Sziasztok!
A hátam még mindig fáj. Lehet, hogy tényleg sokat cipeltem. Infra lámpás melegítés, éjjel meleg ruha rákötése (majd' megsülök) használ. Napközben csak akkor fáj, ha Pannit emelem (szerdától nincs segítségem, mert apának kezdődik a suli
), az éjszaka fekve rémálom. Ma már ülve próbáltam aludni - na nem jött össze. Kemény padló, nyújtás nem válik be, mert nem tudok kiegyenesedni (azzal akartam kezdeni). Esküszöm, a császár kevésbé fájt. Tüneteim szerintem leginkább Hüpiére emlékeztetnek. De ez így nem jó, a babák egyre nőnek és évekig kell őket emelgetni! Lehet, dokihoz kéne mennem, csak holnap oltás...
Na, erről ennyit. Ha kivágták a gerincemből a fájó részt, szólok.
Adri,
Panni tegnap pucérkodott az ismerőseink kertjében. De nem csalta meg Marcit, nem volt kivel!
De hogy Marci vezetni is tud!!!
És dolgozik is!!!
Szóval nála jobb partit elképzelni sem tudnék a lányomnak! Ezennel lecsapunk rá! A korkülönbség Panninak külön jó lesz, később az a 3 év pedig nagyon ideális lesz.
Akiren,
naponta váltom Panni ruháit (pulcsit kivéve - bár azt is kéne), mert folyton nyálzik és a disznó hozzá képest evésben... Én is tiszta nappali cuccban altatom. Majd ha föltörli a padlót, lesz külön alvó ruhája. (Még tuti nem pizsi, mert féltem a derekát.) Nem tudom, van hálózsákunk (anyukámmal varrtuk), de nem használtam még, mert azt vettem észre, hogy hidegben Panni nem rúgja le a takarót, sőt, följebb is húzza magára, míg melegben lerúgja vagy kidugja a lábát. Mint a nagyok! Vagy hülye vagyok? De amióta megszületett, így van. Anyu szerint én is ilyen voltam. Attól félek, ha hálózsákban melege van, azt nem tudja levenni és a bölcsőhalál a melegtől is van. Hülye paráim vannak, mi? Na de ha megfázik, mert mégis lerúgja a takarót? Szóval tök dilis vagyok ezzel a problémámmal!
Ruz,
bevallom, én mindenkinél rosszabb háziasszony vagyok... (Panni sem segít mondjuk, hogy legalább pár percet hagyna alkotni.) De világ életemben a konyhát arra használtam a családom szerint, hogy átmenjek rajta.
Connie,
nagyon jó a kardigán!!!
Babus,
hát nem azt szajkózza neked mindenki, hogy érdekelne minket, mit írsz?!
Hogy mekkora fiú lett Kristóf!!!
Dorka,
nagyon édesek a srácok!
A vizsgázós ötlet szerintem sem rossz!
Főleg, ha van olyan nem sulis, aki vállalja a babysitterséget.
Eszter (Másik),
üdv!
Hol szültél? És hogy fürdetsz? Próbáltad, hogy a kádba csúszásgátlót + textilpelust teszel? Vannak félős babák, akik úgy érzik, csúsznak a kádban. Hátha...
Dalmi,
Timkával találkoztam nyár elején (mondjuk ő hiányzik a felsorolásodból
) és épp költözködtek vidékre, ahol nincs net.
A többieket én sem értem, miért nem írnak?!!!
Angéla,
húúú, de nagy és ügyes fiad van!!!
Kata