Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!
Domi de:aludt másfél órát aztán du:negyed majd fél órát.Voltunk vásárolni.KépÉÉÉÉÉS ma nem volt hiszti!!!!!"Eddig.Kép"Nagyon szépen játszott velem a boltban pedig végig kiabálta,hogy baba.KépMa meg vagyok vele elégedve!Kép

Látom új tagunk is van ,ÜDV JUDIT KÖZÖTTÜNK!Kép

Mindenkinek pusz pusz!Holnap megy valaki tüzijátékot nézni??Mi szerintem itthon leszünk.Kép"Nincs kocsi."Dia

Kép
Kép
lldicsi

Sziasztok!
Teszek fel új képeket Domiról.KépSzóljatok ha már únjátok!KépPuszi.Dia
Fejen rúgózva.Négykézláb.Elfáradva.
KépKépKép
Hol van már a kajcsim!!
Kép
Jó reggelt Anyuci! Íme a hét fogacskám!Kép
Kép Kép

Kép
Kép
lldicsi

Szia Dia! KépKép
Nagyon aranyos Domi a képeken, igazi kópé Kép)

Majd megzabáltam ma a kicsi fiamat. Berepült egy légy, Lackó meg ezerrel elkezdte üldözni. Vagy 10 percig kergetőztek, közben olyan jóízűen kacagott, meg visongatott, ahogy elrepült előle.
Nagyon édes volt.
Ezek azok a dolgok, amik elfeledtetik velünk, hogy fáradtak vagyunk, hogy nincs időnk semmire.

Kata!
Bár még nem nagyon ismerjük egymást, de én is csak csatlakozni tudok Melindához, fel a fejjel, és tényleg próbálj meg minden csendes pillanatot kihasználni.
És hát itt vagyunk mi is, hogy ha kell lelket öntsünk beléd.

Sajnos rajtam is elég sűrűn erőt szokott venni a csüggedés. Olyan egyedül tudom érezni magam, senkit nem ismerek még a környéken, és hát sajnos egy nyűves játszótér sincs, ahová ki lehetne menni. Így marad a kert és a magány. És hát sajnos szegény páromra szoktam zúdítani minden búmat és bajomat. De szerencsém van, nagyon megértő és türelmes.

Na, elég a szomorúságból!!

Íme egy kép:
Harc a babapiskótával Kép
Kép
tutuka

Hát, sehol senki... Kép

Akkor jó éjszakát mindenkinek.

Judit
tutuka

Sziasztok

Gigi
elég rendesen tele lett pakolva a kocsi, apa csodákra képes, visszafelé volt gázosabb mert a bicaj ugye összeszerlve volt. Giginek nagyon tetszett a rengeteg csomag forgatta a szemeit rendesen, hogy hogyan tudna hozzá férnie.
Jó tanácsot szivesen adtam, cserébe a kókuszos Pingu-ért, jól rászoktattál te bestia.
Oli is kiment veletek? Ha igen hogy bírta az utat?

Judit
Fenistilt otthon rákened a lakásban ott azért nem éri a tűző nap, és amikor kiviszed lemosod róla.
Doki nénink szerint az a legjobb a csípésre.
Babapiskótás kép nagyon aranyos.

Gigi ma rendesen hozta a formáját, műsoron kívül kakilt egyett, amikor tisztába tettem amint meglazítottam a pelust valahogy sikerült megszöknie és gyorsan leült a pelenkázóra, ennek örömére még pisilt is egy nagyot. Szóval fürdés és takarítás lett belőle, ruhacserével fűszerezve. Délután lementünk sétizni és megismerkedtünk egy 14 hónapos kisfiúval, aki csodaszép volt, szőke göndör fürtök, hatalmas pörge szempillák. A két kicsi nem tudott elszakadni egymástól ( Norbika bocsi, legközelebb majd jobban figyelek) fogdosták egymás kezét és dumáltak szégyenlősen a maguk nyelvén, amikor a fiút elcibálta az anyukája mert mentek a mamihoz, nézték egymást és hangosan dumáltak. A kisfiú most kezdett csak el magától önállóan menni, pedig nem volt dundi, egyszerűen csak lusta volt, szóval nem minden baba indul el olyan korán mint például Norbika, és a kisfiú sem maradt le semmiről sem, mostmár szépen jár.

Sziasztok
Márti
márti05

Dia

Domi nagyon aranyos, tündériek a fogacskái.
Remélem a nap további része is szuperul alakult nálatok.
Tüzijátékra nem megyünk, egyrészt akkor van altatás, másrészt Gigivel nem mernék kimenni mert biztos félne tőle, ráadásul ha nem lesz szél akkor még büdös is lesz tőle.
Érdekes, hogy régen mindig kimentünk rá, olyan nagyon jó volt, utána nem voltunk párszor és amikor 2 éve kinn voltunk, minden olyan más volt mint régen, már nem volt olyan a hanglata. Pl régen mindig hatalmas tapsot kapott, most vége lett és kész,a tömeg elvonult olyan furcsa érzésem volt utána.

Puszi
Márti
márti05

Sziasztok!

Dia!
Örülök, hogy jó napotok volt és Domi ilyen jól viselkedett! Zabálnivaló a fogas képen, gyorsan meg is számoltam a fogacskákat!Kép

Dia, Melinda!
Igen, itt volt tegnap apa és ez jó!Kép Mi meg megyünk holnap hozzájuk, ez is jó!Kép Alakulgat az életünk, de még nem tart ott hogy fejest ugorjak bármibe is!

Gigi!
Hát ennek az Olinak nagyon jó dolga van! Már most háza van, két autója, hűűűűű de lennék a helyébe!Kép
Akkor Ti már nagyon készültök a szülinapra! Én fel sem tudom fogni, hogy már kevesebb mint másfél hónap és 1 éves lesz Norbi! Oli milyen tortát fog kapni? Én arra gondoltam, hogy túrótortát csinálok Norbinak, mert az biztos neki is izlene!

Judit!
Üdv újra itt! Nagyon édes a kisfiad! Biztos nagyon tündéri volt ahogy a léggyel kergetőzött!Kép

Sofka!
Norbi is az ízesebb dolgokat részesíti előnybe! A Kecskemétinek van a vadas marha rízzsel kajcsija, na azt imádja, mert az nagyon jó ízű, nem olyan mint a többi bébikaja! Na meg persze a mi kajánkat is imádja, ma is húslevest evett a miénkből jó sok répával meg krumplival!Kép
Nagyon édesek a fiúk a képen, de ha megkérhetlek legközelebb egy kicsit nagyobb képet tegyél fel, mert akkor jobban megcsodálnám Õket!Kép

Kata!
Remélem hamar vége ennek a nehéz időszaknak és minden könnyebb lesz! Talán ha Raul majd megy oviba akkor kicsit többet tudsz pihenni, ha épp Patrik alszik! Éjszakáitok még mindig olyan borzasztóak? Hányszor szopizik még Patrik?
Nagyon ügyes, hogy már egyedül feláll minden támasz nélkül! Úgy látom Patrik az egyik esélyes aki beelőzi Norbit a járásba!Kép

Márti!
Szóval a lányzó már nem éri be az Én fiacskámmal! Jobban bukik az idősebb pasikra!Kép Na majd beszélek Norbival, hogy kösse fel a gatyáját és bűvölje el Gigit legközelebb!Kép

Puszi mindenkinek
Györesz

Kép
Kép
györesz

SofkaKép
Köszi a képeket. Nagyon szép Tomi. Csatlakozom Györgyihez, nagyobb képet kérünk. Látod nem lehet nekem jót tenniKép

MártiKép
Hát igen a Kinder Pinqi.....Kép A tűzijátékkal én is így vagyok. Régen gyerekkorunkban mindig kimentünk az apuval a Duna partra, mert a Nyugatinál laktunk. Emlékszem, hogy délelött néztük a tv-ben a légi bemutató és már telejesen transzba esve vártuk az estét. És olyan jó volt a körúton sétálni. Sokszor elgondolkozom, hogy a mi gyerekeinknek mi fog ekkora örömöt okozni. Mert hát nekik természetes a számítógép, kocsi, mobil stb.....

JuditKép
Lacika aranyos lehetett legyezés közben.Kép Olivér a hangyákat szokta kergetni. Meg múltkor az apjával versenyt másztak négykézláb. Na abból is nagy röhögés lett. Hát a magányosságot ismerem. Bár mi elég sokat megyünk. Lerohanjuk a csajokat itt a babanetrőlKép

GyöreszKép
Nem is írtam, hogy elajándékoztunk a két kocsit. Úgyhogy kisfiam már nem olyan jó partiKép Itt volt a két unokatestvére és azok játszottak vele. Persze nem vigyáztak rá. Ütötték-verték. Így mondtam a Viktornak, hogy inkább adjuk oda nekik, Olivér még úgysem tudja használni. Majd hoz neki az apja, ha nagyobb lesz.

Képzeljétek Olivér már tudja, hogy mit mond a kutyus. Olyan édi. Kérdezem, hogy mit mond a kutyus és elkezdi mondani, hogy vau-vau. Ma reggel meg közölte, hogy pá-pá és elkezdett integetni. Na meg állandóan dobálja nekem a puszikat. Szerintem sokkal jobb már ez a kor, mint mikor megszülettek. Sokkal jobban kommunikál, már tényleg kis emberkeként viselkednek. Sokkal kiszámíthatobb. barátnőm is azt mondta, hogy egyre könnyebb lesz vele. Na persze aztán jön a dackorszakKépKép

Na megyek reggelizni. Aztán jön a Barátok közt!Kép Micsoda örömök vannak az életbenKép

Puszi

KépKép
gigi28

Jó reggelt Mindenkinek!Kép
Györesz!
Örülök,hogy minden ok!Kép
Domi is imádja azt a vadas marha kajcsit.KépAjálom még a Kecskemétiben a kelbimbót nem tom mi vel.Isteni!Kép
Én Dominak majd olyan tortát szeretnék ami figuraPl:Micimackó vagy hasonló.Már nézegetem a neten a cukrázdákat akik készítenek ilyesmit.Kép

Márti!
A nap további részében is jó fiú volt Domi.KépMi mégis kimegyünk sétálni egy kicsit a Dunapartra ebéd után,de a tüzijátékra nem maradunk.Kép
Hogy el szalad az idő?Gigi már hapsizik.Kép

Judit!
Hááát igen,tényleg nagy kópé Domi.KépA Te fiacskád is gyönyörű!KépDe látom össze van csipkedve.KépMa reggelre Domin is van 2 csípés.

Kata!
Sajnálom,hogy rossz a kedved remélem minél előbb jóra fordul minden!Küldök egy ölelést.Kép
Kép
Puszi Mindenkinek!Küldök egy kis tüzijátékot.KépDia
Kép

Kép
Kép
lldicsi

Sziasztok!

Dia!
Azt hiszem mi is itthonról élvezzük a tüzijátékot! Törpillával öngyilkosság lenne bemenni a tömegbe! Domi nagyon ügyesen mozog! Szonjus is kb. itt tart a mozgással!

Sofka!
Mi az Arany János utcában lakunk. Ez párhuzamos a főúttal. Gondolom a Pók utca vagy a savanyító fölötti dombon néztek telket. Most azokat frissen parcellázták. Fontos tudni, hogy a savanyító feletti telkek alá vannak bányászva. Ez nem tudom mit jelent, de állítólag nem jó. Lehet, hogy esetleg könyebben süllyednek meg a házak!

Gigi!
Egy olyan házikót mi is szeretnénk majd a Szonjának! Teszel majd fel képet róla?

Puszi
Barbara
babar

Ja, a képek. Hát örültem hogy elfogadta a dög. de majd nagyobbra kicsinyítek.

Barbi, a Zsíroshegyen néztünk, nem az új parcellázást, hanem ahol már vannak fák. Hátha.

Tegnap női vacsora volt nálunk. Nincs itthon a macsaka. De én ollllyan álmos vagyok. Pedig tegnap ollllyan éber voltam. Kép
sofka

Sziasztok!

Egész jó forgalom volt itt tegnap, tök jóóóóóóóó!!!!! Kép Kép Kép
Tegnap este elkezdtem nézni a Kék lagunát és nem tudtam róla leszakadni, jó volt egy békeidőbeli filmet újra megnézni. Olyan jót pityeregtem rajta Kép

Gigi!
Oli tényleg nagyon okos már! Én is ezeket váom, de még nem nagyon vevő a dolgokra Marci. Sőt még tanítani sem tudok Neki semmit, mert egyszerűen nem figyel rám, hanem megy, mint a lökös körbe a lakásban, egy percre nem ül le a kis seggére. Kép
Házikóról várjuk a képeket! Hú, Oli gépkocsiparkját elajándékoztátok? Akkor már nem is kell Neki egyenlőre garázs Kép A végén a vonatokkal tényleg vasutas lesz belőle Kép

Dia!
Ügyi volt Domi, hogy ilyen jól viselkedett! Nagyon édi a képeken. Mintha Marcit látnám, annyira édik így négykézláb Kép Az éppen ébredős is nagyon édi, ahogy be van gyógyulva a kis szeme. Kép
Mi sem megyünk a tűzijátékra, nem merném bevállalni. Én 2 éve láttam először élőben, persze jó volt, de a hazajutás az kész katasztrófa volt. Na meg folyamatosan a fejünkre hullott a pernye Kép

Márti!
Nem semmi a kiscsaj, hogy már így bepasizik. Lassan listát kell vezetni a háreméről Kép
Pisibaleset Kép

Györesz!
Norbika, legyél résen! Lecsapják a kezedről Gigit!
Apuci Kép

Sofka!
Én is jelentkezem a "nagyobb képet kérők" táborába. De azért így látható, hogy édik a fiúk! Kép

Judit!
Nagyon édes lehetett Lackód, ahogy a legyet kergette Kép A babapiskótás kép se semmi! Még az orrába is jutott belőle Kép
Sajna csípés ügyben én sem tudok segíteni, mert szerencsére Marci sem vakarássza. Ma reggelre is számoltam rajta vagy 3-4 új csípést, de szerencsére bajunk nincs vele.
A magány sajnos nekem is társam egy ideje. Pedig én már 3. éve lakok itt Érden, de sajnos a környékünk nagyon gáz, fiatalok nem nagyon vannak, akikkel ismerkedni lehetne. Gábor már régen itt lakik, de ugye Neki a régi fiatalkori barátai is vagy elköltöztek, vagy már nem tartja velük a kapcsolatot, így lényegében senkink sincs itt. A játszótér detto Kép
Gyálon egyébként lakik egy volt kolleganőm, aki szintén otthon van a pici lányával, aki május elején született. Õk 2003 karácsonyára költöztek Gyálra, a Fecske utcában laknak, ha jól emlékszem. Gondolom, Ti is azon az új környéken laktok.

Barbi!
Ti mikor utaztok? És hova is? Bocsi, ha írtad, de egy kicsit lukas a fejem.

Ma szintén házon kívül leszek, mert megyünk Vácra. Anyuékhoz beugrunk és ha minden összejön, akkor megkuksizzuk barátnőmék pici babáját (1 hónapos), aki egyben Marci másoduncsitesója is. Kép
Este jövök!

Puszi: Melinda

KépKép

KépKép
bujka

Sziasztok!
Ma voltunk csavarogni.KépSzerencsére sehol nem volt tömeg,igaz mi már fél 4-kor itthon voltunk.
Nagyon jó volt.Sétáltunk a Duna parton és a Váci utcában,fagyiztunk stb...Természetesen Domi a külföldiek között megint nagy sikert aratott.Dicsérték sokat és megálltak nézni amikor hisztizett a fagyiért és nevették amikor egy nyalás után vigyorgott mint a tejbetök.KépKépA Váci utcát végig kiabálta,hogy babababababa.OKép"Elég éles hangja volt."Egy csajnak pedig majdnem meglovasította a napszemüvegét.KépSzóval klassz volt a mai nap olyan jó volt kicsit kimozdulni.Jó éjt Mindenkinek!Puszi.Dia

Kép
Kép
lldicsi

DiaKép
Örülök, hogy jól éreztétek magatokat! Bizony jólesik kimozdúlni. Mi holnap szeretnénk felmenni a budai várba. Nem tudom, hogy tart e még a mesterségek ünnepe! Nem tudjátok?

Összeállítottuk a házikót! Olivér annyira élvezi. Ezért érdemes!Kép Imád csúzdázni. Csak az a baj, hogy nagyon vakmerő. A végén már fejjel lefelé akart volna csúszni. Ki-be csukogatja az ablakát és kukucskázik ezerrel. Íme néhány kép:
Kép
Kép
Kép
Kép

Jó éjszakát!

KépKép
gigi28

Gigi!
Ez nagyon vagi ez a házikó! A legjobb, hogy hinta is van hozzá. Ha nem vagyok indiszkrét, hogyé adták ezt a kis kuckót? Meg kéne fűznöm Apát is, hogy a lányának gondoskodjon jövőre nyári lakról!

Melinda!
Tunéziába megyünk, kedden. Szerencsére Malévval repülünk és nem TunisAir-el. Remélem minden rendben lesz és Szonjus is jól bírja majd az utat!

Kérek tanácsot!
Édes lányom mostanában 2 óránként kel éjszaka. Ilyenkor vagy cicizik, vagy elringatom, de sokszor mikor beteszem az ágyába elkezd üvölteni, pedig karban már aludt. Szerintetek hogyan tudom leszoktatni az éjszakai kelésekről? Kezdek felborulni! Persze ha közénk vesszük, akkor édesdeden alszik és van, hogy 8-ig 9-ig szunyál köztünk, csak nem szeretném ha rászokna. Van valami ötletetek, hogy mit csináljak, vagy egyszerűen majd kinövi?

Barbara
babar

BarbaraKép

300 euro volt a kéróKép Ami nagyon jó ár, mert én néztem itthon is a neten meg a babaáruházakban. És egy sima házikó ami nem tud semmit (se csúzda, se hinta) 100 ezer Ft. Az már egy kicsit brutális.
Nálunk is van, hogy felébred Olivér éjszaka. Vagyis nem is ébred föl, csukva van a szeme de úgy ordít mint akit nyúznak. Én ilyenkor nem adok neki inni, hanem csak elringatom. Magunk közé nem veszem mert akkor egy perc nyugalmam nem lenne. Leszoktatni nem tudom, hogy lehet erről. Valószínűleg rosszat álmodik vagy fájhat a foga. Ez ellen meg nem tudsz mit tenni. Kép
Biztos tudod, hogyha felszálltok a repülővel akkor mindenképp itasd Szonját (vagy szoptasd )A légnyomás külömbség miatt fontos, hogy nyeljen. Te mennyi kaját viszel neki? Most ő a szopin kívül miket hamikál?

Puszi

KépKép
gigi28

Sziasztok!
Gigi!
Klassz a házikó.Kép

Barbi!
Domi is szokott így lenni,hogy sír de nincs fel.Én ilyenkor kiveszem simizem egy kicsit/elég kb 5 perc/vagy kap pár korty teát és alszik is tovább.De pár éjszakát már olyan is volt,hogy közénk vettem de még ott is nehezen nyugodott meg.Akkor az volt jó neki,hogy szorosan hozzám bújt.Persze ilyenkor én nem aludtam mert féltem,hogy össze nyomom.KépKép
Szóval biztos,hogy rossz álom vagy fogacska a ludas.Kitartás,türelem!Egyszer ennek az időszaknak is vége lesz.KépKépJó nyaralást és képeket kérünk!KépPuszi.Dia

Kép
Kép
lldicsi

Gigi & Dia!

Végül is azóta csinálja ezt, mióta elindultak a fogai. Õ sincs fent, csak nyüszít és ilyenkor ringatni kell. Persze ha leteszem azonnal folytatja a nyüszit. Kb. fél óra kell neki, hogy kellően mély álomba tudjon zuhanni.
Szonjával az a baj, hogy nem iszik semmit csak cici. Szóval én ciciztetni fogom fel- és leszálláskor!
Mi 11 napra megyünk és úgy tervezem, hogy viszek 6 gyümis kaját, 5 ebédnek valót és 5 esti papit! Persze azt tudni kell, hogy a kisasszony jó ha egy fél kaját megeszik egyszerre! Ezen kívül marad a cici!

Barbara
babar

Barbi!
Akkor tuti,hogy fogacskák gyötrik Szonjust.KépNyáron se ivott más folyadékot?Ez igen,nem semmi nőszemély!KépSzerencséd van ha a kaja nagy része a cickóban van.Gigiék tripla összeget fognak fizetni a kaja súly miatt.KépMert ugye 21 ü bébiétel kell Olinak a 7 napra.KépKépPuszi

Kép
Kép
lldicsi

Sziasztok!!

Barbi
osztozom a nyűgödben, nálunk is ilyenek az esték, most például fél 2 ig félóránként sírt fel, nálunk általában cici a vége. Gigi szokott teázni, így kap cumit, majd teát, utána pedig cicit. Szerintem is főleg a fogacska ludas benne, amikor nekünk kibújt a kettő és még nem indult meg a következő hajnal 4-5 ig egyfolytában aludt. Bár valamelyik éjjel már szinte dobálta magát úgy hisztizett míg a szobájából átvittem a nappaliba és leültem vele szopizni.
Jó utat, kellemes pihenést nektek.

Gigi
nagyon szupi a házikó! Milyen jó a kertes ház ilyenkor irigykedem igazán.
Olit fogod még amikor csúszik le?

Gigi tegnap óta rájött milyen jó menni, egyre többször kell sétizni vele, és mint sejtettem nagyon szépen megy már alig kell tartani. Folyamatosan próbálja az önálló állást, már nem luhappan amikor le akar ülni hanem a egyre lejebb fogja meg amiben kapaszkodik és egyszer csak már ül is. Rájött ha fogja a járóka felsőperemét egy kézzel akkor le tud hajolni a játékokért, felvesz egyett, hátat fordít, a hátával neki támaszkodik a hálónak és két kézzel fogja a játékot, majd szépen lassan leül. Ezt 2 napja produkálja. Nem is csodálkozom az éjszakákon, ennyi esemény után nem csoda a nyugtalan alvás. Viszont már pár este nagyon jól ment az altatás, persze cicin.

További kellemes hétvégét
Márti
márti05

MártiKép

Én úgy csúzdásztatom Oilvért, hogy elé állok és fogom a két kis kezét és a végén még megreptetem. (na ez most jó hülyén hangzik, de szerintem tudod, hogy mire gondolok) Viktor meg úgy csinálja , hogy elé áll és ha kell elkapja a végén. Olivér most a lépcsőzésért van oda. Le-föl. Õt is állandóan sétáltatni kell. És most már a nagy kádban fürdik. Nagyon élvezi csak az a baj, hogy állandóan fel akar állni. Asszem holnap megyek és veszek a kádba csúszásgátlót.
Mi is elkezdtünk nyüglődni a kajálással. Már nem nagyon csúszik neki a bébikaja. Vacsorára benyom egy zsömlét egy-két szelet sonkával. Ma már az ebéd sem kellett neki, úgyhogy a mi husinkból kapott meg a fóliás krumpliból.

Puszi, írjatok lányok!!!

KépKép
gigi28

Sziasztok!

Gigi!
Godnolom hogy örülhettek az unokatesók, hogy csak úgy kaptak egy-egy járgányt!
Nagyon ügyes Oli, hogy mondja vau-vau, Norbi is nagyon gerjed a kutyákra, de Õ csak búg olyankor és majd kiesik a pelusából!
Norbinak az a legújabb, hogy állandóan menne sétálni, ilyenkor megkeresi a cipőjét, odahozza és mondja, hogy pápá, vagy odamegy a babakocsijához és kiabál, hogy pápá. Komolyan mondom sokszor több eszük van ezeknek a pöttömöknek mint Nekünk! Amúgy Én is imádom ezt a kórt, bár ez is elég fárasztó, főleg ez az örökös gyaloglás, de annyira jó, hogy mindent megértetnek velünk, sokkal könnyebb kitalálni, hogy mit akarnak, meg sokkal szórakoztatóbbak!
Nagyon szupi a házikó és nagyon édes Oli ahogy birtokbaveszi a kis kuckóját! Annyira aranyos pofija van a ficskádnak, és tényleg nő a haja!Kép

Dia!
Én azért gondoltam, hogy sütök tortát Norbinak, mert akkor olyat sütök amit Õ is ehet! Ezek a figurás torták általába nagyon édesek, krémesek és hát ki tudja mi van benne, persze lehet, hogy csak Én gondolom így, meg hát mint tudjuk Domi kis gyomra mindent befogad!Kép
Örülök, hogy jól telt a szombatotok!Kép

Barbi!
Sajna vannak ilyen időszakok, amikor nincs mit tenni, fel kell kelni és vissza kell altatni a gyerkőcöket ahányszor csak igénylik! Én már Norbi 7 hós kora óta nem adok Neki éjjel cicit, hanem cumit kap helyette, de ez nem jelenti azt hogy nincsenek rosszabb éjszakák, amikor többször felkel. Nálunk általába a fogak a ludasak ilyenkor! Én ilyenkor nem veszem ki az ágyból elég ha simizem egy darabig és visszaalszik, ha meg nincs hozzá energiám akkor magam mellé veszem. Amúgy meg megnyugtatlak régebben mindennapos volt, hogy Norbi olyan hajnal 4-től mellettem aludt, de mégsem szokott hozzá, mostanába mindig a helyén ébred! Úgyhogy kitartás, egyszer minden elmúlik!
Érezzétek nagyon jól magatokat Tunéziába! Mi két éve voltunk és nagyon nagyon jó volt!

Márti!
Na mégiscsak rákapott Gigi a gyaloglás ízére! Hát mostantól aztán istenhozottderékfájás!!!!!
Sajnálom, hogy ilyen rossz éjszakátok volt, biztos a fogak kínozzák Gigit!

Melinda!
HOgy evett a fiacskád a hétvégén? Meg lehet dicsérni, vagy inkább hagyjuk? Norbi nagyon változó, ha az egyik nap szépen eszik akkor tuti, hogy a másik nap nincs olyan étvágya, úgyhogy már teljesen beletörődtem és nem is idegesítem magamat!

Norbinak mostmár tényleg egy hajszálom múlik, hogy ne járjon önállóan, mert már állandóan egyedül közlekedik a bútorok között meg mi köztünk, csak annyira kell figyelni, mert gondol eggyet és elindul és ezen úgy fellelkesedik, hogy totál belendül és sokszor borulás a vége, ha szerencsénk van el tudjuk kapni, de volt már puffanás a vége. De van olyan is, hogy elindul és úgy megy mint aki már teljesen önállóan jár és teljesen nyugodtan átsétál a szobán, aztán vissza. Aztán meg az egyensúlya is nagyon fejlődik, több percig áll egyedül úgy hogy közben labdát dobál, aztán lehajul érte, feláll, nézegeti ami a kezében van, stb.
Tapasztalt anyukákat kérdezem, hogy amikor már tejesen önállóan jár a gyerkőc, akkor még sok idő mire úgy igazán biztosan megy és nincsenek ilyen belendülések és nagy esések? Attól félek, hogy amikor maj megy egyedül rendesen akkor is mindig a nyomába kell lenni, hogy nehogy elessen! vagy ez hogy működik?

Puszi mindenkinek
Györesz

Kép
Kép
györesz

Szia Györesz!Kép
Nem írtad,hogy nektek,hogy telt a 7 végétek?Tudod mire gondolok!Kép
Gratula Norbikának.Õ már tényleg egy nagyfiú.Kép
Na,megyek aludni mert ma egész nap fájt a fejem.KépMegmértem a vérnyomim 117/70 és 61 pulzus.Ki hinné,hogy novemberben még 24 órás kütyüvel szenvedtem mert 150-es vérnyomim volt.KépKépPuszi jó éjt!Dia

Kép
Kép
lldicsi

Na mivel úgy sem írt senki bemásolok ide valamit, Nekem nagyon tetszett és nagy benne az igazság és mégis jókat nevettem rajta:

Az első 3 hónap szülés után:
- az a hatalmas méretű fej, amit szülés után egyfolytában nézel, hát az tényleg átfért azon a kis lukon,amibe addig azt a pirinyó tampont dugdostad.
-van idegesítőbb hang, a táblán végighúzott körmöknél.
- a lefejt tej becsesebb, mint egy 200 éves bor.
- napi 4-5 óra alvással is lehet élni.
- ha választhatsz a szex és az alvás közt, az utóbbira fogsz szavazni.
- egy kisbabából valamelyik nyíláson mindig folyik valami.
- a séta csak neked séta, ő ebből semmit nem vesz észre.
- elindulni otthonról egy 2 órás procedúra.
- ha eddig nem kötötted be a biztonsági öved, ezentúl befogod.
- kurva nehéz a babahordozót cipelni, gyerekkel együtt.
- minden babazokninak szűk a szára és bevág.
- a legszebb ruha is csak 1x kerül sorra, azután kinövi.
- aki a fürdetőkrémet kitalálta, azt lapáttal vernéd agyon.
- az egész terhesség alatt azt várod, hogy végre megint hason alhass. Szülés után a 2 irgalmatlan méretű csöcsöd miatt továbbra is csak ábránd marad...
- szörnyű dagadtnak lenni.
- nézed a vékony, feszesbőrű nőket.
- már nem szereted a vendégeket.
- sírsz, ha a tv-ben popsikenőcs reklám megy.
- sírsz, ha az alvó gyereked nézed.
- sírsz, ha valaki hangosabban szól hozzád vagy ingerültebb veled.
- sárkány leszel, mindenért baszogatod a férjed.
- egész nap várod, hogy este legyen és a gyerek aludjon, reggel meg azt várod, hogy mikor kel fel végre.
- ha elszabadulsz otthonról pár órára, amit addig alig vártál, akkor egész távolléted alatt otthon jár az eszed.
- a férjed túl csinos, túl szexi és minden nő biztos őt akarja.
- akik eddig hívogattak a szülés előtt, hogy "egyben vagy még?", na azok mostantól nem fognak. A napok múlásával, már senki nem fog hívni, csak a család.
- a nagyszülők azt hiszik, nekik szülted a gyereket.
- kiderül, hogy mindenki tehéntejet ivott 2 hónaposan régebben.
- kiderül, hogy anyád nem tud semmit a babákról (már).
- anyósod még annyit sem.
- fél óra bohóckodás és cigánykerekezés után egy 2 mp-es mosoly teljesen reális egy babától.
- a digitális mérleg egy szar, csak arra találták ki, hogy idegesítsen.
- amelyik ruha lábközt nem patentos, az a gyerek emelésekor a nyakában gyűlik össze.
- a híg fos a legjobb pelenkában is utat vág a hátközépig.
- van 70 dekás teli pelenka!!
- a zenélő forgó a kiságy felett nagyon kevés ideig forog 1 felhúzással sajnos.
- a mélyhűtőben már csak a fagyasztott anyatejnek van hely, kajának nincs.
- egész nap otthon vagy, mégsincs este meleg vacsora és kupi is van pluszban. És még fáradt is vagy.

3-9 hónap
- úgy tűnik az egész nap egy végtelen szoptatás.
- bármit próbálsz hozzátáplálás címszóval, az öklendezve jön ki belőle.
- éhen fog veszni. . . nem eszik semmit ez a gyerek.
- a főzelék SEMMIVEL nem jön ki a ruhából és textilpelenkából.
- 3 kanál lenyelt kaja után képes fél üvegnyit visszahányni, és még 3x lebukni magát napközben.
- napi 4x átöltöztetni nem is sok.
- az egész szobát betakaró játszószőnyeg is kicsi.
- a hányás mindig a kimenőbe felöltöztetés és az autós hordozóba betevés UTÁN következik!
- 1 óra cipelés után egy 5 kilós baba is 20 kilósnak tűnik.
- zuhanyzáskor meg kell emelned a melleid, hogy alatta is megmosd.
- a legjobb játék az, ami földhöz csapkodva elég zajos.
- a legjobb játék a pillepalack, a kád dugó lánca és a távirányító. Minden más pénzkidobás.
- az is befér egy baba szájába, amiről azt hiszed egy reklámszatyorba sem férne be.
- a kutyát megtaníthatod, hogy ne nyúljon a gyerek játékaihoz, de a gyerek a kutya jutalomfalatját fogja a legjobb ízűen rágcsálni.
- mindenen bevarró címke a legérdekesebb.
- minden fájdalom és baj emelés hatására múlik.
- ha eddig nem volt kutyád, most van. 2 méternél nem távolodik el jobban és még a wc-re is követ négykézláb.
-eddig nem hitted volna, hogy egyszer valaki a szemedbe nézve fog, tág orrcimpákkal, nagyokat nyögve szarni, fátyolos tekintettel. Mindezt szégyenérzet nélkül!
- valakinek te vagy az ISTEN!
- az idő múlásával egyre nagyobbak a lakásban a káresemények.
- mindenhonnan csak le, és kipakolni izgalmas.
- térd magasságig minden kéznyomatos és nyálas a lakásban.
- 1 fog arra elég, hogy piercinget lukasszon a csöcsbimbódba, és átharapja a nyaki ütőered.
- ha valamit 1 órán át pepecselsz, főzöl, minden edény koszos, turmixgép úszik, na akkor nem fogja megenni.
- egy baba nem nyeli le a szájában lévő falatot,
mielőtt veled szemben ülve eltüsszenti magát!!!!!!!
- egy baba nem ismeri a türelem szót! (sem)
- egy baba leszarja, hogy hétvége van, akkor sem alszik tovább.
- amikor leülsz mellé a földre, ő ügyesen feláll beléd kapaszkodva, de tuti a mellbimbód a fogódzó.
- a körömvágást altatásban kéne végezni!! Olyan mint futóvadra lőni. . . .
- a tépőzáras cipő 3 mp-ig van a lábon
- a homokózólapáttal igenis ki lehet ütni egy ember szemét.
- a hullapelyhes szép dal, de 200-adik alkalommal már a mikulás k. . anyját. Még jó, hogy kivehető az elem a játékból. . .
- miközben eteted, mindenki rajtad röhög aki lát, mert te is nyitod és csukod a szádat, néha le is nyalod körbe a nemlétező maszatot.

Puszi
Györesz

Kép
Kép
györesz

Szia Dia!
Igazad van, pedig akartam írni!
Na szóval szombaton voltunk apáéknál! Nagyon jó volt, Norbi egész nap kint a kerte szambázott a nagyanyjával, elképzelni sem tudom hány kilómétert tettek meg, de hogy aznap a nagyit sem kellett altatni az tuti!Kép A nagyszülők már egy hónapja nem látták Norbi, úgyhogy nagyon odáig voltak érte és Norbi is nagyon élvezte a társaságukat na és persze a kutyával is jól eljátszott, még a seggébe is benyult!Kép
Gondolom az a rész is érdekel Titeket, hogy mi van apával!Kép Na erről csak annyit, hogy jól megvoltunk!KépKépKép

Puszi
Györesz

Kép
Kép
györesz

Sziasztok!!

Gigi
nagyon ügyin engeditek Olit csúszni én eddig még mindig fogtam miközben csúszott. Legközelebb kipróbálom hátha nem lesz semmi baj.
Akkor most már a te fejed is főhett mit egyetek amit Olika is megehet. Megnyugodtam, hogy nem csak Gigi szereti a zsemlét sonkával, igaz már a párizsi is nagyon megy sőt jobban szereti mint a sonkát, iletve a májkrém is nyerő nála. Főzeléket már nem is nagyon eröltetem mert pár kanál és nem kér többet, a borsót szereti abból félüveggel megeszik, jó nagy adag. A többi bébikajától rosszul van és nem eszi meg őket.
Husi+ valami mellé, krumpli vagy zsemle és kész az ebéd.

Györesz
nagyon ügyes Norbika, tényleg közel már az a nap amikor kéz a kézben sétizhetnek. Nagyon okos és ezt meg is mutatja nektek, Gigit nem érdeklik ezek a dolgok, hogy cipő és menjünk. Ma édi volt ugye napokig itt volt anyu, szopi után mindig gyorsan felült és integetett tapsikolt neki, reggel szopi után, Gigi pikk pakk felült és nyújtogatta a nyakát, helyezkedett előrébb, nyak nyújtás de semmi, anyut kereste, majd megzabáltam.

Gigi már szinte egész nap áll, megyünk, pakolunk, pakolunk, pakolunk. Reggel folyamatosan azzal szórakoztunk, hogy míg én intéztem a dologokat ő állandóan utánam mászott, megtalált akkor felállás és irány vissza a nappaliba, már majdnem előbb kiért az előszobába mint én. Egyre anyásabb, ha eltünök a szeme elől sír, szerencsére nagyon hamar megvígasztalódik, legalább valakinek hiányzom.

Puszi mindenkinek
Márti
márti05

Sziasztok!!

Györgyi
szétröhögtemazagyamat!!!
Légyszi küldd át mailben.

Puszi
márti05

Szia Márti!
Tudod multkor meséltem, hogy Norbi a sárgaborsó főzeléket rendes rántással, rendesen ízesítve, hagyma benne, egy kis foghagyma és úgy ette, hogy nagyon! Lehet, hogy így a Giginek is bejönnének a főzelékek, nem?
De édes lehetett, ahogy keresi a mamát, biztos nagyon szereti anyudat!
Remélem tudunk a héten talizni! Tornára jössz kedden?????

Puszi

Kép
Kép
györesz

Márti!
Átküldtem!

Kép
Kép
györesz

Györgyi

a héten csinált anyu neki így kelkáposzta főzeléket, evett belőle, de nem vitte túlzásba utána még lenyomatott egy tizedet a párizsis zsemléből.
Megkaptam köszi, terjeszteni fogom.

Puszi
márti05

Györesz!
Köszi nagyon nagyon tetszett!Mennyi igazság van benne!Nekem is elküldenéd email-ben?Légyszi!Kép
Nálatok sötét van?Itt olyan sötét van mintha este lenne és az eső is szakad.KépPuszi

Kép
Kép
lldicsi

Györesz!

Én is szétröhögtem magam rajta!
NAAAAAAAAAAGYON IGAZ!

Barbara
babar

Jó reggelt mindnekinek!!!

Barbi
akartam már a multkor neked írni valamit, de most, hogy egy picit bele olvastam az ősziekbe, nem halogatom a dolgot.
Amikor csomagolod a baba kajcsit akkor nem árt többet vinni magatokkal mert nem tudhatod, hétha kinn jön rá az evés ízére Szonja. Az őszieknél pont így járt valaki. S mint írtam görögbe sem volt túl nagy választék a bébikaja terén.

Dia
itt is nagyon sz@r az idő. Éjfél óta többször is leszakadt az ég. Azt hiszem ma be kell szerezni gumicsizmát és csónakot, mert nem ígérnek jobb időt a jósok.
1 évvel ezelőtt még jókat szunyáltunk volna ebbe az időbe, most meg utáljuk mert be vagyunk zárva az izgő mozgó törpünkkel.

Anikó
mi van veletek?

Andi
köszi a képeket nagyon aranyosak, Noncsi rengeteget nőtt. Bírod még az éjszakázást?

Évi
légyszi adj magadról életjelet!!!!

Kata
te is nagyon eltüntél, remélem csak a sok dolog miatt, mert ha gond van akko rtudod legalább írd ki magadból, mi meg elolvassuk és megpróbálunk jobb kedvre deríteni.

Mica
mi van veled? és a szövödményeiddel?
Zolika, hogy halad?

Napsütésben gazdag hetet kívánok mindenkinek
hátha esetleg mégiscsak talán
Márti
márti05

SziasztokKép

GyörgyiKép
Én is jókat röhögtem. Milyen igaz! Épp a Diával beszélgettük nemrég, hogy amig az embernek nincs gyereke addig valami rózsaszín ködben képzeli el az egészet. De ez nagyon betalált! Ha a kutyánknak prosztata problémája lesz akkor hívjuk Dr. Norbit egy kis popó turkálásra!Kép
Mindig elképedek, hogy Norbi milyen okos. Viszi a cipőt sétához!! Igazán büszke lehetsz rá! Múltkor kérdezted, hogy milyne tortája lesz törpének de nem tudom! Azok a figurásak tényleg azért nem jók mert nagyon folytósak és nehezek. Segítség!!

MártiKép
Egy évvel ezelőtt tényleg milyen békésen elvoltunk. És a törpék is!Kép Nem volt gond, hogy mit esznek, alszanak e! Borzasztó ez az idő! Szegény anyuék meg holnap mennek nyaralni.

DiaKép
Ludvig úr, hogy viselkedett tegnap?

Ezek a pasik!!!! Hétvégén megbeszéltük, hogy vasárnap Viktor kel fel Olivérhez hagy aludjak már egyszer egy jót! (mint ahogy Györgyi írta, a törpék szarnak rá, hogy hétvége van) Szombaton persze én keltem fél 7-kor. Le is vonúltunk a földszintre, hogy az apja hagy aludjon. Durmolt is 10-ig. Na jött a vasárnap. Fél 7-kor riadó. Megtaszigattam apjukot, hogy akkor indúljon. Olivér valamiért ordított mint a sakál, erra oda teszi mellém az ágyra, hogy ő megy pisilni. Na ezek után aludjak. Úgyhogy inkább felkeltem. Erre látom,hogy az okostojás a szennyesből öltöztette fel a gyereket! Kicsit volt csak kajás meg miegyébKép Ja és nem értette, hogy miért nem alszok. Na az meg rejtély volt neki, hogy én amikor kettesben vagyok Olivérrel, hogyan megyek el pisilni. A bekakilásról már ne is beszéljünk. Mindig hívott, hogy fogjam O. lábát. Mert ugye a gyerek mozogni mert!Kép Na kivagyok veles segítve!

Eltüntek jelentkezzetek!!!!!!!!!!!!!

Puszi

KépKép
gigi28

Jó reggelt!

Györesz!
Nagyokat vihogtam én is. Szinte minden szava igaz! KépKép)

Köszi mindenkinek a rovarcsípésre a tanácsokat.

Gigi!
Tüneményes Oli a képeken!

Hát, igazából nem tudok miről írni, nem történ velünk semmi. Lackót eléggé megviseli ez a trutyi idő, + még a foga is rendesen kínozza, úgyhogy most már második napja nyügősködik szegénykém.
Most végre elaludt, így anya is próbál egy kicsit húnyni. D.u. még visszanézek!

Judit
tutuka

Zsófi!
Tudom,hogy holnap lesz Bence névnap,de én ma köszöntöm fel addig amíg eszembe van.Kép
Szóval Isten éltesse Bencust a neve napján!KépPuszi
Kép

Kép
Kép
lldicsi

Gigi!

Ez az "aludj drágám egy kicsit, majd én lerendezem a lurkót" történet nagyon igaz. Drága párom is eddig ahányszor bevállalt egy korai kelést, mindig az a vége, hogy ANYA SEGÍTS!!!
Bezzeg ha rosszalkodni kell, rögtön megtalálják a közös nevezőt! Kép

Lányok!
Én tiszta zizi vagyok. Szentül meg voltam győződve, hogy ma KEDD van. Még reklamálni is akartam, hogy tegnap (mármint hétfőn) senki nem járt erre. Aztán gyanús lett, hogy szaporodnak a hétfői hozzászólások...Kép Aztán jött a kegyetlen felismerés, HOGY, MÉGISCSAK, VALÓBAN... hétfő van. Kép

Züm-züm Judit
tutuka

Hali!Kép
Gigi!
Ludvig úr tegnap nem volt nagyon jó fiú,de ez nem is csoda mert aludt 2x fél órát.Az éjszakát írtam emailben.Viktoron jót röhögtem.KépBocsi.Domi tegnap fél 7-kor kelt/őt se érdekelte a 7végeKép/de Tamás 8-ig átvonult vele a nappaliba így én még szundiztam egy kicsit.KépAztán költöttek,hogy éhesek.....Kép
Viki hívott e már?Engem nem.Kép
Puszpusz!Dia

Kép
Kép
lldicsi

Judit!Kép
Hát nem látod,hogy esik,sötét van,a fű se nől?KépEz csak a hétfő lehet!KépUtállom a hétfőt!Még sulis koromban is utáltam.....KépA férjed próbálta már a badyt nyakrésznél alulról ráadni a törpére?KépKépaz enyém igen.....KépPuszi

Kép
Kép
lldicsi

Sziasztok!

Dia!
Mindjárt átküldöm Neked is!
Itt is iszonyatos idő van! Általába ha esik akkor Norbinak nappal nagyon jó az alvókája, remélem ma is így lesz, ha már ki nem tudunk menni!

Gigi!
Én túrótortára gondoltam, mert azt Norbi is ehetne, meg az fincsi is, csak kéne egy jó kis recept! Szoktam olvasgatni a nyáriakat ha van időm, és ott voltak jó kis torta receptek, majd megpróbálom visszakeresni és közzétenni!
Naná, hogy büszke vagyok Norbira, de szerintem rengeteget számít, hogy itt vannak anyuék és folyamatosan foglalkozva van Norbival, szinte sosincs egyedül és valaki folyton tanítgatja valamire és Norbi meg nagyon vevő mindenre és nagyon hamar tanul! Nem hiába az anyja eszét örökölte!Kép

Anikó, Szilvi, Évi nagyon eltüntetek! Írjatok pár sort magatokról, hogy megnyugodjunk minden rendben Veletek!!!!!!!!

Puszi mindenkinek
Györesz

Kép
Kép
györesz

Ma ilyen szaggatott vagyok!

Lányok segítsetek. Lackó most 7,5 hónapos. Lehet ilyenkor neki már tejtermékeket adni? Túró Rudira, joghurtokra, pudingra gondolok. A doki nénink azt mondta, hogy eszembe ne jusson sajton kívül mást is adni 1 éves kora előtt.
Vagy ti mit szoktatok adni a porontyoknak tízóraira, uzsira?

Ju
tutuka

Na, az úrfi felébredt. Majd még jövök!

Pusz!
tutuka

JuditKép

Most Dia nevében is írok mert Domi is azt eszi mint Olivér! ( a két vasgyomrú gyerek Kép ) Reggel amikor kel Olivér tápszert kap.(már egy nap csak egyszer fogadja el) Aztán mikor én reggelizem akkor benyom egy Milli krémtúrót. Imádja még a túrórudit csoki nélkül (biztos a csokit is imádná) Sőt már kapott olyan főzeléket is amiben tej volt. Nem lett semmi baja. Ha kap valami újdonságot akkor figyelem, hogy nem lesz e kiütéses. Egyik nap kapott monte-t (Domi szokta enni) de Olivér pöttyös lett utána úgyhogy ezt hagyjuk. Dia múltkor említette a dokijának, hogy miket eszik a törpe, de az csak nevetett. Szóval nálunk ez van!

GyörgyiKép
Szerénységed határtalan!Kép Várom a tortarecepteket!

Rinyapajti merre vagy??????????

Puszi

KépKép
gigi28

Szia Judit!
Norbi tejérzékeny volt, úgyhogy csak mostanába kezdtem adni Neki savanyított tejtermékeket: túrót, joghurtot, sajtot és nagy szerencsémre úgy tűnik kinőtte a tejallergiát!
Soha nem tapasztaltál Nála valamilyen allergiát, nem volt pöttyös, ekcémás? Mert ha nem, akkor szerintem megpróbálhatod esetleg a joghurtot és figyeld hogy lesz-e valami tünete, általába másnapra jön ki, nekem a dokinéni ezt mondta és nem csak kiütéses tünet lehet, hanem pl. hurutos is lehet ha tejérzékeny!
Remlem tudtam segíteni! Amúgy itt többen is vannak, akik elég hamar mertek tejtermékeket adni a babájuknak és semmi bajuk nem lett Tőle!

Nálunk a tízórai mindig kimarad, mert Norbi olyankor alszik! Uzsira vagy gyümit, vagy joghurtot, danoninót kap Norbi, amíg nem tudtam adni Neki ilyesmit addig mindig gyümit kapott, a banánt imádja!

Puszi
Györesz

Kép
Kép
györesz

Sziasztok!

Kicsit nézelődtem a neten és ezeket a tortarecepteket találtam amik teljesen megfelelnek 1 éves szülinapra!

<!--attachment: tort_k-254913.doc*mime_msword.gif*application/msword*135.7**tort%e1k%2edoc --><center><pre>
Kép
torták.doc (135.7 k)</pre></center><!--/attachment-->

remélem meg lehet nyitni

Puszi
Györesz

Kép
Kép
györesz

Sziasztok,

Jelentem megvagyok, csak a hetvegen ismet bekoltoztem az autoba, lassan ott toltom a fel eletemKép Szoval a nagyfiamat utaztattam ismet egyik nagyitol a masikigKép Zolcsi imadja ezeket a turakatKép

Gyoresz,
Ez nagyon jo voltKép Halali es telitalalat!Kép
Norbi miatt ne aggodj, megnyugtatlak, hogy fog meg esni, csak az lesz a kulonbseg, hogy "megtanul" esni, nem pedig csak elvagodik! Legalabbis Gyuszkonal ez volt. Most meg ha fog valamit a kezebe, akkor inkabb az orrat veri be, mert el nem engedne, hogy letamaszkodjon, de lassan megtanulja, hogy el kell engedni a jatekot eseskor.
Apahoz hajraKépKép

Judit,
Nalunk az a kajamenetrend, hogy 6kor szopi, 10kor gyumolcs, 15 ora korul fozelek es tejpep, es este 8korul szopi. Tejes dolgot a tejpepen kivul meg nem adtam neki, a sajtot is 1x csak megnyalta eddigKép Pedig nem aggodom, mert ugy latom, hogy nem allergias semmire.

Gigi,
Nagyon tetszik a haziko! A kepeken latszik, hogy Olinak isKép
Apak!Kép Hat reggelente nekem sincs alvasidom, de napkozben tobbszor lekoti, hogy haladjak a dolgommal. Legalabbis hetvegen, de estenkent is probalkozik. Csak annyi a gond, hogy Zolika nagyon anyasKép

Rolam annyit, hogy voltam kontrollon, megusztam az ujabb atmosast, mert szepen javulok, de ha barmi gond van, vagy faj, azonnal mehetek vissza.

Nah, megyek, mert melo is van, nameg pakolnom is kell, mert Anyukamek es Batyamek nevnapi ajandekanak helyet kell csinalnom, uj szekeket kaptam tolukKép Az ido mulasat pedig Anyosomek ajandekan nezhetem, karorat kaptam toluk, specialisat, az en femerzekeny boromreKép

Puszi mindenkinek,
Mica
mica

Motorozni tanulunk:
Kép

Puszi

KépKép
gigi28

Sziasztok

Mica
végre valami pozitív dolog is történt, nem kellett átmosni az arcüregedet.

Judit
Gigi már kb ebben az időben megismerkedett a sajttal. Persze már sok féle tejes dologot eszik, ő már lassan 10 hónapos.
Gyümölcsjoghurtot én szoktam neki csinálni, natúr joghurt banán, persze akármilyen gyümi lehet, 7 gabonás pehely, kis cukor.
Túrókrémet az én csemetém is imádja, én viszont csak ritkán adok neki.

Csajok valaki fújja el ezt a fránya esőfelhőt!
Napsütést akarok. Az előbb pár percig sütött most ismét esik! Iszonyat ez az idő.
Nyár van még egyáltalán?
A ti gyermekeitek is hisztiznek pelus cserénél és öltöztetésnél? Gigi pár napja kezdte el csinálni és nagyon durván adja elő magát.

Melinda
azért pár sort írhatnál nekünk.

Zsófi
tényleg te is jól eltüntél.

Márti
márti05

Gigi ez nagyonszupi, oldalról is bemutatnád.

Márti
márti05

Gigi!
Hogy miket nem veszel te ennek a gyerkőcnek?!Kép
Márti!
Küldöm a szelet.KépSajna csak ilyet találtam.
Györesz!
Köszi a recepteket.Kép
PuszPusz.Dia
Ja!Most megy a második alvási szakasz nálunk.Az első 1 óra volt.Kép
Kép

Kép
Kép
lldicsi

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?