Új privát üzeneted érkezett!
INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK

Sziasztok!

Most kaptam meg a tegnapi vér és vizelet eredményeket, és nagyon elkeseredtem. A vizeletben kétszer annyi vörösvértest és 6-szor annyi fehérvérsejt van, mint ami a felső határérték. Emellett kicsit több a laphámsejt és túl sok a baktérium is. És találtak valami leukocyta-t.

Én meg semmit nem értek az egészből. Teljesen jól vagyok, nem fáj, nem viszket semmi, mégcsak barnázás sem volt, nemhogy vérzés. (kopp, kopp)

Szerintetek nagy gond van? Főleg a babát féltem, nem is magamat.

Mariannka

Mariann & Istvánka 2006.01.31.

KépKép
mariannka

A leukociták fehérvérsejtek, melyek egy leukocita-észteráz nevű enzimet termelnek, a vizsgálat ennek segítségével mutatja ki a vizeletben lévő fehérvérsejteket. Emellett a vizelet-üledék mikroszkópos vizsgálatával is azonosíthatók, és mennyiségileg is meghatározhatók a fehérvérsejtek. A fehérvérsejtek jelenléte a vizeletben valószínűsíti baktériumok, tehát gyulladás jelenlétét a húgyutakban, leggyakrabban a húgyhólyagban. Ha fehérvérsejt (leukocita) van a vizeletben, annak mennyiségét keresztekkel jelölik. A legtöbb a négy kereszt (++++), vagy mikroszkópos tárgylemezre cseppentenek az üledékből, és a mikroszkóp látómezejét felosztó kis négyzetekben, ún. látóterekben sejtszámlálással kapott számot írják a laborleletre.

Bettina 2006.02.09.
Dorina 2003.11.03.
Patrícia 1995.05.09.
tünde_szõd

Az előzőeket a hazipatika.com-ból írtam ki, még utánanézek máshol is.

Bettina 2006.02.09.
Dorina 2003.11.03.
Patrícia 1995.05.09.
tünde_szõd

Bori Kép

Bevallom nem tervezek tandem szopit, sőt már tudnék örülni ha Dani lemondana a cici örömeiről.
Mikor nem vagyok ott eszébe se jut, de ha meglát akkor olyan csillogás lesz a szemében hogy azt elmondani se lehet és le akar vetköztetni rögtön Kép

Lehet a vérbőség az oka amiért érzékenyebb, de igazán nem tudom, a lényeg hogy van amikor az elején fáj mikor rácuppan a kölök Kép

Cory Kép
Akkor várhatóan fogsz egy kicsit pihizni a szoptatással, ha most Zsoma már kevésbé igényli Kép

Réka Kép
Szoritok, minden rendben lesz Kép

Mariannka Kép
Ne izgulj a dokid ugy is tudja mit adjon rá és majd megállapitja hogy mitől van az emelkedett fehérvértesszám.

ÁGi

KépKép
KépKép
Ágiboszi

http://www.informed.hu/index.nfo?tPath=/betegsegek/betegsegek_reszletesen/urinar y/urinary_tract_infect/&article_id=41352

Mariannka!
Mindenképpen mutasd meg az orvosnak mihamarabb a leletet. Biztos megnyugtat majd, ha van egy kis gyulladásod (ami sok terhességnél előfordul) hamar kikezeli.

Tünde

Bettina 2006.02.09.
Dorina 2003.11.03.
Patrícia 1995.05.09.
tünde_szõd

Ágiboszi, Cory: Nekem pont jól jött ki a szopi, mert Dorina magától abbahagyta 17 hónaposan (áprilisban) és májusban az első próbánál összejött a baba. Én most úgy tervezem, hogy nagyon sokáig szopizzon a 3. baba, mert nem akarunk többet.

Bettina 2006.02.09.
Dorina 2003.11.03.
Patrícia 1995.05.09.
tünde_szõd

Sziasztok csajok!

Olyan jól esett, hogy ennyien gratuláltatok, jó, hogy velem örültök! Kép
És holnap reggel én is szeretnék a mai UH-osoktól hasonlóan jó élményeket olvasni. Kép
Mariannka, azért ne aggódj nagyon a véreredményed miatt, menj el a dokidhoz, és ő biztos tud majd hasznos dolgokat mondani. Kép

Csajok, kb. két napja néha érzek kicsi csiklandozást a pocimnál. Lehet, hogy a baba???
Olyan, mintha egy kis helyen picit belülrőlcsikiznék. Aztán gyorsan el is múlik. Szerintem a minimanóm....Kép

Csatolom is a képet, sajnos nem valami jó minőségű, valami gond volt a doki számgépével, és a scannelés is rontott rajta, de nekem akkor is ő a legszebb. Kép

Puszi

Kép
Vendég

Eszti! Mint, ahogy tegnap Nicikának is írtam, Te is bízz benne, hogy a minimanótok jelentkezik! Azért jól kivehető szerintem az UH képen, nagyon édes! Kép

Anita
Kép
Kép
_anita_

Ja, és Mariannka! Tényleg menj a dokihoz a véreredménnyel, hogy mihamarabb elkezdhessétek a kezelést! De ne keseredj el!Kép

Anita
Kép
Kép
_anita_

Sziasztok!

Köszi szépen az infokat és a megnyugtatást, ha minden jól megy, akkor péntken megnézi a doki a leletet. (Felhívtam a lakásán) Kép Addig azzal próbálom nyugtatni magam, hogy nem fáj semmim.

Esztipeszti: nagyon-nagyon csadaszép ez a kép, látszik rajta minden, aminek kell. Gratulálok.

Tünde: köszi szépen a linket, már olvasom is.

Mariannka

KépKép
mariannka

TündeKép

Nekem nem igazán jött be természetes fogamzásgátlónak a szopi, mivel ugye Dani még nagyban üzi és a teso itt a pociban Kép Mondjuk a dokim is megjegyezte hogy általában alatta ritkább a terhesség.

KépKép
KépKép
Ágiboszi

Mariannka!
Javaslom, péntekig igyál sokat - bármit, ami nem túl cukros és ínyedre van. Én, ha felfázás kerülget, minden pisilés (bocsiKép) után iszok min. 3 dl. teát/vizet.
(Ha van egy FLP-ügynök kézközelben, nagyon javaslom az ő teájukat.)
Réka! Drukkhegyek! KépKépKép
Cicifájás: Luca még szopizik, eleinte baromira érzékeny volt - viszont én gombákat is begyűjtöttem a terhesség mellé, és valszeg sikerült átkenni a mellbímbóra is - mindenesetre drasztikus szopiszám leépítést vezettem be.
Azóta normalizálódott a helyzet. A tej persze biztos jóval kevesebb - végül is kb. 6-8 szopiból lett rövid úton 2-3.
Borcsa

Borcsa
KépKépKép
borsts

Ágiboszi: Mi sem bíztuk a véletlenre, de úgy voltam vele, hogy addig szophat, amíg jó neki, csak utána indítottuk a babaprojektet. Addig védekeztünk, bár az sem lett volna baj ha szopi közben leszek terhes, de egyik nap kinevette a cicit és továbbállt.

Eszti: Az avatott szeműek jól láthatják a cuki babád! Szerintem itt már mindenki az KépKépKép

Tündi

Bettina 2006.02.09.
Dorina 2003.11.03.
Patrícia 1995.05.09.
tünde_szõd

MInél többet nézem ezt a képet, annál jobban ámulok, mennyire gyönyörűen látszik ez az igazi babaarc...Kép Csodálatos...
Én is látni akarom...!Kép

Anita
Kép
Kép
_anita_

Tünde: hát nálunk a fiúk közt 23,5 hónap korkülönbség van, és Balu 44 hóig űzte a szopit Kép
cory

cory + Liza 2006.03.11. + Zsoma 2003.08.31. + Balu 2001.09.12.
cory
Budapest

Üdv Mindenkinek!

Jó olvasgatni titeket. Minden nap csak olvasgatok és ilyenkor olyan jó érzés fog el és gyűjtöm a tapasztalatokat. Néha átolvasom az előzményeket, hogy nálatok mi volt a helyzet 9 hetesen.
Igazatok volt! Az idő múlásával jobban érzem magam. Igaz, hogy az elmúlt hetekben 6 kg fogytam, de már végre eszem, és néha kívánós is vagyok. Mellfronton, nem tudom ti hol jártok, de én nehezen bírom. Már tiszta tejcsárda vagyok!!! Tudtok valami tippet a mellfájdalomra? Vagy ez is elmúlik idővel?

Borkadorka!
Olyan jó volt látni a 9 hetes UH képet/ket. Az én picim pénteken már ilyen "nagy" lesz? Ugynis ekkor lesz pont 9 hetes. De Õ egyedül van.

A környezetemben mindenki fogadásokat köt a gyerek nemére. Szerintetek? Néhányotoknak már van tapasztalata.

Fiú lesz állítólag, ha sósat kívánok, nem hányok.
Lány lesz átllítólag, ha édeset kívánok és nagyon rosszúl vagyok.
Környezetemben vannak anyukák, akik mindkettőre már rácáfoltak.
A kinai holdnaptár szerint lányom lesz. Nem tudom már, hogy kinél láttam, hogy kisfiút vár, de megnéztem őt is ebben a naptárban és neki is lányt ír.

http://www.bebilap.hu/terhesseg/knaptar.htm

Mellesleg nem tudom miért is foglalkoztat? A neme mindegy csak egészséges legyen!!!

Era

KépKép

KépKép
lingelera

Sziasztok!

Olvaslak titeket, de eddig nem mertem írni, mert én szeretek mindenkinek válaszolni, itt viszont olyan mennyiségű hozzászólás keletkezik egy nap alatt, hogy szerintem a 2004. első babái topikban nincs ennyi archívum, mint itt Kép De a szoptatás témát nem tudom kihagyni...

Kata lányom ma 18 hónapos, kistesó a pocakban 8 hetes, Kata is szopifüggő volt, de már egy hete nem szopizik. Nekem egyébként nem a mellbimbóm fájt, valahogy fizikailag nem esett jól egy idő után a szopi, úgyhogy egy idő után el is vettem tőle a cicit (csak az elalváshoz - éjszakai visszaalváshoz kellett, de a csillogó szemek meg a vetkőztetés nálunk is megvolt Kép). Vígasztalásul maradt az, hogy simogathatta a pocakomat. Aztán a múlt héten végigment a családon a hányós-hasmenős vírus, ami nálam nagyon szarul létben és hányingerben jelentkezett - na akkor nem voltam hajlandó szoptatni (amúgy is mindig jobban émelyegtem, ha elkezdett szopizni) két napig, és azóta sincs szopi. Helyette simogatás van. Leginkább a lábát, főként a talpát kell masszírozni-simogatni. Fárasztóbb, mint a szopi Kép, de ezt is szeretem.

Egyébként az az érdekes, hogy úgy éreztem már előtte is, mintha elapadt volna a tejem, és azóta se feszült egyáltalán, néha érzem, hogy egy-egy csepp kijött. Még nem hívtam szoptatási tanácsadót, pedig nagyon érdekel a dolog biológiai háttere, mert egy hete, amikor orvosnál voltam, és mondtam, hogy Kata még szopizik, akkor ő meg azt mondta, hogy akkor már le sem fog állni a tejtermelésem.

Na, jól kibeszéltem magam Kép Ahol vannak már testvérek, azoknak a tapasztalatait szívesen venném Kép

Az álom témához: nekem liftes álmaim voltak az előző terhességem alatt meg már most is volt egy - ez tuti a szüléshez kapcsolódik. Az az érdekes, hogy egyre kevésbe nyomasztó a liftezés az álmaimban. (Egyébként nincs liftfóbiám, de ezekben az álmokban mindig kezelhetetlenné válik a lift, és az elég rossz érzés - de a végére mindig ura leszek a helyzetnek Kép

Máj témához: én is iszonyúan kívántam előző terhességem alatt, le is emeltem a májkrémet mindig a polcról - aztán elolvastam az összetevőit... És visszatettem. Egyszer csináltam magamnak, de az nem sikerült olyan jól. Lehet kapni biocsirke-májat is, abban remélhetőleg nincs annyi méreganyag.

Na, most már tényleg eldugulok.

Gratula minden kismamának, jobbulást a rosszullevőknek, egy kalappal az UH-ra menőknek Kép

GyeZsu
gyezsu

GyeZsu: először is gratulálok Kép
Tejtermelés: valahogy úgy van, hogy a 4. hónapban áll át a mell, és onnantól előtejet termel, ami onnantól a kicsi igényeinek megfelelő. Szülés után ezért is szoktak a tandemszopizó nagytesók nagyon sokat hízni, mert újszülöttnek való zsíros tejet szopiznak, ráadásul általában ismét napi 1500-szor. Balu pl 2 hétig csak anyatejen élt, és hízott is ez alatt 1kg-t.
cory

cory
Budapest

Sziasztok!

Csatlakozhatom hozzátok? Látok itt néhány ismerős arcot isKép SZia CoryKép

Hétfőn töltöttem a 10. hetet, eddig 7 kilót fogytamKép Nem gond van mibőlKép

Már van egy kisfiam, Bence, aki június 27-én volt két éves. Hétfőn voltam UH-n, 21,6 mm a kicsi és nagyon jól érzi magátKép

Zsu

10+3

3 gyerek anyukája :)

Különcségeink: mosható pelus, hordozás, természetesség :)

Rendelj tõlem Lizann Mei tai-t!

www.mamami.hu
zsuzsófi

Sziasztok!
Üdv az újaknak, és gratula a pocaklakókhoz!

Voltam tegnap dokinál. A babus már olyan ari. 7,1 cm a feje búbjától a popsiig. A buksija meg 2,4 cm. Láttam hogy dobogott a pici szíve Kép Továbbra is febr. 20-ra vagyok kiírva és a tegnapi mérés is 13+2-nek mutatta.
Ami meglepett ez már hasi uh volt, mondta is a doki, hogy nem fog annyira jól látszani, így sajna nem is lett olyan jó az uh kép. Eddig ennyi idősen mindig hüvelyi volt, na nem azért mintha annyira hiányozna, végül is jó volt ez így is, csak akkor jobb kép lett volna.
Azért felrakom:
Kép
Egy kis segítség: balra van a buksija, jobbra amit mutogat az a popsija meg a lába. Kép

Szilvi és Katababa
szisz2

Era:
Én hánytam, és sósat kívánok...Édesre gondolni se tudok. Akkor fiam, vagy lányom lesz? Kép
A lányommal is ez volt: hányás, és sós mánia.
Szerintem nincs erre szabály.
titati

Era
Én kívántam mindent, hányás nem volt. Fiam lett.
A kolléganőm végighányta a terhességét, fia lett. De lehet, hogy mindig én vagyok a kivétel aki erősíti a szabályt?
Nekem a táblázat sem okés, az szerint két lányom van. Kép csak hát ugye kukisok. Kép

Szilvi és Katababa
szisz2

Jó reggelt mindenkinek!
Üdv az újaknak! De jó, hogy így gyarapodunk!
SZISZ! Gratula a babóhoz! Egy technikai kérdés. Hogy tetted fel? Van scanner és azzal? Mert én is bescanneltem, de nagyon vacak minőség lett. Mit csináltam rosszul?

Mi jól vagyunk! Tegnap doktornéni mindent rendben talált. A számítások szerint 7+2 voltam tegnap, de ő az UH alapján 7+4-et mondott. MOst akkor melyiket kell figyelembe venni? AMúgy 13mm-s a Pöttyünk, a szíve csak úgy zakatolt ( férjem meg is állapította, hogy biztos miatta van, meglátta őt a gyerek... Kép ). Sajnos az orvos választási gondom megoldódni látszódik, mert a doktornéni az Istvánban nem lesz amikorra ki vagyok írva így nem is érdemes szerinte vele végigvinni a terhességet. Hát lehet, hogy a sors akarja az Uzsoki?

BORCSA! Te ismered az FLP termékeit? Én korábban is szedtem vitaminokat, és jók a tapasztalataim, de most hogy babás vagyok vannak félelmeim, hogy nem ártok-e velük. Tudsz ehhez hozzászólni? Kép
Puszil mindenkit:

Bartika
7+3

KépKép KépKép
Kép
bartika31

Sziaszok!

Én is ismerem az FLP termékeket és használtam is őket, nagyon jók a tapasztalataim a termékekkel kapcsolatban. Megkérdeztem a forgalmazót, aki azt mondta, hogy semmi akadálya a további használatnak. De hogy teljesen biztos legyek a dologban, megkérdeztem az orvost is, aki szerint csak abban az esetben nem szabadna szedni, ha allergiás lennék az aloe vera-val szemben.

Hát ha kettőből kettő azt mondta, hogy lehet, akkor azért hiszek nekik. Írjatok erről, ha tudok valamit, mert engem is nagyon érdekelne.

Mariannka

KépKép
mariannka

Bartika
Örülök, hogy nálad is minden rendben van. Egyébként én is csak az uh szerint vagyok ma 13+3, egyébként 13+6 lennék.
Igen bescanneltem. Nekem van egy olyan ahol a %-ot kell állítani, és az szerint csinálja jobb vagy rosszabb minőségben. Ez amit látsz 100 % tehát nem a legjobb. Ha magasabbra állítom akkor viszont nagy lesz a kép mérete és nem tudom ide berakni. Úgyhogy nekem ez volt a legegyszerűbb, de bizti lehet úgy is csak akkor kicsinyíteni kell.

Szilvi és Katababa
szisz2

Mariannka! Nekem nőgyógyász adta meg, hogy melyik vitaminokat szedjem, de mivel ő is forgalmazó, csak a felét hittem el annak, amit mond és szerettem volna körbekérdezgetni. Én jelenleg is iszom a Berryt ( azóta nem is voltam beteg, ennek már 1 éve ), a halolaj kapszulát, a Royal Jellyt és az ásványi anyagosat. Igaz, hogy drágább jóval, mint az Elevit, de az mint tudjuk rendesen meghajtott, ezzel pedig még soha nem volt panaszom. Te mit szedsz most?

KépKép KépKép
Kép
bartika31

Én nem nagyon ismerem ezeket az Aloe verás dolgokat, de nekem is van itthon Aloe First-öm, meg aktivátorom. A gyereknek amikor oviszezon van és már nincs annyi féle gyümi akkor a kids vitamint szoktam venni. Hát mondanom sem kell sokkal kevesebbet beteg mint a többi gyerek az oviban, előtte meg 3 hét ovi 1 hét betegség volt a tendencia. Szerintem jók ezek a cuccok. Az aktivátortól a fülfájása is olyan pikk-pakk elmúlt. Nálunk a gyerekorvos árulja Kép

Szilvi és Katababa
szisz2

Bartika: én most nem szedek semmit, mert éppen nem tudtam hozzáférni. A forgalmazó nekem is ugyanezeket ajánlotta. Van egy könyv is, amiben terméktapasztalatok vannak, az nagyon sok információt tartalmaz.
Korábban többféle problémára használtam ezeket a termékeket, és tényleg sokat segítettek. Soha nem voltak mellékhatások, és nem lettem beteg. De a legjobb az egészben az volt, hogy teljesen panaszmentes lett az allergiám és az asztmám, amire korábban szteroidokat kaptam. Sokat tudnék még mesélni, de nem akarom untatni a többieket. Ha gondolod írj egy emilt az mmka@freemail.hu-ra.

Mariannka

KépKép
mariannka

Mariannka
Az allergiára meg azt asztmára mit szedtél? Nekem a párom szenved nagyon.

Szilvi és Katababa
szisz2

Illetve írjon bárki, akit érdekel ez a dolog. +info: be lehet szerezni olcsóbban is, mint ahogy a forgalmazók adják. Kép De ezt inkább emilben.

Mariannka

KépKép
mariannka

Szisz: allergiára sima gélt ittam. Eleinte 2*0,5 dl volt az adag, ami több, mint a normál. Nagyon hamar éreztem a változást, utána csökkentettem a mennyiséget. (Korábban napi 2*1 Claritine-t szedettek velem, de azt abbahagytam a mellékhatások miatt.)

Az asztmára pedig a gél mellett szedtem ginkot. Nagyon komoly változások voltak, tünetmentes lettem, és az is vagyok már január óta. Kép
És most sem szedek semmilyen szteroidos cuccot.

Mariannka

KépKép
mariannka

Sziasztok!

Üdv Zsuzsófi és Gyezsu! Gratulálok Nektek is!

Szilvi!
Nekem 8 hetesen is hasi uh-t csináltak. Szerintem a géptől és az uh-zó orvostól függ.

Bartika!
Gratula!
Régen én is "ettem" flp termékeket, azt hallottam, hogy jók a terhesség alatt.
Már kb.2-3 éve áttértem egy másik hsonló, csak svájci termékcsaládra a Nahrinra. Valamennyivel olcsóbbak és sokkal több termék van. Az anyukám csinálja, most fogja megkérdezni az orvost, aki nagy Nahrinos, hogy miből mennyit ajánl a terhesség alatt.
Rita

Rita
Kép
Dorka 10, Dani 12,5 éves
ritaa

Mariannka köszi. Megpróbáljuk, egyébként a Claritin neki sem használt Zyrtecet szed. Az meg lórúgással egyenlő.

Szilvi és Katababa
szisz2

Ritaa
Okés tudom, hogy van olyan gép amivel lehet már olyan korán is, csak eddig az előző kettőnél ez nem így volt(pedig a gép is és a doki is ugyanaz), ezért is csodálkoztam. De végül is mind1.

Szilvi és Katababa
szisz2

Mariannka! Kicsit megnyugodtam, hogy akkor nem vagyok egyedül, aki FLP-n él... Kép A férjem kicsit bizalmatlan velük szemben, de én mondtam neki, hogy ha most szedném először, akkor nem is kísérleteznék a gyereken, de így, hogy már 2 éve szedek ezt azt, nem ártok vele remélem.
Ritaa! Érdekes, amit írtál, soha nem hallottam a Nahrinra családról. Õk is úgy terjesztik, mint az FLP?

KépKép KépKép
Kép
bartika31

Bartika!

Igen ugyanúgy, csak valamivel egyszerűbb, aki vásárol ingyenesen klubtag lehet, így (ugyanúgy, mint az flp-nél) jóval olcsóbban kapja a termékeket, amit valamennyi postaköltségért házhoz visznek.
Ezt is sok orvos csinálja úgyan úgy, mint az flp-t. A mi gyerekorvosunk is esküszik rá.

Rita

Rita
Kép
Dorka 10, Dani 12,5 éves
ritaa

Sziasztok!

Zsu: gratulálok és az esküvőhöz is Kép

Mi télen ittuk a Berryt, és idén kids-et akarok majd adni a fiúknak, én meg szerintem a berryt fogom inni Kép

cory

cory
Budapest

Gyezsu, Zsuzsófi sziasztok köztünk!

Era: A mellfájdalom is elmúlik, vagy legalábbis csökken, nekem a 14. hét végére enyhült. Most is érzékeny, de nem fáj állandóan.

Szisz: Végre láthattad a kis pocaklakód, szerintem kivehető a képen a baba. Gratula!

Bartika: A terhességi hetek+napok állandóan változnak, úgy értem, hogy néha pont akkora a számított, mint az UH, de néha eltér. Nekem a múltkori UH és a számítás szerint is 12+4 volt, most meg 4 nappal kisebb az UH szerint.

Nálunk a most 10 éves Patrícia volt asztmás és állandóan beteg 6 éves koráig. Akkor kezdte szedni az Echinacea kivonatot (lehet homeopátiás bogyóban is kapni), onnantól kétszer volt kicsit beteg a 4 év alatt.

Tündi

Bettina 2006.02.09.
Dorina 2003.11.03.
Patrícia 1995.05.09.
tünde_szõd

Lányok! Csak egy gyors búcsúzás erejéig jövök, indulunk Drezdába. Kép Vasárnap este érkezünk, addig írjatok jó sokat! Hiányozni fogtok ám!

Mindenkinek kelli napokat és jó hétvégét holnaptól! Vigyázzatok egymásra! Kép Kép Kép
Puszi:
Bartika
7+3

KépKép KépKép
Kép
bartika31

Bartika: jó utat Kép
cory

cory
Budapest

Bartika!
Jó utat és vigyázz magatokra!

Pedig már azt hittem a mellfájdalomra is tudtok valami tuti tipett. :-(

Tündi!
Köszi, akkor lehet, hogy már csak pár hét és enyhül?:-)

Era

KépKép

KépKép
lingelera

Én is búcsúzom, megyünk anyósomékhoz a hétvégére. Jók legyetek! Hétfőn jövök!
cory

cory
Budapest

Sziasztok!

Én mostantól nem tudok olyan gyakran jönni, mert már eljöttem táppénzre, így csak este jutok nethez...na nem baj! Azért jövök rendszeresen! Kép

Lingelera, sajnos nekem azóta folyamatosan fájnak a cickóim, amióta baba van...és nem múlik, nem enyhül, feszül, nő, szóval nem egyszerű. Ráadásul alapból nem voltam egy deszka, szóval a hason fekvés kilőve!
Amúgy meg az a legjobb pillanat a napban, amikor este leveszem a melltartót....HUHHH...Kép

Én életemben egyszer ittam Aloés cuccot (nem tom, hogy hívták), az nagyon gusztustalan trutyi volt, nagyon rossz ízű, sárga műanyag flakonban...viszont elmúlt tőle a szénanáthám, és azóta sem jött vissza, pedig már nem iszom!

Anita, nemsokára te is hasonló felvételeket láthatsz majd a minimanódról! Kép

Mariannka, remélem minden ok a leletekkel!

Jó hétvégét mindenkinek, pihenjetek sokat, és élvezzétek ki a jó időt!

Puszi, jó éjt

Kép
Vendég

Sziasztok!

Köszönöm a kedves fogadtatást Kép

Cory, ez érdekes, amit az anyatejről írtál. De én pont azt tapasztaltam, mintha a terhességtől elapadt volna a tejem. Mondjuk Kata nem szopizott már olyan sokszor, meg nem is hagytam sokáig cicin, mert nem esett jól. De érdekes, hogy ilyen egyszerűen ment a szopi abbahagyása, nem gondoltam volna, mert nagyon igényelte. Azóta csak figyelek, hogy a cici szót mi mindenre terjeszti ki. A köldököm eddig is cici volt, de most már az egész pocakom cici (ha cicit kér, pocakot kap Kép), tegnap este úgy aludt el, hogy a frottír lepedőre ráterítette a pamut takaróját, arra tette a fejét, és azt is cicinek hívta...

Bartika, Katával végig azon problémázott az orvosom, hogy túl pici (2600 grammal és 50 centivel született). Én mosolyogtam a legjobban, amikor az utolsó hetekben olyan UH-t csináltak, ami a szülés várható időpontját - a méretek alapján - mintegy másfél hónappal későbbre írta... (Két nappal született hamarabb, mint ahogy - az eredeti számítások alapján - ki voltam írva.) Nálunk most is megkérdezte a doki, hogy szerintem mikor fogant. Valószínűleg az első hetekben, amikor még csak "pötty", akkor jól látszik egy hét különbség is. Én pedig megerősítettem, hogy később, mint azt az utolsó mensitől számolnák, így későbbre is lettem kiírva, mint ahogy "hivatalosan" kijött volna. (Vissza kellett számolnom, hogy most akkor honnan kell számolnom a heteket Kép)

Mindenkinek jó utat, illetve jó pihenést-babázást a hétvégére!

GyeZsu
gyezsu

Sziasztok!

Ne haragudjatok a zavarásért, csak szeretnék a figyelmetekbe ajánlani valamit:

http://www.nemetdog.hu/angolpolya

Nem tudom, hogy ismeritek-e az angolpólyát, ez egy nagyon kényelmes viselet az újszülött és pár hetes babáknak (kb. 0-3 hós korig jó), hasonló, mint egy hálózsák, de nem melegíti úgy a babát, viszont alá is lehet öltöztetni ha kell: a lábát körbeveszi, mégis szabadon tud benne mozogni..

Több korház újszülött osztályán is használnak ilyeneket.

Üdv,

hanee
hanee

Sziasztok!
Ennyi babakép láttán már kiugrok a börömböl, annyira szeretnék már hétfö délután a dokinál lenniKép

Egy kis reklám:
Tegnap voltam egy kétgyermekes anyukánál, aki kismamanadrágok varrására "specializálódott". És OLCSÓ! Én kordnacit veszek töle 3500 ft-ért. A XI. ker-ben van.
Itt nézhetitek meg a nacikat: www.kep.tar.hu/lorro
Ha valakit érdekel, priviben megírom a nevét és az e-mail címét.

Kép
Kép
maminti81

Maminti
Ezt ajánlottam múltkor (2 hete) én is minden elérhetőséggel (név, cím, telefon)együttt, de a kutyát se érdekelte. Mindenki a 2in1-re indult rá...
titati

Titati!
Pedig sokkal jobb ár, és minöségben sincs különbség. Na nem baj.
Ezek szerint te is ott szerezted be a nacijaidat?Kép
Nekem kicsit korai, csak túlságosan belelkesültem, amikor kiderült a babó...Rögtön belevetettem magam mindenbeKép

Kép
Kép
maminti81

Sziasztok!
Megnéztem a gatyókat, tényleg jók, és az áruk is jóval alacsonyabb mint máshol.
Nekem már vannak kismamagatyóim ami végig ki is fog tartani (az első két gyerek alatt begyűjtöttem) így szerencsére ezt sem kell vennem. Kép

Szilvi és Katababa
szisz2

Maminti, Titati: Engem érdekelnek a kismamgatyók, elraktam a címet csak még korai, majd ősszel veszek tőle. Köszi az elérhetőséget!!!

Sokan mentek most nyaralni, pihenni.
Mi hétfőtől megyünk Bükfürdőre. Átmegyünk majd Ausztriába is, van egy élményfürdő aminek az egyik része kimondottan babyworld. Adnak babakocsit, van szoptatós helyiség, altató helyiség, minicsúszda, nagy medence (0,1-0,5m es víz), szupertisztaság, nem klórozott víz stb..., ja és az egész fedett, tehát télen is lehet menni.
A másik részében óriáscsúzdák, hullámfürdő van.
www.sonnentherme.com

Tündi

Bettina 2006.02.09.
Dorina 2003.11.03.
Patrícia 1995.05.09.
tünde_szõd

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?