Új privát üzeneted érkezett!

Bocsika, Larapapának is gratulálok.
Timi
latimi

Sziasztok!

Kedves Andor Anyuka és Andor Apuka!
Gratulálok kisfiatok születéséhez!Kívánom hogy benne minden álmotok valóra váljon!
kavicska

Zsebi Kép
Igen, ma elég sok cérnát kaptam, ha jól számoltam 32-őt. Laci is kb ennyit kapott, talán egykicsit kevesebbet.
Ahogy Nóri is írta, csak aznap nem szabad fürdeni, mire odaértek a tengerpartra már bőven lehet fürdeni és napozni is.
Tényleg nagyon figyelj a légzésre az sokat számít és próbálj meg minél lazább lenni, ne szorítsd ökölbe a kezed meg ilyesmi, mert akkor hiába az egész légzés úgyis feszes a tested. Ha nagyon nem bírod akkor szólsz és akkor majd jegelnek. Én eddig mindig kibírtam.
Most még fájogatnak, de egyre jobb a helyzet. Egyébként addig fáj, amig a cérnék be nem puhulnak. Az 1 maximum 2 nap.
Ja, az is jó, ha elött benyomsz egy kis alkoholt, az biztos ellazít és az érzékelést is tompítja.

wish

Sziasztok!

Vagy az én gépem bénázik,vagy a babanetKép
Az előbb Laráéknak is alig bírtam elküldeni ezt a pár sort,de az előbb írtam jópár sort,és elszálltKépKépTegnap este sem tudtam csatlakozni a babanetre.Lehet hogy nálam van a hiba?Bár nem hinném,mert minden más működik.
De jó Larának,bár most nem irigylem,de a baba minden fájdalmáért kárpótolja.
Wish +Zsebi!és mindenki aki a Yamamotos varrótanfolyamot végzi!
Olvastam a neten róla,de egyenlőre nem visz rá a lélek.Mint félistenekre nézek rétok,hogy ilyeneket elviseltek.Bár lehet hogy még nem elég régóta vagyok a babaprojectenKépdrukkolok nektek,hogy mindez sikerekhez vezessen!
kavicska

Sziasztok,
Mégegyszer millió puszi Andornak, Larának és Larapapának KépKépKépKép Vajon felébredt már Lara és magához ölelhette Andort ? Mielőbbi sok energiát kívánunk, főleg a szopihozKépKépKép Bár ahogy Larát ismerjük, szerintem két napon belül újra pörögni fog Kép
Larapapa, várjuk a képeket minél előbb !

Farkasok,
köszi a tájékoztatást., először nekem is kicsit nehezen ment az értelmezés. Szerintetek mikor lehet bemenni a kórházba látogatni ? Majd Larapapától kérdezzük meg, jó ?

Wish,
Megint őszinte elismerésem a fakírsághoz, ezúttal már tutira hatni fog KépKépKép

Zsebi,
Neked meg sok erőt az előtted álló varratáshoz. Szerintem ez már majdnem a 'pokol feneke' ahogy mondani szoktad, hogy lemennél oda a bébiért KépKép Remélem ezt már ő is értékelni fogja, és gyorsan megmutatja magát októberben !!!!!

Nóri,
Örülök hogy már ilyen jól eltervezted a következő lapart és lombikot, ezek szerint kicsit jobban bízol magadban, ugye ? A munkás tanácsot csak magamból kiindulva írtam, tudom hogy nehéz félállást találni, de szerintem nem lehetetlen... De ahogy a legjobb neked KépKép

Dedina,
A névhez az arc mindig jó Kép de amúgy utálok szerepelni...

Kattca,
Akkor most neked is küldjük a születés segítő drukkokat és mi is izgulunk KépKépKépKép++++++++++++++++++++++++++
Stella,
Üdv otthon, nagyon szuper hogy mindhárman jól vagytok KépKépKép Ha már van UH képetek, nem tennéd fel ?? Mit szólsz az ikrekrez ? Szerinted nagyobb már a hasad mintha csak egy babó lenne ?
Nekem már most szorítanak a nacik Kép

Mka, Kavicska,
Természetesen nektek is mennek a zebrás drukkok folyamatosan KépKépKépKép már csak 3-4-et kell aludni...biztos nem fog megszakadni a sikerszéria KépKépKép

Niki, Zsebi
Ti pedig a következő tandem páros lesztekKép Észrevettétek hogy a zebrák párosan szeretnek érkezni ? Woodi és Lara is pár hét eltéréssel lett zebrás, Stella velem van párban plusz erősít minket Unique is, Mka és Kavicska...és a sor végtelen KépKépKépKép

Unique,
Mi jól vagyunk, leszámítva a ma reggeli szokásosnál erősebb émelygést-amit annak tudtam be, hogy tegnap elfelejtettem az elevitet bevenni, de lehet hogy csak a 6. hétnek köszönhetően érkezik a hányinger ??

Egyébként képzeljétek, az egyik nagyon jó barátnőm is küldött tegnap este egy sms-t hogy egyszerre fogunk szülniKépKép 38 éves, spontán, pár hónap próbálkozás után...hiába, ilyen is van. Azért az vicces hogy tényleg egyszerre fogunk szülni KépKép

Remélem mindenkinek válaszoltam, ma megint olyan sokat irtatok, hiába, szép nap ez a mai Kép

kriszta

Kép

KépKép
kriszta71

Sziasztok,

ANDOR HÍRADÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓ.

Andor Larával és Petivel egy szobában van.
Lara jól van, sikerült vele beszélnünk.
Már zuhanyzott is, jól van, kicsit gyenge még, de az első mondata az volt, hogy CSALÁD LETTÜNK!!!
Ez olyan jó!

Van haja Andornak, teljesen olyan mint az apukája!!!! Már cicizett is, szopiztak egy kicsit!

Valószínű hétfőn már mehetnek haza, de addig Peti is benn lesz Larával, így a fotóra kicsit várni kell!

Mindenki nagyon boldog!

Mi is!

Mindenkinek köszönnek mindent!

Puszi

Kép
farkasok

Farkasok Kép
Kérdezzétek meg légyszi, hogy be lehet-e menni látogatni. Illetve, hogy ők szeretnék-e.

wish

Mi bejelentkeztünk majd az egyik délután beugrunk , valószínűleg csütörtökön. Szerintem egy rövid látogatás biztos nem zavarja, és egész nap látogatható, tehát akár délelőtt is.

Óriási ez én még fel sem fogtam. Lara amint olvashattátok nem hagyja el magát tökös anyuka mint a férje és a fia, ebből kifolyólag az 56-os szerkók már most kicsik a kis vasgyúróra.

Annyi jó hírt kaptunk drágáim, hogy ennek erőt kell adnia a továbbhoz.
Ma eggyel többen alszunk már a világon.Kísérje az ő életét boldogság, egészség és szeretet!

Millió puszi FArkasok J

Kép
farkasok

Kriszta,
Egész délelőtt próbáltalak megnézni, de csak most sikerült. Nagggyon tuti, hihetetlen hogy Hajós nélkül ketten is bekerültek a TV-be, vagy hárman!!!

Puszi Farkasok J + K ügynök

Kép
farkasok

LaraKép Nagy-nagy gratula Andorhoz. Ritkán jövök, de akkor mindig jó hírt olvasok. ;) Szép éjszakátok lesz azt hiszem. Kép

Woodi + Kép
KépKép
woodi

Nóri, Wish!
Köszönöm a jó tanácsokat a varratáshoz, akkor lehet viszek egy kis vörösbort hátha az majd segít!!!!!

Kavicska!
Hát fél évvel ezelőtt én sem gondoltam volna, hogy ilyner képes leszek magamtól, de már annyira szeretném és tényleg hátha pont ez a kis pici fog sikerhez vezetni!!!!!

Nóri!
Újabb lapar! Hát ez nem hangzik túl jól, de hátha ott van a kutya elásva! Javítottam a táblába az okt. kezdést!!!!

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

LaraKép
Nagy-nagy gratula Andorhoz!
Nagyon sok boldogságot, erőt, és egészséget kívánok nektek!

Petyaanya

Kép
petyaanya

Lara+Peti+Andor!
Gratulálok az új családhoz!!!!
Sok-sok boldogságot nektek!!!

KrisztaKép
Köszi, jól vagyunk, remélem mindhárman.
Uh képem van, de most épp költöztetjük az irodát egy másik épületbe és nem tudom bescannelni, de majd idővel.
Az ikreknek nagyon örültem és büszke vagyok rájuk, hogy ilyen ügyesek voltak Kép!
A hasamban még maradt némi víz, ezért sokkal nagyobb, mint volt. Ez még nem a babák miatt van, de legalább szokom.
Amíg kórházban voltam ennél is nagyobb volt, szinte gurultam és 4 hetesen mindenki kapásból azt kérdezte, hogy "babát vársz?"
Most rohanok, de még jövök!
Stella

Kép
stella9

Sziasztok!

Nagyon-nagyon szépen köszönjük a sok kedves köszöntést.Lara és Andor jól vannak. Feltettem egy pár képet Lara képei közé a fotóalbumba.
Néhány részletet leírok a történtekről.

Reggel mentünk ctg-re, de szivárogni kezdett a magzatvíz. A Doki már kezdetben megjósolta a császárt,mert nem voltak fájások, nem tágult rendesen a méhszáj,és még Mucóka is belecsinált a vízbe, de kapott esélyt a természet.
Egy kis rásegítéssel elkezdődtek 10 körül a fájások. 13 óráig adott a doki időt, hogy a természet végezze a dolgát. Az egy órai vizsgálatkor mintha beindult volna, még egy óra várakozás. Lara végig nagyon hősiesen bírta,de szegénykém az utolsó órát már végig kínlódta. Kiderült,hogy nem volt alaptalan a folyamatos erős fájdalom, Andor jelezte a bajt.
Miután kétszer is lelassult a gyerek szívverése, végleges döntés született a műtét mellett. Lábremegés, szédülés, gyomorgörcs...etc. Ezek váltakoztak bennem, de higgadtnak kellett maradni.
14 órakor mentek be a műtőbe, mint kiderült kétszer is a nyakára tekerte a köldökzsinórt, 25 perc múlva kijött Andor, felsírt, HUUUh Õ már megvan. Tovább izgulhattam Andiért. Közben már rám szóltak, hogy fotózzak, de csak pár képre volt erőm. Azután megkaptam a kisfiamat, és együtt szurkoltunk a Mamáért. Mielött Larát kihozták elvitték Andort. Műtét után bementünk a szobába pihenni, és elkezdtem örűlni a családomnak. Ennyi a hirtelen élménybeszámoló. Valoszínüleg hétfőn jöhetünk haza, és akkor Lara is jelentkezik.
larapapa

Larapapa !!! Istenem, gyönyörű kisbaba Andor !
Micsoda haja van és milyen pufók Kép
Édes kicsi tündérke !

Nagyon ügyesek voltatok, még egyszer szívből gratulálok !!

mniki

Nóri!

Mikor kell menned a laparra? nekem 24-én, hátha találkoznánk
bár jobb találkahelyet is el tudok képzelni :-)
Byby
byby

Sziasztok!
Ha nem tartjátok pofátlanságnak, hol tudnám megnézni Andor képeit. Igaz ne nekem született kisbabám, de nagyon örülök neki. remélem,most már beiundul a zebra sorozat mindenkinél.
latimi

Latimi!
Vagy visszamész egy Lara üzihez és akkor a niknévre kattnintva láthatód az album internet címét oda kattintasz és már nézheted is vagy
Fent a sarokban Fotóalbum ott az albumok megtekintése (vagy mi pontosan) ott az L betű és a Lara nevűt megynitod!

Larpapapa!
Gyönyörű a Kisfiatok, igazán gratulálok és tényleg nagyonnagyon bodlog életet kívánok mindhármotoknak!!!! Annyira jó a haja és azok a csepp lábak! Köszönjük a képeket!!!!
Larának ha bárki beszél vele hatalmas puszi, ügyes volt.
Azért nem volt semmi a szülés... a lényeg hogy már minden rendben!!!!

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Kép
Kép
Kép

Nagyon rendi volt a főnököm 10-kor hazazavart, így már itthon nézhettem meg a képeket és már firssítem is a táblát!!!!!!

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Larapapa!
Gyönyörű a kis csöppségetek!édik a képek,nagyon!
Minden jóból, milliónyit küldök a kis családodnak!

Edina
dedina

Most egykicsit elmegyünk pihenni,Tüskevárra.Majd hétfőn tudok legközelebb jönni.
Addig is minden jót mindenkinek!
Mire vissza jövök új zebrákat szeretnék látni!!!

Puszi
Edina
dedina

Larapapa,
Tutira te vagy, és ez a séró, komolyan úgy néz ki mint aki fodrászoltatta magát bent -kissé poppos frizura -, és megjegyzem ez most a divat.Irtó jó kis teste van! És ez a sitykás kép csúcs.Petikém Andor tutira tudta, hogy ma rendes hidegfront lesz és nem igaza volt. Hogy fogjátok megmutatni a működőképes légkondit! Rendes gyerek legalább a villanyszámlát vigyázza.

Drágáim,
Megjöttünk az UH-ról és tök jó, hogy most lesz tüszőrepim a hétvégén és végre a jobb oldalon érik egy bűbáj, ez kell nekünk meg augusztus 20.-tüzijáték- hát lesz itt olyan tűzijáték, hogy csak bírják eloltani!Augusztus 25-től szúrunk és most mi is Suprefactot kapunk. Szeptember 5-én UH, ha megjön ha nem, és valószínűleg másnap indul a Gonalka, de ki kell használnunk ezt a hónapot és miért is nem sikerülne.

Ja jelentem, hogy a Westend cici centerben a néhai Music Factory bolt helyén nyílt Happy Boxszerű de nem Happy Box mütyűr bolt. Gyerekek érdemes bemenni ha másért nem is de legalább tudjuk, hogy mit érdemes venni a keresztgyerekeknek iskolakezdésre!Ja és persze mit kérjünk apától csak úgy örömforrásnak!Ja lehet venni madagaszkáros figurákat többféle méretben, akartam egy zebrát, de egy kicsit béna a pofija és a zsiráf sem sikerült a legjobban, de Glória és az Oroszlán-Max?- és a sírós figura nagyon tuti. Tele van a bolt: szagos radír ilyen kisfüzet meg olyan tolltartó, szóval jó!
Megvettük a Snori ajánlotta dinnyés elejű könyvet is. Nyílt egy Tisza cipő bolt is, de csak sport cuccok vannak, jók de nem erre számítottam.
És a csúcs megvettük Caramel és Szabó Leslie CD-jét, nekem nagyon bejön mindkettő!

És csak hogy fokozzam az vásárlásunk termését, vasárnap Krisztián vett nekem egy fotelt az Ikeában, legalább 2 éve vágyok egy saját bejáratú fotelre, igaz egy angolos típusú virágosat szerettem volna, de az most sokba lenne és elég nagy méreteket ölt, így választottam ezt fotelt, igaz sikerült a legdrágább verziót összeállítanom, majd ha jöttök megnézitek, már behelyeztem.

Még jó hogy ezt kimentettem word-be, mert különben odalenne.

Puszi Farkasok J

Kép
farkasok

Sziasztok, most csak keveset írok, mert nem ám itthon üldögélek egész nap... Kép

Lara babája óriási, nem győzök csodálkozni... gondolom a kezecskéjén azért van kesztyű, hogy ne karmolássza össze magát? Nagyon dizájnos Kép Tökös csaj ez a Lara, császár estéjén már felkel zuhanyozni, nem semmi, úgy tudom, a seb rettenetesen fáj eleinte. A szopinak örülök, hogy máris így megindult.

Nekem gyorsan megy a dolog, ma megismerkedtem László dokival, megvolt a kenetvétel-vizsgálat, utána röntgen és EKG, holnap labor, és hétfőn fekszem be. Szerdán már itthon is vagyok. Hát mit mondjak, nem vagyok feldobva, hogy másfél éven belül harmadjára leszek a nőgyógyászat fekvővendége... de az jó, hogy ezt most gyorsan lezavarjuk, nem halogatjuk akkorra, amikor esetleg megint leszálló ágban vagyok... Kép Meg olyan mulya, beletörődős érzéssel csinálom az egészet, az az igazság, nem élem bele már magam a sikerbe. Na de most gondolom ezért akkora mega-lecseszést kapok, hogy el is húzok innen.... Kép
s_norka

Ja, Farkasjudit, a Görögdinnyét mintha neked írták volna. Komolyan. Szerintem az írónővel rokon lelkek vagytok, stílus, meg minden.

Zsebikém, még annyit, ha majd legközelebb táblázol, hogy javíts már át kemény 27 évre, annyi leszek mán az őszön... Kép
s_norka

Lara, Larapapa!
Mégegyszer gratulálok Andorhoz. Gyönyörű baba.
Igaz, nem ismerjük egymást, de sok puszi a babának.
Timi
latimi

Nóri!
Hát igen érik a lecseszés, de nem kapsz nagyot mert tudod mi a teendő! Tessék remélni bízni és hinni a bébibe, ott lesz osszel meglátod! Lara megígérte karácsonyra mindenkinek ott fog figyelni a pocijában a fa alatt, szóval hajrá!!!!!!
Lapar... nem túl jó, de már tudod mire számolj! Szorítok neked nagyon!!!!
Javítottam a korodat a táblában!

Farkasok!
Fú ez aztán a belendülés nem semmi jövő héten már szurizás! Ez igen gyerekek ti aztán nem aprozzátok el!!! Hajrá!!! Messziről fogok szorítani, bár mire a nagyobb részek jönnek már itthon leszek!!! Akkor most ti lesztek a vezérhajtók!!!!!!!!

Mka, Kavicska!
Hogy bírjátok? Már nincs sok hátra drukkok mennek ezerrel!!!! Remélem érzik a picurkák és megkapasztokdtak és megágyaztak már szépen odabent!!!

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Sziasztok!

Még1x Mindenkinek köszönjük a jó kívánságokat.
A család egyik fele azt mondja,hogy Larára, a másik fele pedig azt, hogy rám hasonlít Andor. Találjátok ki, hogy melyik vélemény melyik család.

Farkasok
Jól bevásároltatok, de az a Kárámel meg Lezli gyerek má' kemmény dijjó. Kép
Szurkolunk a nyárvégi baby programhóó!Kép Kép Kép
larapapa

Zsebi: jelentem egyre rosszabbul viselem a napokat. Kép
Éjszaka nem sokat aludtam, hasfájásra ébredtem, most megint kezd fajogatni rendesen. Felemeltük a MagneB6 adagot 3x2-re.
Továbbra is azt gondolom a hasfajas jo jel, doki is megerositett ebben, nagyon bizom a picurkaban.
De azért most kicsit elegem van, legyen már vasárnap!
De Te most inkabb a nyaralásra koncentrálj! Jó utat Nektek, jó pihenést, és ha egy mód van rá gyere haza egy zebrával Kép

Laracsalád: Andor tündéri gyermek, szerintem remek képek készültek.
Vendég

Mka!
Ez tényleg jó jel, remélem a picuri rendezi bent a helyét jó pár hónapra!
Igyekeztünk ebbe a hónapba, de sajnos szerintem nem lett spontán babó ma kezdtem egy hangyányit barnázni, ami nem jó, már csak azért se mert elvileg szombaton kéne megjönni és azt mondta Krizsa ha előbb jön mindenképp telefonáljak, hát remélem indulhat a protokoll mert mi nagyon rákattantunk erre a szeptemberi bébire!!!!

Kitartás mindjárt itt a vasárnap!

Kép Itt varázsolodik a zebrás teszted!

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Sziasztok!

Andorpapa!Kép
Hú igazi kis vasgyúrótok van,és ez a melír színű séró.....Gyönyőrű kölyök!Mégegyszer gratula!
Zsebi!
Ami azt illeti továbbra sincs semmi lelkesedés,hogy előkapjam,és idő előtt megcsináljam a tesztet.Ma délelőtt kicsit szurkált a hasam,de szerintem azért mert szétnyomkodtam.Pedikűrözni voltam a szomszéd faluban az idősek otthonában 8-13-ig elvoltam,szóval kinyomtam a belemet,szétment a derekam,de jól kerestemKép
Szegény párom alszik,mert fogmanónál volt,és most fáj neki,valószínű gyökérkezelés lesz belőle,de nem tudom miért nem csinálta már meg,amikor eddig is egy betonkeverőnyi tömés volt a fogában.A pláne dologban,hogy éjszaka dolgozik 22-6-ig.Annyira rossz kedvem van miatta.
Zsebike!
Még két nap és mentek nyaralni!Jujj de jó neked!

Most megyek,mert vár a vasaló.Még este benézek!Sziasztok!
kavicska

Kavicska!
Neked is küldöm a zebravarázsló spait!!!!
Kép
Kitartást tudok neked is kívánni!

Engem is vár a vasaló a ruhákon az utolsó simitásokat el kell végezni mielőbb mennek a böröndbe! Fú már nagyon izgatott vagyok! A konyhát takarítottam egész délután a spejzszekrényt teljesen kipakoltam mindent és lepucoltam! Most már nyugiba vagyok minden ragyog itthon! Kép

Kép Megyek még begyúrom a sajtospogi tésztáját holnap fogom sütni, mert egy napot aludnia kell!

zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Sziasztok,

Larapapa, Lara! Kép
Hatalmas gratula újra és újra!!! Megnéztem a kis gézengúz képeit, fantasztikus kispasi!!! Mekkora nagy! Lara, őszinte elismerésem, hogy benn tudtad tartani! Kép

Kavicska, MkaKép
Én is nagyon drukkolok Nektek! Küldöm a tapasztó energiákat +++++++++ Kép Sajna az eredményt nem tudom meg, de távolból fogok Rátok gondolni! Kép

ZsebiKép
Nagy kalappal a holnapi szurira! Jelentkezz majd, ha végzel! Kép

KrisztaKép
Hát, változó a hányinger-dolog. Nekem a 4. héttől folyamatos volt. Mostanság (8. hetet kezdem holnap Kép) kezd kicsit enyhébb lenni. Kép Néha már éhes is vagyok. Kép
Azért bízom benne, hogy nem fog nagyon megviselni Téged az émelygés és hamar elmúlik! Kép (mármint a rosszullét)
Ugye mostmár nem teszteltsz háromnaponta? Kép
Akkor nem fogom látni az UHs képedet Kép Sajnálom, hogy nem tudsz a héten menni UH-ra. Képzelem, mennyire csalódott voltál! Én anno alig tudtam megmaradni, annyira izgultam! Még élénk az élmény Kép

Pusza

Unique

KépKép
unique

Sziasztok,

Larapapa es Mama,
Andor tündéri, ugye hogy érdemes volt várni rá KépKépKép ?? Tényleg olyan nagy, hogy nem is értem hogy fért el benned, LaraKépKép A sérója igazán tuti, szerintem tiszta apjaKép, de ezt meg korai megmondani KépKép
Tudtam hogy Laramama hamarosan fel fog ugrani,de ez igy van rendjénKép. Azért néha tessék pihenni is !!!

Mka,Kavicska,
Emlékszem még milyen szörnyűek ezek az utolsó napok Kép De kitartás és meg lesz a zebrás eredménye !!!!!!! Érzem hogy Edina zebráján már mozgolódnak a csíkok KépKépKép Nagyon drukkolunk vasárnapig/hétfőig !

Zsebi,
Egy kalappal holnapra a varratáshoz. Hogy te milyen egy házitündér vagy KépKépKép Sajtos pogi spejzpucolás után ? Ha esetleg nem maradt már fényesíteni való, szívesen látunk nálunk KépKép
De sebaj, majd a nyaraláson jól kipihenitek magatokat Kép

Nori,
Azért nem várjuk el hogy lelkesedj a laparért KépKépKép igy nincs leszúrás. Lényeg hogy belevágsz és hamar túl leszel rajta. És hátha pont ez fog segíteni ? Utána pedig már senki sem állíthat meg hogy beállj a sikerszériás sorba KépKépKép

Farkasok Juditja,
Vigyázzatok azzal a tüzijátékkal, nehogy kigyulladjon a lakás KépKép Látom nálatok is beindult a mandula újra. Hajrá, hajrá, hajrá !!
A fotelért irigyellek, én most egy éjjeliszekrényre gyúrok....remélem hamarosan megpuhul az anyag(Zoli)Kép A vásárlás pedig igenis egyike a kevés jó dolognak az életben KépKépKépKép

Unique,
Az émelygés egyszeri volt, tehát betudtam az elevit hiányának Kép Már a 8. hétnél jársz, de jó KépKépKépKép Akkor szinte már túl vagy a legrizikósabbnak tartott részen KépKép Kergetlek, kergetlek de úgy tűnik nem érlek utól Kép
Nem, múlt hétvége óta nem teszteltem....bár néha rámtör, de erős vagyok. Mostmár kibirom jövő hétig. Akkorra én is 6+3 leszekKép

Stella,
Olyan jó hogy minden rendben van veletek, azért nem volt egy könnyű hónapod KépKép De az eredmény mindenért kárpótol. Remélem az a kis víz mostmár gyorsan kihajtódik belőled és a babótól lesz egyre nagyobb a pocid KépKép

Edina,
Jó pihenést Tüskeváron !! Nagyon romantikusnak hangzik Kép

Kriszta

Kép

KépKép
kriszta71

Sziasztok Kép
Csak beugrottam, hogy mindenkinek dobjak egy nagy puszit. Ccccccccccccccccccccccup!
Engem ma eltemetett a munka és úgy néz ki csak jövő hét közepére ásom ki magam.

KavicskaKép, MkaKép
Mondjátok ám a gyógyszertárban, hogy pozitív tesztet kértek, nehgy véletlenül rosszat nyomanak a kezetekbe!

Kriszta Kép
Nem baj ha megállod a tesztelést, kell maradjon nekünk is + teszt, még a végén hiánycikk lesz megint.
Várom már nagyon az UH-odat. Szerintem egy gyönyörű kis ebihal lesz a képen, a szeme a tied az álla az apjáé, a többiben még bizonytalan vagyok. Vajákosi képességeim csak eddig terjednek.

Edina Kép
Jó pihenést. Üdvözöljük Matula bácsit is!

NóriKép
Pikk-pakk túl leszel rajta. Ezért most tényleg nem kell lekesedni, az örömtáncot majd a lombik utána + tesztnél kérjük előadni.

Wish

wish

Kriszta!
Na azért volt oka, hogy pakoltam a szekrényt. A történtet ott kezdődik, hogy napok óta valami pici barna bogárkák voltak a konyha ablakba de az egy két darab felszaporodott, először a kukára gyanakodtam, de mivel azt minden reggel kiviszem az kizáródott aztán nem hagyott ma nyugodni és így hogy a főnököm elengedett rászántam az időt. És végül találtam egy zacskóba babot (amiről nem is tudtam hogy ott van, mert anyósom hagyta itt a multkori lombiknál) és abba voltak a kis drágák! Na most kilkoltattam őket remélem már rendben lesz. Gyűlölöm az ilyen jellegű állatkákat!
A pogit meg csak begyúrtam majd holnap sütöm. Kell az útra valami rágcsa, mi ezt pedig nagyon szeretjük!

Mindenkinek köszönöm a drukkot előre is nagyon rám fér mert teli a gatya, bár még nem nagyon foglalkozok vele, nem akarok rá gondolni hátha így jobb lesz. Azért kíváncsi vagyok hány cérnát kapok , azt előre megmondják? Csak hogy mihez tudjam tartani magam, fú az milyen rossz lesz, ha az elsőnél kész leszek és a tudat hogy mondjuk van még 20! És ezt hol kezdik melyik testrésznél? Hol fáj szerintetek a legjobban?

Edina, Renóca!
Hol vagytok??????

Na befejeztem elteszem magam holnapra!

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Zsebikém Kép
Nyugi Kép Számolj ötvennel és akkor csak kellemes meglepetés érhet.Kép
A sorrend: láb, has, kéz, hát, láb hátulról, ha van olyan. A hasat meg sem szoktam érezni, aztán szerintem láb és kéz nem vészes, a kézfej és a lábfej meg a hát, ami rosszabb.
De ki fogod bírni!!!!

wish

Sziasztok!

Megint itt vagyok.
Ma egész nap kicsit szar hangulatom volt,erre este nemtudom miért kitört rajtam a depi.Szegény férjem....
A pláne hogy ő most elment dolgozni,én meg remélem holnap reggelre kibőgöm magam,és megújult erővel,és remélem akaraterővel állok elé.
Régen volt már hogy ennyire dilis voltam,de most biztos a tudat alatti dolgozik,és a project miatt vagyok ennyire gázul.
Na de nem öntögetem a nyakatokba a sok hülyeségemet,mert nem ide való.

Wish!
Az az igazi,hogy ezt már pár patikában eljátszottam,és néztek is rám hülyén egy pillanatra,aztán leesett nekik mit mondtam...Kép
Szóval eredetileg ennyire vagyok dilis,nem mint az előbbiekben leírtam.

Na jól van nem rontom itt a hangulatot!

Zsebike!
A zsizsik helyes állat,de én is utállom,egyébként mi is jártunk így a babbal.
De találtunk már egy augusztusi spejz takarítás során jobbat is.Tavalyelőtt pl. találtunk kb. 1kg vajkaramellás szaloncukrot.Feláldoztam magam ,és megkóstoltam.Természetesen semmi baja nem volt,így nyár közepén szaloncukiztunk.

Most megyek tényleg,mert akkora idenemillőségeket írok,........

Jóéjt mindenkinek!

Zsebike!
Ha holnap nem futnánk össze utazzatok jól,Pihenjetek rengeteget,érezzétek magatokat nagyon jól!Holnapra pedig nagyon szorítok neked!
Puszi!
Unique!
Nektek is kívánom ugyanezt!Pihi,Jó út,és gondtalanság kísérje a nyaralásotokat!Puszi!
Puszi mindenkinek!
kavicska

Zsebi,
Na jó, ezt az érvet elfogadom KépKépKépKép Én sem szeretem a bogarakat, brrrrrr. Most hogy mondod, meg is nézem van-e nálunk is bab parlagon Kép

Wish,
Ne hagyd magad, rázd le a munkát Kép A vajákosságot majd utólag számonkérem KépKép Mi van ha a végén a Kovács dokira hasonlít KépKép
A pozitív tesztből pedig van már képmintám, azt majd felteszem erősítésnek mikor nektek kell KépKép

Kavicska,
Minden téma idevaló ami foglalkoztat Kép Ha kiírod magadból az talán a depin is segít!! Holnap már jobb lesz meglátod Kép

Kriszta

Kép

KépKép
kriszta71

Kavicska!
Akkor úgy látszik a levegőben van valami ami a depit hozza! Reggel felkeltem nekiálltam vasalni, mert este már nem volt kedvem. Bekapcsoltam a tv-t hogy közbe nézzek valamit és volt egy film egy családról, hahol a nagyobbik gyerek babát vár a kisebbik rákos lett és volt benne bőven fordulat, na én úgy síram és olyan torokszoírtó volt nézni az egészet.
Egy biztos, hogy sikerülni fog mert olyan nincs hogy nem, sokszor van hogy negatívan ltájuk a dolgokat, de akkor kell megnézni azokat az embereket akiknek sikerült és ők is innen jöttek van kiút és mi is ki fogunk hamarosan találni!!!!!!!!!
Érezd magad leszurva! Itt igen is azért vagyunk, hogy a jót és a rosszat is megosszuk egymással. Saját magamról tudom, hogy milyen sokat jelent az amikor valamiben elbizonytalanodom (lásd a héten a varratás) és tőletek kapom az erőt, hogy igenis csinálni kelll!

Unique!
Nagyon jó utat és pihenést kívánok Nektek! Használjátok ki mert ketten most mentek utoljára nyaralni!!!!!!

KépKépKép

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Sziasztok!
Továbbra is minden o.k. nálunk.
Lara kérése, hogyha vki megszeretné látogatni, azt ha lehet, vasárnap du. tegye. Köszike

Üdv
Larapapa
larapapa

ZsebiKép
Most esik csak le, hogy ma mész varratni!
Csak ügyesen! Az sem baj ha elájulsz, lényeg, hogy minimum annyira használjon, mint nekem Kép!
Aztán pedig jó nyaralást nektek!!!

KrisztaKép
Meg lesz az az uh kép is a tesztek mellé, ne aggódj!!!
Nálam már indul a hányingeres korszak, pedig ma kezdjük a 6. hetet.
De ami ennél is rosszabb, az az állandó fáradtság és álomkór!
De legalább van oka és ez mindent feledtet Kép!

WishKép
Azért néha ásd ki magad a melóból, jó?!
Kell az a kis babanetes feltöltődés!!!
Stella

Kép
stella9

Laráék!! gratulálok, és sok tejcsit kivánok!!

Renóca! holnap lenne az elöadás, de napok óta esik, már tiszta ideg vagyok hogy elmarad. Még rosszabb ha elkezdik és közben lesz esö, mert ha lement az elsö felvonás utána ered el akkor megtartottnak tekintik:Kép

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

légyszi segitsen valaki hogy tudom Andort én is megnézni, mert nem találomKép

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

Karmen!
Vagy visszamész egy Lara üzihez és akkor a niknévre kattnintva láthatód az album internet címét oda kattintasz és már nézheted is vagy
Fent a sarokban Fotóalbum ott az albumok megtekintése (vagy mi pontosan) ott az L betű és a Lara nevűt megynitod!

Hogy van Orsika?

Lányok szorítsatok most megyek a varratásra! Remélem simán fog minen menni, utána jelentkezk és egy utolsó táblafrissítést teszek fel nektek!!!

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Karmen : menjél vissza egy Lara által küldött üzenethez és ott a nevére kattintva előjön a profilja Kép

Zsebike : fincsi lett a pogi ? És a varratás Kép

Mka, Kavicska ! Soxor gondolok rátok Kép

mniki

KrisztaKép
Hát, még messze vagyok a rizikós rész végétől, de már látom az alagút végét. Kép Hajrá, hajrá!!! Még utólérhetsz! Kép Kép Kép Kép
Örülök neki, hogy az émelygés egyszeri volt, egyél MagneB6-ot, az is segít. Bár nekem nem, de állítólag igen. Én már össze-vissza szedek mindet: MagneB6, Folsav, Elevit. Kép Mégsem semmi. Kép Huncutkodik. Kép

StellaKép
Sajnálom a hányingeredet, bár én sem bánom az enyémet egyáltalán! Kép És vígasztaljon, hogy van kiút: a 6. hetem környékén iszonyú volt, de most a 8. hét elején mintha picit jobb lenne (el ne kiabáljam Kép).

ZsebiKép
Nagyon köszönöma jókívánságot, bár már most is potyautassal megyünk Kép Kívánok Neked is jó pihenést, feltöltődést, és sok-sok feledhetetlen pillanatot Apával! Kép Aztán várunk ám vissza! Kép

Mka, KavicskaKép
Nagyon drukkolok! Kép

KavicskaKép
Neked is nagyon köszönöm a jókívánságokat! Gondolok Rád soxor! Vigyázz magadra! Szeretnék a neved mellett zebrát látni ha visszajövök egy hét múlva! (bár még holnap leszek Kép)

Pusza

Unique

KépKép
unique

Zsebi, gondoltam rád ezerrel!!!!! Mi van? Kibírtad? Beszámolót kérek. Kép

Voltam végre az imádott pszichomnál, és bebe-bibi, azt mondta, a depi tök normális, és nyugodtan éljem meg azt is, ha jólesik! A legtöbb embernek az a baja, hogy elhessegeti, ha rájön a dilióra, és lesz mindenféle pszichoszomatikus baja. A mi kultúránk ezt nem fogadja be. Na tessék Kép Úgyhogy nem kérek több lecseszést, nem csináltam semmi rosszat Kép

Megküldték nekem a suli órarendjét, te jó ég, tudtátok, hogy 2 hét múlva tanévkezdés van?! Két hét múlva nekem órát kell tartani... Kriszta látod, Norka nem tesped többet itthon. Kép Illetve azért függ a dolog, mert most a főnökasszonynak írtam egy szép mailt, hogy mi az ábra: szept 5-7 örökbebabás tanfolyam, október vége: lombik, majd meglátjuk mit szól...

Juditfarkas, hogy tetszik a Görögdinnye? Magadra ismertél benne a stílusban? Huh, hogy reklámozom ezt a könyvet, mindjárt elbattyogok a kiadóhoz és követelek valami marketingjutalékot.
s_norka

Hali mindenki, aki jó angolos: esdekelve kérem, ha van valakinek valami tippe, hogy van-e a magyar www.felvi.hu - hoz hasonló portál angolul a világban, vagy valamilyen reprezentatív felsőoktatási szak-felsorolás, azt írja meg nekem. Beleőszülök, mire lefordítok ilyeneket: had- és biztonságtechnikai mérnök. Köszi előre is. Kép
s_norka

Zsebi! Bátorság!!! Köszönöm jol vagyunk, fogacska még mindig kinozza

Sikerült!Kép Andor gyönyörü baba tényleg!! Én az alatta levö 3 albummal probálkoztam, nem vettem észre még egy Lara voltKép

Nóri! hü de jo, akkor mentek tanfira? Látod a férjednek is csak idö kellett!

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

Mka, Kavicska!
Nagyon nagyon szorítok nektek. Nagyon remélem hogy zebrás hírek fognak várni!!!!!! Kitartás már nincs sok hátra!

Unique!
Jó nyaralást!

Wish!
Kevés munkát és kitartást már mindjárt itt a szeptember vége és lehet kezdeni!!!!! Remélem a cérnák már nem fájnak!
Fogyihoz és a sporthoz további kitartás!

Kriszta, Stella!
Remélem a hányinger hamar múlik, mert a rókacsaládot rengetegen várjuk küldjétek hozzánk! Vigyázzatok magatokra és a babákra! Aztán tegyétek fel azokat az uh-s képeket, hogy a tbálában ott figyeljen a nevetek mellett!!!!

Farkasok!
Hurrá mindjárt kezdtek, szorítok nektek is remélem most siekrül az együtt babásodás projekt!!!!

Niki!
Akkor mi igaz sorstársak révén vagy együtt lettünk spontán babások, vagy együtt leszünk lombikbabások!!!!

Nóri!
Tanávkezdés ide oda tessék pihenni és akkor "dilisnek" lenni ha jól esik!! Kép A laparhoz meg nagyon szorítok!

Byby!
Neked is kitartás a laparhoz, biztos minden rendben lesz és meglátod gyrosan megy a gyogyulás!!!!

Lara!
Jó babázást és már nagyon kíváncsi vagyok az élménybeszámolóra!

Edina!
Remélem az zebrád továbbra is adakozó kedvében van! Neked is azt modnom mindjárt itt az a szeptember!!!!

Renóca!
Olyan jó lenne, ha mire haza érek már lenne egy baba! Nagyon szorítok!!!

Remélem nem hagytam ki senkit ha mégis elnézést!!!!

A varratásról! Hát nagyon féltem előttem egy lánynak is csinálták nem volt kellemes hallani ahogy nyög tőle, de aztán jöttem én mondták a has nem fáj, na én akkor azt hittem össze.... magam kaptam is rá jeget, meg a derekamnál lévőkre! Hát mit mondjak elég szadi egy modszer, de remélem meglesz az eredménye kicsit mazohistának éreztem magam. Túl vagyok rajta és talán három hét alatt megszépül ez az emlék. Most mindenesetre nagyon fáj a kezemben lévő és alábamnál lévő, illetve a hasamba kettő nagyon bekékült (de ezt már megszoktam a lombik alatt)

Utolsó tábla, nyaralás előtt! Ha visszajövök majd légyszi írjátok meg kinek nem stimmelnek a dolgai, mert biztos nem fogom tudni egyhamar visszaolvasni a két heti termést!

Kép
Kép
Kép

Két hét múlva jövök! Puszi mindenki vigyázzon magára és csupa csupa jó híreket szeretnék olvasni!

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?