Jó reggelt! (jobbat...esik az eső
)
Látom, nem nagy volt a termés a hétvégén, de ez így is van jól. Nem a neten kell lógni, hanem a párunkon, nem igaz?
Nálunk egy kisebb (180°-os) fordulat állt be a babaprojektben. Most nagyon-nagyon várom, hogy megjöjjön. Ma reggel elég erős görcseim voltak, azt hittem, meg is jött, de még nem.
Szóval lehet, hogy lesz egy állás lehetőségem.
A szomszéd városban lenne az ottani ált. iskolában egy szabadidő-szervezői állás. Természetesen be lennék jelentve, meg minden. Még lehet, hogy diplomás bért is kapnék.
De ha most összejött volna a baba, akkor valamikor május elején szülnék, és azelőtt már vagy 2 hónappal nem szeretnék dolgozni, de a tanév meg ugye jún. közepéig tart. Hát nem egyszerű.
Egész hétvégén ezen gondolkodtam. Mert (ezt nem tudom pontosan, de) ha 5 vagy 7 éven belül nem szerzek gyakorlatot, akkor elveszik a diplomám. Vagy valami ilyesmi.
Na meg a GYES, GYED és társai miatt se lenne mindegy, hogy van-e állásom, vagy nincs. Lehet választani. 20.000 vagy 70.000? Egyértelmű.
Szóval ma beszélek az igazgatónővel, hogy mikor tudnánk személyesen beszélni. (Már úgy izgulok
)
Remélem minden jó lesz.
Most annak is ngayon örülök, ha negjön, meg annak is, ha nem
Szóval mindenképpen öröm lesz ez a hónap.