Sziasztok!!
Jó sokat írtatok, szeretem olvasgatni!!!!!
Megnéztem az összes babaképet és naggyon aranyosak mind:Adél (igen csaábos a meztelen kép!!
, Lizi, Balázs, Panka, Maja, Bazsi, Alexa mennyi baba és mind milyen édesek!!!!!!
Nyuszimanó, Erika!!
Köszi a tippeket az utazóággyal kapcsolatban, igazából nem állandóra kellene, csak ha néha a nagyiéknál alszik picur, vagy netán valahová elutaznánk akkor pár éjszakát töltene benne, ezért nem is akarok semmi hiper szuper, beszélő, táncoló kiságyat venni, de azért jó lenne ha az alja merev lenne, ha netán majd hajlandó lesz őfelsége felemelni a nagy fenekét akkor tudjon benne állni ( már ha megbírja..
)
Zsu!
Örvendek, hogy jelentkeztél, látom Alexa is szépen fejlődik!!
Voltatok a 3 vagy a 4 hós csípőszürésen? Mi elmentünk és ott derült ki hogy a doki szabin van..
( így majd jöv. hét után ismét megyünk.....
Eszter!
Nálunk is vannak "extracicizések", szerintem is csak a kis lelküknek kell ez, vagy szomjasok és 5-6 perc alatt már letudják a dolgot..
Van, hogy annyira fáradt és nem bír elaludni, akkor egy ilyen cicizés gyorsabban álomba ringatja.....
Súly probléma: engem is folyton kiborítanak, ismerősök vagy idegenek az utcán, mindenki jön avval, hogy jaj mekkora gyerek és hogy milyen kövér meg ilyenek, hát mit csináljak vele, fogyóztassak egy 4 és fél hós babát?? Igaz hogy tényleg nagyobbnak tűnik a koránál, de hát ő ilyen....én várandósságom alatt Elevitet szedtem majdnem 6. hóig, lehet azért ilyen óriás ez a bébi? (most nem szedek semmit) Ahogy már írtátok, én is azt hallottam, hogy amikor elkezdenek mozogni, mászni, menni, úgyis lemozogják!!!!!!
Oltás: nálunk nagyon gáz volt ez a 4 hós, szegény annyira de annyira sírt, de az még csak a kezdet volt, mert egész nap extra nyügi volt, folyton ölben volt, csak így tudtam megnyugtatni+cici, kapott 2 kúpot és most alszik.......úgy sajnáltam szegényt, annyira más volt a sírása mint eddig, igazi fájdalmas sírás volt.....ugye holnapra ez már jobb lesz?? hány napig van ennek ilyen hatása??
mindenkinek jó éjt
üdv
kingu
ja és ma is voltunk csajozni, kicsit nyűgösen udvarolt, de azért volt egy kis simi, kézszorítás, ruhamarcangolás..
Íme: