Új privát üzeneted érkezett!

Monazsu
Küldj lécci egy kevés kókuszgolyót nekünk is, ha elkészült, imádjuk Kép, bár a Norbi Update szerint az biztos csak de fogyasztható. Nem baj, kibírom holnap reggelig! Kép Kép
Vezso
vezso

Akiren
Akkor oké,ne is gondolj ilyen vérlázító dolgokraKép,csak etesd GrétitKép,meg magadat is.KépAzt azért meghallgatnám a nyúlást,hogy akadályozná meg valakiKép

Vezso
Te legalább nem voltál ma egyedül,én ma is itthon ..... a rezet,családom kapálni van a szőlőben,mi meg őrizzük a házat,már nagyon unom.Főleg,hogy amikor rossz napja van majának egész nap az enyém,fárasztóKép

Nálunk jó,ha két napot kibírnak a rugik,pizsi félék.Ha nem lesz kakis akkor tiszta tej,Maja úgy eszik,mint egy malac.A bimbóvédő miatt van végül is,hogy az elején nem győzi nyelni és van hogy elfordítja a fejét és kiköpi a tejet mert nem bír vele és kiveri állandóan a teleszívott bimbóvédőt is..Van,hogy át kell öltöztetnem hajnalba is,mert teljesen eláztatunk mindent.

Nem volt időm írni,hogy nálunk is beütött a tejhiány,két napig este kellett kis póttejcit adni Majának,mert ordított szopi után,olyan éhes volt.Aztán két nap után rájöttem,hogy ez nem hiszti,és elkönyveltem,hogy elfog apadni.De azért bevetettem a sör és laktoherb keverékét és most több van ,mint volt.Tehát akinél m üt,ne adja felKépKépKép
Má meg nyüsszög ez a csajKép

Timurr
Vendég

Sziasztok!

Én nem vesztem el ám, csak voltunk a Balcsin, meg mire végigolvasom én is a termést, sokszor már nincs erőm írni is. Kép De azért ne feledkezzetek el rólam! Kép

Zsana

Veled meg mi van? Hogyhogy nem írogatsz? Láttam a találkozón azért voltál. Kép

Babus

Te is írjál ám, tudom, hogy Kristóf lefoglal, de Bendi is ilyen, ő sem alszik, csak 20 perceket napközben és ő még éjjel is többször felébred.

Többiek

Recepteket írhattok még, mindig elmentem amiket írtok, nagyon jónak hangzanak, majd beszámolok, ha valamelyiket ki is próbáltam. Kép

Írigykedek is, hogy úgy látom itt mindenki jobb háziasszony, mint én.

Meg azért is írigykedek, hogy nem tudtam menni a talira, nagyon jók lettek a képek, biztos nagyon jól éreztétek magatokat.

Na most megyek, mert kéne még ennem a tüzijáték előtt, amiből talán valamit lehet majd látni a teraszunkról, azt mondják, most magasabbra lövik majd. Kép

ruz
ruzicsky

Látom mindenkinek betett a tüzijáték.Kép

Timurr,
Én is totál ki tudok készülni estére, ha Ákos nyügi.Kép
Nálunk is ritkán húzza 2 napig egy ruhadarab, valahol valami mindig kifolyik.Kép

Ruz,
Már épp akartam kérdezni, hová lettél.

Előrébb kell hoznunk a fürdetést 8-ra, szegény manó már nagyon szenved egy pár napja, hogy kivárja a fél 9-et. Csak ettől a reggeli kelés is egyre korábban lesz.Kép Bár ha 6 előtt kelt, eddig általában bele is aludt a szopiba. Ahhozképest, hogy fél 10-es fürcsivel kezdtünk, egyre korábban fekszik.

Vezso,
Képzeld, az update nekem nagyon bejön, mióta husikat eszek este, reggel nem szoktam úgy ébredni, hogy mindjárt kilyukad a gyomrom a savtól.Kép Párom meg minden este 10-kor kétségbeesik, hogy ő éhes.Kép Nincs valami update 1-es nasi ötleted?Kép

Én két napja rémeket álmodok, ma a hajnalban egy hegyi menedékházban voltam, amit vérmacskák támadtak meg, kész horrorfilm volt, még jó, hogy manó felébresztett. Olyan nyomi voltam így én is egész nap.

KépKép
connie

Tényleg, Vizimanó hová tűnt el?

KépKép
connie

Sziasztok!
Ádám alszik.Mi ma nem mentünk el megnézni élőben a tüzijátékot. Ahogy a jó kisfiúk szokták csinálni,Kép Ádi 8 órakor bevágta a szunyit. Én a tv-ből néztem az eseményeket. Nem tudom ti,hogy vagytok vele, de nekem baromira tetszett ez az Oláh Ibolya szám.Kép Csak az a baj, hogy nem élőben énekelte el, hanem felvételről.Kép
hüpi

Én is rosszat álmodtam az éjjel!
Ez biztosan a telihold hatásaKép
hüpi

Melyik Oláh Ibolya szám? Bár nekünk majd'mindegyik tetszik, megvan a cd-je.

Elkészült a pulcsija Ákosnak tegnap, de akkora lett, hogy majd csak télire lesz jó. Most kell venni neki másik kocsikabátot. Pedig 68-as méret volt állítólag a leírás, és mi most a 74-eset kezdtük, de a térdéig ér, az ujjából meg jó öt centit kellene visszahajtani, és ettől úgy néz ki benne, mint egy hajléktalan.Kép
Kép

KépKép
connie

Ruzicsky
Aranyos vagy, hogy hiányolszKép

Írok, bár lassan én is úgy vagyok vele, hogy senkit se érdekel, na mindegyKép

Szóval most épp nagy készülődésben vagyunk, mert holnap lesz Kristófka keresztelője, remélem jól sikerül majdKép
Hétvégén a Tiszánál voltunk anyósomék nyaralójában, szegény Törpikém nagyon rosszul viselte, hogy nem a saját ágyikójában alszik, volt is belőle balhé, de ettől függetlenül jól viselte a srácKép

Teszek fel képeket a kissrácról:

KépKép

Kép

Babus

Kép
babus2005

Babus
Nagyon édi pofa Kristofka! Látom már komponálKép
Connie
Te láttad a tüzijátékot?
Az elsö dörrenés után énekelt egy számot az Ibolya, aminek az volt a címe, hogy Magyarország. A Geszti Peti Írta neki erre az alkalomra. Nekem is megvan a cd-je, de a Novák zenei stílusa nekem nem jön be. Viszont az Ibolya rekettes hangját nagyon szeretem!
hüpi

Hüpi,
Ja értem. Nem láttam, épp szoptattam, csak a durrogást hallottam.Kép

KépKép
connie

Sziasztok!

Mi is a tv-ben néztük a tüzijátékot, eddig minden évben élőben, mert ált-ban épp hajókázott aznap a csoportom és el tudtam vinni családomat is. Tavaly is így volt, és emlékszem a Rozi érkezését előtte tudták meg a gyerekek, úgyhogy iszonyú boldogok voltak a tüzijáték alatt. Most is könnybe lábad a szemem, amikor eszembe jut, mennyire sírtak az örömtől...KépKép
De a pici meg is ijedt volna sztem a durrogástól.
És így hallhattuk ezt az Oláh Ibolya számot, ami az "arc"-reklámban is volt már és akkor is nagyon tetszett. Ez nagy sláger lesz most, szeretem én is az Oláh Ibolyát, bár nem ő a top kedvencem a Megasztárok közül. Abszolút tehetség, az biztos. Találkoztam vele élőben is,és beszélgettem vele, amikor a cd-jét vették fel. A Gesztit is ismerem...Õ életben is tudja ontani a rímeket, csak úgy, ő az új Romhányi, nem?
Ez a szám azért is tetszett, mert rólunk szól, az országunkról és nem szeretnék pátoszos lenni, de én szeretek magyar lenni! És büszke is vagyok rá, és ilyen dalokat hallgatva még sírni is tudok. Ilyen vagyok én Kép
Rozi is nézte a tüzijátékot, pont előtte felébredt, megpróbálok erről feltenni képeket. Nagyon lenyűgözte, minket meg az, ahogy ő nézte. KépKép
Vezso
vezso

Babus!
Kristóf továbbra is jajj, de szép baba!

Vezso!
Hát, hogy Te mindenkit ismerszKép Tök jó!

Muki

Muki
KépKép
KépKép
mukika

Visszajöttem, válaszolni, csak beraktam a szilvás muffint sülni, a lányok megeszik egy jó bögre tejjel, 9-re meg is lesz. A képeket meg feltesszük később, mert a férjem már elment dolgozni, és nekem egyedül nem megy.

Babus Kép
Tényleg gyönyörű a fiad, és várjuk a keresztelős beszámolót!

Ruz Kép
Nekem is eszembe jutottál, azért is, mert emlékszem az első talira el szerettél volna jönni. Zsana azért nem ír, mert net-elvonón van, reméljük, nem sokáig Kép

Connie
Milyen pofás lett a kötött kis felső! Ügyes vagy!! Kép Mire igazából kell neki, lehet, hogy belenő a fiad. Remélhetőleg szép, meleg ősz lesz!
Ha mi este megéhezünk vmi 1-es kódú nasira, akkor ált vagy gyümölcsöt eszünk, vagy, sovány túró édesítővel gyümölccsel (mikor volt málna, avval lett a legfinibb), miniturmix, illetve van egy schlimbach müzliszelet, amit végszükség esetén be lehet vetni. Ebben van malátacukor, de inkább méz. A norbi.hu-n van fórum és sok olyan topik van, amiben receptet is találsz, meg vannak hasonló kérdések is feltéve, és a norbihivők válaszolnak. Van vmi mizo puding, ami állítólag ehető este is, de mi nem vettünk. Nem vettünk semmilyen norbi terméket sem, hanem saját alapanyagból oldjuk meg a dolgokat. Kép
Vizimanó jól eltűnt...Kép Nem tudom miért?

Mukika
Dehogy ismerek mindenkit! Kép Az énekesnővel is csak egyszer találkoztam, végül is sokszor össze lehet futni hírességekkel itt-ott. Még a dalról annyit, hogy azt sajnáltam, nem vmi más ruhában volt az Ibolya, mert olyan torreádornak nézett ki, sztem. Érdekes ruha volt, az biztos.

Timurr
Jaj, de sajnálom ezt a tej-dolgot. Kép Viszont, szuper, hogy visszajött!!Kép Nekem is helyreállt, de mindig tapizom magam, van-e elég utánpótlás.
Nagyon lefárasztja az embert egy nyügis nap, tudom. De szegények még nem tudják elmondani mit szeretnének, és nem tudja az ember mindig kitalálni. Nem tudja mondani, pl "Anya, igazítsd már meg a rugimat, mert olyan kényelmetlen így!". Egy ilyen nap is elmúlik Kép és jön egy sokkal jobb ! Kép Karácsonyra már mondhatnak szótagokat!
Vezso
vezso

Sziasztok!
Tegnap írtam, aztán elszállt Kép Szívesen hozzászólnék a tanítói témához, de most nincs türelmem hosszan írni.
Viszont írtam, hogy próbálok fotózni. Most végre sikerült tegnap, így teszek fel képet a fiúkról. Bocs, ha sok, de nem tudok választani Kép
Dorka

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
dorka

Dorka Kép
Gyönyörűek, mind!!!KépKépKép
Hogy vagytok?! Írjál, sokszor eszembe jutsz!
Vezso
vezso

Jó reggelt!

Ákosnak fáj a pocakja napok óta, tegnap se aludt rendesen, ma se tudtam visszafektetni, pedig máskor már túl is van a reggeli alváson 9-re. Lehet, hogy neki nem jött be a sok zöldség miatt az update.KépTejterméket sem ehetek, úgyhogy nagyon szigorúan nem fogom tudni betartani.Kép

És megint kell neki ruhákat venni, ebben a hónapban úgy látom hosszra gyúrt. Én egyelőre nem akarok variálni a ruhatárán, maradunk a pamut rugiknál és bodyknál, sztem az a legkényelmesebb fekvéshez, forgáshoz, meg felülésekhez is.

Na, közben hívott anyukám, majdnem vett Ákosnak egy keresztelős ruhát, miközben tudja, hogy én varrok neki.Kép Persze olyat, amit még véletlenül se lehet majd máshova is használni. Még jó, hogy 68-as volt a legnagyobb méret.Kép

KépKép
connie

Dorka,
Annyira helyesek!Kép

KépKép
connie

Sziasztok
Vezso
Szoptatást nem befolyásolja a Norbi diéta? Mert sajna rajtam maradt jó pár kiló, de én a fogyókúrát kb. február-márciustól terveztem. S a kisfiamnál is nagyon szépen lefogytam. De én akkor édesítőt használtam. De azt hallottam, hogy terhesség alatt és szoptatáskor az nem ajánlott.
Megy a kgolyó. A kisfiam, akinek amúgy mióta a húga megszületett "el van törve" a keze, ha valamit önállóan csinálni kell (evés, elpakolás, WC .. stb) most fogta a kanalat és már a masszából kontárkodni akart.

Patri
sulihoz visszatérve: a vizsgaidőszakban nekem az volt a nehéz, hogy ilyenkor minden szaladt. És ráadásul a pici fiam mikor megpróbáltam leülni tanulni ott fogta a lábamat és sírt. De olyan is volt, hogy fogta a könyvem és fogkrémmel bekente, hogy ne tudjak tanulni. Szóval nekem meg kellett várnom, míg elalszik és ilyenkor miért is ne este 10-11 előtt soha nem aludt el és csak utána tudtam tanulni.

Szoptatás: én már két - három hete szenvedtem attól, hogy a pici lányom éjjel másfél-két óránként kelt. Most este adok neki egy kis gyümölcsöt (banánt almával, vagy sütőtököt almával) fürdetés előtt és fürdetés után újra szopi és lekopogom de most megint csak 1x ébreszt.
Recepteket én is várok.
Monika
monazsu

Connie
A corában átlag kilencszáz ft-rt vettük a rugikat Rozinak minap, és 5-ös kiszerelésű bodykat 2300-ért. Nagyon hosszú baba és a 9, ill 12 hós méret jó rá!!! A 12 még laza, de a 9 hós egy mosás után már pont jó, sőt.
És ezeket fiúban is láttam!!
Én nem eszem olyan sok zöldséget,inkább halat és tejterméket,meg gyümit, de Neked biztos nehéz, hogy tejterméket sem ehetsz. És én sem tartom be annyira szigorúan, és mégis fogytam. Mostanában stagnál, de a nyaralás alatt ettem is jégkrémet. Nem baj, majd ha nem szoptatok, akkor szigorúbb leszek, meg tornázni is fogok Kép Akkor Neked is könnyebb lesz Kép
Anyu nekünk is vesz rucikat, sokszor túl kicsiket, sajnos, de én nem merem megmondani utólag. És annyira örülök, hogy vesz! Mert minden gondolata a gyerekek körül van, 4 unokája van! Izgi ez a keresztelő Kép Rozi viszont álomkóros, megint visszaaludt...
Vezso
vezso

Dorka
Nagyon helyes fiúk. Remélem már minden OK.

Babus
hogy elszállt az idő, most már 7 hónapos és nagyon aranyos.

Timurr
Maja igazi kis hölgy

Ne haragudjatok, hogy név szerint nem mindig reagálok a babákra, de olyan sokat írtok, hogy ami ez előző oldalra kerül visszaolvasáskor az sajnos elfelejtem mire a végéhez érek. És amúgy is minden baba gyönyörű.
Monika
monazsu

Monazsu
Köszi a kókuszgolyót!! Nagyon fincsi!
Jó ez a fogkrémes történet, milyen okos, nem Rád, hanem a könyvre haragudott! Kép
A szoptatást nem befolyásolta ez az életmód, sőt, több tejem lett, ahogy elkezdtem. Nem tudom miért, és a norbi honlapján rengeteg hasonló szoptatós kismama írja ugyanezt a tapasztalatot. Sztem talán attól lehet, hogy rá vagy szorítva a rendszeres étkezésre, mert 5x kell enni egy nap. És egészséges kajákat, meg nem kell éhezned sem. De, ahogy írtam, nem merem teljes gőzzel csinálni, mert még 1 hónap csak anyatej lesz, és féltem a tejcsit. Azért én és próbálgatom apránként a gyümit adni, őszibarackkal kezdtük, egy-egy leheletnyi kanálkával elfogadja. Meg nekünk ez terem a kertben és nincs permetezve.
Szóval nekem bevált ez az életmód (direkt nem írom, hogy kúra, mert abban benne van, hogy vége lesz, és az életmódot meg lehet folytatni egy életen át is).
Vezso
vezso

Köszönöm Kép Szerintem is nagyon helyesek. Csak néha érzem úgy, hogy mindjárt felrobbanok Kép Nem tudom, mikor hallottam napközben csendet. Nálunk állandó a csacsogás, kiabálás, nevetgélés, hajtépés, veszekedés és néha verekedés is akad. Ha a gyerekek csöndben vannak, akkor az azért van, mert én mesélek vagy a tévé mesél. Szeptembertől én is tervezem a tévézést a nullához közelíteni. Sajnos, ha valami nagyon fontosat kell csinálnom és éppen nincs itt senki segítség, akkor beteszek egy mesét, de a meséket viszont megszűröm rendesen. Most jelet meg a Lúdas Matyi 999.- forintért. Vettem Vukot is nemrég. Szóval igyekszem legalább az értékeseket vetíteni nekik, de még így is sokszor szégyellem magam.

Sajnos a helyzet nálunk változatlan. De ilyenkor tudja meg az ember, hogy mennyi barátja van! Olyan régi barátnőm is szívhezszóló levelet írt, akivel egy-két évente tudok csak találkozni, mert Olaszországban él. Nem is beszélve a családomról és a (volt?) férjem családjáról.

Kezdek izgulni az ovi miatt. Igyekszem, hogy Bálint ne érezze rajtam. Másfél hét és kezdődik számára az óvoda. Kíváncsi vagyok, mennyi idő alatt fog beszokni. Nagyon csalóka a dolog, mert könnyen lehet, hogy az első pár nap könnyű, de néhány nap után jönnek rá a gyerekek, hogy ez ezután minden hétköznap így is lesz Kép

És igazán várom, hogy hozzám is eljöjjetek egy találkozóra. Meg olyanon is járatom az agyamat, hogy vizsgaidőszakra megbeszélhetnénk olyanokkal, akik nem vizsgáznak, hogy mondjuk nálunk megőrizzük napi néhány órára a vizsgázók babáit, hogy tudjanak tanulni. Élénken él bennem a legutóbbi és az azt megelőző vizsgaidőszak. Na, van valaki aki támogatná? Vizsgázók, lenne rá igény?

Puszi, Dorka
dorka

Sziasztok!

Csak bekukkantottam, szerdán jövök legközelebb, Apukámhoz megyünk.
Szép vasárnapot és hetet kívánok Nektek!

Gyönyörűek ezek a babák!

Vaktyuk,
most jutott eszembe, h. mi is kaptunk olyan dm-es játékot. Elő is veszem!Kép

Connie,
nagyon szép lett a pulcsi!

Babus,
keresztelő biztos jól sikerül.

Ruz,
én meg a tüzijáték miatt irigykedek!Kép

Sulisok,
biztos nem lehet könnyű, de szupi, h. csináljátok!

Dorka,
gondolok Rátok, írj, ha lesz időd!

Vezso,
velem egész életemben nem fog annyi minden történni, mint veled eddig! És nagyon sokoldalú vagy!

Na, már most kezdek gyúrni a szerdai visszaolvasásra!Kép

vAdri
Ui.: Marci az előbb bejött a konyhából:
"Szia Anyaaa, megjöttem dolgozásból. Aszitted, hol voltam."Kép
Vendég

Na végre sikerült elaltatni picurkát.Kép

Vezso,
Én most jöttem rá, hgy napok óta a keresztelő miatt van rosszkedvem, ill. azért, mert nincs kedvem menni anyuékhoz. Néha annyira belefáradok a kapcsolatunkba velük.KépÉs most az unoka miatt túl sokszor találkoztunk. Anyukámék nagyon figyelmetlenek és tapintatlanok tudnak lenni, de ha szóváteszek valamit, hogy rosszul esett, akkor mindig én vagyok a hülye túlérzékeny. Most se értem, hogy gondolta, hogy miután megvarrtam a nacit Ákosnak, majd mást adok rá? (Remélem tényleg kész lesz addigra.Kép)

Dorka,
Megpróbálhatjuk ezt a babamegőrzést.Kép

KépKép
connie

Vezso,
Hosszúujjú rugikat vettetek a Corában?

KépKép
connie

Sziasztok.
Nemrég kezdtem el a babanet-et nézegetni, még nem volt időm végigolvasni az összes hozzászólást ezen az oldalon.
Van egy kisfiam: Roland, május 27-én született.
Aranyos kisfiú, de az "És jó baba?" kérdésre sosem tudok normálisan válaszolni. Inkább visszakérdezek: "Az milyen?"
Egy hete 6700 g volt és 63/64 cm. Éjszaka (csak) egyszer ébred szopizni, viszont napközben szinte semmit sem alszik. Fürdeni utál, ordít, utána meg vigyorog, mintha semmi sem történt volna. Valamit rosszul csinálok? Ezt a kérdést gyakran felteszem, ezért szabadidőmben babás témákat olvasgatok a neten, hasznos ötleteket keresgélve.
Egyelőre ennyit. Írjatok.
M. Eszter
másikeszter

Dorka,
Nagyon jó ötletnek tartom a vizsgázó anyukák babáink "őrzését". (Nekem is van egy csomó vizsgám még Kép)

Angéla
angéla

Sziasztok!

Nagyon régen nem írtam már, és ennek nem az az oka, hogy nem akarok, vagy nincs időm rá. Most se a babámról írok, bár erre van ez a topic. Lencsike nem haragszik meg, ti meg lehet, hogy már nem is emlékeztek rá. Szóval őszinte leszek, és remélem senkit nem bántok meg vele. Amikor csatlakoztam a topikhoz, még vártuk a piciket. Volt egy kemény mag, akik írtak. Követtük, hogy ki mikor szül, milyen a babija. Hirtelen azonban a topikban nagyon megnőtt a létszám, és ezek az emberek igencsak háttérba szorultak. (Gondolok itt Babusra, Zsanára, Ruzicskyre, Tameszra, Borbolyára, Timurra, Mukikára, Angélára, stb, Bocsi, hogy nem mindenkit sorolok, de csak példákat akartam írni). Mostanában alig írnak közülük, nem tudom mi okból, de nagyon érdekelne, hogy mi van velük/veletek. Tudom, senki nem ül a hátunk mögött nagykéssel, hogy ne írjunk, de mégis. Én kiváncsi vagyok rátok is!
Félre nem értsétek, senkit nem akarok megbántani, sőt, tök jó, hogy ilyen aktívak vagytok, de csajok akik kezdettől fogva itt voltatok! Ti se tűnjetek el! ...mint én.

Dalmi
dalmi

Sziasztok!
Vezso
Még egy hozzászólásom lenne az Ibolya ügyben. Azért volt rajta olyan ruha, mert ez egy ősmagyar bocskai ruha volt. A férfi is abban volt, aki mellette kísérte hegedűvel.Szerintem ez is hozzá illett a dalhoz.
Dorka
Te még nem hiszem, hogy nagyon ismernél engem, mert én még új vagyok itt. Te meg akkor "tüntél el", amikor én csatlakoztam e szupi csapthoz.
Nagyon édesek a gyerekeid. Bernát meg egyszerüen lenyűgöz ezekkel a gyönyörű kék szemekkel. Hát ez az apuka, hogy mit veszt..., de nem írom le inkább a véleményemet róla.
Mennem kell, mert már megint fölkelt a manó.
Szilvi
hüpi

Dalmi,
Én még itt vagyok Kép Babus is benéz néha. Nagyjából mindent elolvasok, bár ez napokba telik Kép. Valér sem alszik napközben, főleg ezért írok keveset. Engem is érdekel a többiek sorsa, és örülök, hogy írtál. Azért tehetnél fel képet Lencsikéről Kép

Angéla
angéla

Másikeszternek meg üdv nálunk Kép
angéla

Másikeszter,
Hol szültél? Mikor született a fiad és milyen méretekkel Kép?

Angéla
angéla

Valérról pár kép: Kép

Kép

Kép

Kép

Angéla
angéla

Angéla!
Köszi, jól esett. Még ma teszek fel képet.
Remélem, api is így gondolja!

Dalmi
dalmi

Connie
Küldtem mélt.
Vezso
vezso

Dalmi,
Ez sajnos a fórumok sajátja, hogy emberek jönnek-mennek, kialakult társaságok bomlanak fel, majd újak alakulnak ki.Kép Legalábbis eddig az összes fórumon így volt, amin voltam. Attól, hogy mi sokat írunk, még nem jelenti azt, hogy ne lennénk kíváncsiak a régiekre.Kép Nem akartunk kitúrni titeket.Kép

KépKép
connie

Dalmi!
Én is kíváncsi vagyok rád és a régiekre!!! Tényleg teljesen kicserélődött a gárda. Igaz, én régebben is inkább csak olvastam, ált. akkor írok, ha valami kérdésem van, nem vagyok az a típus, aki leírja, hogy naponta mi történik vele. Meg hát a sok netezés helyett azért inkább a gyerek...Hú, remélem ezért senki nem fog megsértődniKép!
Szóval régiek, írjatok!!!
Marq

marq
Kép
Kép
marqueza

Angéla!

Nagyon ügyes Valér!!!Így állni ennyi idősen!Kép

marq
Kép
Kép
marqueza

Szia Babus!

Jo latni teged! Mekkorat nott Kristofka! Neha eszembe jut, hogy milyen lelkesen rendezted be a szobacskajat meg akkor amikor meg sem szuletett.. Szereti a szobajat?

Miket csinal mar? Andor meg csak a jovo heten lesz 4 honapos es kivancsian nezegetem mit tudnak mar az "oregebb" manok.

Udv, BJ
babjag

Angéla!
Valér tényleg így áll vagy ez egy trükkfelvétel? Kép Hihetetlen! Mennyi idős is pontosan?

A vizsgaidőszakos gyermekmegőrzést pedig komolyan gondoltam!!!

Jó éjt!
Dorka
dorka

Angéla,
Nem semmi, hogy Valér ilyen ügyesen áll.Kép

Marq.,
Na meg ez a másik, hogy ki hogy ér rá. Nekem könnyű, Ákos még kb. öt órát alszik napközben.Kép

Más: anyukám már megint 10 percig pampogott a telefonban, hogy túl sűrűn szoptatom Ákost, meg adjak neki vizet, ha szomjas, meg miért nincs még napirendünk. De a csúcs az volt, hogy nem hitte el, hogy nem fáj a hasa a sűrű szopiktól. Hihetetlen, hogy a vizen meg az igény szerinti szopin hónapok óta vitatkozunk, és hiába mondok el neki minden észérvet, csak a magáét hajtogatja. És közben meg úgy csinál, mintha a fafejűségem miatt direkt rosszat akarnék a gyerekemnek. Nagyon felidegesített már megint, úgyhogy még kevésbé várom a keresztelős hercehurcát. Arról nem is beszélve, hogy kaját csak olyat akartak rendelni, amit én még csak véletlenül se ehetek.

KépKép
connie

Sziasztok!

A hátam még mindig fáj. Lehet, hogy tényleg sokat cipeltem. Infra lámpás melegítés, éjjel meleg ruha rákötése (majd' megsülök) használ. Napközben csak akkor fáj, ha Pannit emelem (szerdától nincs segítségem, mert apának kezdődik a suli Kép ), az éjszaka fekve rémálom. Ma már ülve próbáltam aludni - na nem jött össze. Kemény padló, nyújtás nem válik be, mert nem tudok kiegyenesedni (azzal akartam kezdeni). Esküszöm, a császár kevésbé fájt. Tüneteim szerintem leginkább Hüpiére emlékeztetnek. De ez így nem jó, a babák egyre nőnek és évekig kell őket emelgetni! Lehet, dokihoz kéne mennem, csak holnap oltás... Kép Na, erről ennyit. Ha kivágták a gerincemből a fájó részt, szólok. Kép

Adri,
Panni tegnap pucérkodott az ismerőseink kertjében. De nem csalta meg Marcit, nem volt kivel! Kép De hogy Marci vezetni is tud!!! Kép És dolgozik is!!! Kép Szóval nála jobb partit elképzelni sem tudnék a lányomnak! Ezennel lecsapunk rá! A korkülönbség Panninak külön jó lesz, később az a 3 év pedig nagyon ideális lesz. Kép

Akiren,
naponta váltom Panni ruháit (pulcsit kivéve - bár azt is kéne), mert folyton nyálzik és a disznó hozzá képest evésben... Én is tiszta nappali cuccban altatom. Majd ha föltörli a padlót, lesz külön alvó ruhája. (Még tuti nem pizsi, mert féltem a derekát.) Nem tudom, van hálózsákunk (anyukámmal varrtuk), de nem használtam még, mert azt vettem észre, hogy hidegben Panni nem rúgja le a takarót, sőt, följebb is húzza magára, míg melegben lerúgja vagy kidugja a lábát. Mint a nagyok! Vagy hülye vagyok? De amióta megszületett, így van. Anyu szerint én is ilyen voltam. Attól félek, ha hálózsákban melege van, azt nem tudja levenni és a bölcsőhalál a melegtől is van. Hülye paráim vannak, mi? Na de ha megfázik, mert mégis lerúgja a takarót? Szóval tök dilis vagyok ezzel a problémámmal!

Ruz,
bevallom, én mindenkinél rosszabb háziasszony vagyok... (Panni sem segít mondjuk, hogy legalább pár percet hagyna alkotni.) De világ életemben a konyhát arra használtam a családom szerint, hogy átmenjek rajta. Kép

Connie,
nagyon jó a kardigán!!! Kép

Babus,
hát nem azt szajkózza neked mindenki, hogy érdekelne minket, mit írsz?! Kép Hogy mekkora fiú lett Kristóf!!!

Dorka,
nagyon édesek a srácok! Kép A vizsgázós ötlet szerintem sem rossz! Kép Főleg, ha van olyan nem sulis, aki vállalja a babysitterséget. Kép

Eszter (Másik),
üdv! Kép Hol szültél? És hogy fürdetsz? Próbáltad, hogy a kádba csúszásgátlót + textilpelust teszel? Vannak félős babák, akik úgy érzik, csúsznak a kádban. Hátha...

Dalmi,
Timkával találkoztam nyár elején (mondjuk ő hiányzik a felsorolásodból Kép ) és épp költözködtek vidékre, ahol nincs net. Kép
A többieket én sem értem, miért nem írnak?!!! Kép

Angéla,
húúú, de nagy és ügyes fiad van!!! Kép

Kata
panni2005

Másikeszter,
Pár napja Ákos is sír fürdésnél, sztem vagy a fáradtságtól, vagy mert nem lát ki rendesen a kádból. Majd kipróbálom vele az együttfürdést, ha kész lesz már végre a nagykádunk.

Kata,
hátfájás.Kép Én minden reggel bemelegítek az Ákoshoz, de ha cipelem, még így is sokszor fáj a hátam, pláne ha sokat van a kenguruban. Hordozóban már nem is viszem, kenguruban szállítom le a kocsihoz, és csak ott teszem be a hordozóba.

KépKép
connie

Connie,
föl a fejjel, túl lesztek ezen is! Engem az apukám izélget, hogy miért veszem föl Pannit, ha sír. Miért nem alszik el egyedül? (Most azért írom le, mert mától tán ő is olvas minket. Kép )Erre én azt szoktam válaszolni, hogy 50 évesen talán már nem kell senkinek a Háp, háp, háp, jönnek a kacsákat énekelni neki vállára vetve és rohangálva a szobában. Kép De sztem is a szüleink korával jár, hogy más volt anno a megfelelő nevelési elv. Nem kell vele foglalkozni. (Bár apu engem is mindig fölidegesít - a helyett, hogy észrevenné, milyen ügyes, okos és szép az unokája, a szerinte rosszat látja csak meg. Kép )

Ma áttértünk teljesen a 74-es ruhákra, a 4 lyukú cumira és a 6 hós kortól való játszócumira. (Ez utóbbikat azért, mert Panni megint kezdett nem enni és nem akartam újra éheztetni - bevált, mert ma így többet kajált, bár csak 2-án lesz 6 hónapos - kis koraérett. Kép )

Szorítsatok az oltás miatt! ÚÚÚgy félek! Kép Remélem, nem kap el utána megint valamit! Kép

Jó éjt!

Kata
panni2005

Connie,
na ja, de szerintem pont a kenguru húzta meg a hátam. Nem tudom...

Kata
panni2005

Kata,
Az lehet, én nem is merem hosszú távra bevetni, folyton frászolok, hogy ledönt a lábamról a lumbágó vagy a hátfájás. Legutóbb két évvel ezelőtt volt, felülni se tudtam.Kép

KépKép
connie

Ja, anyukámékkal csak az a gáz, hogy azért csak felidegesítenek, pláne azzal, hogy olyan, mintha a falnak beszélnék (bár ez kölcsönösKép), aztán manó meg teljesen átveszi az idegességemet. Múltkor, mikor itt aludtak anyuék, egy órán keresztül hisztizett elalvás előtt manóka, pedig sose szokott.

KépKép
connie

Sziasztok!

Connie!
Nem érzem úgy, hogy kitúrná valaki is a régieket, és tudom, hog a fórum ilyen. Egyszerűen csak kiváncsi volnék a kezdő gárda embereire is, akik nem igen jelentkeznek már.
Marqueza!
Én a magam részéről néha azért nem írok, mert lehet, hogy már senki sem tudja, ki vagyok, és csak felhúzzák a szemöldöküket, hogy ez meg "kiaffene", meg mit akar.Kép
Kata!
Timka tényleg kimaradt, meg még egy csomóan.Kép Bocsi Timka! És köszi a híreket róluk!
Angéla!
Valér már kész férfi. Fantasztikus!Kép
Mindenki!
Senkit nem akarok megbántani, nem győzőm hangsúlyozni, csak arra sarkallom a többieket, hogy elfér az ő írásuk is itt!
Igértem képet: Lencsi a keresztelői maskarájában.

DalmiKép
dalmi

Sziasztok!

Kata!
Azt azért megnézném, hogy Pannit 50évesen még altatod! Kép

Mi tegnap azon beszélgetünk Tibivel, hogy Marcika 20évesen sétál a cumisüvegével és a pelenka kilátszik a gatyából! Elég muris kép! KépKép

Törpének ma nagyon nehéz hete lesz:2x torna, és pénteken az 5hónapos oltás!+szegénynek a foga is megindult(szerintem). Kép Kép Kép Kép
Tiszta zizi! Kép Kép Kép Kép

Connie!
Köszi a mailt, nekem légyszí írjátok már ki cd-re; mert a gépem nem tudja megnyitni!Kép Köszi!

Na pusz mindenkinek!

Ildi

delfinke

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?