Most hirtelen megint van netem!
Tegnap, tegnapelőtt totál nyűgös volt Bálint! Állandóan a cici kelett Neki.. Egy órát, vagy felet ha aludt egyszerre, persze görcsölgetet is.. Annyira sajnáltam.. Tegnap több, mint 4 órán keresztül indultam a telefonért. Már beszoltam a Barátnémnak, hogy készítse elő a szerződét, mert nem lesz időm... Aranyos volt, gyorsan meglett. (16:45-re jutottunk a Pannonhoz, és 5-re készen voltunk! Persze nem tudtam arra a kis időre otthon hagyni Bálcsit a Nővéremmel, (Õrá szívesen rábízom), mert alighogy megetettem, elaltattam, elindultam, az arborétumtól már fordulhattam is vissza.. Milyen borzalmas, amikor az ember ilyen esetekben csak sms-zni tud!!
Este 7 óra után csak 1/4 2-kor kelt, tisztábatevéssel, mindennel együtt 2kor már aludt is! Aztán most 1/2 6-kor ébredt, és mivel a karomban bealudt az utolsó cici-kínálásnál, és fel-fel sírdogált (ilyenkor csak abban reménykedem, hogy nem az intenzív osztályos emlékei vanak meg), a karomban hagytam, ölelgettem, símogattam, és olvastalak titeket!
Most tettem az ágyikóba.
Orsi
A multkor hülyeséget írtam, tényleg a14:00szerepel a csípő UH-s beutalónkon!! Huhh.. Hát remélem nem járok úgy mint Éva!!! Mert Meg kéne úszni nyugiban, hiszen nekünk még lesz ma egy kórházas túránk. 2/4 5-kor a 8. emeleten a belen! És a Cicifüggő Sáskámat vinnem kell magammal! Lehet, hogy Papusz hazaér Pstről, és akkor be tud hozzánk jönni a megbeszélésre, ha ne , akkor hát istenem, én bizony beulők hátul egy sarokba, és megetetem, vagy megnyugtatom...Amire züksége van az én szerelmetes Fiamnak!
Lassan nekem is meg kell szüntetnem a mérleg-függöségemet! Még jó, hogy csak kölcsönöztük! A 2 hónap most telik le, tehát vissza adjuk.
HanciPanci meg tuti sírna, ha éhes lenne! Vagy őrülten aluszékony lenne, ha valami baj lenne! Annyira jó, hogy Kobudo és Roz meséli a nem egyszerű tapasztalatait, mert Orsi és Sygnum is valamelyest megnyugszik, hogy nem egyedi esetről van szó!
Roz Drágám
Nagyon köszönöm, a tolmácskodást!!! Te szegény! még erre is szorítottál nekem időt, hogy segítséget tolmácsolj Évától!
Éva
Nem néztem ki belőled, hogy ennyire ki tudnak hozni a sodrodból! De dobogó szível olvastam amit írtál, és csak fohászkodni tudok az égiekhez, nehogy én is úgy járjak, mint Ti!
Az Urticát szedtem alőször (köszönet Roznak!!), azután a Ricinust, ami bevált! Kezd több lenni a tejcsim! Úgy szerdtem, ahogy Te leírtad: 2napig 4X5 golyó, majd csak 2X5 golyó. Ezt öszesen 1 hétig. Ezt a hetet értem kúra alatt! Nem tudom, hogy lehet-e tovább szedni, és hogy már csak napi 2X egyem, vagy újra úgy kell csinálni, hogy 4X5 majd 2X5.. Remélem megértettél... Jól leírtam...
Köszönöm ismét a segítséget!
Most is nyögicsél Bálintkám! Ilyenkor gyors a kezembe veném.. De inkább csak megsímogatom, meg odaborulok fölé a kiságyban, hogy érezze a közelségem, és fokozatosan, óvatosan veszem le róla a kezem..Akkor általában alszik nyugodtan tovább! Olyan ártatlan! Még jó, hogy éreznie kell a szuszogásom, a szagom.. Elvégre 8 hónapig egy egész voltunk!
Sam
Azért nem volt az annyira rossz! Inkább nem nyaralásnak mondható, hanem egy őszi kirándulásnak, pihenésnek..
Mi régebben rengeteget mentünk! Túráztunk minden hétvégén, szinte minden harmadikor több napra mentünk! Összekaptuk a holminkat, fel a motorra, és gyí!!!!
Mátra volt mindig az évi első kiránduló napunk, és az utolsó évzáró is október-novemberben (időjárás függvényében) Bejártuk az országot, és gyakran mentünk Szlovákiába, a lomnic lábához.
Igazi napos nyaralás 2 éve volt a nászutunk! Kréta! Isteni volt!!!
Szóval nem minden a napfürdőséz és a melegvíz! És a gyerekek is klasszak! Gondolom nem érezték magukat rosszul!
BeaZsolti
Nektek totál klasszul sült el! Dehát egy ilyen nyugis óriás babával, mint Lila!! Milyen lehetett volna!
Ja, már Bálint Gazda is elkezdte a urka növesztést, próbál felnőni a drága Lilla szintjére!
(De azért ugye még kap időt?!?!)
Katinak és a kis Katának szurkolok!!!
Lilkétől kaptam egy emilkét. Szerintem olvassa a fórumot, csak lehet, hogy nincs energiája írni! Azért tényleg jelentkezz be, hogymegnyugodjunk a hogyléted felől!!
Na most megyek, mert a aki miatt görcsölget a Életekém, és nyöszörög.
(Mindig belehúzok az írásba, mert lehet, hogy megint nem lesz netem..)
Jaj, Kobudo: Ma estefelé jó, ha Rátok csörgök, és megbeszéáljük, hogy délelőtt, vagy délután legyen-e a randink? Én talán jobban hajlok a délutánra, akkor kiegyensúlyozottabb Bálcsi. De nem akarom, hogy csak Ti alaklmazkodjatok hozzánk! Akkor este tel!
Pusszancs