Sziasztok,
Mégegyszer millió puszi Andornak, Larának és Larapapának
Vajon felébredt már Lara és magához ölelhette Andort ? Mielőbbi sok energiát kívánunk, főleg a szopihoz
Bár ahogy Larát ismerjük, szerintem két napon belül újra pörögni fog
Larapapa, várjuk a képeket minél előbb !
Farkasok,
köszi a tájékoztatást., először nekem is kicsit nehezen ment az értelmezés. Szerintetek mikor lehet bemenni a kórházba látogatni ? Majd Larapapától kérdezzük meg, jó ?
Wish,
Megint őszinte elismerésem a fakírsághoz, ezúttal már tutira hatni fog
Zsebi,
Neked meg sok erőt az előtted álló varratáshoz. Szerintem ez már majdnem a 'pokol feneke' ahogy mondani szoktad, hogy lemennél oda a bébiért
Remélem ezt már ő is értékelni fogja, és gyorsan megmutatja magát októberben !!!!!
Nóri,
Örülök hogy már ilyen jól eltervezted a következő lapart és lombikot, ezek szerint kicsit jobban bízol magadban, ugye ? A munkás tanácsot csak magamból kiindulva írtam, tudom hogy nehéz félállást találni, de szerintem nem lehetetlen... De ahogy a legjobb neked
Dedina,
A névhez az arc mindig jó
de amúgy utálok szerepelni...
Kattca,
Akkor most neked is küldjük a születés segítő drukkokat és mi is izgulunk
++++++++++++++++++++++++++
Stella,
Üdv otthon, nagyon szuper hogy mindhárman jól vagytok
Ha már van UH képetek, nem tennéd fel ?? Mit szólsz az ikrekrez ? Szerinted nagyobb már a hasad mintha csak egy babó lenne ?
Nekem már most szorítanak a nacik
Mka, Kavicska,
Természetesen nektek is mennek a zebrás drukkok folyamatosan
már csak 3-4-et kell aludni...biztos nem fog megszakadni a sikerszéria
Niki, Zsebi
Ti pedig a következő tandem páros lesztek
Észrevettétek hogy a zebrák párosan szeretnek érkezni ? Woodi és Lara is pár hét eltéréssel lett zebrás, Stella velem van párban plusz erősít minket Unique is, Mka és Kavicska...és a sor végtelen
Unique,
Mi jól vagyunk, leszámítva a ma reggeli szokásosnál erősebb émelygést-amit annak tudtam be, hogy tegnap elfelejtettem az elevitet bevenni, de lehet hogy csak a 6. hétnek köszönhetően érkezik a hányinger ??
Egyébként képzeljétek, az egyik nagyon jó barátnőm is küldött tegnap este egy sms-t hogy egyszerre fogunk szülni
38 éves, spontán, pár hónap próbálkozás után...hiába, ilyen is van. Azért az vicces hogy tényleg egyszerre fogunk szülni
Remélem mindenkinek válaszoltam, ma megint olyan sokat irtatok, hiába, szép nap ez a mai
kriszta