Sziasztok!
Györesz!
Nekem tegnap nem volt kedvem írni, de most már javulok
Norbika egy kis zseni! Jóval a kora előtt jár, nagyon-nagyon okos
Amiket írtál, és pláne amennyit, hogy mennyi mindent tud már, csak ámultam!
Hiszti
Nálunk akkor van irgalmatlan sírás, ha elveszek Tőle valamit, amivel nem túl jó, ha játszik (pl a mobilomat egyszer már beáztatta
). De azért ilyen elvágódom és toporzékolok még nem volt. Csak az a baj, hogy valszeg lesz
Kérünk beszámolót az esküvőről és a kollegás beülésről!
Biztos jó volt kikapcsolódni!
Márti!
Marci sem vevő ezekre az okosító dolgokra (de azért vannak kivételek, majd azt is írom), amiket Györesz ír. Én megvettem az "Anya, taníts engem" című könyvet, de egyenlőre csak porosodik, mert bármit próbálok vele csinálni, egyszerűen nem figyel rám és már vagy elmászik, vagy feláll, vagy bármi mást csinál... Ez van.
Marci is csípi a porszívót, Õ általában megpróbálja túlkiabálni. Nem hiába, hisz fiú! Gigi, pedig elkezdi megtanulni kezelni, hisz leányzó, vagy mi?!
Nálunk nem zárták el a gázt, áramot. Szerintem inkább a Diósd és Törökbálint felé eső részen lehetett probléma, mi egy kicsit délebbre vagyunk.
Apropó, köszönöm, hogy jelentetted az álommanó tartózkodási helyét. Hogy is mondjam, most az elmúlt két napot vizsgálva, délelőtt visszatért, és szerintem azt hiszi, hogy ezzel minden letudva és délutánra nyoma vész. Mindegy, inkább délelőtt aludja ki magát a Manó, ha délután kevesebbet is alszik, de az éjszakák legalább nyugisak
Tényleg nagyon gázos éjszakáitok lehetnek, ha örülsz egybefüggő 4,5 órás alvásnak.
Dia!
Ma is rosszul aludt Domi? Fogacska? Ti is 7-nél tartotok, ugye? Szorítok, hogy ha fogacska bántja Domit, akkor gyorsan-gyorsan bújjon ki Neki!
Köszönöm az álomtündért! Már jobb a helyzet
Gigi!
Svéd húsgombóc
Olinak tényleg vasgyomra van!
A két pasi már engem is kikészített egy-két éjjel. Amikor Marci még ébredt (kop-kop), átmentem a sírásból megnyugtattam, mire visszamentem lefeküdni, Gábor horkolt
Most legalább már csak a nagy zargat a horkolással, de én ilyenkor jól megpiszkálom és abbahagyja
Köhécselés nálunk is bejátszik mostanában. De nem azt az egyszerűen adja elő, hanem mintha tényleg valami megakadt volna a torkán és ilyenkor szívbajt kapok. Ránézek, erre elkezd vigyorogni
Ma megkóstolta a sajtos stangli külső részét. Ne tudjátok meg, mennyire ízlett Neki!
Csak tépte-tépte, de szóltam Neki, hogy enni és nyelni is kéne. Csak kétszer köhögött (ez most igazi volt
).
Azért Marci is okosodik. Tegnap óta integetős formát öltött. Ha pápázunk, felemeli a kezét és rázza. Pluszba behúzza a két válla közé a fejét is. Ezt nem mutattuk, ezt Õ tanulta hozzá
Szintén tegnap tanította meg Gábor, hogy adja oda a játékot nekünk, ha elkérjük tőle. Tartjuk a markunkat és "kérem szépen" után, szépen odanyújta és el is engedi. Nagyon édi!
Megyünk fürcsizni!
Pusz: Melind