Új privát üzeneted érkezett!

beáék

jo a kép Kép bizti jó volt a nyaralás milyen ügyes lillácska hogy igy birta Kép

Kép

Kép

Kép
roz23

Sziasztok!

Syg persze, kérdezz nyugodtan a kerttel kapcsolatban, szívesen válaszolunk. Remélem tudunk.
Bepa és Lili kitartást az utolsó napokra. Kép Azért jó nektek, hamarosan lehet babázni.
Fiúk megint fociznak én meg egyedül vagyok itthon. De jó egy kicsit most a nyugalom, nemrég mentek el a vendégek, végre rend is van. Bence névnapot tartottunk, annyi finom hami volt, hogy most megyek is és bekapok mégegy sütit. Gonosz vagyok? Kép
Pusz

Kép

Kép
cukkermáz

Bepa az unokahúgom most lesz 5 hónapos, és már egy hónapja kap almát, banánt, bébiételeket. A többi gyümölcsöt nem tudom. Mi is adtunk régen Bencének házilag készített gyümölcslevet. Mi befőttes üvegben rakjuk el pl a baracklevet, télen isszuk. Egyébként mivel férjem cukorbeteg, édesítőszerrel készülnek. Ez nem olyan, mint a bolti, hanem gyógyszertárban készül, nem káros. Aztán már nem emlékszem, hogy mikortól, de olyat is csináltunk, hogy konzreves paradicsomlevet felhígítottunk, adtunk hozzá cukrot, imádta.
Sokat nem segítettem, de talán találsz benne vmi használhatót.
Szia

Kép

Kép
cukkermáz

Sziasztok!

Köszi Mindenkinek a vígasztalást! Sajnos nem jöttek össze a dolgok, hiába néztem Leo szép kék szemébe. Péntek éjjel annyira bekattantam - mert du. csak a cicimen volt hajlandó elaludni, ami ugye azt jelentette, hogy megint óránként, másfél óránként cici, aztán meg éjjel szűk 2óránként felkelt -, hogy reggelre szinte elapadt a tejem. Pedig előtte meg az volt a gond, hogy túl sok volt. Sosem gondoltam volna, hogy néhány óra alatt elapadhat, mikre nem képes az ember lelke. Tegnap és ma is max. 2 óránként cicin volt, éjjel megint 2óránként felkelt. Holnap lesz 12 hetes és nemhogy javulna a helyzet, hanem csak egyre rosszabb lesz. Ma 2* végre nem nálam aludt el, hanem a páromnál.
Segítségem is hiába van, mert csak én vagyok a jó neki. Szóval van egy kis gyönyörű (elfogult vagyok?), kék szemű rabszolgahajcsárom.

Oltás: van a 3 hónaposból is kombinált, csak éppen nem lehet kapni. Úgyhogy ekkor sajnos 2 szuri kell.
A 4-5 hónaposból viszont lehet kapni a kombináltat, így csak 1* kell szúrni. És jó drága, amint hallottam, de van, ahol támogatja (100%-ban?)az ÁNTSZ. Hogy mi közük hozzá nem tudom, de ennek utána kellene járni.

Szurkoljatok, hogy visszajöjjön a tejcsi!

Seriff, látod, tudja Hanci, hogy mennyit kell ennie. Most lehet, hogy majd belejön és behozza a lemaradását. Egyébként itthon utánaszámoltam és Leo sem hízíik most úgy, mint eddig.

Kép
sygnum

Syg én ezerrel sziorítok és kétezerrel szurkolok.

Roz!és Cuki! köszi a kajás tippeket: akkor még egy keveset rakok el, de nem sokat(mondjuk nem is nagy a fagyink és már telepakoltam tökkel meg babbalKépaminek lehet hasznát sem veszem, de Apa majd jókat eszik belőle.
Csomagom: hmmm nem mondanám hogy most bemennékl szülniKépNem kapkodom el, de szerdán vagy kedden már megveszek mindent és be is pakolok. Addigra ha minden igaz a szobák is tiszták lesznek (festettek tuti, de még ki kell takarítani meg elpakolni a szekrényekbe)és a kiságyat is berakjuk végre. Nos nem mondhatnám hogy nagyon segít akárki is. szóval megértem Roz amikor az anyósról írtálKép
babaruhákat meg ha minden igaz kapok párat (bár vettem is már, de még korántsem elég) a sógornőmtől, de az a nő is egy szörnyűség. Sose hittem hogy ilyen frankó rokonaim lesznek.De sebaj a mi kis családunk lesz a legtökéletesebb a FöldönKépigaz még picike mert csak 3 tagja van , de majd lesz még egy pár csemeteKép))

ne megyek, mert van egy kis dolgom még így vasi estéreKép

puszi és jó pihit, sok tejet és szép álmokat

g

KépKép
KépKép
bepa77

Cuki:igen már én is várom a végét, de azért hiányozni is fog a kis muksó bentrőlKép és Te most érsz a legszebb időbe:most lesz egy laza 3-4 hónapod használd ki mert a végén kissé nehézkes a mozgás( éjszakánként kb. 2 perc mire egyik oldalamról a másikra fordulokKép de ez lehet azért van, mert nekem csúcsos és nem gömbölyű a hasam, azon legalább guringázhatnékKép

KépKép
KépKép
bepa77

Sziasztok

Bepa, a függönyt nézd meg majd a Dobó krt-i kilós anyagboltban, ott szoktak lenni! Én a múltkor fagyasztottam le őszibarackot, de helyszűke miatt 2 hét múlva ki kellett engedni, és hát egyáltalán nem volt finom, meg olyan kásás lett. És hát kár előre aggódni a súlyod miatt, sztem ez mindenkinél más és más,h szülés után mi marad és mi tűnik el. És észrevétlenül fognak olvadni a kilók, centik, hidd el!

Syg, Kis rabszolgahajcsárod hogy van? Jaja, nekem pont most mondta Anyukám, h amikor csak kéri tegyem cicire Hancit-már ezt eddig is tudtam,nem is azért mondta-, mert egyik napról a másikra el tud apadni a tej. Én ma is megpróbáltam, meg tegnap is, h betettem az ágyába, ottmaradtam, vasaltam mellette, beszéltem Hozzá és egy kicsit nyafogott,de aztán elaludt. Különben mondom összebeszélnek a kis Drágák, ma éjjel Hanci is felkelt 1/2 2-kor is, és 5-kor is. Persze mindkétszer hanyatt találtam, de egy egyszerű visszafordítástól nem aludt vissza, úgyhogy kapott tejcsikét. Különben a nap folyamán, később nem eszik ám annyit, csak reggel. Tudom, h így szokott lenni, kevesebb de zsírosabb a tej, de ...na mindegy, meglátjuk mi lesz keddigKép. Fő az optimizmus! És persze hogy szurkolunk a tejcsid miatt! Próbáld ki a Roz féle szaporító fejést! Tuti! (csak fárasztó)

Roz, ha rámész a www.amalom.hu oldalra, és ott az alaprajzokra, akkor látni fogod a boltokat. Sajna nem lesz Kenguru gold, és C&A sem.

Cukkermáz, Te sütötted a sütit? Fincsi?

Bea, Zsolt, klassz a kép, és tök jó, h Lillácska is élvezte, és Ti is kipihentétek Magatokat!

Kép
seriff

syg
szurkolok neked nagyon remélem lesz elég tejcsid de ha mégsem akkor sem keseredj el fa időd engedi pobálj meg fejni ha kicsi leo is engedi és probáld meg amit a talin mondtak beáék tedd be a kiságyba pólódat hátha el alszik kicsit leo és teis tudsz pihenni feltöltödni

serif
köszi a cimet má rát is böngésztük apával apa a lila szoba ötinket lefujta de nincs ötlete milyen legyen de lila mégse az mondta Kép pedig én már beredeztem gondolatban Kép Kép mindegy majd kiötlünk valamit

Kép

Kép

Kép
roz23

Ha szomorúak vagytok, olvassátok el az erről-arról topik, napos oldal címszó alatt,amit Eszti írt a gyereknevelés első 9 hónapjáról.Itt néhány volt osztálytársammal beszélgetünk.Mi nagyon jól mulattunk rajta!

Kép
seriff

itt ülök, és olvaslak benneteket...Bálinttal. Kép

KépKép
mino

Sziasztok!
Nahát Mino,mi történt,h hajnali 3-kor ...?Hát miért nem aludt az a Drágaság?Túl sok volt Neki előző nap?

Syg,mi újság,hogy telt az éjszaka? Nálunk az elalvás kicsit nehezen ment,már eléggé lefáradtam, de akkor Hanci is beadta a derekátKép.

Mindenki, sztem olvassátok el,amiről kettővel fentebb beszéltem Kép!

Szép napot Mindenkinek,már ha lehet így az idő mellett!

Kép
seriff

Sziasztok!

Megérkeztünk haza, még szombaton de nem tudtam még jönni tegnap.
Vissza olvastalak titeket és megnéztem a képeket.
Biztosan nagyon jó volt a találkozás remélem még lesz majd ilyen.

Később még jövök!

sami

Kép

Kép
samchee

sziasztok!

jól szorítottatok, van tejcsi! köszi! még nem annyi, amennyi volt, de már bőven elég. leo hagyott majdnem 4 órát aludni és máris rendben volt a dolog. aztán ma nem 2, hanem 3 óránként ébredt, így most jobban vagyunk.
este megint 3* kellett elaltatni, mert mindig felébredt, ha letettem (10 perc múlva, amikor már én is lefeküdtem volna).
a legrosszabb ebben a tejapadásban az, hogy azért volt, mert elegem lett az egész cicifüggőségéből, meg a rendszertelenségből. bedurrant az agyam és ez már elég is volt. tisztára mint a szülésnél. akkor is az én kis hülye tudatalattim állította le a fájásokat. azt hiszem jógáznom kéne.

roz, sajna már azt is próbáltam, sőt megmelegítettem a matracát és úgy tettem be a pólómat. nem segített.

Kép
sygnum

Seriff, elolvastam, de sajnos ez tényleg így van és így már nem is olyan vicces a dolog. Legalábbis számomra.

Én állandóan hallucinálok. Ha leraktam őt aludni, akkor 5 percenként úgy hallom, h sír. Normális ez?

Kép
sygnum

Sziasztok,

Syg,
örülök, hogy jobb a helyzet a szopi ügyében! Hidd el, tök normális, hogy állandóan hallod Leot sírni, meg -gondolom Te is- akkor is ringatod, ha nincs a kezedben!
A jóga egyébként jó ötlet, én is folytatni akarom, csak nem tudom, mikor. Baba-mama jógához nincs kedvetek? Akkor nem kell izgulni Leo miatt sem, bár az is lehet, hogy egy kicsi pihi sem ártana. Hogy gondolod?

Kobudo

Kép

Kép
kobudo

Kobudo, baba-mama jóga jó ötlet, abban benne lennék. Miután nagyon anyás lett, nem szívesen hagynám másra, de ha velem van, akkor nincs gond. Bár nem tudom, hogy ő hogy viselné.
Van egyáltalán ilyen Kméten?

Seriff, azt a nadrágot már szülés után vettem, mert én nagyon nadrágos vagyok és nem jött rám semmi. De már beleférek néhány 36-os nacimba is. A kedvenceimbe viszont még mindig nem, pedig már 50 kg se vagyok.

Roz kék-sárga, vagy zöld-narancssárga? De csak vmi finom árnyalatban, különben nagyon "izgatóak".

Kép
sygnum

sziasztok Kép

sam beáék várjuk az élménybeszámolót és kaépeket Kép

baba-mama jóga van klapka utcán is meg még valhol már nem elmékszem

syg
lehet hogy az tényleg jót tenne neketk vagy egy kis babaúszás háta apropó tesóméknak is hasonló babuciuk mint kicsi leo és náluk az uszi nagyon bejött bár az első alkalommal ott is sirdogált ő is de másodikat meg a többit imádta ő most lesz 2 éves de anyuciján kívül nagyon kevés emberrel hajlandó "szóba állni"
ez a kék -sárga nagyon jó ötlet

kob
nagyon ritkán jössz minden rendben ?

mino
:-/ jó kis hajnalotok volt és azóta ?

Kép

Kép

Kép
roz23

Sziasztok,

Sygnum,
a Klapka utcán van a jóga, Kamillával is jártunk oda. Igazából addig jó, ameddig nem járnak, később már nincs értelme, mert csak utána szaladgálsz Kép Szept. közepétől én is akarok járni, majd megtudom, hogy pontosan mikor van.

Roz,
kösz az aggódást, mindig elolvasom ám, csak ritkán van időm válaszolni. A hétvégén vendégségben voltunk mindkét nap, este 6-8 körül értünk haza. Mindenki élvezte!!

Mino,
egyszer fent máskor lent Kép Kép Bálint is visszaáll a régi rendbe! Ilyen idősen nem hittem el, hogy az én rosszul alvó Kamillám egyszer átalussza az éjszakát. És klőn csoda, most már, mióta Emese megszületett már szűk a szülői ágy...
Csüt vagy péntek de meglátogathatunk?

pusz

kobudo

Kép

Kép
kobudo

Roz, babaúszáson is gondolkozok, mert úgy látszik Leo szereti a vizet (a meleget),és nem akarom, hogy víziszonya legyen, mint nekem.

Most már csak azt nem értem, hogy miért ébred fel nappal max 1 óra alvás után, ha még álmos.

Kép
sygnum

Kobudo, Kamilla is rossz alvó volt?

Roz a kék részébe tenger (halak, delfin, hullámok...), a sárgába meg nap motívumot, esetleg felhőket lehetne festeni. Így nem lenne unalmas. Én is ilyet szerettem volna, de a párom nem akarta, így majd a bútorok lesznek sárgák (végül kék -elég erős- lett a majdani szoba a házikóban).

Leo elaludt -ma már negyedszer altattam el-, megyek én is pihenek egyet.

Kép
sygnum

Sziasztok !

Én még mindig egyben , de már nagyon osztodnák! Domikának ma megkezdődött az ovoda ,reggel magátol ébredt és nagyon be volt izgulva . Pénteken voltam ctg-n minden rendben volt,utánna egy ora várakozás után találkoztam a szabiról visszatérő orvosommal is , aki még mindig teljesen zárt méhszájat állapitott meg . Holnap kell mennem megint ctg-re hát nem tudom már hogy mire készüljek fel , remélem nem akar Kata hosszabitást kérni a pocakban tartozkodásbol.

Nyaralni akik voltak képeket kérhetünk? Meséljetek milyen volt ? Picurik hogy birják az időt ? Hétvége felé csütörtök péntek már megint 30 fokot mondanak .

Üdv mindenkinek Kati +Kata /39+5/

Kép
Kép
Kép
kecsone

hu kecsoné te még egyben hihetetlen ahoz képest hogy mindig attól fétél korábban jön Kép
remélem már nem sokáig Kép

syg sokat filózom ezen a szobán milyen legyen annyira jók a fények apa csinált egy spéci világtást meg egy hatalmas ablak is van és szertén ma minnél világosabb lenne nagyon jók az ötleteid találtam most jó kis sablonak bár nem élem bele magam ert még a végén apa ezt is lefüjja és maradunk valami unalmas egyszínű szobában
babauszás szerintem jó ötlet és lassan mehettek is 3,5-4 hónaptóllehet vag ymikortól ?mi nekük az epilepszia miatt nemlehette annó menni sehol nem fogadtak Kép de szerintem tök jó lehet

Kép

Kép

Kép
roz23

Roz, ha fényes, napos a szoba, akkor erősebb színek is lehetnek. Ha van diavetítőtök, akkor azzal lehet vmi figurát vetíteni a falra és azt ráfesteni.

Kecsoné, nekem is uez volt. Hétfőre voltam kiírva, pénteken teljesen zárt méhszáj. Hétfőn hajnalban kezdődtek a fájások, fél 9-kor még mindig zárt méhszáj. Du. 15.20-kor meg már meg is született a kis rabszolgahajcsárom.
Ne aggódj, nemsokára kibújik!

Kép
sygnum

seriff közben elolvastam amit modtál hát baromi jót röhögtem hát igen igaza van sygnek ha már belegondulunk kevésbé vicces mert ez tényleg igy van mindenesetre jó össze van foglalva

sam ha lesz egy kis időd akkor irj egy icsit a nyaralásról

na megyek tovább rajzolni

niki éppen nmentegetőzik hoy miért szakitotta el kifestőt

anya én akartam vigyázni de tényleg megigértem ...... de nem ment Kép

Kép

Kép

Kép
roz23

Csak rövid lszek!

Sziasztok!

Bálint most ébred 4 órahosszai alvás után, és éhes. Haknal 3-tól délelőtt 11-ig igen nyűgösek vltunk.. Hmmm... Hát ez van..
Tejcivel én is mindig úgy vagyok, ahogy Éva! Ha soxszor, gyakran kéri Bálint, akkor azt hiszem kifogyott, de aztán hagyja az én kis Sáskám pihenni a ciciket, és megint csordultig van! Kép

Babaúszást mimár megbeszéltük Papusszal! (Vizilabdázott.. hmmKép Kép ) Mi biztosan menni fogunk!!! Kép Várom majd a tapasztalataitokat, mert mi még csak e héten szerdán töltjük a 9 hetet! Kép
Ja, és pénteken 4500gr-ot is meghaladtuk!! 7 hét alatt kb. 1900gr.. Ugye az nem rossz gyararpodás??

Roz Drágám!!

Telcsit nem tudom, írtam-e, de azért nem lett pénteken, mert nem érkezett meg, vacakot, vagy drágát meg nem akartam. Hát megígérték, hogy keddre lesz!!
Színek!! Már megint egy hullámon siklunk Évával! Én a türkízkéket napsárgával, vagy kiwi zöldet-királykékkel, és krémsárgával javasoltam volna! A tengeres tuti ötlet!!

Na most rohanás! kisSáska totál ébren, pucolást,ölelést és cicit kíván! Hát teljesítem uram és parancsolóm kívánságát! Kép Kép Kép Kép

Nyaralósok
Én is várom, hogy sóvároghassak...

KépKép
mino

Sziasztok!

Hát nem panaszkodni akarok de nem ez volt álmaim nyaralása.
Az idő csak a hétvégén volt jó és akkor tudtunk strandolni, egyébként a víz borzalmasan hideg volt.
Utána ott három napig szakadt az eső még a lakás is beázottKép
Horgásztunk meg ott játszottunk benn.
Sajnos akikkel mentünk ott a csajszi még egy kávét sem tud főzniKép
Egész héten apával felváltva főztünk mert azért a minden nap étterem is drága.
A hét vége felé már javult az idő de nem annyira hogy strandolni lehessen és a víz brrrrrrr.....
Szóval aktívan végig horgásztuk a nyaralást meg kirándultunk is.
És mivel a keresztszülőkkel voltunk nyaralni ezért spontán jött az ötlet hogy tartsuk meg a keresztelőt.
Így ennek hála szerdán Hanna a Velencei Ref. templomban megkeresztelkedett.
Igazán nyaralós képek nincsennek csak néhány meg keresztelős van.
De azokból teszek fel. Ja meg pénteken este volt az évadzáró a parton és tüzijáték volt ami gyönyörűre sikerült.
Röviden ennyi.
Majd képeket később teszek fel mert Hanna nyűgi.
Puszi

Kép

Kép
samchee

sam
gyors döntés volt vagy igy is terveztétek hogy lehet hogy ot megcsináljátok a kerszetlőt? nem kértek semmit itt mindig kell a anyakönyvikivonat meg ha van házasság levél nem is tudtam hogy ezt ilyen egyszerüen is el lehet intézni minket idáig mindig megrótt a pap miért nem vagyuk összeházasodva Kép adri keresztelőjén még azt is mondta ha ot maradunk a keresztelő után össze ad minket Kép

most megyek mert apa nyavajog Kép

Kép

Kép

Kép
roz23

lányok, nem fogjátok elhinni! leona 3,5 órát aludt du., igaz közben 2* vissza kellett altatni -cicicumival. + de. is aludt 1,5 órát 2 részletben. és mit csinál most? alszik. ráadásul 10 perc alatt aludt el.
úgy néz ki, szünetet kell tartani a bogyókkal.
kíváncsi leszek az éjszakára.

mino, méghogy jó-e ez a gyarapodás egy csak anyatejes babának!!! micsoda kérdés ez!

sam, legalább a keresztelő megvolt, ha nem is volt olyan jó a nyaralás. albumod van vagy ide szoktad feltenni a képeket? ha album, mi a címe?

Kép
sygnum

Sziasztok!

Még mielőtt elfelejtem leíróm először. Syg: Tejszaporításra ott a sör. Persze alkoholmentes. Lehet, hogy ezt már említettem. Érdemes kipróbálni.

Lillát valószínűleg megcsípte az álommanó, mertt ma még csak aludt. Most is itt nézi Beával a Barátok Köztöt, de már nagyokat pislog, pedig még most jön a fürdetés. Voltunk ma Auchanban bevásárolni. Végig szunyókált meg vigyorászott. Tündi-bündiKép

Kecsóné!
Valamikor jó lenne majd összetalálkozni, mert Lilla kinőtte a ruháit, de olyan messze vagyunk, hogy az valami szörnyű Kép

Lilla közben feladta a tévézést és elszunyókált, úgyhogy gyorsan megfürdetjük.

Nyaralás:
Jó volt. Szerda este indultunk. 10 körül értünk Füredre. Alvás, majd másnap városnézés. Voltunk a kikötőben, meg a görög faluban is. Majdnem 7 órát sétálgattunk. Lilla aludt végig. Egyszer evett útközben. Pénteken voltunk Tihanyban. Odafelé busszal, visszafele hajóval mentünk. Néztünk apátságot, kilátót, marcipánmúzeumot, babamúzeumot Ez is 7-8 órás programm volt. Lilla természetesen szinte végig durmolta a napot. Sombaton kimentünk a strandra fürdeni. Jó idő volt, a vízbe is bementünk. Persz Lilla nem, és Bea se vállalta be a dolgot. VíziszonyosKép Este tüzijátékot néztünk. Lilla már csak bőr alólKép
Vasárnap már jöttünk haza időben mert lehült az idő és esett az eső. A környezet az tuti volt, az árak azok valami borzasztóak. Egy sör Tihanyban 550 magyar forintba került, de alegtöbb helyen 400-500 forint között lehetett inni azt a sört amit kb.120-160 forint között vesznek. Egy gombóc fagyi (3dkg!!!!) 100-120 forint között mozgott.Tudom Én, hogy meg kell élniük, meg csak a szezonban dolgoznak, de ez azért rablás. A boltokban is drágaság volt. A 4 nap alatt simán elúszott 30000 Forint, úgy hogy nem kellett szállást fizetni, és még az üzemanyag sincs benne. De egyszer nyaralunk egy évben, így mulat egy kisgyermekes család KépKépKépKép

Hol érdemes keresztelőre truhát venni? Szeptember 4.-én lesz.
Babaúszásra nekünmk is kéne már menni, sőt már lehetett volna is, de sose úgy jött ki a lépés. Hátha ezen a héten sikerül bejelentkezni. 3 hónapos kórtól lehet menni, és érdemes előre fokozatosan hűteni a vizét, mert ott csak 30-31 fokos ahőmérséklet.

Képeket is felrakom majd, de ma csak ezt az egyet, amin a keresztfiunk bohockodik Bea szemüvegével.:

Kép

Tudom, hogy akartam még valamit, de most nem jut eszembe.

Jó Éjszakát !!!

KépKép
KépKép
sbea

syg ez igen rmélem éjjel is alszik a kis drága Kép

nálunk is adri áki alszik 1/28óta remélem nem kelnek éjjel 50 szer megyek is még csiálok tápika és én is fekszem puszika

nanáék nem vasárnapig nyaraltak?

Kép

Kép

Kép
roz23

sziasztok Kép

látom az este sikerült beáékkal egyszerre irnom
mi nem vettünk rucit keresztelőre hanem varrtunk anyummal egyett ugyhogy ebben nem tudok segiteni de ákinak majd vennünk kell nekünk is valmit .bizti szuper volt a nyaralás hát az árak tényleg nem semmik de igyvan egyszer nyaraltatok Kép lillácska csuda ügyi kiscsaj hagyott benneteket is kikapcsoldni Kép
egyszer a petőfi s.u. bababoltban láttam kisrucit olyn 6000 ft körül

ma megint lesz egy pótcsajom ugyhogy nem tudom mikor tudok jönni

hu megyek mert adri gyürja ákit mint a tésztát Kép

Kép

Kép

Kép
roz23

Sziasztok,csak pill, mert ébredezik Hanci,eszünk aztán irány a doki, oltás,mérés stb.Kissé szorongokKép.

Bea, a kép király! Az árak neccesek!

Éva, Leoka hogy aludt az éjjel? A múltkor,amikor nem aludt nem kapta a bogyókat? Jobban vagy Te is?

Mino, Bálint nagyon ügyi,szólok is HAncinak,h vegyen példát Róla!Kép

Kép
seriff

seriff ne aggódj minden rendben lesz ügyes a kis hanci tudja ő mennyi kell neki

Kép

Kép

Kép
roz23

Hali!

Igazán nyaralós képeink az idő miatt nem voltak.
ífeltettem néhány képet az albumba.
Hanna és Bogi név alatt találjátok meg van néhány nyaralós és néhány keresztelős is.

Roz!
A keresztelő abszolut spontán jött tudtuk hogy itthon mennyi mindent kérnek és én meg sem vagyok keresztelve.
Ott meg egyszerűen bementünk és megbeszéltük a tiszteletessel.
De nagyon jó volt első nyaralása a keresztelő első tüzijáték stb.....

Lassan kezdek visszarázódni az itthoni világba és jövök sűrűbben.

sam

Kép

Kép
samchee

sziasztok!

hajcsárkám éjjel már nem volt jó kislány, 4* ébredt, ráadásul amikor végre aludt, akkor meg apát bökdöshettem, hogy ne horkoljon már, mert felébreszti. sokat nem aludtam, de azért jól vagyok. cicik dugig vannak, most ezért kellett fejnem. de 1000* inkább ezért, mint szaporítás céljából.

seriff, hanci hogy viselte a szurikat? na és a hízással meg voltak elégedve végre?
mi meg ma megyünk a kolléganőidhez. vigyek szted baltát, le kell majd ütnöm őket?

bea, vagyis zsolt, tényleg, a sör most eszembe se jutott, pedig az elején azt is ittam és tényleg jó volt. csak sztem k.rva sz.r.
kép nagyon vagány!

lányok, fiúk! lehet csak én vagyok túl "haladó", de milyen különleges ruha kell keresztelőre? én biztos nem fogok foglalkozni vele, ráadok vmi csinit abból, ami van és kész.
uígy voltam a kórházból hazajövetellel is.

Kép
sygnum

sam, hanna és bogi is nagyon szép kislány! én nem is láttam még az albumotokat. kicsit korán kezdi a sörözést és a szivarozást, nem?!

Kép
sygnum

syg általában fehér ruciban szokták de szerintem tökéletessen megfelel egy csini ruci is mi rájöttünk mert niki 1 szer volt aztán adrin is az volt meg a köri lányomon is z a ruci volt és összesen ezen a 3 alkalommal volt használvaakinek kell odadom rakok majd fe róla képet
most megyek téglát kell pakolnom Kép anyós elvitte egy körre csajokat itt az utcában sétálni aztán délutánra kikell találnom valami jót játékot a 3 kiscsanak odadom ákit nekik hogy babázzanak Kép én meg lefeszem Kép áki is ellesz játszanak én meg alszok Kép na persze ez nem ilyen egyszerű

megyek még hanna bogi képet nézni

Kép

Kép

Kép
roz23

Sziasztok,

Sam,
én is megnéztem az albumotokat, gyönyörűek a lányok, nagyon hangulatos lehetett a keresztelő!

Syg,
Kamilla is ilyen többemberes baba volt, majd egy éves koráig csak szopott, valszeg ez is mutatta, hogy nagyon kötődött hozzám. Egyébként akkor is nagyon barátkozós volt, szóval ezzel nem volt gond. Csakhát altatni is csak én tudtam. A mi ágyunkba féléves korában került, akkor már sok volt az éjszakai kelésekből. Viszont ez megmaradt majd 2,5 éves koráig, amikor bejelntkezett Emese, már nagyon kényeltmelen volt, és leszoktattam az éjszakai szopásról, mostanra pedig (persze nem ilyen egyszerűen, ahogyan leírom), már az alváshoz sem kellek. Néha még szopizik, de ez már "csak" 1-2x kell egy héten.
Egyébként csípő uh-n voltatok? Mit mondtak?

Seriff,
mi lett az orvosi vizit eredménye? Pongi elégedett volt?

Bepa,
nem tudod, meddig van szabi Nyírády doki bácsi?

Roz,
három gyerekmellet feltűnik, hogy eggyel több van? Mekkora a pótgyereked?Milyen téglát pakolsz te szegény? Hogy áll a falszínezés kérdése? A halványlila-sárgával Nekem is tetszik!

Mino,
van neted? A csüt de vagy du jó Nektek? Mehetünk?

Puszi:

Kobudo

Kép

Kép
kobudo

Bea, Zsolti,

nagyon jó kis nyaralásotok volt, ki is pihiztétek magatokat? Mert a leírásból az kiderül, hogy Lillácska jó alaposan Kép O;

Kobudo

Kép

Kép
kobudo

sziasztok

seriff
na mi volt dokinál sully ? oltás ? minden rendeben volt?

syg
hogy birta leo az uh ?mino kérdezte hogy ha leteli az 5 nap utánna hogy szedje az urticát ? ricinus?

kob
7 éves a kiscsaj az tüik fel csak hogy nagy accsend Kép jól eljátszik a lányokkal mert már "nagy" de vannak rossz oldalai is a dologank akaratos és ha valami nem tetszik vagy nem rögtön és azonnal van vissza szájjal ezt még szoknom kell de aranyos egyébént szin hm .. még mindig nem tudom az a baj mire kiötlöm apa mindig lefujja de arra lusta hogy leüljünk és megbeszéljük Kép
tgla ez még a bontási tégla volt 12 talicskával hordtam ki turbó sebességben mert áki melettem volt a babakocsiban és már kezde unni ugyhogy 40 perc alatt kihordtam még apa is megdicsért hogy milyen gyors voltam bár ez az ő melója lett volna igy bent elcsusztam már megint mosogatnom kellene de áki már alszik igy nem zöröghetek szóval megint estére marad utálom
te adod már le tejicsit mennyit ikerül lefejni 1 nap altt ? marad rá időd mivel fejsz kézze v géppel?jaj még annyi minot sms-ben tudod szerintem csak ellérni vagy nem tudom ma nekem irt de nég várom sygtől a válszat utánna irok neki én is Kép

lilike
merre jársz nagon régen irtál jobb már kedved ?

bepa
sikerült megvenni mindnt holnap csomagolsz ?

sam
édessek csajok én is ilyen kerszetlőt szerték bár ez nálunk lehettlen mert anyós igy is húza már száját mert nem az lesz a keresztszülő akit ő akar én emg főzhetek 2 napig leglább 30 fő megint legutóbb beintettem ez adri szülinapján volt mondtam nincs főzés csináltam 2 fajta süti meg egy tortát anyum csinált sósat éy ez volt de tudni kell ehez hogy adrika szülinpja dec.30 van a nagy zabálások után gondoltam ez is elég hát nem volta z azt mondta egy pörköltet nem tartott volna sokáig megfőzni de azt is tudni kell hogy karácsonykoritt voltak 10 !!! fata kajcsit főzetm sütöttem plussz sütit csináltan és pofátlanul idehívta sógoromééket a tudtomon kivül meg még 1 rokonukat mert hogy nem legyen karácsonykore egyedül szóval nálunk képtelenség ő mellette csendessen elintézni bármilyen összejövetelet is

megyek vissza homokozni sziazstok Kép

Kép

Kép

Kép
roz23

Sziasztok, nem mondanám, h elégedett volt a doki, de továbbra sem kell tápszer,mert van tej. Szerinte Hanci vérszegény,és ezért étvágytalan, most én szedek még vasat is az Elevit és supradyn mellé,hátha több jut neki is,+kapja cseppeket,és a mérleg felkerült a polcra, 2 hétig ne is beszéljünk az evésről azt mondta. Szóval, Kob reménykedem, h úgy lesz,mint Neked anno Kamillával.
Az oltásnál viszont egy cseppet sem sírt,épphogy nem vigyorgott.
Most megyek.
puszi mindenkinek

Kép
seriff

kob aha akkor te kezed volt benne hogy ilyen nehezen ment fel az üzim Kép

Kép

Kép

Kép
roz23

meg sriffé Kép Kép sinkronicitás Kép

Kép

Kép

Kép
roz23

Seriff, tombolok! A kollégáid kiakasztottak, de nagyon-nagyon. És nem fogom most már annyiban hagyni a dolgot, elegem van a kórházból! Még csak 3 hónapos Leona és nem is volt még beteg, mégis túl sok már erről az oldalról az, ami itt folyik. A másik oldalról észre sem veszi az ember, mi folyik itt.
Kerüljenek csak a kezem közé, azt kívánom nekik! Nem fogják megköszönni!
Mellesleg otthagytam őket, nem nézettem meg a csípőjét 40 perc várakozás után közölték, hogy kb. még 1 óra. Csupán 3 babát szívattak. Ugyan magyarázzák már meg ezeknek a néhány hetes, hónapos babáknak, hogy várjanak türelmesen, mert ők elbasztak valamit! Aztán a vizsgálat közben meg még ne is sírjanak, tiltakozzanak. Hát forduljon fel, aki ilyen barom!
Arról nem is beszélve, hogy ugye se tisztába tenni, se szoptatni nem tudod, mert nincs hol. Egy anyuka megkérdezte, hol tudja ezeket megcsinálni, közölték vele, hogy az autóban. És aki busszal vagy gyalog megy? Ráadásul várakozzál a huzatban, betegek és a jó kis kórházi törzsek között, a túloldalon meg még kopácsolnak is. Katasztrófa ez a kórház, kezdem szégyellni, hogy itt dolgozok.
Most durva vagyok, de ez nevetséges, engem már rég kirúgtak volna, ha ezt csinálnám!

Roz, ha több lett a tejcsi, akkor sztem hagyjon ki néhány napot. Ha nem változott, akkor meg kellene próbálni a másikat, ha eddig is szedte a ricinust és az urticát is, akkor meg kellene próbálni a Lacferinumot. Több ötletem nincs, de most amúgy is elszállt az agyam, nem tudok gondolkozni.

Seriff, van ám egy olyan homeós szer is, ami segíti a bevitt vas felszívódását. Nem vas, tehát nem okozna neki, vagy neked szorulást, meg semmit. Én is szedtem szülés után.

Kobudo, miért nem írtad már korábban is, hogy Kamilla is ilyen volt? Talán akkor már rég nem aggódnék, hogy nem ok, amit Leo csinál. Mostanában többektől is hallottam, hogy ilyen volt a baba, gyerek és szépen rendbejöttek a dolgok, le lehetett őket szoktatni a "rossz" szokásokról.
Köszi, köszi, köszi! Pont erre van szükségem!

Na megpróbálok lehiggadni.

Kép
sygnum

Syg, mi történt? Rossz időpontot mondtak? Delet,igaz, 2 helyett,aki meg csinálja gondolom, nem volt ott, mert vagy az Izsákin volt, vagy a Ct-ben, vagy csak ügyelni jön be?
SAjnálom, sokszor van fejetlenség ott!Kép Ezeket a vizsgálatokat mindig 2-kor kezdik, max fél órával előbb. Látod-látod, már megint rossz előérzeted volt, aztán be is jöttKép!
Értesítsétek Minot is, h telefonon kérdezzen rá, h biztos délre kell-e menniük holnap, ha el lehet kerülni, legalább Õk ne szívják meg!

Persze az oltásokról meg jól elfelejtettem érdeklődni, sőt majdnem feöltöztettem HAncit is mielőtt megkapta volna,Csak röhögtek rajtam.

Kép
seriff

Seriff, 1-re volt időpontunk, és még elkezdtek hazudozni, hogy amikor az időpontot adták, akkor még nem tudták, hogy szabin lesz x és y lesz helyette, annak meg sürgősségi esete volt és még a ct-ben van... 1,5 óráig tart egy ct vizsgálat (a végén már azt mondták, csak fél 3-kor jön)? Meg hát sok volt az ambuláns beteg. És a babák micsodák? Nem ambuláns "betegek"? Ráadásul pont annak nincs semmi dolga, aki bennt fekszik, az ambulánsnak meg esetleg igen.
Szóval még keresik a kifogásokat is ahelyett, hogy elnézést kérnének és beismernék, hogy hibáztak. Aztán persze kínlódjak én a nyűgös gyerekemmel.
Sokszor bejönnek a megérzéseim, a középkorban biztos máglyára jutottam volna.
Amit még nem értek, hogy ha sokszor van fejetlenség - merthogy itt nem lehet azt mondani, hogy anyagi okai vannak, pusztán nincs jól megszervezve -, akkor miért tűrik ezt a betegek? Miért nem tesznek panaszt?

1* vagy 2* szúrták most Hancit? Mennyit hízott most? A mérleget tényleg tedd el, én 5 hetes korában megszabadultam tőle. Igaz mindig furdalja az oldalam a kíváncsiság, hogy mennyit hízott.

Kép
sygnum

Ja, szegénykémet most tudtam elaltatni.

Azt akartam még kérdezni, hogy ilyenkor csak 1 orvos van? Merthogy a mentős és benntfekvő betegeket vki megvizsgálta?!

Kép
sygnum

Roz, eddig hogy szedte Mino? Napi 4 adagot? Mert akkor utána 2-3-4 napig napi 2-őt kéne szedni.

Kép
sygnum

Roz, nem lacferinum, hanem Lac caninum a 3. szer, uúgy alacsony hígításban.

Kép
sygnum

igy irta mino az smst

" éva által irt 5 naos kúrának vége akkor hogy szedjem napu 2*5 bogyo "
ennyit tudok amennyit irt nem tudom mit ért a kúra alatt de rákérdezek

Kép

Kép

Kép
roz23

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X