Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!
Ez felháborító!Megtudná nekem valaki mondani,hogy hogy lehet az hogy mindenkinél volt babanet csak nálunk nem?Nem értemKép
Na mindegy,megpróbálok belekontárkodni a dolgokba.

Magunkról:hihetetlen,hogy napról-napra menyit fejlődnek a babák,képzeljétek Maja tegnap röhögött,eddig is nagy dumás volt,de tegnap este kacarászott,jöttek a könnyeim,olyan boldog voltam.Viszont éjszaka terén visszafejlődés van nálunk is már két napja 9 körül elalszik 10kor már nyökög,kaja visszacsempészem az ágyba tána mint az óramű 2 óramúlva kaja,na itt a bibi,mert ha utána visszarakom az ágyba felkel,így ma már melettem aludt 4től asszem,hát marha jó.Ez vajon miért lehet?
A fog még ha nem is bújjik ki azonnal kinozhatja a picikéket ?Vannak a nap során pillanatok amikor semmi sem jó és ha dörzsölöm az ínyét lefogja a kezem és élvezkedik.
Tejci ügyben egy-pár napig több volt,most meg úgy néz ki,elég eddig nem volt panasz.Én nem tudom,de ha ez fejlődési ugrás,akkor azmár egy hónapja tartKép.Én arra gondoltam,ha netán egy evésre nem jut tejci,akkor egyszer adok majd neki gyümit,majd ha betölti a 4 hónapot .
Monazsu
Te mióta alkalmazod a gyümit fürdetés elött?Jól hangzik,hogy utána jobbat alszik.
Én imádom nézni,hogy enne mindent,infacol,vitamin,panadol amint látja hogy közeledik a szájához valami nyitja és tök szépen eszik kanálból (panadoltKép).A szánkból kinézi a kaját.

Jó,hogy beszéltek a felülésről ugyanis Maja ölből hordozóból felül én fogom,de csak így hajlandó ellenni,de mit csináljak vele?Az anyós szerint így is puos lesz,de ez semmi,már az ülés sem elégíti ki,ha valami érdekli húzza magát oda és jár keze-lába kis activitim.

Angéla
Nagyon ügyes Valér és csuda nagy már.KépLassan szaladKépMászni,ülni?Ha időd engedi írj ám én kiváncsi vagyok rátok.

És mindenkire újjakra régiekre.Timkáéknak nincs netük,de szerintem a többiek írhatnának,mert tuti olvasnak.Én is sokszor idegennek érzem magam,de aztán még is csak jó még mindig ide tartozni.Úgyhogy csajok,végiggkísértük egymás pocakosodását,terhességét,tessék napi 5 percre apára bízni a lúrkót,hogy nyomon tudjuk követni a picikék fejlődését is.Bocs,ha erőszakos voltam.
Dalmi
Örülök,hogy itt (is) vagy,olvasom ám a naplót is,csak nem mindig van időm írni.Nagyon csinos volt lencsike a keresztelőn,nagyon szép kislány nagyon.KépKépKép

Vezso
Milyen cicátok van?Lakásba van csak vagy kint is bent is?Hogy áll Rozihoz?

Hú annyi minden volt az agyamba már amikor elment a net is,most meg grrr nem emlékszem.

Brigó
Én tavaly akkorákat hánytamKép(körbe az egész konyhát,kakaóvalKép)

Valaki írta,hogy ilyen játszószőnyegük van és az elefáni a kedvenc,nálunk isKép

Tegnap megdupláztuk a súlyunkat (én már régen az ideálist) 5.20 dkg volt tegnap Majababa.Hurrá!

Mukika
Írj mi volt a szurin,szorítok,jól viseljétek.Utálom a szurikat.

Vaktyúk
Majának is bejön Csipetfiú csak halkan Ákos meg ne tudja,de mostanában hanyagolja tökmaghercegnőt.Milyen volt a Balcsin?
Vizimanóék hol vagytok?
egy hercegnői kép

Kép

repülök
Kép
Timurr

bocs a hibákért de időm nincs kijavítnai
Vendég

Connie
"Nem boldog a baba és frusztrált lesz, ha szembesül a ténnyel, hogy nem éri el az áhított tárgyat. nyugtassa meg gyermekét és erősítse meg biztonságérzetét, az ő lelkivilágának jót tesz, ha odaviszi hozzá a kétségbeesést kiváltó játékot. Még a sírás kezdete előtt próbálja meg odavinni. Illetve ha a tárgy elég közel van, akkor motiválja őt a mozgásban is. "
Bocsi, nem sikerül összehoznom a napsütést Kép
Vezso
vezso

Vezso,
A generációs ellentétek.Kép Nem hiszem, hogy elrontásnak nevezhetjük, ha egy baba megkapja a szüleitől a törődést meg a szeretet, amire szüksége van. Csak ezektől a poroszos nevelési elvektől nehéz megszabadulni.Kép Nem is értem, egyébként értelmes emberek, hogy hihetik ezt el, anélkül, hogy belegondolnának, hogy nekik, felnőttként mennyire rosszul esne, ha valaki így viselkedne velük.Kép Na mindegy, nem lovalom bele magam, ez az egyik kedvenc gumicicám, mivel saját bőrömön is tapasztaltam, mennyire káros az ilyen katonás nevelés.Kép

KépKép
connie

Na, a lényeg sztem, hogy semmit nem szabad erőltetni, ha magától akar a baba vmit mozgás terén csinálni, akkor lehet. Vagy nem?!
Mindenki mást mond.

Timurr
Most rögtön tessék megmondani, hogy Majának honnan van ilyen édi malackás rucija? Én is akarok ilyet!!!KépKépKépKép
Himalája perzsa cica, de azt hiszi magáról, hogy házicica, mert mindig kimegy vadászni. A gyerkek imádják, Rozitól még távolságot tart és mindentől, ami az övé. Szerencsére.
Vezso
vezso

Vezso,
Köszi, akkor legalább ezt helyreraktam, hogy mikor adjam neki oda, amit kinézett.Kép Úgyis hisztizik eleget, sokszor nem is tudom, mi baja, mert rágja a rágókáját, aztán egyszercsak kikapja a szájából, és csalódottan elsírja magát, aztán visszagyömöszöli, és rág tovább.

KépKép
connie

Vezs
Használtan vettem,de tökéletes állapotban van és nagyon édi.800 pénz volt.KépKarácsonyra van neki rénszarvasosKép
Húú az nagyon szép cic lehet,képed nincs róla?
A mi Franciskánk bevan zárva a fürdőbe,mert nagyon zizi,sajnos amíg Maja nem fog járni be lesz zárva.Kép

Timurr
Vendég

Timurr
De kár, hogy én nem tudok ilyet venni. KépAnnyira tetszik.Jó lehet az a rénszarvasos is. Van ilyen malackás fürdőköpeny is, azt sem láttam még boltban, csak gyerekeken.
Van kép a cicáról, persze, fogok feltenni, jó?
Pont cicás-kutyás műsor megy a spektrumon Kép
Vezso
vezso

Timurr!
Majáról nagyon-nagyon jók a képekKép
Még ezután megyünk a szurira, ne is mondd! Majd beszámolok.

Kinga!
Helyesek a fiaidKép

Muki

Muki
KépKép
KépKép
mukika

Sziasztok!

Vezso!
Szeritnem nincs igaza a szüleidnek. Azt olvastam, hogy ebben a korban a gyerekek még nem játszmáznak, egyszerűen csak így fejezik ki a panaszukat. Más kérdés, ha megörül, ha meglát. Legalábbis Lencsi a hüppögést mindig mosolygásra váltja fel. De ha komoly baja van, hiába veszem fel, akkor is ordítani fog.
..Más.. az én lányom is megint 3-4-szer ébred éjjelente. Pedig már 7 órát is aludt egyhuzamban. Vki írta, hogy már nem lehet fejlődési ugrás, hisz már 5 hónapos a babája. Miért nem lehet? ha nagyon ki van centizve a tej mennyisége, akkor sem?
Timurr!
Annyira aranyos Maja ebben a malackás ruhában!
Én is figyelem a naplódat, és mindig várom az új bejegyzéseket! Köszi a hozzászólásokat!
Kata!
Nam tudtam, hogy kiváncsi vagy KócraKép.Felteszek még egy képet róluk.

Tegnap bevetettem a Dentinoxot. Kínomban már nem tudtam, mit tegyek. Lencsi állandóan a nyelvével birizgálja az alsó ínyét, mindent rág, folyik a nyála, és extranyűgös esténként. Milyen az, amikor jöna foga a gyereknek? Olyan láttam, amikormár meg van duzzadva az ínye, de előtte, honnan látszik? Vezso!!! Segíts!
Köszi!

DalmiKép
dalmi

Ilyen csinosak vagyunk ma:
Kép

KépKép
connie

Sziasztok!

Connie, a tali most nálad lesz? Bocs,de egyszerűen nincs időm visszaolvasni! Kép Kép Kép

Skinga!
Örülök, hogy mégis maradsz! Nagyon helyes! Kép Kép Kép

U T Á L O M ezt az időt! Napot akarok!!!!!!

Kép

Ildi

delfinke

Ildi,
Igen, tali nálam a szept. 5.-i héten. Küldjem a címet?

KépKép
connie

Sziasztok!
Mindjárt viszaolvasok, csak be szeretném jelenteni, hogy úgy néz ki, megoldottam a net-problémát. Illetve, bejelentettem, és a vihar miatt volt, vagy a víz (beázások) vagy a villámlástól.
Vezso
vezso

Bevallom régebben nem érdekeltek a gyerekek. Egyet-kettőt megnéztem, de nem nagyon hoztak tűzbe. Most viszont amilyen képeket feltesztek a kiegyensúlyozott, mosolygós babákról... elnézegetném egy darabig Õket Kép

Kinga,
A táblázatba sajnos itt nem tudsz beleírni. (Csak én tudom javítani az adatokat)Kép

Angéla
angéla

Sziasztok!
Annyit írtatok, hogy alig győzöm visszaolvasni.
Én nem jegyzetelek, de el is felejtek mindent.Kép
Hát ezek a babók nagyon gyönyörűek.Kép
Én nem tudok a szilárd ételre való átálláshoz érdemben hozzászolni, mert még mi csak 4 hónaposak leszünk, és még nem próbáltunk semmit sem. Ellenben nagyon érdekelne például, hogy az őszibarackot hogyan adjátok neki oda. Tehát van a barack, megmosni, hámozni, villával összatörni.Vagy esetleg fözni. Bocs ez lehet, hogy hülye kérdés, de foggalmam sincs. Pedig biztos, hogy kifogtok nevetni.
Kata
Hát elég nagy baj, hogy a Pannid szíve már foglaltKép.Elég nagy baj ez nekünk. De azért remélem, hogy találunk Ádámnak egy Évát. De az sem baj ha nem így hívjákKép Csak az a lényeg, hogy az ellentétes nemű legyenKépKép
Szilvi
hüpi

Connie!

Légyszí küld át nekem is!Persze csak ha mehetünk mi is!KépKépKép Na meg persze ha nem vagyunk tornán!

Ildi

delfinke

Sziasztok:-)
Timurr
Maja nagyon cuki!Nagyon klassz a malackás szerkóKép

Connie
Ákos nagyon csiniKépMailt megkaptad?

Skinga
Nekem is sikerült megnéznem a képeket.Gratula a gyerkőkhöz,nagyon jól néztek ki!Bazsinak lehet vmi kisugárzása,mert Vince is majd kiugrott a kezemből,amikor meglátta a képeken,sztem szívesen lenne a barátja BazsinakKépEngem is érdekelne,hogy fogadták a kicsit a nagyok.

Dalmi
Lencsi mosolya elbűvölő!

Vezso
Mi is megkaptuk már az elrontós szöveget,mert este nem hagyom üvölteni a gyereket a kiságyban,ha éppen nincs kedve aludni.Nálunk sajna a férjem szerint is hagyni kéne,így mi is egymásnak feszülünk sokszor ebben a kérdésbenKép Én azt próbáltam,ami a Suttogóban volt(kivenni,megnyugtatni,visszatenni és ezt addig,míg el nem alszik).Volt már,h működött,de amikor nem álmos,inkább kihozom még játszani a szőnyegére attól kifárad.Ha nagyobb lesz,lehet h kipróbáljuk az Aludj jól gyermekem módszert,mert 2 bnőmnél is működött,bár nekem egyenlőre hihetetlennek tűnik,h működik.Olyan mesterkélt az egész...Van vki itt is ,aki próbálta és bejött? Nemsokára külön szobába költözik Vince,egy másik bnőm szerint már ez a "távolság" csökkenteni fogja az éjszakai felkelések számát-legalábbis náluk ez volt.Kíváncsi vagyok.Arra is,h fogok e tudni aludni úgy hogy nem látok rá a gyerekre és nem hallom a szuszogását.

Megint dührohamot kaptam anyósékon.Felhívnak,h szeretnék látni az unokájukat,mert már egy hete nem látták(nyugdíjasok és itt laknak tőlünk 5 percre),erre mondom nekik,h át lehet jönni,mire dühösen azt mondja apósom,h nem érnek rá,mert a házon dolgoznak,festenek.Szerintetek csak azért mert itt laknak a "szomszédban" köteles vagyok hetente 3x,4x megjelenni náluk?Annyira elegem van már,nem akarok ezen stresszelni,és ráadásul szutyok idő van,nem is tudok elmenni itthonról,pedig az a legjobb védekezés ellenük.Ja!És egész hétvégén nem voltunk itthon,barátoknál ill a szüleimnél voltunk,erre apósom felhív és szemrehányó hangon lecsesz,h hol voltunk hétvégén,mert ő átjött és nem voltunk itthon,mintha nem szabadna elmennünk itthonról,de abból a korból is kinőttem már,h be kelljen számolnom róla hova megyek,mit csinálok,mikor jövök haza.
Jaj,ne haragudjatok,megint témánál vagyok,biztos halálra unjátok,de már annyira frusztrált vagyok,az is jót tesz,ha leírhatom.Ti mit csinálnátok?Az lenne a legjobb,ha megmondhatnám,h nem tudok és nem is akarok az ő elvárásaik szerint élni,de akkor jönne a sértődés és a szöveg,h nincs jogom megfosztani az unokájuktól őket.(Mert ha nem viszem házhoz,az már megfosztásKép
Na dugulok.
Ja!Ti mit csináltok a babókkal ebben a ramaty időben?Nekem néha bűntudatom van,az az érzésem,Vince már halálra unja a bentlétet illetve a kertben sétálást,de anyu szerint a babáknak minden nap élmény,mégha ugyanazokat is játsza,mégis minden nap történik vmi új vele.Remélem így van,nem akarom,h már most unatkozzon.Mondókázunk,zenét hallgatunk,énekelünk,játszószőnyegezünk,peluskukucsolunk..van még vmi jó ötletetek szórakoztatásra?
Na tényleg megyek.
Virág
villes

Kinga,

Jó az albumod. 30 évesen még az első gyereknél tartok Kép

Angéla
angéla

Hüpi
Barack ala VillesKép :
Megmosom,levágok belőle egy kis darabot és egy külön a manónak vett teaszűrőn(műanyag,nem fém) átpasszírozom azt a kis darabot a külön kis tálkájába,így baracklé lesz belőle.Nem passzírozom az egészet,mert kóstoltatásnál elég 2-3 kanálnyi.Ezek után beültetem Vincit a pihenőszékbe és kanálból kiszopogatja a levet. De azt is csináltam az elején,h lekanyarítottam 1 nagyobb darabot,meghámoztam és engedtem,h szopogassa,csak féltem kicsit nehogy az ínyével lekapjon belőle egy darabot és lenyelje egyben,ezért ezt már nem csinálom.
Virág
villes

Dalmi
Tudom, hogy nem elkényeztetem a picit, és rosszul is esik, hogy ezt mondják. Pont azért is, mert, ahogy írtam, Rozi igazán nyugodt baba, és emmiatt nem is kell a nap 24 órájában vele foglalkozni. Mert ha ébren van, akkor sokszor csak úgy nézeget, szemlélődik. És nagyon szépen játszik hasonfekve, meg a pihiszékben is. És emlékszem, hogy a nagyok mellett nem tudtam más dolgokba belekezdeni, amikor kicsik voltak.
Persze, ha sírni kezdene, azonnal 3-an ugrunk, hogy mi van. És Anyu és a Nagyi szerint ez a kényeztetés. (?!)
A fogíny edig pirosas és duzzadt lesz, és rögtön érzed, hogy ott van a fogacska vége.
Azt hiszem a talin Zsana kisfiának jött ki már a foga. Zsana!! Meddig tart még az elvonó? Legalább egy sort kérünk! Kép
Mindjárt írok még
Vezso
vezso

Lássuk csak anya hogy is szokta ezt csinálni?...

Kép
villes

Dobok nektek egy nagy mosolytKép

Kép
villes

Köszi Villes. Ezek szerint csak a levét eszik, és a rostját nem.
Nálunk hála istennek nincs ilyen, hogy elvárják, hogy menjünk. Ha kíváncsiak ránk, jöhetnek bármikor, csak hívjanak elötte, hogy esetleg ne jöjjenek potyára.Illetve a férjem szülei ilyenek, hogy mi menjünk, mert nekik így egyszerűbb. Igaz 60 km-re laknak tőlunk. De ők már nyugdíjasok ráérnének.Nem? Õk még nem is voltak nálunk, mióta az Ádám megszületett, és mi elköltöztünk. Hát nagyszülő az ilyen? Igaz nekik már az ötödik unokájuk a Ádám. Ellenben az én anyukám, (akinek pénteken lesz az 50 szülinapja, és nagyonnagy banzájt fog csinálni, én meg süthetek neki jó sok mindent), szóval ő meg szinte mindennap délután a munka után jön ide hozzánk segíteni.
Jaj mennem kell, mert felkelt őhercegsége. Már megint nem csináltam semmi házimunkát.Kép
hüpi

Virág
Teljesen megértelek!! Sztem nyugodtan éljétek az életeteket és amikor úgy alakul, átmentek. Mivel ők a közelben laknak, tudnak jönni úgyis.
Az a rossz, hogy ugye, normális élet vitel mellett is izélgetik az embert. Mi lenne, ha "innál, kártyáznál, nőznél"?
Az is nehéz, hogy sajnos manapság az emberek rengeteget kell, hogy dolgozzanak, különben semmit nem érnek el, és minden pénzbe kerül. És pl az én férjem is 7 napból sajnos néha 7-et dolgozi.Ha meg nem, akkor hétvégén néha csak alszik szegény, meg úszni megy, meg azokat a dolgokat csinálja itthon, ami ffimunka. És ilyenkor tényleg nem jut idő arra, hogy pl apukáját vidéken meglátogassuk. Amíg az anyukája élt, ő viszont elvárta, és bevásárolni is kellett neki stb. Akkor is, ha egyébként meg tudta volna csinálni. Néha úgy éreztem szétszakadunk ebbe. Mert én is dolgoztam, szezonban gyakorlatilag mindennap. Anyu ebből a szempontból megértőbb azért, sokkal. Sőt, inkább főz is, ha kell, hogy segítsen.
Nehéz dolog ez.
Vezso
vezso

Virág, Angéla,
Mailt megkaptam, volt valahol egy jpeg térképünk is, most azt kutatom.

KépKép
connie

A vödröt pedig a Minimanóban vettük, de szerintem sok helyen lehet kapni.
angéla

Sziasztok jányok!
Tervezzük itt a Babaneten, hogy szervezünk egy október végi babanetes talit valamellik játszóházban. Próbáljuk felmérni, hogy mennyire érdekli egy ilyen lehetőség a társaságot. Vagy szombaton, vagy vasárnap lenne, zártkörűen, úgy, hogy kibérelnénk az egész játszóházat. Nektek mennyire tetszik az ötlet?
apa Kép
apa

Apa Kép Kép
Nekünk nagyon tetszik!!! Kép
Tök jó! Mi szervezkedünk egyébként is, és sokan elmennénk sztem.
Hurrá, mikor lesz pontosan? Már lehet tudni?
Vezso
vezso

Vezso Kép
Egyik szombaton, vagy vasárnap... csak jó lenne tudni, hogy kb. mennyien jönnének el...
apa
apa

Connie!

Megkaptam a mailt, köszi! Kép Kép

Apa!
Jó ötlet!Mi támogatjuk! Kép

Ildi

delfinke

Sziasztok
Valaki mondja meg mi ez az "aludj jol gyermekem" mi a lenyege??
Connie elkuldod nekunk is mi is mennenk..Kép
Annyira eredekes minden konyv mast ir, tanacsol a gyerkocokkel kapcs,valamelyik pl azt kicsit hagyjuk onallloan, hogy lehessen sikerelmenye valamelyik azt hogy segitsunk sosem lehet kiigazodniKép de sztem az arany kozeput a legjobb kicsit segitek kicsit hagyom hogy kuzdjonKép

Kép
vaktyuk

Apa Kép
Mi megyünk, az biztos! Ez olyan férjes találkozó lesz? És van még két gyermekem, akik imádják az ilyen játszóházakat és ott voltak az aug-i babanetes találkozón is, ők, jöhetnek?
Vezso
vezso

Apa mi is tamogatjuk, jonnenk stbKép
Ildi nem tudom irtam e mar GRATULA fiadnakKép

Kép
vaktyuk

Lányok!
Kérek napocskát, Delfinke, nagyobbat! Nyomik vagyunk és rosszkedvűek!! Kép Rozi alszik, mint a bunda, nekünk meg semmihez sincs kedvünk! Mindjárt beülök egy szoliba!!! Napocskát kérek szépen!!!
Vezso
vezso

Berkiadri
Mi van Veletek? Jól van a kis manócska? Hogy fejlődik? És Te hogy vészeled át az első heteket?

Vizimanó
Nagyon eltűntél....Hiányolunk!! Kép
Vezso
vezso

Vezso!
Természetesen jöhetnek férjek, nagyobb gyerekek is...
apaKép
apa

Apa,
Mi is támogatjuk, és mennénk. Mármint a férjem is jönne, ha már hétvégén lesz, ha lehet.Kép

Vaktyúk,
Küldtem.

Azt hiszem az Aludj jól gyermekem az, hogy leteszed a kiságyba, otthagyod és ha elkezd sírni hagyod pár percig, aztán bemész, megnyugtatod, hogy megvagy, visszateszed, otthagyod, megint kicsi sírás, bemész, megnyugtatod stb. Vmi ilyesmi. Mi a szomszédokra való tekintettel nem fogjuk kipróbálni.Kép
Én most azt a taktikát fogom alkalmazni, hogy akkor segítek rögtön, ha eleve lehetetlen, amit szeretne, különben hagyom kicsit küzdeni, csak nem bömbizésig.Kép

Ültetés: a Spockban azt írja, hogy a felülést lehet vele gyakoroltatni, amúgy meg mindig annyira lehet ültetni-félig ültetni, hogy egyenes maradjon a nyaka és a háta, ha már görbülő gerincre nehezedne, az már nem jó. Ez nekem logikusan hangzik.

Nem tudok semmit pakolni holnapra, nem száradtak meg manóka ruhái.Kép Meg azt sem tudom, hol kezdjem. Bár tul.képpen szisztematikusan fel kellene pakolni az egész lakást.Kép

KépKép
connie

Connie ez ismeros ha anyosekhoz atjovunk par 2-5 napig akkor tuti hogy szinte a tengerjaro borondot telepakoljukKép
Nem tudom ki kerdezte milyen volt balicsi??
HAt oszinten autotszerelni meg alkatreszekert voltunk nincs melegviz a hazban ezert nem volt furcsi manot nagyira hagytuk arra az egy napra es komoylan mondom feludules volt, mostanaban elviselhetetlen a fiam a szo szoros ertelmeben, hihi oylan mint enKép

Kép
vaktyuk

Sziasztok!
Nemrég találtam erre a fórumra, beleolvasgattam és nagyon tetszik!Kép Szeretnék csatlakozni hozzátok, ha lehet!
Rólunk: kisfiam, Zétény március 26.-án született 3470 grammal és 49 centivel. Jelenleg 6840g és 64,5 cm. Szopizik, de este már sajnos pótolnom kell.Kép Zéti nagyon mozgékony, energikus baba. Már 2,5 hónaposan fordult hátról-hasra és vissza, 3,5 hónaposan elkezdte a kúszást is gyakorolni. Pörög-forog, mint a ringlispil, hernyómozgással kaparintja meg a játékait.Kép Pár napja négykézlábra emelkedik és ringatja magát, így próbál előre haladni. Már csak a technikára kell rájönnie és mászni fogKép Újabban pedig felfedezte a hangját és sikítozik: ha jókedvű, akkor isKép, ha nem tetszik neki valami, akkor isKép Ez utóbbi nagyon idegtépő tud lenniKép
Egyébként pedig nagyon jókedélyű, kiegyensúlyozott baba, szereti a társaságot, mindenkire vigyorog.... és nagyon akaratosKépKépKép

Látom jelenleg az éjszakai ébredések a téma. Zéti is kb 1 hónapja újra ébred éjszakánként, van hogy csak egyszer, de van, hogy többször is.
Találtam egy cikket ezzel kapcsolatban:
http://www.kismama.hu/kismamacikk.php?id=61&cid=16507
Engem megnyugtatott a cikk, és most már teljesen másképp viszonyulok az éjszakai ébredésekhezKép

Nekünk a napközbeni alvással vannak problémáink, ezzel kapcsolatban szeretnék tőletek tanácsot kérni!...Majd később, mert manókám unatkozik! Mennem kell....
Íme 2 kép az én kis kópémról:
KépKép
Brigi

hubri

Sziasztok!

Puff, ez aztán a szép termés!
Nekem tanulnom kell, hamarosan vizsgázok, úgyhogy olvasni elolvasok mindent, de nem tudok most mindenkinek válaszolni, csak amire hirtelen emlékszem.

Timurr: Grétim múlt héten vasárnap kacagott először amikor apja kibontotta a pelenkáját. Hihetetlen élmény volt ez a kacaj. Kép Csak néztük a lányt és hallgattuk a férjemmel és nem hittük el. Kép Azóta rendszeresen műveli a tudományát. A legtöbbet rám kacag, ha bohóckodok neki. Kép

Villes: Anóysék KépKépKép Õszinte részvétem. Én amondó vagyok, hogy aki kíváncsi a gyerekemre és közel lakik, lehet jönni megnézni. Kész. Nem fogom én vinni bemutatgatni. Majd jönnek. Punktum.

Skinga: Nekem azt írta ki, hogy üres a fényképalbumod (Kinga és családja). Kép

Ezek a babócák mind nagyon csinosak és szépek és minden Kép

Szüléstörténet, én 3 hónapja írtam egyet, ha gondoljátok bemásolom. Kép De hosszú Kép

Bea
KépKépKépKép
jégvirág

Sziasztok!

Jaj, nagyon helyes ez a malacka ruha. Kép

És tényleg nagyon sokat változnak a babák, nagyon rövid idő alatt.

Az én törpém most azt csinálja, hogy amikor a hordozóban ül és megyek, hogy kivegyem belőle, behomorít, kinyomja magát, hogy könyebb legyen kivenni. Kép Hát nem kis okos, ügyes? Kép

meg azt tudom, hogy Zsana net elvonón van, csak azt nem hogy vajon miért? Ti tudjátok?

Meg érdekes ez a szülői kérdés, hihetetlen dolgokat írtok néha. Ilyenkor mindig arra gondolok, hogy a mi családunk is katasztrófa időnként, de hozzátok képest ne panaszkodjak. Kép

Pénteken megyek a szüleimhez egy hétre. Remélem jól fogjuk érezni magunkat Bendivel. Az biztos, hogy őt tejben vajban fürösztik majd, mert nagyon oda vannak érte. Én pedig remélem kibírom majd a kényelmetlen ágyon. Kép Dohányzást pedig betiltom a lakásban amíg ott vagyunk. Remélem minden rendben lesz.

Úgyhogy megint nem leszek, ne írjatok sokat, mert így sem tudok szinte senkinek reagálni a hozzászólásaira, mert arra nincs időm, hogy jegyzeteljek, csak azt írom ami eszembe jut. Bocsi ezért.

Kinga

megnéztem az albumodat, a két nagyfiad igazi gézengúz lehet. Kép Meg én is kíváncsi vagyok, hogy mit szóltak, hogy kisöcsit kapnak.

ruz
ruzicsky

Üdv Hubri!

Az én fiam meg március 25-én született. Kép De ő még egyáltalán nem négykézlábazik, meg hernyómozgás sincs, talán hátrafelé már halad, a karjaival nyomja magát hátra. Meg forodni is csak hátról hasra fordul, vissza még csak most kezdett el próbálkozni, de egyelőre nem sikerül neki. Kép Õ mondjuk nehezebb baba, mert 8800 gramm (3400-al született), lehet, hogy azért lustább, mert dagi? Kép

ruz
ruzicsky

Sziasztok!

Juszti,
akkor megjöttél, jó! Kép Liget? Kép

Apa,
engem is érdekel a tali! Kép

Connie,
mail ment. Kép Muti a gatyát! Kép Jó utat! Kép

Eszter,
nagyon jót röhögtem!!! Kép

Jégvirág,
jók a képek! Kép Panni is most kezdett lebegőülésezni. De annyira nem, hogy le is tudjam fényképezni.
A hosszú szüléstöri is jó! Kép

Vezso,
elfelejtettem írni, hogy Panni is rázza a csörgőt 2 napja és fejbe is veri magát. Kép

Angelani,
a szobatársamnak (túlhordott) és egy ismerősünknek szülés előtt nagyon mozgott a babája. Erre ne adj! Vízfolyást csak a doki tudja biztosra megállapítani (hacsak nem ömlik). Szorítok, azért még ne szülj! Mi van veled? Remélem, semmi baj! Csak nem babázol??? Nekem is görcsölgetett, keményedett a hasam, volt 60%-os is (nem fájt egyáltalán ?), mégis túlhordtam, szóval ez sem jelent sokat. Kép A babák méretét meg mindig akár 1 kg-mal is félre becsülik.

Zsisske,
én megbocsátok! Kép

Akiren,
a takargatás nagymamaszindróma! Kép Majd mi is ilyenek leszünk. Kép Én szoktam is mondani, hogy most épp aggódós nagymamát játszunk. Kép Sztem ez jó, mert így tuti szereti a babát. Olyan, mint az apukák: szerintem egy jó apa mindig félti a lányát ha felnő és utálja a vejét. Kép Mégha a vej maga az Isten és a lány a falra mászik az apjától, akkor is.

Skinga,
láttam a képeket, de épp néztem, mikor kiírta, hogy az album üres. Kép Nem te variáltál éppen? Kép

Timurr,
nagyon jó a nyelvnyújtós kép! Kép

Dalmi,
kíváncsi voltam Kócra, mert nagyon jó szüléstörténetet írt. Kép Aranyosak együtt. Kép

Hüpi,
barack: mos, hámoz, és vagy egyből átnyom szűrőn, vagy gyorsabb, ha lereszeled és utána szűröd. Nagyobb lyukasztott cumisüvegből adom, a levet Panni nem szereti kanalazni. Később lehet szűrés nélkül is kanállal adni. (Mi már így esszük a kásában.)

Brigi,
üdv! Kép Megnéztem a cikket, tényleg jó. Kép Panni alig alszik napközben, 3-4 óránként max 20 percet.

Kata
panni2005

Bocs, hogy mindig sokkollak titeket a hosszú írásaimmal! Már fél órája nem írt senki! Kép

Kata
panni2005

Kata,
lehet, hogy gatya fénykép csak keresztelő után lesz.Kép Fél 7-től én még megyek kozmetikushoz is. Több mint egy éve voltam, mert tavaly ilyenkor, mire az esküvő előtti kezelésre került volna a sor, én már javában hánytam.Kép

Tali: gondolkodtam időponton, a legjobb nekem 8.-a lenne, mondjuk 1-től, mint múltkor, mert akkor jön délelőtt a takinéni.Kép De amúgy pénteken kívül bármelyik nap jó.

KépKép
connie

Connie,
köszi a mailt! Kép És örülök, hogy e szerint Villes, Angéla és Ildi is jön! Kép Nekem jó bármi időpont, így a 8-a is. Kép De ne készülj semmivel!!! Hamár nálunk nincs hely, és nálatok tarthatjuk a talit, legalább ennyit csináljunk mi!
Ok., akkor fénykép elég fiústól! Kép Jó kozmetikázást! (Én még soha nem voltam, a gyerekkori kozmetikus barátnőim hiába hívogatnak. Hiába, nem szeretem, ha nyúznak, mégha a szépségért meg is kell szenvedni. Kép )

Kata
panni2005

Sziasztok!

Hát ismét nem semmi termést produkáltatok.

Timurr!

Eszméletlen jó ez a malackás szerelés. Nagyon édes a Maja baba.

Persze a többi babó is nagyon édes.

Ma voltunk mázsáláson. Nagyon kiakadtam a doktornénin. Eddig mindig azzal b...gatott, hogy adél hatalmas és lassan már fogyókúrára kellene fogni, most meg, hogy nem fejlődik (hízik) rendesen. Persze szegénykém kb. 2 hónappal ezeőtt még nem tudott ennyi mindent, csak feküdt, aludt esetleg hasra fordult. Most meg már jár keze-lába. Gurul ide-oda, mászik hátrafelé. Lemozogja a kaját. Szerintetek egy 6,5 hónapos babának nem elég a 8 kg????
Nagyon kiakadtam.

Hozzátáplálás:

Adél még mindig cicifüggő. De már eszik pluszban őszibarackot banánnal (botmixerrel pépesítve).
Meggyet. Az almát sajnos utálja. Tegnap próbáltunk "főzeléket" krumpli+sárgarépa. Hát nagyon bejött neki.
Inni vizet kap. Azt is nagyon imádja. Pohárból.

Kinőtt a 2. fogunk is. Már mint Adélnak. Tündéri ahogy vigyorog és virít elöl az a két kis gyöngyszem.

Szókincsünk is bővült: tátátá tátátá.....
dádádá dádádá.....

Napközben 3-4x alszik1-1 órát, az éjszakát már 1 hónapos kora óta végig alussza, kivéve amikor jött a foga akkor 2 éjjel is 3x fent volt.

Egyenlőre ennyi!

Puszika!
Edit

Szerintetek sovány vagyok?
Kép

Kép

Kép
ditke75

Sziasztok!

Szia Hubri! Kép
Jaj, de édes fiad van!! Tényleg cuki, és köszönjük, hogy csatlakoztál hozzánk, és mennyi mindent tud már a fiad mozogni! Kép Mi még nem is forgunk, csak beszélünk, csörgőt rázunk stb. Szóval a Rozi, aki márc 16-án született lehet, hogy zseni lesz, de nem fog mozogni?! Most már próbálkozik a forgással, de még nem tette meg.
Viszont gyönyörűen ül, szépen tartja magát.

Connie
Mostanában nekem sem száradnak a ruhák, ebben a hülye (bocs) időben, nem is csoda.
Izgi hétvégétek lesz!

Ruz
Aztán tessék majd jönni és írni, talira jössz majd? És amit Apa írt?

Kata
Jókat írsz, mulatok rajta mindig. Jópofa tényleg. és örülök, hogy a hátad nem fáj annyira.

Voltam megint fogorvosnál, szombaton újra... Tiszta mazochista vagyok Kép
Vezso
vezso

Edit,
Sztem tök csinos Adél.
Ákos mondja, hogy szerinte is.KépÉs szép szemei vannak.

KépKép
connie

Na, mégse bírtam ki. Íme a keresztelős szerelés:
Kép

A naci felsőrésze közelebbről:
Kép

A sapi meg igazi tökfödőKép:
Kép

A reggeli csinos ruhánkat lepisiltük.Kép

Hubri,
Zétény nagy huncut lehet.Kép És hogy tud már mozogni, elképesztő.

Ruz, lehet, hgy az én fiam is azért nem forog még, mert visszahúzza a sejhaja.Kép

KépKép
connie

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?