Új privát üzeneted érkezett!

Mindenkit elfújt a szél??

Nálunk most kisütött a nap!

MártiKép
A járgány nagy előnye, hogy lehet úgy is használni, hogy az ülést széthuzzuk és akkor tudja tolni maga elött. Bár ez még korai mert még nem tud biztonsággal járni. Elöl a kosárba golyókat lehet dobdi és akkor elkezd zenélni. Íme oldalróL:
Kép

A veresi barátnőmhöz most vezették be az internetet és olvas minket. Uszolom, hogy jelentkezzen be és írjon nekünk. De azt mondja, hogy kilógna a sorból mert már "nagy" a lánya. (2 éves) Hiába mondom, hogy ez nem számít. Teszek fel a Csengéről képet. Nagyon szép kislány! Kép
Kép

Puszi

KépKép
gigi28

MártiKép
Elfelejtettem írni, hogy a pelenkázás nálunk is nagyon gáz!! Közelharcot kell vívni.Kép Mi lesz később??? Már előre látom ahogy sz@ros seggel rohangálKép

KépKép
gigi28

Hali!

Kicsit körülményesen,de idetaláltam.Csenge elég kis béna ezen a képen, de mostmár mindegy. Olikáról megnéztem a képeket, hát nem egyszerű kiscsávó! Jó hogy megvettétek neki a házikót.
Na válaszolj nekem valamit barátnőm! puszi
kriszta75

HellóKép

Végre itt!!!Kép Sajnos nincs más képen a kiscsajról. Csak olyan amin te is rajta vagy. És hát ugye beszéltük, hogy inkább azt ne rakjam fel!Én sem sokkolom a csajokat a nagy fejemmel. Csajszika még mindig alszik? Mikor mész suliba?

KépKép
gigi28

Hali!

Csenge még alszik, bár szerintem már csak percek kérdése! Szept.2-tól megyek, minden pénteken, és szombatom. Ma olvasgattam a követelményekről, de nem lettem vidám tőle.Decemberig minden tantárgyból 2 házi dolgozatot kell beadni, és ha az jól sikerül, akkor lehet menni vizsgázni.Érdekes lesz. Ezeket a jópofa jeleket, hogyan varázsolod? (A 75 a nevem után, nem a súlyomat jelöli, bár örülnék neki!:-)
kriszta75

Sziasztok!

Gigi!
Ezt a motort is kint vettétek? Ha nem, akkor hol és mennyiért?

Kriszta!
Írjál csak nyugodtan!!!!! Amúgy meg tényleg gyönyörű a lánykád, mi az hogy kis béna a képen, akkor milyen ahol jó?!!!!!

Puszi
Györesz

Kép
Kép
györesz

KrisziKép

A fejek: mosolygós : és ) vigyori : és O szomorú : és( A kettőspont és a zárójelek között ne hagyj szóközt!
Elég húzósak lesznek a hétvégéid! Ha a név után a kilót kéne megjelőlni akkor én is bajban lennék. Minden héten emelkedne a szám Kép Borzasztó már ahogy kinézek!!!!!!!!!!!! Valami tundra bugyit be kell még szereznem nyaralás elött

GyörgyiKép
A Corában vettük 13 ezer volt. De láttuk Ausztriába is, ott három ezerrel olcsóbb volt.

Puszi

KépKép
gigi28

Ja írtam a Maricának sms-t, de nem reagáltKép

KépKép
gigi28

Sziasztok!!

Gigi
nagyon jó a járgány, olyan szupi dolgokat veszel a csávónak, ideje nekem is útra kelnem és normális helyekre mennem vásárolni.
Maricát nagyon sajnálom, hogy eltünt, pedig nagy írogató volt, egy csomó topikba írt folyamatosan.

Kriszta
üdv. közöttünk. Csenge gyönyörű!! Legalább okosítasz bennünket amikor kérdésünk van.

Dia
köszi hatásos volt a szeled, SÜT a NAP!!!!

Puszi
Márti
márti05

Sziasztok!

Veszek egy nagy levegőt és írok egy olyat, hogy csak na! Nesze nektek, itt van Tolsztoj leszármazottja! Kép
Hát az igazat megvallva, ma elég zizi és dilinyós vagyok. Hétvégén meg egyszerűen időm nem volt írni. Szombaton voltunk Anyuéknál, Marci tündéri volt, bemutatta új tudományait és még rendesen falatozott is. Persze a kajáltatásához egy szekérderéknyi türelemre volt szükség, de végül sikerült az ebéd. A vacsit hazafelé az autóban útközben ejtettük meg, mert persze már minden le volt zárva Pesten, mire arra jártunk, így jól elment az idő, Marci pedig nyüszizett. Lehet, hogy nem feltétlenül a kaja miatt, de legalább evés közben csöndben volt Kép
VAsárnap itthon voltunk. Amikor időm engedte, akkor takarítási üzemmódba kapcsoltam magam és meg nem álltam. Este pedig úgy éreztem magam, mint a mosott rongy...
Hát a mai napot inkább nem reklámozom, de a lényeg, hogy Marci semmivel sem ördögebb, mint egyébként, csak én vagyok egy kicsit türelmetlenebb és a legkisebb nyüszijétől a plafonon vagyok Kép
2 körül ismét az én hülyeségemnek köszönhetően húztam fel magam. Marci a földön játszott, én ledőltem az ülőgarnitúrára és gondoltam egy picit lehunyom a szemem. Ez a művelet elég jól sikerült,mert elszundítottam és mire felkeltem, Marci a dohányzóasztalnál állt és épp papírt falatozott Kép Pedig úgy van már minden elpakolva az asztalról, hogy el ne érje, de Õ gondolom addig nyúztózkodott, míg valahogy sikeredett Neki. A papírevést lenyomtuk egy kis itókával, hogy tényleg lecsússzon a dolog Kép
Na az ebéd már kész katasztrófa volt, mert 2 kanál után elkezdte nyalni a jobb kézfejét. Egy darabig bírtam, próbálkoztunk még, így kb. megevett kb. 8 kanálnyi borsófőzit. Azt hittem rendesen fog enni, mert délben sem szopizott rendesen. Ezek után még simán kibírt több, mint 1 órát minden kaja nélkül, aztán 4-kor szopi és alvás.
Azt hiszem a bevezetőm sem sikerült túl rövidre, de én egyszerűen nem tudok 2-3 nap után úgy írni egy levelet,hogy ne próbálnék mindenkinek írni. Úgyhogy reszkessetek Kép

Gigi!
Na itt a rinyapajti! Ma aztán jó nagy rinya van nálam, az már biztos!
Oli egy annyira édi kissrác, hogy csak na! Ahogy vigyorog a fényképezőbe, az nem semmi. A házikója és a motorja pedig lenyűgoző. A Coraban hol a túróban vannak ezek a játékok? A játékosztályon láttam már egy-két Fisher Price játékot, de pl. ilyen kütyüket, amiket Te veszel még nem. Vagy én vagyok vak?! Én már semmin sem csodálkozom! Kép
Viktor jó fej! Kép Gábor egész ügyes öltöztetésben (este mindig Õ csinálja), pelusozásban, de néha azért meg tud lepni. Például csodálkozik, hogy unatkozik Marci, amikor nem ad Neki játékot....

Barbi!
Időközben rájöttem, hogy Tunéziába mentek. Épp nosztalgiáztam magamban a nászútunkról, amikor jött az égi szikra: "Barbiék is oda mennek!".
Szerintem is vigyél Szonjának több kajcsit, nehogy ott jöjjön rá a kajálhatnék. Tunézia szerintem babakaja téren még gázosabb, mint Görögország...
A nemalvás biztos, hogy a fogacskák miatt van. Amiket írsz, csak arra tudok gondolni. Nálam egyébként altatás és éjszakai visszaaltatás esetén sok esetben beválik az, ha nem veszem ki az ágyból Marcit, hanem visszafektetem (Õ már simán felpattan, ha nem akar aludni Kép), simizem, mondok Neki egy-két nyugtató mondatot, majd kijövök a szobából. Tegnap ezzel például elsőre elaludt, amin persze én lepődtem meg a legjobban. Bár az is igaz, hogy ez sem jön be mindig, mert ha nagyon sírva ébred éjjel, akkor csak ki kell vennem egy ringatás erejéig, de utána, ha megnyugszik, jöhetnek a fenti lépések.
Szorítok, hogy jobb éjszakáitok legyenek! Különösen a nyaralás alatt! Kép

Márti!
Gigi is milyen ügyes már! Pakol, rámol! Igazi csajszi Kép A peluscsere nálunk csak néha gázos, különösen akkor, ha nem a pelenkázón műveljük. De azt hiszem, nálunk is problémásabb időszak jön ezen a téren...

Györesz!
Kajcsizást már írtam, úgyhogy nagyon változó. Tényleg nálunk is elmondható, hogy pár nap okés, pár nap meg teljesen gáz. Nekem nagyon függ a hangulatomtól, hogy éppen hogy viselem a nemevését. Például ma elég rosszul, de máskor csak nevetek és kész.
Norbi is nagyon okos. Nem semmi, hogy már veszi a cipőjét és jelzi, hogy sétizni akar. Kép
Köszi a tortarecepteket! Mindjárt megnézem őket.

Mica!
Így utólag is és sűrű elnézések közepette:
BOLDOG NÉVNAPOT KÍVÁNOK! Kép Kép Kép Kép
Zolika látom tényleg ráállt a 2-szeri cicizésre. És nem is eszik túl sokat és mégis milyen jó kis húsgombóc Kép Mint Marci Kép
Nagyon jó, hogy javulsz! Jó munkát!

Kata!
Remélem csak a netetek sz@rakodik és nem megint kivagy. Ha nem a net, akkor pár sor erejéig, ha tudsz, azért gyere!
A 9 hónapos Patriknak egy kicsit megkésve, de sok-sok puszit küldök!

Dia!
Klassz, hogy jól sikerült a szombatotok! Hogy tud örülni az ember lánya egy kis kiruccanásnak. Kép Tavaly még ezt sem gondoltuk volna...
Meddig aludt Domi?

Andi!
Sok-sok puszi a ma 8 hónapos Nónokának! Kép
Köszönöm én is képeket, nagyon jól sikerültek. Noncsi tündéri szép baba, annyira jó kis husi! KépLátom volt jó és rossz időtök is. Nagyon szép hely ez az Orfű. Már átutazóban mi is voltunk, de most nagy kedvet kaptam hozzá, pl. hogy jövőre oda menjünk nyaralni. Mennyibe került a faház 1 éjszakára? Milyen volt a felszereltsége? (Emilben is írhatod.)
Remélem nincs otthon még mindig gáz, hogy nem írsz. Nonóka fogai jönnek már? Szopi? Gyere azért Te is! Kép

Judit!
Te is zizi? Én is! Kép Kép
Tejtermékeket én még nem adtam Marcinak, pedig Õ már 8,5 hónapos. Sajna ekcémás, így egy kicsit parázok, de szerintem ahogy betölti a 9 hót én is megkóstoltatok Vele valamit. Írj, hogy hogy ízlik Lackódnak a tejes cucc, amit megkóstoltatsz vele.

Kriszta!
Üdv itt közöttünk! Gigi biztos írta már, hogy milyen klassz csajszik vannak itt. Akik nem kevésbé szerények is Kép Te legalább nosztalgiázol és oszthatod a jobbnál jobb ötleteket nekünk!
Csengéd nagyon édes! Dehogy béna! Kép

Azt hiszem Babanetes múltam egyik leghosszabb levelét írtam. Talán ezzel bepótoltam a hosszabb szünetet.

Most már dugulás van!
Puszi: Melinda

KépKép

KépKép
bujka

MártiKép

Próbálok olyan játékot venni Olivérnek ami több funkciós és strapabíró. Szerencsére, hogy ez anyagilag nem okoz gondot. De ha azt nézzük, hogy a drágább jobb is akkor lehet, hogy a végén ugyanott vagyunk anyagilag. Viktor kínában megtalálta a Fisher Price gyártókat (persze ez is kínai) de nem engedték, hogy vásároljon. Pedig azt mondta, hogy minden nap a nyakukra járt.

Ugatnak kint a kutyák eközben bent Olivér teljes lelkesedéssel vau-vauzik.

Szökik, mennem kell

KépKép
gigi28

RinyapajtiKép

Végre itt vagy!!
Hát tényleg vaksi vagy, ha nem láttad ezt a motort a corában Kép Pedig jó nagy dobozban van. Kb. korcsoportonként vannak a játékok. A törpe részlegen van. Nézd meg, ne legyél béna!! Ma Olivér sem százas.......... Ahogy Barbi írta, néha úgyérzem, hogy elgurult a gyógyszerem Kép
Viktor: tegnap este elmentem wc-re (kikapcsolódni Kép ) hát hallom,hogy vísít a gyerek mint egy őrült. Kijövök látom, hogy bent ül az etetőszékben. Kérdezem, hogy odacsípted az ujjait? Á dehogy!! Na aztán addig buzeráltam mig bevallotta, hogy odacsípte KépKép És úgy nézett rám mint egy ufora, hogy honnan tudom? A másik amin kiakadtam, hogy úgy öltözteti meg pelenkázza, hogy egy szót sem szól hozzá........ Mert ugye mit mondjon neki!! Kép

Megyek mert épp a teraszajtót akarja kidönteni. Jajj legyen már alvás időKép

Puszi

KépKép
gigi28

Sziasztok!
Márti!
Örülök,hogy használt a szelecske,mi is voltunk sétálni.Kép
Melinda!
Hát persze,hogy nem kellett az ebéd Marcikának hisz jól lakott újsággal.KépKép
A múltkor én is elbóbiskoltam egy kicsit Domi mellett és ő a nappaliban a játszószőnyeg alá gabajodott és onnan visított.KépKép
Domi ebéd után még aludt 2 órát,igaz én is vele tartottam.Kép

Gigi!
Nagyon aktív voltál ma.KépKlassz a barátom járgánya.Kép

Krizsta!
Üdv közöttünk.Nagyon szép a kislányod.KépBár még nem találkoztunk de Gigi már mesélt rólatok.Kép

Mica!
Jaj elfelejtettem!Nagyon boldog névnapot kivánok!!Biztos azért nem tudtam,hogy névnapod van mert a naptárba nem volt úgy írva,hogy Mica.KépKép
Kép

Andi!
Noncsinak sok puszit és ezt a képet küldöm 8.hófordulója alkalmából!KépMiért nem írsz ide a csajoknak??????
Kép

Elveszettek írjatok!!!Évi,Zsófi,Kata!!!!!!!!!
Puszi Mindenkinek!Dia

Kép
Kép
lldicsi

Sziasztok!
Na,látom nem jött azóta senki erre.Így én is elhúzok traumát nézni csak még felteszek 3 képet ma készültek.KépPuszi Mindenkinek szép álmokat!Dia
Kép
Kép
Kép

Kép
Kép
lldicsi

Sziasztok!!!

Mica
ez elég gáz, hogy a Mica hiányzik a naptárból az Ilona mellől! A 8 napba még bele férek
Boldog névnapot!!

Melinda
komojan elvonási tüneteim voltak, hogy nem jelentkeztél és nem olvashattam tőled semmit sem.
Szerintem is valami nehéz politikai sajtót lakmározhatott Marcika és amiatt nem akart ebédelni. Gigi multkor amikor bekapott egy papír darabot nem tudta lenyelni fölragadt a szájpadlására, csak épp ereklyeként örizte és alig tudtam a szájába benyúlni.
Ma nálunk kivétlesen jól ment a kajcsizás, sőt ma nagyonjó napunk volt.

Gigi
olyan jókat rötyögök Viktoron, még jó, hogy ismerem így méginkább eltudom képzelni a másik nagy gyermeked mutatványait.
Csúnya kínaiak, volt szivük visszautasítani Viktort, és így hoppon hagyni Olikát. Nem is tudtam, hogy ennyire állják a szerződésben álló tilalmakat, biztos nagyon sok pénz van benne.
Tényleg Viktor mikkel foglalkozik? Régen dolgoztam olyan cégnek akik a kínaiakkal szoros kapcsolatban álltak, a szagukat sem bírom. Tényleg most látom lelki szemeimmel ahogy a szépen megtermett férjedet elüldözik az alacsony vézna kínaiak és nem adnak neki játékot.

Szép álmokat mindenkinek
Márti
márti05

Jó reggelt mindnekink!!

Hét alvók ki az ágyból!!

Márti
márti05

Jó reggelt!
Jöttem bejelentkezni.KépPuszi Dia

Kép
Kép
lldicsi

Jó reggeltKép

MártiKép

Jót nevettem ahogy felvázoltad Viktort és a kínaiakat. Tényleg büdösekKép Jellegzetes szaguk van. (na emberjogi szervezetek most ne nézzetek ide)Mindenfélét árulunk a nagykerben. De a fő profil a hajdísz, dekorkozmetika, parfüm stb.. Ezenkívűl mostanság már mindent behoz ami egy 100 forintos boltban megtalálható. Csak Fisher Price játékot nem Kép Úgyhogy Olikám hoppon marad. A kínaikhoz képest még én is óriási vagyok. Indonéziában voltunk nászúton (kb 15-20 kilóval voltam könnyebb) és még az XXXXXXL-es ruhák is kicsik voltak rám. Melltartóról már nem is beszélveKép

RinyusKép
Marcika korán kezdi a művelődést! Tényleg hiányzik ha nem írsz!! Tessék irodalmárkodni!

DiaKép
Az utolsó képen nagyon szép Domi. Nekem így sokkal jobban tetszik mint a vicsorgós képeken! Nagyon kis komolykaKép

MicaKép
Én is boldog névnapot kívánok neked!!

ZsófiKép
Bencének boldog névnapot!!! A babaszobáról kérünk már végre képeket!!!!!!!

Puszi

KépKép
gigi28

Gigi!Kép
Tamás azt szokta mondani,hogy amikor vicsorog olyan mint aki nem rendes.KépVagyis az arckifejezése olyan.KépÉn úgy is szeretem!KépPuszi

Kép
Kép
lldicsi

Sziasztok!

Itt vagyok ám, de Marci 8:50-kor ébredt és nem mertem klimpírozni előtte, nehogy felébresszem. Persze ennek a sokáig alvásnak kb. 2 órás hajnali rajcsúr volt a böjtje Kép

Dia!
Domi tényleg nagyon szép! Tegnap este még láttam ezeket a képeket és mondtam is Gábornak, hogy Domi egyre szebb (megjegyzem sosem volt csúnya Kép). Az utolsó képen az az igazi szép kisfiú Kép

Márti-Gigi!
Köszönöm szépen, jól esett, hogy ennyire hiányoztam Nektek! Kép

Gigi!
Ma nyitott szemmel járok a Cora-ban. Nem mintha bármi játék kellene Marcinak (úgysem foglalkozik semmivel, csak állni akar), csak a saját megnyugtatásom érdekében, hogy még felismerem a játékokat Kép
Viktor nem semmi Kép De azért Te sem, hogy így ráéreztél az ujjbecsípésre. Bár gondolom Nekem is jött volna a nagy ötlet...

Zsófi!
Bencének nagyon boldog névnapot kívánunk Marcival egyetemben! Kép

Kép

Marci épp scannel és fiókot pakol. Mellesleg még az éjszakai pelust sem szedtem le róla, úgyhogy ideje mennem.

Millió puszi: Melinda

KépKép

KépKép
bujka

MelindaKép

Istenem bárcsak az én fiacskám aludna ilyen sokáig!!! Õ már hatkor kukorékolKép A játékbogarászáshoz sok szerencsét!

Tegnap volt a híradóban, hogy az Auchanban milyen undorító dolgok vannak. Én meg oda jártam vásárolni. Hát már nem fogok! Azért ez olyan felháborító!

Puszi

KépKép
gigi28

Melinda!
Köszi a dicséretet.KépSzerintem is gyönyörű fiam van.KépNem is vagyok elfogult.Kép
Jó neked,hogy Marcika ilyen sokáig alszik!Domi fél 7-kor kelt ,igaz már alszik egy fél órája.Kép
Puszpusz.Dia

Kép
Kép
lldicsi

Sziasztok!

Gigi!
Épp gondoltam Rátok, hogy lehet, hogy Ti is szoktatok ott vásárolni. Ez az Auchan van az M0-ás csepeli lehajtójánál, ugye?! Lehet, hogy Márti és Györesz is szokott ott vásárolni. Kép

Csajok!
Nyugi, Marcinál is ritkaság ez a sokáig alvás. Épp vasárnap művelt hasonlót, mert akkor is éjjel hancúrozott. Most éjjel pl. 3-tól 5-ig volt fenn, ordított, szabályszerűen hisztizett, ha beraktam az ágyba. Végül szopi és dumcsizással visszaaludt kb. 5-kor. Általában fél 7 és fél 8 között ébred. Én inkább erre voksolnék és végigaludnám az éjszakát.

Apropó! Ki akar minket meglátogatni mostanság? A mostani és a jövő hétre még merek garanciát vállalni, mert utána tényleg be akarjuk fejezni a lakásfelújítás (utolsó ajtó cseréje, festés, parkettázás) és akkor már rumli lesz. Utána pedig megpróbáljuk eladni a házat...
Györesz, Márti! Veletek is beszéltünk valami tali félét! Mikor jó Nektek?
Gigi, Dia! És Ti?
Meg persze Bárki, aki erre jár! Kép

KépKép

KépKép
bujka

Melinda!
Nekem a héten a péntek és a 7vége nem jó.A jövő héten ugyan ez a helyzet.Gigin múlik minden.KépPuszi

Kép
Kép
lldicsi

Sziasztok,

Koszi csajok a koszontest, tenyleg jol eldugtam a nevem a naptarban, miutan sokan nem tudjak, hogy miert is Mica a nevem a neten (mar 1996 otaKép). Pedig egyszeru: Meszaros ICAKép Lanykori nevKép

Melinda,
Hat a "nem eszik sokat" cimszo nem teljesen igaz a lurkomra, mert delben 190g fozelek es kb. 110g tejpep azert nem kis adagKép Szopizni nem tudom, hogy mennyit szopizik, a gyumolcs adagja is megvan szerintem 200-220g, szoval nem kell felteniKép
Marcika es a napi sajtoKép Hat igen, az ujsag kulonosen vonzza a gyerkoceinketKép Zolcsi inkabb ruhamanias, imadja razogati, dobalni a kintmaradt ruhadarabokatKép
Egyszer mar megprobalkozunk elmenni hozzatok Kataval, jo lesz?Kép

Gigi,
Nem neztem tevet, mi van az Auchannal? Vilagosits mar fel, ne maradjak tudatlan. Na, nem mintha surun jarnek oda, de tudjak rola, hogy mi a helyzet.
UjjbecsipesKépKép Lam, lam, az anyak miket nem tudnak. A parom is meg szokott lepodni, hogy nem is vagyok ott, de a hangokbol siman tudom, hogy epp mit csinal a lurkoKép A nemasag ismeros, csak nalunk a nagyfiam nem tudta, hogy mit mondjon a tesojanakKép Mostmar belejott, rajott, hogy meselhet barmit, Zolika imadja a hangjatKép

Dia,
Domi nagyon edes a kepeken, tetszik a komolyabb pofija isKép Latom, hogy bebiztositottad a hatraeses ellen parnakkalKép Zolcsi tegnap az iroasztalomat fejelte le, szep lilas csik van a homlokan. Utana a sima falat, gondoltam, hogy el akarja simitani a dudort a homlokanKépKépKép

Kriszta,
Udv kozottunk, gyonyoru lanykad van, nehogy mast mondj!Kép

Nah, megyek, mert szokasos melohegy varKép

Puszi mindenkinek,
Mica
mica

Sziasztok!

Csak egy röpke bejelentkezés,mert szokás szerint rohanok.
Látom nagyjából mindenki rendben van,a babák gyönyörűek.
Nálunk is minden oké,Liliánának már fölül is van foga,és mindent megeszik amin rágódni lehet.
Kapaszkodva oldalazva lépked és egyre többször elengedi magát,ilyenkor meglepődik és gyorsan lehuppan a popójára.
Bogikám szeptemberben kezdi az ovit,már nagyon készülődik.
A házzal kapcsolatban ma megyünk tárgyalni a tulajdonossal.
Pénteken meg jön a hitelügyintéző.
Remélem hétvégére megtudom,hogy ténylegesen mikor lesz meg a házunk.
Persze ez még sokmindentől függ.
Iszonyat,hogy mennyi rohangálással jár egy ilyen dolog.
Közben szépítettük a régi lakást,hogy még jobb áron tudjuk eladni,akkor talán elég lesz egy kissebb hitel.
Most mennem kell,mert szalad a lakás,és még ebédem sincs.
Ne haragudjatok,hogy ilyen röviden és ritkán írok,de most nagyon zűrösek a napjaink.

Mindenkinek sok puszit küldök,Saxi

Kép

Búcsúzóul egy kép a két popsisról.

Amint tudok jelentkezem,Saxi
saxi

Sziasztok!

Györesz, népszerűsítettem a szöveget másfelé is, olyan jó, így leírva ugye csak röhög az ember. Az életben, meg hányszor bőgne mindezen.

Mi volt az Ósanban?????

Újra felvetem, hogy nálunk is randizhattok. Ideális, mert mindenhonnan messze van. Kép De legalább nagy a hely, és lehet túrkálósat játszani, ha valakinek van rá idegrendszere.

s
sofka

SofkaKép
Az auchanban 15 kg lejárt szavatosságú húst találtak (gondolom a többit jól eldugták). A húsok alatt véres trutyi volt. A polcokon egér méreg kiszórva és a cukrászsütiket nem hűtötték! Na elsőre gondolom elég ennyi. Szerintem szívesen menne hozzátok mindenki! Csajok mi lenne ha elkezdenénk szervezni a következő talit Sofkáékhoz?? Mit lehet turkálni??Kép

MelindaKép
Megnéztem az előjegyzési naplómat és talán jövőhétre van némi időm. Majd a miniszterelnököt átteszem máskorra! Kép Csak megérti!

Puszi

KépKép
gigi28

Sziasztok!

Hú, de érdekes idő van itt mifelénk: süt a nap és dörög az ég! Szerintem nem kell sok és jó kis zuhi lesz megint Kép Pedig délután már a sétán gondolkodtam.
Maszatkát most raktam le aludni a délelőtti Kép alvásához. Máskor ilyenkor szokott felkelni belőle, úgyhogy abszolúte nincs elcsúszva a napunk...

Mica!
Nagyon jó! Gyertek-gyertek! Várlak Benneteket! Kép
Zolika tényleg nem eszik keveset, ahogy már a mennyiségeket látom. Pláne, hogy Marci ha minden összejön, akkor 100-150 grammokat eszik egyszerre, ha ennél többet, akkor már piros napos ünnep van nálunk Kép Persze néha jól lakik 5-10 kanálnyi valamivel. Bezzeg én csak zabálok Kép
Az én fiacskám szerintem a levegőtől is gyarapszik, meg előfordulhat, hogy mindenből kiszívja a hasznosítható energiát, amikor mindent a szájába dug.

Tényleg Csajok, van még olyan poronty, mint az én fiam, azaz minden, ami a keze ügyébe kerül a szájába kap? Meg sem vizsgálja, hanem rögtön nyalakodik, falatozik rajta. De tényleg mindent, még a szöszt is a földről (porszívóznom már nem is kellKép)!

Gigi!
Remélem a miniszterelnök úr azért rám sem fog megorrontani Kép Várlak Benneteket! Kép

Dia!
Látod Gigi mindent megtesz, úgyhogy semmi akadálya a talcsinak Kép

Sofka!
Hát én nagyon hülye vagyok mostanában, úgyhogy arról sincs lila gőzöm sem, hogy merre laktok. A táblicskunkban sem szerepel. Turkálós? Az izgi! Kép

Saxi!
Hajrá házikó! Akkor ezek szerint minden jól alakul. Csak így tovább! Kép Én ettől a francos hiteltől félek, ha mi is nekilátunk a dolognak. Kép
Nagyon klassz a fotó Kép Ezek a popsik Kép A gőzmozdony sem akármi!

Még nem esik, de lekaparom magam, ha a dörgéstől Marci felébred. Kép
Megyek ebédelni!

KépKép

KépKép
bujka

Hali!

Még mindig itt vagyok!
Szórakoztatásképpen Kép

Kép

Apropó apósomék a budaörsi Tescoban egeret és madarakat is láttak! A múlt héten tv-ben volt, hogy valamelyik nagysikerű hipermarketben (asszem Tesco vagy Auchan) a babapiskóta mellett egérürüléket találtak... No comment. Kép

Pusz: Melinda (aki már baromi éhes)

KépKép

KépKép
bujka

Mica!
Kiszúrtad a párnákat?.OKépTudod para mama vagyok.KépPuszi

Kép
Kép
lldicsi

Melinda,

Akkor majd megbeszeljuk Kataval, hogy mikor jo neki, aztan egyeztetunk kozosenKép Mondjuk elobb betajolom, hogy pontosan merre is kene mennunkKépKép A cim azt hiszem megvan az Andi fele levelbenKép

Dia,
Latod, en az apro reszleteket is eszreveszem a kepeken, lasd. Marci felpar zokniban, es nalad a parnakatKép Amugy pont hetvegen volt, hogy voltak nalunk ismeros sracok (szerepjatekos haverok), es kozottuk vagodott el a lurko a szobaban, csak ugy dobogott a padlo a fejetolKép Baba csak elnyikkantotta magat es ment tovabb negykezlab, a sracok meg azt mondtak, hogy ilyen nincs, ok egy ilyen esestol tuti, hogy ottmaradtak volnaKépKépKép

Jah, egeret mar mi is lattunk, csak mi a Tescoban az allatkajaknalKép Legalabb helyileg jo helyen voltKép

Puszi,
Mica
mica

Sziasztok!

Nálunk leszakadt az ég! Szörnyű, hogy mennyi esett és egy pillanat alatt. Szerintem a második szomszédot kiöntötte a víz (egy kicsit mélyebben fekszik a ház), csak úgy ömlött be hozzájuk a víz Kép
Gondolom Csepelen, Harasztiban is nagy volt a víz.

Mica!
Egyeztessetek! Kép A cím benne van a listában, de azért pontos útvonalat majd írok.

Dia!
Szia Te paramama! Domi ma jó fiú?

Marci végigaludta egyébként a vihart! Olyanokat dörgött, hogy az ablakok beleremegtek, erre Õ szunyált rendesen. Párszor benéztem hozzá, és olyan volt, mint a tej. Kép

KépKép

KépKép
bujka

Sziasztok csajok!

Köszi, hogy üdvözöltetek itt, Gigi mesélte, hogy milyen jó fejek vagytok,(és tényleg...)!
Irigykedve néztem, hogy milyen jó kis csapat vagytok, és hogy fél szavakból is értitek egymást.Gondolom, az itt töltött nem kevés idő az oka. Nekem csak pár napja van netem, de azota rendesen kihasználom.Remélem lassan megismerkednem veletek.Gigit több mint 10 éve ismerem, és nagyon szeretem.(Gigi te most ne olvasd...!)Bevallom, kicsit féltékeny is lettem, mikor mesélte, hogy vannak a csajok a neten, és mentek ide-oda, taliztok, stb. Na de most majd én is igyekszem bekapcsolódni a modern kismamák klubjába.Sok puszi mindenkinek.
kriszta75

Szevasz Krisztikém!Kép

Na már be is kapcsolódtál a csapatba! Tényleg jó fejek a lányok! Titeket is kiöntött a víz?? Már tele van a hócipőm! Tegnap emlegettük Atit mert volt a Győzikében az a focista akire hasonlítKép (na jó azért Ati szebbKép)

Nem hiszitek el, hogy az az idióta kutya hová bujt az eső elől!!!!!!!! Jövök haza és látom, hogy az Olivér házában ül. Lehet, hogy még csúzdázott isKépKép Persze a kutyaházba még egyszer sem volt benn!

Puszi

KépKép
gigi28

Sziasztok!!

Gigi
én is oda járok vásárolni, de már egy jó ideje nem veszek ott húst, zöldséget, sütiket, grillárut. Már nagyon rájuk fért ez a bünti. Ma délelőtt pont ott jártam, ne tudd meg millióan pakoltak rámoltak olyan rend volt mint talán még soha, ember alig volt, üres pénztárak voltak. Persze árukészlet az a szokásos, a lényeg amiket akartam venni azokat kaptam. Csak baba teát és Nestle baby yogot akartam venni potom 27e forintot hagytam ott, na jó üditőket is akartam venni, de a többi cucc csak úgy belepottyant a kosárba.

Dia
most láttam 999 forint a medence akciós az Auchanba.

Eső hát itt is volt jó nagy zuhé, pont azt néztem, hogy 1 vagy 2 éve csináltak erre egy teljesen új utat és van rajta egy szakasz ahol kocsikerékig áll ilyenkor a víz, nagyon jó minőségű az út, a vízelvezetése kiválló.

Györesz
jelentem a vadas marha sem jobb mint a kedvenc bébi kaják, fél üveggel sem volt hajlandó megenni.

Melinda
Gigi is jót szunyált a viharban, persze segítettem neki én is ledőltem mellé. Nagyon jól esett az alvás.

Puszi
Márti
márti05

Sziasztok Lányok!

Gigi! Megkaptam az sms-t, igy most lerohantam zuhogó esőben, hogy írjak Nektek. Sms-ben rövid lenne, én meg ugye nem vagyok szűkszavú. Kép

Sajnos visszaolvasni nincs időm, nagyon-nagyon sajnálom, mert szeretnék én is hallani felőletek, megnézni a babáitokat! Talán ha egyszer újból lesz gépünk, akkor bekapcsolódom a beszélgetésbe.
Dia! Gyönyörű nagy fiacskádvan, azt láttam! Gratula!

Remélem mindenki jól van és boldogan babázik, mint ahogy én is. Majám már 9 és fél (no nem 9 és fél hét, mielőtt rosszra gondolnátok) hónapos és már roppant mozgékony. Hat hónaposan egy hét alatt aktivizálta magát: felült, megtanult mászni és felállt. Most már ezekben profi, a legújabb: kapaszkodás nélkül felállni. Mi lesz velem, ha elindul?? Igy is nem győzök pakolni utána.
Majd megpróbálok egy képet felbiggyeszteni, ha nem jön össze, akkor bocs.

Nagyon sok-sok jót és mozgalmas napokat-hónapokat kívánok mindnyájatoknak és puszilok mindenkit!!!
Marica
marica69

Sajnos nem sikerül a kép, talán legközelebb. Megpróbálom bekunyizni magam a barátnőm gépére valamelyi nap.
Addig is sok puszit Mindenkinek és az összes Csemetének!
marica69

MaricaKép

Amikor megláttam, hogy írtál, nem is akartam hinni a szememnek. Jajj de jó, hogy jelentkeztél!! Maja nagyon ügyes és ahogy olvasom mindenben megelőzte a korát! Nagyon örülnénk ha tennél fel képeket!!! És ha lehet azért néha jelentkezz mert látod mi ne felejtettünk el titeket!

Sok-sok puszi!!!!!!!!!!!

KépKép
gigi28

Szia Marica!Kép
Jaj de örülök,hogy jelentkeztél!Nem volt szép dolog így itt hagyni minket!Mi meg itt izgultunk érted/értetek/,már minden féle rosszra gondoltunk.Irgum-burgum!!KépDe nagyon örülök,hogy meg vagy,jól vagytok!Kérünk képet a leányzóról!KépGratulálok a mászáshoz,álláshoz stb...szóval mindenhez!KépFogacska van e már?Család jól van?Milyen a házasélet?KépTessék jönni legalább hetente 1x de lehet többször is!KépAztán mesélj,mesélj mindent tudni akarunk!!KépKépsok sok sok puszi!!!Dia

Kép
Kép
lldicsi

Márti!
Köszi az infót.Kép

Mica!
Hááát én tuti,hogy megőrültem volna ha Domi tanyázik ekkorát.KépAzonnal mentem volna vele az ügyeletre.Kép

Melinda!
Jelentem 3-as volt ma Domi az 5-ös skálán!Kép
Délelőtt aludt másfél órát,délután felet.De szegénykémnek olyan véres a szeme,fáradt de a játszás is érdekli.KépMost az apját boldogítja de hallom,hogy nyekereg.Kép
Ma elmentünk gyümit venni,gondoltam ráadom a szép új cipőjét.KépNa a boltban válogatok a gyümi polcnál véletlenül lenézek a földre mondom jé egy kiscipő,aztán nem foglalkoztam vele.Már indultam volna lemérni a banánt mire leesett,hogy meg kellene néznem a Domi cipője megvan e,hát nem az övé volt!?KépKépOlyan dühös voltam rá,egyszerűen nem tűri meg a cipőt a lábán.KépLehet,hogy azért mert kifelé áll a lába?????Ja és képzeld szombaton elhagytuk a teknőst.KépAnnyira sajnálom!A büdös kölke kidobta a kocsiból és nem vettük észre.KépAzért rossz mert nem is tudok ilyet sehol venni.
Nálatok ma milyen volt a hangulat?Marcika,hogy viselkedett?KépPuszi

Kép
Kép
lldicsi

Gigi!

Már azt hittem, hogy nem is jelentkezel.Ati már itthon van, ilyenkor Csengettyűt lepasszolom neki.Kicsit fárasztó a lányom ma.Mindig a nyári papucsát akarja felvenni, ami persze csak zokni nélkül hordható.Kép A másik, hogy folyton az egyszervolt.hu-n akarja a Halász Judit: Vannak még rossz gyerekek c. dalt hallgatni.Itt ül, és az egérrel variál! Olika délután mit csinál?
kriszta75

Sziasztok!

Dia!
Tetszik ez a rangsorolás Kép Hát hogy is mondjam Marci egészen du. 3-ig 5-ös alá volt, majd utána erős romlás indult, mert nem akart szopizni, vásárlás alatt ismét oké, majd itthon megbuktattam volna, mert a napi első kanalas kajálásunk alatt (este 1/4 8-kor!) állandóan a kezét nyalta.
A cipősztori ismerős, Marci sem szereti Kép Inkább megenné, az autóban mindig azzal játszik, de legalább csöndben van. Kép Egy sétánk során nekünk is ledobta magáról, szerencsére Anyuval voltunk, így Marci Vele maradt, én meg mehettem cipőt kajtatni. De megtaláltam kb. 5 sarokkal arrébb Kép
Teknős Kép Tényleg írtad, hogy a Liberósok küldtek Neked újból levelet, na nekem azóta semmi. Holnap írok nekik egy olyat, hogy csak lesnek Kép

Marica!
Tudom, hogy Te engem nem ismersz, de még pocakosan olvastalak Benneteket, úgyhogy én Téged igen Kép Örülök, hogy minden rendben van Veletek!
Majád nagyon ügyes, jó hamar ügyeskedik!
Várjuk a fényképeket! Addig is minden jót Nektek. Kép

Márti!
Mi is így szoktunk néha vásárolni, hogy nem kell sok minden, de az a "kevés" olyan sokba kerül Kép

Gigi!
Kutya Kép
Felvételt kérek (de Gáborral együtt) a vakok közé, mert a Cora-ban nem láttuk a járgányt Kép Szerintem 1 volt és Ti azt megvettétek. Jobbat nem tudok.

Kriszta!
Mi is mindig az egyszervolt-ot bűvöljük, Marci is imádja. Õ a Fiam meg a lányom című nagysikerű slágert csípi. A Cora-ban ma láttuk Halász Jutkát, gondoltam elénekeltetem vele Kép

Egyébként minket is elöntött a víz. Annyira azért nem, de a garázsból seprűvel kellett egy jó kis adagot kiseperni.

Na megyek, mindenkinek sok-sok puszi: Melinda

KépKép

KépKép
bujka

Sziasztok!

Köszönjük mindenkinek a köszöntést Bence nevében is. Sajna nem tudok semmi különöset írni, mert ma is hulla vagyok, ráadásul kezdek elég depis lenni az utóbbi időben, ezért nem is írogattam nektek. Férjem nagyon sokat dolgozik, és mire haza jön, már tiszta hulla, így az annyira áhított kedveskedései elmaradnak, csak valami kis light-os változat jut belőle. Már nagyon unom ezt az új gyártelepítést, ez megy már május óta. A nyaraláson kívül semmi jó nem történt velünk. Persze Bencét imádom, és nagyon kis jó fej, imádok vele lenni! Csak hát az apa, azért az a szeretet más. Ráadásul, amíg Bence alszik eltalában a nagy rossz kedvemben minden hülyeséggel hergelem magam. Mint pl., hogy Istvánnak nem én vagyok az első az életében, hogy másnak is mondta már, hogy szeret stb. Nem mintha én nem tettem volna Kép de az más. Szóval elég hülye vagyok mostanság, ezért nem írok, de azért olvaslak benneteket!

Puszi Mindenkinek!
Zsófi
nmzsx

Zsófi!

Sajnálom, hogy rossz időszakodat éled. Az viszont klasz, hogy Bencével minden oké! Pároddal kapcsolatos problémádat nagyon sajnálom, erre igazán semmi okosat nem tudok írni. Hisz annál nincs is rosszabb, amikor nem szeretgetik az embert. Kezd Te a kedveskedéssel, hátha akkor Õ is erőre kap! Kép Egyébként nem csak Te agyalsz ilyen butaságokon: Gábornak már menyasszonya volt, úgyhogy én is törhetem hülyeségeken az agyamat Kép
Azért próbálj jönni és írni, hátha az is segít, ha kiöntöd a szíved. Gyakran én is olyan rossz kedvvel ülök a gép elé (vagy Gáborral kaptam össze, vagy Marci nyüszizett a kelleténél többet), de mire olvasok, írok egy kicsit, sokkal jobb a kedvem Kép

Azt hiszem Dr. Bujka tanácsait elrakom holnapra, egyetemben szerény személyemmel! Kép

Amíg el nem felejtem: a tegnapi nap kivételével Marci minden fürdés előtt megtiszteli Édesapját egy jó nagy adag pisivel Kép Nem tudom honnan jött ez Neki, de nekem nagyon tetszik! Gábornak már kevésbé Kép

Mindenkinek jó éjszakát és millió puszit: Melinda

KépKép

KépKép
bujka

Zsófi, nyugi, lazíts, és próbálj Te kedves lenni a párodhoz. Nagyon nehéz párból családdá válni, és őt biztos megvielei, hogy egyedül az ő vállára nehezedik a család anyagi fenntartása. (Ilyen okosságokat nagyon tudok ám mondani.Kép )

Szóval nálunk gyerekcuccal, tele a pince. ebben minden van. És néha azt tervezem turkálót nyitok. Sőt, egyszer bele is vágtam, de azt nem kívánom az ellenségemnek sem. De ha eljöttök, előszuedem a cuccost, turkálhattok...

Bp. 2. ker. (Hidegkút)

Ósanos történet.Kép Nálunk most építenek. Sőt, ahol tegnap jártunk, nagytakarítottak, de már értem miért.)

(Bujka, ha leveszed a pelsut, előbb utóbb pisilnek, mert hideg a hasuknak. Kép )

Na ennyi, megyek, kitalálom a holnapi ebédet.
sofka

Jó reggelt Csajszik!Kép
Melinda!
Tetszik a pisis sztori.Kép"Bocs Gábor!Kép"
Domi eddig 4-es mert fél 6-kor úgy döntött nem alszik tovább.Közénk vettem mi aludtunk ő még játszott amikor elaludtam.KépDe mire 7-kor keltem ő már aludt.Kép

Zsófi!
Megint a régi nóta?KépFogd fel,hogy most már a tiéd István ,te kellettél neki nem pedig az a másik!Kép
Dolgozol még?Gyere gyakrabban!Kép

Puszi Mindenkinek!Dia

Kép
Kép
lldicsi

Sziasztok!

KrisztiKép
Tegnap délután a biztosítónál voltunk mert még a régi kocsira volt elmaradásom. Aztán bementünk a Lurdyba a digitális fényképekért. El is döntöttem, hogy nem is fogok tekercsre fényképezni mert nem éri meg. Csenge nem véletlenül hallgatja azt a számotKép Szerintem Olika száma is az lesz. A házikón van egy pad szerű és modtam neki, hogy az lesz az elmélkedő helye, ha rosszat csinál akkor oda száműzöm.

Na mindjárt folytatom de most ordít mint a sakál.... Én is mindjárt csatlakozom hozzá

KépKép
gigi28

Újra itt

KrisztiKép
Szóval tegnap délutánunk így telt. Csajszikád ennyire vonzódik a dugós papucshoz??Kép

ZsófiKép
Szerintem ez butaság, hogy ilyeneken gondolkodsz. akkor kéne kétségbe esned ha most mondaná másnak, hogy szereti. Csak megkeseríted a saját életedet. Abban Sofkának van igaza, hogy nehéz ügy amikor születik egy baba. Inkább gyere és írj nekünk. Hátha segít.

MelindaKép
Ma megyünk a Corába úgyhogy a vakok és gyengénlátók kedvéért megnézem a játékot. Ha látok akkor vegyek egyet?? Vagy csak jól nézzem meg?Kép

SofkaKép
Na most már értem a turkálást. Krisztiék is Hidegkúton laktak. Lehet, hogy még ismeritek is egymást???!

Puszi

KépKép
gigi28

Halihó!

Gigi!
Csak jól nézd meg, de remélem nem fogod látni Kép Csak a mi érdekünkben.
Már mi is csak digitális fotókat készítünk, mert ott legalább tudom, melyik lett jó.

Dia!
Régen mi is közénk vettük, ha korán kelt, de általában hétvégén. Most már kivitelezhetetlen, mert rúg-harap-csíp-tép-átgázol-feláll-kiabál. Úgyhogy most már nekünk is ébresztő van Kép

Marci ma fél 8-ig aludt. Ezt most annak tudom be, hogy tegnapi késői kelése miatt csak 1-szer tudott napközben aludni és du. 3-tól végig fenn volt. De megint végigaludta az éjszakát egy nyikkanás nélkül Kép Így kelhet akár 6-kor is, mert legalább alszok éjszaka.

Györesz!
Merre vagy?

Ma is olyan gusztustalan idő van itt nálunk. Most a változatosság kedvéért fúj a szél is Kép

KépKép

KépKép
bujka

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?