Sziasztok Csajok,
Lara,
Andor tenyleg gyonoru !!!! Nagyon sajnalom hogy nem jutottam el a korhazba, de amikor mar alkalmas lesz nektek, mindenkeppen sort keritunk a szemelyes talira !!
Addig is vigyazzatok nagyon magatokra, es Andornak uzenjuk hogy ne uvoltson tul sokat, csak ha tenyleg faj vagy ehes
Mka, Kavicska,
Sajnalom hogy ezek a franya zebrak nem erkeztek meg hozzatok, szerintem ebben a csunya esos idoben eltevedtek !!! Azert remelem hogy a kovetkezo alkalmat mar nem vetik el
Renoka,
Ez igazan fantasztikus
Gratulalok es varjuk az UH-s kepet. Bar szerintem most meg nem fognak tul sokat latni, csak a petezsakot
De en is alig tudtam kivarni hogy meglassam...
Latimi,
Drukkolunk a beulteteshez, ne izgulj, nekem is kettobol lett egy babo, nem kell ahhoz hadsereg
A fajdogalas, barnazas, erzekenyseg normalis, csak pihenj sokat!
Ja es ha mar babo, nem csigazlak titeket tovabb, ime az UH kep. Egyedul van manocska, es mar 7 mm. Dobogott a pici szive, bar nem volt konnyu eszrevenni
De ott van, es ott is marad a kovetkezo 34 hetben remelem
:
A doktorno megnyutatott a repulessel kapcsolatban is, szerinte ez nem jelent nagyobb veszelyt mint a foldon zotykolodni....azert tegnap eleg sokat hintaztunk a londoni uton a sok vihar miatt. De tuleltem, es ma itthon dolgozas cimen Uh utan meg ket orat aludtam reggel
Ebbol kovetkezoen jol el is usztam a munkaval, ezert csak most ertem ide.
Boborlyan,
Nekem ugyan a Janosban csinaltak a lapart(hisztero nelkul) de en is masnap hazamehettem, viszont kateter nalam is volt sajna. Nekem osszesen ket vagasom lett, alig lathatoak.Es az altatas sem volt rossz. De ahogy Wanga mondja, itt meg profibbnak tunik a dolog, ugyhogy ne izgulj !!
Kriszta