Sziasztok!
Ez felháborító!Megtudná nekem valaki mondani,hogy hogy lehet az hogy mindenkinél volt babanet csak nálunk nem?Nem értem
Na mindegy,megpróbálok belekontárkodni a dolgokba.
Magunkról:hihetetlen,hogy napról-napra menyit fejlődnek a babák,képzeljétek Maja tegnap röhögött,eddig is nagy dumás volt,de tegnap este kacarászott,jöttek a könnyeim,olyan boldog voltam.Viszont éjszaka terén visszafejlődés van nálunk is már két napja 9 körül elalszik 10kor már nyökög,kaja visszacsempészem az ágyba tána mint az óramű 2 óramúlva kaja,na itt a bibi,mert ha utána visszarakom az ágyba felkel,így ma már melettem aludt 4től asszem,hát marha jó.Ez vajon miért lehet?
A fog még ha nem is bújjik ki azonnal kinozhatja a picikéket ?Vannak a nap során pillanatok amikor semmi sem jó és ha dörzsölöm az ínyét lefogja a kezem és élvezkedik.
Tejci ügyben egy-pár napig több volt,most meg úgy néz ki,elég eddig nem volt panasz.Én nem tudom,de ha ez fejlődési ugrás,akkor azmár egy hónapja tart
.Én arra gondoltam,ha netán egy evésre nem jut tejci,akkor egyszer adok majd neki gyümit,majd ha betölti a 4 hónapot .
Monazsu
Te mióta alkalmazod a gyümit fürdetés elött?Jól hangzik,hogy utána jobbat alszik.
Én imádom nézni,hogy enne mindent,infacol,vitamin,panadol amint látja hogy közeledik a szájához valami nyitja és tök szépen eszik kanálból (panadolt
).A szánkból kinézi a kaját.
Jó,hogy beszéltek a felülésről ugyanis Maja ölből hordozóból felül én fogom,de csak így hajlandó ellenni,de mit csináljak vele?Az anyós szerint így is puos lesz,de ez semmi,már az ülés sem elégíti ki,ha valami érdekli húzza magát oda és jár keze-lába kis activitim.
Angéla
Nagyon ügyes Valér és csuda nagy már.
Lassan szalad
Mászni,ülni?Ha időd engedi írj ám én kiváncsi vagyok rátok.
És mindenkire újjakra régiekre.Timkáéknak nincs netük,de szerintem a többiek írhatnának,mert tuti olvasnak.Én is sokszor idegennek érzem magam,de aztán még is csak jó még mindig ide tartozni.Úgyhogy csajok,végiggkísértük egymás pocakosodását,terhességét,tessék napi 5 percre apára bízni a lúrkót,hogy nyomon tudjuk követni a picikék fejlődését is.Bocs,ha erőszakos voltam.
Dalmi
Örülök,hogy itt (is) vagy,olvasom ám a naplót is,csak nem mindig van időm írni.Nagyon csinos volt lencsike a keresztelőn,nagyon szép kislány nagyon.
Vezso
Milyen cicátok van?Lakásba van csak vagy kint is bent is?Hogy áll Rozihoz?
Hú annyi minden volt az agyamba már amikor elment a net is,most meg grrr nem emlékszem.
Brigó
Én tavaly akkorákat hánytam
(körbe az egész konyhát,kakaóval
)
Valaki írta,hogy ilyen játszószőnyegük van és az elefáni a kedvenc,nálunk is
Tegnap megdupláztuk a súlyunkat (én már régen az ideálist) 5.20 dkg volt tegnap Majababa.Hurrá!
Mukika
Írj mi volt a szurin,szorítok,jól viseljétek.Utálom a szurikat.
Vaktyúk
Majának is bejön Csipetfiú csak halkan Ákos meg ne tudja,de mostanában hanyagolja tökmaghercegnőt.Milyen volt a Balcsin?
Vizimanóék hol vagytok?
egy hercegnői kép
repülök
Timurr
bocs a hibákért de időm nincs kijavítnai