Sziasztok!
Veszek egy nagy levegőt és írok egy olyat, hogy csak na! Nesze nektek, itt van Tolsztoj leszármazottja!
Hát az igazat megvallva, ma elég zizi és dilinyós vagyok. Hétvégén meg egyszerűen időm nem volt írni. Szombaton voltunk Anyuéknál, Marci tündéri volt, bemutatta új tudományait és még rendesen falatozott is. Persze a kajáltatásához egy szekérderéknyi türelemre volt szükség, de végül sikerült az ebéd. A vacsit hazafelé az autóban útközben ejtettük meg, mert persze már minden le volt zárva Pesten, mire arra jártunk, így jól elment az idő, Marci pedig nyüszizett. Lehet, hogy nem feltétlenül a kaja miatt, de legalább evés közben csöndben volt
VAsárnap itthon voltunk. Amikor időm engedte, akkor takarítási üzemmódba kapcsoltam magam és meg nem álltam. Este pedig úgy éreztem magam, mint a mosott rongy...
Hát a mai napot inkább nem reklámozom, de a lényeg, hogy Marci semmivel sem ördögebb, mint egyébként, csak én vagyok egy kicsit türelmetlenebb és a legkisebb nyüszijétől a plafonon vagyok
2 körül ismét az én hülyeségemnek köszönhetően húztam fel magam. Marci a földön játszott, én ledőltem az ülőgarnitúrára és gondoltam egy picit lehunyom a szemem. Ez a művelet elég jól sikerült,mert elszundítottam és mire felkeltem, Marci a dohányzóasztalnál állt és épp papírt falatozott
Pedig úgy van már minden elpakolva az asztalról, hogy el ne érje, de Õ gondolom addig nyúztózkodott, míg valahogy sikeredett Neki. A papírevést lenyomtuk egy kis itókával, hogy tényleg lecsússzon a dolog
Na az ebéd már kész katasztrófa volt, mert 2 kanál után elkezdte nyalni a jobb kézfejét. Egy darabig bírtam, próbálkoztunk még, így kb. megevett kb. 8 kanálnyi borsófőzit. Azt hittem rendesen fog enni, mert délben sem szopizott rendesen. Ezek után még simán kibírt több, mint 1 órát minden kaja nélkül, aztán 4-kor szopi és alvás.
Azt hiszem a bevezetőm sem sikerült túl rövidre, de én egyszerűen nem tudok 2-3 nap után úgy írni egy levelet,hogy ne próbálnék mindenkinek írni. Úgyhogy reszkessetek
Gigi!
Na itt a rinyapajti! Ma aztán jó nagy rinya van nálam, az már biztos!
Oli egy annyira édi kissrác, hogy csak na! Ahogy vigyorog a fényképezőbe, az nem semmi. A házikója és a motorja pedig lenyűgoző. A Coraban hol a túróban vannak ezek a játékok? A játékosztályon láttam már egy-két Fisher Price játékot, de pl. ilyen kütyüket, amiket Te veszel még nem. Vagy én vagyok vak?! Én már semmin sem csodálkozom!
Viktor jó fej!
Gábor egész ügyes öltöztetésben (este mindig Õ csinálja), pelusozásban, de néha azért meg tud lepni. Például csodálkozik, hogy unatkozik Marci, amikor nem ad Neki játékot....
Barbi!
Időközben rájöttem, hogy Tunéziába mentek. Épp nosztalgiáztam magamban a nászútunkról, amikor jött az égi szikra: "Barbiék is oda mennek!".
Szerintem is vigyél Szonjának több kajcsit, nehogy ott jöjjön rá a kajálhatnék. Tunézia szerintem babakaja téren még gázosabb, mint Görögország...
A nemalvás biztos, hogy a fogacskák miatt van. Amiket írsz, csak arra tudok gondolni. Nálam egyébként altatás és éjszakai visszaaltatás esetén sok esetben beválik az, ha nem veszem ki az ágyból Marcit, hanem visszafektetem (Õ már simán felpattan, ha nem akar aludni
), simizem, mondok Neki egy-két nyugtató mondatot, majd kijövök a szobából. Tegnap ezzel például elsőre elaludt, amin persze én lepődtem meg a legjobban. Bár az is igaz, hogy ez sem jön be mindig, mert ha nagyon sírva ébred éjjel, akkor csak ki kell vennem egy ringatás erejéig, de utána, ha megnyugszik, jöhetnek a fenti lépések.
Szorítok, hogy jobb éjszakáitok legyenek! Különösen a nyaralás alatt!
Márti!
Gigi is milyen ügyes már! Pakol, rámol! Igazi csajszi
A peluscsere nálunk csak néha gázos, különösen akkor, ha nem a pelenkázón műveljük. De azt hiszem, nálunk is problémásabb időszak jön ezen a téren...
Györesz!
Kajcsizást már írtam, úgyhogy nagyon változó. Tényleg nálunk is elmondható, hogy pár nap okés, pár nap meg teljesen gáz. Nekem nagyon függ a hangulatomtól, hogy éppen hogy viselem a nemevését. Például ma elég rosszul, de máskor csak nevetek és kész.
Norbi is nagyon okos. Nem semmi, hogy már veszi a cipőjét és jelzi, hogy sétizni akar.
Köszi a tortarecepteket! Mindjárt megnézem őket.
Mica!
Így utólag is és sűrű elnézések közepette:
BOLDOG NÉVNAPOT KÍVÁNOK!
Zolika látom tényleg ráállt a 2-szeri cicizésre. És nem is eszik túl sokat és mégis milyen jó kis húsgombóc
Mint Marci
Nagyon jó, hogy javulsz! Jó munkát!
Kata!
Remélem csak a netetek sz@rakodik és nem megint kivagy. Ha nem a net, akkor pár sor erejéig, ha tudsz, azért gyere!
A 9 hónapos Patriknak egy kicsit megkésve, de sok-sok puszit küldök!
Dia!
Klassz, hogy jól sikerült a szombatotok! Hogy tud örülni az ember lánya egy kis kiruccanásnak.
Tavaly még ezt sem gondoltuk volna...
Meddig aludt Domi?
Andi!
Sok-sok puszi a ma 8 hónapos Nónokának!
Köszönöm én is képeket, nagyon jól sikerültek. Noncsi tündéri szép baba, annyira jó kis husi!
Látom volt jó és rossz időtök is. Nagyon szép hely ez az Orfű. Már átutazóban mi is voltunk, de most nagy kedvet kaptam hozzá, pl. hogy jövőre oda menjünk nyaralni. Mennyibe került a faház 1 éjszakára? Milyen volt a felszereltsége? (Emilben is írhatod.)
Remélem nincs otthon még mindig gáz, hogy nem írsz. Nonóka fogai jönnek már? Szopi? Gyere azért Te is!
Judit!
Te is zizi? Én is!
Tejtermékeket én még nem adtam Marcinak, pedig Õ már 8,5 hónapos. Sajna ekcémás, így egy kicsit parázok, de szerintem ahogy betölti a 9 hót én is megkóstoltatok Vele valamit. Írj, hogy hogy ízlik Lackódnak a tejes cucc, amit megkóstoltatsz vele.
Kriszta!
Üdv itt közöttünk! Gigi biztos írta már, hogy milyen klassz csajszik vannak itt. Akik nem kevésbé szerények is
Te legalább nosztalgiázol és oszthatod a jobbnál jobb ötleteket nekünk!
Csengéd nagyon édes! Dehogy béna!
Azt hiszem Babanetes múltam egyik leghosszabb levelét írtam. Talán ezzel bepótoltam a hosszabb szünetet.
Most már dugulás van!
Puszi: Melinda