Új privát üzeneted érkezett!

Szelivi!
Köszi a tippet!Kép
Akkor te már holnap mész dokihoz? Tök jó! Bár tényleg nagyon bunkó volt a nöci!
Nekem nem volt bunkó, csak mondta, hogy nincs hely hétföig. Így jártam. De legalább akkor már be fogok lépni a 7. hétbeKép
Aranyos a cicád!Kép

Vica!
Így már érthetö, hogy bent volt eddig a cica. De már tényleg ki kéne tenni, mindenféle szempontból! Legalábbis szerintem...

Zsu!
Én sem szeretem annyira a cicákat. Tényleg a babakocsikban vannak nálatok? És ez nem zavarja a mamákat?

Kép
Kép
maminti81

Vica. Olyan édi amit meséltél a kis kurvákról. Imádom őket még akkor is, ha azt képzelik magukról, hogy ők az isten-császárok. Nálunk nem jöhetnek be a házba, így csak a lábtörlőig hozzák a döglött egeret.

Kép

Kép
kamilla306

Kamilla!
Jó nektek, hogy nem bejáratosak. De még így utólag is ezt tenném, mert egyszerűen nem volt más lehetőségünk. Vagy nálunk marad vagy másnap viszik eloltani...
Érthető, hogy mit választottunk.Kép

Maminti!
Ki is fogom őket tenni, csak még jó helyet kell nekik találni. Meg az a baj, hogy nincs még kerítésünk és félek, hogy a kis hülye elkóborol, vagy valaki felkapja és elviszi.
Na jó, macska-téma off.Kép

Szelivi!
Holnap már biztos szívhangot is hallotok!
Majd hozzál képet, ha tudsz!Kép

Kata!
Ha van egy kis időd, dobsz táblit?
(Remélem nem most küldöd éppen...Kép)

Kép
Kép
Kép
vica1982

Sziasztok Csajszik!

Most esett le, hogy tegnap elfelejtettem táblát dobni. Kép
Így most ezzel kezdek:

Kép

Kép
kata1977
Hatvan

nem szólnak semmit mert nem látják.Mikor jön valaki akkor kiugranak belőle!Undorítóak!!!!!Ja és olyan macskaszag van az egész lépcsőházban, mikor belépek elkap a hányinger!!Kép((

zsuzska80
Szombathely

Vicaaaaa!
De éppen akkor dobtam! Kép
kata1977
Hatvan

Kataaaaaaaaaaa!
Erre már nem tudok mit mondani!KépKépKép

Kép
Kép
Kép
vica1982

Beu!
Most olvastam csak vissza normálisan: Tényleg ide jöttök???? MIkor??? Szólj előtte és akkor tudunk talizni!Kép
Tök jó lenne!!!Kép

Kép
Kép
Kép
vica1982

Nnnna, próbálok írni is. Kép

Asszem, tényleg pihennem kellene egy keveset, mert az előgg jött a főnököm (megint édes kettesben vagyunk Kép), kérdezett vmit, mondtam, h nem emlékszem, erre kiderült, hogy előtte csináltam nem sokkal Kép Kép

Gyöngyi,
Igyekszem eszebe vésni a jövő pénteket, hogy drukkoljak ezerrel, de mint a fentiek bizonyítják, nem biztos, hogy megjegyzem.

Maminti,
Én is úgy emlékszem, hogy ilyenkor felborulhat a hüvely ph-ja, ettől lehet most egy kicsit több gombád (hiszen ugye eredetileg is van, csak egyensúlyban vannak).
Proone a Gyermekek/magzatok kor szerint-ben, a 2005-2006 téli babáknál fellelhető. Kép

Betti,
De jó Neked, hogy nem dolgozol! Kép Jó pihenést!

SzeLivi,
Húúúú, az ilyenektől kinyílik a bicska a zsebemben! Minek megy az ilyen ilyen helyre dolgozni?! Menjen el kapálni, ott nem kell emberekkel beszélnie!

Beuka,
És hogy sikerült az olysztálytalálkozó?! Kép Örülök, hogy nincs semmi gond! Kép
Sajna nálunk a melóhelyen a helyzet változatlan. Kép És az a legrosszabb, hogy azt sem tudom, hogy mikor várható egyáltalán, hogy a kolléganőm visszajön. És úúúúgy utálom, amikor nem látom vminek a végét!!!! Kép Kép Kép
De azért van pozitívum is: ma hazajön a pasim a Szigetről!!!! KépKépKépKép

Zafír,
Mi újság? Kép Mérted ma a hődet? Vicces, de reggel, amikor felkeltem, eszembe jutottál. Kép Azt hittem ui., hogy péntek van és örültem, hogy Te ma tesztelsz. Kép Aztán leesett, hogy még nincs péntek. Igaz, amíg be nem értem a munkahelyemre, addig az volt a meggyőződésem, hogy csütörtök van. Kép
Szóval drukkolok tovább!!!

Kamilla,
Örülök, hogy jó a kedved! Kép Szép a görbéd! Kép Már amennyire én értek hozzá! (?). Kép
Neked is drukkolok! Kép

Maminti,
Én úgy tudom, hogy 'egy kis nátha' nem okozhat gondot! Kép Azért vigyázz Magatokra! Kép

Vica,
Én nagyon nem szeretem a macsekokat. KépKép Én biztos hozzájuk vágtam volna valamit! Kép

Zsu,
Fogszab! Kép Hurrá!!! Kép
Ilyen macskás dolgot én is láttam párat annak idején a nagyimék paneljában és én már gyerekként is fel voltam háborodva! Mi a fenét keresnek egyáltalán ott bent a macskák?! Nem lehetne őket kiüldözni onnan? Kép

Hajni,
OK, ha megyek, viszek magamnak pezsgőt! Kép Nnnna, jóóóó, Neked is! Kép

Pussz:
Kata
kata1977
Hatvan

KépFeltettem a görbémet gyorsan,mert futok dolgozni!!!Puszika!!Sziasztok!!
Vendég

Jaj!
Bevillant, hogy növérkémék esküvöjén, ami 1 hónap múlva lesz, még senki sem fogja tudni a babót. Viszont valamennyire már látszódni fog... Mit vegyek fel, hogy még a mamám se vegye észre? Ráadásul én vagyok a tanú...

Kata!
Köszi! Én annyira nem tudok semmit ezekröl a dolgokról...

Kép
Kép
maminti81

Maminti!
Még nem hiszem, hogy "annyira" látszódni fog, bár ez alkati kérdés. (Azt tapasztaltam, hogy akin egy kicsit több van, azon hamarabb látszik, a soványokon -érdekes módon- később. De ez csak szubjektív észrevétel.)Ha mégis, akkor szerintem olyan ruhát vegyél, ami -természetesen- nem passzos és főleg a dekoltázsra vagy a gallér részre tereli a figyelmet. Lehet valami szép nyaklánc is. Nem arra gondolok, hogy "ki kell dobni mindent, ami van". De tudod ezt Te is, hiszen nőből vagy.Kép

Kép
Kép
Kép
vica1982

Maminti!
Énrajtam kb 3 éve "látszik", hogy terhes vagyok, ugyanis 77 kg vagyok. Az idén már át akarták adni a helyet a villamoson. Sajnos főleg csak hasra hízok, de az is csak oldalról látszik. Szóval, ha nem vagy a végletekig sovány, akkor mondhatod, hogy felszedtél egy pár kilót, meg előre gyúrtál a sok sütire, vagy ilyesmi.
Én minél hamarabb elmondom a családnak, hogy mi van, mert úgyis rájönnek, hogy nem dolgozom. Ugyanis ha van babuci (márpedig van Kép), akkor én már péntektől betegácsiban leszek. Úgy döntöttem, hogy nem kockáztatok, pedig biztos kihúznám még itt pár hónapig, de minek?

A macúr témához még annyit hozzászólnék, hogy az nekem se tetszik, hogy a lépcsőházakban randalíroznak a macskák. Főleg mikor éjszaka a nyakamba ugranak. Aki panelban lakik, az vigyázzon a szaporulatra, vagy oldja meg állatorvossal. Falun bármennyi macsek elfér (anyukámnak egyszerre 12 is volt), de ha túl sok van, akkor azt "elintézik".

Lívia és Tünde baba, 2006. 04. 03.
Kép
szelivi

Ja és inkább arra vigyázz, nehogy rosszul legyél az álldogálástól, vagy a sok kajától, vagy a sok "részeg" embertől. 1 hónap múlva még meleg lesz és mindenki izzad majd mint a dög.

Kép
szelivi

Szelivi!
És hány cm vagy?

zsuzska80
Szombathely

Töredelmesen bevallom, hogy csak 165. A testtömeg-index szerint 25 kg plusz van rajtam, és jelenleg közvetlen a normál kategória után vagyok. Megjegyzem utoljára középiskola 1. osztályban voltam 52 kg-os, de én akkor állandóan szédültem, még álmomban is, annyira, hogy felébredtem rá, hogy hányni kell.
Egyébként vastag csontú fajta vagyok, anyukám szerint ha Magyarország gazdasága ilyen lábakon állna ...
Ja és ráfoghatom a hormonokra, a fogamzásgátlóra, meg ilyenek, de az igazság az, hogy a táplálkozásom 90%-át az édességek teszik ki. Mostanában már nem vagyok annyira odáig érte és néha gyümölcsöt is eszek.

Kép
szelivi

Szelivi!
Akkor adhatnál át egy pár kilót, mert én meg a BMI szerint pont az egészséges alatti ALULTÁPLÁLT kategóriába esem. A táblázat szerint még több mint 10 kg-nak kellene rajtam lennie. 170 centi vagyok és 52 kg. Nem vagyok abnormálisan sovány, de félek, hogy ha valami bajom lesz, nincs miből leadni. Meg azt mondják az ilyen testalkat nem optimális a baba-projektben.Kép

Kép
Kép
Kép
vica1982

Szelivi!
MegpróbálomKép Bár nálam meg pont az ellenkezöje van: Állandóan azzal piszkálnak, hogy hízzak már. Szóval ha most azt mondom, hogy híztam, úgysem hiszik elKép Egyébként én is odavagyok az édességért, de szerencsés alkat vagyok, nem tapad meg. Majd középkorú nöként fogom megszívni, mert akkor is ennyit fogok enni, viszont tapadni fogKép

Kép
Kép
maminti81

Vica!
El ne hidd, hogy ha lesz valami baj, majd nem sikerül miből leadni! Ez szerintem egy begyöpösödött régimódi nézet, anyukám is ezt vallja. Õ a tüdőműtétje után "sovány ember, beteg ember!" felkiáltással 3 hónap alatt 30 kg-ot hízott. Most meg magas a vérnyomása, fáj a lába, fullad, stb.
A babagyártásra egyébként én pont az elhízást hallottam rossznak.

Maminti!
Akkor azt kell mondani, hogy tegnap sok zöldséget ettél és fel vagy fújódva. Egyébként szerintem nem látszódhat egy két hónapos babuci.

Hajdanvolt lánykoromban én is azt hittem, hogy nem hízhatok el. Hajnal kettőkor felkeltem porcukrot enni kiskanállal, vagy középiskolában általában heti 1 kg kockacukrot csak úgy mellékesen bezabáltam. Ma már ez nem megy.

Kép
szelivi

Én amióta Elevitet szedek folyamatosan zabálok és természetesen csak a hasam nő a mellem nem! Elég gáz. Sportolnom kéne, de olyan lusta vagyok!

Kép

Kép
kamilla306

Úristen, Szelivi!
Az rengeteg cukor!!!!!!!!
Nem vagy véletlenül Candidás? Lehet, hogy attól van a súlyfelesleg!

Kép
Kép
Kép
vica1982

Kamilla!
Én éppen tegnap este döntöttem el, hogy újból kezdem az otthoni tornát, mert olyankor nemcsak "formásodtam", de a kedvem is jobb lett. Nem mintha baj lenne a kedvemmel, de egy kis endorfin mindig jól jönKép
Kissé beijedtem, mert eddig ugye 52 kiló voltam, most meg 55-öt mutatott a mérleg. De reggel megint 52 lettem. Valószínű, hogy a tegnapi rengeteg vízivástól(kb 3-4 liter) volt.
De egyébként is megereszkedett a hasfalam, már nem olyan kemény mint régen és ez idegesít.

Kép
Kép
Kép
vica1982

Vica,
Pedig Te még fiatal vagy a hasfalereszkedéshez! Kép
Amúgy az enyém sosem volt olyan, amilyet szerettem volna. Hiába tornázok (régebben minden este ...), izmos, izmos a hasam, de ott van még rajta egy kevéske (egyre több... Kép) hááááj. ÚÚÚÚÚTTTÁÁÁÁLOM!
kata1977
Hatvan

Én gyerekkoromban jól ráalapoztam úgyhogy sose volt gond az alakommal, csak most nyár eleje óta kezdett nőni a háj a derekamon. De kizárólag ott! És elég groteszk. Igazi úszógumi. Fúj még leírni is szörnyű. Egyébként összességében 53 kiló vagyok 165 cm-hez, ami nem sok csak aránytalanul terül el rajtam.

Van Norbim meg Cindy-m, de esélytelen, hogy neki kezdjek.

Kép

Kép
kamilla306

A hasról ne is beszéljünk!Kép Vékony vagyok, de a hasam löttyedt. Mindig izmosat akartam, de az elsö pár hét torna után abbamaradt a lelkesedés. Többször isKép

Kép
Kép
maminti81

Nnnna, csajszik, én lassan haza. Kép
Holnap jövök!!!

Pusz:
Kata
kata1977
Hatvan

Kata!
Na annyira azért nem ereszkedett meg, csak nincs elég izomtónus, ha hivatalos akarok lenniKép

Én is lépek, mert még takarítanom is kell!

Holnap nem leszek, mert "szabit" vettem ki, megyünk a férjemmel vásárolni.

Jók legyetek!

Puszi: Vica

Ui.: Tornára fel! KépKépKép

Kép
Kép
Kép
vica1982

<font color="0000ff">Csajok!
Hallottam egy jó kis terhességmegállapító módszert intimtorna tanfolyamon! Kép
A tréner saját története, inkább nem részletezem, csak a lényeget.
Ha kimarad a menzid és nincs kéznél terhességi teszt, akkor nézd meg tükörrel, hogy terhes vagy-e. Na igen, mit nézz... Kép Azt, hogy a megszokottnál sötétebbek lettek-e a kis szeméremajkaid. Persze ehhez előtte is meg kell nézned, hogy tudj mihez viszonyatani...
(Egyébként a szeméremajkak sötétedéséről én eddig egyetlen helyen olvastam, a Barátnőim a terhességről című könyvben.)

Kép
Proone
25+1</font>

KépKépKépKép
proone

Helló Csajok!!!

Anita köszönöm a kérdésedet, viszonylag jól vagyok! Csak elég fáradt, de nemsokára itt a hétvége!!! A keresztelő nagyon jó volt! Tök jó fej volt a pap a baba meg végig ébren volt, nem szólt egy szót sem, csak érdeklődően nézett. Olyan édes baba (lány) egész nap nem sírt, úúúgy irigykedtem!

Kamilla szerintem nagyon bíztató a görbéd!! NAGYON NAGYON SZORÍTOK!!!!!

Maminti sajnálom a náthát Kép jobbulást!!! Szerintem sem fog annyira látszani még 1 hónap múlva, de ha mégis, szerintem azt egy lezser ruhával még el lehet takarni. Úgyis mindenki a menyasszonnyal lesz elfoglalva. Kérlek ne vedd ezt bántásnak!!!!!

Vica mostm ár akkor azt javaslom kicsit tiltsátok ki a mecsekot! NEkünk is van egy lány, épp most is hasas, de be nem teheti a lábát alakásba! Jó lene találkozni, még csak terv, hogy megyünk, valamikor szeptemberben. Tényleg milyen a fürdőtök? Van sok fedet része is?
De jó! Holnap mentek vásárolni a pároddal! Mit vesztek?

Zsu tök jó, hogy így bevállaltad fogszabit! Nekem is kellene, de én már nem vállalom be Kép

Kata hát ezek nem túl jó hírek Kép el tudom képzelni, hogy mennyire szar lehet Neked! Én legalább látom a végét! Már csak egy napot kell helyettestenem két kolléganőmet. Nem mond a főnököd semmit? Ezt nem lehet sokáig húzni!
De tök jó, hogy ma hazament a párod!! Akkor biztos lesz este ereszd el a hajam!!!! Kép
nagyon jó volt az osztálytalálkozónk! nem voltunk jó sokan, de jó hangulat volt. Grilleztünk, ittunk, énekeltünk, dumáltunk. Tök jó volt!

Szelivi igazad is van, hogy nem dolgozol tovább!!!!

Proone jártok intimtornára??? Tök jó lehet!

Zafír ????????

Kép
Kép
beuka

A hétvégén, vagyis már pénteken megyünk Kehidakustyányba! Végre kiveszek egy nap szabit, már hosszú ideje nem "szakítottam" meg a melot.
de olyan hülye helyzetbe kerültünk! A sógornőmékkel megyünk, nekik van két gyerekük, 6,5 és 9,5 évesek. Õk azt sorolgatják, hogy aludjunk sátorba, meg kocsiba, DE NEKÜNK ez a hétvége igen fontos lenne bizonyos "dolgok" miatt, amihez csak ugye ketten kellünk.
Na mindegy majdcsak megoldjuk valahogy.

már nagyon várom, hogy menjünk!

Kép
Kép
beuka

Szép jó reggelt lányok!

Látom jó témát dobtam fel!Ki hány kg!Kép
Én 174cm vagyok és 65 kg, de fogyni szeretnék.Legalább 60-ig.

Beuka!A fog. szabról annyit, hohy én is 23 koromban tettem fel és még meg sem kérdezték hány éves vagyok!Az alattunk lévő lakó megkérdzte hol csináltattam ő is akar, d ő 37 éves!!!!!!!!2 gyerek anyukája...
Szóval soha nem késő!!

zsuzska80
Szombathely

Jó reggelt mindenkinek!

A mai nap már nem olyan fényes mint a tegnapi, de nem vagyok elkeseredve. Inkább csak úgy érzem, hogy mi ennél többre nem vagyunk képesek az ügy érdekében. Most megfogadom amit két hónappal ezelőtt ígértem, és köv. ciklustól nem hőmérőzök, sem tesztelek és nem mikroszkópozok és nem is számolgatok semmit. Teljes elvonókúra. Persze a szextől nem! Szóval mi megpróbáltunk mindent, három hónap teljes odafigyeléssel, most már teljesen a Jóistenre bízunk mindent és élünk, ahogyan a "tudatos gyerekgyártás" előtt. Aztán majd lesz ami lesz. Azért titeket nem hagylak ám itt!

Ja egyébként még nem jött meg, de úgy érzem órák kérdése az egész. Kép

Kép

Kép
kamilla306

Sziasztok!

Lányok mindenkinek nagyon-nagyon köszönöm a drukkokat. Meg is látszott a ma reggeli tesztemen.

POZITÍV!!!! KépKépKép

Itt bőgtem reggel, még most sem tudom elhinni, hogy végre egy év után sikerült!!
A párom olyan édes most a szakkönyveket bújja, hogy mekkora a mi Kicsikénk!

Gyöngyi ötösben talizunk jó!! Muszály, hogy Neked is sikerüljön!! Kép

Kamilla most tesz jössz, még mindig van vicának 3 zebrája! Kép

egy nagyon-nagyin boldog Zafír

Kép
Kép
zafír

Ja Kata kérem a zebrám vagy gólyám... Kép

Kép
Kép
zafír

Zafír!
EGY HATALMAS GRATULA!
Nem tudom, hogy a hormonoktól van-e, de elpityeredtem a jó hír hallatánKép Még jó, hogy nincs bent senki ilyen korán!Kép
Szóval igenienigen! Tudtuk mi!Kép

Kép
Kép
maminti81

Ja, és megy a gólya itt is neked!
Kép

Kép
Kép
maminti81

Zafir! Nagyon nagyon Örülök neked és nagyon gratulálok.
Hát én is remélem, hogy most már én is soron következek, de sajna nem hiszem, hogy ebben a hónapban.

Mégegyszer Gratula és nagyon vigyázz magatokra!

Kép

Kép
kamilla306

<font color="0000ff">Zafír!
Gratulálok! KépKépKép
Kép
Proone</font>

KépKépKépKép
proone

Zafír!
Mégiscsak jó az a hálókocsi!Kép

Kép
Kép
maminti81

KösziKép
Igen, most ebszéltük, hogy a PKP-nak (lengyel vasúttársaság ) is meg kéne köszönni a támogatást!Kép
Maminti nekünk akkor bejött a nyaralás idén!Kép
Majdnem egyidősek a babáink, előbb néztem.
Z.

Kép
Kép
zafír

Én is a nyaralásban bíztam. Vagyis azt kéne mondanom, hogy még mindig bízok, de igazából már nem. A mellfeszülés is abba maradt mára.

Kép

Kép
kamilla306

Kamilla!
Még nincs semmi veszve. Nekem is görcsölt a hasam, mintha meg akarna jönni. Aztán mégsemKép

Zafír!
Tudom! Vicces lenne, ha egyszerre szülnénkKép Megvan rá az esély!Kép

Kép
Kép
maminti81

<!--attachment: g_lya-253526.unk*attachment_icon.gif*image/bmp*76.7**g%f3lya%2ebmp --><center><pre>
Kép
gólya.bmp (76.7 k)</pre></center><!--/attachment-->ZafírEzt neked küldöm!!!Írtam emailt!!!
csanita

Zafír, gratula!!!KépKép

zsuzska80
Szombathely

Nem tudom miért nem lehet megnyitni!!!???De majd próbálok másikat küldeni!!!

Csajok huzzunk bele,mert most úgy látom jönnének a babák!!!

Vica nekem is megelőlegeznél egy zebrácskát???
csanita

Sziasztok! Kép

Zafír,
Kép
Nagyon örülök Neked/Nektek! KépKép
Aaaaannnyira éreztem! Kép

Mindjárt megcsinálom a táblát! Kép

Kata
kata1977
Hatvan

Szóval a mai 'sokgólyás' tábla: (bár elfér bele még néhány.... Kép)

Kép

Kép

Kata
kata1977
Hatvan

Sziasztok!
Zafír
Nagyon gratulálok. Ugye mi megmondtuk, hogy jók a jelek.
Reméljük úgy lesz, ahogy megjósolod és tényleg ötösben talizunk,de lehet, hogy hatosban, mert Anitának is sikerül addigra.
Igaz Anita?

Kép
Kép
bgyöngyi

Jaj de jó, én jövök!
Kata egy napon vagyunk! De nekem rövidek a ciklusaim úgyhogy hamarabb kiderül mi a pálya mint nálad.
Azért megy a drukk ezerrel neked is ám!!!!

Kép

Kép
kamilla306

Kata!
Én a 39. napon vagyok!
De nagyon jól néz ki így a tábla!Kép Még kéne egy-két gólya...

Kép
Kép
maminti81

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?