Sziasztok!
Még mielőtt elfelejtem leíróm először. Syg: Tejszaporításra ott a sör. Persze alkoholmentes. Lehet, hogy ezt már említettem. Érdemes kipróbálni.
Lillát valószínűleg megcsípte az álommanó, mertt ma még csak aludt. Most is itt nézi Beával a Barátok Köztöt, de már nagyokat pislog, pedig még most jön a fürdetés. Voltunk ma Auchanban bevásárolni. Végig szunyókált meg vigyorászott. Tündi-bündi
Kecsóné!
Valamikor jó lenne majd összetalálkozni, mert Lilla kinőtte a ruháit, de olyan messze vagyunk, hogy az valami szörnyű
Lilla közben feladta a tévézést és elszunyókált, úgyhogy gyorsan megfürdetjük.
Nyaralás:
Jó volt. Szerda este indultunk. 10 körül értünk Füredre. Alvás, majd másnap városnézés. Voltunk a kikötőben, meg a görög faluban is. Majdnem 7 órát sétálgattunk. Lilla aludt végig. Egyszer evett útközben. Pénteken voltunk Tihanyban. Odafelé busszal, visszafele hajóval mentünk. Néztünk apátságot, kilátót, marcipánmúzeumot, babamúzeumot Ez is 7-8 órás programm volt. Lilla természetesen szinte végig durmolta a napot. Sombaton kimentünk a strandra fürdeni. Jó idő volt, a vízbe is bementünk. Persz Lilla nem, és Bea se vállalta be a dolgot. Víziszonyos
Este tüzijátékot néztünk. Lilla már csak bőr alól
Vasárnap már jöttünk haza időben mert lehült az idő és esett az eső. A környezet az tuti volt, az árak azok valami borzasztóak. Egy sör Tihanyban 550 magyar forintba került, de alegtöbb helyen 400-500 forint között lehetett inni azt a sört amit kb.120-160 forint között vesznek. Egy gombóc fagyi (3dkg!!!!) 100-120 forint között mozgott.Tudom Én, hogy meg kell élniük, meg csak a szezonban dolgoznak, de ez azért rablás. A boltokban is drágaság volt. A 4 nap alatt simán elúszott 30000 Forint, úgy hogy nem kellett szállást fizetni, és még az üzemanyag sincs benne. De egyszer nyaralunk egy évben, így mulat egy kisgyermekes család
Hol érdemes keresztelőre truhát venni? Szeptember 4.-én lesz.
Babaúszásra nekünmk is kéne már menni, sőt már lehetett volna is, de sose úgy jött ki a lépés. Hátha ezen a héten sikerül bejelentkezni. 3 hónapos kórtól lehet menni, és érdemes előre fokozatosan hűteni a vizét, mert ott csak 30-31 fokos ahőmérséklet.
Képeket is felrakom majd, de ma csak ezt az egyet, amin a keresztfiunk bohockodik Bea szemüvegével.:
Tudom, hogy akartam még valamit, de most nem jut eszembe.
Jó Éjszakát !!!