Sziasztok!
Gigi!
Godnolom hogy örülhettek az unokatesók, hogy csak úgy kaptak egy-egy járgányt!
Nagyon ügyes Oli, hogy mondja vau-vau, Norbi is nagyon gerjed a kutyákra, de Õ csak búg olyankor és majd kiesik a pelusából!
Norbinak az a legújabb, hogy állandóan menne sétálni, ilyenkor megkeresi a cipőjét, odahozza és mondja, hogy pápá, vagy odamegy a babakocsijához és kiabál, hogy pápá. Komolyan mondom sokszor több eszük van ezeknek a pöttömöknek mint Nekünk! Amúgy Én is imádom ezt a kórt, bár ez is elég fárasztó, főleg ez az örökös gyaloglás, de annyira jó, hogy mindent megértetnek velünk, sokkal könnyebb kitalálni, hogy mit akarnak, meg sokkal szórakoztatóbbak!
Nagyon szupi a házikó és nagyon édes Oli ahogy birtokbaveszi a kis kuckóját! Annyira aranyos pofija van a ficskádnak, és tényleg nő a haja!
Dia!
Én azért gondoltam, hogy sütök tortát Norbinak, mert akkor olyat sütök amit Õ is ehet! Ezek a figurás torták általába nagyon édesek, krémesek és hát ki tudja mi van benne, persze lehet, hogy csak Én gondolom így, meg hát mint tudjuk Domi kis gyomra mindent befogad!
Örülök, hogy jól telt a szombatotok!
Barbi!
Sajna vannak ilyen időszakok, amikor nincs mit tenni, fel kell kelni és vissza kell altatni a gyerkőcöket ahányszor csak igénylik! Én már Norbi 7 hós kora óta nem adok Neki éjjel cicit, hanem cumit kap helyette, de ez nem jelenti azt hogy nincsenek rosszabb éjszakák, amikor többször felkel. Nálunk általába a fogak a ludasak ilyenkor! Én ilyenkor nem veszem ki az ágyból elég ha simizem egy darabig és visszaalszik, ha meg nincs hozzá energiám akkor magam mellé veszem. Amúgy meg megnyugtatlak régebben mindennapos volt, hogy Norbi olyan hajnal 4-től mellettem aludt, de mégsem szokott hozzá, mostanába mindig a helyén ébred! Úgyhogy kitartás, egyszer minden elmúlik!
Érezzétek nagyon jól magatokat Tunéziába! Mi két éve voltunk és nagyon nagyon jó volt!
Márti!
Na mégiscsak rákapott Gigi a gyaloglás ízére! Hát mostantól aztán istenhozottderékfájás!!!!!
Sajnálom, hogy ilyen rossz éjszakátok volt, biztos a fogak kínozzák Gigit!
Melinda!
HOgy evett a fiacskád a hétvégén? Meg lehet dicsérni, vagy inkább hagyjuk? Norbi nagyon változó, ha az egyik nap szépen eszik akkor tuti, hogy a másik nap nincs olyan étvágya, úgyhogy már teljesen beletörődtem és nem is idegesítem magamat!
Norbinak mostmár tényleg egy hajszálom múlik, hogy ne járjon önállóan, mert már állandóan egyedül közlekedik a bútorok között meg mi köztünk, csak annyira kell figyelni, mert gondol eggyet és elindul és ezen úgy fellelkesedik, hogy totál belendül és sokszor borulás a vége, ha szerencsénk van el tudjuk kapni, de volt már puffanás a vége. De van olyan is, hogy elindul és úgy megy mint aki már teljesen önállóan jár és teljesen nyugodtan átsétál a szobán, aztán vissza. Aztán meg az egyensúlya is nagyon fejlődik, több percig áll egyedül úgy hogy közben labdát dobál, aztán lehajul érte, feláll, nézegeti ami a kezében van, stb.
Tapasztalt anyukákat kérdezem, hogy amikor már tejesen önállóan jár a gyerkőc, akkor még sok idő mire úgy igazán biztosan megy és nincsenek ilyen belendülések és nagy esések? Attól félek, hogy amikor maj megy egyedül rendesen akkor is mindig a nyomába kell lenni, hogy nehogy elessen! vagy ez hogy működik?
Puszi mindenkinek
Györesz