Új privát üzeneted érkezett!

Jó hétvégét Mindenkinek!!!

Vica

Kép
Kép
Kép
vica1982

<font color="0077aa">Zafír,
übermegahipergigantikus gratula!!! Végre! Te aztán már tényleg megérdemelted!!! Fú, de fasza, lesz még egy áprilisi bébi is, Mamintié mellett!!! Nagyon rátok fért már! Szerintem hálából valami szláv nevet adjatok neki. Kép

Szelivi,
Te hogy lehetsz a táblában felettem a kis gólyáddal, ha utánam lettél terhes és az UH-dról most azt mondták, hogy kb. 7 hetes leheta bébi és ápr. 10-re vagy kiírva? Szerintem valami el van írva a táblában. (én most vagyok a 10. héten és márc. 16. környékén lesz a nagy nap.) Vagy ilyen hosszú volt a ciklusod?

Lola</font>
lolita

Sziasztok!Nagyon ki vagyok bukva a koll.nöm 2 hétig táppénzen lesz (a párom meg pont most van itthon szabin)Kép Nagyon összevesztünk ,igy már biztos nem lesz babaKép(ha volt akor nem maradt megKépDe most mit csináljak?Nem mehetek el szabira (pedig kiakartam kaocsolodni!!Na megyek is mert kész vagyok Sziasztok!!!!
Vendég

Sziasztok!

Köszi mindenkineka drukkjait. Negatív lett az eredményem. A cystám elhagyott. Móni ddddddddddddddrrrrrrrrrrrrrrrrrrrruuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuukkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk kkkkkkkkkkkkkkkk!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Úgy várom már a vasárnapot, hogy Te is negatív cysta lelettel tudj nekivágni ennek a ciklusnak , mert tudod valamit mondtál erre a ciklusra !!!!!!!!!!!!!!!! Kép
Nincsenek véletlenek!

Keditke!

Sz*rd le a munkahelyi dolgokat!
Ne veszekedjetek otthon!
Nekem sem könnyű a munkahelyemen. Én pl. azon gondolkodtam, hogy leszámolok mert annyira felidegesítettek. Amúgy én egy rettentően nyugodt tipus vagyok. De belegondoltam abba ,hogy végül is csak 1 kis időt kell kibírnom és jön a baba. Igaz még nem jött eddig. De hátha: mindig a pozitív dolgok hajtanak előre engem. Van amikor a baba gondolata nincs a fejemben ha olyan jó dolog történik velem. Mi is ezen a héten nyaralnánk a Balatonon, ha a német nem lett volna a nyaralóban. Az utazási irodás pedig elfelejtett szólni, hogy vannak lent a nyaralóban. Épp akartunk beállni az udvarba ... és láttuk, hogy lőttek ennek a pihinek.. pedig most ez nekem muszály szabi volt és 2 hét!

Tehát fel a fejjel!!!!!!

Zafír!

Gratula!!!!!!!!!! Kép
Olyan jó!!!

Valaki elhintett 5 fantasztikus gólyát. Tessék szives valaki elkapni! Rendicsek? Kép

Kép
lara26

Jaj!

KÕZÉRDEKÜ INFORMÁCIÓ!!!!!!!!!!!!!!!!

Elfelejtette majdnem a legjobbat!
Voltunk a Brendon babaáruházban és vettünk egy csodás könyvet! Ez egy olyan könyv amiben jegyezhetjük a babuci fejlődését UH-s fotóval meg magunkat is betehetjük, hogyan pocakosodunk.
ÉS még az APUKÁRÓL is szó van benne! Kép
Így minden rögzitve lesz 1 könyvben! olyan kis ötletes!

Szerző: Simó Tímea
Címe: Pocakosnapló
Ára: kerül amibe kerül. Na Jó azt is megadom: 2990 Ft

Kép
lara26

Jó éjt!

Kép
lara26

Sziasztok!

Zafír, GRATULÁLOK!!! Kép Annyira vártam már a zebrás napon,meg az előtte levőn, hogy írj, hogy a patikában min. háromszor majdnem lebuktam,hogy mit nézek a neten. Utána meg úgy vigyorogtam,hogy kezdték fontolgatni,hogy vmi nem stimmel nálam. És a családban(anyu, sógornőm) meg a páromnak is azonnal elújságoltam. Nagyon örülök! Mert igaz,hogy mindenki,aki babára vár, megérdemli a babát, de aki ilyen sokáig vár rá, annak akkora öröm lehet,hogy...Bárcsak ne csak elképzelnem kellene,milyen fél méterrel a föld felett járniKép
Majd, ha lesz kis időd, elmondod, hogy történt az egész és hogy mikor is mentetek ehhez a dokihoz és hogy kellett szedned a bromot? Köszi!

Mindenkinek szép napot! Rohanok reggelit gyártani, aztán még oldalhegyeket kell visszaolvasnomKép
nolina

Sziasztok!

Két napra kiszedte a párom a vincsesztert, tök ideg voltam, hogy pont most nem tudok jönni!
Nekem még mindig olyan hihetetlen, hogy sikerült, néha félek, hogy felébredek ebből a szép álomból!
Hogy ne legyen minden olyan tökéletes elkaptam a munkahelyemen terjedő köhögést-torokgyulladást. Most iszom ezerrel a hársfát.

Beszéltem telefonon az orvosommal, nagyon aranyos volt, ő is örült. Lassan, fokozatosan el kell hagynom a brómót, és terhességi vitamint kell szednem. A következő hét utáni héten megyek uh-ra! Kép
Én nem akartam eredetileg vitamint szedni. Zebrás/babás lányok Ti szedtek? És milyet?

Mindenkinek nagyon köszi a gratulákat! Lola a szláv név ötlet tök jóKép A 10. héten vagy! Hihetetlen, hogy szalad az idő, szeretnék már én is ott tartani. Szóval mégiscsak menj doktori iskolába, áll még a baba-felügyelet! Kép

Gyöngyi annyira szorítok, hogy a Te zebrád legyen a következő! Kép

Szelivi, örülök, hogy láttad a Babátokat és minden oké. Mi is a hetedik héten megyünk orvoshoz uh-re. Már annyira várom!! (Persze izgulok is, hogy minden oké legyen) Nahát Ti is oylan régen próbálkoztok? Neked mi volt más ebben a ciklusban, mint a többiben?

Maiminti, akkor mi nagyjából együtt fogunk haladni. Nagyon örülök, hogy van valaki, akivel egyidős terhes vagyok!

Beuka nagyon szép nyaralást Nektek! Látod egyszer csak "megtörik az átok", én se hittem volna. Nálatok és Anitáéknál is így lesz hamarosan. Kép

Zafír

Kép
Kép
zafír

Nolina!

Olyan aranyos vagy, hogy így örülsz! Hamarosan Te is megtudod milyen érzés!!

Nekem nagyon gyorsan hatott a brómó, épp most fejeztem be a 2. dobozzal, szóval 2 hónapja szedtem, este 1 szemet.Amúgy májusban mentünk el a Forgács Intézetbe Anita ajánlása alapján, mert érzetem, hogy az én dokimtól hiába várok segítséget. Kicsit most is idegesít, hogy mennyi gyógyszert szedtem feleslegesen, meg a sok repesztő szuri csak mert szerinte a vérvétel nem mutat semmit! Kép

Ja és beadattuk a gynevac injekciót is, mert nekem évek óta voltak gyulladásim, de az első injekciótól megszűntek. Szerintem ez is számított, meghogy egy kicsit mással foglalkoztam (utazás, lakásfelújítás). Persze ettől még minden második gondolatom a baba volt, de igyekeztem magam leállítani.

Zafír

Kép
Kép
zafír

Sziasztok!
Meglátszik, hogy hétvége van, nagyon-nagy a csend itt!

Zafir!
A Bromot milyen kivizsgálások után, és pontosan mire irta fel a dokid?

És aki szedett, vagy szed Closty-t, és Norc...-ot azok mire jók? Ezeket a gyógyszereket csak hallomásból ismerem, de fogalmam sincs, hogy melyik mire jó, mikor irják fel?

További jó hétvégét nektek, holnap sajna már be kell nekem is mennem, vége a jó világnak.

Annyit, de annyit töprengek magamban,hogy mikortól maradjak itthon, ha esetleg, talán mégis...

moni

Móni!

Ha lesz babád egyből menj tp.-re. Ne töprengj ezen annyit! Kép
Lenne 1 kérdésem: Persze nem ehez a témához tartozik. Az iskolában annak aki titkárságon dolgozik , milyen végzetsége van? Milyen sulit kell elvégeznem ahoz, hogy egy ilyen helyre bekerüljek?

Remélem nem haragszik meg senki sem ezért a ? -ért.

Kép
lara26

Sziasztok!
Zafír
Hogy érzed magad?
Móni
Én szedek clostit. Ez elősegíti a peteérést és ha szeded akkor jobb ha UH-gal is figyelnek közben, mert lehetséges, hogy ciszta lesz belőle. Nekem hálistennek nem lett pedig volt amikor csak úgy beszedtem és nem lett semmi belőle. A másik gyógyszert nem ismerem.

Kép
Kép
bgyöngyi

Helló csajok!

Anita hát persze, hoyg érdekel, hogy mi van Veled, szerintem már Te is nagyon nagyon megérdemelnél egy pozitív tesztet!!! Hátha Neked is segít a bromó. mint Zafírnak!!
gondolom mennyire rákészültél a dokira! De majd szerdán! Hamar eljön!
Kehidakustányban voltunk (Keszthely és Veszprém között van). nagyon jó volt!!

Kediktetudom, hoyg most nagyon szar Neked, hogy egyedül leszel a munkahelyeden! De lehet, hoyg épp ez segít! én is most 2 hétig helyettesítettem a kolléganőimet, és szinte egyáltalán nem gondoltam a baba projektre! Kicsit félek én is ettől a "görcsösen akarás" dologtól!
KITARTÁS!!

Szelivi gratulálok!! Akkor mostmár végre elhiszed, hogy ott a babó a szíved alatt!!!

Kamilla annyira sajnálom!!!! Kép
nagyon szorítok, hogy hamar rendbejöjjetek a pároddal!!!

Vica húú nem semmi az a telefonszámla Kép

Maminti de jó, T icsak úgy kaptok búnuszórákat! Tök jó!

Zsu nem csodálom, hoyg eleged van már a kolléganőd áradozásaiból! remélem nemsokára Te is áradozhatsz!!!

Lara olyan jó, hogy elmúlt a cisztád!!!!

Moni én szedtem clostyt és Norcolutot is. Előbbi - igen - peteérés elősegítő, uttóbbit, meg progeszteronhiányra kaptam, meg hogy elősegítse a beágyazódást (sárgatesthormon képződést). most már nem szedek semmit. Húú Neked, most tényleg rossz lehet újra dolgozni menni Kép

Lola 10 hetes vagy!! nEM semmi!!! Mi van Veletek? Hogy vagy??

Kép
Kép
beuka

nagyon jó volt a hétvégénk!
Nem volt verőfényes napsütés, de nem volt gond, mert olyan helyen voltunk, ahol benti rész is van, termál és élményfürdő.
A sógornőmékkel voltunk, de szerencsére siekrült külön szobába lennünk. Nem tudom pontosan, hogy hányadik napon tartok, de valahol középtájban, úgyhogy jó volt éjszakára hogy ketten lehettünk! Végig Maminti és Zafír járt az eszemben, hogy Nekik is nyaralás alatt sikerült!
A fürdőben egyébként rengeteg baba volt! A legkisebb max másfél(!!!) hónapos volt! olyan édesek voltak! teljesen felkavarodtam megint érzelmileg Kép
na jó mostmár nem dumálok tovább.
Holnapra szép napot és jó munkát, vagy inkább kitartást mindenkinek!!!!!

Jó éjt!

üdv: Bea

Kép
Kép
beuka

Sziasztok.
Hát annyi jó hírem van, hogy nekem is eltűnt a cisztám, de most ebben a ciklusban nem érik... KépKépKépKépKép Másik, meg elég kevés a férjem spermaszáma, így még kisebb az esély a 3.-ra... KépKépKépKépKép Igazából most úgy vagyok vele, hogy örülök, hogy van egy fiam, és egy lányom, kedvesek, aranyosak, egészségesek, és ha valaki szeretne jönni közénk, akkor nagyon-nagyon tárt kapukkal várjuk, ha meg nem, akkor meg megoldódott egy életre a védekezés. Persze szomorú vagyok legbelül, de nem adom fel! Inszem lombik szóba sem jöhet, ezt megbezséltük a párommal, így várunk a csodára. Ha Isten úgy gondolja, hogy küld hozzánk egy angyalkát, akkor jó, de ha nem érdemeljük meg, azt is elfogadom. Babaprojekt annyiban kimerül, hogy hőmérőzök, cickafarkteát iszom, amig el nem fogy, de új adagot nem veszek, és szó szerint várni fogom a CSODÁT!!! Kép Mert tudom, hiszem, hogy el fog jönni közénk. Most lehet, hogy túl misztifikusra sikeredett az írásom, de nem tudok másban már bízni.

moni

Lara!
Valamilyen közgadaságit. Mérlegképest. Nálunk középfokú végzettséggel vették fel az ügyintézőt, és a gazdasági irodában dolgozókat is, de csinálják a felsőfokút.

moni

Sziasztok Lányok!

Most értünk haza vidékről.
Összevisza írok mindent, mert képtelen vagyok megjegyezni, hogy ki mit kérdezett.

Végig betegácsiban leszek, ez tuti. Elvileg áttehetnének nappalos munkakörbe titkárnőnek, vagy ilyesminek, de akkor kevesebbet keresnék, mint betegállomány alatt.

Nem tudom, miért kerültem legelső helyre a táblában, a ciklusom hosszú, mint a tejút, de most már nem érdekel, hogy milyen.

Ebben a ciklusban (ami elvileg június 4-én kezdődött) hazajött férjem külföldről (amíg kint volt, "időzítve" mentem ki hozzá) és elmentünk nyaralni. Közben volt egy felfázásom, egy megfázásom, szóval semmi extra jó.

A Norcolutot én arra szedtem hogy bármi áron, de meghozza a menstruációt. Ha van baba ha nincs, akkor is meghozza - én úgy tudom.

Ja és otthon bejelentettük a családnak a jó hírt - úgyis feltűnt volna nekik, hogy sűrűn ráérünk hazamenni. Após nagyon örült, anyós szóhoz sem jutott. Anyám is örült - aztán mesélt, hogy vele mi volt annak idején - a nővérem fel sem fogta.

Pussz mindenkinek!

Lívia és Tünde baba, 2006. 04. 03.
Kép
szelivi

Sziasztok!
Tegnap volt a házassági évfordulónk!!Kép
Olyan szuper volt minden!Kép
Szombaton elmentünk repülni, pedig én azt hittem gokartozni megyünk de aztán nem oda!
11-re voltunk beírva, odamentünk , de közölték velünk hogy 2-re jöjjünk vissza,mert nem volt pilóta nagyon mérges voltam de nem tudták elrontani a kedvem&#61514;
Anyukám is jött velünk mivel neki névnapja volt!
Szóval kettőre visszamentünk akkor már ott volt , beszálltunk és már mentünk is. Nagyon jó volt, mivel én még soha nem repültem.
De a végefelé nagyon rosszul lettem és hánynom kellett, és le kellett szállnunk. De egy csomó képet csináltunk. 2 óra mulva keztem csak rendbejönni.
Vasárnap felkeltünk, a párocskám kérdezte hova menjünk egy vacsizni, mondtam hogy nekem mindegy, aztán mondja hogy menjünk el Szhelyre a Gödörbe.
Közben bemegyünk a keresztlányunkhoz, meg unokatesomhoz akinek szülinapja volt.
Ott jól belaktunk tortából , már nagyjábol megéheztünk amikor elindultunk este 6-kor, odamentünk az éttermhez, és ZÁRVA volt, szóval elmentünk Szhelyre hiába, és itt vacsiztunk a Villa Classicában .Szóval azért jó volt.
Mondtam a férjemnek, hogy nagyon jó ötlete volt, így házassági évfordulónk alkalmából.
Most nagyon boldog és szerelmes vagyok, és teljes mértékben rá vagyunk indulva a babaprojektre!! Kép

zsuzska80
Szombathely

Jó reggelt Lányok!

Ismét itt vagyok!

Zafír!

GRATULÁLOK!!!!!!!!! Kép Kép

Kamilla!

Ne keseredj el, nekünk kb. 3 hete volt egy ilyen "balhénk" a párommal, de megbeszéltük és rendeződött minden.

Móni!

Sajnálom, de azért ne add fel!

LÁnyok!

Vannak még csodák!!! A nővérem egyik barátnője (35 éves!) tavaly márciusban szült egy inszem.-es kislányt. Sokáig vártak rá nagyon, aztán láss csodát, most 1 hónapos a kisfia, aki természetes úton fogant. Nem is számítottak rá! 15 hónap van a két gyerkőc között! Kép Kép

Bocs, ha valakit kihagytam! Még visszaolvasok!

Betti
betti73

Sziasztok!

Beuka!
Tök jó lehetett nektek a hétvégén!Kép Jól kikapcsoltátok magatokat, ugye?Kép

Zsuzska!
Még egyszer gratu a házassági évf alkalmából! Milyen ötletes férjed van!Kép Én tuti nem bírtam volna a repülést egyáltalán!Kép

Moni!
Jó, hogy már nincs cisztád! És hidd el, vannak még csodák!Kép

Lara!
Tök jó, hogy neked is távozott a cisztád! Akkor megint ezerrel a babagyártás felé!Kép

Keditke!
Kép Gondolom, totál kész vagy! Nem osztottátok be elöre, ki mikor megy szabira? Tök bosszantó, hogy tervezel valamit, és nem jön össze!

Kép
Kép
maminti81

Szelivi!
Tök jó, hogy már otthon lehetsz!Kép
Én csak ma este megyek dokihoz. És a képet nem igazán tudom majd megmutatni, mert nincs szkennerünk, csak anyáéknak, nekik viszont nem szeretném még elmondani, úgyhogy nem tudom beszkennelni...Kép
Már alig várom a dokit. Be vagyok sózva!Kép

Kép
Kép
maminti81

Jó reggelt! (jobbat...esik az esőKép)

Látom, nem nagy volt a termés a hétvégén, de ez így is van jól. Nem a neten kell lógni, hanem a párunkon, nem igaz?

Nálunk egy kisebb (180°-os) fordulat állt be a babaprojektben. Most nagyon-nagyon várom, hogy megjöjjön. Ma reggel elég erős görcseim voltak, azt hittem, meg is jött, de még nem.
Szóval lehet, hogy lesz egy állás lehetőségem.
A szomszéd városban lenne az ottani ált. iskolában egy szabadidő-szervezői állás. Természetesen be lennék jelentve, meg minden. Még lehet, hogy diplomás bért is kapnék.
De ha most összejött volna a baba, akkor valamikor május elején szülnék, és azelőtt már vagy 2 hónappal nem szeretnék dolgozni, de a tanév meg ugye jún. közepéig tart. Hát nem egyszerű.
Egész hétvégén ezen gondolkodtam. Mert (ezt nem tudom pontosan, de) ha 5 vagy 7 éven belül nem szerzek gyakorlatot, akkor elveszik a diplomám. Vagy valami ilyesmi.
Na meg a GYES, GYED és társai miatt se lenne mindegy, hogy van-e állásom, vagy nincs. Lehet választani. 20.000 vagy 70.000? Egyértelmű.
Szóval ma beszélek az igazgatónővel, hogy mikor tudnánk személyesen beszélni. (Már úgy izgulokKép)
Remélem minden jó lesz.Kép
Most annak is ngayon örülök, ha negjön, meg annak is, ha nemKépKépKépKépSzóval mindenképpen öröm lesz ez a hónap.KépKépKép

Kép
Kép
Kép
vica1982

Vica, szerintem jó lesz ha sikerül!!
Én is most adtam be 2 helyre is a jelentkezésemet!Szóval én is próbálkozom.
Vica, mikor kell megjönnie??

zsuzska80
Szombathely

Zsu!
Hát elvileg mától fogva bármikor megjöhet. De szerintem 24 órán belül elindul. Olyan furcsa érzés volt reggel ez a görcsölés. Nem tudok rá jobb szót: SZÉP volt. Szép görcsölés...nevetséges lehet, de az volt. Nagyon érdekes.Kép

Tök jó, hogy a férjed így kitett magáért az évfordulótok alkalmából. Örülök, hogy szerelmes vagy! Ez olyan jó!Kép

Milyen helyekre adtad be? Nem vagy megelégedve a mostanival?

Móni!
Örülök, nagyon hogy elment a cisztád. Ez csak az én hülye elképzelésem, de lehet, hogy azért nem érett most tüsző, mert ki kell pihennie a cisztát, meg hogy ne görcsölhess rá a dologra. tudom, hogy nem akarsz, de azt is tudom, hogy nehéz. A múltkor azt éreztem meg, hogy Neked biztos,biztos,biztos lesz 3. babád. Csak nem tudni mikor. De lesz.
Olyan formán jelent meg, mint mikor vége van egy filmnek és bemondják, hogy kivel mit történt az után. Ennek ennyi gyereke lett, annak annyi... és Móninak is beköltözött egy kis pocaklakó.Kép...Happy End.

Kép

Kép
Kép
Kép
vica1982

Sziasztok!

Újra köztetek. Végigolvastam mindent, de sajna már nem emlékszem ki mit írt.

Zafír, én is hatalmas gratula. Úgy örültem neked.

Cisztás lányok, nektek is örülök, hogy végre elhagyott benneteket.

Nekem iszonyatos ez a ciklus. Szerintem a tea miatt, úgyhogy nem is fogom inni kövi hónaptól. Szinte folyamatosan görcsölget a hasim. Fogalmam nincs mitől van. A hőm meg teljesen meghülyült. Szóval kész vagyok. Jó lenne, ha már vége lenne ennek a ciklusnak és minden rendbejönne, újból lehetne bízni. Na mindegy. Megmutatom a görbémet, kíváncsi vagyok mit mondotok rá.

Ja, képek még nincsenek a házikóról, mert a gépet elvittük ugyan, de az elemek itthon maradtak Kép. Szóval kicsit szétszortak vagyunk Kép.

Kép

Kép
vkhajni

Tehát itt a görbém:

Kép

Akciók: 4, 6, 8, 10, 11, 13, 16 cn-en.
Pémet a 13 cn-en éreztem.

Kép

Kép
vkhajni

Hajni!

Boldog névnapot!!! (ha tegnap tartottad!)

Zsu!

Boldog házassági évfordulót! Kép

Hazajött Kanadából a párocskám! Olyan jóóóóó!!!! Kép

Betti
betti73

Betti!
Tényleg tök jó lehet!Kép
És ugye hogy vannak még csodák?Kép

Kép
Kép
maminti81

Betti köszi, de én Hajnalka vagyok Kép. (Márc 27)

Zsu, én is boldog évfordulót kívántam volna, ha el nem felejtem. Pedig meghatódva olvastam milyen aranyos a párod Kép. Tehát akkor így utólag, ha már Betti eszembe juttatta.

Kép

Kép
vkhajni

Tegnap is Hajnalka volt a naptáram szerint (tudom, hogy Sámuel is!) Kép Szerintem szupi a görbéd, 12-13 környékén volt szeritem pé.-d.

Vica!

Szerintem ugorj rá az állásra!

Szelivi!

Gratulálok, most már nem kell kételkedned a baba létezésében. Jó, hogy otthon lehetsz!

Betti
betti73

Betti, akkor bocsika, nálam Hajna van. Kép
Ugye nem mondtad komolyan, hogy szupi a görbém. Elfelejtett lepottyanni pékor.

Kép

Kép
vkhajni

Köszi mindenkinek!!Kép

zsuzska80
Szombathely

Hajni!

Nem kell feltétlenül lepottyannia!!! A pé. utáni emelkedés a lényeg! Legalább 3. napig utána magasan kell maradnia. Nekem sem pottyant le.

Betti
betti73

Betti, ez tuti? Nálam mindig hirtelen potty, aztán kirtelen emelkedsé legalább 3 tizedet. Aztán míg el nem éri a 37-et, és ott csücsül fent hónap végéig, aztán megint hirtelen potty. Most meg olyan mint az Alföld homokbuckákkal Kép. Na jó, igérem jövő hónaptól nem mérem Kép.

Kép

Kép
vkhajni

Hajni!

Nem tudom!!!!! Inkább nem mondok semmit!! Kép

Betti
betti73

Sziasztok!

Gyorsan a táblák, aztán kicsit később majd írok is! Kép

Kép

Kép

Kata
kata1977
Hatvan

Betti!

Tök jó, hogy hazajött a férjed! Biztos jól telt akkor a hétvége.Kép

Hajni!
Nem értek a görbékhez, de nekem teljesen normálisnak tűnik. Igaza van Bettinek, az emelkedés a lényeg, nem a potty.Kép
Házikó hogy áll? Mikor költöztök?Kép
Az én naptáram szerint is Hajnalka van, de már tegnap besültem egy barátnőmnél, úgyhogy gondoltam Te se most tartod. Biztos ez egy kóbor Hajni-napKép

Kép
Kép
Kép
vica1982

Kata!
Én a 43. napon vagyok!

Jól néz ki, jópáran vagytok ugyanazon a naponKép

Kép
Kép
maminti81

Sziasztok!

Annyira köhögök, meg pocsékul vagyok, hogy úgy döntöttem egy darabig kiiratom magam. Nagyon izgulok, hogy ne ártson a babának a betegség. Nem igaz, hogy ilyen peches vagyok.Kép

Gyöngyi már csak 4 nap a tesztelésig!! Én már úgy izgulok! Érzel valamit? Amúgy hányadik napon vagy?
Én most testileg eléggé pocsékul vagyok: köhögés, torokfájás + allergia+ terhességi rosszullétek... Az utolsót nem bánom, de a köhögés nagyon aggaszt. Félek, hogy ez az állandó rázkódás nem igazán segíti a Kicsi beágyazódását.Kép

Hajni, nekem is hasonló volt az ehavi görbém, aztán nézd mi lett a vége. Kép

Maminti írj azonnal, ha hazajöttél az ovostól! Olyan kiváncsi vagyok, hogy mi lesz!

Móni Kép
A brómót vérvétel után írta fel nekem a doki, mert magas volt a prolaktin szintem. Vérvételt nem csináltatottok? Nem hiszem, hogy két gyerek után most inszemre szorulnátok!

Beuka a nyaralás tuti recept Kép Most nem szedsz semmit? Akkor szeptemberben mész másik dokihoz?

Vica ez az állás nagyon jól hangzik! Ha babás vagy, ha nem el kell fogadni! Olyanról azért én még nem hallottam, hogy elveszted a diplomádat! 7 évenként tudtommal a szükséges továbbképzési pontokat kell megszerezned!

Zafír

Kép
Kép
zafír

Na, hogy mindenkit megkutyult ez a Hajna.

Milyen igaza van Mamintinek. Eddig még nem is láttam, hogy nem csak Bea meg én ragadtunk ennyire össze Kép.

Kép

Kép
vkhajni

Sziasztok!
Zsuzska
Boldog házassági évfordulót kívánok nektek!
Zafír
Mit szóltak a forgácsba a babához? Gondolom örültek. Jól teszed ha pihensz egy kicsit. Nem jó a köhögés.
Én most ha jól számolom a 26.napon vagyok.
Hát igazán nem érzek semmit. Mondjuk szombatom vettünk egy kis húst és otthon pakoltam volna el, de amint megfogtam olyan hányinger jött rám (mondtam is a páromnak, hogy ez ő rá vár, hogy elpakolja) és a hátam is fáj tegnap óta. De nem hiszem hogy inszem után 1 héttel már kéne lenni tüneteknek. Ezért nem is figyelek igazán rá. Nem szabad nagyon beleélni magam, mert nagyot koppanok a végén ha neg. tesztem lesz.
Móni
Örülök, hogy nincs már cisztád.

Kép
Kép
bgyöngyi

Gyöngyi!

Azért én csendben örültem a húsos történetet olvasva. De teljesen igazad van, nekem ez volt az első hosszúra nyúlt ciklusom, mikor nagyon nem éltem bele magam, a múlthavi pofáraesés miatt. Tényleg ez a legbiztosabb. Még most is próbálom nem belelélni magam, majd, ha már láttuk az ultrahangon, akkor esetleg...

Nagyon kedvesek voltak a Forgácsban. A Ibolya (az aszisztens) és a Tanár Úr is nagyon gratulált, rajta egyébként a jól végzett munka öröme is érződött. Látszik, hogy jó érzés nekik, ha tudnak segíteni. Méghozzá meglehetősen gyorsan.Szerintem inszemnél ez méginkább így van!

Z.

Kép
Kép
zafír

Figyuztok!

Mondtam hogy itt egy lány terhes,jún 15-én fogant, a táblázatok szerint, akkor mikor lehet hányingere?Már lehet vagy ez késöbb jön??

zsuzska80
Szombathely

Köszi Gyöngyi!!

zsuzska80
Szombathely

Sziasztok!

Most ebben a cilusban a helyrerázódásé a főszerep, köv. ciklusban a 3. és 24. napon vérvétel, 6. napon HSG. Egyenlőre ennyi. Oylan kevés a sperma, hogy az inszem szóba sem jöhet, esetleg a lombik, de 2 gyerkőc után meg számunkra az nem jöhet szóba! Így marad a hit a csodában. Ma reggel jól kibőgtem magam még mielőtt elmentem volna dolgzoni. Igazáből örülök, hogy elkezdődik a munka, mert legalább a nap 24 órájából max. 1-2 órám lesz ezen rágódni. tegnap utána néztem a neten ezeknek, vettem vitaminokat, aztán majd meglátjuk.

Vica boszi!
Ugye nemcsak jókedvre akarsz deríteni?! Kép Mert én hiszek az álmokban, és abban is erősen, hogy leszek még pocakos! Most azzal a tudattal nehéz megbírkoznom, hogy nem mostanában leszek kismama, hogy el kell hogy felejtsem egy időre az egészet, mert különben be fogok kattani. Mert én nagyon-nagyon szerettem volna pár hónapon belül pocaklakót, de tudom, hogy legjobb eséllyel is csak pár év múlva jön, ha egyáltalán jön.

Zsuzska!
Villa Classicaban fincsi volt a kaja! Unokatesóm ott pincér! irigykedem a repülés miatt!

Gyöngyi
megy a drukk nagyon! Kép

Hajni!
Szétszórtság Kép Görbe szerintem is jó. én ma el si felejtettem a nagy bánatomban megmérni. Pedig este idekészítettem...

Zafír!
Ne izgulj, minden okés lesz.

moni

Zsuzska!
Nem értem ezt a hányingeres kérdésed... Kép

moni

Móni!

Tudom, hogy nehéz, de higgy a csodákban!!!!! Tuti lesz pocilakó!!! Egyetemre mész?

Betti
betti73

Zsuzska!
Az én babóm csak júli 24-e körül fogant, mégis produkálok hányingeres tünetetKép Egyébként nagyon különbözö lehet a várandósság. Van, aki 13.hétig rosszul van, van olyan, aki szinte meg sem érzi...

Kép
Kép
maminti81

Betti!
Igen, mert muszáj.

moni

Móni!

Akkor a suli majd egy kicsit eltereli a figyelmedet a dologról! Mikor kezdődik?

Betti
betti73

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?