Új privát üzeneted érkezett!

Hali ! Felkerültek a nyaralós képek. Sbea: Szenti Lilla Csenge néven fut.

Voltam Ma Katinál. Még egyben van KépKépKépKép Holnap van elvileg a nagy nap.

Sam!
Valahonnan a férjed és a keresztpapa is ismerős nekem. Mivel foglalkozik Hanna keresztapja? Merre is laktok?

Hol van Lili???????
Már két napja nem volt.

Most csak ennyit, mert nagyon késő van. Tegnap sokáig tévéztünkKép és reggel korán kellett kelni. Lilla alszik már. Ma kicsit nyügisebb volt a szokásosnál, de lehetett kezelni. Végre kakilt rendesen. Mostanában volt egy kis szorulása. Főleg a balcsin. Ott olyan keményeket kakilt, hogy csak félig tudta kinyomni, és a többbit nekünk kellett kihúzni a popójábólKép Persze akkor kivételesen nem volt nálunk kúpKép
Tényleg Pá

Jó éjszakát!!!

KépKép
KépKép
sbea

Beának az előbb mutattam meg azt az összefoglalót a 0-9 hónapig amit Seriff mondott. Fél órája a kanapén magában nevetgél és olvasgatja kinyomtatva KépKépKépKép

KépKép
KépKép
sbea

Jó reggelt!

Ilyen éjszakám még nem volt, mióta Leona megszületett,de remélem, nem is fog túl gyakran előfordulni.

Este 8-kor 4 perc alatt elaludt -még milyen jól kezdődött...- , fél 9-kor felébredt. Gyors cici, 10 perc múlva újra az ágyában aludt. Nekem még dolgom volt, csak fél 11-kor kerültem ágyba, így akkor félálomban megszoptattam, hátha később ébred így fel és többet aludhatok. 10 perc múlva akár már aludhattam volna. Volna. Valamikor éjfél körül aludtam el. Köcsög UH nem ment ki a fejemből, de ezt előre tudtam, hogy így lesz.
fél 2-kor ébresztőt fújt Tündi-bündi. Ekkor gyorsan visszaaludtam. Még.
Fél 3-kor újra ébresztő. Húúú, de szarul éreztem magam. Manónak kipattant a szeme, ahogy leraktam. Sírni nem sírt, így hagytam kínlódni, hátha elalszik magától. Háromnegyed óráig hallgattam, ahogy forgolódik, mocorog, nyöszörög, fél 4-kor nem bírtam tovább, felvettem, segítettem neki elaludni. Háromnegyed 4 -kor tettem le. 4 körül én is elaludtam.
Háromnegyed 5-kor újra felébredt. Újabb visszaaltatás, kb. 5 perc alatt sikerült is.
Én meg azóta csak forgolódtam, járt az agyam, nem tudtam visszaaludni.
3 és negyed óra alvást sikerült összehozni 3 részletben. Szuper! Tejecske így már megint elapadófélben, pedig tegnap reggel szopi után, 1 mellből 100 ml-t fejtem és még lett volna, csak már untam.

Mi a fenét csináljak így "hajnalok hajnalán"?
Szerintetek meddig fogom még bírni? Meg ő is. Biztos baromira ki tudja pihenni magát, ha állandóan felébred szegényke.

Kép
sygnum

syg dettő áki fel kelt 1/2 2 kor és 4 kor aludt vissza arra ébred fel hogy már megint kipisilt ebből a hülye pelusból átöltöztettem megetettem és kiültemmellé el volt molyolt aztán elaludt nem vettem fel mert meg sem nyikkant ugy voltam vele hogy majd szól ha unja de én hulla vagyok
meg ma még it van a petra is zt sem tudom mit csináljunk semmi ötletem
felejts el ezt a hülye uht

többikek remélem nektek jobb éjszakátok volt

Kép

Kép

Kép
roz23

Most hirtelen megint van netem!

Tegnap, tegnapelőtt totál nyűgös volt Bálint! Állandóan a cici kelett Neki.. Egy órát, vagy felet ha aludt egyszerre, persze görcsölgetet is.. Annyira sajnáltam.. Tegnap több, mint 4 órán keresztül indultam a telefonért. Már beszoltam a Barátnémnak, hogy készítse elő a szerződét, mert nem lesz időm... Aranyos volt, gyorsan meglett. (16:45-re jutottunk a Pannonhoz, és 5-re készen voltunk! Persze nem tudtam arra a kis időre otthon hagyni Bálcsit a Nővéremmel, (Õrá szívesen rábízom), mert alighogy megetettem, elaltattam, elindultam, az arborétumtól már fordulhattam is vissza.. Milyen borzalmas, amikor az ember ilyen esetekben csak sms-zni tud!! Kép Kép
Este 7 óra után csak 1/4 2-kor kelt, tisztábatevéssel, mindennel együtt 2kor már aludt is! Aztán most 1/2 6-kor ébredt, és mivel a karomban bealudt az utolsó cici-kínálásnál, és fel-fel sírdogált (ilyenkor csak abban reménykedem, hogy nem az intenzív osztályos emlékei vanak meg), a karomban hagytam, ölelgettem, símogattam, és olvastalak titeket! Kép Most tettem az ágyikóba.

Orsi
A multkor hülyeséget írtam, tényleg a14:00szerepel a csípő UH-s beutalónkon!! Huhh.. Hát remélem nem járok úgy mint Éva!!! Mert Meg kéne úszni nyugiban, hiszen nekünk még lesz ma egy kórházas túránk. 2/4 5-kor a 8. emeleten a belen! És a Cicifüggő Sáskámat vinnem kell magammal! Lehet, hogy Papusz hazaér Pstről, és akkor be tud hozzánk jönni a megbeszélésre, ha ne , akkor hát istenem, én bizony beulők hátul egy sarokba, és megetetem, vagy megnyugtatom...Amire züksége van az én szerelmetes Fiamnak!
Lassan nekem is meg kell szüntetnem a mérleg-függöségemet! Még jó, hogy csak kölcsönöztük! A 2 hónap most telik le, tehát vissza adjuk.
HanciPanci meg tuti sírna, ha éhes lenne! Vagy őrülten aluszékony lenne, ha valami baj lenne! Annyira jó, hogy Kobudo és Roz meséli a nem egyszerű tapasztalatait, mert Orsi és Sygnum is valamelyest megnyugszik, hogy nem egyedi esetről van szó!

Roz Drágám
Nagyon köszönöm, a tolmácskodást!!! Te szegény! még erre is szorítottál nekem időt, hogy segítséget tolmácsolj Évától!

Éva
Nem néztem ki belőled, hogy ennyire ki tudnak hozni a sodrodból! De dobogó szível olvastam amit írtál, és csak fohászkodni tudok az égiekhez, nehogy én is úgy járjak, mint Ti! Kép Kép
Az Urticát szedtem alőször (köszönet Roznak!!), azután a Ricinust, ami bevált! Kezd több lenni a tejcsim! Úgy szerdtem, ahogy Te leírtad: 2napig 4X5 golyó, majd csak 2X5 golyó. Ezt öszesen 1 hétig. Ezt a hetet értem kúra alatt! Nem tudom, hogy lehet-e tovább szedni, és hogy már csak napi 2X egyem, vagy újra úgy kell csinálni, hogy 4X5 majd 2X5.. Remélem megértettél... Jól leírtam... Kép Köszönöm ismét a segítséget!

Most is nyögicsél Bálintkám! Ilyenkor gyors a kezembe veném.. De inkább csak megsímogatom, meg odaborulok fölé a kiságyban, hogy érezze a közelségem, és fokozatosan, óvatosan veszem le róla a kezem..Akkor általában alszik nyugodtan tovább! Olyan ártatlan! Még jó, hogy éreznie kell a szuszogásom, a szagom.. Elvégre 8 hónapig egy egész voltunk! Kép

Sam
Azért nem volt az annyira rossz! Inkább nem nyaralásnak mondható, hanem egy őszi kirándulásnak, pihenésnek..
Mi régebben rengeteget mentünk! Túráztunk minden hétvégén, szinte minden harmadikor több napra mentünk! Összekaptuk a holminkat, fel a motorra, és gyí!!!! Kép Kép
Mátra volt mindig az évi első kiránduló napunk, és az utolsó évzáró is október-novemberben (időjárás függvényében) Bejártuk az országot, és gyakran mentünk Szlovákiába, a lomnic lábához.
Igazi napos nyaralás 2 éve volt a nászutunk! Kréta! Isteni volt!!!
Szóval nem minden a napfürdőséz és a melegvíz! És a gyerekek is klasszak! Gondolom nem érezték magukat rosszul! Kép

BeaZsolti
Nektek totál klasszul sült el! Dehát egy ilyen nyugis óriás babával, mint Lila!! Milyen lehetett volna! Kép
Ja, már Bálint Gazda is elkezdte a urka növesztést, próbál felnőni a drága Lilla szintjére! Kép Kép Kép (De azért ugye még kap időt?!?!)
Katinak és a kis Katának szurkolok!!! Kép

Lilkétől kaptam egy emilkét. Szerintem olvassa a fórumot, csak lehet, hogy nincs energiája írni! Azért tényleg jelentkezz be, hogymegnyugodjunk a hogyléted felől!!

Na most megyek, mert a aki miatt görcsölget a Életekém, és nyöszörög.
(Mindig belehúzok az írásba, mert lehet, hogy megint nem lesz netem..)

Jaj, Kobudo: Ma estefelé jó, ha Rátok csörgök, és megbeszéáljük, hogy délelőtt, vagy délután legyen-e a randink? Én talán jobban hajlok a délutánra, akkor kiegyensúlyozottabb Bálcsi. De nem akarom, hogy csak Ti alaklmazkodjatok hozzánk! Akkor este tel!
Pusszancs Kép

KépKép
mino

Na megint a kezemben Bálint... Szokásos délelőtti szenvedés... görcsök... torna, puki-kaki, és megint cici...

De az éjszakáról már szerencsére tudja, hogy éjszaka, és aludni kell!
oh...Kb. 4 perce tettem tisztába, (persze közben lepisiltKép ), és most a büfizésnél olyat rottyantott a tenyerembe..hűűűűűűűűűű...még mindig.. atya ég! nyög, és nyomja...
Lehet, hogy ezze leszereljük a görcsöket?! Kép Kép

megyek tisztázni..

Remélem a nappalotok jobb lesz!

Éva, te sem tudnál naközben ledőlni egy picit? A pihi, tudod hogy jót tesz a tejnek! nálam is így van!

KépKép
mino

Sziasztok!

Itt vagyok ám, csak most már olyan aktív vagyok, hogy csak na! Kép Kép Kép
Takarítottam, mostam, főztem, apa nem örült, mert az egész házat végigsuvickoltam tegnap. Porszívózás, felmosás.
Aztán persze szépn nézett ki a lábam.... de jól esett végre takarítani, és ezt ki kellett használnom.

Olvaslak benneteket, csak ezekhez a gyermeknevelési dolgokhoz, meg tapasztalatokhoz még nem tudok nagyon szólni, de azért olvasom, hátha ragad rám is valami addigra, mire jön Zsófi, és majd nekünk is lesznek ilyen hasonló problémáink. Bár remélem, hogy nem.... Kép

Szóval jól vagyunk, lélekben veletek vagyok, és persze ha nem jövök, az azért is van, m ert nem akarok panaszkodni, mert hétfőn voltam védőnőnél..... +17.kilóm megvan.... 1,5hónap alatt felszedtem 6kilót.... Kép Kép Kép Rengeteg!!!! Na, de ezen már túl jutotam, annyi lesz a vége amennyi, csak egy kicsit padlót fogtam, annyira figyelek, hogy hogyan eszem..... nem panaszkodom. Kép

További szép napot, és mindenkinek kitartást kívánok!

Lili+Zsófi (36+3)
birolili

Sziasztok!

Éva,az ott a baj,h akadozik az infrmációáramlás,valóban előfordu, h a hirtelen megy vki szabira,és ezt az előjegyzéskor még nem tudják, a másik pedig a ct-ben van,ezt a csípő és egyéb ízületi Uh-t ketten csinálják, az ambuláns és mentős betegeknek másfajta Uh-ja volt. Nem mentegetni akarom Õket,meg nem is tudom,h bent mi zajlott. És tényleg az lett volna a legjobb,ha elnézést kérnek, de ahhoz elég magasan hordják az orrukatKép. Szegény kicsi Leo,hát így tényleg nem tud pihenni! Na nálunk meg fél 12-ig nem ment az elalvás,ezt az oltásnak tudtam be, 4-kor és 7-kor hanyattfekve ébredt, dekapott cicit és alszik.

Mino, a 2óra azért biztos szokott lenni, extrém ritka,h akkor is elcsússzanak vmi miatt!Olyan édesek,mikor szuszognak,nyöszörögnek az ágyukban,mi legtöbbször be akarunk oda bújni Hanci mellé, de ugye kicsi az ágy Kép! Elrontani meg nem nagyon lehet, mert ha átviszem a mi ágyunkba sír.

Bea,ZSolt, szegény Lillácska,h ilyen kis szorulásos lett mostanság!

Roz,azóta jobb a helyzet? Időnként nálunk is előfordul, h Hanci háta nedves-pisis-de hogy jön ki a pelusból,máskor meg hogy nem?

Kép
seriff

Roz, akkor Te sem vagy jobban,mint én. A francba az éjszakákkal.

Mino, hagyj ki néhány napot, aztán ha még mindig nem elég a tejecske, akkor kezdd újra a ricinust. De ha ennyit hízott Bálint, akkor szerintem elég neki, nem?
A múltkor 2-re volt időpontunk, akkor csak picit csúsztak. Csodálkoztam is ezen az 1 órás időponton. mondtam Seriffnek is, hogy gyanús. Ráadásul többeknek is ezt az időpontot adták. Fél 2-kor azt mondták, hogy még 1 óra múlva jön és én a 1,5 órás csúszástól sokalltam be, főleg, hogy még nekik nem tetszett, hogy senki nem örül neki, majdnemhogy azt mondták, fogjuk már be. Ráadásul ha rögtön azt mondják, hogy fél 3, akkor legalább el tudtunk volna menni kajálni, merthogy 1-ig az sem sikerült, de nem, össze-vissza beszéltek.
Egyébként lehet, hogy nem látszik rajtam, de egy agresszív ember vagyok. Sajnos.
Én a Mátrában éltem 18 évig, nagyon hiányoznak a hegyek. Mindig azt mondtam, az Alföldön nem tudnék élni, most mégis itt vagyok és szeretem a várost, de ezt a nagy síkságot már nem.
És tudod hova mentünk gyerekkoromban majdnem minden agusztusban? A Tátrába, Lomnichoz.
Tudom, hogy pihenni kellene, de vas. is próbáltam elaludni, 50 perc után feladtam. Pedig maszk a szememen, füldugó a fülemben, mégsem ment. Nemhiába, szar alvó vagyok, nem tudom leállítani az agyam.

Lili, pihengess sokat, később nem biztos, hogy tudsz majd!

Seriff, ezért kérdeztem, hogy hány orvos dolgozik egyszerre. Azt tudtam, hogy a csípőt ketten nézik és azt is, hogy abból az egyik szabin van. Nem is ez a gond. Mi a francért kell össze-vissza beszélni, miért nem mondják azt, hogy eddig itt vagyunk, jöjjenek vissza, amikor alkalmas és behívjuk. Ha már egyszer ők bénáztak. És amikor azt kérdezik, hogy hol teheti tisztába ill. szoptathatja meg - merthogy nem 1-1,5 óra várakozásra készült senki -, akkor nem azt mondja, hogy itt vagy ott, hanem "az autóban".
Amikor meg visszakértük a beutalót és azt mondtuk, hogy már nem jövünk vissza, akkor még visszapofázott, hogy "akkor menjenek", a hangsúlyt majd "bemutatom".
És a legrosszabb az, hogy elcipeltük szegényt, pont álmika volt, de ott nem tudott elaludni, pedig kimentünk sétálni vele, aztán cicit is kért és ráadásul amiért odamentünk, az sem lett elintézve.

Kép
sygnum

Sziasztok!

Itt vagyok ám de nem jut időm még végig olvasni sem titeket.
Hanna egy akkora változáson ment át most hogy csak csodálom.
Elkezdett kiskanállal enni és minden olyat csinál amit eddig soha.
Borzalmasan érdekli mostmár minden alig lehet elmenni mellette mert akkor rögtön eszre veszi az embert és tuti leragadok mellette.
Pörög az ágyon és annyira ülni akar hogy az fantasztikus, beszélget és hangosan kacag.
Felfedezte a lábát és rajta a zoknit, azóta nem lehet ilyesmit ráadni, szóval mostmár kész kis ember.

Lassan azért vissza zökkenek majd, remélem.

Sbea!
A keresztapa a Büntetés Végrehajtóban dolizik és a Vacsi közben lakik, de vannak rokonai Hunyadiban is.
Kócsi Dezső a neve.
Mi Felsőszéktón lakunk Minóék mellett nem sokkal elvileg.

Majd jövök.
És bocsi hogy még nem zökkentem vissza.
sam,

Kép

Kép
samchee

Sziasztok,

Syg,
örülök, hogy sikerült egy kicsit megnyugodnod, tényleg meg fog változni Leo is, amikor már egyre több minden érdekli. Kamilla ma már azt mondta, hogy inkább Apával alszik el, kár, hogy Õ éppen dolgozik. Így ma is kimarad az alvás... Kép

Én egyébként tegnap a HIV eredményért mentem, hát ott is őrület, milyen fejetlenség van!! Fél órát vártam, mire valaki kijött megkérdezni, miért vagyunk ott (kopogtatás is eredméyntelen volt), de szerenécsre, mikor mondtam, hogy egy 1 hónapos baba vár rám az apjával az autóban, legalább gyorsan megtalálták a papírt. Mindez lehetett volna 5 perc, mert persze a szomszéd szobábáan egy nő éppen tízórizott Kép Kép Ja, és a székletvizsgálatért is fizetnem kell. Mostmár elég sokba van ez az anyatejleadás, de hát ha segít a tejecském a pici, beteg babáknak. Mert csak ezért csinálom.

Mino,
ok a holnap du is, mobilok és szabadok vagyunk. Azért gonmdoltam a de--re, mert Apát Kamillával addig elküldeném ubit venni a nagybanira, hátha van savanyú ubinak való még.

Seriff,
nagyon rendi akkor a doki bácsitok, a legjobb szerintem is, ha nem paráztok egy ideig rajta,. hátha Hanci étvágya is nőni fog. Egyébként vérvizsgálatot csináltatot, vagy csak ránézésre vérszegény? Nem lehet egyébként, hogy szopi-sztájk van? Kb 4 hósan szokott előjönni állítólag.

Pusz, lassan ébred Emese is! (Ja, tegnap fürdés után 9-11-ig megint ment a cirkusz: sírás közben annyi levegőt nyelt, hogy iszonyú pocakfájás volt. Mire kijött, gyors cici, erre persze megint hasfájás jött. 11-kor együtt ájultunk be az ágyba Kép Kép)

Valaki használ mikrós sterilizálót? Milyen fajtát, és hogy válik be?

Pusz:

Kobudo

Kép

Kép
kobudo

Kobudo, mit jelent az esti cirkusz? Nálunk is az esti hisztikkel kezdődött, csak nehogy Veletek is ez történjen! Mármint az elaludni nem tudás, túlpörgés.
Látod, ezt én egyáltalán nem tartom fair dolognak, hogy annak az anyának kell fizetnie a vizsgálatokat, aki segíteni akar másokon. Ráadásul mennyi munka van a lefejt, leadott tej mögött. Ezt aztán igazán átvállalhatná a tb.

Leona nyűgös ma nagyon. Elaltatni is nehéz, még a cici sem jó. Most aludt el, megyek én is megpróbálkozok vele.

Kép
sygnum

syg jó pihenést Kép
egyébként az jutott eszembe hogy hogy nem tudsz valami jó imun erősitöt a csajaimnak télire ami homeos vagy valmi vitamint mert ovikezdés és ilyenkor milló bacit hoz majd haza niki
és magán ur sem viszitek el leot vagy van itt kecsón neketk ez miért kelet vagymindenkinek javasolt ez az uh ?

seriff
meg miért pont éjszaka jön ki áki egyébként már átalussza az éjszakát csak ilyen hülyeségek miatt ébred
hanci hogy birta szurit nem voltak mellékhatások nyügi láz...??

mino
bálint gazdának semmi em jött be végül pocakra ? vagy kúp azért segit van még belőle?

lilike
ne hajszold tul magad pihenj ez ár fészekrakó ösztön Kép

sam
osztom mino véleményét én ilyesmi nyarlást kivánnék magamnak mert ha jó idő van apa egész nap vizben punnyadna és meg az t nem szeretem és inkább a mászkálos kirádulos vagyok aki mindent látniakar az alatt a pár nap alatt ő meg az alvós pihenős strandolós nem is értem hogy lett nekünk 3 gyerekünk mikor totál elentetjei vagyunk egymásnak Kép

kob
hát nem irigyellek lehet hogy jobban járnál ha emesének fagysztanál tejcit de ez a segiteni akarás olyan szép ezért csak azért vagyok én külön hálás mert az én nikim is ilyen tjcsit kapot annó rengeteg munkát és enrgiát kiván az tuti

beáék
kecsonénak be is kellett faküdni a mai nappal vagy nem tudjátok? ja szuperek a képek még az este megnézetm őket Kép
csorgattam nyálam Kép

nálunk ma 5 hós áki holnap családlátogatás pót csajomat elvitték sajnáltam szegényt a szülei már elváltak régen mindkét szülőjének van uj párja de ő minehol utban van és arra panszakodott hogy mennyire hiányzik az anyukája meg hogy szerdán már sui és ő még 1 hetet sem volt otthon táborba küldék apa anyukájához anya anyukájához ujpasi anyukájához hozzánk... és rossz volt látni hogy sir mondtam neki hivja fel anyukáját haza visszük szivessen azt mondt nm kell mert jó itt lenni csak rossz hogy anya soha nem ér rá nagyon sajnálom szegényt milyen élete lehet nem tudom de mindig kzössen kart játszani én is kellettem tiszta anyahiános szegénykém ajnálom hogy ezt a részét én nemtudom pótolni neki de az anyát sem értem hogy si a gyerek a telefonba én rohnék érte nem azt mondanáám hogy majd holnap hazajössz ha lenne autónk tuti hazavittem volna.
nekem meg még holnapra kellene valami sütit kreálni ezeknek az ovónéniknek bár semmi hagulatom lehet hoogy holnapra marad egy gyors muffin vagy csokis tallér

csajok ugy elfogytunk alig jönnk a többiek bepa liolga meenta balim cuki..... hol vagytok ?

Kép

Kép

Kép
roz23

Alvás nem jött össze.

Roz, Leo egyik csípője picit fejletlen volt (2 fokos eltérés), ezért jó lett volna ellenőrizni, bár a nyakamat tenném rá, hogy már régen rendbejött.
Azt hiszem, nem fogom őt megbőgetni, úgyhogy nem viszem el magánrendelésre.
Meg őszintén szólva most a t.köm tele van a kórházzal! Remélem olvassa ezt vmi illetékes "médiafigyelő" akárki!
Vannak ilyen szerek, majd utánanézek.

Nagyon furcsán működök én, az előbb Leo lehányt, néhány perc múlva nekem is hányingerem lett. Nem a hányásától, hanem a tudattól, hogy már megint hányt és sajnálom. Õ meg vigyorog ilyenkor.

Fáradt vagyok, de nagyon. És rosszkedvű.

Ma este Zséda koncert lesz a főtéren, úgy elmentem volna, de ilyen időben...és fáradtan...

Megy vki holnap a Malom megnyitójára?

Kép
sygnum

syg köszi ha utánna nézel bogyóknak Kép
egyébként eszembe jutott mi az orr-fül -gégén jártunk igy egyszer adri 5 hós lehetett 11 kor odamentünk 1/2 12 re volt időpontunk 1/2 12 kor elmentek ebédelni utánna mikor jött vissza doki elkapták a folyoson hogy valami értekezletre menjen gyorsan csak adrit kellet volna megnézni mert utánunk már senki nem volt és nem nézte meg hanem elment az uram mérgében kopogás nélkül bemnet elkérte a papirokat és köszönés minden nélkül ott hagytuk őket persze adri végig üvöltött ja és az egész korházban csak az ortopédia előtt van pelenkázó talán 4 darab de szoptatái lehetőség nincs a legnagyobb halálom még a mellkas röngen igaz gyorsan behívnak dea film is gyorsan kész de a papirokra 1 órát kell várni mire találnak 1 dokit hogy aláirja nagyon gáz szerintem szóval vagy menj magánul ugyanahoz a dokihoz vagy kap be az ő álláspontjuk ez elég szomorú!!meg persze tudnék mesélni a fantasztikus dolgokról mert sajna elég sokat voltunk korházban
az izsákin meg az a gáz hogy az orr fül gége meg a gyerek osztály között 20 lépcsőfok van az orr fülgégén ott maradhatsz a gyerekkel saját ágyat kapsz tudszu hol wc-re menni tusolni kaját kapsz agyerekosztályon meg egy széket tusolni a gyerekek közt tudsz ahol nem ritka 14 éves fiatal fiu .... szoval kicsit logikátla szerintem

Kép

Kép

Kép
roz23

ja malom zséda nekünk sajna egyik sem fog menni pedig nagyon kiváncsi vagyok mindkettőre malomban bizti 100 ezren lesznek zsédához meg tul hüvi van Kép

Kép

Kép

Kép
roz23

Sziasztok, a két dokinő,aki csípőUh-t csinál,nem magánrendel.Tényleg nem mentegetés,de az egyikőjük kedden a másik szerdán csinálja a kórházban.

Kob,nem volt vérvétel, csak ránézésre,meg rámnézésre mondta a doki a vérszegénységet. Hát lehet szopisztrájk, de akkor én úgy tudom-nem biztos-hogy üvölt,nem eszik,na Hanci nem ilyen.
Szegeden meg anno úgy adták ki a Hiv vizsgálat eredményét, h ültünk a folyosón,és kivágták az ajtót,jó hangosan mondták a nevünket,és közölték uazon a hangerőn, h Hiv -. Köszi,és vajon ha + lett volna,is így közlik? Remélem igazad lesz a kilókkal! Kamillánál mennyi idő múlva jöttek a + kg-k?

Roz,éjjel vsz tovább van rajtuk,jobban megtelikKép.
Kicsi nyügi volt délután,meg csak 1/2 12-kor aludt el, de láz nem jelentkezett.Persze preventive nyomtam egy kúpot. Straciatellás muffin tuti beválik!
Uh nem kötelező, gyerekorvos,ha gyanúsnak találja, elküld ortopédiára,onnan meg ált UH-ra, 3-4 hónapos korig,később rtg-re. Sztk mellkasrtg-ről beszélsz? Azért kell sokáig várni, mert egy tekercsre fotóznak,és jópárat-20-30-lefotóznak,és csak utána veszik le,és hívják elő.Nem mentegetőzés,csak tény.

Éva,hogy van kicsi Leo? Alszik már? enyém gyerek édesen durmol félórájaKép. Ne legyél már rosszkedvű!KépMi asszem pénteken megyünk majd a Malomba. Még álítólag nem nyílik meg minden üzlet, de a többség igen.

Mino, remélem nem ért sok bosszúság a kórházban Titeket!

Kép
seriff

mino tényleg neketek hogy sikerült az uh ??

seriff
már annyiszor akartam kérdezni hogy sikerült e multkor gyedül elavás hancinak és azóta hogy alszik el ringatásra vagy néha sikerül egyedül ? ákit most megint ringatni kell most persze hogy már nemkellene már aludni letetem az ágyába és ruhákat pakoltam 2 perc mulva egy hang nélkül elaszik ?! ki érti ezt Kép

Kép

Kép

Kép
roz23

Roz,hát mikor hogy.Van amikor leteszem,kicsikét nyöszörög,aztán bumm,alszik,van amikor meg ringatni kell.Most pl hang nélkül elaludt evés után.Este ringattam kb. 2órányit. A kérdésem uaz,ki érti ezt?Kép

Kép
seriff

Sziasztok4

Cak egy pillanatra ugrok be.
Hanna nyűgi egy kicsit.

Roz!
Kecsone otthon van holnap megy még vizsgálatokra, csak mára van kiírva.

puszi

Kép

Kép
samchee

Sziasztok!

Mi is hazaértünk!!!
A gyerek, a férjem és én is hullák vagyunk! nem igazán értjük pontosan miért.

Hát nem mondom hogy "egyszerü" volt. A kicsit tágabb családdal nyaraltunk együtt, egy 5 szobás házat béreltünk ki. 10-en voltunk, 5 gyerek. 14, 9, 6, 4, és 2,5 (Dani) évesek.
Volt ám hangzavar!!! Néha úgy éreztem bedilizek, szóval lehet hogy nem való nekem a sok gyerek???!!!

Sajna az idő sem kedvezett nekünk, szinte végig sz.r idő volt. Azért 1x pancsiztunk a Balcsiba, 1x hajókáztunk, 1x voltunk Kehidán fürcsizni, 1x a Zalakarosi élményfürdőbe és sajna volt 2 nap amikor olyan itélet idő volt hogy ki se lehetett lépni a házból.

Szól a férjem, mennem kell bocsi, még jövök..

KépKép
KépKép
nana09

nana már hiányoltalak Kép én azt hittem ti is vasárnapig nyaraltatok
várjk a képeket Kép

Kép

Kép

Kép
roz23

sam az előbb nem is láttam köszi az infot de jó neki ne nyaggatják akkor minenféle vizsgálattal ti beszéltek telcin? akkor majd ird már meg mi lett a vizsgálat eredménye Kép
köszi

Kép

Kép

Kép
roz23

sziazstok Kép

holnap nem nagyon leszek mert készülök család látogatásra szép jó éjszakát mindekinek manók aaludjatok anyucik pihenjetek

kob
ird le nekem hogy csináltad kchupot légyszi
meg lefénymásolattam recepteket is nagyon szépen köszönöm valamikor össze kellene futni hogy visszadhassam Kép

bepa
remélem minden rendben rég irtál csak ey pár sort irj hogy minden rendbe van e

megyek mert még kicsit pakolászom sziasztok Kép

Kép

Kép

Kép
roz23

seriff, a repülőben van magánrendelés. a múltkor már bosszankodtam is, hogy ott egy kalap alatt elintézhettük volna az összeset.
leo nyűgi volt ma, de egy kis cukibébi. összeszámoltam, több, mint 4 órát altatással töltöttem ma. ennek fejében aludt 4,5 órát és most. az esti altatás 1,5 óra volt, azt hittem, már sosem alszik el. most meg csak reménykedek, hogy nem fog rögtön felébredni.
és kiszívta apa mellkasát.

roz, a fül-o-g-én tényleg jól megoldották a szülők elhelyezését. én is a "gyerekszobában" feküdtem, amikor kivették tavaly a mandulámat. oda kértem magam, gondoltam, a gyerekek majd felvidítanak. így is volt, még műtétek előtt elkezdtek filmet forgatni, a Hófehérkét. Én voltam a boszorkány, aztán mikor "Hófehérke" megkapta a kábítóját és már csak vigyorgott, előléptettek Hófehérkévé. Halálra röhögtem magam rajtuk.
A gyereko-on meg tényleg jó, ha egyáltalán beengednek és kapsz egy széket.
Pelenkázót én is csak az ortop. rendelőnél láttam.

Nana, ennyi gyerek és kirándulás után csodálkozol, hogy fáradtak vagytok? Na jó, ez vicc volt.

Megyek aludni, jó éjt!

Kép
sygnum

Nana, hát én csak egyszer voltam áprilisban az iskolában óraközti szünetben,de..azóta minden elismerésem a tanároké, h azt a sok egyszerre csivitelő 'madárkát' el bírják viselni,meg tudnak köztük rendet tartaniKép! Szóval nem csoda,ha ilyen népes családi nyaralás után fáradtabban jöttetek haza!

Éva,na hogy sikerült az éjjel? Nálunk elég gáz volt,persze minek hagytam nappal annyit aludni, 10kor ébredt (4kor és 7kor félálomban evett),aztán ebéd után is aludt egy órát,és utána meg 1/2 6-1/2 8-ig, na persze,h így majdnem éjfél lett,mire megint elaludt,és közben folyamatosan beszélt.Hát az én szemeim már leragadtak,próbáltam állva ringatás közben aludni,de nem ment. Ja,a hallucinálásról akartam mondani,h itt meg amikor lefekszünk,elcsendesedik minden,akkor fülelni kell,h vajon a kinti kutyák,vagy a mi kis "rosszkutyánk" hangjait hallom. Hajnal felé meg a férjem tud olyan Hancis sóhajokat produkálni Kép. Meg én még álmodni szoktam, h ott alszik köztünk,és legurul,leesik, agyonnyomjuk.Pedig még sosem aludt velünk.

Lili,akkor Nálad is beindult a pakolok,takarítok,mert ki tudja mikor lehet megint! Azért csak óvatosan!

Sam,sajnálmo, h rossz időtök volt,de azért biztos jó volt kicsikét kimozdulni! Hanna miért nyűgös mostanság? Mesélj még, h miket csinál!
Kecsónéval reméljük minden oké,és ezek a jövőmenő frontok kicsalogatják Katát!Kép

Roz, remélem mindent rendben találnak a családlátogatásonKépKép!

Kép
seriff

sziasztok Kép
nem birtam megállni hogy ne kukkantsak be Kép

rohanok hajatmosni pakolni meg sütni és ez most valami törvény szerűség ma leghisztiseb a banda Kép áki reggel 6 óta kezemben adri áki hordozojában ül már egy félórája és csak nyafizik niki meg nyúz hogy süsünk már meg mikor jönnek Kép

megyek puszika Kép

Kép

Kép

Kép
roz23

Roz,szikronicitás.

Kép
seriff

Nahát,mindenki eltűnt?

Kép
seriff

hát majdnem készen állunk már csak szépruháka kell felvenni kicsi izgulok mert aunyum ide telfonált és mesélte hogy kivannak az ovonők mert eddig ahol voltak nem tudtak beszélgetni a szülőkkel rohangáltak rosszak voltak gyerekek belenyukáltak a táskájukba telefonjukat elvették az ovonőknek a gyerekek és hát sajna nálunk adri táska mániás és hameglát egy táskát pakolni a kell Kép Kép remélem nem lesz semmi gond az uram szerint túl nagy felhajtást csinláok a dologból na majd meglátjuk azért a nagyon iq 0 kiínai éneklő macit elraktam mondjuk én is utálom de csajok mindig azt nyomkodják

majd jövök pussz de szerintem már csak estére

Kép

Kép

Kép
roz23

Sziasztok,

hát Roz, ahhoz képest, hogy ennyi dolgod van, csak nem álltad meg, hogy be ne nézz!! Kép

Syg,
a tegnapi éjszakánk megint nagyon jó volt, 9-1/4 10-re minden gyerek elcsendesedett, pedig még Kamilla is aludt délután! Emese is csak 4 körül ébredt, addig csak enni kelt fel (mármint nappal).

Roz,
a ketcup-recept íme:
2 kg paradicsomot összepaszírozni, és összeforralni:
5 dkg cukor
2 gerezd fokhagyma
1 ek mustár
1 tk őrölt fahéj
1 tk őrölt bors
1 kk curry por (ezt kihagytam,mert nem találtam)

ha már elég jó állagú, akkor bele:
4 ek 10%-os ecet
só ízlés szerint
ezekkel megint összeforralni, majd szárazdunsztba rakni.

Én a zöldségkutatós paradicsomlével csináltam, 5 literhez 2,5szeres adagot ezekből. 2-3 óráig főztem, de még tovább kellett volna, mert elég folyós lett.(Na persze ebben semmi tartósító,meg állagjavító nincs, lehet, hogy nem is lehet olyan sűrűre főzni.)

Seriff,
2 hósan volt 4400, 3 hósan 4550 !!, majd két hét múlva 4840, 4 hósan 5170 g. Látod, majd egy hónapig erősen stagnált, volt, hogy fogyott is, majd két egy hónap alatt 600 g. Fél évesen 6600 g volt, tehát bőven megduplázta a születési súlyát, csak nem egyenletesen hízott. 4 hósan megfordult, 8 hósan felállt, 1 évesen járt.Szal fel a fejjel. Ja, és csak a védőnő mérte, valahogy nyugodtabb voltam így, hogy nem stresszeltek.

Nana, elhiszem, hoygy besokaltál a gyerekzsivalytól, de kikapcsolódás volt azért így is, nem? Kép :-)

Többiek? Kismamáink? Hogy vagytok? Legalább jelezzetek, hogy még egyben!

Puszi:

Kobudo

Kép

Kép
kobudo

Sziasztok!

Megjöttünk pocak Uh-ról, pocival is és az uh-al is minden OK volt.

Megnéztük a Malmot is, enyhén szólva sokan voltak. Mindenki szabin van? Én sosem értettem, hogy munkaidőben miért van olyan sok ember az utcán és a boltokban.
Van néhány normális üzlet, ami nekem hiányzott itt, bár még mindig nagyon fog hiányozni pl. a Benetton. De a Douglasnak nagyon örülök, vásároltam is Robi legnagyobb örömére, na meg mit találtam? Kenguru Goldot. A Bambinoban van és nem 1-2-több100 Ft-al drágábbak az eredeti áruknál, mint a Centrumban volt, hanem uaz, mint máshol. Itt is bevásároltam. Voltak fehér rucik is, keresztelőre meg lehet nézni, biztos van vmi szép.
Olyan klassz téli overallok voltak, de mikor megláttam az árát, keresztbe fordult a szemem. 9000 Ft. Pedig muszáj lesz venni vmit. Az igaz, hogy nagyon jók voltak, de akkor is. Ennyiért felnőtt ruhákat lehet venni. Bár ahhoz több anyag kell, a gyereket meg nehezebb megvarrni. Na mindegy.

Az éjszakánk(m) sokkal jobb volt, mint tegnap. Leo fél10-től 8-ig aludt, 3 ébredéssel, így én is aludtam 9 órát 4 részletben.

De. viszont nem tudtam elaltatni. 9-kor már ásítozott és dörzsölte a szemét, betettem a kendőbe, hogy ha elalszik ne kelljen felébreszteni, aludjon az uh-ig. 10-re mentünk, kb 5 percet aludt addig. Aztán hol aludt el? A Malomban, a baromi nagy zajban. Nem értem én őt.

Most megint alszik fél órája.

Seriff, nekem nem kellene fülelni, mert mellettünk alszik az ágyában, mégis nagyon éberen alszok.
Én arra szoktam felébredni, hogy "elaludtam ringatás közben és mindjárt ráfekszek vagy leejtem". És mikor felébredek rájövök, hogy a párnám van a kezemben.
Amit még észrevettem, nem tudok nyugodtan állni, mindig hintázok, ringatózok, mintha a kezemben lenne. Aztán rájövök, hogy most nincs is nálam, nyugodtan leállhatok. Tisztára meghülyít ez a lány.
Ma egyszerre sírt és nevetett. Nem tudta eldönteni, melyiket kéne csinálni. Aztán sajnos a sírás mellett döntött. De olyan aranyos volt, amikor fülig ért a szája és közben sírt. Színésznő lesz belőle.

Roz, hogy sikerült a látogatás?

Na abbahagyom a regényemet.

Kép
sygnum

Sziasztok!

Mi is voltunk Malomban, tényleg szörnyű sokan vannak, vesznek mindent mintha ingyen adnák. Én sem értettem hogy miért nem dolgoznak az emberek, bár hozzáteszem a "közönség" kb. 80 %-a 18 év alatti volt.
Én a C&A-ban nagyon reménykedtem, helyette csak ez a Takko vagy mi van ami sztem elég gagyi.

Syg, a Douglasba mit szoktál venni és rakhatnál fel képeket a kis Leoról már ezer éve "láttam"

Még jövök..

Ja és én IMÁDOM a gyerekeket és jól ki is jövök velük csak a rossz idő miatti bezártság okozta a néha előforduló kisebb problémákat

KépKép
KépKép
nana09

szerintem engen mindenki szivat Kép 1/2 4 re jöttek volna és most telcsiztek hogy nem jönnek Kép holnap kezdhetek mindent előről Kép ráadásul most telefonált ez a hülye gázos hogy jön a radiátort és a csöveket felszerelni az uj szobába

Kép

Kép

Kép
roz23

Roz, ne foglalkozz már velük! Nem mindegy mit gondolnak? Azt úgyis látják, hogy nem putriban éltek, a gyerekek kapnak enni, inni, van egy anyukájuk, aki imádja őket...Nem azt fogják nézni, hogy fénylik-e a bútor, meg négykézláb keresni a lepotyogott morzsákat. Pihenj inkább vagy játssz a gyerkőcökkel!

Nana, én Cliniqe arcápolási dolgokat és parfümöt szoktam a Douglasban venni. Erre még Németo-ban szoktam rá. Azért szeretem, mert nagyon gyakran adnak ajándékokat, most is kaptam a szappanomhoz egy Cliniqe mintacsomagot. Így jobban megéri.

Megyek fejni, az előbb megfogtam a cickóm és kő kemény. Észre sem vettem, mikor lett így tele.

Manóm 2 órája alszik, igaz, egyszer vissza kellett altatni.

Kép
sygnum

Nana, itt találsz képeket aLeoról, a babnet nem enged minden képet feltenni, így inkább a babaszobára teszek fel ezentúl.
http://www.babaszoba.hu/services/albums?alid=12820

Kép
sygnum

Nana, itt találsz képeket aLeoról, a babnet nem enged minden képet feltenni, így inkább a babaszobára teszek fel ezentúl.
http://www.babaszoba.hu/services/albums?alid=12820

Kép
sygnum

Miért ment el 2*?

Kép
sygnum

Roz, kimondottan immunerősítőt nem találtam, de az őszi, téli időben ajánlott az oscillococcinum heti 1 adagban influenza, nátha megelőzésére.

Kép
sygnum

Néhány kép a balatoni nyaralásunkról
Kép
Kép
Kép
Kép

KépKép
KépKép
nana09

Sziasztok!

Mi még "egyben", olyan hülye szó.... (bocs), de ez az ösztön jól rámtört.... Kép

Apa alig bírt leültetni reggel 9-kor már. Mentem, mint a mérgezett egér.... lehúztam az ágyneműt, kimostam Zsófi ruháit, plédeket kitettem a napra, és ezt már reggel 9-re.... Kép

Most egy kicsit pihenek, mert a lábam nagyon fáj. De ez már a vége.... mindenki ezt mondja. "Ezt már csak kibírod..." Dehát ezen nincs mit kibírni, ez is olyan jó. Ez a fészekrakó ösztön is olyan jó, van rengeteg energiám. Kép Megint... Kép

Holnap megyek NST-re, kíváncsi vagyok, hogy mi lesz. Aztán pakolok tovább.... Olvasom, hogy mindenkivel minden rendben. Kép

Mi is voltunk estefelé a Malom felé, de be nem volt kedvünk menni, rengetegen voltak.... Majd holnap hátha.

Mindenkinek szép estét, vigyázzatok magatokra!

Lili+Zsófi (36+4)
birolili

SYG!

Gyönyörű a kis LEO!!! (már nem is kicsiKépKép)
Nagyon aranyos az a kép amikor hátra nyúl hogy "átöleljen" téged

KépKép
KépKép
nana09

sziasztok

lili nana de jó rolatok hallani Kép már csak bepát hiányolom nagyon

nana jók a képek nagyon Kép

lilke már nincs sok kitartást Kép

syg nagyon köszi ezt azt hiszem ismerem más is ajánlottaKép

kob.millio pussz a reciért Kép

beáék mizuj veletek ?

mino jó volt tegnap bezsélni Kép

megyek mert még gázos mindig itt van csattért a ház lyukak hegesztés nyomok .....utálom legyen már vége

puszika mindekinek Kép jó éjszakát Kép

Kép

Kép

Kép
roz23

Nana, tényleg volt "dolgotok" ennyi gyerekkel. Látom, meg is tornáztattak.
Köszi, köszi! Tényleg nem olyan kicsi már. Sőt, nő, mint a gomba! Olyan fura, hogy már nem olyan pici, nyeklő-nyakló "rongybaba".
Nekem is tetszik az a kép, mert olyan, mintha megsimogatna, átölelne. Csak a ruháját nyálazta jól össze. Először volt akkor rajta szoknya. És egyenlőre akkor volt utóljára is.

Lili, sztem ezek a legjobb hetek. Már minden megvan, baba jól van, bármikor jöhetne. Én ekkor élveztem a legjobban az egészet!

Seriff, hova tűntél du.? Hanci jól van?

Jó éjt! Leo fél 8 óta alszik, igaz, volt 2 rövid ébredése.

Kép
sygnum

Sziasztok!
Ma megint el vagyok veszve.
Reggel apa haza jött éjszakásból és megint mentünk.
Tegnap anyukám nyafogott hogy már nem látta Hannát és Bogit két hónapja.
Azt hiszi ilyen benzin árak mellett rohangál az ember hetenteKép
Szóval reggel felkerekedtünk és most nyolcra értünk haza.
Jó volt csak Hanna idegen környezet más emberek, hát nem nagyon értékelte.
Amikor anyu felvette görbült a szája és már sírt is.
Pedig annyira várta már a babázást erre csak kb két óra múlva jutott oda hogy tudjon vele játszani.
De az is jó volt legalább addig is lazultam egy kicsit.
Bogi csinálta a műsort mert anyuéknak most van kiskecskéjük és egész nap velük játszott az udvaron mire a végén az egyik megharapta az ujjátKép
Nem volt vészes inkább csak az ijedtség volt nagyobb.

Hanna mostanában nagyon furi dolgokat csinál.
Annyit változott hogy az fantasztikus.
Állandóan leveszi a zokniját és a lábát rágicsálja. Fenn hangon sikít ha valaki oda megy, de ez nem sírás.
És tegnap óta azt is elkezdte hogy mint a motor amikor brümmög olyasmi hangot ad ki és közben a nyál ömlik a szájából.
Ha eszünk akkor szinte kinézi a kajcsit a szánkból és utána őt is meg kell etetni kanállal mindegy hogy mikor evett, és mennyit mert csak akkor elégedett.
Nagyon ügyin eszik már kanállal is csak nem mindegy neki hogy mit adunk nekiKép
Oda vissza pörög az ágyon és annyira fel akar ülni hogy az valami hihetetlen, nem marad meg fekve ha valaki a közelben van csak akkor ha felültetjük, mert akkor lát mindent.
Félek is tőle hogy nem árt e ez a gerincének, nem terheli e meg nagyon.

Bocsi lányok hogy áradozok, de el vagyok ájulva mostanság.
Elég sokszor nyűgi mondjuk mert nem foglalkozok vele éppe4n és akkor azért azt is szóvá teszi.

Na jó mostmár eldugulok, hagylak titeket is mesélni.

Jó éjszakát nektek.

sam

Kép

Kép
samchee

Kép

Szasztok!

Voltunk mi is a Malomban. Aki még nem volt annak itt van két kép. Jó volt, bár ez a sok ember lefárasztotta az embert. Ezenkívül ami még hiba. Kevés a lift (4db) volt, hogy 5 percet ácsorogtunk azért, hogy feljussunk egy szintet. Amikor meguntuk akkor a babakocsit felraktuk a mozgólépcsőre és úgy haladtunk. Qrva meleg volt bent. A légkondi befuccsolt, és a hangszórók is qrva hangosan bömböltek. Lilla nézett is nagy szemekkel. Jó tanács: aki lemegy a garázsba, és kifelé jövet az autómatánál kifizette a parkolási díjat az vigye magával mindkét papírt a kapuhoz, mert különben nem engedik ki Kép Nekem vissza kellet menni két emeletet ezért a szarért.
Majd ha lecseng ez a nagy újdonság akkor lesz érdemes körülnézni, mert akkor kevesebb bambuló egyént kell kerülgetni.
A kenguruban mi is vettünk egy kiscipőt, meg egy kissapkát.

Sam!
Azt hiszem, hogy látásból ismerem a keresztapát. A mobil centerrel szemben van a kocsmánk és mintha ott szoktam volna nagyon ritkán látni. A férjuradat is valszeg vele láthattam, mert Õ is gyanúsan ismerős.

Kép

KépKép
KépKép
sbea

jó reggel Kép

syg na hogy alidt leo mert ahogy látom viszonyéag hamar elaludt nem ment az éjsuakai alvás rovására?megnéztem a képeket milyen édes ez a csöp csajszi Kép

beáék
köszi-köszi képket már nyaraltam jártam a malomban és felcuccolnaom sek kelett srácokat hozzá Kép

sam
milyen ügyi eu a kiscaj apával éppen tegnap veszéltük hogy áki milyen kis lusti (szrintem tiszta pasi Kép bocsi zsolti Kép )
a csajok 6 hósan már álltak ilyan 4 hós korukban meg már fordultak minden felé adri 10 hónapos volt mikor elindult áki meg csak punnyad az ágyban néha néha megfordul de persze ő is ezerrel tiltakozik ellene ha mondjuk elmegyerk a kiságy melett és nem szólok hozzá kiköveteli hogy egyből foglalkozzam vele persze ő is vigyorog ezerrl meg dumál tegnap óta lábat is rágcsál de azért az anyáához bujás az igazi sport Kép

seriff
hancinak hogy tetszik a játszoszönyeg jól el van rajta ?tegnap nagyon elvoltál veszve

lili
ma ne dolgozz vagy már elkéstem Kép tessék pihenni Kép

bepa
merre jársz ???

nana
dani hogy viseli az itthon létet nem hiányzik neki a nyüzsi a sok gyerek ,ember??

megyek ujra sütök mert a tegnaőpi elfogyot eéhordták az egerek Kép

Kép

Kép

Kép
roz23

Jó reggelt!

Éjszaka minden rendben volt azt leszámítva hogí baba a nyaralás óta két óránként eszik és nem hajlandó egyet sem kihagyni.
Nem is igazáneszik inkább csakkortyol egy párat.
Nem tudtok valami jó módszert hogy lehet erről leszokatni?
Én is szeretnék már egy átaludt éjszakátKép

Sbea!
Köszi az infókat a Malomról.
Mi is el szeretnénk majd menni de rávárok a tömeg végére.Két hét múlva már nem lesznek asnnyian. És nem hiszem hogy van olyan dolog amit nagyon olcsón adnának most.
Apáékat lehet hogy onnan ismered nem tudom majd megkérdezem és küldöm az infót.
De ha legközelebb oda akarnak menni megyek én isKép

Roz!
Szerintem semmi baj Ákival, ő majd egyik pill.-ről a másikra fog mindent csinálni.
Nagyon sajnálom amit az ovónők csináltak veletek.
Kitartás!!!!!

sam

Kép

Kép
samchee

Jó reggelt!

Roz,
Daninak nem tudom hiányoznak-e a többiek, de sokkal aranyosabb mióta itthon vagyunk. Ott gyakran nagyon "rossz" volt...valahogy a legrosszabbat hozta ki belöle a sok gyerek, bár ez csak szerintem van így, a többiek szerint aranyos volt

Syg,
A Danival tornászó néni nem én vagyok hanem a keresztanyám. de Dani is kerinek hivja és imádja mint az a képen is látható...

Még irok...

KépKép
KépKép
nana09

Sziasztok!

Sam, Hanna nagyon ügyi! Én annyira bírom, amikor a lábukat eszik! Én miért nem tudom már bekapni a lábam?!
Leo is a cici kedvéért ébred fel éjjel, nem igazán eszik. Leszoktatás? Engem is érdekelne.

Bea-Zsolt, mi észre sem vettük, h kevés a lift, nem is láttam, hol vannak. De a mozgólépcsők jól össze vannak keverve, alig találtuk meg azt, amelyik arra ment, ahová mi szerettünk volna menni. De majd ezt is megtanuljuk.

Roz, Leo egész jól aludt. Igaz este még 2* felébredt 9-ig, de erre számítottam is. Viszont ilyenkor már 5 perc alatt visszaalszik cicivel, úgyhogy nem gond. Reggel 8-ig aludt, 3 ébredéssel.
Aztán elszaladtunk a patikába, és fél 10 óta megint alszik.
Olyan érdekes, ha nincs mellettem a párom, nem alszok el rendesen. Hajnalban elment itthonról, utána már nem tudtam mélyen elaludni, csak elszundítottam és mindenféle hülyeségeket álmodtam. De ez csak azóta van így, amióta Leo megszületett. Se terhesen, se azelőtt. Biztos féltem ezt a kis Maszatkát.
Azt nem is írtam, h tegnap du. is 3 órát aludt, igaz, 2* vissza kellett altatni. De majd alakul ez is, remélem.
Ne aggódj Áki miatt, a fiúk ténylegg lustik. Ált. később csinálnak mindent, mint a lányok. Majd belejön ő is. Sőt, a lábukat csak 6 hónaposan "kellene" megtalálni. Úgyhogy nem is olyan lusti!

Nana, és melyik vagy Te?

Kép
sygnum

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?