Sziasztok!
Csak nem bírtam ki
, hogy ne nézzek be, de látom, alig van forgalom
Én se sokáig maradok, hulla vagyok, eddig is csak azért ültem a gép előtt másfél órát, hogy az autóhirdetésünket feladjam - Apa helyett
Köszönöm a dícséreteket Juci nevében is
Csak lehet valami köze az apjához
, ha már ennyien mondjátok a hasonlóságot
Amúgy elég "vegyesfelvágott", minden ősből van benne egy pici, aminek én külön örülök, hiszen igy mindenki egy picit magát is láthatja benne
Karmen
igen, most még spontán próbálkozunk. Zádori is max. félévet mondott, hogy ha nem jön össze, akkor mindenféle beutaló stb. nélkül egyenesen mehetünk vissza hozzájuk, csak egy friss hormonszint ill. spermiogram kell (nálunk "kiskatona"-gondok voltak, ha emlékszel). Nálam Juci születése óta változó intenzitással kitör az allergia ilyenkor, így a körzeti dokim azt javasolta, hogy a lombikkal várjuk meg az októbert legalább. Ebbe beletrafált, mert kb. akkor szándékoztunk a Kaáliba bejelentkezni. Szegény párommal most a Maca Vibe-t szedetem, nem lelkesedik a 3x1 szemért, de azért hősiesen kapkodja
, amikor nem felejti el
Aztán meglátjuk, hogy érdemes volt-e, mert anyagilag azért jobban jönne egy spontán baba, mint a lombik a maga nem éppen olcsó gyógyszereivel (két lakáshitelt törlesztünk
). Abba férjurammal bele sem mertünk eddig még gondolni, hogy egy esetleges sikeres lombikkal összejövő ikrekkel mihez kezdenénk? De ez még a jövő zenéje
Ti mióta próbálkoztok? Csak nem védekeztek vagy tudatosan hajtotok
a babára?
Cat
egyelőre nem nagyon erőltetem a bili-kérdést, eddig egyszer sikerült belepisilnie. Van, hogy leveszem róla egy időre a pelust, máskor meg csak rákérdezek, hogy akar-e ráülni, de ált. nemleges a válasz
, de nem vagyok ettől kétségbeesve, majd megérik rá agyilag, és akkor - állitólag - pár nap alatt szobatiszta lesz. Amúgy haladunk, mert szokta jelezni a pisit, a kakit is mondja - persze csak akkor, amikor már jön
- de ezek a kis lépések kellenek szerintem. Ha benne a kaki a pelusban, akkor szól, hogy "Anya, kicseréli", és mire beérek utána a szobába, már fekszik az ágyon, lába az égnek
, hogy szabaditsam meg a "püpü"-től
.
Ha van új képed a fiúkról, tennél fel? Ja, még meg sem köszöntem Neked, hogy segitettél a kép-méretezésben, már belejöttem a dologba, előbb-utóbb a saját albumomat is elkészitem, csak elő kell késziteni a képeket.
Zituska
azt én is imádtam, amikor Jucikám dorbézolt odabent
. Azért az első együtt-töltött napokban lesznek nehéz pillanatok is, arra készülj fel... Nem ijesztgetni akarlak
, meg igazából a babó mindent megér, de jó azt előre tudni, hogy pl. a tej belövellése sem fenékig tejfel... Na jó, nem rémisztgetlek itt az éjszaka kellős közepén
, inkább elmegyek alukálni (meg előtte még zuhi-fogmosás, úgyhogy éjfél lesz, mire leteszem a fejem)
Beus
ne izgulj, lesz az a tejci még több is
, csak türelem, a babának is meg kell még tanulnia ezt a szopikázás-dolgot
. Az szerintem jó, hogy sokszor szopizik, az inditja be igazán a tejtermelést.
Na, most már tényleg megyek, mert mindjárt leesek a székről...
Puszi,
Rita