Eniko,
szonda miatt ne izgulj!! En meg ilyet nem is hallottam.... szamtalanszor csinaltak a PIC-en, lattam is, semmi veszes nem volt benne, fel sem vettek a gyerekek, nem is fajt, meg semmi. Nekem rosszabb volt belegondolni milyen lehet..Ok meg szepen gyarapodtak tole, amig nem voltak eleg erosek.
Eramaci,
udv itt. A Symbaba kocsim van nekem is (Beni gyerek meg mindig csak kenguruban setal), ez olyan mint a Bergon, csak kb 10ezerrel olcsobb. En nagyon szeretem, a lanyok jol erzik magukat benne, jol fekteteheto, ultetheto, minden. Konnyunek nem pillesulyu, az biztos! De en fel le cipelem az elso emeletrol egymagam, szoval elbirhato gyenge nokent is. Izmosit
Edit!!!
Gratula a fiukhoz. Olyan szep pufik
Es a johir: Beni atfordult nalam is!! Hason alszik ugye, letettem, nem akart aludni, es addig ugyeskedett, mig megfordult. Ott alltam felette, lattam is. Visszaforditottam, erre ujra megcsinalta, es az arcomba nevetett. Majd megzabaltam
Varom a csajok mikor csinaljak utana. Nahat, hogy pont az 1300grammos kis "vakarek" kezdi
Fotokat koszi
Gyongyi (BGy)
A fulton a hamlas nekunk is volt Natinal, semmitol nem mult, sebes is lett, aztan a drneni felirt egy kenocsot, azt mondta ez egyfajta anyagcsere eredetu dolog, koszmo-szeruseg, magatol nem mulik! Kentuk, most mar alig latszik. Szoval mutasd meg dokinak sztem. De lehet, h tenyleg az oblitotol van nalatok, nyakon nekunk nem volt. De en nem oblitozok semmit nekik!!