártiKép

Hát ez elég sz@arul hangzik, hogy éjszaka többször szoptatszKép Szerencsére nálunk nyugodtak általában az éjszakák. Bár ma éjszaka vándoroltam rendesen. Teljesen rámászott a figyelőre és az meg olyan érzékeny, hogy még a lélegzet vételét is közvetítette nekem. Kb olyan volt mintha egy Dart Veder feküdt volna mellettem. Átmentem, visszakartam a helyére. Na ekkor meg az apja hokolt mint az állat. Úgyhogy Olivér szobájában kötötem ki végül.
Anyu meg azzal őrjít meg, hogy minden vackot ad enni az Olivérnek (mondom én a vasgyomrú gyerek anyja Kép ) Állandóan muffinnal tömné. Múltkor meg zacskós levest adott neki. Na arra már én is azt mondtam, hogy ne ne! Szerencsére O. nem köhécsel a vakvilágba.

GyörgyiKép
Az igazi hiszti korszak asszem később kezdődik. Úgy tünik a fiad nem csak az okosságával előzi meg a korosztályát. Ilyenkor mit szoktál csinálni? Én most voltam úgy, hogy alattam Olivért. De egyfolytában tépte a hajam, ütögetett, úgyhogy modtam neki, hogy akkor aludjon el egyedül. Még pár percig dumált aztán elaludt.

Puszi

KépKép
gigi28

Sziasztok!!

Gigi
ez a zacskós leves nagyon durva.
Meg vagy te áldva ezekkel a pasikkal, szuszognak horkolnak.

Hiszti
ne tudjátok meg nálunk pár napja a kulcs az valami csoda dolog, és ha nem kapja meg, vagy el van tőle véve, olyan üvöltést rendez, hogy az valami félelmetes. Amikor tényleg megüti magát nem üvölt annyira, iszonyat, a kocsi kulcsot főleg muszály megszereznie, de ugye akkor hogyan vezetek ha nála a kulcs, így marad az üvöltés. Azt hiszem kártyás kocsira kell újítanom a hagyományos kulccsal működő autómat.
Ha belegondolok, hogy ennél már csak rosszabb lesz a helyzet, készítem a kötelemet.

További szép napot
Márti
márti05

Sziasztok!

Györesz!
Nekem tegnap nem volt kedvem írni, de most már javulok Kép
Norbika egy kis zseni! Jóval a kora előtt jár, nagyon-nagyon okos Kép Amiket írtál, és pláne amennyit, hogy mennyi mindent tud már, csak ámultam!
Hiszti Kép Nálunk akkor van irgalmatlan sírás, ha elveszek Tőle valamit, amivel nem túl jó, ha játszik (pl a mobilomat egyszer már beáztatta Kép). De azért ilyen elvágódom és toporzékolok még nem volt. Csak az a baj, hogy valszeg lesz Kép
Kérünk beszámolót az esküvőről és a kollegás beülésről! Kép Biztos jó volt kikapcsolódni!

Márti!
Marci sem vevő ezekre az okosító dolgokra (de azért vannak kivételek, majd azt is írom), amiket Györesz ír. Én megvettem az "Anya, taníts engem" című könyvet, de egyenlőre csak porosodik, mert bármit próbálok vele csinálni, egyszerűen nem figyel rám és már vagy elmászik, vagy feláll, vagy bármi mást csinál... Ez van. Kép Kép
Marci is csípi a porszívót, Õ általában megpróbálja túlkiabálni. Nem hiába, hisz fiú! Gigi, pedig elkezdi megtanulni kezelni, hisz leányzó, vagy mi?! Kép
Nálunk nem zárták el a gázt, áramot. Szerintem inkább a Diósd és Törökbálint felé eső részen lehetett probléma, mi egy kicsit délebbre vagyunk.
Apropó, köszönöm, hogy jelentetted az álommanó tartózkodási helyét. Hogy is mondjam, most az elmúlt két napot vizsgálva, délelőtt visszatért, és szerintem azt hiszi, hogy ezzel minden letudva és délutánra nyoma vész. Mindegy, inkább délelőtt aludja ki magát a Manó, ha délután kevesebbet is alszik, de az éjszakák legalább nyugisak Kép
Tényleg nagyon gázos éjszakáitok lehetnek, ha örülsz egybefüggő 4,5 órás alvásnak.

Dia!
Ma is rosszul aludt Domi? Fogacska? Ti is 7-nél tartotok, ugye? Szorítok, hogy ha fogacska bántja Domit, akkor gyorsan-gyorsan bújjon ki Neki!
Köszönöm az álomtündért! Már jobb a helyzet Kép

Gigi!
Svéd húsgombóc Kép Olinak tényleg vasgyomra van!
A két pasi már engem is kikészített egy-két éjjel. Amikor Marci még ébredt (kop-kop), átmentem a sírásból megnyugtattam, mire visszamentem lefeküdni, Gábor horkolt Kép Most legalább már csak a nagy zargat a horkolással, de én ilyenkor jól megpiszkálom és abbahagyja Kép

Köhécselés nálunk is bejátszik mostanában. De nem azt az egyszerűen adja elő, hanem mintha tényleg valami megakadt volna a torkán és ilyenkor szívbajt kapok. Ránézek, erre elkezd vigyorogni Kép
Ma megkóstolta a sajtos stangli külső részét. Ne tudjátok meg, mennyire ízlett Neki! Kép Csak tépte-tépte, de szóltam Neki, hogy enni és nyelni is kéne. Csak kétszer köhögött (ez most igazi volt Kép).
Azért Marci is okosodik. Tegnap óta integetős formát öltött. Ha pápázunk, felemeli a kezét és rázza. Pluszba behúzza a két válla közé a fejét is. Ezt nem mutattuk, ezt Õ tanulta hozzá Kép
Szintén tegnap tanította meg Gábor, hogy adja oda a játékot nekünk, ha elkérjük tőle. Tartjuk a markunkat és "kérem szépen" után, szépen odanyújta és el is engedi. Nagyon édi! Kép

Megyünk fürcsizni!
Pusz: Melind

KépKép

KépKép
bujka

Sziasztok!

Gigi!
Amikor így hisztizik Norbi akkor egyszerűen nem veszek róla tudomást, elterelem a figyelmét, ez eddig még bevált. Amikor meg az altatásnál csinálja, akkor adok Neki még kb. fél órát, hogy fárassza magát és általába utánna már nem tiltakozik annyira. Sajna ilyen altatási hisztinél én is próbáltam betenni az ágyába, hogy akkor oldja meg egyedül az elalvását, de akkor még nagyobb visításba kezd, aztán feláll és játszik egy darabig, majd újra visít értem, szóval esze ágában sincs egyedül elaludni! Az lenne jó, ha kibírná, hogy délelőtt nem alszik és akkor ebéd után egyből letenném, de ez még nem megy egyenlőre!

Melinda!
Azt írod, hogy Norbi nagyon okos és hogy előrébb van a koránál, de ez nem biztos hogy így van, na persze tényleg nagyon okos, de nem tudhatod, hogy Marci 11 hósan mi mindent fog csinálni, mutatni, hiszen napról napra okosabbak ilyenkor! Amúgy sokszor tényleg mi is totál ledöbbenünk Norbin, hogy hihetetlen mennyi esze van, pl. az hogy a távirányitót a tv felé tartja és nyomkodja, azt nem tanítottuk, csak gondolom látta, hogy mi ezt csináljuk vele!
Na látod pl. Norbi ha kérünk tőle valamit, akkor odahozza, odanyújtja, de az istenért sem engedi el, legyen elég, hogy megérinthettük, úgyhogy Marci ebből már le is kőrözte!Kép

Ma nagyon nagyon jól éreztem magamat! Fél 1-kor elindultam itthonról és 7-re értem haza! Nagyon szép volt a templomi esküvő, csak nagyon hosszú, mert két nyelven folyt, ugyanis a fiú Ír!
Aztán a kollegáimmal beültünk egy helyre és egy csomót röhögtem, jókat beszélgettünk, nagyon jól esett, hogy hiányzom Nekik, nagyon várnak vissza és külön jól esett, hogy megdicsértek, hogy milyen jól nézek ki! Itthon is minden oké volt, Norbi szépen evett, aludt, játszótereztek, anyu modta is, hogy egész nyugodtan elmehetek máskor is! Szóval a mai nap tényleg klassz volt, nagyon jó volt kicsit kimozdulni!

Puszi mindenkinek
Györesz

Kép
Kép
györesz

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?