Új privát üzeneted érkezett!

Lara!

De jó, hogy már otthon is vagytok! Pihenj sokatKép, vagyis amennyit Andorka enged. Sok tejecskét kívánok nektek! A szobát birtokba vette gyönyörű gazdájaKép. Remélem minden munkával, amit belülről irányított meg van elégedveKép. Mégegyszer sok boldogságot az egész családnak! Csodaszép a kislegény.

Renóca
Kép
süni_renóca

Köszi csajok a dícséretet. Szerelmesek is vagyunk belé rendesen Kép

Manó most éppen ordít már vagy egy fél órája. Felváltva csitítjuk Petivel. Fáradtak még nem vagyunk, de kíváncsi vagyok a holnap reggelre. Majd meglátjuk, hogy bírjuk az éjszakát.

Na megyek is...

Lara

Lara

KépKép
lara77

Lara, te jó ég de szép! Nagyon cuki baba, szép kis család lettetek!
reno
renoka

Lara Kép
Örülök, hogy hazaengedtek benneteket menetrend szerint. Gyönyörű a kisfiatok, aki nem is olyan pici és szerintem rohamosan tovább fog nőni. KépLacival itt olvadoztunk a fényképeken annyira édes. Azért nehogy megegyétek még szeretnénk találkozni vele majd mi is.Kép

Kavicska Kép
Sajnálom, hogy neked most nem jutott zebra, de remélem a következő hónapban már te sem maradsz ki a zebratartók sorából.

wish

Lara, gyönyörű a kislegény, én is szívből gratulálok Nektek!Kép

Zsebinek több napsütést kívánok a pihenéshez és nagyon-nagyon jó nyaralást!Kép

Kriszta, köszi a drukkot, rámfér. Ma már 37.hét, reggel NST, UH. A magnéziummal holnap állok le, szóval bármikor kezdődhet.
Woodinak megírom sms-ben, ha van valami, Õ majd értesít Benneteket.
Jóéjt
kattca

Lara Kép
Gyönyörű kis krapekot hoztatok össze KépKép
Hogy vagy, nagyon fáj a sebed ? Van segítséged -mosás, főzés , stb - ?

Kattca : drukkkkolunk neked !!!

mniki

Renóca! ez szuper!!!KépKép

Kavicska, Mka! Sajnálom, remélem Renóca eröt ad most nektek is!

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

Sziasztok!
A 3. sejt is megtermékenyült és osztódott is. Nagyon megváratott bennünket. Remélem, holnapig nem purcannak ki. Nektek is fájt a cicitek a leszívás után? (nyomásra érzékeny mellbimbó)

Lara Család!
Andorka gyönyörű baba.

Timi
latimi

Sziasztok!

Nem olvastam még vissza, csak azt, amit a tegnapi bejelentkezésünk óta írtatok.

Az éjszaka elég nehéz volt, de túléltük Kép Andornak még a méreteinél is nagyobb a hangja Kép Most egy kicsit nyugi van, ketten vagyunk és sikerült elaludnia. Peti holnap már dolgozik, úgyhogy egyedül leszünk. De ha gáz van, anyut nyugodtan hívhatom. A sebem jól van, nincs vele semmi baj. Ma már víz is érhette, olyan jó volt normálisan zuhanyozni, nem derékszögben. Na nem zsibbasztalak tovább benneteket, mert melóznom is kell. Amíg Zsebi nincs, vezeti valaki a táblát? Mert nem hiszem, hogy egy hét történéseit lesz időm visszaolvasni Kép viszont nagyon kíváncsi vagyok mi történt ez idő alatt. Ha jól látom Kavicskának és Mkanak nem sikerült. Lányok! Nagyon sajnálom Kép és fel a fejjel!

Na pusza:
Lara

Lara

KépKép
lara77

Sziasztok!
Az előbb mértem a hőm: 37,8. Van egy drappos, barnás folyásom, ha pisislés után megtörölgetem. Olyan, mint mielőtt megjönne. Ez normális punkció után?
Timi
latimi

Timi : előfordulhat egy kis barnásozás. A hőd viszont kicsit magas, szerintem..., de amíg nem megy 38 felé nincs gond. Nem vagy megfázva ?

A mellérzékenység természetes, beindultak a hormonok rendesen Kép

Szorítok, hogy minden OK. legyen !

Lara Kép Melózni ?! Milyen meló ???

mniki

Sziasztok!

Csak egy kicsit beleolvasgattam... elkezdődött az ereszd el a hajam,munka van ezerrel.
Mka!Nagyon sajnálom hogy neked sem sikerült!
Renóka!
Gratulálok!
Sajnos nem kezdhetem a következő hónapban a következőt,mert az doktor köti az ebet a törvényekhez.Kép
De sebaj,majd összehozzuk mi a saját kis ágyikónkbanKépRemény hal meg utoljára alapon.
Holnaptól márén is dolgozom,ezért ritkábban leszek a gép előtt,de majd azért jelentkezem.
Lara!
Nagyon helyes a nagyfiú!
Mégegyszer gratulálok Nektek!

Most többet nem írok!
Mindenkinek köszi a drukkokat!
Puszilok mindenkit!
kavicska

Sziasztok Lányok!

Köszönöm a kb 3 hónappal ezelőtti segítséget, megpróbáltuk a Kaáli Intézetet. Eddig sikeresen árvergődtünk az előzetes vizsgálatokon. Nálam sajnos találtak vmit a méhem falán, ami elzárja az egyik petevezetéket és kiírtak egy histeroscopia, latoroscopia-ra a Szent Imrébe. Érdeklődnék, hogy van-e vki, aki átesett ezen a beavatkozáson. Ha igen, akkor légy'szi írd meg a tapasztalataidat. A kezelőorvosunk Kovács Péter, a műtétet pedig Rákoczi proffal végzi majd.
boborlyán

Boborlyán!
Én voltam olyan "szerencsés" helyzetben, hogy mindkét beavatkozáson átestem. 5 napig voltam bent a kórházban, egészen jól viseltem (szinte átaludtam az 5 napot). Mélyaltatásban végzik a műtétet, kaptam 2 beöntést (rosszabbra számítottam, de nagyon rendes nővér volt) és altatás előtt-közben feltették a katétert. Számomra ébredéskor ez volt a legkellemetlenebb, pont kifogtam egy morcos nővért, mert alighogy kinyílt a csipám követeltem, hogy vegyék ki. Először nem akarta, de addig könyörögtem, míg jött egy doki.4 pici vágásom van (az egyik a köldökben), alig látszik. Az egyikből kivezettek egy zacskót, amibe kifolyt a kontrasztfolyadék, amellyet átnyomtak a petevezetőkön! Óriási öröm volt, hogy tele volt ezzel a zöld löttyel a "zacskóm", mert ez azt jelentette, hogy megnyitották az elzáródásokat. Emellett cisztát elintéztek, endo csomókat is égettek, szóval jól megdolgoztak. Csak hallomásból ismerem a Rákóczi profot (egy barátnőm nála szült) nagyon profi, több könyvet írt már a terhességről. Szerintem jó lesz és a lényeg, hogy eredményes legyen!
reno

Szorítsatok mert holnap megyek dokihoz, akkor közlöm vele a nagy hírt. Nagyon kíváncsi vagyok, hopgy láthatom-e már ÕT?
renoka

Kattca
Drukkolok, drukkolunk nagyon,hogy minden okés legyen.

Lara
Milyen meló?Andor tényleg tündéri,még most vissza nézem a képeiteket.A tejcsivel hogy állsz?Sok.sok energiát és türelmet kívánok nektek!Habár nem sokára kialakul a napirendetek, és akkor minden menni fog simán.Vagy már így van?

Boborlyán
A latoroscopia=laporoscopia?Ha igen arrol tudok mondani egy-két dolgot.Másfél hónapja voltam.A histeroscopiával nem vagyok teljesen tisztába, hogy hogyan is műkődik.

Kavicska
Sok sikert, és szerencsét a spontán babócához!Hátha összejön!Ha nem akkor a következő tutira sikerülni fog!

Timi
Nagyon örülök, hogy beindult a harmadik is.Biztos kislány.Mikor lesz a transzfer?Nagyon sok sikert hozzá!És rengeteg pihenést!

Edina
dedina

Renoka
Ha lesz képed felrakod?
Ne izgulj minden a legeslegnagyobb rendben lesz!Annyira jó, hogy megtörtént veletek a csoda!Vigyázz nagyon magatokra!

Edina
dedina

Renoka!

Nagyon köszi a gyors választ. Azt hiszem, most nagyon beijedtem! A doki eddig azzal nyugtatott, hogy ez egy rutinműtét.....És hogy másnap hazamehetek. Méghogy katéter, hááát ez szuper!
Sajnos korábban, kb 10 éve, már átestem egy nagyobb műtéten és átéltem ezeket a fincsi dolgokat. Reméltem, hogy nem ismétlődik meg. De legalább tudom, mire számíthatok. Nagyon bizakodom, hogy utána végre nekünk is sikerülhet!
Gratulálok Nektek!

Nem kell csodálkozni, ha elgépelek vmit, nagyon kezdő vagyok, de igyekszem.

Bob
boborlyán

Sziasztok!
Eddig olvasó üzemmódban működtem, de most idebátorkodom közétek, ha lehet.

Boborlyán!
Én Rákóczi profhoz jártam, és ő ajánlott be a Kovács dokihoz a Kaáliba. A Prof tényleg egy nagy tudású doki, és ha bármiféle elzáródásod van, megszabadít tőle.
Nekem hyszteroszkópiával nézték meg az átjárhatóságot, és egyáltalán nem fájt. Altatásban, kb. 15 perc alatt átfolyattak egy kék kontraszt anyagot a petevezetőn. Nekem átment, úgyhogy semmi komplikáció nem volt. A szomszéd ágyon a lánynak laparja volt. Az egy picit keményebb volt, mert mélyaltatásban csinálták, és mikor felébredt, fájtak egy picit a sebei.
Másnap reggel mindketten hazamehettünk.
Ha szólsz a profnak előre, akkor felveszi neked a műtétet, és másnap megnézheted, hogy hogyan folyt át a kontraszt anyag Kép Már ha kíváncsi vagy rá. Kép

Lara!
Gratulálok Andorhoz, csodálatosan szép kisbaba.

wanga

Rólam annyit, hogy volt egy sikertelen inszemem a Szent Imrében és kettő a Kaáliban. A doki legutóbb azt mondta, hogy még egy inszem, aztán lombik. Na ettől rendesen beijedtem. Nem a lombiktól félek, hanem attól, hogyha nem sikerül, akkor megint összeomlok, és nem fogok bízni az egészben.
Mi mindketten egészségesek vagyunk, semmi okát nem lelik a sikertelenségnek. Ráadásul nekem már van egy 9 éves fiam. De a második nem jön össze.
Most éppen kényszerpihenőn vagyok, szeptember végén megyek vissza az utolsó inszemre.

wanga

Sziasztok Csajok,

Lara,
Andor tenyleg gyonoru !!!! Nagyon sajnalom hogy nem jutottam el a korhazba, de amikor mar alkalmas lesz nektek, mindenkeppen sort keritunk a szemelyes talira !!
Addig is vigyazzatok nagyon magatokra, es Andornak uzenjuk hogy ne uvoltson tul sokat, csak ha tenyleg faj vagy ehes KépKépKép

Mka, Kavicska,
Sajnalom hogy ezek a franya zebrak nem erkeztek meg hozzatok, szerintem ebben a csunya esos idoben eltevedtek !!! Azert remelem hogy a kovetkezo alkalmat mar nem vetik el KépKépKépKép
Renoka,
Ez igazan fantasztikus KépKépKépKép Gratulalok es varjuk az UH-s kepet. Bar szerintem most meg nem fognak tul sokat latni, csak a petezsakot KépKépKép De en is alig tudtam kivarni hogy meglassam...

Latimi,
Drukkolunk a beulteteshez, ne izgulj, nekem is kettobol lett egy babo, nem kell ahhoz hadsereg KépKépKépKép A fajdogalas, barnazas, erzekenyseg normalis, csak pihenj sokat!

Ja es ha mar babo, nem csigazlak titeket tovabb, ime az UH kep. Egyedul van manocska, es mar 7 mm. Dobogott a pici szive, bar nem volt konnyu eszrevenniKépKép De ott van, es ott is marad a kovetkezo 34 hetben remelem KépKép:
Kép

A doktorno megnyutatott a repulessel kapcsolatban is, szerinte ez nem jelent nagyobb veszelyt mint a foldon zotykolodni....azert tegnap eleg sokat hintaztunk a londoni uton a sok vihar miatt. De tuleltem, es ma itthon dolgozas cimen Uh utan meg ket orat aludtam reggel KépKép Ebbol kovetkezoen jol el is usztam a munkaval, ezert csak most ertem ide.

Boborlyan,
Nekem ugyan a Janosban csinaltak a lapart(hisztero nelkul) de en is masnap hazamehettem, viszont kateter nalam is volt sajna. Nekem osszesen ket vagasom lett, alig lathatoak.Es az altatas sem volt rossz. De ahogy Wanga mondja, itt meg profibbnak tunik a dolog, ugyhogy ne izgulj !!

Kriszta

Kép

KépKép
kriszta71

Kriszta
Mint ahogy megérezted,hogy sikerült a lombik, úgy azt is megérezted,hogy egymaga van a kis lurkó.
Ilyenkor még tényleg nem lehet sokat látni, de azért azt igen, hogy hol is van, és hogy egyáltalán van.És sszerintem ez tök jó.Nagyon szeretem az uh képeket.A szomszéd lány most volt nem rég 4D-oson, és át hozta a kazit.Persze az a kislány már 20hetes magzat volt akkor.Lehetett látni mindenét.

Boborlyán
Nekem is csak laparom volt, hiszto nélkül.Nekem úgy volt, hogy hétfőn bementem, kedden megcsinálták és szerdán jöhettem haza.Volt katéter, beöntés 2x, hüvelyöblítés és fertötlenítés, de egyik sem volt fájdalmas, tehát elviselhető.A katétertől nagyon féltem,de altatásban kaptam meg.Aztán szerencsére ébredés után hamar levették, az már nem volt vészes.

Wanga
Ne aggódj,biztosan sikerülni fog.Én már alig várom,hogy menjünk.De ha mégsem, akkor közelebb leszel ahhoz, amelyik sikerülni fog.Nem szabad nagyon elkeseredni, ha mégis gyere,majd milelket öntünk beléd.Mindannyiónknál szokott mély pont lenni.

Edina
dedina

Sziasztok.

Csak kutyafutta, mert még fáradt vagyok: Lara még egyszer gratula a hatalmas babádhoz. A meló alatt én se tudom, mit értesz, egy kicsit ijesztőnek hangzik Kép Élvezd az anyaságot.
Renóka, neked is hatalmas gratula!!! Ennek a német profnak igaza volt, nem kellett ehhez lombik... Kép

Rólam: megvolt a lapar+hisztero, másfél óráig tartott, a katéter engem is megkínzott egy kicsit. Szúrt, vagy mi a fene, most is fáj a pisilés. A méh jobb oldali kürtnél szalagosan össze volt nőve a hasfallal, ezt lepucolták, a jobb oldali kürt (petevezető) sajna teljesen zárt, nem is nyúltak már hozzá, de nem is kellett kivenni gyulladás híján. A többi, a méh belseje szép. Doki szerint nyomuljak tovább, nem látja, miért ne sikerülne, szerinte minden ideális mostmár a megtapadáshoz. Úgyhogy jövő pénteken megyek megint Krizshához, szerintem meghozzuk a vérzést, és a köv.ciklusban kezdjük a long-ot.

Kriszta, örülök a babszem Jankódnak! Kép Ja, te úgy látszik belémszuggeráltad ezt a félállás dolgot, most hivatalosan tényleg megkapom a tantestületben félállású oktatóként a státuszt, ha minden igaz (eddig csak óraadó voltam)...
s_norka

Megjöttem UH-ról, sajnos még nem látszik a petezsák, annyira friss a baba, még csak 5 napja késik a mensim. Persze megijedtem, hogy hol van, de a doki megnyugtatott, hogy ez most még így normális. A nyh. 20mm, és mutogatta a helyét, hogy hol lesz. Remélem jövő héten már szemmel is látszik a kicsikém. Nekem is Utroznom kell + folsav, Elevitet nem szedhetek, mert sok a vasam. Ami viszont aggaszt, 3 napja nem alszom az izgatottságtól, alapvetően nagyon stresszes vagyok (lettem , egy ideje). Attól félek, nehogy ártsak a babának az állandó idegeskedéssel, mit javasoltok? Homeos bogyót nyugatóként vagy 1 pohár vörösbort?
A tesztekkel megpróbálok leállni, ma is csináltam... gyönyörű lett az eredmény persze.
Ami fura, hogy nem kellett vérvételre mennem, majd csak jövő héten szerdán, akkor lesz a 2. UH.

Kriszta, te most hány hetes vagy? Honnan számolod? Nagyon szép az UH képed! Remélem jövő héten én is kapok sztárfotót.
reno
Akinek most kell szorítani, rajta vagyok.
renoka

Nóri!
Köszönöm! Most te jössz!!!!
reno
renoka

Kriszta, Edina!
Beültették a 3 lurkót. 2-4-6 sejtesek. Szerintem gyönyörűek. Remélem, most megtapad, mert ez volt a 4. beültetés. A Krizsa is izgul emiatt.
Köszi a drukkot.
Timi
latimi

Ha van tapadás elősegítő tippetek írjátok
meg.(pl. párna a lábak alatt?)
Köszi
Timi
latimi

Sziasztok,

Hajrá Timi! Drukkolok nagyon.
Gratulálok a kis pöttyökhöz Krisztának és Renokanak.

S_Norka:Nekem is mennem kell majd ugyanerre a körre a Bajcsyba László dokihoz. Mi a véleményed a dokiról? Jó kezekben voltál szerinted? Én egyszer jártam a magánrendelőjében az nem volt túl meggyőző. Végül nem vele csináltattam meg a HSG-t, hanem a rendes nőgyógyimmal, de a hisztero-lapar kört ő nem csinálja meg egyben, így Krizsa szerintem László dokihoz fog küldeni megint. A kórház után még javasolják az otthon létet? Nem tudom mit mondjak itt a munkahelyemen, mennyit fogok hiányozni az akció miatt.

Mka
Vendég

Reno,
most olvasom csak! Nagy-nagy gratula!! KépKépKép

Nóri,
akkor pénteken gondolunk rád! Hajrá, hajrá! Örülök, hogy belevágtok, hidd el meg lesz az eredménye Kép

Kriszta,
semmi baj, hogy nem tudtál jönni. És persze majd egy kicsit később megleshetitek a kispasit Kép

Timi,
sok-sok pihi, víz és fehérje (pipihusi, tojás, túró). Szurkolok!

Andor most aludt el, az előbb olyat hányt, hogy majdnem szívinfarktust kaptam. Átöltöztettem, ringattam egy kicsit és most teljesen kiütve alszik szegénykém. Az éjszaka jól telt, éjfélkor, 3-kor és 1/2 6-kor kelt enni Kép. A mai nap viszont elég gáz, kaja után nyugtalankodik, nem alszik el, sír. Most meg ez a hányás Kép De majdcsak belejövünk.
Meló: mikor eljöttem a melóhelyemről, megállapodtunk, hogy a munkám egy részét itthonról tovább csinálom. És most volt a határideje egy hirdetés leadásának. Szóval ezt kellett megcsinálnom.

Pusza:
Lara

Lara

KépKép
lara77

Sziasztok!

Köszi a drukkot. Igyekszünk mindent enni, inni, no meg a jó vörösbort.

Timi
latimi

Na most még aludtam egy jót, teljesen ki vagyok ütve... meg a katéter miatt rettentő pisilési ingerem van. Kép

Mka, szerintem ezen a szinten már csak a szakértelem számít. Az azért jelenthet valamit, hogy Krizsa enyire megbízik benne szakmailag. Másfelől, meg én is meg voltam most elégedve! Sajnos van összehasonlítási alapom, a Szabolcs utcai kórházban is volt már laparom másfél éve, így laikus szemmel is óriási a különbség, ha csak az odafigyelés és előkészítés részét nézem. Itt másfél óráig tartott a műtét (az előző 40 perc volt, és még a petefészkeimet is buherálták, igaz, így utólag nem sok eredménnyel).
Hallottam már, hogy milyen körülmények közt magánrendel, nekem ehhez most nem volt szerencsém. Kép Igazat megvallva, nem is értem, hiszen e nélkül az élmény nélkül nekem az jött le, hogy egy nagy tudású, kellemes, profi orvos. Még a szülőszobába is elinvitált, biztatásul, nagyon jópofa alternatív szülészetük van...
s_norka

Niki, közben neked elfelejtettem reagálni!
Lehetséges, hogy késői peteérésed volt? Lásd az én esetemet, a nyáron nekem a 20. illetve a következőnél 34.napon volt pé-m... szerintem várj egy hetet, és ha még mindig magas a hőd, tesztelj Medilabbal. Ha előbb tesztelsz és -, akkor az még lehet, hogy nem is jelent semmit, hiszen mi PCO-sok csodabogarak vagyunk Kép
s_norka

Timi!
Nagyon-nagyon-nagyon szorítunk érted, értetk.Biztosan sikerülni fog.Nagyon sokat pihizz, és higgy Larának, ő már csak tudja.

Lányok
Valaki jár Bp-re vidékről?Ha igen tud e nekem segíteni abban, hogy a TB hozzájárul e az útiköltséghez, ha kocsival megyünk?
Elmentem a háziorvosomhoz, onnan kell kérni az utalványt, de nem tudta, hogy jár e.Tudja valamelyikötök?

Nóri
Örülök,hogy eldöntötted, hogy belevágsz a következőbe.Megmondom őszintén visszaolvastam az archívban, hogy mi is történt veled.Nagyon örülök, hogy mégis ilyen sok erőd van!És kívánok rengeteg kitartást, éd persze, hogy sikerülni fog!

Lara
Akkor ezek szerint még egy kicsit bele kell rázodni az anysába.De se baj, 1-2 hét és minden flottul fog menni.A munkával meg csak csínnyán!Pihizz amennyit tudsz, hogy legyen tejcsi annak a gyönyörű kis csodának.

Edina
dedina

Lara
Az a torta nagyon isteni.Nem is láttam még ilyet.Nagyon tetszik.Kinek volt az ötlete?

Edina
dedina

Lányok
Ezeket a sárga, és zöld fejeket, hogyan lehet bele rakni az üzibe?Olyan sokszor tettem volna én is, de nem tudom, hogy lehet.

Edina
dedina

Most látom, hogy nem is zöld, hanem inkább kékes, de a lényegen nem változtat, hogy tök béna vagyok, és nem tudom, hogyan kell beletenni.
Edina
dedina

Sziasztok csajok,

Nori,
Ha ilyen jol mukodik a szugeralasom, akkor igerem a lombiknal is erosen szugerallak majd hogy elhidd hogy igenis megtapad KépKép:
Orulok hogy most sokkal energikusabbnak hangzol, hajra, hajra !!

Lara,
Ezeken a kezdeti nehezsegeken majd biztos hamar atlendultok, bar az elso harom honaprol senki sem zengett meg odakat...A tuleles a celKépKépKépKép

Timi,
Szuper hogy mind a harom manocskat visszaultettek, legalabb egy biztos megtapad Kép Olyan nagyon kulonleges tippet nem tudok mondani, en csak itthon pihiztem, amikor kivantam aludtam, amikor nem, akkor a kanapen ultem feltett labakkal (es dolgoztam). Estenkent egy kis onszuggeszio is volt, de ez csak akkor jo ha hiszel benne...

Reno,
Ne legyel csalodott, tenyleg kicsit korai volt meg ez az UH KépKép En 6+3 voltam tegnap, tehat betoltott 6 het plusz harom nap -ezt ugye az utolso menzi elso napjatol szamoljak. Ezek szerint te meg csak 4+5-on vagy. Ilyenkor szornyu olomlabakon jarnak a napok KépKép Nekem ket het mulva kell visszamennem, akkorra toltom be a 8 hetet, remelem ha ezt elerem, akkor mar kicsit megnyugodhatok. Az idegeskedes valoban nem tul jo, probald meg valami massal elfoglalni magad, ha a babara gondolsz akkor pedig inkabb a csodara es az oromre koncentralj KépKép

Unique,
Ugy el vagy tunve ??? Vagy szabin vagytok es kiment a fejembol ?

Edina,
Sajnos autougyben nincs tapasztalatom, de oszinten szolva meglepodnek ha teritene a TB...

Wish,
Mostanaban nem sokat hallani rolad. Minden OK ? Sok a munka gondolom. Mikor indul a mandula ? Sportot meg mindig nyomod hosiesen ?

Kriszta

Kép

KépKép
kriszta71

Edina Kép
az autót nem téríti, a tömegközelekedést igen.

Orsi

ps. drukk mindenkinek, rohanok... próbálok visszarázódni, de nem megy.
(ha így folytatom lassan már tényleg azzal fogok jönni, hogy készülünk a köv. lombikra Kép)

Orsi
KépKépKép
icsilya

Sziasztok!

Megjöttem amunkából,az első napom volt az inszemináció után.Jó sokat dolgoztunk.Kicsit jó is volt,de kicsit rossz is volt.ó volt mert nem figyeltem annyira a bánatomra,és rossz volt,mert nekem megint nem sikerült.
Na mindegy majd megszokom.
Renóka!
Gratulálok a babához!
kavicska

Kriszta Kép
Nagyon szép pöttyöd van az UH képen. Kép
Azért nem írtam magamról, mert nem nagyon van mit és azért nem nagyon írtam másnak sem, mert sokat dolgozom. De talán jövő héttől könyebb lesz egy kicsit.
Egyébként pont ma jött meg, szépen 28 napra, nem játszottuk el a multkori nem jön meg dolgot Kép Úgyhogy ha minden ilyen jól megy tovább, akkor négy hét múlva kezdünk és október elején lesz a punkció. Hétfőn megyek majd megbeszélni Dévaival a dolgot, meg elvileg vesz kenetet és gondolom vérvételre is elküld majd megint.

Wish

wish

Wish Kép de jó, hogy pont most nem késett ! A kezdés már jó, nem ?

Kriszta : Édes pici pöttyöcskéd van KépKép szépen kivehető, még laikusok szemének is Kép Biztos jó nagy legényke lesz Kép

Kavicska : a munka gyógyító hatása ismeretes.., remélem lelkecskéd hamarosan rendben lesz és októberben újra nekifuthatsz Kép

Nóri : örülök, hogy jól vagy, ezek szerint nagyon "megérte" ez a műtét Kép Krizsának most is igaza volt KépKép Jöhetnek a bébik, októberben nem lesz már akadály, meglátod !Kép

Lehet, hogy tényleg késői pé-m volt, majd kiderül, mert vasárnap már tesztelek Kép

Timi : mennek a tapadást segítő sugibugik !!!

mniki

Sziasztok!

Érezzük a drukk sugarait. Reggel hulámzott a hasam, biztos versenyeznek a lurkók a jó helyért. Egész nap döglődöm, már elzsibbadt a hátsóm. Lábam alatt kétnagy párna.

Timi
latimi

Kriszta, Icsilya!
Köszi, hogy válaszoltatok.Kaptam utalványt,mert közben a háziorvosom is utána kérdezett, több-kevesebb sikerrel.Ugyanis megtudta, hogy valamennyit megtérít belőle, csak azt nem tudni, hogy hány utazásnál lehet igénybe venni.Na mindegy majd kiderül, hogy leigazolják e.Jövőhét ilyenkor már biztosat fogok tudni.Mert szerdán megyünk.Kicsit izgatott vagyok.Azon izgulok, hogy ne kelljen már több vizsgálat, mert akkor szept.8-al kezdhetnénk is.

Kriszta
Unique-ék oda vannak nyaralni, ha jól emlékszem.Szerintem a jövőhéten lesz.De nem vagyok benne tuti biztos.

Timi
Nagyon-nagyon sok babatapasztó energiát küldök.Remélem tudod őket sikerrel fogadni, na meg persze a többiekét is.

Niki
Vasárnap olyan soká van,kibirod addig?Én tuti nem bírnám ki.Habár végülis már csütörtök van.Egy kicsit akkor is messze van.

Wish
A 4hét a kezdéshez nem sok.Jó, hogy nem babrált most téged a természet, így mehet minden szépen időben.Csak +-van gondolkodni, tuti biztos, hogy karácsonykor egy pozitív teszt is lesz a fa alatt

Edina
dedina

Mka, tegnap kómás voltam még kicsit, olvastam a másik kérdésed, de elfeledkeztem róla.
Szóval szerintem azt úgy kell megbeszélni László dokival, hogy szerdán feküdj be, és csüt-n csinálja meg a műtétet. Pénteken hazamehetsz, és hétfőn már tuti dolgozhatsz, én pl.ma már egész emberesen vagyok. Tehát így csak 3 nap hiányzás.
Lányok, nagyon nem mindegy, ki csinálja meg ezt a beavatkozást... kicsit sokat kér a doki, de profi ezen a területen. Vagy lássátok Renó esetét, neki is sztár buherált meg mindent, és itt az eredmény.Kép
Csak azért mondom, mert sajna most utólag kiderült, hogy a Szabolcs utcában a M.doki elbarmolta a lapart másfél éve. Nem sok jót csinált. Kép
s_norka

Süni-Renóca
Még régebben azt írtad, hogy a "terhességedet" vásárlással fogod tölteni.Miket vettél már?
Tegnap a dokinál megismertem egy nőt, akik örökbefogadtak egy kislányt.Megkérdeztem, hogy mennyi időre kapták meg, az alkalmasságitól számolva.Majdnem napra pontosan 6hónap múlva vihették haza.Az egész jó idő nem.Még úgy is koraszülés lenne, de bár úgy lenne.
Nagyon várom már azt a bejelentkezésedet, ahol majd azt írod, hogy nem soká vihetitek haza a kis porontyotokat.Kiváncsi vagyok, hogy kisfiú lesz e, vagy kislány, hogy mennyi idős.Meg még egy csomó minden.

Edina
dedina

Norka: köszönöm, sok hasznosat írtal. Igyekszem elvonatkoztatni a doki magánrendelőjétől, nyilván nem véletlen, hogy Krizsa hozzá küld. Sokkal fontosabb, hogy jó kezekben érezted magad, nagyon nem mindegy milyen szakemberhez megy az ember lánya.

Mka
Vendég

Nóri Kép én is azért érdeklődtem múlt héten olyan vadul, hogy milyen a doki. Ezek szerint alapos és "megéri".. Szerintem nálam csak a méhenkívülire koncentráltak anno, pedig K. mondta nekem, hogy szóljak a dokinak, nagyon nézzenek ott bent körül. Van egy olyan érzésem, hogy hiába kértem .... Kép

Úgy örülök, hogy érezhetően vidám és optimista vagy ! Előtted a lehetőség, hajrá Nóri !!!
Nagyon drukkolunk neked !

Dedina : nem könnyű vasárnapig kibírni, de muszáj. Nekem alapból hosszabb a ciklusom (hmm, ha PCO mellett egyáltalán bármilyen ciklusról beszélhetek..) és ezért ráérek.
Most viszont nagyon elkapott az az érzés, hogy tuti nincs baba Kép ááá, de ismeritek milyen ez Kép

mniki

Niki, ez a lombik sikerülni fog, vagy már lehet, hogy az sem kell... Kép De ha mégsem, legyen ott a tudat a kis kobakodban, hogy igenis vannak jó szakemberek, ez adjon biztonságot. Mka, ezt neked is mondom. Kép Tudjátok, milyen felszabadító érzés az, amikor a szemébe mondják az embernek: "Önnél ezentúl szervileg minden tökéletes a megtapadáshoz!"
De ha jól sejtem, Byby ma került sorra nála, és majd hallgassuk meg őt is, az objektivitás végett. Kép
s_norka

Lányok!
Köszönöm a biztató szavakat. Hétfőn bevonulok a kórházba és kedden jöhet minden. Remélem szerdán tényleg hazaengednek, de előtte még hétvégén mulatok egy nagyot egy esküvőn. Addig sem gondolok az elkövetkezőkre.
Még egyszer köszike mindent!
Bob
boborlyán

Bob
Mi is megyünk szombaton lagziba, én szeretek lagziba menni.Főleg ha közeli rokonról van szó.
Én is pont így voltam, hogy hétfőn mentem be a kórházba......És jöhettem szerdán.Ahogy magamhoz tértem az volt az első kérdésem mi lett az eredmény.De csak vizitkor mondták meg, mert a doki utánam rögtön műtött, a nővéreknek meg ugye nem mondták.De mikor bejött már láttam rajta minden rendben van.Olyan jó volt mikor közölte, hogy minden a legnagyobb rendben.
Ne aggódj, minden rendben fog zajlani.És mehetsz haza szerdán.Következő szerdára meg már el is felejted.

Edina
dedina

Niki
Én akkor sem bírnám ki.Nekem most legutóbb, mikor persze kivételesen vártam, 3 napot késett, már azt hittem nem is fog megjöonni egy darabig.Az alatt a 3 nap alatt 2 tesztet is csináltam.Mikor még nem tudtuk, hogy probléma van, mindig vettem tesztet, mindig meg is csináltam.Ugyhogy rengeteg negatív tesztet láttam már.El sem tudom képzelni mit fogok érezni mikor majd zebrás tesztet adnak a gyógyszertárban.Na mindegy!Majd eljön az én időm is hamarosan.De ha rendszertelen lenne a ciklusom, biztos még több tesztet csináltam volna.Na jól van, ezzel nem nyugtatalak meg.Egyébként a PCO-t nem tudják megszüntetni?Vagy csak ideiglenesen?

Edina
dedina

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?