Nyuszimanó,
köszi az oltásos drukkokat, elteszem jövő hétre.
Marqueza,
a 2 sapit én csak újszülöttkorban alkalmaztam, ill. az első hónapokban.
A lábzsák babakocsitartozék, az overall olyan mint a rugi csak olyan anyagból, mint a dzsekik, v. más babásabb vastag-bélelt anyagból. A kocsikabátra én azt hittem, h. az a kiskabát.
Én azt sem szoktam tudni, mivel takarjam be a gyereket. Még szerencse, h. inkább túlöltöztetem, mint lilul a szája a hidegtől.
/Írtam már, hogy ma voltunk, oltáson Natival- potyára -, s Marci (ahogy kitettük a lábunkat) "sz.r-helyzetbe" hozta Apát./
Esti fürdetéskor - Apa még nem volt itthon - Marci kérdezte:
- Anyaa, hoool voltáál Nativaal, mikoj én délután vigyáztam Apájaaaa?
Öntudat az van itt kérem!
Nati nem tudom mikor dől ki ma, de mostanában nehezen alszik el. Remélem, elég neki a tejem, s nem az a gond.
Tök jó, (szinte) mindenki parázik vmi. miatt.
)
Az én dokim sem adott semmiféle vitamint. Azt kérdezte, mikor érdeklődtem, nem kell-e, hogy van vmi. bajom? Mondta, h. nem kell felpumpálni a gyereket, majd ráér kint megnőni.
Én nem értek hozzá, nem is sokat töprengek rajta.
De én amúgy már rosszul vagyok a mérgező, E-s és társai kaják gondolatától is. (Aztán jóízűen megeszem.
)
Ha végiggondolom egy napomon mennyi ártalomnak vagyok kitéve, kész csoda, h. élek.
A szúnyogok bezzeg csak híznak az irtó-ártó szerektől...
Lejár a TGYS, tölthetem a gyedes papírokat. Azt nem értem, miért kell az aki. kiv.-ot minden alkalommal elküldeni...
Amúgy képtelen vagyok ilyen papírokkal megkérdezni. Biztos megérteném, ha érdekelne, de nem érdekel, csak bosszant.
Jégvirág,
még egyszer régen kérdezted, milyen szak: magyar-ének. A nyelvtant szeretem,ill. a nyelvészetet, az tanítani való. Az irodalom szerintem magánügy. Énekelést meg meg kell szerettetni, mert "zene nélkül mittérek één".
Szegedre én is mennék szívesen, imádtam, csak nagyon messze van.
Na, nagyon hosszú lettem, s pechetekre el sem szállt!
További szép estét mindenkinek:
vAdri
(Marqueza, ki a jópofa az Adrik közül? Én simán magamraveszem.
)
Tényleg, Berkiadri már itthon lehet?
Hadri is eltűnt, ő nyaral?